Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla

"Edelleen kerrossänkyä kaivataan"
Taustatietoja: Aikuiset ihmiset saavat naurettavan riidan aikaan mistä vain. Tällä kertaa tapahtumapaikkana on eräs Facebookin kirpputori. nostoriita

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +75 (293 ääntä)
      Näitä poliiseja löytyy aina FB kirpputoreilta. Pääosin kuivahtaneinta +45v mammoja

      Lainaa

    2. hepokatti 3.8.2011 7:31
      Tulos: +101 (193 ääntä)
      ei luoja :D Tulee mieleen av-mammat vauvalehden foorumilta. Karsee pätemisen tarve tai sitten sillä on hiekkaa vaginassa...aijai

      Lainaa

    3. Tulos: +141 (221 ääntä)
      Voe luoja mitä teinejä taas liikenteessä! Ois jännä nähdä miten Salla-Maari ja Henna noudattaa liikenneSÄÄNTÖJÄ. Kyllähän nyt kovaa saa ajaa kun on kiire. Ja poliisi voi työntää sääntönsä sanonko minne :)

      Lainaa

    4. Tulos: -87 (207 ääntä)
      Eniten tässä vituttaa toi Rea kun ei tajua myöntää virhettään. Miksi hän poistaisi "up" kommentin eikä koko ilmoitusta? Moka mikä moka, mutta se mikä on tyypillistä tommosille pätijäpaskoille on 1) ei voi myöntää virhettään 2) muut tekee virheitä, ei ne 3) kun tulee joku uusi turha sääntö (esim pyörällä polkiessa ei saa räplätä kännykkää), on nämä läskit akat heti kyttäämässä kuka RIKKOO kerrostalon pihapiirissä LAKIA. Tommosille voisi jakaa vaikka lusikoita joita he sitten voisivat vapaaehtoisesti tai pakotettuna heitellä nurkkaan, tosin tuskin sinne osuisivat kun kädet on niin läskit ettei taivu. Kehveli: sääntöjä pitää olla, mutta pätiöjitä ei. Susta tulis hyvä poliisi; kun joku kommunistiministeri haluaa saada eduskunta-ajallaan jotain aikaiseksi, koska tietää että toista kierrosta ei hänelle suoda, hän päättää saada jotain aikaiseksi ja keksii, että promilleraja pitää tiputtaa 0.2:een. Hänen mielestään oikea ongelma on juuri nuo alle 0.5 promillen kuskit. Sitten kun sinä poliisina menet puhalluttamaan ja kaveri puhaltaa 0.21 annat sille sakon rattijuopomuksesta etkä pysty katsomaan yhtään läpi sormien etkä voi uskoakaan että tämä tyyppi olisi maistanut lounaalla viiniä vaan hän on rikollinen ja joutaa vankilaan... tässä sulle, sitten kun täytät 18v, ammattivinkki. Niin joo, kyttäkorkeasaari ei tarvitse enää armeijaa edes pohjalle, joten sullakin on chanset.

      Lainaa

    5. missä ovat aikuiset? 3.8.2011 9:07
      Tulos: +88 (128 ääntä)
      Nirppanokka-kaksikkomme Henna 11v ja pikkusiskonsa Salla-Maari 8v. Tyypillistä nettifoorumien kakaramaisuutta (jota omalla nimellä kirjoittelu ei, tässäkin todistetusti, karsi): "Ei voi olla totta. JOKU huomauttaa MINULLE jostain jotain!?!" Siis katsokaa nyt tuotakin 8. kommentista alkavaa kuuden kommentin putkea, jossa tyttelit kiihottavat toisiaan kilvan kohti hurmosta.

      Lainaa

    6. missä ovat aikuiset? 3.8.2011 9:09
      Tulos: +44 (72 ääntä)
      Henna-parka, ajatteli olla uutta tulokasta kohti ystävällinen, poistaa tämän "up"-nostatuksen ja kertoa, että näin ei pitäisi tehdä. Mitä tekee Henna? "En oo ollut tuhma! Ja noi muuten sitäpaitti alotti! Ite oot tyhmä!"

