Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Apua auto-ongelmaan

"Kerroin ohikulkevalle miehelle ---"
Apua auto-ongelmaan

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -562 (598 ääntä)
      Rikkoko se sen auton?? ;oo

      Lainaa

    2. Tulos: +751 (783 ääntä)
      Ihmekkään, että näkee vain mulkkuja kaduilla, kun tommotteet kivat pidätetään Sallan tyyppisten vuoksi :<

      Lainaa

    3. Tulos: +361 (381 ääntä)
      Jessica: Rikkoko se sen auton?? ;oo
      Tuskin, henkarilla pääsee sisään mitään rikkomatta.

      Lainaa

    4. Tulos: +144 (244 ääntä)
      hyvä että leiffillä oli aikaa auttaa

      Lainaa

    5. Tulos: +341 (349 ääntä)
      Vanhempiin autoihinhan pääsee yleensä millä tahansa avaimella sisään. Ollaan joskus kokeiltu kun kaveri jätti avaimensa autoon... muistaakseni kolmas porukan taskuista kaiveltu avain avasi oven.

      Lainaa

    6. Tulos: -207 (237 ääntä)
      Mite se sai auto ovet sit lukkoo jos avaimet autos?..

      Lainaa

    7. in your head 16.6.2012 1:16
      Tulos: +241 (251 ääntä)
      Ande: Mite se sai auto ovet sit lukkoo jos avaimet autos?..
      Ainakin joissain vanhemmissa automalleissa ovet voi lukita niin, että painaa sen lukkonapin alas ennen kun sulkee oven, jolloin suljettaessa se ovi jää lukkoon. Siinä ei avainta silloin tartteta muuta ku avaamiseen.

      Lainaa

    8. Tulos: +77 (81 ääntä)
      Kiinnostuneille: Karpon klassikkopätkässä 80-luvulta demonstroidaan vanhoihin autoihin murtautumista. http://www.youtube.com/watch?v=D2rR-xsn-XE

      Lainaa

    9. Tulos: +117 (123 ääntä)
      Kerran saatiin tuossa tilanteessa 10 pennin kolikolla auki.

      Lainaa

    10. Tulos: +241 (281 ääntä)
      Kannattaa ehdottomasti ilmoittaa tuollaiset poliisille, eihän noihin vanhempiin autoihin osaa murtautua kuin lähes jokainen brankkari, poliisi, hinurikuski, tiepalvelumies jne...

      Lainaa

    11. eienääranskalaisia 16.6.2012 8:35
      Tulos: +102 (114 ääntä)
      mm. Pösön 206 ovet (ainakin v 98 asti) aukesivat millä tahansa mikä vain avaimenreikään mahtui... Esimerkkinä voidaan mainita 5 sentin kolikko, mattopuukku, vyönsolki jne.

      Lainaa

    12. Tulos: +213 (217 ääntä)
      Itsekin murtauduin omaan autooni keskellä CM:n parkkipaikkaa. Tuli siihen muitakin auttamaan ja pyörimään. Lopulta sain sitten lukon auki ja pääsin matkaan. Hassuinta tapauksessa oli, että kukaan ei missään vaiheessa kysynyt onko auto edes oma, kaupan työntekijäkin luovutti pitkän jäykän rautalangan jolla sain sorkittua lukon auki. Ei auennut toisilla avaimilla. Parilta henkilöltä, jotka tulivat samanlaisella autolla, kysyin avaimia. Lukon haitat likaantuvat ja kuluvat, josta johtuu lukon aukeaminen lusikallakin. Omastani olen puhdistanut ne määräajoin niin ei aukea kuin omalla avaimella. Arvostan tuollaisia henkilöitä, jotka auttavat, sitä en olisi arvostanut jos olisi poliisit pistäny perään "Se murtautu mun autoon!!!!".

