Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sairasta, osa 1

"Joku perkeleen karvaton irtokissa tuli ---"
VAROITUS: Lähiaikoina meille on jostain syystä tullut paljon kissa-aiheisia juttuja. Tavallisesta poiketen tässä ei kuitenkaan ole mitään hauskaa, joten jätä lukematta, jos huumoria etsit. kissamoka

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 138 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1186 (1236 ääntä)
      Ja ilmeisesti aikuiselle miehelle oli aivan ylivoimaisen vaikea tehtävä siirtää kissa pois teltasta nostamalla se syliin? Sairasta todellakin jos ensimmäisenä tulee mieleen heittää tulikuumaa vettä elävän olennon päälle. Toivottavasti tästä on rikosilmoitus tehty.

      Lainaa

    2. Tulos: +329 (469 ääntä)
      Tässä ei ollut tasan mitään helmeä, ei mitään mokaa (muuta kuin jätkän älytön touhuaminen) ja muutenkin tämä on vaan älyttömän sairas juttu. Ei kyllä kuuluisi tälle sivustolle ollenkaan.

      Lainaa

    3. Tulos: +154 (266 ääntä)
      on se vesi ok jos vähä nokkaan suihkasee ja jotain "normaalin" lämpöistä...

      Lainaa

    4. TotuudenTorvi 30.6.2011 7:48
      Tulos: +299 (331 ääntä)
      Mielisairasta puuhaa tolta Tuukalta ...

      Lainaa

    5. Tulos: +478 (512 ääntä)
      Mielelläni kyllä kokeilisin, miltä tästä "aikuisesta ihmisestä" eli Tuukasta tuntuisi, kun hänen päälleen viskattaisiin saavillinen tulikuumaa vettä, eikä päästettäisi välittömästi lääkäriin. Minä vaan, toisin kuin hän, en ikinä tekisi sellaista elävälle olennolle. Toivottavasti johti edes rikosilmoitukseen.

      Lainaa

    6. Tulos: +280 (314 ääntä)
      Olipa varsinainen moka joo.. Toivottavasti joku valelee tuonkin paskapään tulikuumalla vedellä ja hekottelee perään.

      Lainaa

    7. Tulos: +320 (350 ääntä)
      FM-tiimille ISOT pojot, jos teette ilmoituksen. Teillähän varmaan on tän idiootin koko nimi? Varmasti on Hannakin oman osansa tehnyt, mutta ei liene pahitteeksi tolle ääliölle jos muutkin vähän reagoi.... http://www.sey.fi/elainsuojelu/seyn_elainsuojeluvalvojat/tee_elainsuojeluilmoitus_netissa Ja jotenkin sitä ainakin itse toivoisin, että tänne yleensä ihan hauskalle sivustolle EI laitettaisi tämmöisiä. Tämä ja seuraava juttu syö tehokkaasti ilon muista mokista/helmistä ja muutenkaan en odottanut täältä löytäväni tämmöistä vaan aamunpiristyksen :(

      Lainaa

    8. Tulos: -872 (1028 ääntä)
      Kyllä mulla ainakin nauru pääsi :D Mitäs tuli kaljurotta muitten reviirille

      Lainaa

    9. Tulos: +262 (310 ääntä)
      ilmo fail. siun päälle pittäis heittää sanko josson kuumaa vettä ja sittä venäjälle

      Lainaa

    10. Tulos: +243 (279 ääntä)
      ilmo, tule täällä käymään niin kokeillaan samaa, heitän päälles kiehuvaa vettä ja katotaan naurattaako?

      Lainaa

    11. Tulos: +185 (207 ääntä)
      Ehdottomasti ilmoitus tollasesta idiootista ja koko nimi näkyville! Millainen "ihminen" tekee tollasta??

      Lainaa

    12. Tulos: -412 (526 ääntä)
      Ymmärrän kyllä isän huolen, jos lasten lähelle tulee kapiselta irtokissalta näyttävä otus. Tiedä sitten oliko ihan tarpeellista heittää kuumaa vettä päälle, mutta lasten terveys etusijalle kuitenkin.

      Lainaa

    13. Tulos: -472 (554 ääntä)
      hahah :D Mitäs päästi kissan vapaaks.

      Lainaa

    14. Tulos: +187 (209 ääntä)
      toivottavasti asianomistaja otti print screenin fb tilasta, kuvasi kissan ja meni poliisille.

      Lainaa

    15. Tulos: -161 (185 ääntä)
      Mua epäilyttää onko tää aito. Harva tuntevani 40vuotias mies käyttää noin huonoa suomea joka näyttää vielä teinien kirjoitukselta ja sen lisäksi lopettaa tekstin 3 x hymiö

      Lainaa

    16. Tulos: +74 (88 ääntä)
      Voiko tavallinen ihminen tehdä asiasta rikosilmoituksen? Jotainhan kautta tämä teksti on tänne päätynyt. Lähettäjä ei todennäköisesti ole "mokassa" mainittu rikollinen mutta selkeästi näkee tämän seinän. Eiköhän poliisi voisi kyseisen ihmisen kautta selvittää kuka tuon päivityksen tekijä on ja tekijä saataisiin edesvastuuseen?

      Lainaa

    17. Tulos: +71 (81 ääntä)
      Järkyttävää..

      Lainaa

    18. Tulos: +143 (159 ääntä)
      Oiskohan jollakulla antaa tuon Tuukan yhteystietoja? Taitaa ukko tarvita muutaman litran kiehuvaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +113 (129 ääntä)
      Tehkää tästä ilmoitus poliisille ja eläinsuojeluviranomaisille! OIKEASTI.

      Lainaa

    20. Tulos: -171 (261 ääntä)
      Kissa luokitellaan villiintyneeksi, jos se poistuu omistajan alueelta. Tällöin sen periaatteessa saisi tappaa, joskaan tämä ei ole suositeltavaa. Tulikuuman veden sen päälle heittäminen taas on eläinrääkkäystä.

      Lainaa

    21. Tulos: +193 (207 ääntä)
      Joo: Ei pidä paikkaansa. "Villiintyneen" kotikissan saa lopettaa ainoastaan sen omistaja, maanomistaja tai metsästysviranomainen. Ennen kissan päiviltä päästämistä sen liikkeitä täytyy tarkkailla jopa päiviä. Eläinsuojelulain mukaan kissa tulee ottaa kiinni ja toimittaa huostaan, ellei omistaja ole tiedossa. Rääkkäyksen suhteen olet kyllä oikeassa.

