Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pädetään kilpaa

"Kohta lähtö Kouvolaan Cartinkiin!"
Pädetään kilpaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. totuuden_torvi 13.3.2012 0:01
      Tulos: +424 (472 ääntä)
      Lähtiskö Tony ajelemaan pikku Cartinki-kisat ihan oikeilla Formula autoilla Ropin Hootin viereen? :)

      Lainaa

    2. Punainen Maito 13.3.2012 0:10
      Tulos: +232 (362 ääntä)
      Olen Evelinan puolella tässä.

      Lainaa

    3. Tulos: +256 (300 ääntä)
      Ainahan sitä voi vähän korjailla, mutta rajansa kaikella... (*Niinpä*, ei niimpä)

      Lainaa

    4. Tulos: +136 (176 ääntä)
      vika kommentti... u serious?!?

      Lainaa

    5. Tulos: +115 (151 ääntä)
      Tämä oli taas näitä aika kuluneita juttuja joissa joku pomppaa pätemään eikä osaa luovuttaa... Ärsyttävää, sanoisin :D

      Lainaa

    6. Tulos: +155 (173 ääntä)
      Ja se on enää - ei enään. Tiedoksi Tony.

      Lainaa

    7. Tulos: +39 (89 ääntä)
      Assburger Tony :D

      Lainaa

    8. Tulos: +163 (191 ääntä)
      Tony the ihmisperse. Anna ihmisten ajaa CKartingia vaikka kolmipyöräsillä aurinkokennopulkilla jos siltä tuntuu stana.

      Lainaa

    9. Tulos: +35 (161 ääntä)
      Saaran kommenttiin Wikipediasta sanoisin, että Wikipedia on melko tarkka, koska ylläpito vahtii sinne laitettavaa tietoa. Onhan siellä ollut muutoksia, joita yksittäiset tekivät lapsellisuuksissaan Suomen voitettua MM-kultaa, mutta ne muutokset korjataan pian tai pyydetään korjaamaan. Itse tarkistan kaiken tiedon Wikipediasta ja jos haluan lisätietoa tai en ole varma tiedon ajantasaisuudesta niin tarkistan lähteet. Ne, jotka käyttävät vähän internetiä yleensä kyseenalaistavat Wikipedian, koska eivät osaa edes käyttää Googlea. He menevät kirjastoon etsimään 70-luvulla kirjoitettuja tietokirjoja ja pitävät sitä oikeana.

      Lainaa

    10. Tulos: -12 (154 ääntä)
      Toisaalta ymmärrän kyllä tavallaan Tonyn närkästystä, jos on kerran harrastanut aktiivisesti lajia ja asiavirheet perehtymättömien suusta yleisiä. Eihän siinä mitään pahaa ole, jos levittää oikeaa tietoa... En ymmärrä, miksi se on ihmisille niin arka asia.

      Lainaa

    11. Tulos: +47 (81 ääntä)
      No joo oli kyllä ihan turhantärkeetä pätemistä Tonylta. Vaikka se onkin karting. Mutta tuli vittu selväksi jo ekasta kommentista! -_-

      Lainaa

    12. Tulos: -2 (96 ääntä)
      Eikö ole parempi että oikoo väärää tietoa, kuin että antaisi väärää tietoa? Heidillä vaan mennyt herne nenään kun on huomannut että on ollut väärässä eikä ole halunnut sitä myöntää.

      Lainaa

    13. Tulos: +84 (106 ääntä)
      Ihan oikeassa Tony on mutta tuo päteminen ottaa päähän.

      Lainaa

    14. Tulos: -69 (97 ääntä)
      " Peukku ylös jos olet Kouvolasta. "

      Lainaa

    15. Jukkapalmu 13.3.2012 8:05
      Tulos: -34 (56 ääntä)
      Maailman huonoin liikeidea on perustaa sisämirkroautorata. Lahden seudullakin niitä on ollu jos jonkinlaisia ja aina muutaman kuukauden jälkeen on menny nurin. Eikä ihme. Ne on on ihan perseestä. Just sellasia mopoja jossain hallin lattialla putputtamassa. Mutkaa mutkan perään ja huippunopeus se 35 km/h. Jipii...