      Lainaa

    13. Tulos: -195 (197 ääntä)
      Miten ihmeessä voi jättää auton avaimet autoon ja laittaa ovet lukkoon?

      Lainaa

    14. Tulos: +48 (50 ääntä)
      onhan noita tullu kokeiltuu, veljen vanha corolla toimi kans ihan millä vaan, mitä satuit saamaan sopii virtalukkoon :D

      Lainaa

    15. Tulos: +98 (120 ääntä)
      "kerroitko poliisille" wtf mikä ihmisiä vaivaa!! Ei se poliisi ole joka helvetin asiaan ratkaisu, vaan oikeastaan suurempi ongelmien luoja. "Tää auto on väärin pysäköity, kerroitko poliisille". "Sä grillaat puistossa, kerron poliisille" uu.. täysin kä-sit-tä-mä-tön-tä!

      Lainaa

    16. Tulos: +82 (82 ääntä)
      Ai Miten voi lukita ovet ilman avainta? No joissakin (hieman vanhemmissa) autoissa ei ole keskuslukitusta. Joten ovi avataan avaimella lukkopesästä jolloin vain yksi ovista aukeaa. Ja ovi voidaan lukita lukkopainikkeen painamalla alas auton sisäpuolelta ja ovi kiinni niin siinähän se. Taisi olla yleinen ongelma aikanaan kun mummonikin osaa tiirikoida vanhaan autoon :D

      Lainaa

    17. Tulos: +118 (118 ääntä)
      Onko se nykyään rikollisen merkki jos osaa avata auton oven ilman avainta? Vielä 20 vuotta sitten oli ihan perustietoa, että miten pääsee omaan autoonsa sisään jos tällainen hätä yllättää.

      Lainaa

    18. Neiti Näpsä 16.6.2012 21:08
      Tulos: +32 (36 ääntä)
      Voi,mie muistan kuinka vanhaan autooni pääsi sisään millä tahansa avaimella,kolikolla,jäätelötikulla....Nykyiseen onkin sit jo hieman hankalampi murtautua :)

      Lainaa

    19. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Noh, todistettavasti olen murtautunut kaverin kanssa uudehkoon PT Cruiseriin (omaan siis :D). Kävi nimittäin niin että käynnistin auton ja menin ulos tupakille. NAPS, ovet lukossa. Onneksi autossa oli ne lukkotötsät semmoset että niissä oli semmonen pallo päässä.. Rautalankaan kiinni naru jossa hirttosilmukka ja sitte vaan ovea raolleen niin paljo yläreunasta että sen sai pujotettua siihen pallukkaan.. ja ovi auki.

      Lainaa

    20. Tulos: -118 (122 ääntä)
      in your head: Ainakin joissain vanhemmissa automalleissa ovet voi lukita niin, että painaa sen lukkonapin alas ennen kun sulkee oven, jolloin suljettaessa se ovi jää lukkoon. Siinä ei avainta silloin tartteta muuta ku avaamiseen.
      sori, amis autot ei oo tuttuja

      Lainaa

    21. Tulos: +101 (101 ääntä)
      Ahahahahahahahaaaaa.......... Eniten repesin noille kommenteille "Miten auton ovet voi saada lukkoon ilman avainta?" Ja "Sori, amis autot ei oo tuttuja"..... Ilmeisesti vain amikset ajelee vanhemmilla autoilla, eikä isin ostamilla uusilla bemareilla.

      Lainaa

    22. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Autovarkaat ei yleensä murtaudu autoihin keskellä päivää marketin pihalla. Eikä auta muita ihmisiä murtautuun autoihinsa. Eikä ylipäätään maailma ole täynnä varkaita! Ne on hyvin harvinaisia. Järki käteen nytten ihmiset! Ihte jätän yleensä kamat pöytään kun vaikka käyn ravintolan tai kahvilan vessassa. Koskaan ei oo kukaan varastanu mitään. Tämä siis Tampereella ja pienemmissä kaupungeissa.