      Lainaa

    7. Tulos: -49 (145 ääntä)
      mä oon sitä mieltä että toi Rea riehuu ihan turhaan. Ärsyttävää

      Lainaa

    8. Tulos: +78 (92 ääntä)
      Onpa taas itkua. Myyntipalstoilla jatkuvat uppukset ovat jotakuinkin pahinta mitä palstalle voi tapahtua. Uppiminen kerran päivässäkin on aivan liian nopeaa. Sit itketään kun ei saa tehdä mitä haluaa ilmaisessa palvelussa, jota vapaaehtoiset valvovat omalla ajallaan ja jonka säännöt on olemassa lisätäkseen palvelun käytettävyyttä ja hyödyllisyyttä käyttäjille. Kyllä elämä on rankkaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +71 (85 ääntä)
      Jep, tuollaiset säännöthän on ihan alimmasta, kumma että valitetaan siitä että nostaa viestiään jo toista kertaa alle 50min kuluessa ekasta postauksesta... "mutku se viesti katoaa kun tääl on muitakin postaajia..." Reilu peli kaikille 200 postaajalle, kaikki vaan nostelemaan viestejään monta kertaa tunnin aikana... *huokaus* just tälläsiä minulle-kaikki-heti-nyt -tyyppejä, joka ei todellakaan ajattele omaa napaansa pidemmälle.

      Lainaa

    10. En ole se suurin terroristi 3.8.2011 11:43
      Tulos: -67 (113 ääntä)
      Rea ei oo tainnut saada vähään aikaan.

      Lainaa

    11. Tulos: +51 (75 ääntä)
      Aika noloa, että itse tajusin vasta ihan lopuksi, että Rea oli ylläpitäjä. Se asetti koko jutun ihan uuteen valoon, kun ensin luulin tavan pätijäksi. Mode on kunkku, sori vaan kitisijät.

      Lainaa

    12. Tulos: +97 (113 ääntä)
      mä en nyt ymmärrä mitä te tuota Reaa haukutte ja inisette sille! jos palstalla on säännöt ja hän on ylläpitäjänä niitä valvomassa niin miksei hän saisi niistä mainita jos joku sääntöä rikkoo? kertoi jopa hiukan "lieventäneensä" sääntöä; oli poistanut vain "noston" eikä koko kommenttia niinkuin ilmeisesti sääntöjen mukaan olis kuulunut. tosiaan, miten nämä salla-maari ja henna liikennesääntöjä mahtaa noudattaa... kai sielläkin sit saa oikasta jalkakäytävää pitkin jos siitä pääsee nopeammin tai mennä päin punasia ku on kiire...

      Lainaa

    13. Tulos: +56 (66 ääntä)
      Musta oli aika ilmiselvää alusta pitäen et Rea on ylläpitäjä - kuka muu muka pystyis poisteleen toisten viestejä? Ja sori vaan, mode on, kuten mainittu, kunkku. Käyttäjät totelkoot jos meinaa ilmaispalvelua käyttää, ja jossei tottele niin nielköön sanktiot! :D

      Lainaa

    14. Tulos: +13 (25 ääntä)
      Jo itsessään tähän "mokaan" tulleet kommentit on etusivulle pääsemisen arvoisia. Ihan samalla tavalla kukin rääkyy omaa mielipidettään :-----D olettepas hassuja

      Lainaa

    15. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Noh, tapa tuokin pitää ainakin sen tunnin verran ilmoitustaan ylimpänä ja saada varmasti huomio itseensä. En tosin usko tommosesta riekkumisesta olevan hyötyä sen sängyn hankinnassa.

      Lainaa

    16. minä vaan 3.8.2011 15:54
      Tulos: -25 (47 ääntä)
      Jännä sinänsä että "ylläpitäjä" jaksaa ruveta kinaamaan asiasta vaikka käsittääkseni pitäisi olla mahdollisimman neutraali, ylläpitäjä kun on. Ja myös jännä että on mennyt poistamaan uppauksen. Olis poistanut koko ilmon jos siitä tollanen haloo nousee eikä jääny väitteleen, ois taatusti jääny ja jää tulevaisuudessa väittely vähemmälle :D Ilmon kun olisi hakija voinut pistää uudelleen jos vielä olisi tarve..

      Lainaa

    17. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Jos menet kirjoittelemaan jollekin palstalle, jota valvotaan, se käytännössä tarkoittaa sitä, että hyväksyt säännöt. Ja jos et noudata näitä sääntöjä, niin totta kai siitä huomautetaan. Ellet hyväksy sääntöjä, kannattaa tutustua jo etukäteen niihin sääntöihin ja miettiä, haluaako laittaa mitään ilmoitusta koko paikkaan, koska säännöt eivät miellytä.

      Lainaa

    18. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Jaa tänneppä onkin jo kirjattu mielipiteeni moneen kertaan. Useammat säännöt ja lait ovat ihan vain meitä varten, meidän turvallisuutta ja parasta ajatellen. (En kiellä ettei olisi olemassa tyhmiäkin sääntöjä ja lakeja) Miksihän nämä kaverukset seikkailevat ko. sivustolla jos on niin hankalaa niellä ne säännöt? Perustakoot oman kirppari-sivuston ja uppikoot sinne omia juttujaan niin paljon kuin sielu sietää.