      Lainaa

    22. Tulos: +74 (80 ääntä)
      On mahdollista että alkuperäinen postaaja poistaa koko päivityksen niin on hyvä että on edes jotain todisteita. Eikä edes tullut mieleenkään että kissan voisi vaikka ajaa pois.

      Lainaa

    23. Lihansyöjä 30.6.2011 12:16
      Tulos: -196 (292 ääntä)
      Kuinka moni teistä syö lihaa? Tajuatteko, että yhtä paljon, jollei enemmänkin, kärsivät miljoonat eläimet joita ostelette K-Kaupan pakastealtaasta vakuumipakattuna. Mikä idea on, että yksi eläin/eläinlaji saa sääliä, mutta muut eivät? Jos asia oikeasti iljettää, niin suosittelen sitä kasvissyöntiä, tai ihan rehellisesti myöntämään että ei, ei kiinnosta eläinten olot. Ja kyllä, syön lihaa, mutta en tunne eläimiä kohtaan sääliä.

      Lainaa

    24. Tulos: +53 (71 ääntä)
      ilmo ja zilakka on selvästi yks ja sama henkilö: tuukka ^_^. todistakaa minut vääräksi

      Lainaa

    25. Tulos: +45 (73 ääntä)
      ihan on kyllä itsekin pakko lisätä pyyntöni, että älkää enää tälläsiä sairaita juttuja julkasko (edes takasivulle). vaikka noissa on varotustekstit, niin kyllähän ne tulee silti "pakosta" luettua, ja nyt sit on taas seuraavat X määrä päiviä ihan suruissaan kissapolojen puolesta ja sitten taas omaa kissaa helliessä ja haliessa tulee nämä jutut mieleen. ja veipä nämä ilon noilta uusilta,oikeilta, hauskoilta jutuilta.

      Lainaa

    26. Tulos: +50 (84 ääntä)
      Lihansyöjä: joo ei kannatakka ajatella ku omaa napaa vaan, mitä si jos muut kärsii kunhan sun on hyvä olla. daa!

      Lainaa

    27. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Lihansyöjä: Omat lihani haen metsästä ihan itse, on taattua luomua ja antibioottivapaata. ;) Suosittelen kaikille, ei tarvi syödä vakuumiin pakattua ja myrkyillä säilöttyä evästä. Niin, lisätään vielä että olen ammatiltani maatalouslomittaja, ja mikäli luomutilalainen myy minulle tuottajapalautuksena lihoja omista teuraseläimistään, niin totta ihmeessä otan jonkin neljänneksen. Tosin, se riista nyt vain on huomattavasti parempaa kuin nauta. Possua en syö, koska possujen lajityypillisten tarpeiden huomointi on lapsenkengissään Suomessa. Sika on älykkäämpi, kuin koira, ja niiden olot (tehotuotanto)sikaloissa ovat surkeat. Luomutilat ovat kuitenkin parempi vaihtoehto eläimelle, mutta ei sekään niin auvoista ole, kuin kuluttajat luulevat.

      Lainaa

    28. Tulos: +108 (128 ääntä)
      ''hahaa mitäs päästi kissan vapaaks :D:D:D'' Mikä helvetti näitä ihmisiä vaivaa oikeesti D:: pitäis jokainen naureskelija vaan ite heittää elävältä johonki kiehuvaan pataan ja kattoo sitte kui paljon naurattaa.

      Lainaa

    29. Tulos: +84 (94 ääntä)
      Itse juttuun, toivon että tekijä saadaan vastuuseen. Tarpeettoman tuskan aiheuttaminen eläimelle on sairasta ja julmaa, ei sellaisesta pitäisi päästä kuin koira veräjästä.

      Lainaa

    30. Tulos: -198 (240 ääntä)
      No voi kauhea mitä marmatusta mitäs päästelevät kissojansa irti toisten pihoille, kyllä minäkin olisin heittäny kattia jollain, jossen kuumalla vedellä niin ainakin kengällä!

      Lainaa

    31. Lihansyöjä 30.6.2011 13:35
      Tulos: +18 (32 ääntä)
      humma: täysin samaa mieltä :)

      Lainaa

    32. Tulos: +123 (145 ääntä)
      "Hei kulta, löysin jonkun parivuotiaan lapsen meidän takapihalta" - "Ai, no mä laitan kattilallisen vettä kiehumaan, ota sä se kiinni." HU0H: "Toisten pihoille"? Voi vittu, jos sulla on joku valtakirja, joka todistaa että sä "omistat" jonkun maapläntien sieltä, ni pitäsköhän sun miettiä asiaa siltä kantilta, että se sama maapläntti on ollu siinä samalla paikalla miljoonia vuosia(jos nyt ei nussita pilkkua ja oteta mannerlaattojen liikkeitä mukaan tässä ajan saatossa), ja sitä on ennen sua käyttäny jokunen elävä, ajatteleva ja tunteva elämänmuoto? Vittuun ton koivun mailta, pelle.

      Lainaa

    33. Tulos: +111 (119 ääntä)
      voi hyvää päivää näitä "mitäs tuli toisen tontille" kommentteja. jos minulla olisi oma piha ja siihen joku herra/rouva tulisi vierailulle, niin en minä nyt vesisankon kanssa olisi vastassa, vaan pyytäisin poistumaan. miksei siis voisi kissankin väkivallattomasti hätyyttää pois? Kissan kun ei tiennyt tehneensä väärin...

      Lainaa

    34. Tulos: +55 (77 ääntä)
      Lihansyöjä : teurastamoissa eläimet tapetaan nopeasti . Ja ethän sinä voi vain mennä teurastamoon pysäyttämään koneita ! Mutta jos minkä tahansa eläimen päälle kaataa kiehuvaa vettä eikä vie sitä hoitoon , se on eläinrääkkäystä ! Olette sairaita jos luulette , että on normaalia kaataa kuumaa vettä eläimen päälle ! aamen : En todista väitettä vääräksi .. Olen samaa mieltä ! ^_^

      Lainaa

    35. Tulos: +117 (125 ääntä)
      Olikohan tämä sankari vielä lastensa nähden kissaa kiduttanut? Eläin hengiltä ja lapsista sekopäitä, kaikki yhdellä kattilallisella... Aikaansaapa isukki.

