Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Korostetut tarinat

"Olenko minä ainoa, ketä tämä Naamakirja alkaa v*tuttamaan?"
korostetut tarinat Lähettänyt: TönTön

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +293 (315 ääntä)
      Viimenen kommentti. Touche.

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 7.1.2012 7:39
      Tulos: +43 (315 ääntä)
      Voi Tiina… Hieman likaisempi rimming-sessio? Nam nam.

      Lainaa

    3. HOTSANDWICH 7.1.2012 9:29
      Tulos: +121 (151 ääntä)
      Aika osuvasti just tuossa! Joo vedä vaa shampoota nenään, saat hyvät pärinät! Eiku...

      Lainaa

    4. Tulos: -38 (152 ääntä)
      Kellä on satoja puukkikavereita? Mulla on parikymmentä, ja oletusasetuksena kommentit näkyy vain kuudelle tyypille. XD

      Lainaa

    5. Tulos: +45 (73 ääntä)
      Mallu89: Kellä on satoja puukkikavereita? Mulla on parikymmentä, ja oletusasetuksena kommentit näkyy vain kuudelle tyypille. XD
      Mitä ny ite nähny ni parilla kaverilla on tuhansia kavereita ja useimmillaki yli 300. Itselläni on joku 250 :D

      Lainaa

    6. Tulos: +54 (64 ääntä)
      Mä en ees tajua mitä tuo korostus meinaa.. Voiko postauksiaan jotenkin merkitä, että ne näkyy paremmin muille vai mitähäh? No mut ilman tyhmiä ja noloja yksityiskohtasia statuksia ei ois sisältöö feissarimokissa ;)

      Lainaa

    7. Tulos: +84 (100 ääntä)
      Mallu89: Kellä on satoja puukkikavereita? Mulla on parikymmentä, ja oletusasetuksena kommentit näkyy vain kuudelle tyypille. XD
      Hienoa, hyvä sulle.

      Lainaa

    8. Tulos: +26 (34 ääntä)
      Mallu89: Kellä on satoja puukkikavereita? Mulla on parikymmentä, ja oletusasetuksena kommentit näkyy vain kuudelle tyypille. XD
      Tosi hyvin kyllä :) Itselläni kerääntyy valitettavasti parisataa kaveria... no, joillakin on tuhansia. Ite jätän ne tyypit joille olen puhunut kerran/ en kertaakaan täysin huomioitta jos kaveruutta kerjäävät.

      Lainaa

    9. Tulos: -12 (50 ääntä)
      Mallu89: Kellä on satoja puukkikavereita? Mulla on parikymmentä, ja oletusasetuksena kommentit näkyy vain kuudelle tyypille. XD
      Mallu89... Jokaisella kaverillani on yli sata kaveria facebookissa. Parilla yli tuhat... Ja suurimmalla osalla semmoset 200 - 600, kuten minullakin. Sanoisinpa jopa että melkein _kaikilla_ on facessa yli 20 kaveria......... No juu anteeksi, hieman off topic. :)

      Lainaa

    10. mitä tehä.. 7.1.2012 16:00
      Tulos: +4 (20 ääntä)
      en kyl tiiä kumpi olis parempi tehä.. soittaa 112 ja kysyy ja ehkä saada sakot turhasta soitosta vai laittaa fb ja saada osakseen naurua , mutta myös ehkä vastauksenkin =). Ja kumminkin se 112 tyyppi laittais tapauksen fb, mut ehk nimi jäis pois..

      Lainaa

    11. どどーん! 7.1.2012 17:18
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      Mikäs siinä, että jakaa asiansa ihmisten kanssa, vaikkakin tietysti "tätä syön tänään"- tai "ruokaaaa"-päivitysten merkityksellisyys voidaan kyseenalaistaa. Yksityisyys ei välttämättä ole itseisarvo, ja itse ainakin tykkään enemmän rehellisestä paljastamisesta kuin niistä "Olen surullinen. Älkää kysykö" -tyyppisistä statuksista.

      Lainaa

    12. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Eniten itseäni ärsyttävät nämä "hmmmm" "joo, mitähä seuraavax" päivitykset. Tai siis ärsyttivät...

