Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Turha onnitella

"Kiitos kaikille onnittelijoille!"
turha onnitella

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 71 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +378 (722 ääntä)
      olisin ymmärtänyt jos juhapekka olisi 13 ja naispuolinen mutta että aikuinen ukko käyttäytyy kuin näsäviisas teinityttö niin on jo jotain kyllä pielessä

      Lainaa

    2. Tulos: +498 (538 ääntä)
      "Tälläisestä leikistä on turha harmistua" Ainoo asia mitä mä sain tosta irti oli se, että Juhapekka oli itse ~harmistunut, kun kukaan ei muistanut hänen synttäreitään, jotka olivatkin jo 12. päivä...

      Lainaa

    3. Tulos: +247 (461 ääntä)
      Äiti mulle opetti, että kyllä leikistäkin saa suuttua. Esileikistä ei. Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +333 (355 ääntä)
      Ompa lapsellista! Sitä paitsi harva sitä taitaa onnitella 12. päivä, vaikka muistaisikin, jos Juhapekan sivuilla lukee, että synttärit on 13. päivä.

      Lainaa

    5. Tulos: +321 (335 ääntä)
      Idea siinä että syntymäpäivät on facebookissa lienee juurikin siinä että ei tartte muistaa ulkoa. Itse kyllä muistan ystävien synttärit ainakin niin että milloin ne suunnilleen on, ja facebook sitten ystävällisesti kertoo että millon se on tarkalleen. Saattais unohtua muuten ihan senkin takia että en ensimmäiseksi aamulla ajattele että jaa, tänäänhän on viidestoista päivä, kenellähän tänään on synttärit. Yleensä en edes tiedä tarkalleen että monesko päivä on juuri nyt menossa...

      Lainaa

    6. Ihmeellinen tumma lintu 15.11.2011 7:53
      Tulos: +182 (202 ääntä)
      Aikuinen mies ja inisee syntymäpäiväonnittelujen perään...

      Lainaa

    7. Tulos: +316 (320 ääntä)
      mä en ainakaan onnittelis 12. päivä, jos kaveri on ite laittanu tietoihinsa, että ei oo sillon syntyny. aattelisin, että "jaa.. kai mä muistan väärin sitten...." jekkujekkuuuu. :P

      Lainaa

    8. Tulos: +226 (248 ääntä)
      itse olen muutomana vuonna vaihdellut tuota synttäripäivää pitkin vuotta. Onnittelut piristää kummasti arkea :) Olisko ollut neljäs kerta saman vuoden aikana kun ihmiset alkoi epäilemään, että olivat muistaneet minua jo aikaisemmin. Tietenkin lähimmät ja paras muistisimmat oivalsivat tämän, mutta valtaosa onnitteli kiltisti joka kerta. Suosittelen!

      Lainaa

    9. Tulos: +59 (91 ääntä)
      Täähän tekee samanlailla ku ne teinitytöt, kalastelee jotai tykkäyksii ja huomioo muutenki.

      Lainaa

    10. Tulos: +48 (80 ääntä)
      Ihana mölli :'D

      Lainaa

    11. Tulos: +107 (113 ääntä)
      Itselläkin on pari kaveria, jotka joko A) poistaa syntymäpäivänään syntymäaikansa näkyvistä, vaikka se muuten siellä onkin tai B) Estää seinällleen kirjoittamisen syntymäpäivänä, koska OIKEAT onnittelut tulevat muita medioita pitkin... En tiedä, mihin tällä pyritään, mutta onnittelematta jättäminen on kyllä ihan yhtä helppoa kuin onnitteleminenkin, jos aletaan pelleillä.

      Lainaa

    12. Tulos: +89 (97 ääntä)
      No kylläpä on taas ongelmat kun ei synttärionnittelutkaan kelpaa. On sekin muistamista että ylipäätään vaivautuu toisen seinälle sen viestin kirjoittamaan, en itse onnittele läheskään kaikkia fb-kavereitani.

      Lainaa

    13. Tulos: +131 (133 ääntä)
      Niin. Mäkin oon aika satavarma, että mun syntymäpäivän muistaa oikeasti perhe, avokki ja ehkä ex. Mäkin muistan vain niiden ja muutaman lapsuudesta asti tuntemani kaverin synttärit ilman että lunttaan. Ennen fb-aikaa jotkut ihmiset merkkasivat läheisten kavereiden synttäreitä kalentereihinsa - onko nekin onnittelut sitten huijausta, kun ei oikeasti muista ulkoa? Ihme whinetystä.

      Lainaa

    14. Tulos: +75 (85 ääntä)
      Vaikken Facebookissa olekaan, en jaksa ymmärtää, miksei Facebookissa onnittelu olisi ihan yhtä sydämestä tuleva kuin muuta kautta (kuten tekstarilla) onnittelu. Vai mitataanko se siinä, käyttäkö rahaa kortin lähettämiseen tai soittamiseen? Siinä tapauksessahan kasvokkain onnittelu merkitsee kaikkein vähiten. Ihme whinetystä toden totta.

      Lainaa

    15. Tulos: -44 (72 ääntä)
      Miksi toi juttu on sensuroitu niin että se saadaan näyttämään että koko homma on pelkkää lapsellista ininää? Ku pointti siinä oli aivan toinen. Saadaan jutusta näyttämään "moka" kun sensuroidaan siitä osia pois.

      Lainaa

    16. Tulos: +66 (78 ääntä)
      Inside: Miksi toi juttu on sensuroitu niin että se saadaan näyttämään että koko homma on pelkkää lapsellista ininää? Ku pointti siinä oli aivan toinen. Saadaan jutusta näyttämään “moka” kun sensuroidaan siitä osia pois.
      Kyllä se Juhapekka oli lapsellista ininää

      Lainaa

    17. Tulos: -20 (22 ääntä)
      mölli: itse olen muutomana vuonna vaihdellut tuota synttäripäivää pitkin vuotta. Onnittelut piristää kummasti arkea Olisko ollut neljäs kerta saman vuoden aikana kun ihmiset alkoi epäilemään, että olivat muistaneet minua jo aikaisemmin. Tietenkin lähimmät ja paras muistisimmat oivalsivat tämän, mutta valtaosa onnitteli kiltisti joka kerta. Suosittelen!
      En mä ainakaan saa syntymäpäivääni vaihdettua kun kerran sen on oikeaksi laittanu. Paitsi tietenkin ottamalla yhteyttä facen tukikeskukseen.