      Lainaa

    36. Tulos: +40 (48 ääntä)
      Tosi ikävä juttu, ei tämmösiä mihinkään feissarimokiin kiitti.

      Lainaa

    37. Tulos: +38 (46 ääntä)
      ps. onhan tää tekijä/teko jo ilmoitettu poliisille?

      Lainaa

    38. Tulos: +31 (39 ääntä)
      Sairasta.

      Lainaa

    39. Tulos: +40 (44 ääntä)
      aika sairas huumorintaju isukilla

      Lainaa

    40. Tulos: +130 (138 ääntä)
      Kissahan oli päässyt karkuun, eikä "päästetty toisten pihoille". Vittu mitä porukkaa, te jotka pidätte asiaa hauskana ja jotenkin "normaalina", hirttäytykää voimalinjoihin ja syöttäkää ittenne dobermanneille. Julmat paskiaiset. Siinä meni sitten kivuliaasti jonkun rakas perheenjäsen, joka vaan otti lepoa. Miksei sitten vaikka sähissyt kissalle, että lähtis pois ? Ei pysty käsittämään... kiehuvaa vettä... wtf

      Lainaa

    41. Tulos: -200 (230 ääntä)
      Lisää näitä! Mitä vähemän kissoja on maailmassa, sitä parempi paikka tää on elää. Turhia otuksia, sanokaan mun sanoneen.

      Lainaa

    42. Tulos: +72 (76 ääntä)
      Mun mielestä on ihan hyvä että näitäkin on täällä. Eläinsuojelulliset asiat on Suomessa niin huonolla tolalla vielä tässä vaiheessa, ja moni ihminen on kerta kaikkiaan sokea eläimen pahoinpitelylle. Moni ei yksinkertaisesti edes usko, että meidän, "tavallisten" ihmisten joukossa on näitä, joiden mielestä eläintä voi kohdella kuin saastaa, jos se ei osaa tai tiedä kaikkea valmiiksi eikä osaa lukea ihmisten ajatuksia. Pointtini oli siis se, että imo on ihan okei, että näitäkin löytyy täältä, jos vaikka herättelisi joitakin ihmisiä. Onhan tää sivusto joo pyhitetty hauskoille jutuille ja vähän toisenlaisille mokauksille, mutta silti. Ja Lihansyöjä taitaa olla vaan provo, antakaa trollata ihan rauhassa.

      Lainaa

    43. Tulos: +24 (38 ääntä)
      miten ois maailma muka parempi, hä?

      Lainaa

    44. Tulos: -75 (101 ääntä)
      itsehän nauroin asialle koska tuukka yrittää kertoa kavereilleen "hauskan" jutun, mutta kissan omistaja tuleekin kertomaan omistavansa kissan mitä tuukka on kiduttanut :D sairas teko kumminkin tuukalta...

      Lainaa

    45. Tulos: -59 (69 ääntä)
      siis iik mikä moka!!!

      Lainaa

    46. Tulos: +118 (128 ääntä)
      Se kenen mielestä eläimen kiduttaminen ja tappaminen huvin vuoksi on ok, tulisi hakeutua mahdollisimman pian hoitoon psykiatriselle osastolle. En vitsaile. Jokainen tietää että ensimmäisiä murhanhimoisen sosiopaatin merkkejä on eläinten tappaminen huvin vuoksi. Sen asian kauhistelulla ei ole mitään tekemistä tekopyhyyden, huumorintajuttomuuden tai hippeyden kanssa. Jos tuo on paikkansa pitävä fb-kirjoitus, niin itse olisin valmis maksamaan palkkion sille joka käräyttää kyseisen herran poliisille, ja mielellään myös samalla ottaisi yhteyttä lähimpään psykiatriseen hoitolaitokseen.

      Lainaa

    47. Tulos: -96 (126 ääntä)
      En kannata eläinrääkkäystä, mutta ihmettelen miksi ulkopuoliset haluavat tunkea tähän mukaan ja tehdä rikosilmoituksen. Kissa oli Hannan ja jos Hanna haluaa tehdä rikosilmoituksen, hän tekee. Jos ei halua, hän ei tee. Ja jos Hanna ei halua tehdä rikosilmoitusta, hänellä on siihen luultavasti joku hyvä syy. Itseä ärsyttää aina erilaisissa riitatilanteissa, kun itse haluaisi sopia asian asianomaisten kesken, mutta sitten joku ulkopuolinen kelle asia ei edes kuulu, tekee riidasta ilmoituksen tai jopa tunkee itse mukaan selvittäjäksi. Että eiköhän jätetä asia Hannan ja perheensä käsiin, jookos :)

      Lainaa

    48. Tulos: +38 (44 ääntä)
      Tahtoisin kovasti tietää onko kyseinen henkilö ilmiannettu poliisille ja asiasta tehty rikosilmoitus. Onko kellään tietoa?

      Lainaa

    49. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Siis ei voi olla totta. Kyllä tuli niin paha mieli tästä. Ja oikeasti kaikki te "pitäs päästi toisten pihalle"-tyypit; miettikää vähän. Siinähän lukee selvällä suomen kielellä että se pääsi karkuun, ei siis PÄÄSTETTY toisten pihalle. Ja jos kesykissa kerran on ollut, makoillut mitään pahaa tekemättä , miksei sitä voitu häätää vain pois. Kuka sairas tekee tuolla tavalla? Aikusielta ihmiseltä todella vastuutonta ja pellämäistä käytöstä. Kuumat vedet hänenkin päällensä, miettisi ehkä sen jälkeen. Ja tosiaan ei feissarimokiin enää tällaisia, kiitos.

      Lainaa

    50. Tulos: +34 (44 ääntä)
      Riksu; Eihän tälläista asiaa voi tähän jättää. Tää on ihan sairasta, mieti nyt itekki.

      Lainaa

    51. Pieni korjaus edelliseen 30.6.2011 16:53
      Tulos: +45 (51 ääntä)
      Tarkoitat kai murhanhimoista psykopaattia etkä sosiopaattia. Sosiopaatti ei ole murhanhimoinen, psykopaatti se silloin on. Mutta ajatusta komppaan ihan täysillä! Sairasta toimintaa.