      Lainaa

    13. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Itse olen aika hyvin piilottanut ne ihmiset mun fb:stä ketkä joka päivä lisää jotain älyttömän fiksua tilapäivitystä "join äsken kahvia, olipas hyvää"- meininkiä.. Fb-kavereista mua eniten nyppii sukulaiset, saattaa kuulostaa vähän tylyltä mut tarkotan niitä sukulaisia ketä en ole nähnyt suunnilleen sen jälkeen kun 4 vuotta täytin, ei oikein kehtaa olla hyväksymättä kaveripyyntöä mut ei taas kiinnosta jakaa asioitaan ihmisille ketä ei käytännössä katsoen edes tunne.

      Lainaa

    14. Tulos: -13 (25 ääntä)
      Älä ny hemmetissä, Emmi, älä: "Mulla kyllä keittää ---" MIKÄ. HITON. "MULLA KEITTÄÄ". Tää on sama vammanen kielioppimoka kun siinä patonkikuvatappelussa. Okei, rauhotun. Mut noin muuten moka oli ihan ok, samaa mieltä (kuten kaikki muutkin), ettei sitä aina jokaista nukkumaanmenoa/tupakanpolttoa/vessakäyntiä/you name it tarvitse FB:ssä kuulutella.

      Lainaa

    15. Tulos: +8 (30 ääntä)
      Äh ei herrajumala facebookkia pidä ottaa vakavasti. En siedä ollenkaan ihmisiä, jotka arvostelevat sitä ikäänkuin jotain poliittista puoluetta. Ei se niin vakavaa ole ollenkaan, kysehän on vain tavasta pitää yhteyttä kavereihin ym ihmisiin ympäri maailmaa/suomea ja se ei vaadi mitään tilapäivityksiä jatkuvasti, varsinkaan mitään yksityistä.

      Lainaa

    16. the ruler of Bethos 8.1.2012 15:12
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      Ei se mua haittaa jos tiina vetää samppoota nenään, hyvä vaan jos tulis sen jälkeinen tilapäivitys tänne feissarimokiin nii saahaan nauraa :D

      Lainaa

    17. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Mallu89: Kellä on satoja puukkikavereita? Mulla on parikymmentä, ja oletusasetuksena kommentit näkyy vain kuudelle tyypille. XD
      mullon noin kaks ja puol sataa mut emmä mtn turhaa laita... ongelmiin yleensä kysyn apua jne : P

      Lainaa

    18. Tulos: -40 (50 ääntä)
      aika noulaif muutenki jos vaa jtn 20 kaverii...

      Lainaa

    19. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Tyhmä olo. Laskin että 10.

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (44 ääntä)
      NaDaisy: aika noulaif muutenki jos vaa jtn 20 kaverii…
      Mun kaverit on muualla ku netissä.

      Lainaa

    21. Toinen Emmi 8.1.2012 20:21
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      ..ja kuitenkin Emmin päivitykset on julkisella asetuksella.

      Lainaa

    22. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Mallu89: Mun kaverit on muualla ku netissä.
      Kaverit voivat asua kaukanakin. Itselläni kaukaisin (serkku) asuu Lontoossa vakituisesti. Käy Suomessa kerran vuodessa joulun alla. Netin käyttäminen ei tarkoita, ettei pidä mitään face to face - yhteyttä ihmisiin, mutta Suomesta käsin ei esim. Lontooseen niin helposti pääse ex-tempore päiväkahveille. Itse asun 300 km:n päässä lapsuudenkaupungistani ja minusta on kiva, että minulla on lapsuudenkaupungista kavereita Facebookissa. Heidän kautta voi seurata, mitä "kotokonnuilla" tapahtuu. Näen heitä harvakseltaan vanhempien luona käydessäni, mutta silti tiedän kaiken jo valmiiksi sinne mennessä. Sosiaalinen media on hyvä asia.

      Lainaa

    23. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Enempi mua kiinnostaa lukea noita shampoon nenään vetämisiä kuin ihmisten avautumisia siitä MITÄ muut saa tai ei saa kirjoitella facebookiin. En varsinaisesti ymmärtänyt tätä "mokaa" ja miksi tuota "korostettuja tarinoita" korostettiin tässä?

