Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vitsi väärään väliin, osa 2

"He heittävät sinut laatikkoon, jossa kuolleet eläimet kituvat."
Vitsi väärään väliin, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 81 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1348 (1404 ääntä)
      "mun mielestä banaanit eivät ole eläimiä"

      Lainaa

    2. Tulos: +349 (635 ääntä)
      No enpä kyllä kokenu tätä mitenkään hauskana..

      Lainaa

    3. Tulos: +1327 (1395 ääntä)
      Eläinrääkkäys on toki kauheeta, mutta mitä hittoa ihmiset luulevat saavuttavansa tuollaisella todella huonolla kieliopilla viljellyllä keksityllä tarinalla? Kuka näitä oikein jaksaa tehtailla? Hemmetin viestikirjehuoraukset.

      Lainaa

    4. Tulos: +279 (387 ääntä)
      siis kauheehan toi teksti on mut kyllä vaan silti eemelin kommentti naurattaa hirveesti! :D

      Lainaa

    5. Tulos: +652 (680 ääntä)
      Turun yliopiston tuore tutkimus kohahduttaa - Banaanit eivät eläimiä?

      Lainaa

    6. Tulos: +651 (707 ääntä)
      Ja tällaistahan tapahtuu ihan jatkuvasti. Ittellä nyt kuudes koiranpentu 4 kk sisällä kun ne perkeleen koiranpennunkiduttajat tulee ja vie.

      Lainaa

    7. Tulos: +50 (270 ääntä)
      Ei kyllä ollut erityisen hauska, kun suurin osa tekstistä oli tuota kiertoviestiä, joka oli pakko lukea vastoin tahtoakin kun en ollut ennen lukenut ja inhottavaa luettavaa riippumatta siitä tapahtuuko sellaista oikeasti (vrt. joku "äiti, olen vasta puoli metriä pitkä juuri hedelmöittynyt alkio", jollaisille voi oikeasti nauraa). Ei paljon naurata joku banaani, kun näen silmissäni pelkkiä kituvia koiranpentuja ='(

      Lainaa

    8. miinaharava 8.11.2012 3:29
      Tulos: +408 (414 ääntä)
      Olipa ärsyttävästi . Kirjoitettu .

      Lainaa

    9. miinaharava 8.11.2012 3:30
      Tulos: +303 (339 ääntä)
      Ja miks sillä pöydällä oli shamppoita?

      Lainaa

    10. Tulos: +48 (150 ääntä)
      Kasvithan kommunikoivat keskenään. Siitä oli joku suht tuore tutkimuskin. Missä vaiheessa voidaan vaan julistaa nekin eläviksi ja tunteviksi ja tunnontuskissa syödä pelkkiä sieniä (kunnes todetaan että kyllä perkelee nekin on eläviä)? 7 miljardia ihmistä spontaanisti lakka olemasta kun ei saa ruokkia itseään. Ja muutkin eläimet voidaan lopettaa samantien kun on se aika kauheaa että ne syövät jotain. Sit meillä on täydellinen maailma jossa kukaan ei syö tai kiduta ketään eikä mitään kunnes kasvit tukahduttavat toisensa hengiltä.

      Lainaa

    11. donitsimestari 8.11.2012 6:32
      Tulos: +249 (273 ääntä)
      miks helvetissä tollasia tekstejä (/kuvia/videoita) pitää jakaa. "kuvotanpa kavereitani ja maailma pelastuu" ? alkaa vaan vituttamaan. perkele.

      Lainaa

    12. Tulos: -164 (250 ääntä)
      En todellakaan itke koirien takia kun tiedän ihmisiä joilla on oikeita onglmia.

      Lainaa

    13. Tulos: -56 (208 ääntä)
      Lopussa sanottiin "Kidut niin kauan kunnes kuolet janoon" ja "Elämäsi kesti 3 kuukautta 2 päivää. Kaikki se kidutusta" Muistaakseni ihminen ei selviä kuukauttakaan juomatta, mutta syömättä kyllä. Eikä koirilla tietääkseni ole mitään vesivarastoja kuten kameleilla, joten miten helvetissä se selvisi KOLME VITUN KUUKAUTTA juomatta..?

      Lainaa

    14. Homo-Petteri 8.11.2012 7:14
      Tulos: +288 (324 ääntä)
      Mä jotenkin vaan nauran ajatukselle että jotkut miehet ajelee ympäärinsä jollain pakettiautolla kidnappaamassa koiranpentuja. Eivät olisi vähän todenperäisempää tehdä tuosta tarinasta?

      Lainaa

    15. Tulos: +231 (241 ääntä)
      Koska facebookissa ei riitä kirjoittaa vain "eläinrääkkäys on kamalaa" tai "olen eläinrääkkäystä vastaan"

      Lainaa

    16. jukkapalmu 8.11.2012 7:58
      Tulos: +244 (264 ääntä)
      Nää maailmanparantajat on parhaita ketkä kopoivat ketjuviestin eteenpäin sen sijaan että tekisivät jotain oikeasti hyödyllistä.

