Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 7

"Kävelinpä sit jonkun thai-hierontapaikan ohi..."
Kohtaamisia kaupoilla, osa 7

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. ...ääliö 4.10.2012 4:10
      Tulos: +999 (1033 ääntä)
      "Öö siis sähän tulit mopoautolla." - reps

      Lainaa

    2. Tulos: +568 (708 ääntä)
      Niin koska kaikki thai-hieronta paikathan ovat bordelleja.... NOT!

      Lainaa

    3. kassatäti 4.10.2012 4:15
      Tulos: +814 (832 ääntä)
      En voi edes laskea, kuinka montaa kertaa minulta on yritetty ostaa röökiä tai alkoholia auton avaimilla. Vastaan aina pokkana: "Valitettavasti S-ryhmä ei vielä tunnista auton avaimia henkilötodistukseksi. Myöskään tyhjä tupakka-aski ei käy, vaikka kuitista näkyy, että se olisi ostettu täältä."

      Lainaa

    4. Tulos: +361 (371 ääntä)
      Joo ja täällä ainakin (sillon kun peliautomaateissa oli ikäraja k-15) nuoret tuli kypärä päässä pelaamaan ja kai luulivat, että se jotenkin todistais, että ne on jo yli 15 :D. Sama kun nykyään nuoret pelaa ja samalla kuikuilee kassoille päin, ei yhtään epäilyttävää :D. En oo koskaan ymmärtänyt noita jotka kuvittee, että auton avaimilla vois todistaa ikänsä ja eihän kaikissa kaupoissa edes näe millä kukakin on tullut. Ja mistä sitä tietää jos alaikäinen tulee jonkun toisen autolla.

      Lainaa

    5. Tulos: +547 (559 ääntä)
      Kyl mä aina lääkärille mennessänikin todistan henkilöllisyyteni auton avaimilla.

      Lainaa

    6. Tulos: +218 (280 ääntä)
      Anu on töissä Subwayssa.

      Lainaa

    7. Tulos: +284 (298 ääntä)
      Taisi tässä hieronnassa olla crappy ending.

      Lainaa

    8. Tulos: +115 (263 ääntä)
      noob: Anu on töissä Subwayssa.
      Totta. En koskaan ole ymmärtänyt niiden vaihtoehtoja: - Haluatko lounaaksi leipää ja sipsiä (WHAT?), vai tekisikö mielesi enemmän mupeltaa kauhtuneita keksejä, jotka ovat lojuneet täällä viime marraskuusta, sillä kukaan ei ikinä niitä syö? Eli miten olisi?

      Lainaa

    9. Tulos: +141 (213 ääntä)
      ^ Aivan liian totta! Subit ovat kyllä hyviä, mutta lisukkeiksi he ovat onnistuneet valitsemaan juuri ne kaksi asiaa, joita ei koskaan tekisi mieli patongin kanssa. "Keksillä vai sipsillä?" Yök. Oksensin juuri suuhuni, kiitos tästä makuelämyksestä.

      Lainaa

    10. meisselipoju 4.10.2012 7:51
      Tulos: +374 (398 ääntä)
      Totta. En koskaan ole ymmärtänyt niiden vaihtoehtoja: - Haluatko lounaaksi leipää ja sipsiä (WHAT?), vai tekisikö mielesi enemmän mupeltaa kauhtuneita keksejä, jotka ovat lojuneet täällä viime marraskuusta, sillä kukaan ei ikinä niitä syö? Eli miten olisi?
      Tai vielä parempi kun kaupan edessä lukee se "vain 6 grammaa rasvaa" ja sitten sinne mennään ja otetaan sämpylä majoneesilla, juustolla, tonnikalalla ja meetvurstilla, palan painikkeeksi 0,4l fantaa ja sipsipussi. Tämän jälkeen istutaan pöytään "onneks käydään täällä eikä hesburgerissa".