      Lainaa

    52. Tulos: +54 (66 ääntä)
      Henk. koht. oma kissani on muhattu (suunniteltu tappaa) ja tuntui aika paskalta kun kissa joka on ollut koko ikäni minulla, murhattiin. Turha siitä oli ilmotusta mennä tekemään kun ei ollut kuin silminnäkijän todistus että kys. henkilö on kissan yli ajanut... Ne on niitä kissanvihaajia. Toivon että Hanna ilmoitti tästä Tuukasta, ja että virannomaiset toimii. Tuntuu varsin pahalle menettää tai katsoa rakkaan perheenjäsenen kitumista.

      Lainaa

    53. Tulos: +65 (69 ääntä)
      Mahto olla rotukissa myöskin, jos kerra karvaton oli. Luulis ton ikäsen tietävän senki, ettei todellakaan ollu mikään irtokissa. Joka päivä sitä saa ihmetellä ihmisten julmuutta. :(

      Lainaa

    54. päläpälä 30.6.2011 17:44
      Tulos: +58 (62 ääntä)
      Vielä kehuskelee asialla facebookissa ja kolme hymiöä perään. Mitä Vihdintuttua?

      Lainaa

    55. Tulos: +15 (33 ääntä)
      Nyt kyllä järkytyin pahemman kerran ja itku kurkussa luin nämä molemmat kissajutut. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ SAATANA. Sivuston ylläpidolle semmonen viesti että EI TÄMMÖSIÄ TÄNNE "HUUMORISIVUSTOLLE", oon todella järkyttynyt.

      Lainaa

    56. Tulos: +212 (216 ääntä)
      Tietoomme on tullut, että kummastakin kissajutusta on ilmoitettu poliisille ja että tämän julkaisun kissa on nyt OK.

      Lainaa

    57. Tulos: +17 (33 ääntä)
      mitä?: Olisko sun mielestä sen "irtokissan" päälle saanu heittää kuumaa vettä? Että kun näytti rotukissalta, ni ois pitäny älytä :/

      Lainaa

    58. Tulos: +26 (34 ääntä)
      Tästä sais hyvän jutun iltalehteen...

      Lainaa

    59. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Mitä? varmaan tarkoitti sitä että kun on kysessä on karvaton kissa niin todennäköisesti oli sfinx, mikä on melko kallis kissarotu joten sillä on todennäköisesti omistaja. Eihän toki irtokissallekkaan saa tehdä noin muttei sitä kissaa silloin olisi tarvinnut häätääkään kun on varmasti rokotettu ja kaikki.

      Lainaa

    60. kiitos tiedosta 30.6.2011 21:15
      Tulos: +75 (79 ääntä)
      Kiitos ylläpito tiedosta ! hyvä että kissa on ok ja toivottavasti veden heittäjä joutuu maksamaan kaikki eläinlääkärilaskut ja lisäksi korvauksia henkisistä kärsimyksistä kissan omistajalle.

      Lainaa

    61. Tulos: -97 (115 ääntä)
      Onko kuuma vesi sama kuin kiehuva? onko kaikki karvattomat rotat rotukissoja? onko veden heitto väkivaltaa?

      Lainaa

    62. Tulos: +65 (71 ääntä)
      ''wwuhuu'': Ilmeisesti kiehuvaa jos pahat palovammat oli saanut. Ja mitä väliä vaikka olisi ollut rottakin? Tuntoaisti se niilläkin on.

      Lainaa

    63. törkeää 1.7.2011 0:10
      Tulos: +46 (50 ääntä)
      ^^ Niin minusta tulikuuma vesi on sama kuin kiehuva, sillä vesihän lakkaa kiehumasta heti kun sen ottaa liedeltä. Ja kirjoittaja nimenomaan sanoi tulikuuma vesi, ei pelkästään kuuma.

      Lainaa

    64. Tulos: -102 (122 ääntä)
      Kannattaisko niistä lemmikeistä pitää HUOLTA eikä antaa vaeltaa miten sattuu ilman valvontaa, kuten lakikin edellyttää omistajia tekemään?? Turha itkeä jos jättää vastuunsa kantamatta!

      Lainaa

    65. Tulos: +33 (57 ääntä)
      Ihan turhaan on Tuukan sukunimi sensuroitu. Väärintekijän nimi julkiseksi niin johan alkaa tapahtua!

      Lainaa

    66. Tulos: +60 (62 ääntä)
      Adad, se oli päässyt KARKUUN, jos omistat koiran ja se karkaa, saan siis heittää sen päälle polttavan kuumaa vettä?!

      Lainaa

    67. Tulos: +50 (54 ääntä)
      adad eläimet voi karata ihan omistajasta riippumattomasta syystä. Ja vaikka olis ulkokissa ollu, niin silti ei saa lain mukaan tappaa saati kiduttaa tuolla tavalla. Ja kuka helvetti edes haluaa kiduttaa viatonta luontokappaletta? Kuka on niin sairas?

      Lainaa

    68. Tulos: -26 (82 ääntä)
      Ensinnäkin, en hyväksy Tuukan tekoa millään tapaa ja toivon, että hän saa tuntuvan rangaistuksen, mutta ihmettelen, miksi kaikki te kommentoijat haluatte heti tietää, että "miltähän Tuukasta tuntuisi, jos hänen päälleen heitettäisiin sangollinen tulikuumaa vettä". Onko kosto ainoa tapa käsitellä asioita? Hävetkää oikeasti, alkoi oksettamaan entistä enemmän teidän asenteenne takia.

      Lainaa

    69. Tulos: -82 (104 ääntä)
      Nythän siitä kissasta saa nahkarukkaset talveksi

      Lainaa

    70. saaaaaaaabe 1.7.2011 8:39
      Tulos: +35 (41 ääntä)
      täytyy kyllä ihmisen olla ihan helvetin typerä jotta tekee jotain tuollaista, ja vielä kaiken lisäksi mainostaa tekoaan julkisesti netissä. huhhuh

      Lainaa

    71. Tulos: -18 (58 ääntä)
      Miumau, teurastamoissa eläimet kärsii koko ikänsä ennen sitä "nopeaa tappamista", joka ei edes yleensä toimi nopeasti.
      "Ja ethän sinä voi vain mennä teurastamoon pysäyttämään koneita !"
      No ehkä et, mutta voit omalta osaltasi vaikuttaa ja jättää sen kituneen sianraadon sinne lihatiskiin ja näin ollen olla antamatta rahallista tukea lihateollisuudelle.
      "Mutta jos minkä tahansa eläimen päälle kaataa kiehuvaa vettä eikä vie sitä hoitoon , se on eläinrääkkäystä !"
      Kyllähän Suomenkin teurastamoissa on käynyt ilmi että lehmiä on keitetty elävältä, kun eivät aiemmassa "nopean tappamisen" prosessissa kuolleet. Kukahan vei nämä lehmät hoitoon? Miksei lihateollisuutta luokitella eläinrääkkäykseksi? Ja turha sanoa että se on välttämättömyys, ihminen voi helposti elää ilman lihaa.