      Lainaa

    17. donitsimestari 8.11.2012 8:11
      Tulos: +238 (254 ääntä)
      Homo-Petteri, etkö oo nähny 101 Dalmatialaista? Sehän kertoo just tästä huolestuttavasta ilmiöstä.

      Lainaa

    18. donitsimestari 8.11.2012 8:19
      Tulos: +184 (208 ääntä)
      mun mielestä muuten peräpukamat on ikävä asia. siksipä jaan tässä videon, jossa pukama repeää.

      Lainaa

    19. Tulos: +58 (74 ääntä)
      Juuh okei, taas näitä rasittavia kiertoviestejä. Helvettiläinen kun välillä omakin fb-etusivu täynnä vastaavaa paskaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +227 (249 ääntä)
      kuka muka tekee noin koirille? =') avaa selän ja kaataa etikkaa ja laittaa laatikkoon kitumaan..mitä hemmettiä oikeesti nyt jotain rajaa.."koiria jotka ovat täynnä piikkejä" tän on pakko olla jonku 5 vuotiaan sanelema..

      Lainaa

    21. Tulos: +108 (140 ääntä)
      mmm: En todellakaan itke koirien takia kun tiedän ihmisiä joilla on oikeita onglmia.
      Nii, ihmisillä vaan on se hieno ominaisuua että ongelmille yrittää voi tehdä jotain tai pyytää apua. Eläinten kärsimykset useimmiten ja todennäköisimmin johtuu taas ihmisten idioottimaisuudesta, turhamaisuudesta ym. Eivätkä ne osaa itse sitä apua pyytää, hakea tai saa edes. Ihmisellä yleensä, ei aina, mutta yleensä on mahdollisuus.

      Lainaa

    22. Tulos: +162 (190 ääntä)
      mmm: En todellakaan itke koirien takia kun tiedän ihmisiä joilla on oikeita onglmia.
      Mua ei hetkauta yhtään jos joku hakkaa lasta kadulla kun mun oma kynsi katkes eilen.

      Lainaa

    23. Tulos: +18 (56 ääntä)
      Varmaan ensimmäinen kerta feissarimokien historiassa kun piti sanoa koiralle että nyt tassut silmien eteen!

      Lainaa

    24. Tulos: +41 (81 ääntä)
      Orlagh: Lopussa sanottiin “Kidut niin kauan kunnes kuolet janoon” ja “Elämäsi kesti 3 kuukautta 2 päivää. Kaikki se kidutusta” Muistaakseni ihminen ei selviä kuukauttakaan juomatta, mutta syömättä kyllä. Eikä koirilla tietääkseni ole mitään vesivarastoja kuten kameleilla, joten miten helvetissä se selvisi KOLME VITUN KUUKAUTTA juomatta..?
      Ei tullut mieleen että se oli sen koiranpennun koko elämän kesto, ei vain se aika kun se oli juomatta... Tietty siinä on pienoinen virhe jos sanotaan että "elämäsi kesti... kaikki se oli kidutusta" kun voidaan olettaa että ennen ryöstöä elämä oli ainakin ok (tai sitä kidutusta ei ainakaan tässä stoorissa mainita)

      Lainaa

    25. Tulos: +51 (69 ääntä)
      Elealar: Kasvithan kommunikoivat keskenään. Siitä oli joku suht tuore tutkimuskin. Missä vaiheessa voidaan vaan julistaa nekin eläviksi ja tunteviksi ja tunnontuskissa syödä pelkkiä sieniä (kunnes todetaan että kyllä perkelee nekin on eläviä)? 7 miljardia ihmistä spontaanisti lakka olemasta kun ei saa ruokkia itseään. Ja muutkin eläimet voidaan lopettaa samantien kun on se aika kauheaa että ne syövät jotain. Sit meillä on täydellinen maailma jossa kukaan ei syö tai kiduta ketään eikä mitään kunnes kasvit tukahduttavat toisensa hengiltä.
      Eihän kukaan ole väittämässäkään etteivät kasvit ja sienet olisi _eläviä_.

      Lainaa

    26. Tulos: +80 (88 ääntä)
      olipa huono tarina

      Lainaa

    27. Tulos: +24 (38 ääntä)
      Välilyönnit ennen välimerkkejä saa hihat palamaan! https://www.facebook.com/pages/V%C3%A4lily%C3%B6nnit-ennen-v%C3%A4limerkkej%C3%A4-saa-hihat-palamaan/116933468456364?fref=ts

      Lainaa

    28. Tulos: +57 (75 ääntä)
      marsujaaa: “mun mielestä banaanit eivät ole eläimiä”
      Eivät taida olla muuten koiratkaan, kun ketjuviestin pentu näkee "muitakin koiria ja eläimiä".