      Lainaa

    16. Tulos: -11 (61 ääntä)
      Wikipedia ei todellakaan ole mikään luotettava tiedonlähde juurikin siitä syystä että sinne pääsee kuka vaan muuttelemaan tietoja ja lisäilemään niitä. Kyllähän se varmaan riittää, jos ei ole turhan tarkka siitä mitä tietoa saa (jos siis esimerkiksi ihan huvin vuoksi kiinnostaa vaikka mitä talvihorroksessa tapahtuu siilille), mutta voin kertoa, että jos missään korkeakoulussa kirjotelmassaan käyttää lähteenä Wikipediaa ja lisää sen lähde-listaansa, niin varmasti tulee sanomista opettajalta.

      Lainaa

    17. Tulos: +79 (83 ääntä)
      Ilmeeni kun tajusin että naapurini nimi on Tony ja ajaa kartingia :DDDDDDDDDdd

      Lainaa

    18. Tulos: +25 (55 ääntä)
      ärsyttävä jätkä

      Lainaa

    19. Tulos: +1 (79 ääntä)
      Jos avaa sanakirjan kohdasta runkkari siellä on kuva Tonysta ja tää keskustelu

      Lainaa

    20. Tulos: +53 (65 ääntä)
      Juupa juu.. Sillä liene kauheesti väliä onko ne autot oikeita karting-autoja vai ei, kuhan ne kulkee etiä päin ja on kivaa. Vähän haiskahtaa vaan, että Tonyn on pitäny päästä kehumaan vaan omilla saavutuksillaan.

      Lainaa

    21. Kielipoliisi 13.3.2012 12:07
      Tulos: +35 (79 ääntä)
      Eniten tässä mokassa ärsyttää tuo Saara, joka taistelee ilmiselvää tosiasiaa vastaan. Hyvin nopealla google-haulla hänellekin olisi selvinnyt, että karting kirjoitetaan suomeksi K:lla eikä C:llä, mutta silti pitää vaan väittää vastaan, koska "wikipediaa kuka tahansa hintti voi kirjottaa mitä vaa paskaa". Huoh.

      Lainaa

    22. Tulos: +10 (16 ääntä)
      @jukkapalmu: näin kouvolalaisena on ihan kiva käydä kaveri- tai työporukalla ajelemassa joskus tuolla Formula Centerissä. Ja mulle se vauhti siinä mutkaisella radalla on ainaki riittänyt ihan loistavasti. En koe paikkaa turhaksi. Joskin niiden markkinointi ja peeärrä on ihan syvältä eli jos on samanlaista toimintaa Lahdessa niin en ihmettele, vaikka nurin meneevätkin. Ja tiedä sitten, tuo ei liene ihan kaikista ekologisinta huvia :/

      Lainaa

    23. Tulos: -6 (28 ääntä)
      Mitä ihmeen virheiden oikomista? Jos mestan nimi on carting ni sitten se on vaikka sattuis olemaankin joku urheilulaji joka kuulostaa vähän samalta. Vai miltä kuulostais jos sanon lähteväni Xyclingiin ja joku tulee oikomaan että se on muuten kilpapyöräilyä mutta niillä pyörillä oo mitään tekemistä kilpapyörien kanssa kunnei niillä pääse eteenpäin?

      Lainaa

    24. Tulos: +31 (43 ääntä)
      Tämä oli yllättävää: http://en.wikipedia.org/wiki/Carting

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (23 ääntä)
      Molemmat tahollaan umpitolloja. Toinen väittää puhtaasti, että se kirjoitetaan C:lla. Toinen olettaa, että hänen "SM-Tasoinen" Kartin uransa on asia, jonka puolesta kaikkien pitäisi käydä polvilleen, lahjoittaa hänelle rahaa jotta ura elvytetään ja muutenkin osoittaa mielenkiintoa tätä harrastusta kohti. @Jukkapalmu, kyseessä on lähinnä markkinointi ongelma ja en ole edes tietoinen lähialueeni Kartingista...Ei niitä pelasta, vaikka kulkisivat 120km/h. Korkeintaan tulisi enemmän ongelmia kustannusten kanssa ja tapaturmien. En usko, että jokainen kokeilemaan haluava päästele siellä maksimi nopeutta...