      Lainaa

    18. Tulos: -43 (67 ääntä)
      Kohta "poistettu jauhamista": "Ja edelleenkin, koko homman idea oli herätellä ihmisiä ajattelemaan aihetta: miksi onnitella, jos ei oikeasti muista? Jos ajatus on tärkein, mitä merkitystä on onnittelulla, josta muistuttaa Facebook tai jokin muu vastaava sosiaalinen media tai ohjelma. Ei minua haittaa, vaikka synttäreitäni ei kukaan muistaisi. Kyseinen päivä ei merkitse minulle juuri mitään. En minäkään muista suurimman osan läheisistäni merkkipäiviä. Mutta minä onnittelen vain, jos jonkun oikeasti muistan (joskus en kyllä silloinkaan)."

      Lainaa

    19. Tulos: -18 (48 ääntä)
      Ja minä en ole Juhapekka tai jos olen niin synytmätodistuksessani on virhe.

      Lainaa

    20. Tulos: +62 (82 ääntä)
      Inside: Kohta “poistettu jauhamista”: “Ja edelleenkin, koko homman idea oli herätellä ihmisiä ajattelemaan aihetta: miksi onnitella, jos ei oikeasti muista? Jos ajatus on tärkein, mitä merkitystä on onnittelulla, josta muistuttaa Facebook tai jokin muu vastaava sosiaalinen media tai ohjelma. Ei minua haittaa, vaikka synttäreitäni ei kukaan muistaisi. Kyseinen päivä ei merkitse minulle juuri mitään. En minäkään muista suurimman osan läheisistäni merkkipäiviä. Mutta minä onnittelen vain, jos jonkun oikeasti muistan (joskus en kyllä silloinkaan).”
      ihan turhaa jauhamista

      Lainaa

    21. Tulos: -36 (56 ääntä)
      Jalmari: ihan turhaa jauhamista
      Aivan sama. Lukijat itse päättävät onko se turhaa jauhamista vai ei, jos jaksavat lukea näitä kommentteja. Nyt kun siinä on ainaki osa sensuroidusta tekstistä laitettu.

      Lainaa

    22. Tulos: +23 (43 ääntä)
      Inside on varmaa Juhapekka itse!!! :D

      Lainaa

    23. Tulos: +31 (53 ääntä)
      Meinaan sama ininä nyt tuntuu siirtyneen tänne :D Yhtälö: Inside=Juhapekka!!! Tosi!

      Lainaa

    24. Tulos: +39 (49 ääntä)
      :D siis voi kyynel "kukaan ei muistanu mun oikeeta syntymäpäivää" itehän valehteli et päivä on toinen.. lmfao :D

      Lainaa

    25. Tulos: +30 (30 ääntä)
      ^^ Suurin osa kaiffareista ei varmaa muista/tiedä millo yleesäkkää on tutuil synttärit, heleppo homma onnitella, kun tietois lukee näkyvästi millo syndet ja viel mahdottomampi on muistaa kaikkien kavereiden päivät, jos kavereita on bauttiarallaa 500 tai enemmän vissiin :D btw,Itsellänihän tosin on vain hyvät ystävät, ei tuttuja kavereina.

      Lainaa

    26. Satunnainen 15.11.2011 15:24
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      No juu, en minäkään muista muita syntymäpäiviä kuin lähimmän lähipiirini ihmisten synttärit. Ja nyt puhutaan kourallisesta ihmisiä. Loput merkkipäivät merkitään kalenteriin, mutta useimmiten se on FB, joka ilmoittaa merkkipäivästä.

      Lainaa

    27. Pisti silmään. 15.11.2011 16:07
      Tulos: +56 (62 ääntä)
      sami karri: olisin ymmärtänyt jos juhapekka olisi 13 ja naispuolinen mutta että aikuinen ukko käyttäytyy kuin näsäviisas teinityttö niin on jo jotain kyllä pielessä
      Kyllä aikuisilta miehiltä tulee näitä lapsellisia, näsäviisaita kommentteja yllättävän paljon. Turha väittää, että lapsellisuus ja/tai näsäviisaus olisi joku "tyttöjen juttu". Ei tarvitse kauaa feissarimokiakaan selata kun huomaa sen.

      Lainaa

    28. Tulos: +66 (76 ääntä)
      Inside: Kohta “poistettu jauhamista”: “Ja edelleenkin, koko homman idea oli herätellä ihmisiä ajattelemaan aihetta: miksi onnitella, jos ei oikeasti muista? Jos ajatus on tärkein, mitä merkitystä on onnittelulla, josta muistuttaa Facebook tai jokin muu vastaava sosiaalinen media tai ohjelma.
      Siis mitä vittua? Koska minulla on huono muisti, minun onnitteluni eivät merkitse mitään? Muistan lapsuudenystäväni sekä avokkini syntymäpäivät (sekä oman). En muista edes omien vanhempieni syntymäpäiviä, vaikka olen niitä joka ikinen vuosi viettänyt. Onko sillä mitään väliä muistuttaako niistä synttäreistä facebook vai olenko merkannut ne kalenteriin? Samalla tavalla kai siinä on sitä "tärkeää ajatusta" vaikka se face siitä sattuukin muistuttamaan. Ne jotka ei halua "turhia ja mitään merkitsemättömiä" onnitteluja, voivat poistaa sen syntymäpäivän sieltä tiedoista. Ainakin minä suuttuisin, jos joku kehtaisi alkaa vittuilemaan minulle siitä että olen saatana onnitellut. En onnittele enää ketään, jos ihmiset oikeasti on noin typeriä.