      Lainaa

    29. Tulos: +94 (106 ääntä)
      Eläinrääkkäystä voi tapahtua, mutta vaikea kuvitella että joku kidanppaisi koiria ihan vain repiäkseen niiltä selkänahat ja kiduttaakseen. Ja pistettä ennen ei tule väliä, eikö koulussa opetettu! Syö sen vähäisenkin uskottavuuden tuommoinen.

      Lainaa

    30. Tulos: -55 (73 ääntä)
      Huoh. Eniten vituttaa nää kommentit täällä. :D kaikki postaukset/kuvat tästä aiheesta on perseestä. Tässä ei ollut kyse sen pennun syömisestä joten toi banaani vertaus oli aika huono. :D kaikki tietää että eläinkokeilla on saatu paljon tietoa joka on hyvä asia meille. Tässä on kyse turhasta kidutuksesta joka tapahtuu ennen itse kokeita jotka satuttavat myös. En minäkään mene lehmää potkimaan ja viilteilemään ennen lihoiksi lähettämistä. Ei se ole kidutusta jos syö lihaa tai hedelmiä. Ihminen on sekasyöjä. :D

      Lainaa

    31. Tulos: +85 (89 ääntä)
      p: Ei tullut mieleen että se oli sen koiranpennun koko elämän kesto, ei vain se aika kun se oli juomatta… Tietty siinä on pienoinen virhe jos sanotaan että “elämäsi kesti… kaikki se oli kidutusta” kun voidaan olettaa että ennen ryöstöä elämä oli ainakin ok (tai sitä kidutusta ei ainakaan tässä stoorissa mainita)
      Ennen ryöstöä se eläin oli vasta pari viikkoa vanha. Niitä raatojako se söi kolme kuukautta siellä laatikossa kituen? Jos joku haluaa herättää tietoutta eläinrääkkäyksestä, niin sitä voi tehdä muillakin tavoilla kuin sepittämällä tarinoita.

      Lainaa

    32. Tulos: +41 (45 ääntä)
      p: Ei tullut mieleen että se oli sen koiranpennun koko elämän kesto, ei vain se aika kun se oli juomatta… Tietty siinä on pienoinen virhe jos sanotaan että “elämäsi kesti… kaikki se oli kidutusta” kun voidaan olettaa että ennen ryöstöä elämä oli ainakin ok (tai sitä kidutusta ei ainakaan tässä stoorissa mainita)
      Ei tullut mieleen lukea, että pentu ryöstettiin muutaman viikon vanhana, joten aika kauan kyllä oli juomatta!

      Lainaa

    33. Tulos: +64 (90 ääntä)
      Elealar: Kasvithan kommunikoivat keskenään. Siitä oli joku suht tuore tutkimuskin. Missä vaiheessa voidaan vaan julistaa nekin eläviksi ja tunteviksi ja tunnontuskissa syödä pelkkiä sieniä (kunnes todetaan että kyllä perkelee nekin on eläviä)? 7 miljardia ihmistä spontaanisti lakka olemasta kun ei saa ruokkia itseään. Ja muutkin eläimet voidaan lopettaa samantien kun on se aika kauheaa että ne syövät jotain. Sit meillä on täydellinen maailma jossa kukaan ei syö tai kiduta ketään eikä mitään kunnes kasvit tukahduttavat toisensa hengiltä.
      Olen ehdottoman huolestunut samaisesta asiasta. Koska pyrin olemaan hyvä ihminen ja kiltti kaikille elämänmuodoille, olenkin päättänyt, että käytän ravinnokseni ainoastaan 'kivituotteita'. Niin ja vettä. Tämä on erittäin hankalaa sillä esimerkiksi aamiaishiekassani saattaa piillä eläviä mikroskooppisia elämänmuotoja vedestä nyt puhumattakaan. Kyllä eläminen on vaikeaa. PS. Lopetin kattini, koska se söi lihaa.

      Lainaa

    34. nyt vittu oikeesti 8.11.2012 13:26
      Tulos: +125 (131 ääntä)
      Ihme vajakkien sepittämiä juttuja siellä facebookissa kierteleekin. Tämä kidutustarina oli ehkä vielä oudompi kuin se tarina teinipojasta, jonka moposta oli jarrut rikki ja se ajoi 240 km/h päin tiiliseinää, mutta ehti juuri ennen törmäystä ottaa pois kypäränsä ja antaa sen kyydissä olleelle tyttöystävälleen, joka sitten selvisi hengissä. True love. Huoh.

