Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 125

"Söin mun lapset."
Sekalaisia, osa 125

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +507 (525 ääntä)
      Go Rebecca

      Lainaa

    2. Tulos: +372 (438 ääntä)
      *milligrammaa

      Lainaa

    3. Tulos: +300 (348 ääntä)
      Urso: *milligrammaa
      no shit... vaikka eihä sitä näemmä kaikki tiedä :D

      Lainaa

    4. Tulos: +570 (608 ääntä)
      Marjaana, miten olet edes pahimmissa menkkakivuissasi kuvitellut, että se viattoman kokoinen, 10 kappaleen Burana-paketti painaisi 6 kiloa?

      Lainaa

    5. Tulos: +299 (341 ääntä)
      Ja toisaalta kuka tervejärkinen (ai niin, tervejärkinen tai edes jonkinlaista aivotoimintaa omaava ei joudu Feissarimokiin) vetäisi kymmenen 600 mg Buranaa kerralla?

      Lainaa

    6. Tulos: +93 (117 ääntä)
      No oli tuo Leenan korjaus silti parempi kuin alkuperäinen...

      Lainaa

    7. Tulos: +217 (231 ääntä)
      Kannattais Marjaanan harkita siirtymistä kevyempiin 400 grammasiin Buranoihin niin ei pääse lihomaan..

      Lainaa

    8. Tulos: -129 (163 ääntä)
      reho: no shit… vaikka eihä sitä näemmä kaikki tiedä
      No hei, toi luulee että se mg, eli "gramma" niinkun se luuli on sen pillerin paino eikä se ibuprofeenin määrä siinä pillerissä.

      Lainaa

    9. Tulos: -27 (101 ääntä)
      jukkapalmu: No hei, toi luulee että se mg, eli “gramma” niinkun se luuli on sen pillerin paino eikä se ibuprofeenin määrä siinä pillerissä.
      Eli sä luulet että yhessä burana 600:ssa on yli puoli kiloa sitä ipuprofeenia, mutta se pilleri ei paina niin paljon? mg on milligramma, idiootti. Tai ehkä olet huono trolli. Toisaalta nekin ovat idiootteja.

      Lainaa

    10. Aurinkomies 13.12.2012 14:37
      Tulos: +159 (167 ääntä)
      Varmaan tosi rakas ja läheinen kummisetä. No ei kai sitä kaikkea voi muistaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +339 (347 ääntä)
      Jos haluu pullantuoksusen kämpän niin kandee tehdä sitä pullaa. Palkinnoksi siitä saa pullaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +181 (189 ääntä)
      Rebecca.... ....kuulostat aivan liikaa mun äidiltä, joka koittaa jatkuvasti antaa ihmisille meidän talosta todellisuutta upeamman kuvan tollasilla täysin turhilla asioilla kuin pullan tuoksu tai kaukosäädinten aakkosjärjestys, katon puunaaminen ja maton hipsujen järjestely suoraan......

      Lainaa

    13. Tulos: +254 (260 ääntä)
      Ellanna: Rebecca…. ….kuulostat aivan liikaa mun äidiltä, joka koittaa jatkuvasti antaa ihmisille meidän talosta todellisuutta upeamman kuvan tollasilla täysin turhilla asioilla kuin pullan tuoksu tai kaukosäädinten aakkosjärjestys, katon puunaaminenja maton hipsujen järjestely suoraan……
      Perus on vielä se, että ennen vieraiden tuloa siivotaan tuntitolkulla, ja vieraiden saapuessa pahoitellaan talon sotkuisuutta, ja kerrotaan kuinka yleensä on siistimpää.