      Lainaa

    29. Tulos: +41 (53 ääntä)
      Pisti silmään.: Kyllä aikuisilta miehiltä tulee näitä lapsellisia, näsäviisaita kommentteja yllättävän paljon. Turha väittää, että lapsellisuus ja/tai näsäviisaus olisi joku “tyttöjen juttu”. Ei tarvitse kauaa feissarimokiakaan selata kun huomaa sen.
      Juu, mistä näitä "ymmärtäisin jos olisi naispuolinen" ja "taas on naisten tyhmyys todistettu"-ihmisiä oikein sikiää? Ärsyttävää. Kuten yllä todettiin, täältä löytyy ihan yhtälailla hölmöjä miehiä kuin naisia. Ehkä naiset tuovat joissain tilanteissä ymmärtämättömyyttään helpommin esiin kuin miehet, koska hölmöys on naisille sallitumpaa kuin miehille. Miehille on kenties suurempi häpeä esittää tyhmiä kysymyksiä kuin naisille ja toisinaan naiset jopa esittävät tyhmempää kuin ovat miellyttääkseen miehiä... For f*ck's sake, se ei tee koko naissukupuolesta miessukupuolta tyhmempää. Helppo noiden parhaista parhaimpien miessukupuolen edustajien on täällä netissä huudella, mutta tulisipa joku joskus väittämään mulle jotain tällaista ihan face-to-face. Sillon sais kyllä kuulla kaiken sen patoutuneen netti-kiukun! :D

      Lainaa

    30. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Ainut ihminen jonka synttärit muistan on tyttöystävä... Sinäänsä huvittavaa, etten itse musita edes omia merkkipäiviäni :D

      Lainaa

    31. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Vaikka joku oiski muistanu että Juhapekan synttärit on sillon 12.pvä, niin Jp voi itse arvailla että onko se henkilö viitsinyt onnitella sinä päivänä kun facebook on ilmoittanut oikeaksi päiväksi 13. pvän. Sitähän vaan luulis että on muistanu väärin. Tosi hieno jekku. Ja en ymmärrä minäkään että mikä vika on fb-onnitteluissa, liian uutta teknologiaako vai rahasta kyse? Kyllähän netti maksaa hei...!1 Musta on aivan yhtä mukavaa saada onnittelut facebookissa, tekstarina ku livenäki. No, livenä ehkä vähän mukavampi. Joka tapauksessa! Onnittelu se on sekin, ja eihän se fb:n synttäri-ilmoitus ole sen kummempi ku kalenteri, johon on merkitty valmiiksi kavereiden syntymäpäivät. Harvojen syntymäpäivänhän nyt enää muistaa varmasti ulkoa.

      Lainaa

    32. Tulos: +15 (35 ääntä)
      Facebookissa olen oppinut olla arvostamatta kaikkia synttärionnitteluja. Vaikka kavereita Facebookissa itselläni on melko paljon, on varsinaisia kavereita itselläni aika pieni piiri. Facebookissa sitten syntymäpäivänä tulee nätisti yli sata onnittelua kaikilta satunnaisilta henkilöiltä. Lopulta yksikään ei edes onnittele suullisesti. Ymmärrän sen, ettei ihmiset muista tai tiedä jonkun synttäreitä.Mutta juuri tuo, että juuri on kirjoittanut toiselle onnittelut Facebookiin niin vaikka kirjoittanut ja onnittelun kohde kohtaavat pian sen jälkeen, niin kävellään vain ohi hiiskahtamatta.

      Lainaa

    33. Tulos: -55 (59 ääntä)
      pupunen: Juu, mistä näitä “ymmärtäisin jos olisi naispuolinen” ja “taas on naisten tyhmyys todistettu”-ihmisiä oikein sikiää? Ärsyttävää. Kuten yllä todettiin, täältä löytyy ihan yhtälailla hölmöjä miehiä kuin naisia. Ehkä naiset tuovat joissain tilanteissä ymmärtämättömyyttään helpommin esiin kuin miehet, koska hölmöys on naisille sallitumpaa kuin miehille. Miehille on kenties suurempi häpeä esittää tyhmiä kysymyksiä kuin naisille ja toisinaan naiset jopa esittävät tyhmempää kuin ovat miellyttääkseen miehiä… For f*ck’s sake, se ei tee koko naissukupuolesta miessukupuolta tyhmempää. Helppo noiden parhaista parhaimpien miessukupuolen edustajien on täällä netissä huudella, mutta tulisipa joku joskus väittämään mulle jotain tällaista ihan face-to-face. Sillon sais kyllä kuulla kaiken sen patoutuneen netti-kiukun!
      tai sitten suurin osa näistä hölmöistä on vaan naisia. truth hurts.

      Lainaa

    34. Attenzion Pleaze 15.11.2011 18:01
      Tulos: +41 (47 ääntä)
      Juhapekka voisi tulla vaikka tänne Feissarimokiin luettelemaan kaikkien Facebook-kaveriensa syntymäpäivät. Kaverit voivat sitten kommentoida, miten meni.

      Lainaa

    35. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Tanjan kommentille plussaa!

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (8 ääntä)
      vittu mikä spede!!!

      Lainaa

    37. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Suvi: En mä ainakaan saa syntymäpäivääni vaihdettua kun kerran sen on oikeaksi laittanu. Paitsi tietenkin ottamalla yhteyttä facen tukikeskukseen.
      oma profiili=> muokkaa profiilia. Sieltä löytyy kohta missä voi syntymäpäivää muokata :)

      Lainaa

    38. Tulos: -11 (23 ääntä)
      Ei helv nämä yksinäiset hylkiöt on säälittäviä! Menisivät johonkin baariin ja iskisivät naisen niin ei tarvitse olla yksin!

      Lainaa

    39. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Hitto mikä inisijä. Ei kyllä mahda olla tyypillä pelkoa onnitteluista ens vuonna sen puoleen oikeana kuin vääränäkään merkkipäivänä.

      Lainaa

    40. Tulos: +41 (43 ääntä)
      pupunen: Juu, mistä näitä “ymmärtäisin jos olisi naispuolinen” ja “taas on naisten tyhmyys todistettu”-ihmisiä oikein sikiää? Ärsyttävää. Kuten yllä todettiin, täältä löytyy ihan yhtälailla hölmöjä miehiä kuin naisia. Ehkä naiset tuovat joissain tilanteissä ymmärtämättömyyttään helpommin esiin kuin miehet, koska hölmöys on naisille sallitumpaa kuin miehille. Miehille on kenties suurempi häpeä esittää tyhmiä kysymyksiä kuin naisille ja toisinaan naiset jopa esittävät tyhmempää kuin ovat miellyttääkseen miehiä… For f*ck’s sake, se ei tee koko naissukupuolesta miessukupuolta tyhmempää. Helppo noiden parhaista parhaimpien miessukupuolen edustajien on täällä netissä huudella, mutta tulisipa joku joskus väittämään mulle jotain tällaista ihan face-to-face. Sillon sais kyllä kuulla kaiken sen patoutuneen netti-kiukun!
      Hyvä hyvä. On kyllä hölmöä, miten netti on niin kovin täynnä tämmöistä junttimaista sovinismia. "Naisen paikka on keittiössä, öhhöhhöh" -läppä senkun kukoistaa. Menisitte uunot ulos tapaamaan oikeita ihmisiä, niin huomaisitte, että pyöritte vaan jonkun ikivanhan junttimaisen stereotypian ympärillä täällä virtuaalisessa mielikuvitusmaailmassanne. Tämmöinen "kaikki naiset on tyhmiä lehmiä" -ajattelumalli vaan todistaa, että aikamoisia typeriä lehmiä sieltä herrojenkin puolelta tuntuu sikiävän.

