Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Raskaustesti

"Nyt sen on lääkärikin vahvistanut"
Taustatietoja: Juttu on lähetetty kahdessa osassa, joten aikaleimat eivät täsmää. rauskaustesti Lähettänyt: Lumikki

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +356 (380 ääntä)
      Faceen vaan kaikki nämä...

      Lainaa

    2. Tulos: +429 (447 ääntä)
      Tuoreimmat tulokset suorana Facebookissa. Jep jep.

      Lainaa

    3. Tulos: +263 (289 ääntä)
      Onnea perheenlisäyksen johdosta.

      Lainaa

    4. Tulos: +137 (153 ääntä)
      Sama se on 16 vuotiaana :) Ja kaikki kannattaa tosiaan kirjottaa facebookkii. Eihän sitä tiedä jos jollaki merkittävällä henkilöllä pomppaa sydän kurkkuu?

      Lainaa

    5. Tulos: +106 (120 ääntä)
      'ajankohtasimman tiedon' saa varmaa myös fb-kavereina olevat sukulaiset...

      Lainaa

    6. Tulos: +79 (89 ääntä)
      Kyllähän sitä kutsutaan statuksen päivittämiseksi, että sinänsä saa uusimman tiedon... Ei hyvää päivää taas. Ja muuten, kyllä Tanjana voisin ihan hyvin uskoa niitä kaupan testejä, koska kun olen itse mennyt terveyskeskukseen pyytämään raskaustestiä, minulle todettiin että tee apteekin/kaupan testi koska samanlaisella se lääkäri sen tekee, ja jos olet raskaana tule takaisin niin katsotaan miten haluat asian kanssa edetä.

      Lainaa

    7. Tulos: +20 (62 ääntä)
      Nykyajan nuoret...

      Lainaa

    8. Tulos: +34 (76 ääntä)
      Jotkut teinien (tai minkä ikäisten tahansa) kohellukset on ihan mainiota huumoria, kun taas toiset, kuten tämä ja esim. ihmisten taloussotkut, menee enemmän sosiaalipornon puolelle. Kiinnostavaa kurkistelua ihmisten elämiin, mutta musta tällaisen sivuston sopisi keskittyä jollain tavalla huvittaviin päivityksiin. (Sori, olen nyt tosikko jonka mielestä kaiken pitäisi olla hauskaa...)

      Lainaa

    9. Tulos: +40 (118 ääntä)
      Miksei facebookiin voisi laittaa uutista että on raskaana? Pitääkö se koko loppuelämän salata.. voi luoja.

      Lainaa

    10. Tulos: +28 (52 ääntä)
      No ei tuossa loppujen lopuksi ole mitään ihmeellistä, jos uutinen kuitenkin iloinen loppuviimeksi on ollut :) Jos ite tulisin raskaaksi, niin tottakai haluaisin huutaa sen vaikka koko maailmalle :DD Vaikka ton keskustelun perusteella muksun isä on yhdenillan juttu tai muuten tietämätön sekä henkilö kokee itsensä liian nuoreksi äidiksi. Voin toki olla väärässäkin siis ja voi henkilö seurustella, ja juurikin siksi syö e-pillereitä. Vaikka sinkkunakin voi syödä e-pillereitä erilaisiin vaivoihin, joten aina ei pillereiden syönti ole ehkäisyä, jolloin siitä ei olla ajankohtaisesti niin tarkkoja (että ottaako pillerin joka päivä samaan aikaan). Mutta tämä taasd todistaa, ettei e-pillerit ole 100% ehkäiseviä :) Eli muistakaa se, ja käyttäkää kondomia satunnaisissa seksuaalisissa kanssakäymisissä ;D

      Lainaa

    11. Tulos: +27 (47 ääntä)
      Ei munkaan mielestä mitään vikaa että kertoo facessa olevansa raskaana, siitä kerrotaan ihmisille kuitenkin tavalla tai toisella. Iloinen asiahan tuo yleensä on, riippuu tietty raskaana olijasta oliko toivottua...

