Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ongelma nimeltä Mervi

"Miten mä selviin tästä?"
Taustatietoja: Juuri 28 vuotta täyttäneellä ystävälläni on erikoinen ongelma... Mervi

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 34 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +567 (609 ääntä)
      Tilanne lähes suoraan Frendeistä... Pistää mietityttämään.

      Lainaa

    2. Tulos: +450 (494 ääntä)
      Miksei sanonut olevansa Minna ekalla kerralla? :D hölmö

      Lainaa

    3. heidihenna 23.8.2011 7:22
      Tulos: -221 (343 ääntä)
      Tapahtunut myös mulle ja juuri tuon kaavan mukaan. Päädyin myös samaan ratkaisuun, kuin Minna eli laitoin välit poikki. Hankala ja paska tilanne.

      Lainaa

    4. Tulos: +245 (253 ääntä)
      Voi Mervi minkä teki

      Lainaa

    5. Tulos: +246 (268 ääntä)
      "Miksei sanonut olevansa Minna ekalla kerralla?"
      Sanoi. Se toinen muisti sen myöhemmin väärin.

      Lainaa

    6. Tulos: +215 (227 ääntä)
      Ei voi olla totta xD Kun mä menin lukioon, tapasin siellä Mervi-nimisen tytön, jolta tosin en kysynyt nimeä ensi tapaamisella. Sitten kuulin kolmannen osapuolen puhuvan jostain Minnasta, joten päättelin sen olevan uuden tuttavuuden nimi. Meni muutama viikko ennen kuin hoksasin, että oli mennyt nimet sekaisin :D

      Lainaa

    7. Voi lapset, lapset 23.8.2011 10:57
      Tulos: +253 (255 ääntä)
      Loppuuko maailma, jos sanoo, että olisi kivempi tulla kutsutuksi Minnaksi, kun se on oikeesti oma oikea nimi? Jos toinen siitä sitten loukkaantuu, niin siinä vaiheessa voi sitten pistää ne välit poikki, jos se ystävyyssuhde on tosiaan siitä kiinni, että on ollut tuommoinen väärinkäsitys.

      Lainaa

    8. Tulos: +31 (39 ääntä)
      http://www.youtube.com/watch?v=fN4_NiCIdcw :-)

      Lainaa

    9. Tulos: +126 (128 ääntä)
      Paljastaisi vain asian oikean laidan. Mervihän voisi olla jatkossa lempinimi. Yksi ystäväni sanoo minua Miroksi, vaikka se ei olekaan oikea nimeni, muut kutsuvat ristimänimellä.

      Lainaa

    10. Tulos: +174 (188 ääntä)
      Hmm... Olisiko tässä option paikka valkoiselle valheelle? Sanoisi, että "kukaan muu ei enää käytä sitä lempinimeä, niin voisitko säkin sanoo mua Minnaksi?" :)

      Lainaa

    11. Tulos: +128 (130 ääntä)
      No en kyllä ymmärrä miksi tuon takia pitäisi laittaa välit poikki! Onhan tuo vähän kinkkinen tilanne, mutta jos Minna nyt kertoisi oikean nimensä niin on se kuitenkin aiemmin kerrottu kuin vaikka kuukauden päästä. Ja kyllä sille varmasti voi sen jälkeen nauraa molemmat!

      Lainaa

    12. Tulos: +142 (146 ääntä)
      Typerää pistää tuon takia välit poikki jos on ystävyys kuitenkin jo syntynyt. Itselläkin kävi fuksivuonna niin, että kaveerasin yhden tytön kanssa melkeen vuoden kun vasta sain selville, että mikä sen nimi olikaan. En kehdannut kysyä missään välissä kun oltiin jo "tunnettu" niin pitkään. Kerroin hänelle tästä myöhemmin ja selvisi, että hänkään ei ollut muistanut mun nimeä oikein silloin :D Ystävyys on vaan syventynyt, eli olisi ollut todella harmi jos jompi kumpi olisi pistänyt välit poikki vain sen takia ettei muistanut toisen nimeä. Aikuiset ihmiset pystyy kyllä nauramaan tämmöisille mokille :)

      Lainaa

    13. Tulos: +106 (106 ääntä)
      Sehän olis vaa hauskaa, että kertois nyt ettei nimi olekaan Mervi vaan Minna.. Kyllä siitä vanhempana muisteltais & naurettais. En todellakaan ymmärrä välien purkamista. Ei toi nyt niin iso juttu ole.