      Lainaa

    35. Tulos: +42 (46 ääntä)
      nyt vittu oikeesti: Ihme vajakkien sepittämiä juttuja siellä facebookissa kierteleekin. Tämä kidutustarina oli ehkä vielä oudompi kuin se tarina teinipojasta, jonka moposta oli jarrut rikki ja se ajoi 240 km/h päin tiiliseinää, mutta ehti juuri ennen törmäystä ottaa pois kypäränsä ja antaa sen kyydissä olleelle tyttöystävälleen, joka sitten selvisi hengissä. True love. Huoh.
      tais olla viritetty mopo... soo soo :D

      Lainaa

    36. Tulos: -23 (31 ääntä)
      Elealar: Kasvithan kommunikoivat keskenään. Siitä oli joku suht tuore tutkimuskin. Missä vaiheessa voidaan vaan julistaa nekin eläviksi ja tunteviksi ja tunnontuskissa syödä pelkkiä sieniä (kunnes todetaan että kyllä perkelee nekin on eläviä)? 7 miljardia ihmistä spontaanisti lakka olemasta kun ei saa ruokkia itseään. Ja muutkin eläimet voidaan lopettaa samantien kun on se aika kauheaa että ne syövät jotain. Sit meillä on täydellinen maailma jossa kukaan ei syö tai kiduta ketään eikä mitään kunnes kasvit tukahduttavat toisensa hengiltä.
      Ööö... just joo -.- Nyt sulla meni överiksi! Ne tosiaan ELÄÄ! Ja miten tää purkaus edes liittyy tähän mokaan?

      Lainaa

    37. Tulos: +19 (47 ääntä)
      1. ...samassa tilanteessa , kun sinä. Ehkäpä: ...samassa tilanteessa kuin sinä. 2. Säikähdät kun auto pysähtyy. Konjuktiolause... Siis pilkku. 3. Pekalla on auto . Hän ajaa sillä. Ei välejä pilkkua ennen! En tiedä, miksi nyt tulin nussimaan pilkkua, mutta hyvää päivän jatkoa!

      Lainaa

    38. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Harvoin tämmöinen "tunteita herättävä" tarina pistää näin *tuttamaan liikuttamisen sijaan!

      Lainaa

    39. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Maailmassa on kyllä paljon sairaita ihmisiä, mutta ketkä muka liikkuisivat kaksistaan autolla, sieppaisivat koiranpentuja, tekisivät viillon selkään ja kaataisivat etikkaa?... Voisivat edes vähän todenmukaisemman tarinan sepittää jos haluaisivat ihmisiä liikuttumaan...

      Lainaa

    40. marsupilami 8.11.2012 16:39
      Tulos: -8 (16 ääntä)
      miinaharava: Ja miks sillä pöydällä oli shamppoita?
      Siltä koiran pennulta viillettiin nahkaa pois ja sinne kaadettiin etikkaa. Ehkäpä niillä shamppoilla oli tehty sama mut jollekki muulle koiralle...??

      Lainaa

    41. Tulos: +30 (36 ääntä)
      En voinut ees lukea tota tekstiä, kun rupes jo heti alkuun ärsyttämään, että pisteen kummallakin puolella on väli. Arrgghh.

      Lainaa

    42. Tulos: -10 (12 ääntä)
      marsupilami: Siltä koiran pennulta viillettiin nahkaa pois ja sinne kaadettiin etikkaa. Ehkäpä niillä shamppoilla oli tehty sama mut jollekki muulle koiralle…??
      Ajatus siinä varmaan oli, et ne turkit pestään nylkemisen jälkeen... mut hyi kamala etikkaa lihan päälle X(

      Lainaa

    43. Tulos: -11 (31 ääntä)
      Mikähän näidenkin kommentoijien keski-ikä on??? Osa on niin tyhmiä/tietämättömiä, että HUOH!

      Lainaa

    44. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Tästä tuli ihan mieleen se hieno tarina missä se tyttö kaapattiin valkoiseen pakettiautoon. Liekkö sama kirjailija? Siinä oli vielä samantyylisiä hienoja juonenkäänteitä "tyttö vain käveli kunnes pysähtyi" tms.

      Lainaa

    45. Tulos: -9 (27 ääntä)
      Voi Emma raukkaa, hyvän tarkoituksen puolesta käytti luovuuttaan ja toiset vaan tulee vittuilemaan.

      Lainaa

    46. Tulos: +34 (44 ääntä)
      Ahaa, se on siis mielipideasia, että ovatko banaanit eläimiä?! :DD No siinä tapauksessa; mun mielestä banaanit ovat eläimiä.

      Lainaa

    47. Pallosalama 8.11.2012 19:40
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Surunaama :( voi banskuja

      Lainaa

    48. Tulos: +86 (94 ääntä)
      Kuvittelepa, että olet tavallinen Facebook-käyttäjä. Ihan sama kuinka vanha. Avaat tyytyväisenä Facebookin tarkistaaksesi, mitä kivat kaverisi ovat sinne päivitelleet. Yhtäkkiä katseesi hakeutuu vaistomaisesti lukemaan pikää tekstinpätkää, jonka joku puolitutun tuttu on kirjoittanut. Tekstissä puhutaan eläinten kidutuksesta tai jostain muusta vakavasta aiheesta. Teksti on ihan kauheaa kuraa, jolla ei ole mitään merkitystä. Poistat hänet kavereistasi, koska sinua ei kiinnosta hänen mielipiteensä. FB-kaveriutenne kesti kolme kuukautta ja kaksi päivää, kaikki siitä turhaa. Näin tapahtuu monille ihmisille! Et varmaan tuntenut sisälläsi mitään. Älä tee mitään, jos vastustat kiertokirjeitä!