      Lainaa

    12. Tulos: +75 (79 ääntä)
      Olenko ainoa jonka mielestä on hieman outoa, että ensin Amanda ihan tyytyväisenä kommentoi asiaa julkisesti ja sitten toteaa, että onpa kaveri nolo kun kirjoittelee facebookkiin tällaisia? Jos pitää asiaa nolona, luulisi, että olisi itse kommentoinut asiaa ihmiselle yksityisesti ja siinä kertonut, ettei viitsi julkisesti kommentoida näin arkaa asiaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +39 (53 ääntä)
      Onneksi Tanjalla on kuitenki näitä kavereita jotka lähettää feissarimokiin. :)

      Lainaa

    14. Tulos: +7 (47 ääntä)
      En ymmärrä miksei Tanja saisi puhua olevansa raskaana facebookissa. :0 Mitä facebookissa sitten saa puhua? Raskaus on kuitenkin aika iso asia.

      Lainaa

    15. Tulos: +62 (76 ääntä)
      Täällä jotkut kommentoivat, että mitä vikaa on kertoa raskaudesta FB:ssä? No ei ehkä tavallisesti mitään, mutta tämä ei nyt ollut ihan tavanomainen ilmoitus! Tämähän meni kaavalla: - Hei mä harrastin seksiä! - Vittu oonkohan mä raskaana? - Raskaustesti oli positiivinen.... - Lääkäri ei kyllä vahvistanu... - Nyt sain tekstarin et se vahvisti kuiteki - Tai siis mun pitää ite puhuu sen kans viel! Vois nyt odottaa sen 6 viikkoa tai herranjumala ainakin siihen asti, että on asiasta varma! Vanhemmat ja puoliso on sitten asia erikseen.

      Lainaa

    16. Rose's street 20.8.2011 23:37
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      Minä en olisi älynnyt että puhutaan raskaudesta ennen tietoa.

      Lainaa

    17. Tulos: -6 (34 ääntä)
      Eiköhän kaikki Tanjan kaverit saa ennemmin tai myöhemmin tietää, että se on raskaana. Ei mun mielestä oo outoa sanoa facebookissa, että odottaa lasta. Sehän on ilouutinen. No, tämä on mun mielipide...

      Lainaa

    18. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Kommentit jaksaa aina hämmästyttää... miten voi ihmisillä tulla näin erilaisia asioita mieleen, kuin mitä itsellä :--D

      Lainaa

    19. Tulos: +44 (66 ääntä)
      Ja ei todellakaan ole ilouutinen tytölle itselleen, ei pojalle joka sitä on pannu, ei sen porukoille, ei pojan porukolle eikä yhteiskunnalle että noin vastuuntunnoton ja nuori on raskaana! Herätkää nyt vaaleanpunaiset pumpuliteinit. Ei ei ei ei näin!

      Lainaa

    20. Tulos: -38 (42 ääntä)
      Johan on kumma, jos syö e-pillereitä ja silti tulee raskaaksi...

      Lainaa

    21. Tulos: +6 (26 ääntä)
      Kaikki ei osaa ottaa niitä pillereitä oikein.

      Lainaa

    22. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Yksi syy miksi useimmat ei kerro heti kättelyssä olevansa raskaana, koska haluavat odottaa että pahin keskenmenovaara on ohi. Näin säästyy turhalta asian vatvomiselta jokaisen vastaantulijan kanssa, jos keskenmeno tulee. Ja mä en kyllä näe tässä mitään odottamisen onnea, ja ennenkaikkea (ja pahoittelen) on kuusitoistavuotiaalta aika iso moka tulla raskaaksi (oletettaen ettei kyseessä ole raiskaus, minkä en usko tässä olevan kyseessä.)

      Lainaa

    23. Tulos: +39 (41 ääntä)
      tutti: Ei se pillereiden oikein ottaminenkaan ehkäise raskautta. E-pillereidenkin ehkäisyteho on vain jotan 99,8%. Eli ei 100%. Sama koskee kortsuja, kierukkaa ja kummankin sukupuolen putkien katkaisua. Ainoa 100% ehkäisy on seksittömyys. Myös taudeille.

      Lainaa

    24. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Mutta mikä on tämä kontsa?

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Turha juttu. Ei mitään mokaa. (Paitsi lääkäri joka sekoili.) Kontsa on ehkä kouluterveydenhoitaja?