      Lainaa

    14. Tulos: +46 (54 ääntä)
      Ninni: Valkoinen valhe olis varmaan ihan hyvä ratkaisu. Tai ainakin parempi kuin että pistäis välit kokonaan poikki.

      Lainaa

    15. Tulos: +13 (25 ääntä)
      Mulla on sama ongelma monien opettajien kanssa. Onhan se vähän noloa ruveta siinä korjaamaan mutta mieluummin korjaan kuin annan kutsua itseäni väärällä nimellä. Eräskin opettaja jonka kanssa olen eniten tekemisissä, kutsuu minua Maaritiksi. Viimeksi kyseinen opettaja oli kirjoittamassa mulle muistilappua ja kirjoitti "Maarit". minä: "...Marjut" opettaja: "Aa no niinpä onki. En tiiä miks aina sanon/kirjotan väärän nimen". Aivan kamala nimi (anteeksi Maaritit) :D Mutta vähemmän noloa se mulle on ku muille, tosin ei sen kuulus niin noloa olla. En loukkaannu verisesti jos nimeäni ei oikein muisteta, ainahan sen voi korjata.

      Lainaa

    16. Rose's street 23.8.2011 18:20
      Tulos: -14 (20 ääntä)
      No kutsutaanhan muakin kahella nimellä, alunperin olen kusettanut nimeni useammallekin henkilölle (facebook) Loppujen lopuksi vain vaihdoin oikeaksi ja kerroin porukalle, tokikin minua kutsuu useampikin edelleen "entisellä nimellä" mutta eipä siinä mitään ihmeellistä.

      Lainaa

    17. Tulos: -29 (33 ääntä)
      tää on paha, ei kehtaa varmaa enää täs vaihees korjata :D

      Lainaa

    18. Tulos: +65 (75 ääntä)
      Entäs jos kaveri tekee niin ikään paljastuksen? "Joo, en mäkään oo oikeesti Tuija, vaan Teppo."

      Lainaa

    19. Tulos: -17 (29 ääntä)
      Onneksi minulla on sen verran erilainen nimi että siitä ei oikein voi vääntää mitään. Yhden ainoan kerran on sanottu väärällä nimellä, känninen poikaystäväni kaveri jauhoi koko illan: "Nita, nita, nita, nita" Alussa jaksoin korjata, lopussa en. Nykyään osaa jo sanoa oikealla nimellä.

      Lainaa

    20. Tulos: +18 (26 ääntä)
      Made: Entäs jos kaveri tekee niin ikään paljastuksen? “Joo, en mäkään oo oikeesti Tuija, vaan Teppo.”
      Haha :DD Mun nimi on Teija, mutta läheiset ystävät kutsuvat Tepoksi :D Katoin nopeeta, että mitä, sanotaanko jotain Tuija nimistä kommentoijaakin Tepoksi XDDD Mut juu, on tuo moka aika paha, mutta tuo jonkun heittämä vinkki valkoisesta valheesta on hyvä :DD Sillä saa paikkailtua asiaa. Minua ainakin hävettäisi suuresti, jos vanhana muisteltaisiin nimi mokaani. Btw, minua on joskus vahingossa kutsuttu Tuijaksi ja kun tämä toistui, vaikka korjasin oikean nimeni, niin kolmannen tai neljännen kerran jälkeen en jaksanut enää korjata asiaa. :)

      Lainaa

    21. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Ei oo niin kauheaa. Mää ainakin vain sanoisin mun oikean nimen :DD

      Lainaa

    22. Tulos: +94 (96 ääntä)
      Mitä, miksei sano? Tuohan olisi niin kutkuttava mahdollisuus. Kun tulee hiljainen hetki niin vakava ääni, katse silmiin. "Arvaast muuten mitä." "No?" "Mun nimi on oikeesti Minna." Ja äkkiä kamera esiin ja taltioimaan pölähtänyt ilme.