      Lainaa

    41. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Minä ainakin muistan useiden ystävien sekä perheenjäsenten syntymäpäivät ulkoa ja olen pistänyt ne kalenteriin. Onnittelen joko tekstarilla tai kortilla, yleensä facebookissa sitten lisäksi. Fb-onnittelut ovat ihan okei niiltä jotka ei ole kamalan läheisiä - mutta parhailta kavereilta odottaisi vaikka sitä tekstaria. Tekstari on mukava ja piristävä ylläri, fb taas on täynnään samanlaisia "onnee!"-toivotuksia.

      Lainaa

    42. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Kaveri siis oikeasti kuvittelee, että jokainen muistaa päivälleen oikein jokaisen 150 facebook-kaverin synttäripäivän? LOL

      Lainaa

    43. Tulos: +19 (21 ääntä)
      ei yhtää huomionkipee :D

      Lainaa

    44. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Jo on kaverilla murheet. "Jokainen facekaverini ei muistanut syntymäpäivääni ulkoa, en olekaan heidän elämänsä keskipiste nyyh yhyy ette välitä musta oikeesti</3" Minä en muista edes vanhempieni synttäreitä, muutakun että on isällä joskus syksyllä (senkin saatan sekoittaa isänpäivään). Nykypäivänä facebook on ihan yhtä hyvä paikka onnistella kuin ennen facea oli postikortti.

      Lainaa

    45. tekopyhät onnittelijat... 17.11.2011 14:15
      Tulos: -31 (49 ääntä)
      Veikkaan että kaikki jotka täällä vinkuvat siitä kuinka tämä Juha-Pekka on vikisijä ja lapsellinen ovat juuri niitä henkilöitä jotka rutiininomaisesti aina aamulla avatessaan facebookin onnittelevat päivänsankareita- vaikka eivät välttämättä edes moikkaisi heitä kadulla. Itse en ole Kertaakaan koko facebook-urani aikana onnitellut ketään kyseisessä paikassa. Jos jonkun ystävän/läheisen syntymäpäivä on ollut, olen soittanut tai laittanut ihan vaan vaivan vuoksi tekstiviestin koska sekin merkitsee enemmän. Ei mua kiinnosta ottaa joltain puolitutulta onnitteluita vastaan kun nämä henkilöt ei muutenkaan mitään juttelisi minulle. Tunnen pari ihmistä jotka oikein Laskevat kuinka monta onnittelua ovat saaneet ja ovat iloissaan siitä, vitun hävettävää käytöstä aikuiselta ihmiseltä... Juha-Pekka teki erittäin hyvän jäynän ja tekopyhät feissari-onnittelijat ottivat siitä nokkiinsa- AVOT

      Lainaa

    46. tekopyhät onnittelijat... 17.11.2011 14:18
      Tulos: -11 (19 ääntä)
      lololol: Kaveri siis oikeasti kuvittelee, että jokainen muistaa päivälleen oikein jokaisen 150 facebook-kaverin synttäripäivän? LOL
      Minkä vitun takia kenenkään tarvitsisi muistaa 150 Facebook-kaverin syntymäpäivää??? LOL!

      Lainaa

    47. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Inside: Kohta “poistettu jauhamista”: “Ja edelleenkin, koko homman idea oli herätellä ihmisiä ajattelemaan aihetta: miksi onnitella, jos ei oikeasti muista? Jos ajatus on tärkein, mitä merkitystä on onnittelulla, josta muistuttaa Facebook tai jokin muu vastaava sosiaalinen media tai ohjelma. Ei minua haittaa, vaikka synttäreitäni ei kukaan muistaisi. Kyseinen päivä ei merkitse minulle juuri mitään. En minäkään muista suurimman osan läheisistäni merkkipäiviä. Mutta minä onnittelen vain, jos jonkun oikeasti muistan (joskus en kyllä silloinkaan).”
      Kerrohan mulle, mitä sellasta tästä poistetusta kohdasta käy ilmi, mikä ei olisi näkyvillä tuossa sensuroidussa versiossa? Turhanpäivästä jauhamista.
      Kiskis: Minä ainakin muistan useiden ystävien sekä perheenjäsenten syntymäpäivät ulkoa ja olen pistänyt ne kalenteriin. Onnittelen joko tekstarilla tai kortilla, yleensä facebookissa sitten lisäksi. Fb-onnittelut ovat ihan okei niiltä jotka ei ole kamalan läheisiä – mutta parhailta kavereilta odottaisi vaikka sitä tekstaria. Tekstari on mukava ja piristävä ylläri, fb taas on täynnään samanlaisia “onnee!”-toivotuksia.
      Sama mulla, paitsi että läheisille olen jopa niin vaativa, että odotan puhelua. Itse myöskin perheen ja läheisimpien ystävien merkkipäivinä yritän päästä käymään kahvilla, mut jos ei onnistu niin soitan. Ja naamakirjassa onnittelen lisäksi, koska kaikki muutkin. :D Näiltä ei-niin-läheisiltä-kavereilta on minusta myös arvostettavaa se seinäkirjoitus. Mut kukin tyylillään.