      Lainaa

    72. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Aika harvoin nämä rotukissat, mikä ilmeisesti tämä "kaljurottakin" on (eli sfinx?), ovat "irtokissoja". Mikäli kyseessä on todellakin rotukissa (eikä esim. kapinen tms. muuten sairas yksilö) se on maksanut yhden rotukoiran verran (eli 1000e molemminpuolin) ja itse en ainakaan sen hintaista kisulia päästäisi ilman hihnaa luontoon. Yksinkertaisesti sairasta, että "aikuinen" mies hakee huomioo tuollaisella toiminnalla. Toivottavasti ei ole heittänyt kiehuvaa vettä kissan päälle lastensa nähden.

      Lainaa

    73. Tulos: +29 (33 ääntä)
      ei vittu kui säälittävä ihmine, kissa parka :<

      Lainaa

    74. Tulos: +1 (27 ääntä)
      Jos kissalla on kaulapanta niin sille ei saisi tehdä yhtään mitään jos se pihalle sattuu tulemaan, mutta jos pantaa ei näy ja omalle tontille tulee niin se luokitellaan kulkukissaksi. Mutta kyllä tuo Tuukka on kerrassaan aivan idiootti, ajattelis omalle kohalleen. Ja miten kehtaa lastensa nähden tehdä tuon, nyt luultavasti lapset ovat ottaneet oppia ''viisaasta'' isästään ja jatkossa lapset tekevät samallalailla kaikille vastaantuleville kissoille... hyvin fiksua.

      Lainaa

    75. Tulos: +32 (42 ääntä)
      jos joskus sattuisin ton jätkän näkemään livenä potkasisin sitä nii vitusti kasseille minkä lähtee, heittäsin kiehuvaa vettä niskaa ja vetäsisin oikee kunnon räkänaurut päälle

      Lainaa

    76. Kertokaa kuoliko se !!!!!!!!!! 1.7.2011 12:30
      Tulos: -35 (39 ääntä)
      Kuoliko se kissa kun se sano siinä että tuli viiminen reissu eläinlääkäriin!? :O

      Lainaa

    77. Sekopää tyyppi se Tuukka 1.7.2011 12:32
      Tulos: +24 (30 ääntä)
      Vitun hitlerin seuraaja

      Lainaa

    78. Tulos: -29 (49 ääntä)
      Tuli kyllä väärä ratkasu tuukalta. iljettävä tempu. mutta tästä huomaa kuinka media voi nostaa jonkin yhden tapauksen valokeilaan ja varsinki suomessa. menkää katsoo vaikka intiaan miten siellä pidetään huolta eläimistä. hakataan raajoja yksitellen pois ja jotkut sätkii vielä sen jälkeekin. hyvää safkaa. lihansyöjä on oikeassa. miksi joku eläin olisi parempi kuin toinen. suomi elää edelleen kuplassa.

      Lainaa

    79. Tulos: +10 (18 ääntä)
      näit sairasta-juttuja kukaan ei sitte äänestä etusivulle !!!

      Lainaa

    80. Tulos: +29 (33 ääntä)
      ''Onko kuuma vesi sama kuin kiehuva? onko kaikki karvattomat rotat rotukissoja? onko veden heitto väkivaltaa?'' ''Kannattaisko niistä lemmikeistä pitää HUOLTA eikä antaa vaeltaa miten sattuu ilman valvontaa, kuten lakikin edellyttää omistajia tekemään?? Turha itkeä jos jättää vastuunsa kantamatta!'
      Joku voi toki kertoa jos tapaa jossain luonnostaan karvattoman rotan... Ja tietääkseni suomessa ei hirveästi elä näitä ''irto kissoja'' kesäkissoja toki mutta nekin ovat kesän jonkun omia... adad voi tunkea vastuunsa perseeseesnsä koska vaikka kuinka yrität pitää huolta kissastasi se haluaa silti ulos koska kissat ovat ulkoeläimiä.. Toki silloin jos päästää kissan karkuun ja esim kettu syö sen silloin on turha itkeä mutta ei se ny helvetti oikeuta ketään heittämään tulikuumaa vettä kissan päälle... Hauskahan tämä olisi voinut olla jos kissan päälle olisi kaadettu lasillinen viileää vettä.

      Lainaa

    81. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Ei vittu mitä sakkia. Miksi tänne tälläisiä laitetaan? Pistää vain vihaksi. Minäkin heitän happoa päälle kun näen tuollaisen ihmisen. Ai ei ole sama asia? Minulle on.

      Lainaa

    82. Tulos: +19 (33 ääntä)
      Naapuri on tappanu meiltä monet kissat, vaikka hyvin tietää ettei mitään kulkukissoja oo vaan meidän -.- Kissan voi aivan hyvin häätää helpommallakin tavalla. Eihän se kissan vika ole, että astuu vahingossa toisen pihalle. Muutenkin hullu tyyppi, nauttii kiduttamisesta. Mutta tuskin sentään on kuumaa vettä nakannu päälle, tosin mistä sitä ikinä tietää.

      Lainaa

    83. Tulos: +18 (22 ääntä)
      saatana teitä kaikkii jokka nauraa tälle! ei kissojen menemisiä voi noi vai komentaa ettei saa mennä johonki telttaa! ja saatana ku toi tulikuumavesi! ei ihme jos ihmiskunta tuhoutuu pian!