      Lainaa

    49. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Orlagh: Lopussa sanottiin “Kidut niin kauan kunnes kuolet janoon” ja “Elämäsi kesti 3 kuukautta 2 päivää. Kaikki se kidutusta” Muistaakseni ihminen ei selviä kuukauttakaan juomatta, mutta syömättä kyllä. Eikä koirilla tietääkseni ole mitään vesivarastoja kuten kameleilla, joten miten helvetissä se selvisi KOLME VITUN KUUKAUTTA juomatta..?
      Sanottiin joo, että elämä kesti " 3kk ja 2päivää", mutta mikskähän aluksi sanottiin, että "kuvitteleppa, että olet pieni koiranpentu. MUUTAMAN VIIKON vanha." BUSTED!

      Lainaa

    50. Tulos: -20 (32 ääntä)
      surullist ); itkin oikeesti ottakaa osaa suruun ;'c

      Lainaa

    51. Tulos: +14 (38 ääntä)
      Ei sit kenellekään tullu mieleen, että tää vois olla myös surullisesti epäonnistunut vertaus turkistarhaukseen tm. vastaavaan lailliseen rutiininomaiseen rääkkäykseen? Ei tässä nyt mun mielestä puhuttu mistään koirista, niitä on vaan helppo käyttää esimerkkinä, koska jostain käsittämättömästä syystä ihmiset noin keskimäärin pitää niitä eriarvoisessa asemassa muihin eläimiin nähden. Mut paskasti kirjotettu, hyvä pointti jää täysin toisarvoiseksi. Kirjottaisitte ite tunteisiin vetoavat sepustuksenne, rakkaat teinit. Kiertoviesti ei liikuta ketään.

      Lainaa

    52. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Muuta en osaa tästä sanoa (kaikki oleellinen on jo sanottu aiemmissa kommenteissa) kuin tuon banaanikommentin jälkeen luin tekstin uudelleen niin, että jokaisen 'koira'-sanan tilalle laitoin sanan 'banaani' ja 'eläimien'-sanat korvasin sanalla 'hedelmien'...ja näin syntyy järkyttävä tarina banaanin ja muiden hedelmien surullisesta matkasta myymälävarkaan kynsissä kaupanhyllyltä kompostiin, sniff!

      Lainaa

    53. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Ei Jumalauta voi kirjoittaa "pöydällä on etikoita." Noi muut kirjoitusvirheet vielä jotenkin meni läpi, mutta että etikoita. Montako etikkaa siinä on? Mulla on yleensä kaapissa kolme etikkaa hätävarana, mutta oon kuullu, että jotkut säilyttävät viisi etikkaa varmuuden vuoksi...

      Lainaa

    54. Tulos: -5 (37 ääntä)
      mikke: kuka muka tekee noin koirille? =’) avaa selän ja kaataa etikkaa ja laittaa laatikkoon kitumaan..mitä hemmettiä oikeesti nyt jotain rajaa..”koiria jotka ovat täynnä piikkejä” tän on pakko olla jonku 5 vuotiaan sanelema..
      No olihan tämä kyseinen kiertoviesti aika heikko, mutta on tällaisilla tarinoilla silti pointtikin, jonka moni näyttää missanneen. Tarinan hahmona on koira, koska koira on kotieläimenä ihmiselle läheinen ja herättää sympatioita. Tapahtumat eivät toki kosketa (ainakaan länsimaissa) juuri koiran elämää, mutta monien muiden eläinten kyllä, ja koirahahmon kautta yritetään vedota niidenkin ihmisten myötätuntoon, jotka tekevät eron lemmikkien ja muiden eläinten välillä. Että jos nyt et siis vieläkään tajua, niin esimerkiksi porsaat, jotka ruoaksesi päätyvät, kokevat varsin karun kohtalon, mikä ei sinua välttämättä liikuta, mutta koirasi kohdalla ehkä liikuttaisi.