      Lainaa

    48. Tulos: +19 (27 ääntä)
      tekopyhät onnittelijat…: Veikkaan että kaikki jotka täällä vinkuvat siitä kuinka tämä Juha-Pekka on vikisijä ja lapsellinen ovat juuri niitä henkilöitä jotka rutiininomaisesti aina aamulla avatessaan facebookin onnittelevat päivänsankareita- vaikka eivät välttämättä edes moikkaisi heitä kadulla. Itse en ole Kertaakaan koko facebook-urani aikana onnitellut ketään kyseisessä paikassa. Jos jonkun ystävän/läheisen syntymäpäivä on ollut, olen soittanut tai laittanut ihan vaan vaivan vuoksi tekstiviestin koska sekin merkitsee enemmän. Ei mua kiinnosta ottaa joltain puolitutulta onnitteluita vastaan kun nämä henkilöt ei muutenkaan mitään juttelisi minulle. Tunnen pari ihmistä jotka oikein Laskevat kuinka monta onnittelua ovat saaneet ja ovat iloissaan siitä, vitun hävettävää käytöstä aikuiselta ihmiseltä… Juha-Pekka teki erittäin hyvän jäynän ja tekopyhät feissari-onnittelijat ottivat siitä nokkiinsa- AVOT
      Kauhee raivoaminen :D Mitä tekopyhää siinä on, jos onnittelee päivänsankaria? Onko muka jotenki loukkaavaa ja epäkohteliasta onnitella, jollei tunne onniteltavaa hirveän hyvin? Kohta ei varmaan saa puolituttujaan edes tervehtiä...

      Lainaa

    49. Tulos: -25 (39 ääntä)
      tekopyhät onnittelijat…: Veikkaan että kaikki jotka täällä vinkuvat siitä kuinka tämä Juha-Pekka on vikisijä ja lapsellinen ovat juuri niitä henkilöitä jotka rutiininomaisesti aina aamulla avatessaan facebookin onnittelevat päivänsankareita- vaikka eivät välttämättä edes moikkaisi heitä kadulla. Itse en ole Kertaakaan koko facebook-urani aikana onnitellut ketään kyseisessä paikassa. Jos jonkun ystävän/läheisen syntymäpäivä on ollut, olen soittanut tai laittanut ihan vaan vaivan vuoksi tekstiviestin koska sekin merkitsee enemmän. Ei mua kiinnosta ottaa joltain puolitutulta onnitteluita vastaan kun nämä henkilöt ei muutenkaan mitään juttelisi minulle. Tunnen pari ihmistä jotka oikein Laskevat kuinka monta onnittelua ovat saaneet ja ovat iloissaan siitä, vitun hävettävää käytöstä aikuiselta ihmiseltä… Juha-Pekka teki erittäin hyvän jäynän ja tekopyhät feissari-onnittelijat ottivat siitä nokkiinsa- AVOT
      Kiitos sinulle, Vihdoinkin joku tajuaa, mitä hommalla oikeasti hain takaa, eikä tahallaan ymmärrä vääristeltyä kirjoitustani väärin. Jep, kyseisestä "mokasta" on ylläpidon toimesta poistettu kommentteja välistä, ja omaa tekstiäni on sensuroitu juuri kohdasta, missä yritän selittää pilani pointin. Se on saatu tahallaan näyttämään joltain, mikä sen tarkoitus ei ollut. Ei, huomionakuisuus ei ollut asian idis, ei edes loukkaantuminen siitä, että kukaan ei syntymäpäiviäni muistanut. Ei tietenkään muista. Kuten sensuroidussa kohdassa kirjoitin, en minäkään muista suurimman osan läheisistäni merkkipäiviä. Mutta minä onnittelen vain, jos jonkun oikeasti muistan (joskus en kyllä silloinkaan). Kyseessähän oli mielenilmaus tätä Facebook-kulttuuria vastaan, jossa toisilleen tuntemattomat ihmiset vain lämpimikseen toisiaan onnittelevat siksi, että FB nyt siitä sattuu muistuttamaan. Edelleenkin, koko homman idea oli herätellä ihmisiä ajattelemaan aihetta: Miksi onnitella, jos ei oikeasti muista? Jos ajatus on tärkein, mitä merkitystä on onnittelulla, jossa ei ole mitään tunnetta mukana? Syntymäpäivät ovat mielestäni vain yksi turha kaupallinen päivä muiden joukossa, enkä niille pahemmin arvoa anna. En ole siis vähääkään pahoillani, jos omiani ei muisteta. Itseasiassa olen läheisilleni ilmoittanut, että en edes halua mitään synttärilahjoja - onnitteluihinkin suhtaudun yleensä kylmän välinpitämättömästi, ainakin jos ne tulee Facebookissa tai tekstareilla. Kasvotusten onnittelut ovat ihan mukavia, mutta toisaalta myös ne voi jättää väliin, en minä siitäkään pahastu... :)
      tekopyhät onnittelijat…: Minkä vitun takia kenenkään tarvitsisi muistaa 150 Facebook-kaverin syntymäpäivää??? LOL!
      Nimenomaan, ei niitä kukaan muista, miksi pitäisikään? Ylipäänsä, miksi haalia Facebookiin sellaisia "kavereita" joita oikeasti ei edes tunne? Itse pyrin pitämään omassa profiilissani vain ne läheisimmät ihmiset: ystävät ja sukulaiset. Ja vielä epäileville tuomaille: Minulla on pokkaa esiintyä omalla nimelläni, toisin kuin eräillä. Nuo ylläolevat, itseäni puolustelevaan sävyyn kirjoitetut tekstit eivät olleet minun kirjoittamiani... :)

      Lainaa

    50. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Miksi ei onnitella, vaikkei päivämäärää muistaisikaan? Sama kuin ei voisi soittaa kaverille, jollei muista numeroa ulkoa.