      Lainaa

    26. puddingwffles 13.3.2012 16:12
      Tulos: +13 (27 ääntä)
      Tää juttu oli täydellinen esimerkki siitä, että toiset ei anna ihmisten olla rauhassa ilosia .__. Luulis, että vois vaa antaa tämmösten olla, eikä tarvis ärsyttää ihmisiä turhanpäiväisillä korjauksilla :D

      Lainaa

    27. Tulos: +10 (22 ääntä)
      tantta: No joo oli kyllä ihan turhantärkeetä pätemistä Tonylta. Vaikka se onkin karting. Mutta tuli vittu selväksi jo ekasta kommentista! -_-
      ei näyttäny tulevan selväks ekasta kommentista..

      Lainaa

    28. Tulos: -5 (31 ääntä)
      Onko sillä nyt oikeasti nii kauheasti väliä miten kirjottaa? :D Tony on taas semmone joka tietää kaikesta kaiken ja pitää näyttää paremmuutensa ja ylemmyytensä ja "minä oon paras ku tiiän nii paljon" öäargh ottaa päähän tuommoiset. Maailmassa on kehittävämpiäki asioita tehtävänä ku oikoa ja kertoa samalla elämäntarinansa jos joku kirjottaa vahingossa c:n k:n sijaan...

      Lainaa

    29. Tulos: +3 (13 ääntä)
      ärsyttäviä tuollaset ihmiset, miten jaksaa ees kattoo tommosta :D

      Lainaa

    30. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Ja kukaan ei ole edes vielä puuttunut tähän: Tony kysyy (oletettavasti) Eveliinallta, että "suututtaako olla väärässä", vaikka Eveliina ei ole kommentoinut mitään itse aiheeseen, käskenyt vaan Tonya olemaan jo hiljaa. Tarkkaavaisuutta nyt tähän hommaan, ettei vaan jää yksikään epäolennaisuus vahingossa ruotimatta ;)

      Lainaa

    31. Tulos: +12 (30 ääntä)
      Wikipediassa luki aika kauan että oon kotikuntani kunnanjohtaja, en oo... Eli kohtuu luotettava tiedonlähde on joo ja hyvin valvovat siellä olevia tietoja.

      Lainaa

    32. Tulos: +25 (29 ääntä)
      pitäydytte kaikki ihanasti otsikon teemassa. <3

      Lainaa

    33. Tulos: -2 (16 ääntä)
      Minä niin inhoan pätemistä.

      Lainaa

    34. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Manjaana: Wikipedia ei todellakaan ole mikään luotettava tiedonlähde juurikin siitä syystä että sinne pääsee kuka vaan muuttelemaan tietoja ja lisäilemään niitä. Kyllähän se varmaan riittää, jos ei ole turhan tarkka siitä mitä tietoa saa (jos siis esimerkiksi ihan huvin vuoksi kiinnostaa vaikka mitä talvihorroksessa tapahtuu siilille), mutta voin kertoa, että jos missään korkeakoulussa kirjotelmassaan käyttää lähteenä Wikipediaa ja lisää sen lähde-listaansa, niin varmasti tulee sanomista opettajalta.
      Ei kukaan tiedejuttuja perustakaan Wikipediaan, mutta kyllä se ihan arkisessa käytössä on hyvä ja lähteet voi tarkistaa aina. Ne, jotka epäilevät saamaansa tietoa (joka eroaa omasta) kyseenalaistaa kaiken. Hehän tietävät omasta mielestään jo kaiken, mitä tarvitsee. Ainakin uskovat niin.

      Lainaa

    35. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Manjaana: Wikipedia ei todellakaan ole mikään luotettava tiedonlähde juurikin siitä syystä että sinne pääsee kuka vaan muuttelemaan tietoja ja lisäilemään niitä. Kyllähän se varmaan riittää, jos ei ole turhan tarkka siitä mitä tietoa saa (jos siis esimerkiksi ihan huvin vuoksi kiinnostaa vaikka mitä talvihorroksessa tapahtuu siilille), mutta voin kertoa, että jos missään korkeakoulussa kirjotelmassaan käyttää lähteenä Wikipediaa ja lisää sen lähde-listaansa, niin varmasti tulee sanomista opettajalta.
      Wikipediassa kuka tahansa pääsee myös korjaamaan ne virheelliset väittämät. Oletko koskaan käyttänyt Wikipediaa? ei lähteenä nyt pelkästään saa sitä käyttää, mutta on se silti luotettava palvelu.