      Lainaa

    55. Tulos: -1 (15 ääntä)
      Aeroxz: 1. …samassa tilanteessa , kun sinä. Ehkäpä: …samassa tilanteessa kuin sinä. 2. Säikähdät kun auto pysähtyy. Konjuktiolause… Siis pilkku. 3. Pekalla on auto . Hän ajaa sillä. Ei välejä pilkkua ennen! En tiedä, miksi nyt tulin nussimaan pilkkua, mutta hyvää päivän jatkoa!
      Sori, pilkku on nyt sinulle vihainen, koska et tyydyttänyt sitä huonosta yrityksestä huolimatta. Kolmannessa esimerkissä ei ollut pilkkua, vaan piste. Noin lyhyessä lauseessa kuin 2. on turha valittaa jostain puuttuvasta pilkusta. Välilyönti ennen välimerkkiä toki ärsyttää, mutta on niitä ärsyttävämpiäkin virheitä. Aloita vaikka ekasta sanasta...

      Lainaa

    56. Tulos: -1 (31 ääntä)
      mikke: kuka muka tekee noin koirille? =’) avaa selän ja kaataa etikkaa ja laittaa laatikkoon kitumaan..mitä hemmettiä oikeesti nyt jotain rajaa..”koiria jotka ovat täynnä piikkejä” tän on pakko olla jonku 5 vuotiaan sanelema..
      Mm. Kiinassa näin tehdään koiran turkin vuoksi. Esim yllättävän monen lastenlelun karvaosa on koirankarvaa. Toki koiria lopetetaan varmasti yleensä asiallisesti kun ollaan sen turkkia vailla, muttei aina. On koiraturkistarhaajia, joille eläin on äärimmäisen mitätön asia. Tässä linkki videoon, joka on kuvattu kiinalaisella koiratarhalla. http://www.change.org/petitions/embassy-of-the-peoples-republic-of-china-in-canada-stop-the-cruel-dog-and-cat-fur-trade En kyllä suosittele katsomaan, sisältö on järkyttävää. Pakko vain kertoa, että tällaista todella tapahtuu. Tuo pakettiautolla sieppaaminen turkista varten vain on ihan varmasti lähes täyttä utopiaa.

      Lainaa

    57. donitsimestari 9.11.2012 6:08
      Tulos: -26 (40 ääntä)
      painu sinäkin jo v*ttuun sen videosi kanssa, idiootti. ja ei, en katsonut sitä.

      Lainaa

    58. Tulos: -14 (14 ääntä)
      Tuli peukkua alas....vaikka banaani juttu olikin hauska.

      Lainaa

    59. Rappion Apostoli 9.11.2012 10:36
      Tulos: +9 (21 ääntä)
      Miau: Sori, pilkku on nyt sinulle vihainen, koska et tyydyttänyt sitä huonosta yrityksestä huolimatta. Kolmannessa esimerkissä ei ollut pilkkua, vaan piste. Noin lyhyessä lauseessa kuin 2. on turha valittaa jostain puuttuvasta pilkusta. Välilyönti ennen välimerkkiä toki ärsyttää, mutta on niitä ärsyttävämpiäkin virheitä. Aloita vaikka ekasta sanasta…
      Se on virke, ei lause. Kun sinne väliin laitetaan pilkku, se erottaa siitä virkkeestä kaksi eri lausetta. Kyllä se pilkku sinne väliin kuuluu, virkkeen pituus ei ratkaise sitä, tuleeko jonnekin väliin pilkku vai ei. Olet hukassa. Selvitä ensin itsellesi virkkeen ja lauseen ero, ja tule sitten vasta pätemään. On hyvin yleistä, että ihmiset eivät hallitse virke-käsitettä, vaan puhuvat aina lauseesta tarkoittaessaan virkettä.

      Lainaa

    60. Tulos: -3 (25 ääntä)
      Ylläpitö , oisitte voinut alussa varoittaa herkempiä järkyttävästä materiaalista kuten yleensä vastaavanlaisissa jutuissa. En olisi halunnut lukea tuota.

      Lainaa

    61. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Älyn huipentuma vaikka kuinka monessa kohtaa

      Lainaa

    62. Pilkun vakipano 10.11.2012 0:22
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Rappion Apostoli: Kyllä se pilkku sinne väliin kuuluu, virkkeen pituus ei ratkaise sitä, tuleeko jonnekin väliin pilkku vai ei. Olet hukassa. Selvitä ensin itsellesi virkkeen ja lauseen ero, ja tule sitten vasta pätemään.
      http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/kielenopas/4.3.html#lyhyet-pilkuttomat "Tärkeä poikkeussääntö on, että lyhyistä virkkeistä voi jättää pilkkuja pois. Esimerkiksi virk­kees­sä ”Sataa ja tuulee” on oikeastaan kaksi rinnasteista päälausetta, joten pääsäännön mu­kaan ja-sanan eteen kuuluisi pilkku. Näin lyhyessä virkkeessä tuskin kukaan käyttäisi pilkkua. On tavanomaista ja järkevää jättää pilkku pois myös vähemmän pitemmistä virkkeistä. (Soitatko minulle vai soitanko minä sinulle?) Tämän poikkeuksen taustalla on, että lyhyt virke on helppo jäsentää ilman pilkkujakin. Pilkut jopa rikkoisivat virkkeen hahmon. Tätä poikkeusta kannattaa kuitenkin soveltaa yleensä vain sellaisiin virkkeisiin, joissa on vain muutamia sanoja, enintään ehkä kym­me­nen. Kielitoimiston oikeinkirjoitusopas jopa rajaa poikkeuksen tapauksiin, joissa ”lauseet ovat hyvin lyhyitä (parin kolmen sanan mit­tai­sia)”. Lisäksi sen mukaan päälauseen ja sivulauseen välistä saa jättää pilkun pois vain, jos pää­lause on yksisanainen: Toivon, että tulet ajoissa. ~ Toivon että tulet ajoissa. Toivon tosiaankin, että tulet ajoissa."