      Lainaa

    84. Tulos: -67 (85 ääntä)
      Lapseni ollessa päikkäreissä vaunuissa, oli naapurin katti kiivennyt vaunuihin makaamaan. Ja tämä tapahtui meidän omalla pihalla. Pitääkö mun nyt hemmetti alkaa heittää vaunuihinkin kissakarkotetta, hä? Vai pitääkö mun odottaa ennenku se saa vielä hengiltä jonkun? Eiku hei, lapsi omalta pihalta sisälle nukkumaan, niin saa naapurin pikku kisuliini rauhassa touhuta _meidään_ pihalla, paskantaa kukkapenkkiin ja oravatkin se tappo viime kesänä.

      Lainaa

    85. Tulos: +38 (56 ääntä)
      MIstä helvetistä se kissa nyt tietää, että se on TEIDÄN PIHA? Mistä lintu tietää kun se sattuu TEIDÄN PIHAN YLI lentämään että se on NIMENOMAAN TEIDÄN? Ihan yhtä hyvin ne oravatkin olisivat voineet vaunuun kiikkua tai lintu paskantaa sinne. . -_-, Muutenkin lannoitat kukkapenkkiäsi. Kissa on vain saattanut tottua nukkumaan ihmisten kanssa, eikä silloin tee mitään pahaa.

      Lainaa

    86. Tulos: +35 (49 ääntä)
      hmm : Ei niihin vaunuihin varmaan mitään karkotetta tarvitse laittaa .. Mutta eikö muutenkin lasta pitäisi aina vahtia ..? Ja kissa kyllä oppii olemaan tulematta lastenvaunuihin jos ne hätistää pois ! Ja onhan se luonnon kiertokulkua jos kissa - tai mikä tahansa muu eläin - syö oravia . Niin se menee ! eekoo : Olen samaa mieltä kanssasi . Ei kissa voi tietää kenen pihalla se milloinkin kulkee ! Ja kissan paska käy lannoitteesta . Mutta kiitos ylläpidolle varmistuksesta , että kissa on kunnossa !

      Lainaa

    87. Tulos: +12 (14 ääntä)
      sairasta.

      Lainaa

    88. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Mistä eräät ameebat suoltavat tuota skeidaa pannattomista kulkukissoista sun muusta? Kissa ei saa kuljeksia ihmisten pihoilla eikä häiritä esim. metsäneläimiä. mikään ei kuitenkaan oikeuta missään olosuhteissa kohtelemaan kissaa kaltoin, oli kyseessä sitten lemmikki tai kulkukissa. Kissaa ei saa tappaa muuten vaan, eikä sille saa tuottaa tarpeetonta kärsimystä. Toisin sanoen, siihen ei saa kajota väkivalloin. Irtokissat tulee toimittaa löytäeläintaloon, josta mahdollinen omistaja sitten lunastaa ne maksua vastaan. Vastuullinen kissanomistaja ei anna kissansa ulkoilla ilman valvontaa, ja lunastusmaksujen maksaminen opettaa kantapään kautta pitämään kissan valvonnan alla. Vastuu irtijuoksevasta kissasta on aina omistajalla, eikä kissaa voi siitä rankaista. On varsin sairasta kiduttaa viatonta eläintä, joka ei tietenkään tiedä missä sen on sallitua liikkua. Karkaamiset ovat todella harmillisia, ja silloin jokainen vastuuntuntoinen omsitaja tekee kaikkensa saadakseen lemmikkinsä äkkiä takaisin kotiin. Kotiinpaluuta edesautetaan viemällä kissa sinne löytöeläintaloon, ei tuottamalla eläimelle kipua omien kierojen fantasioiden toteuttamiseksi.

      Lainaa

    89. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Juu ei todellakaan tervettä touhua tuo. Tuli ihan surku kissan puolesta! :(

      Lainaa

    90. Tulos: -24 (46 ääntä)
      Hyvin lannoittaa juu kun kukatkin kuihtuu siintä paskan määrästä. Olen keksinyt ratkaisun ongelmaan: Lapioin paskat naapurin kukkapenkkiin ja kissan toimitin joka ikinen kerta löytäeläintaloon. Ei ole kissaa näkynyt pariin viikkoon. :)

      Lainaa

    91. Tulos: -69 (91 ääntä)
      Reps, lähtee se s**tanan kissa lapsia kiusaamasta. :D Muutenki niin turhia elukoita.

      Lainaa

    92. Tulos: -40 (54 ääntä)
      Itkekää lisää..

      Lainaa

    93. Tulos: +9 (29 ääntä)
      vitun sairasta touhua kyllä, sai kyyneleet kyl tulee ku luin tota.. vittuku näkisin tuon tuukan nii tappasin sen.. ;s ahistaa varmaa pitkän aikaa vielä ku mietin.. ihan kamalaa ku joku sulonen karvaton kisuraukka on tullu siihe ja joku saatanan kusipää tuukka vittu as,djaskdnjsdnasdnkas PISTÄÄ VIHAKS JUMALAUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Lainaa

    94. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Pistää kyllä miettimään että mikä on saanut "Tuukan" heittämään kiehuvaa vettä kissan päälle. Ensimmäisenä tulee mieleen psyykkiset syyt (terve ihminen ei todellakaan toimi noin) ja jos taas Tuukan psyyke reistailee, käy mielessä Tuukan lapset. Minkähänlaista esimerkkiä isä näyttää lapsilleen kiduttamalla eläintä? Ja vielä jos siitä saa jotain sairasta tyydytystä niinkuin Tuukka näköjään saa.. Sääliksi käy kissaa ja lapsia. Mutta minkäs sille mahtaa kun ei voi isäänsä valita. Ja JOS TUUKKA ITSE LUKEE TÄTÄ TEKSTIÄ; Toivon tosiaan että hakeudut hoitoon ja tunnet vielä jokupäivä nahoissas sen mitä se kissaki tunsi. Olet sairas.

      Lainaa

    95. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Reiska, no ei tietenkään! Viittasin kommentillani tuota Tuukan sanoin "joku perkeleen karvaton irto kissa..."

      Lainaa

    96. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Käy sääliksi tuon ukon lapsia, lapsparat kun isänsä on noin asennevammanen. On se vaan uskottava miten sairas jonkun mieli voi olla. Ja sitten vielä niin "fiksuna" miehenä facee kirjottaa "päivän saavutuksesta". SAIRASTA. toivottavasti kissan omistaja teki ilmotuksen, vaikkei mies todennäkösesti mitään suuria rangaistuksia saa suomen lain takia.