      Lainaa

    11. Tulos: +154 (172 ääntä)
      meisselipoju: Tai vielä parempi kun kaupan edessä lukee se “vain 6 grammaa rasvaa” ja sitten sinne mennään ja otetaan sämpylä majoneesilla, juustolla, tonnikalalla ja meetvurstilla, palan painikkeeksi 0,4l fantaa ja sipsipussi. Tämän jälkeen istutaan pöytään “onneks käydään täällä eikä hesburgerissa”.
      Joo, ja ranskalaisia ei tarjota, koska halutaan olla "terveellinen vaihtoehto uppopaistetulle ruoalle", mutta oletteko koskaan katsoneet, mikä määrä suolaa niissä subeissa on! Melkein sain sydärin, kun huomasin, että 30 cm subissa on pahimillaan suolaa 130 % päivän saantisuosituksesta! Tämä tieto on siis täysin liioittelematta heidän omasta taulukostaan. Ja ne keksit, please, nauran niille.

      Lainaa

    12. perkeleenapina 4.10.2012 8:43
      Tulos: +352 (380 ääntä)
      Olen itsekin Subwayssä töissä ja päästänyt suustani saman lipsahduksen kuin Anu :D Ja hei, kyllä ne keksit paistetaan (ainakin meillä) joka aamu uudet ja vanhat nakataan pois. Lisäksi meillä on vaihtoehtoina sipsi, keksi tai activia-jogurtti. Eikä sitä ole pakko ottaa ateriana, voi että asiakkaina voi ärsyttää tällaiset tyhjän valittajat, perskeles jos et tykkää sipseistä niin ei sinun ole pakko niitä ottaa!

      Lainaa

    13. Tulos: -103 (255 ääntä)
      perkeleenapina: Lisäksi meillä on vaihtoehtoina sipsi, keksi tai activia-jogurtti. Eikä sitä ole pakko ottaa ateriana, voi että asiakkaina voi ärsyttää tällaiset tyhjän valittajat, perskeles jos et tykkää sipseistä niin ei sinun ole pakko niitä ottaa!
      No en todellakaan otakaan, mutta luulen, että asiakkaita lähinnä ärsyttää, ettei vaihtoehtoina ole mitään, mikä olisi heille mieleen. Eikö palautetta saa arvon Subwaylle antaa? Tiedän, että Subwayta kontrolloidaan poikkeuksellisen paljon Jenkeistä käsin (enemmän, kuin esim. McD:tä) ja sen kyllä huomaa. Ja älä nyt tosissasi tule tänne lesoamaan jollain Activia-jogurtilla vaihtoehtona. Siis sipsit, keksit vai pierulääke-Activia? Jes!

      Lainaa

    14. Tulos: +463 (473 ääntä)
      Ei ole kai teineille koskaan tullut mieleen, että jos autolla ajellaan niin se kortti pitää olla mukana. Musta toi "seksillä vai kipsillä" taas kuulostaa vähän jopa uhkaavalta. "Otatko sitä p*llua vai haluutko turpaas?".

      Lainaa

    15. Tulos: +150 (166 ääntä)
      Hattu: Totta. En koskaan ole ymmärtänyt niiden vaihtoehtoja: - Haluatko lounaaksi leipää ja sipsiä (WHAT?), vai tekisikö mielesi enemmän mupeltaa kauhtuneita keksejä, jotka ovat lojuneet täällä viime marraskuusta, sillä kukaan ei ikinä niitä syö? Eli miten olisi?
      Mokaan tämä ei nyt liity mitenkään, mutta kun keskustelu kerran kääntyi Subwayhin, niin minä kyllä pidän niistä kekseistä :) en tosin siitä rusinakekstiä, yäk.

      Lainaa

    16. Tulos: +52 (104 ääntä)
      Vaihtoehtona myös activia... ;'''D

      Lainaa

    17. Tulos: +167 (175 ääntä)
      Seksillä kiitos.

      Lainaa

    18. Tulos: -35 (63 ääntä)
      Pössö: Joo ja täällä ainakin (sillon kun peliautomaateissa oli ikäraja k-15) nuoret tuli kypärä päässä pelaamaan ja kai luulivat, että se jotenkin todistais, että ne on jo yli 15 :D
      Mjaa, eipä itelläkää ollu minkäännäkösiä henkkareita ennenku vasta vähän ennen täysi-ikäisyyttä, tosin eipä niitä koskaan alaikäisenä kysyttykään. Luultavasti olisin vaan vastannut että helvettiäkö mä henkkareilla teen, kun mopoa en omista ja alaikäisen henkkareilla ei sinänsä hirveästi mitään tee.