      Lainaa

    63. Tulos: -14 (14 ääntä)
      Musta tuntuu, että toi on kirjotettu tollein pätkissä sen takia et se yrittää esittää "koiran ajattelua".

      Lainaa

    64. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Toi banaanivitsi oli todella typerä, koska hedelmää ei voi verrata eläimeen. Ja KYLLÄ kasvit ja sienetkin ovat eläviä, mutta ainakin meille koulussa kerrottiin että kasvit eivät tunne kipua, koska sen kehittymisestä ei olisi niille mitään hyötyä, koska eivät kuitenkaan voisi paeta kivun aiheuttajaa toisin kuin eläimet. Koska siis kipuhan on olemassa siks, että se varoittaa meitä meille vaarallisista asioista. Ymmärrämme vetää käden pois kuumalta hellalta, koska se sattuu. Eli siis kasvit on eläviä, mutta eivät tunne kipua, joten kasvia ei voi siinä mielessä kiduttaa ja sen voi syödä hyvällä omallatunnolla. Eikä eläimiäkään tarvitse automaattisesti kiduttaa jos sen syö. Varsinkin metsästetty eläin on ehtinyt elää normaalin vapaan elämän luonnossa ja sille on varmaan samantekevää kuoleeko suden raatelemana vai ihmisen ampumana. Ampuminen tosin todennäköisesti vähemmän tuskallista kuin raatelu.

      Lainaa

    65. Tulos: -11 (15 ääntä)
      jukkapalmu: Nää maailmanparantajat on parhaita ketkä kopoivat ketjuviestin eteenpäin sen sijaan että tekisivät jotain oikeasti hyödyllistä.
      Sellaisia nämä piipertäjät juuri ovat.

      Lainaa

    66. Tulos: +9 (17 ääntä)
      "niin esimerkiksi porsaat, jotka ruoaksesi päätyvät, kokevat varsin karun kohtalon, mikä ei sinua välttämättä liikuta, mutta koirasi kohdalla ehkä liikuttaisi." Rehellisesti sanottuna mua harmittaa enemmän sen sian kohtalo, koska se on paljon fiksumpi eläin kuin koira.

      Lainaa

    67. Tulos: -14 (14 ääntä)
      En ymmärrä miksi pitää juuri eläinrääkkäystä vastaan? Miksi ei samantien kaikenlaista rääkkäystä, kohdistu se sit ihmiseen tai eläimeen (tosin ihminen on eläin). Tästä saa sellaisen kuvan, että Emma on rääkkäystä vastaa, mut sallii kaiken muun rääkkäyksen. :S

      Lainaa

    68. Tulos: -4 (6 ääntä)
      että Emma on rääkkäystä* vastaa, mut sallii kaiken muun rääkkäyksen. :S
      http://motores.com.py/foro/index.php?attachments/genius-jpg.280916/ *eläinrääkkäystä siis -_-

      Lainaa

    69. Tulos: +1 (7 ääntä)
      diPpasai: Nii, ihmisillä vaan on se hieno ominaisuua että ongelmille yrittää voi tehdä jotain tai pyytää apua. Eläinten kärsimykset useimmiten ja todennäköisimmin johtuu taas ihmisten idioottimaisuudesta, turhamaisuudesta ym. Eivätkä ne osaa itse sitä apua pyytää, hakea tai saa edes. Ihmisellä yleensä, ei aina, mutta yleensä on mahdollisuus.
      Koiran suurin ongelma on ihminen, joka niitä ottaa lemmikeiksi. Se on se suurin epäkohta koko tarinassa. Iso ongelma on myös noi helvetin välilyönnit pisteiden, pilkkujen ja huutomerkkien molemmin puolin. Silmäni vuotavat verta koko roskasta.

      Lainaa

    70. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Esa: Koiran suurin ongelma on ihminen, joka niitä ottaa lemmikeiksi. Se on se suurin epäkohta koko tarinassa. Iso ongelma on myös noi helvetin välilyönnit pisteiden, pilkkujen ja huutomerkkien molemmin puolin. Silmäni vuotavat verta koko roskasta.
      Sitä ei näy kieltäminen, paskasti keksitty ja etenkin kirjoitettu tarina. Yök. Eläinten, ei pelkästään koirien tai kissojen, vaan yleisesti ottaen kaikkien eläinten suurin ongelma on ahne, sieluton, turhamainen ihminen. Ei kai sukupuuttoon kuoleviakaan eläimiä olis niin paljon, ellei niitä salametsästettäis tai tapettais huvikseen.