      Lainaa

    24. Tulos: +14 (16 ääntä)
      jos ottaa noin paljo se face päähän ni ne tiettyjen ihmisten tilapäivitykset on helppo piilottaa. Tai poistaa kavereista kokonaan. tai sitte ihan vaan kiltisti poistaa koko facen jos sen ansioista menee päivä pilalle :)

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Mulla on faces kavereita vaan sellaset 120 :D Mut jos ois sellasia, keiden kaa oon oikeesti ihan KAVERI, niitä ois vaan jotain 15. Ja sit perhe ja sukulaiset mutta mutta...

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Ei taida ensimmäinen tietää, että niitä hommia voi rajoittaa muille nähtäviksi. Itsekkin yleensä syysään kaikki baari kuvat ym känni sekoilut visusti piiloon ettei sukulaiset aloita sana sotaa :D mukauta--> sitten rajoittaa katsomisen tietyltä henkilöltä, eise sen vaikeampaa ole.

      Lainaa

    27. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Ja onhan noi aika saatanan ärsyttäviä "jos sitä vaikka menis/tekis/ottais" kommentit. Varsinkin jos ne tulee peräkanaa 5min välein. Ja mullakin sattuu olemaan yksi sukulainen 600ystävän porukasta joka hakkaa päivässä koko facebook käyttäjänsä sivun täyteen turhilla kommenteilla sekä youtube linkeillään + uutislinkit lukuun ottamatta. Järkevä tyyppi -b

      Lainaa

    28. Tulos: +3 (5 ääntä)
      No pakkoko sitä feissaria on sitten käyttää, jos kerran noin paljon ottaa kuulaan?

      Lainaa

    29. Minä vain 16.7.2012 9:09
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Lueskelen näitä kotei ole muutakaan järkevää tekemistä näin valvotun yön jälkeen. Mulla itsellä on muutama sellanen kaveri jotka päivittää ihan joka ikisen asian naamakirjaan aloittaen "Toiveikasta torstaita topakoille tovereilleni =)" (että siinä vaiheessa jo alko ketuttamaan). Sitten jatketaan aamukahville, sitten lajitellaan pyykkiä, suunnitellaan kauppalistaa yhdessä kaikkien kanssa, sitten käydään kaverin luona kahvilla ja siitä on pari päivitystä, sitten tehdään "naminamihöpöhöpö-lohta" (josta muuten 18 kaveria tykkää), sitten on kauniiden ja rohkeiden aika...jne. Ja lähes jokasesta noista päivityksestä noin 10 tykkää...Koten mä kehtaa poistaa kavereistakaan niin poistin päivitykset siitä etusivulta. Ja siis muuten ihan mukava kaveri, mutta kun noi päivitykset on tollasia, että aivokurkiaisesta kiristää.

      Lainaa

    30. Tulos: -1 (1 ääni)
      Haluaisin tykätä emmin kommentista:-) fiksu likka.

      Lainaa

    31. Kunnioitettu salaatti 9.7.2020 20:50
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Olisipa mielenkiintoista nähdä näiden valittajien ja vikisijöiden omia päivityksiä. Kentien "hauskoja" meemijakoja? Linkkejä omaa agendaa tukeviin ip-lehtien uutisiin? Varoituksia ja etsintäkuulutuksia? Ketjukirjeiden edelleenpostauksia? Hirvittäviä itse otettuja lomakuvia (Muistatteko sitä ahdistusta kun ennen vanhaan sukulaisperhe istutti olohuoneeseen ja laittoi tulemaan diaesityksen Mallorcanmatkastaan? Sitä vaivaannuttavaa hymistelyä kun isäntäväki kertoi mojovia kaskuja kuviin liittyen ja hekotteli keskenään omille jutuillen?)? Vai kaikkein kammottavimpia: itse otettuja valokuvia omista lemmikeistä ja saatesanat kirjoitettu niin kuin eläin olisi itse ne kirjoittanut, tyyliin "Katsokaa kuinka minä hyppään!" "Aion syödä nämä kaikki!", "En se minä ollut!"

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tärkeä, päivitys, tilapäivitykset