      Lainaa

    19. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Minä vaan:
      "Jännä sinänsä että ylläpitäjä jaksaa ruveta kinaamaan asiasta vaikka käsittääkseni pitäisi olla mahdollisimman neutraali, ylläpitäjä kun on"
      Ylläpitäjä on neutraali niin pitkään kuin sääntöjä noudatetaan. Pätee kaikkeen valvottuun mediaan. Sääntöjä rikottaessa ylläpitäjä voi huomauttaa asiasta tai poistaa koko henkilön valvomaltaan foorumilta ja niin sen pitää ollakin. Ei se ole nipottamista, että vaatii sääntöjen noudattamista. Jos yhden kohdalla katsot läpi sormien niin kohta kaikki vaatii sitä samaa itselleen.

      Lainaa

    20. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Olen samaa mieltä, kuin Esa M, Wääk ja Siruka. Säännöt on säännöt. Lapsellista alkaa vängätä, jos itse ei noudata sääntöjä. Btw, huuto.netkin on keksitty. Minä en ainakaan osta tai myy mitään jossain hikisessa facebookissa. Ties mitä rikollisia siellä on ja huijaavat vain rahat. Huuto.net on minusta ainoa oikea kauppapaikka, jossa SÄÄNNÖISTÄ PIDETÄÄN KIINNI siitä sen enempää urputtamatta.

      Lainaa

    21. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Eniten minua tässä häiritsee se, miksi Rea poisti sen UP-kommentin.. Siitähän se olisi sitten nähty, onko sääntöjä rikottu vai ei.

      Lainaa

    22. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Huutonaurut kohdassa: "Sano ensin äläkä toimi!" :--D Aivan loistava elämänohje! :D

      Lainaa

    23. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Piti sitten ruveta pätemään kommenteissa, monenkohan "upin" verran tuossa tuli tapeltua...

      Lainaa

    24. minä vaan 4.8.2011 0:27
      Tulos: -1 (9 ääntä)
      Esa M. : Pointti olikin että sanoo sanottavansa, eli tässä tapauksessa huomauttaa säännöistä, eikä jää kinaamaan asiasta sen enempää kuten tuossa teki, jos ongelma jatkuu niin poistais kyseisen henkilön foorumilta.. Ihmettelin itsekkin asiaa että minkä takia on mennyt hyväksymään foorumin säännöt jossei ne miellytä..

      Lainaa

    25. Älämölö 4.8.2011 1:16
      Tulos: +9 (19 ääntä)
      Uudistetulla ko. ryhmän FB-palstalla ei ole enää mahdollisuutta "uppia". Ja totta se on, moderaattori on kunkku. Minäkin olen sellainen. Imekää siitä narrit =D

      Lainaa

    26. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Säännöissähän juuri sanotaan, että ilmoitusta voi nostaa vain kerran päivässä! Ja tuo Hennahan on nostanut vain kerran sen päivän aikana

      Lainaa

    27. Tulos: +9 (9 ääntä)
      @Tezzi: Enpä menisi tuon huuto.netin säännöistäkään niin takuuseen. Itselleni on kerran käynyt siellä niin että maksoin ostamani tuotteen, tuotetta en koskaan saanut. En kylläkään menettänyt kuin 15e mutta persaukiselle sekin on iso raha. Myönnetään että harvassa nämä tapaukset onneksi ovat, mutta joka paikassa löytyy näitä m*lkkuja jotka ovat liikkeellä vain huijatakseen muilta rahat.

      Lainaa

    28. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Joo "kai mää ny saan uppia kun on kiire!!!!!!". Tunnen juuri tuon tyypin naiset, yksi ajoi kolmion takaa autooni pahki ja kirkui pilli sinisenä että MIKSI SINÄ TULIT SIELTÄ VAAN VAIKKA VARMASTI NÄIT ETTÄ MULLA ON K I I R E. Niinpäniin, mitäs sitä säännöistä KUN HELVETTI TARVIN SEN SÄNGYN NYT!!! Melkosia kumipäitä, sanon ma....

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Jappe81: Itse olen käynyt siellä kauppaa pitkään ja palautteitakin on kertynyt jo yli 400 kappaletta. Ei ole tullut huijauksia eteen, vain pientä ongelmaa, jotka nekin on saatu puhumalla hoidettua. Kannattaa katsoa palautteiden määrä siltä, jolta on jotain huutamassa. Ja suhtautua varauksella uusiin käyttäjiin.