      Lainaa

    23. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Mä kyllä korjaan yleensä aina jos kutsutaan Jenniksi, että se on Jenna. Jos toistuvasti joutuu jollekin sanoon, niin ei sitä sitten aina jaksa. Jotkut on sillai että "No ihan sama ku melkein muistin, kuitenki joku Henna, Jenna, Jonna, Jenni tai sinnepäin" :D

      Lainaa

    24. Tulos: +34 (34 ääntä)
      'Tuohan olisi niin kutkuttava mahdollisuus. Kun tulee hiljainen hetki niin vakava ääni, katse silmiin. “Arvaast muuten mitä.” “No?” “Mun nimi on oikeesti Minna.”'
      aivan hullun hauska tapaus ja on kirvoittanu loistavia kommentteja! :D :D

      Lainaa

    25. Tulos: +34 (44 ääntä)
      miten se voi pyytää sitä facebook kaveriksi jos se luule että se on mervi?

      Lainaa

    26. Haloo onko valoo 24.8.2011 14:48
      Tulos: +28 (36 ääntä)
      Minna voisi sanoa, jossain sopivassa tilanteessa, että hänen oikea nimeänsä on Minna ja lempinimi on Mervi.

      Lainaa

    27. Tulos: +24 (28 ääntä)
      ....Ku se toinen lukee tän täältä ni sillähän tämä ratkeaa :D

      Lainaa

    28. Tulos: +63 (69 ääntä)
      Tai jos vaikka "lavastaisi" tilanteen, jossa oikea nimi tulisi selville? Pyytää jotai kaveria tupsahtamaan kahvilaan (tms) ja tervehtimään kovaan ääneen "HEI MINNA! plääplääplää" jos uus tuttavuus kysyis joskus miksei Minna ole korjannut nimeään sanoo vain että: "Ai mä luulin että tiesit ja sanoit mua Merviks vaa läpällä" TADAA problem solved :)

      Lainaa

    29. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Ei kertakaikkiaan vaan kykene ymmärtämään et miks joidenkin ihmisten pitää näin yksinkertasista asioista tehdä näin helvetin vaikeita kynnyskysymyksiä :p Kohtuullisen huvittavaa mun mielestä :D Sanoo vaan sopivassa tilanteessa et mun nimi on muuten Minna ja ottaa hölmistyneen ilmeen kameralla talteen :D

      Lainaa

    30. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Marjut: haha, minusta Maarit on kivempi nimi kuin Marjut, mutta samastun täysin tuohon kuinka ärsyttävää on kun sanotaan aina Maaritiksi vaikka oikea nimi on jotain muuta =D T. Maaria

      Lainaa

    31. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Voi eii XXDDDDD tää on paha :D::D:D::D

      Lainaa

    32. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Kuka nyt laittaa kivan tyypin kaa välit poikki tollasen takia! :D Typerää! En mä ainakaa suuttuis, jos joku sanois et oon koko ajan kutsunu sitä väärällä nimellä mut se ei oo kehdannu korjata. Ja haloo, kyse on vaan nimestä! Monilla on lempinimiä, jotka on aika kaukana niitten omasta, joten voihan toi Mervi nyt olla sen uus lempinimi ja se voi sanoo, et mun oikee nimi on muuten Minna, mut kyllä mua voi kutsuu Merviks. Mäki kutsuin yhtä mun kaverii aina sellasella nimellä millä kukaan muu ei ja kerran se sit sano, et kukaan muu ei kutsu sitä sellasella nimellä. Ja se nimi ei siis kuulostanu tippaakaan sen oikeelta nimeltä, vaan se oli kerran vaan puoli läpällä sanonu et kutsukaa mua täl nimel. Mut ei järkee laittaa tollasen takia välejä poikki, oikeesti!

      Lainaa

    33. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Ylireagoi pikkasen ? :D

      Lainaa

    34. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Itse taas yritin joskus muuttaa etunimeni Minnaksi, mutta se ei onnistunutkaan. Vanhat kaverit kutsuivat minua vanhalla nimellä ja uudet Minnaksi, kunnes kuulivat vanhojen kavereiden kutsuvan minua vanhalla nimellä ja alkoivat käyttämään sitä. Eikä auttanut vaikka miten toistin, että mieluiten käyttäisin Minnaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: nimi, mervi, minna, tanssitunti