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (16 ääntä)
      asdsad: Wikipediassa luki aika kauan että oon kotikuntani kunnanjohtaja, en oo… Eli kohtuu luotettava tiedonlähde on joo ja hyvin valvovat siellä olevia tietoja.
      No olisit korjannu :----D

      Lainaa

    37. Tulos: +18 (18 ääntä)
      asdsad: Wikipediassa luki aika kauan että oon kotikuntani kunnanjohtaja, en oo… Eli kohtuu luotettava tiedonlähde on joo ja hyvin valvovat siellä olevia tietoja.
      Tuskin, syöttämäsi teksti näkyy vain sinulle koska se tallentuu selaimesi välimuistiin. Eli tietoa ei olla välttämättä päivitetty wikipediaan ollenkaan.

      Lainaa

    38. Kikkaykkönen 14.3.2012 10:37
      Tulos: -4 (8 ääntä)
      Päteminen ärsyttää. Ja yleensä kanssa kommentit n. 15. kommentin jälkeen.

      Lainaa

    39. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Manjaana: Wikipedia ei todellakaan ole mikään luotettava tiedonlähde juurikin siitä syystä että sinne pääsee kuka vaan muuttelemaan tietoja ja lisäilemään niitä. Kyllähän se varmaan riittää, jos ei ole turhan tarkka siitä mitä tietoa saa (jos siis esimerkiksi ihan huvin vuoksi kiinnostaa vaikka mitä talvihorroksessa tapahtuu siilille), mutta voin kertoa, että jos missään korkeakoulussa kirjotelmassaan käyttää lähteenä Wikipediaa ja lisää sen lähde-listaansa, niin varmasti tulee sanomista opettajalta.
      Aiheesta riippuen siellä on kyllä melko kattava lähdeluettelo lopussa, joten pidän ihan luotettavana. Jos joku jää kalvamaan, voi tarkistaa muista lähteistä. Voisin myös kuvitella, että korkeakoululaiset tajuavat etsiä sitä tietoa muualta.

      Lainaa

    40. どどーん! 14.3.2012 15:04
      Tulos: +18 (24 ääntä)
      Myötähäpeä jakautuu tasaisesti kaikille keskusteluun osallistuneille. Se ärsyttää, että kielivirheiden korjaajia aletaan heti sanoa pätijöiksi ja pilkunnussijoiksi. Miksei sitä nyt vaan vois ottaa vastaan sitä tietoa ja kirjoittaa oikein seuraavalla kerralla? (Vaikka Tony kyllä vaikuttaa suurimmaks osaksi idiootilta tämän keskustelun perusteella.)

      Lainaa

    41. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Tää on niin väärin. Miksi mä tunnistin jotenkin itteni tuosta Saarasta, vaikka en edes tunne mitään karting hömpäämikälieolikaan, ja sitten vielä etten tunne noin viisasta Eveliinaa. Niiiin väärin.

      Lainaa

    42. Tulos: -3 (11 ääntä)
      tony joku kunnon amispelle :D

      Lainaa

    43. Saara (lähettäjä) 15.3.2012 20:25
      Tulos: +5 (13 ääntä)
      oisitte nähny noi kommentit loppuu.. tony paikkas linkkailemal biisei tyylii ''haista vittu'' ja sit tuli tälläsia tonylta : '' Minulle sinun elämä on arvoton ja olet pelkkää ilmaa minulle. '' '' mä pistän teille paskat housuun kohta tippuu, heitän tyrävyön teinit hiuksista vittuun.'' :D loppujen lopuksi se tais olla tony jota vitutti olla vääräs..
      Saara: Tää on niin väärin.Miksi mä tunnistin jotenkin itteni tuosta Saarasta, vaikka en edes tunne mitään karting hömpäämikälieolikaan, ja sitten vielä etten tunne noin viisasta Eveliinaa. Niiiin väärin.
      ja kiitti täst ! :D

      Lainaa

    44. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Sen verran ei Tonykaan näköjään huikean autourheilu-uransa aikana ole vielä ehtinyt oppia, että kartingiin tai formulaan ei tarvita isoa alkukirjainta sen enempää kuin jalkapalloon tai jääkiekkoonkaan. Päde siinä sitten muille.