      Lainaa

    97. Tulos: +40 (44 ääntä)
      "pelastin lapseni karvattomalta kissalta, antakaa mitalli" Pelastakaa lapset isältään, etteivät ota mallia, selvästi sairaalta mieheltä !

      Lainaa

    98. Tulos: -44 (54 ääntä)
      tässä syy on yksin tuon kissan irti päästäneen naisen ihmiset vois kerrata mitä laki sanoo irtiolevista eläimisti.

      Lainaa

    99. Tulos: +36 (38 ääntä)
      onko se nyt niin helvetin vaikeaa lukea oikein: KISSA KARKASI! jos joku angstiteini karkaa naapurustossa ja tulee kökkimään mein takapihalle piiloon niin saanko heittää sen päälle tulikuumaa vettä?

      Lainaa

    100. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Hyi kauhea :( Miks pitää kiduttaa viatonta eläintä :( Meillä käy vieras kissa pieksemässä mun kisut enkä sen päälle vettä oo heitelly... Juossu perässä ja säikäyttäny vain, eikä koko kissa haittais pätkän vertaa jos ei mun kissojen päälle kävis..

      Lainaa

    101. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Vitun sairasta toimintaa oikeesti! Tollasten päälle pitäis heittää kiehuvaa tervaa -.-

      Lainaa

    102. Kuivanalli 8.7.2011 15:48
      Tulos: +29 (37 ääntä)
      Vittu mikä kyrpä! Tollasille pelleille pitäis työntää tulikuuma hiilihanko perseeseen ja pätkiä kunnolla turpaan!

      Lainaa

    103. Kuivanalli 8.7.2011 15:53
      Tulos: +28 (30 ääntä)
      Tosi Sankari, kyllä lapset on varmasti ylpeitä kun isi pelasti vaaralliselta kissalta!

      Lainaa

    104. Tulos: +30 (32 ääntä)
      ~40 vuotias elämään kyllästynyt kusipää joka ei siedä naapureidensa lemmikkieläimiä. (Jotka yleensä ovat TÄYSIN harmittomia varsinkin kun kyseessä on kissa)

      Lainaa

    105. Tulos: +27 (37 ääntä)
      Minäki heittäisin ton oman kakaran päälle tulikuumat vedet ja toteaisin vaan "Joku irtonainen kakara tuli istuun mun pihakeinuun ja heitin ämpärillisen kuumaa vettä sen päälle ku oli niin ärsyttävän näkönen kakara. Vittuakos mun reviirilleni tuli."

      Lainaa

    106. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Minä ihan oikeasti tappaisin tuon äijän jos kiinni saisin. Ja komppaan piusaa!

      Lainaa

    107. Tulos: +11 (17 ääntä)
      tekis kyllä mielli heittää ton tuukan päälle kiehuvaa vettä et jäis senkin lääkäri reissu viimeseks, ei taitas ees ehtii lääkäriin kun ruumisauto tulis hakemaan....

      Lainaa

    108. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Sanoi laki mitä tahansa eläimien irrallaan pitämisestä, se ei liene oikeuta siltikään eläinrääkkäykseen ja jos kissa on vielä karannut, niitä kun ei vaan aina pysty niitäkään 24/7 silmällä pitämään. Vittu mitä porukkaa, sitä ei tosiaan voi mitenkää muuten häätää? Toivottavasti edes sakot saa rääkkäyksestä. Ite vetelisin turpaan jos oma kissa olis kyseessä.

      Lainaa

    109. Tulos: -5 (17 ääntä)
      eka nauratti, mutta jos toi on totta niin niin niin sairasta !

      Lainaa

    110. Tulos: +10 (14 ääntä)
      ...Jos joku heittäisi minun kissani päälle tulikuumaa vettä niin helvetti kyllä vetäisin tyypin suoraan oikeuteen enkä piru välittäisi vaikka vankilaan joutuisi. (Kissani oli muuten jonkin aikaa siskollani hoidossa - siskoni oli hyvin eläinrakas, joten hämmästyin kunnolla kun hain kisun kotiin. Joku siskoni kavereista oli leikannut kissan korvaan loven saksilla. Toisella kerralla joku oli tumpannut kissani niskaan tupakan.) Tulee ihan mieleen yksi metsästäjä joka ampui tuttavani koiran pääkaupunkiseudun metsässä...

      Lainaa

    111. Tulos: +18 (20 ääntä)
      toivottavasti tuo saakelin hullu eläinrääkkäjä saa niiiin paljon sakkoa ettei riitä raha ostamaan edes vessapaperia! -.- sydämmetön paska sanon minä.

      Lainaa

    112. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Hyi kauhee :/ Kissaparka :'( Ton idiootin päälle sais heittää nii paljon paskaa et se hukkuis sinne eikä pääsis koskaan pois >::::(

      Lainaa

    113. Tulos: +18 (24 ääntä)
      oddish: Miumau, teurastamoissa eläimet kärsii koko ikänsä ennen sitä “nopeaa tappamista”, joka ei edes yleensä toimi nopeasti.
      Ihanvaan semmonen pointti, että ei niitä lihaeläimiä yleisemmin siellä teurastamossa kasvateta....

      Lainaa

    114. Tulos: -25 (37 ääntä)
      Onhan se sairasta heittää kuumaa vettä eläimen päälle, mutta ei sekään oo kiva että kissojen annetaan kulkea pitkin toisten pihoja.

      Lainaa

    115. Tulos: +5 (17 ääntä)
      Tiedä nyt sitte kumpi tässä on kammotavampaa. Itse teko vaiko joidenkin kommentoinnit. Kammottava ja surullinen tapaus, jolle ois pitänyt/pitäis tehdä jotakin. Mutta emme tiedä tilannetta, meillä on vain tämä tieto. Kosto tai väkivalta muutenkaan ei hyödytä ketään. Jos te pystyisitte toteuttamaan uhkauksenne nyt, niin ajatelkaapa tätä: Erottaako se teko teidät jollakin tavalla tuosta Tuukasta, jos niin tekisitte. Olisitte muiden mielestä aivan samanlaisia hirviöitä. Mutta surullista on tuo tapahtuma

      Lainaa

    116. Yli öpistö hörhö 14.9.2011 22:15
      Tulos: +14 (22 ääntä)
      Vittu mikä runkkari. Hyi saatana mikä kusipää. En ehkä tappamaan lähtis mutta kävisin varmasti tekemässä tuhoja autolle ja talolle. Sen verran isoja tuhoja että toivottavasti itku tulis. Luoja että ottaa päähän tollaset apinat, ja vielä tuon ikäinen aikuinen ihminen.