      Lainaa

    51. Tulos: +34 (38 ääntä)
      ööhhh... no jo on yksinäistä touhua, jos ei saa edes olla huomaavainen (etäisestikin) tuttuja ihmisiä kohtaan ilman leimautumista "teennäiseksi". Mitä, jos se koneensa äärellä istuskeleva ala-asteen luokkakaveri ihan oikeasti suuntaa sinulle ystävällisen ajatuksen laittaessaan onnittelun seinällesi, vaikkette enää juuri muutoin näkisikään? Mikä tässä on niin kamalaa, ärsyttävää ja provosoivaa? Mitä sitten tulee tuohon "miksi haalia Facebookiin sellaisia 'kavereita' joita ei oikeasti edes tunne"- juttuun, niin ihmisillähän on erilaisia tapoja käyttää facebookia. Monelle se on nimenomaan verkostoitumisen väline, luodaan kontakteja vähän tuntemattomampiinkin ihmisiin. Itse asiassa olen esim. itse facebookissa vähiten tekemisissä ns. "oikeiden" ystävieni kanssa, koska kommunikaatiomme tapahtuu pitkälti live-elämässä. FB tarjoaa väylän pysyä "kartalla" vähän laajemmissakin piireissä kuin niissä, joita viikoittain tapaa. Perheenjäseneni eivät edes ole facebookissa. Hyvinpä onnistuu kommunikointi ilmankin. Ei ole mitään yhtä oikeaa tapaa valikoida fb-kaverinsa ja käyttää kyseistä foorumia, joten en kertakaikkiaan ymmärrä, mitä saavutetaan muiden mollaamisella, leimaamisella "pinnallisiksi" ja yleisellä vittuilulla. Juhapekka kirjoitit näin: "Itse pyrin pitämään omassa profiilissani vain ne läheisimmät ihmiset: ystävät ja sukulaiset." Se on hienoa että olet löytänyt oman tyylisi käyttää fb:tä, mutta voisitko arvostaa sitäkin, että kaikille se ei ole tuo sama tyyli? Itse jaksan enemmänkin ihmetellä näitä änkyröitä, jotka vihaavat koko "facebook-kulttuuria" ja silti jostain ihmeen syystä OVAT facebookissa ja inisevät siitä. Tuskin koko FB:tä olisi olemassakaan, jos siellä kaikki olisivat vain isin ja äitin kavereita, näin kärjistetysti. Pää pois hei pyllystä ny!

      Lainaa

    52. Tulos: +12 (16 ääntä)
      tekopyhät onnittelijat…: Veikkaan että kaikki jotka täällä vinkuvat siitä kuinka tämä Juha-Pekka on vikisijä ja lapsellinen ovat juuri niitä henkilöitä jotka rutiininomaisesti aina aamulla avatessaan facebookin onnittelevat päivänsankareita- vaikka eivät välttämättä edes moikkaisi heitä kadulla. Itse en ole Kertaakaan koko facebook-urani aikana onnitellut ketään kyseisessä paikassa. Jos jonkun ystävän/läheisen syntymäpäivä on ollut, olen soittanut tai laittanut ihan vaan vaivan vuoksi tekstiviestin koska sekin merkitsee enemmän. Ei mua kiinnosta ottaa joltain puolitutulta onnitteluita vastaan kun nämä henkilöt ei muutenkaan mitään juttelisi minulle. Tunnen pari ihmistä jotka oikein Laskevat kuinka monta onnittelua ovat saaneet ja ovat iloissaan siitä, vitun hävettävää käytöstä aikuiselta ihmiseltä… Juha-Pekka teki erittäin hyvän jäynän ja tekopyhät feissari-onnittelijat ottivat siitä nokkiinsa- AVOT
      Minä vingun tästä ja ketä mä onnittelen facebookissa? Kappas, vain niitä läheisimpiä kavereitani! Vieraampia en vain viitsi, vaikka se kiva tapa olisikin. En ymmärrä tuota asenneongelmaa todellakaan, lämmin onnittelu se onnittelu on facebookinki kautta. Ihmeellistä sosiaalisesti rajoittunutta mäkinää.

      Lainaa

    53. Tulos: +27 (31 ääntä)
      "kyseisestä “mokasta” on ylläpidon toimesta poistettu kommentteja välistä, ja omaa tekstiäni on sensuroitu juuri kohdasta, missä yritän selittää pilani pointin" - JP Pointtisi kerrottiin jo tuolla kommenteissa: "miksi onnitella, jos ei oikeasti muista? Jos ajatus on tärkein, mitä merkitystä on onnittelulla, josta muistuttaa Facebook tai jokin muu vastaava sosiaalinen media tai ohjelma." Eikö esimerkiksi minulla ole oikeutta onnitella, koska minulla on erittäin huono numeromuisti? Muistan omani, mieheni, sekä yhsen lapsuudenystäväni syntymäpäivät. Näiden lisäksi muistan itsenäisyyspäivän, sekä jouluaaton. Muista merkki/juhlapäivistä ei ole minkäänlaista käsitystä. Kuka väittää, että se ajatus olisi yhtään sen huonompi, vaikka en muistakkaan syntymäpäiviä itse? Entä jos olenkin merkinnyt synttärit kännykkään tai almanakkaan, olenko silloin huono ihminen ja onnitteluillani ei ole mitään tunnearvoa, pelkkää teennäistä paskaa eikö? "toisilleen tuntemattomat ihmiset vain lämpimikseen toisiaan onnittelevat" - JP Eiköhän se ole ihan omaa syytäsi, että pidät niitä tuntemattomia kavereissa. En käsitä, miksi kukaan pitää niin tuntematonta ihmistä kaverina, ettei häntä voi edes onnitella, mutta tapanta kullakin. "Syntymäpäivät ovat mielestäni vain yksi turha kaupallinen päivä muiden joukossa" - JP Olen oikeasti surullinen, että olet tätä mieltä. Jos kaikki juhlat on turhia kaupallisia päiviä muiden joukossa, onko elämäsi sitten pelkkää harmaata arkea? En ihmettele enää yhtään miksi olet noin nyrpeä ja ankea.