      Lainaa

    14. Kokemuksen syvä rintaääni 13.12.2012 15:23
      Tulos: +50 (84 ääntä)
      Minä itte: Ja toisaalta kuka tervejärkinen (ai niin, tervejärkinen tai edes jonkinlaista aivotoimintaa omaava ei joudu Feissarimokiin) vetäisi kymmenen 600 mg Buranaa kerralla?
      Kymmenen kerralla on ehkä liioittelua, mutta kyllä niitä päivän mittaan voi senkin verran livahtaa, jos on esim. niin kovat menkkakivut, ettei pysty liikkumaan ja joutuu makaamaan koko päivän kylppärin lattialla kouristelemassa toivoen oksennuksen tulevan, että kipu menis pois edes murto-osasekunniksi. Siinä vaiheessa minimaalinen vatsahaavavaara ei juuri liikuta.

      Lainaa

    15. Tulos: -20 (22 ääntä)
      reho: no shit… vaikka eihä sitä näemmä kaikki tiedä
      .Kyllä siinä liian iso ero on esim. "synonyymiksi" ajateltuna.

      Lainaa

    16. Tulos: +83 (87 ääntä)
      jni: Perus on vielä se, että ennen vieraiden tuloa siivotaan tuntitolkulla, ja vieraiden saapuessa pahoitellaan talon sotkuisuutta, ja kerrotaan kuinka yleensä on siistimpää.
      Siinä siivouksen yhteydessä myös puunataan kaikki kaappien perukatkin putipuhtaaksi, vaikka eihän ne vieraat kaappeihin kurki. Yleensä kyseinen suursiivous vielä aloitetaan noin samana päivänä, kun vieraat ovat tulossa (jos siis aikaisemmin tiedossa ollut juttu).

      Lainaa

    17. Tulos: +15 (49 ääntä)
      Ei Marjaana väärässäkään ole, toki en kyllä ole vielä törmännyt 600g buranoihin =D

      Lainaa

    18. Ах вот как... 13.12.2012 17:10
      Tulos: +60 (72 ääntä)
      Periaatteessa Mariaanan jutussa ei ollu mitää väärää, se vaa ehkä sattuu syömään kovempia Buranoita ku me muut??

      Lainaa

    19. Tulos: +49 (61 ääntä)
      okei. ymmärrän että joku hullu voi keittää lapsia ja syyä ne, mutta miten ihmeessä se on onnistunu lapaset syömään? :o

      Lainaa

    20. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Ihana toi eka :3

      Lainaa

    21. Tulos: +38 (42 ääntä)
      bethos: Eli sä luulet että yhessä burana 600:ssa on yli puoli kiloa sitä ipuprofeenia, mutta se pilleri ei paina niin paljon? mg on milligramma, idiootti. Tai ehkä olet huono trolli. Toisaalta nekin ovat idiootteja.
      Tuossa Jukkapalmun kommentissahan oli tuon gramman kohdalla lainausmerkit, nii jos se tarkotti vaan sitä että Marjaana kutsu sitä mg:tä grammaks?:D

      Lainaa

    22. Tulos: +11 (17 ääntä)
      moustache: Tuossa Jukkapalmun kommentissahan oli tuon gramman kohdalla lainausmerkit, nii jos se tarkotti vaan sitä että Marjaana kutsu sitä mg:tä grammaks?:D
      Ajattelin juuri samaa!

      Lainaa

    23. Tulos: +37 (39 ääntä)
      No on aika tehokkaat särkylääkkeet jos on 600 grammasia. Vai olisiko jo tossa vaiheessa itsemurha pilleri?

      Lainaa

    24. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Oli mielenkiintoisena ja "hyvin tarpeellisena" nippelitietona ihan pakko laskea tuohon Marjaanan heittoon viitaten, että halutessaan syödä 6kg Buranaa (vaikuttavan aineen määränä, sentään niin hifi en ole, että menisin punnitsemaan paljonko yksi Burana-tabletti painaa :D) pitää syödä 10 000 tablettia! Vajaassa vuodessahan tuon määrän jo saisi kasaan, jos kävisi lähes joka päivä ostamassa apteekista 30kpl:een pakkauksen. :D

      Lainaa

    25. Tulos: +28 (32 ääntä)
      hubus: Siinä siivouksen yhteydessä myös puunataan kaikki kaappien perukatkin putipuhtaaksi, vaikka eihän ne vieraat kaappeihin kurki. Yleensä kyseinen suursiivous vielä aloitetaan noin samana päivänä, kun vieraat ovat tulossa (jos siis aikaisemmin tiedossa ollut juttu).
      Mä ilmotan yleensä vaan vieraille et mä en sit jaksa siivota!:D Synttärikahvitteluja varten kyl tulee puunattua mut muuten ei oo mielenkiintoo viimosen päälle siivoomiseen...