      Lainaa

    19. Tulos: +31 (57 ääntä)
      eekoo: Mokaan tämä ei nyt liity mitenkään, mutta kun keskustelu kerran kääntyi Subwayhin, niin minä kyllä pidän niistä kekseistä en tosin siitä rusinakekstiä, yäk.
      Voi, minäki pidän niistä! Töissä oli aina kiva mutustella niitä takahuoneessa ! :)

      Lainaa

    20. Tulos: -44 (90 ääntä)
      Kyllä ite oon saanu alaikäsenä tupakkaa ja kaljaa auton avaimilla. Niitä kun pyöritteli kassajonossa käsissään niin ei kysytty papereita :)

      Lainaa

    21. Tulos: +132 (134 ääntä)
      Propsit Subin kekseille täältäkin. On aina mieltäylentävää kun kommentoijat rinnastavat oman mielipiteensä faktaan, vrt. "kun tää on mun mielestä pahaa niin se on kaikkien muidenkin mielestä pahaa". Mitä siellä pitäisi jälkkärinä olla, pehmistä erilaisilla kastikkeilla tms. sattumilla?

      Lainaa

    22. Tulos: +52 (76 ääntä)
      Itse ainakin ottaisin mieluiten sen leivän kanssa vaikka pienen hedelmäsalaatin/hedelmän tms, keksit ja sipsipussi ei tosiaan oikein ole kunnollisia vaihtoehtoja. Pitääkin laittaa Subwaylle palautetta aiheesta.

      Lainaa

    23. Tulos: +99 (105 ääntä)
      Patonkia seksillä ja mukaan kiitos.

      Lainaa

    24. Tulos: +46 (60 ääntä)
      Subwayn tuplasuklaakeksit <3 <3 nam nam, mussuttakaa niitä, niin ei valituta noin paljon. Kuulostaa siltä et alko tympii pelkät paput ja herneet.

      Lainaa

    25. Tulos: +101 (109 ääntä)
      kolme: No en todellakaan otakaan, mutta luulen, että asiakkaita lähinnä ärsyttää, ettei vaihtoehtoina ole mitään, mikä olisi heille mieleen. Eikö palautetta saa arvon Subwaylle antaa? Tiedän, että Subwayta kontrolloidaan poikkeuksellisen paljon Jenkeistä käsin (enemmän, kuin esim. McD:tä) ja sen kyllä huomaa. Ja älä nyt tosissasi tule tänne lesoamaan jollain Activia-jogurtilla vaihtoehtona. Siis sipsit, keksit vai pierulääke-Activia? Jes!
      jaa lisukkeet ei asiakkaille mieleen? täällä kanssa yks subilainen, ja niitä aterioita menee ihan kiitettävästi, varsinkin keksillä. ihmiset tulee välillä ostaan ihan pelkkiä keksejä :D ja sama meillä kun tuola jollain ylempänä, ne paistetaan aina aamulla ja päivän mittaan sen verran kun niitä menee, ja niitähän menee. en kanssa ymmärrä miks noista lisukkeita valitetaan, voittehan te aina JÄTTÄÄ OSTAMATTA tai mennä kaupasta ostaan niitä miniporkkanoita tai ihan mitä vaan jälkkäriks. ja ne jotka valittaa suola- tai kaloripitoisuudesta: subien niissä laseissa missä on muitakin lippulappuja lukee, millasta leipää ja millä kastikkeilla kannattaa tilata jos haluu välttää kaloreita, rasvaa tai suolaa. ja eiköhän se ravintolaruoka ole aina vähän epäterveellisempää kun se kotona tehty :) terveisin ylpee sandwich-artisti!!