      Lainaa

    54. Tulos: -25 (29 ääntä)
      Kaikki te jotka nyt syyttelette ja nauratte asialle ja asianomaiselle; tehkääpä seuraava temppu: Vaihtakaa syntymäpäivänne 24.12. ja katsokaa moniko onnittelee, ja moniko ihmettelee syntymäpäiväänne. Eikö olisi hauskaa jos ihmiset todella onnittelisivat teitä tänä ko. päivänä ns. "tosissaan" Facebookin kautta, ja sitten vaihtaisitte syntymäpäivänne siihen "oikeaan" päivään, ja toteaisitte: "Haahaa enpäs olekaan syntynyt jouluaattona!". KYSE ON KÄYTÄNNÖNPILASTA HYVÄNENAIKA! Homman pointti ei varmasti ole "Juhapekalla" olla ilkeä tai mikään näsäviisas, ankea tylsä tjms, vaan tehdä käytännönpila joka samalla todistaa yhden hienon faktan Facebookin käyttäjistä ja käyttäjien "kavereista". Asia lähti siinä kohtaa jo lipsumaan käsistä kun joku kirjoittajan "ystävistä" heitti sitten tänne muiden Mokien mukaan tämän, jota ei mielestäni ainakaan "mokana" voi pitää. Ja tämä käytännönpila lähti täällä Feissarimokissa aivan hanskasta, koska tosiasia on että TE, jotka olette täällä mollanneet ja näsäviisastelleet asiasta, olette oikeasti niitä "nyrpeitä ja ankeita" (yläpuolelta lainaten), eikä "Juhapekka". Menkää nyt hyvät ihmiset itseenne ja kokeilkaa tätä itse ensin ja sitten tulkaa tänne jakamaan omat kokemuksenne. Karmeaa luettavaa kun voi hyvin päätellä MUIDEN ihmisten ikää, niin henkistä kuin "oikeaa", kun tekstit ovat... noh... sellaisia kuin tässä nyt on muutama kymmenen jo kertynyt. Ymmärtäisitte varmasti asian jos olisi kyseessä aprilli-pila huhtikuussa, tai muuten joku hauskempi ajankohta. Suppeat ja naiivit mielenne vain tykkäävät trollata tällaisia tapauksia täällä internetin ihmeellisessä maailmassa, On aivan pakko heittää lekkeriksi kaikki ja sitten tyytyväisenä omasta pimeästä huoneesta heitellä päättömiä kommentteja ja ottaa itseenne heti kun joku hieman henkisellä tasolla teitä korkeammalla oleva ihminen sanoo jotain. Hävetkää. Kiitos.

      Lainaa

    55. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Huoh, et vakuuttanut.

      Lainaa

    56. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Juhapekka Nimenomaan, ei niitä kukaan muista, miksi pitäisikään? Ylipäänsä, miksi haalia Facebookiin sellaisia “kavereita” joita oikeasti ei edes tunne? Itse pyrin pitämään omassa profiilissani vain ne läheisimmät ihmiset: ystävät ja sukulaiset. Ja vielä epäileville tuomaille: Minulla on pokkaa esiintyä omalla nimelläni, toisin kuin eräillä. Nuo ylläolevat, itseäni puolustelevaan sävyyn kirjoitetut tekstit eivät olleet minun kirjoittamiani… :)
      Hyviä läheisiä ystäviä ja sukulaisia sulla, kun ei muista sun syntymäpäivää

      Lainaa

    57. Tulos: +22 (26 ääntä)
      "Huoh", ensinnäkin olet käsittänyt sanan "trollata" täysin väärin. Lisäksi Juhapekan vitsi olisi ollut ok, jos se olisi ollut vitsi. Mutta kuten Jp itse sanoi, hänen tarkoituksenaan oli herätellä ihmisiä miettimään "miksi onnitella, jos ei oikeasti muista? Jos ajatus on tärkein, mitä merkitystä on onnittelulla, josta muistuttaa Facebook tai jokin muu vastaava sosiaalinen media tai ohjelma" Tätä kritisoimme, emme jekkua itseään. Jos kyseessä olisi ollut joku "häähää onnittelitte mua vaikka ei ole synttärit"-pila, olisi juttu ollut mielestäni hauska, mutta tuommoinen hemmetin jauhaminen siitä, ettei onnittelut merkitse mitään, ellei itse muista merkkipäivää, on pelkästään säälittävää. Onnittelisi itse paremmin, saatanan hyväkäs.

      Lainaa

    58. Tulos: +9 (11 ääntä)
      ihmeellistä mut mulla meni jopa hermot tohon Juhopekan kirjotuksiin vaikka "jekkua" vain yrittikin mut kaveri on kyl niin pihalla ettei taida selittelyt kauheesti auttaa. Mut jokatapauksessa hyviä pointteja on tullut Juhopekkaa ja hänen kikkailujaan vastaan, selkeesti täytyy kyl kääntyä heidän puolelle tässä jutussa! Mikäli Juhopekka et ole trolli, niin tässä pieni fakta: Ihmiset eivät muista edes läheisimpien ystävien syntymäpäiviä kovin usein ilman ajankohdan tarkistamista. Facebook on hemmetin hyvä väline tsekata se, ja onnittelut fb:n kautta eivät ole mitään feikkionnitteluja vaikka kovasti yrität niin väittääkin! Ok, ehkä joku materiaalinen lahja on isompi juttu, mut tuskin sait niitäkään kovin monelta oikeana päivänäsi? Jokatapauksessa annan sulle vinkin: Mikäli olet terve aikuinen mies, hae apua ongelmiisi, mitä ikinä ovatkaan. Enkä tarkoita tätä vidduiluna vaan toivon sinun kasvan ihmisenä ja olevan vahvempi ja vähemmän idiootti. Oikeasti typeryys johtaa hyvin usein hankaluuksiin, vaikka ei tahallaan olisikaan muille ärsyttävä. En siis tunne sinua henkilökohtaisesti enkä edes tiedä oletko oikeasti "juhopekka" vai onko tämä koko homma ylemmän tason levelöintiä ja pelleilyä mutta jeesiä saa kun uskaltaa hakee!

      Lainaa

    59. ananaskassi 21.11.2011 18:13
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      tuo mies on suoraansanottuna kusipää. ei jokaikinen facebook ystävä voi tietää koska on syndet, joten tyytyisi osaansa kurja lumppu

      Lainaa

    60. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Juhapekka: Syntymäpäivät ovat mielestäni vain yksi turha kaupallinen päivä muiden joukossa, enkä niille pahemmin arvoa anna. onnitteluihinkin suhtaudun yleensä kylmän välinpitämättömästi, ainakin jos ne tulee Facebookissa tai tekstareilla. Kasvotusten onnittelut ovat ihan mukavia, mutta toisaalta myös ne voi jättää väliin
      Jos syntymäpäivät ovat sinulle todellakin näin yhdentekevää paskaa, niin miksi edes vaivautua koko tähän käytännönpilaan? Poista syntymäaikasi facebookista, älä enää onnittele ketään ja jatketaan elämää tästä, moro.

      Lainaa

    61. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Voihan lapsellisuuden lapsellisuus! En mä ainakaan oleta että ihmiset muistaa mun syntymäpäivän ulkoa! Ja ihan ku se onnittelujen vilpittömyys riippuis siitä muistaako päivän oikein vai ei...