      Lainaa

    26. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Urso: *milligrammaa
      kyllä minäkin olen aina luullut että ne on milligrammoissa mut mistä noita pillereita sit saa? :D

      Lainaa

    27. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Kyl on tyhmä, jos syö tollaisia määriä kipulääkkeitä konsultoimatta edes lääkäriltä. Teho paranee annosta nostamalla vain tiettyyn rajaan asti, ja se on vuorokauden suositeltu maksimimäärä. Eikä siinä ole vain vatsa koetuksella, vaan myös munuaiset ja maksa. Erityisen vaarallista munuaisille on ottaa särkylääke krapulapäänsärkyyn, kun on todennäköisesti nestehukka päällä.

      Lainaa

    28. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Kokemuksen syvä rintaääni: Kymmenen kerralla on ehkä liioittelua, mutta kyllä niitä päivän mittaan voi senkin verran livahtaa, jos on esim. niin kovat menkkakivut, ettei pysty liikkumaan ja joutuu makaamaan koko päivän kylppärin lattialla kouristelemassa toivoen oksennuksen tulevan, että kipu menis pois edes murto-osasekunniksi. Siinä vaiheessa minimaalinen vatsahaavavaara ei juuri liikuta.
      No en nyt sitäkään fiksuksi toiminnaksi sano... Lääkkeitten kanssa pitää noudattaa annosteluohjeita. Jos normimäärä ei auta, niin kannattaa vaihtaa lääkettä tai mennä lääkäriltä kysymään mikä auttais. Omin päin ei pidä annostuksia ylittää. Mutta toisaalta JOS haluaa sen vatsahaavariskin tai muut riskit ottaa niin se on sitten oma ongelma. Mutta siis jos joutuu ottamaan niitä enemmän ku paketissa lukee niin voi olla että se lääke ei ylipäätään tehoa sinulla. Kaikki lääkkeet ei toimi kaikilla, ei edes särkylääkkeet. Tai ainakaan kaikilla ei samat toimi yhtä hyvin. Ja itsekin kovista kuukautiskivuista kärsineenä ymmärrän kuitenkin sen, että kuukautiskivut ovat sietämättömyydestään huolimatta vaarattomia, toisin kuin yliannostus lääkkeitä.

      Lainaa

    29. Suomalainen 15.12.2012 10:32
      Tulos: +29 (41 ääntä)
      Joku: No on aika tehokkaat särkylääkkeet jos on 600 grammasia. Vai olisiko jo tossa vaiheessa itsemurha pilleri?
      EI. Itsemurha ei ole pilleri.