      Lainaa

    26. Tulos: -82 (106 ääntä)
      Norsuttaja: Patonkia seksillä ja mukaan kiitos.
      öö mitä matkit

      Lainaa

    27. Tulos: +73 (77 ääntä)
      kolme: No en todellakaan otakaan, mutta luulen, että asiakkaita lähinnä ärsyttää, ettei vaihtoehtoina ole mitään, mikä olisi heille mieleen. Eikö palautetta saa arvon Subwaylle antaa? Tiedän, että Subwayta kontrolloidaan poikkeuksellisen paljon Jenkeistä käsin (enemmän, kuin esim. McD:tä) ja sen kyllä huomaa. Ja älä nyt tosissasi tule tänne lesoamaan jollain Activia-jogurtilla vaihtoehtona. Siis sipsit, keksit vai pierulääke-Activia? Jes!
      Mitäpä jos valittamisesti sijaan kertoisit mikä sinun mielestäsi on hyvä vaihtoehto? Minä tykkään niistä kekseistä.

      Lainaa

    28. Tulos: -91 (101 ääntä)
      Anu puhuu paskaa. Saa olla niin tohelo että jää joka päivä auton alle jos tollasia puhuu vahingossa. Ikivanha seksi-keksi juttu. Kehtaakin väittää tollasta.

      Lainaa

    29. Tulos: +94 (94 ääntä)
      kolme: No en todellakaan otakaan, mutta luulen, että asiakkaita lähinnä ärsyttää, ettei vaihtoehtoina ole mitään, mikä olisi heille mieleen. Eikö palautetta saa arvon Subwaylle antaa? Tiedän, että Subwayta kontrolloidaan poikkeuksellisen paljon Jenkeistä käsin (enemmän, kuin esim. McD:tä) ja sen kyllä huomaa. Ja älä nyt tosissasi tule tänne lesoamaan jollain Activia-jogurtilla vaihtoehtona. Siis sipsit, keksit vai pierulääke-Activia? Jes!
      Se että sanotaan, että kaikki on paskaa, ei ole palautetta. Kannattaa vähän miettiä, mitä se oikean palautteen antaminen on.

      Lainaa

    30. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Hattu: Totta. En koskaan ole ymmärtänyt niiden vaihtoehtoja: - Haluatko lounaaksi leipää ja sipsiä (WHAT?), vai tekisikö mielesi enemmän mupeltaa kauhtuneita keksejä, jotka ovat lojuneet täällä viime marraskuusta, sillä kukaan ei ikinä niitä syö? Eli miten olisi?
      Subin keksit kylläkin paistetaan aina ko. päivänä kun ne ovat tarjolla ja seuraavana päivänä niitä ei saa enää tarjota.

      Lainaa

    31. Tulos: +47 (49 ääntä)
      meisselipoju: Tai vielä parempi kun kaupan edessä lukee se “vain 6 grammaa rasvaa” ja sitten sinne mennään ja otetaan sämpylä majoneesilla, juustolla, tonnikalalla ja meetvurstilla, palan painikkeeksi 0,4l fantaa ja sipsipussi. Tämän jälkeen istutaan pöytään “onneks käydään täällä eikä hesburgerissa”.
      Totta tuokin puoli - mutta kyllähän subway oikeasti on hyvin monessa tapauksessa parempi vaihtoehto kuin monet muut pikaruokapaikat.. Esim. Puolikas kinkkusubi täysjyvä leipään, paljon kasviksia - ei juustoa, ei kastiketta, ei mausteita on aika hyvä vaihtoehtolounaaksi - eikä se siitä hirveästi pahene vaikka yhtä noista kolmesta leipäänsä lisäisikin (mausteet, juusto, kastike).