      Lainaa

    62. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Juhapekka on kyllä kaikesta päätellen pahemman sortin burgeri. Toivottavasti omatkin kaverini väsäävät sivuilleen vastaavaa basaa joten saan kätevästi karsittua torspoimmat tapaukset pois kaverilistaltani. Nämä Juhiksen "selittelyt" ja useammalla nickillä postailut täällä vaan pahentavat asiaa.

      Lainaa

    63. Tulos: +3 (3 ääntä)
      ...ja tämähän keskustelu jatkui vielä jp. sivulla melko kauan =D

      Lainaa

    64. Frank Leipuri 26.3.2012 0:07
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      Hjörd: Juhapekka on kyllä kaikesta päätellen pahemman sortin burgeri. Toivottavasti omatkin kaverini väsäävät sivuilleen vastaavaa basaa joten saan kätevästi karsittua torspoimmat tapaukset pois kaverilistaltani. Nämä Juhiksen “selittelyt” ja useammalla nickillä postailut täällä vaan pahentavat asiaa.
      Pakko ottaa toi "Burgeri" käyttöön :D Mut juu, tosi paska kepponen, herätti tunteita yhtä paljon kun popeda ilman paitaa.

      Lainaa

    65. Lukija/ ällön fani 26.5.2012 4:30
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Raukka ku kukaan ei muistanu :(

      Lainaa

    66. ratiritiralla 19.11.2012 14:00
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Oot mölli ollu ihana! :'D

      Lainaa

    67. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Juhapekka tekee ton väärin. Oikee tapa on se, et jos synttärit on keskellä talvea niin vaihtaakin ne keskelle kesää. Sillon oikeesti näkee, kella ei oo hajuakaan sun oikeesta syntymäajasta. Jos siirrät synttäriä vaan päivällä, niin jengi, joka on tulossa onnittelemaan 12. päivä ajattelee "oho, meinasin onnitella mutta on näköjään muisti pettänyt ja oikee päivä onkin huomenna. Onnitelenpa silloin". Tai sit vaan poistaa sen syntymäaikainfon kokonaan facebookista.

      Lainaa

    68. tuntematon rinsessa 30.12.2013 18:40
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Itse taidan kuulua tähän vähän nuorempaan sukupolveen, jolle on tullut tavaksi syntymäpäivänä muistaa ties millasilla kuvahirvityksillä Facebook-seinälläsi syntymäpäivänä. Itse en mitään vihaa enemmän kuin sitä, että Facebook on päivän ajan raiskattu täysin turhillaonnitteluilla ja vielä hirveämmillä kuvakollaaseilla, joten ymmärrän täysin näitä, jotka ottavat syntymäpäivänsä pois Facebookista tai estävät seinänsä. Miksi haluaisin nähdä 200 onnittelua seinälläni ihmisiltä, jotka muistavat minua kerran vuodessa kirjoittamalla "onnee" ja unohtavat minut sitten taas vuodeksi?

      Lainaa

    69. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Hyvä kun itse muistan lasteni syntymäpäivät saati sitten kavereiden tai ystävien :D Joka vuosi olen myös joutunut varmistamaan vihkitodistuksesta päivän, jolloin menin naimisiin. Joo, olen aika huonomuistinen tapaus.

      Lainaa

    70. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Pässi. Mä en muista itseni lisäksi kuin 4 tai 5 henkilön synttärit, en ees omien vanhempiemi. Facebookin muistutusten mukaan siis mennään.

      Lainaa

    71. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Juhapekka: Kiitos sinulle, Vihdoinkin joku tajuaa, mitä hommalla oikeasti hain takaa, eikä tahallaan ymmärrä vääristeltyä kirjoitustani väärin. Jep, kyseisestä “mokasta” on ylläpidon toimesta poistettu kommentteja välistä, ja omaa tekstiäni on sensuroitu juuri kohdasta, missä yritän selittää pilani pointin. Se on saatu tahallaan näyttämään joltain, mikä sen tarkoitus ei ollut. Ei, huomionakuisuus ei ollut asian idis, ei edes loukkaantuminen siitä, että kukaan ei syntymäpäiviäni muistanut. Ei tietenkään muista. Kuten sensuroidussa kohdassa kirjoitin, en minäkään muista suurimman osan läheisistäni merkkipäiviä. Mutta minä onnittelen vain, jos jonkun oikeasti muistan (joskus en kyllä silloinkaan). Kyseessähän oli mielenilmaus tätä Facebook-kulttuuria vastaan, jossa toisilleen tuntemattomat ihmiset vain lämpimikseen toisiaan onnittelevat siksi, että FB nyt siitä sattuu muistuttamaan. Edelleenkin, koko homman idea oli herätellä ihmisiä ajattelemaan aihetta: Miksi onnitella, jos ei oikeasti muista? Jos ajatus on tärkein, mitä merkitystä on onnittelulla, jossa ei ole mitään tunnetta mukana? Syntymäpäivät ovat mielestäni vain yksi turha kaupallinen päivä muiden joukossa, enkä niille pahemmin arvoa anna. En ole siis vähääkään pahoillani, jos omiani ei muisteta. Itseasiassa olen läheisilleni ilmoittanut, että en edes halua mitään synttärilahjoja – onnitteluihinkin suhtaudun yleensä kylmän välinpitämättömästi, ainakin jos ne tulee Facebookissa tai tekstareilla. Kasvotusten onnittelut ovat ihan mukavia, mutta toisaalta myös ne voi jättää väliin, en minä siitäkään pahastu… Nimenomaan, ei niitä kukaan muista, miksi pitäisikään? Ylipäänsä, miksi haalia Facebookiin sellaisia “kavereita” joita oikeasti ei edes tunne? Itse pyrin pitämään omassa profiilissani vain ne läheisimmät ihmiset: ystävät ja sukulaiset. Ja vielä epäileville tuomaille: Minulla on pokkaa esiintyä omalla nimelläni, toisin kuin eräillä. Nuo ylläolevat, itseäni puolustelevaan sävyyn kirjoitetut tekstit eivät olleet minun kirjoittamiani…
      +1 Olen täysin samaa mieltä. Ja samalla tämä muistuttaa yleisesti ihmisten kyvyttömyydestä ajatella skeptisesti ja kriittisesti.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: synttärit, syntymäpäivä, onnittelu, onnittelut, jekku