      Lainaa

    30. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Tulin tarkistamaan olisiko uusia mokia ja luin nopeasti "Kakka kirpputorilla". Ehdin jo innostua, mutta samaa paskaahan tämä vieläkin on. Vieläpä huonoa sellaista.

      Lainaa

    31. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Mutta tuossahan lukee, että ilmoitusta saa nostaa vaan kerran päivässä, niin eikö se oo kerran päivässä jos se on tehny sen ilmoituksen ja sitten nostanu sen? Ei tuossa puhutakaan ku yhdestä (poistetusta) "up" kommentista, niin eikös sen sillon pitäis olla ihan sääntöjen mukanen...

      Lainaa

    32. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Eih..

      Lainaa

    33. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Parhaat myötähäpeänaurut sain lukiessani tästä mokasta lähetettyjä kommentteja =) Porukka saa hirveitä naksuja kinastellessaan kuka teki väärin.... jatkakaa, ootte niin ihania.

      Lainaa

    34. Tulos: +5 (7 ääntä)
      minkä ihmeen takia jonku FB-yhteisön moden pitäisi olla neutraali. Itse toimin useiden portaalien ylläpitäjänä, sekä monien fb-sivujen sekä yhteisöjen modena. jos joku rupee nillittään vastaan niin poistetaan henkilön kaikki sivuille pistämät viestit ja heitetään pihalle. En tietysti harrasta tätä kaikissa sivustoissani, mutta näissä erillisissä fb-yhteisöistä joilla ei edes tehdä rahaa, on ihan yhdentekevää potkitaanko pari itkijää pois.

      Lainaa

    35. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Tää on just hauskaa :D Juurikin samaisessa tilanteessa olin, sillä erotuksella, että noudatin sääntöjä. Säännöissä oli, että ilmoitus vain asiakirjana tai kansiona. No, toinen ylläpitäjä alkoi vinkumaan, että ok, olkoot nyt sitten kansiona, mutta asiakirjana löytäis helpommin vasemmalta. Säännöissä ei ollut sanaakaan hintojen laittamisesta, mutta ylläpitäjä alkoi vinkumaan, että mulla muutamassa kuvassa hinta oli kommentissa, ei kuvan "kuvauksena". Ihmettelin tietysti asiaa, kun mitään siitä ei ollut määrätty, ja siinä vaiheessa ylläpitäjä alkoi sitten keksiä uusia sääntöjä. Ja lupasin kyllä muuttaa hinnat pilkulleen oikeaan kohtaan. Eiköhän siinä sitten pari muutakin tule vinkumaan, että jos mua ei säännöt kiinnosta niin voin lähteä menemään :D

      Lainaa

    36. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Siis miksi ihmiset edes käyttävät FB-kirppareita? Oikeat kirppikset ja Huuto.net ovat kyllä paljon kätevämpiä eikä näitä "sääntöpoliiseja" ole heti huutelemassa perään...

      Lainaa

    37. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Mutta tuossahan lukee, että ilmoitusta saa nostaa vaan kerran päivässä, niin eikö se oo kerran päivässä jos se on tehny sen ilmoituksen ja sitten nostanu sen? Ei tuossa puhutakaan ku yhdestä (poistetusta) “up” kommentista, niin eikös sen sillon pitäis olla ihan sääntöjen mukanen…
      Paitsi että Henna on upittanut jo kerran kertomalla lisätietoja kohteesta eli kirjoittamalla tuon "Heinolassa" kommentin. Kyseinen "up" oli siis jo toinen nosto.

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (0 ääntä)
      sitä vain mietin, että miten joku jaksaa....

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Tai ehkä tää oli vaan Hennan ja Salla-Maarin yhdessä juonima, ovelaakin ovelampi piiloup?:D

      Lainaa

    40. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Hurr: Näitä poliiseja löytyy aina FB kirpputoreilta. Pääosin kuivahtaneinta +45v mammoja
      En nyt ihan allekirjoita tuota. Nimimerkillä vähemmän kuivahtanut 27v "palstapoliisi". ;)

      Lainaa

    41. Hoikka kuguaari 28.1.2022 20:20
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Sympatiat Realle muuten, mutta kun hänen oma huomautuksensa joka tapauksessa nostaa ilmoituksen, on hieman vaikea ymmärtää mitä hyötyä oli poistaa sitä edeltävä "up"... :-D

      Lainaa

    42. Puiseva hai 21.8.2023 22:07
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Pistäkääs hei tän kategoria kohilleen :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ilmoitus, kerrossänky, kirppari, kirppis, kirpputori, nosto