      Lainaa

    71. Tulos: -14 (16 ääntä)
      Sika: No olihan tämä kyseinen kiertoviesti aika heikko, mutta on tällaisilla tarinoilla silti pointtikin, jonka moni näyttää missanneen. Tarinan hahmona on koira, koska koira on kotieläimenä ihmiselle läheinen ja herättää sympatioita. Tapahtumat eivät toki kosketa (ainakaan länsimaissa) juuri koiran elämää, mutta monien muiden eläinten kyllä, ja koirahahmon kautta yritetään vedota niidenkin ihmisten myötätuntoon, jotka tekevät eron lemmikkien ja muiden eläinten välillä. Että jos nyt et siis vieläkään tajua, niin esimerkiksi porsaat, jotka ruoaksesi päätyvät, kokevat varsin karun kohtalon, mikä ei sinua välttämättä liikuta, mutta koirasi kohdalla ehkä liikuttaisi.
      Kyllä minkillä tai ketulla tarhassa on paljon onnellisempi elämä kuin ns. "seurakoiralla". Koiraa ei pitäisi ottaa lemmikiksi, jos ei ole aikaa sen kanssa kulkea useampia tunteja päivässä metsässä. Seurakoira viettää paljon vähemmän lajityypille ominaista aikaa kuin turkiseläin. Älä ota koiraa, jos et metsästä!

      Lainaa

    72. Ratiritiralla 14.11.2012 22:56
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      "mun mielestä banaanit ei oo eläimiä" ::::: DDDDDDDDDDDD en kestä

      Lainaa

    73. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Seurakoira viettää paljon vähemmän lajityypille ominaista aikaa kuin turkiseläin.
      Montako kilometriä sen häkkisupikoiran kanssa taas päivittäin lenkkeilläänkään?

      Lainaa

    74. penttihilkuri 17.11.2012 23:40
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      Todella typerää olettaa ettei kukaan noin tekisi, jos jotkut kaappaavat lapsia pedofiilien uhreiksi niin kyllä jostakin kylästä aina yksi eläimiä kiinniottava sadisti löytyy.

      Lainaa

    75. Ms. Robinson 18.11.2012 19:24
      Tulos: +10 (16 ääntä)
      siis ne miehet tulee ja vie koiranpennun ihan vaan sitä varten että pääsee kaatamaan sen viilettyyn selkään etikkaa tai sampoota???? Ymmärrän täysin.

      Lainaa

    76. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Kuinka moni tappaa kasvikset ennen syöntiä, häpeäisitte kun elävänä vedätte ne maasta ja kauheasti kiduttamalla pala kerrallaan syötte ne.

      Lainaa

    77. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Merimuumi: Eihän kukaan ole väittämässäkään etteivät kasvit ja sienet olisi _eläviä_.
      Itsellä ainakin olohuone täynnä kuolleita kukkasia

      Lainaa

    78. IdentityThief 13.1.2014 13:36
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Mun mielestä banaanit ei oo eläimiä. (Y) Mielipidekysymyshän se on, kuinka moni kannattaa?

      Lainaa

    79. Tulos: +10 (14 ääntä)
      -Miks sen koko elämä on ollu kidutusta jos se vietiin kotipihalta aika vähän ennen kuolemaa? -"Revitty nahat päältä" ja nyljetty on sama asia. -Miks jo sen auton perällä on nyljettyjä elukoita? -Miten se näkee pimeessä autossa/hallissa? -Mitä vitun piikkejä täynnä ne eläimet on? -"Shampoita ja etikoita", miks?? - Miks etikan kaataminen on pahempaa ku ite viiltäminen ja nylkeminen? -Miks se kuolee janoon eikä verenvuoroon yms.? -Miks jengi kirjottaa tällasii idioottimaisii tarinoita?? Tää paska vie huomion pois siitä, miten hirveetä se eläinrääkkäys oikeesti on.

      Lainaa

    80. naapurin esko 31.5.2014 12:19
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      .....kaikkea hakkaamista ja kidutusta tapahtuu, menee raajoja poikki ja ties mitä ja lopulta kuolee JANOON? olettais nyt et kuolis vammoihin eikä nestehukkaan. just sayin'

      Lainaa

    81. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Oon toki eläinrääkkäystä vastaan, vaa ei kai muutaman viikon ikästä pentua pihalla pijetä. Hyvä ku vasta kävelemmään opettellee.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kiertoviesti, eläinrääkkäys, eläinkoe, eläinkokeet, banaani, eläimet