      Lainaa

    30. Tulos: -3 (7 ääntä)
      600 g burana mahtais olla jo aika vahvaa.

      Lainaa

    31. Tulos: -8 (34 ääntä)
      Kokemuksen syvä rintaääni: Kymmenen kerralla on ehkä liioittelua, mutta kyllä niitä päivän mittaan voi senkin verran livahtaa, jos on esim. niin kovat menkkakivut, ettei pysty liikkumaan ja joutuu makaamaan koko päivän kylppärin lattialla kouristelemassa toivoen oksennuksen tulevan, että kipu menis pois edes murto-osasekunniksi. Siinä vaiheessa minimaalinen vatsahaavavaara ei juuri liikuta.
      Luuletko tosiaan sinä sinisilmäisyyden perikuva, että särkylääkkeen ainoa sivuvaikutus on vatsahaava? Akuutein vaikutus se varmasti on, mutta herranvittujumala, jos sinä syöt joka kuukausi usean päivän ajan 10 x 600mg buranaa, niin menkkakivut on kohta sun murheista pienimmät. Mikä vittu siinä on, että naiset ei tajua: JÄÄTÄVÄT KUUKAUTISKIVUT EIVÄT OLE NORMAALIA! Vaikka susta ei löydettäis mitään vikaa, niin kyllä aivan varmasti jossain on vika, koska niin ei kuulu olla. Siihen on joku syy miksi sun kuukautiset on yhtä helvettiä. Etsi se syy ja korjaa se, niin sun ei tarvi myrkyttää itseäsi. Toinen vaihtoehto toki on myrkyttää itsensä jollain vähän nopeammin hengen vievällä, kuin buranalla.

      Lainaa

    32. Tulos: +22 (38 ääntä)
      Wääk: Luuletko tosiaan sinä sinisilmäisyyden perikuva, että särkylääkkeen ainoa sivuvaikutus on vatsahaava? Akuutein vaikutus se varmasti on, mutta herranvittujumala, jos sinä syöt joka kuukausi usean päivän ajan 10 x 600mg buranaa, niin menkkakivut on kohta sun murheista pienimmät. Mikä vittu siinä on, että naiset ei tajua: JÄÄTÄVÄT KUUKAUTISKIVUT EIVÄT OLE NORMAALIA! Vaikka susta ei löydettäis mitään vikaa, niin kyllä aivan varmasti jossain on vika, koska niin ei kuulu olla. Siihen on joku syy miksi sun kuukautiset on yhtä helvettiä. Etsi se syy ja korjaa se, niin sun ei tarvi myrkyttää itseäsi. Toinen vaihtoehto toki on myrkyttää itsensä jollain vähän nopeammin hengen vievällä, kuin buranalla.
      Saatanallisetkin menkkakivut on normaaleita, ja niin kuuluu olla. Jumala sääti naiseuden ja synnytyksen tuskat koviksi koska Eeva söi omenan, niin lukee Raamatussa :-----((

      Lainaa

    33. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Ois päässy helpommalla jos ois menny ostaa kaupasta valmis pullat, heittänyt vähänksi aikaa mikroon niin että ne vähän lämpenee ja pehmenee. Sit ku vieraat tulee niin on kiva pullan tuoksunen asunto ja voit huijata että, iha ite leivoit :D

      Lainaa

    34. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Leena vahingossa meni naamakirjaan paljastamaan että söi lapsensa, ja paniikissa piti keksiä joku pelastus; "No, lapaset saa nyt kelvata, on se pienempi paha"

      Lainaa

    35. Tulos: -3 (7 ääntä)
      "Rupesin miettiin, että jos syön 600grammasta buranaa 10kpl, oon syöny jo 6Kg?????" Tottahan tuo on, mutta mistäs löytyis niitä 600grammasia buranoita? Suurin, jota olen nähnyt on 1000mg eli grammanen.

      Lainaa

    36. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Mistä saa noin isoja buranoita, kertokaa toki minulle, joka kärsii päänsärystä ouo

      Lainaa

    37. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Kokemuksen syvä rintaääni: Kymmenen kerralla on ehkä liioittelua, mutta kyllä niitä päivän mittaan voi senkin verran livahtaa, jos on esim. niin kovat menkkakivut, ettei pysty liikkumaan ja joutuu makaamaan koko päivän kylppärin lattialla kouristelemassa toivoen oksennuksen tulevan, että kipu menis pois edes murto-osasekunniksi. Siinä vaiheessa minimaalinen vatsahaavavaara ei juuri liikuta.
      Lääkäri kirjoittainee paremmat pillerit.. Jos ei niin haet kadulta. Turhaan kärsiminen on typerää!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lapset, lapaset, Burana, särkylääke, tekstiviesti, viesti, joulu, munkki, kaneli, kardemumma, uuni