      Lainaa

    45. diy comment 16.3.2012 7:04
      Tulos: +3 (11 ääntä)
      Jonkun olisi pitänyt sanoa tolle, että "mä ajoinki sun mutsia" tai "mutsis tais ajaa serkuaan" tms. rasittava tyyppi

      Lainaa

    46. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Legendaarinen "SM-taso" ... Olin SM-kisoissa 28. kun oli 30 osanottajaa -> siispä olen SM-tasolla

      Lainaa

    47. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Kössi: Legendaarinen “SM-taso” … Olin SM-kisoissa 28. kun oli 30 osanottajaa -> siispä olen SM-tasolla
      Nimenomaa !:D

      Lainaa

    48. carttinkii 4.4.2012 1:01
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Pädetään nyt sen verran lisää, että noissa Tonyn luettelemissa luokissa ei edes ajeta SM-arvon alla, vaan ne on ns. ''harrastaja''-luokkia. Äijä servas ittensä...''XD''

      Lainaa

    49. Marko Housula 7.6.2012 2:57
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      carttinkii: Pädetään nyt sen verran lisää, että noissa Tonyn luettelemissa luokissa ei edes ajeta SM-arvon alla, vaan ne on ns. ”harrastaja”-luokkia. Äijä servas ittensä…”XD”
      Yamaha-luokassa ajettiin SM-tittelistä. Itse myöskin joskus ajoin kilpaa ko. sarjassa :) Kyllä tässä kohtuullisen tasapuolisesti ärsyttää molemmat osapuolet. A) Tony olisi voinut kohteliaasti vain oikaista lähettäjän virheen eikä alkaa pätemään omilla "saavutuksillaan". B) Kukaan kartingia tunteva ei ole vuosikymmeniin käyttänyt nimeä "Formula K". C) Lähettäjä olisi voinut tarkastaa tietonsa ja myöntää että statuksen postaaja teki virheen, eikä turhaan liittyä keskusteluun väittelemään asiasta josta ei selkeästi tiedä mitään

      Lainaa

    50. Marko Housula 7.6.2012 3:01
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      ermu: Mitä ihmeen virheiden oikomista? Jos mestan nimi on carting ni sitten se on vaikka sattuis olemaankin joku urheilulaji joka kuulostaa vähän samalta.
      No jospa nyt luet ton jutun vielä kertaalleen. Mestan nimi on Formula-Center, minkään paikan nimessä ei mainita sanaa "Carting"...

      Lainaa

    51. Tulos: -3 (15 ääntä)
      Tulen nyt pätemään. Wikipediaan kirjoitetut jutut tarkistetaan ja jos ne on epäasiallisia ne poistetaan. Enkä ymmärrä miksi pitää sanoa että "kuka tahansa "HINTTI"...". Ehkä jonkn asteen feministi :D

      Lainaa

    52. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Kouvola <3 :D

      Lainaa

    53. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Tonya pitäisi läpsiä naamaan.

      Lainaa

    54. Rautapaimen 19.4.2021 22:19
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Yllätys et törkee urpoilu heti ku sijainti Kouvolan seutu...

      Lainaa

    55. Sovelias järvisieni 23.10.2022 19:33
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Pätijä: Tulen nyt pätemään. Wikipediaan kirjoitetut jutut tarkistetaan ja jos ne on epäasiallisia ne poistetaan. Enkä ymmärrä miksi pitää sanoa että "kuka tahansa "HINTTI"...". Ehkä jonkn asteen feministi :D
      Ei pidä paikkaansa. Jos niitä tarkistetaan, niin ei kovinkaan hyvin. Katsoin juuri videon, missä Corey Taylor(Slipknotin laulaja) kertoi, miten Wikipediassa hänen elämänkertansa oltiin kirjoitettu päin vittua. Siellä lukee vielä edelleenkin hänen synnyinpaikkansa ym väärin. Oli huvittavaa katsella ja kuunnella, kun mies miettii, että mistä vitusta ihmiset on tällaista repineet. Löytyy sieltä muutenkin väärää tietoa, eli älkää luottako sokeasti Wikipediaan vaan hakekaa tietoa myös muista lähteistä ja vertailkaa niitä keskenään!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: karting, Formula K, mikroauto, auto