      Lainaa

    32. nyt vittu oikeesti 4.10.2012 18:27
      Tulos: +59 (63 ääntä)
      Hattu: Totta. En koskaan ole ymmärtänyt niiden vaihtoehtoja: - Haluatko lounaaksi leipää ja sipsiä (WHAT?), vai tekisikö mielesi enemmän mupeltaa kauhtuneita keksejä, jotka ovat lojuneet täällä viime marraskuusta, sillä kukaan ei ikinä niitä syö? Eli miten olisi?
      Englannissa on ihan tavallista laittaa sipsejä kahden voidellun paahtoleipäviipaleen väliin. En kyllä tiedä, mistä maasta Subway on lähtöisin, mutta veikkaan että lähtömaassa sipsit lounaalla on ihan normipäivä. Ja hei, ne Subwayn keksit on tosi hyviä!

      Lainaa

    33. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Sika tuo mies mikä oli tuolla thaihieronnassa :D

      Lainaa

    34. Tulos: +50 (52 ääntä)
      kolme: No en todellakaan otakaan, mutta luulen, että asiakkaita lähinnä ärsyttää, ettei vaihtoehtoina ole mitään, mikä olisi heille mieleen. Eikö palautetta saa arvon Subwaylle antaa? Tiedän, että Subwayta kontrolloidaan poikkeuksellisen paljon Jenkeistä käsin (enemmän, kuin esim. McD:tä) ja sen kyllä huomaa. Ja älä nyt tosissasi tule tänne lesoamaan jollain Activia-jogurtilla vaihtoehtona. Siis sipsit, keksit vai pierulääke-Activia? Jes!
      Jos sä et tykkää niistä kekseistä tai sipseistä, ni ei se välttämättä ole koko kansan mielipide. hohoho :D

      Lainaa

    35. Tulos: +63 (69 ääntä)
      Mutta onhan se totta, että kun Subwayta terveellisenä vaihtoehtona mainostetaan, niin voisi siellä olla myös terveellisiä jälkiruokia ja juomia. Activia on kyllä tosi hyvä vaihtoehto. (Rakastan sitä, miten täällä syttyi ihan randomisti joku Subway-sota.)

      Lainaa

    36. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Subihan mainostaa itseään urheilijoiden valintana, ei terveellisenä. Eli ennen maratoonia kannattaa käydä tankkaamassa suolaa ja hiilareita. (Oli pakko osallistua.)

      Lainaa

    37. Tulos: +11 (31 ääntä)
      Missä on subin gluteiinittomat patongit ja keksit???

      Lainaa

    38. Tulos: -26 (48 ääntä)
      Mun kaveri meni tollaseen thai-hierontapaikkaan ja sille tarjottiin siellä myös seksipalveluita. Kaveri tosin ei sellasia todellakaan menny sieltä hakemaan, joten lähti pois maksamatta. Mun kyllä kävi vähän sääli niitä työntekijöitä kun niille ei maksettu... Mutta siis kyllä niissä tosiaan joissain tarjotaan seksiä joten vikan jutun mieheltä ymmärrettävä moka.

      Lainaa

    39. Tulos: +14 (36 ääntä)
      "Tahtoisin seksillä...ja mielellään tummaa patonkia, majoneesia saa olla reilusti, kiitos" Ällölle terveiset!

      Lainaa

    40. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Norsuttaja: Patonkia seksillä ja mukaan kiitos.
      Paahdetaanko?

      Lainaa

    41. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Jos tulee autolla kauppaan niin eikö se ajokortti sitten ole mukana?

      Lainaa

    42. Tulos: -8 (18 ääntä)
      €etu: Paahdetaanko?
      Kunhan on karvaton ettei tuu palaneen käryä.

      Lainaa

    43. Tulos: -21 (23 ääntä)
      Otin seksillä, anukseen nääs.

      Lainaa

    44. Tulos: -33 (61 ääntä)
      terveisin ylpee sandwich-artisti!!
      No voi helvetti, tämäkin vielä. Todellista artistiutta kasata täytteet leivän päälle.