      Lainaa

    26. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Eihän mulla muuta, mutta lisätään nyt vielä että yhdistelmäpillereissä hormonipitoisuuksia on viime vuosina vaan laskettu ja laskettu ja laskettu. Mulle totesi lääkäri suoraan päin naamaa että sulla ei yhdistelmäehkäisy toimi liian pienen hormonipitoisuuden vuoksi.

      Lainaa

    27. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Tezzi:
      "No ei tuossa loppujen lopuksi ole mitään ihmeellistä, jos uutinen kuitenkin iloinen loppuviimeksi on ollut :) Jos ite tulisin raskaaksi, niin tottakai haluaisin huutaa sen vaikka koko maailmalle :D D Vaikka ton keskustelun perusteella muksun isä on yhdenillan juttu tai muuten tietämätön sekä henkilö kokee itsensä liian nuoreksi äidiksi. Voin toki olla väärässäkin siis ja voi henkilö seurustella, ja juurikin siksi syö e-pillereitä. Vaikka sinkkunakin voi syödä e-pillereitä erilaisiin vaivoihin, joten aina ei pillereiden syönti ole ehkäisyä, jolloin siitä ei olla ajankohtaisesti niin tarkkoja (että ottaako pillerin joka päivä samaan aikaan). Mutta tämä taasd todistaa, ettei e-pillerit ole 100% ehkäiseviä :) Eli muistakaa se, ja käyttäkää kondomia satunnaisissa seksuaalisissa kanssakäymisissä ;D"
      Jos raskaudelta halutaan välttyä niin miksi vain satunnaisissa suhteissa tulee käyttää kumia? Eiköhän sitä pidä käyttää vakavassakin suhteessa? : ) Ja taitaa olla muitakin perusteluja sille, miksi satunnaisessa suhteessa tulisi kumia käyttää. Keksitköhän yhtään? : )

      Lainaa

    28. Tulos: -7 (13 ääntä)
      heeeei minäminä !! ootinki et joku lisää tanjan kirjotuksen tänne =D siis toi tanja on iha tosissaa ja huhuhuhu ===D

      Lainaa

    29. Tulos: -3 (15 ääntä)
      ja kontsa on sellasen paikan nimi mis tää asuu siis joku laitos

      Lainaa

    30. Tulos: 0 (8 ääntä)
      No ihan niinku toi sano, sillä on vaan läheisimmät ystävät kavereina. Jos se voi kertoo sen asian kasvotustenkin, niin miksei facessa? Eiköhän se oo jokaisen oma asia haluaako kertoa raskaaksi tulostaan ihmisille vai ei...

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Oho, ei läheisimmät vaan henk. koht. tavatut, mut kuiteski.

      Lainaa

    32. Tulos: -1 (1 ääni)
      Oliko taas järkeä jakaa facessa, vaikka olisikin vaan tuttuja kavereina. Nyt se on täällä kaikkien nähtävänä.

      Lainaa

    33. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Kiitos tsemppaavista viesteistä!

      Lainaa

    34. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Eipä jääny tämäkään juttu epäselväksi niillekään jotka ei oo Tanjan kaverilistalla... Tosin onhan tuosta jo hyvin aikaa, mikähän tilanne nyt?

      Lainaa

    35. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Hattu: Tuoreimmat tulokset suorana Facebookissa. Jep jep.
      tämä, tämä oli hyvä

      Lainaa

    36. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Annukka: Eipä jääny tämäkään juttu epäselväksi niillekään jotka ei oo Tanjan kaverilistalla… Tosin onhan tuosta jo hyvin aikaa, mikähän tilanne nyt?
      Teki vissiin abortin tai sai keskenmenon. Emme ole olleet vuosiin väleissä joten en tiedä.

      Lainaa

    37. Kolesteroliton kesyaasi 6.1.2021 12:39
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      "Ei kuulu jakaa Facebookissa" on kyllä paskin argumentti ikinä. Missä on määritelty se mitä KUULUU jakaa Facebookissa? Amanda on ääliö.

      Lainaa

    38. Tulos: -1 (1 ääni)
      Mikä on "kontsa"?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: raskaus, teiniraskaus, testi, lääkäri