      Lainaa

    23. Tulos: +61 (63 ääntä)
      Kyllä Suomessa vielä nykypäivänä ulkomaalaiset ihmettelee suomalaisten sisisilmäisyyttä, kuten sitä että toisinaan jotkut jättävät lompakon baarissa penkilleen paikkaa varaamaan, kun käyvät vessassa. Eräs ulkkariherrasmies taas naureskeli sille, kuinka Suomessa pyörät jätetään "lukitsematta". Turha hänelle oli selitellä mitään pyörän omasta lukosta, sillä hänestä oli käsittämätöntä, ettei pyörää varastettu, kun sitä ei ollut jollain järeämmällä vaijerilukolla kahledittu seinään, kattoon ja lattiaan. Mutta kai se muun maailman epäluuloisuus tulee tännekin. Tekee meistä "pikkukylien junteista" kyynisiä. Siihen asti kuitenkin: jos joku hyvän hyvyyttään auttaa, siitä kiitetään eikä "kiitetä" jollain poliisijutulla.

      Lainaa

    24. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Kun jotkut miettii että miten ovet saa lukkoon ilman avainta niin ite onnistuin tässä kerran aika mallikkaasti kun unohdin että anopin auton ovet menee ittestään lukkoon kun ne on vähän aikaa ollu kiinni... Onneksi oli vara-avain sisällä ^^

      Lainaa

    25. pesservisser 19.6.2012 18:01
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      in your head: Ainakin joissain vanhemmissa automalleissa ovet voi lukita niin, että painaa sen lukkonapin alas ennen kun sulkee oven, jolloin suljettaessa se ovi jää lukkoon. Siinä ei avainta silloin tartteta muuta ku avaamiseen.
      Suurin osa kasariautoista on tämmoisia. Silloin kun itse sain ajokortin, vastaavaa tapahtui aika paljon.

      Lainaa

    26. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Lukkonappi alas, ulkoa kahva ylös, ovi kiinni ja kahva alas, toimii yleensä uudemmissakin. Siis tuo ilman avaimia kuskin oven lukitseminen.

      Lainaa

    27. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Näitten tyyppien jotka kysele miten voi saada ovet lukkoon ilman avainta on ilmeisesti täytynyt syntyä aikaisintaan joskus 90-luvun loppupuoliskolla, tai todennäköisesti vielä myöhemmin... :D Ps. Vastaus: Ihan niinkuin tähänkin asti. :D

      Lainaa

    28. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Ensimmäiseen autooni pääs millä tahansa avaimella. Jos ei avainta ollut, jäätelötikkukin kelpasi. Jos jostain syystä jäätelötikkuakaan ei löytynyt, lukon avaaminen onnistui vaikkapa kynnellä. Eli lukot oli vaan koristeina :P

      Lainaa

    29. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Rakkaat ihmiset harmi vaan että se ei oo kyllä mitenkään laitonta vaikka osaiskin murtautua autoon:D osaahan jokanen ihminen varastaa vaikkapa karkkia kaupasta:D

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Isällä oli vanha Impala aikoinaan ja monesti se ne avaimet unohti sisään. Ei muuta ku rautalankaa, lenkkk päähän ja tiesi mistä sen sai ovenraosta sisään niin sillä nostaa nappi ylös. Isoveljen eka Taunus aukes kans kaverinsa avaimilla kun eka rehvasteli ettei sitä kukaan saa auki.

      Lainaa

    31. Maineikas raparperi 24.6.2021 12:15
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      jopo: Tuskin, henkarilla pääsee sisään mitään rikkomatta.
      Muovisella pakkaussiteellä. Kärki kaksinkerroin, ujutetaan ikkunan tiivisteen alta lukitusnuppiin (joita on vain vanhoissa autoissa) ja nykäistään nuppi ylös.
      Serkku opetti, hän on rikoskomisario.

      Lainaa

    32. Helakka kurkku 24.11.2021 22:18
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      eienääranskalaisia: mm. Pösön 206 ovet (ainakin v 98 asti) aukesivat millä tahansa mikä vain avaimenreikään mahtui... Esimerkkinä voidaan mainita 5 sentin kolikko, mattopuukku, vyönsolki jne.
      itse kans käynnistänyt joskus tuota ikäluokkaa (91-95) olevan lestapösö 505:n 5 sentin kolikolla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: auto, Honda, Civic, lukko, avaimet