      Lainaa

    45. että tämmöstä 6.10.2012 11:39
      Tulos: +44 (46 ääntä)
      kolme: No en todellakaan otakaan, mutta luulen, että asiakkaita lähinnä ärsyttää, ettei vaihtoehtoina ole mitään, mikä olisi heille mieleen. Eikö palautetta saa arvon Subwaylle antaa? Tiedän, että Subwayta kontrolloidaan poikkeuksellisen paljon Jenkeistä käsin (enemmän, kuin esim. McD:tä) ja sen kyllä huomaa. Ja älä nyt tosissasi tule tänne lesoamaan jollain Activia-jogurtilla vaihtoehtona. Siis sipsit, keksit vai pierulääke-Activia? Jes!
      Mene antamaan palautteesi sinne subwaylle. Täällä fm:ssä nuo palautteet kun eivät mene eteenpäin ;)

      Lainaa

    46. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Hauskinta on, että juttu thai-hieronnasta on otsikon "Kohtaamisia kaupoilla" alla.

      Lainaa

    47. Tulos: +15 (17 ääntä)
      kolme: No en todellakaan otakaan, mutta luulen, että asiakkaita lähinnä ärsyttää, ettei vaihtoehtoina ole mitään, mikä olisi heille mieleen. Eikö palautetta saa arvon Subwaylle antaa? Tiedän, että Subwayta kontrolloidaan poikkeuksellisen paljon Jenkeistä käsin (enemmän, kuin esim. McD:tä) ja sen kyllä huomaa. Ja älä nyt tosissasi tule tänne lesoamaan jollain Activia-jogurtilla vaihtoehtona. Siis sipsit, keksit vai pierulääke-Activia? Jes!
      Joo mut parempi paikka jättää palaute vois olla ne omat sivustot? :D

      Lainaa

    48. pessevisser 6.10.2012 15:37
      Tulos: -26 (30 ääntä)
      Hattu: Totta. En koskaan ole ymmärtänyt niiden vaihtoehtoja: - Haluatko lounaaksi leipää ja sipsiä (WHAT?), vai tekisikö mielesi enemmän mupeltaa kauhtuneita keksejä, jotka ovat lojuneet täällä viime marraskuusta, sillä kukaan ei ikinä niitä syö? Eli miten olisi?
      Halusiin tosiaan tietää, ostaako joku oikeasti noita keksejä? Ikinä en ole kenenkään nähnyt ostavan, No en nyt joka päivä tai edes joka kuukausi siellä käy, mutta silti.

      Lainaa

    49. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Alaikäisenä tuli näytettyä moneen kertaan henkkareita, kun osti kortilla yli 50 euron edestä.
      Turhake: Mjaa, eipä itelläkää ollu minkäännäkösiä henkkareita ennenku vasta vähän ennen täysi-ikäisyyttä, tosin eipä niitä koskaan alaikäisenä kysyttykään. Luultavasti olisin vaan vastannut että helvettiäkö mä henkkareilla teen, kun mopoa en omista ja alaikäisen henkkareilla ei sinänsä hirveästi mitään tee.

      Lainaa

    50. Tulos: +8 (18 ääntä)
      Miniporkkanat ois ihan aikuistenoikeasti kiva aterialisä. Tai kirsikkatomaatit. Mä uskon, että ihmiset ois ihan kiinnostuneita tuollasista vaihtoehdoista. Rakastan itse niitä keksejä, mutta ei keksit tai sipsit munkaan mielestä o varsinaisesti mikään "osa ateriaa". Mieluiten sitä pikaruuaksi ostaisi yhteensä tusinan sataykanavarrasta ja vihannes-juustovarrasta kera light-colan, tulis hyvä prode-hiilarisuhde, mutta kun ei tuollaista myydä, kun se maksaisi nin kovasti. Aina pitää olla höttöä hötöllä, että saadaan sekä maksettua työvoima että katetta...

      Lainaa

    51. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Ne on muuten ihania subin keksit :) omnomnomnom

      Lainaa

    52. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Autollahan ei voikaan alaikäiset ajaa, se käynnistyy vain voimassa olevalla ajokortilla.

      Lainaa

    53. Tulos: +5 (7 ääntä)
      mitä täällä subin keksejä haukutaan. ne on ihan parhaita mun mielestä

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: thaihieronta, paperit, henkilötodistus, henkilöllisyys, alaikäinen, kauppa, kassa, hieronta