      Lainaa

    117. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Tuukka kun menee naapurille käymään, niin naapurihan voi katsoa, että hyi saatana miten ruma otus minun pihallani, ei se saisi ilman lupaa tänne tulla, heitänpä siis tulikuumaa vettä niskaan. Ja Tuukalle asia on ihan OK. :)

      Lainaa

    118. Tulos: -40 (52 ääntä)
      Ei kissoja vapaana saisi pitää, ei saa koiriakaan, jos oma koirani karkaa ja menee vieraiden tonteille, hoidan varmasti asian, jossei muuten, niin lopetuksen kautta. Eläimet kuriin, vaikka olenkin koiraihminen !

      Lainaa

    119. Tulos: -38 (50 ääntä)
      Itketäänkö yhdessä kilpaa "kissaparan" muistolle? Ei kissat maailmasta lopu vaikka muutama kuolisikin.

      Lainaa

    120. Tulos: +18 (24 ääntä)
      FMteam: Tietoomme on tullut, että kummastakin kissajutusta on ilmoitettu poliisille ja että tämän julkaisun kissa on nyt OK.
      Kiitos ylläpito, tämä sai minut hyvälle tuulelle. Sanon suoraan, minullakin on kissa ja jos sille TAHALLAAN tehtäis tuolleen niin en ilmoittaisi ukkoa poliisille vaan hajottaisin sen auton sorkkaraudalla ja kusisin postilaatikosta sisään, jos tämän jälkeen äijä uskaltais tehdä minusta rikosilmoituksen niin nenä siirtyis takaraivoon. Onneksi ei ole kumminkaan noin sanalla sanoen (anteeksi) SAIRAITA KUSIPÄÄ naapureita. Ugh, olen puhunut.

      Lainaa

    121. Tulos: -9 (33 ääntä)
      Uskomatonta miten Lihansyöjän ja oddishin kommentit syötäväksi tarkoitettujen eläinten kohtelusta ovat saaneet enemmän negatiivisia ääniä. Ettekö te ihmiset hyväksy totuutta vai oletteko oikeasti sitä mieltä, että syötäväksi tarkoitettujen eläinten kidutus on hyväksyttävää?

      Lainaa

    122. Tulos: -19 (29 ääntä)
      Lisäten vielä edelliseen kommenttiin, että siis syötäväksi tarkoitettujen kidutus on hyväksyttävää, mutta kissojen ei. Itsehän en ole kasvissyöjä mutta ainakin tiedostan tämän asian.

      Lainaa

    123. Vielä vähän kissoista 25.10.2011 0:42
      Tulos: -27 (43 ääntä)
      Kaikille teille tiedoksi, lakikin sanoo, että jos kissa lähtee omalta pihalta vieraan tontille, ja _metsästää siellä jonkin luontokappaleen_ (esim. pikkulinnun), saa sen villiintyneenä kissana lopettaa, esim. ampumalla. Kissan siis tulee siellä tappaa jokin toinen viaton luontokappale, että sille voi tuollaisen kohtalon määrätä. Harvalla tosin on tuosta mitään näyttöä, tappavat kissan silti ja sanovat sen metsästäneen omilla mailla. Jos lakia noudatetaan ja kaikki pykälät tarkastetaan, niin saatte vaikka minun kissani (jota ei näillä näkymin tule koskaan olemaan, mutta sanonpa silti) ampua, mutta kiduttaa kissojakaan sentään ei tarvitse.

      Lainaa

    124. nonii taas... 26.10.2011 10:42
      Tulos: -50 (60 ääntä)
      lakatkaa nyt jumalauta itkemästä, yks kissa se vaan oli. ite toimisin ihan samoin. tai no ehken vaivautuisi kuumaa vettä hakemaan mutta lopettaisin kissan kuitenkin. maailman turhimpia eläimiä IMO.

      Lainaa

    125. Tulos: -31 (39 ääntä)
      Mitäs meni telttaan.

      Lainaa

    126. lakiasiasta 27.10.2011 14:16
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      KAI SEN URPOKIN NÄKEE, ETTÄ KYSEESSÄ ON ROTUKISSA esim. sfinx, EIKÄ VILLIINTYNYT

      Lainaa

    127. savolaenen 4.12.2011 1:11
      Tulos: -23 (31 ääntä)
      Tuo puuttuu kuvasarjasta: "101 tapaa tappaa kissa" mistä eräs lukion opettaja näyttää joka tunnin alussa yhden kuvan. Paitsi nyt taitaa olla menossa jo 101 tapaa käyttää kuollutta kissaa. Olenko paha ihminen.

      Lainaa

    128. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Karvaton kissa, JOKA MAKSAA BTW 1300-3000e/KPL!!!! Jos joku puhuu lapsien edusta, niin sehän on tutkittu juttu, että esim koira, joka nuolee vauvaa on enemmän vaarassa kuin se vauva, koska vauvoilla ei ole vielä kunnon vastustuskykyä, keräävät bakteereja... Eli lapset ovat saastaisempia.

      Lainaa

    129. Scumfuck1980 14.7.2012 15:52
      Tulos: +11 (19 ääntä)
      Tollaset eläinrääkkääjät voisin ihan omakätisesti laittaa hengiltä.. Sama kun jätkän lasten päälle heittäis kiehuvaa vettä kun ne sattuu menemään jonkun pihaan..

      Lainaa

    130. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Vaikka todella väärin ovatkin, (tämä ja sairasta, osa2) niin kyllä minua hieman nauratti jutun "ei voi olla todellista" luonne. Eli itse kyllä kykenin nämä ymmärtämään mustana huumorina, vaikka en mitenkään tapauksia suvaitse. Sairasta touhua.

      Lainaa

    131. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Hyi helvetti. tuon miehen päälle pitäs kaataa tulikuumaavettä. miten jotkut ihmiset voi olla noin hirveitä!

      Lainaa

    132. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Lihansyöjä: Kuinka moni teistä syö lihaa? Tajuatteko, että yhtä paljon, jollei enemmänkin, kärsivät miljoonat eläimet joita ostelette K-Kaupan pakastealtaasta vakuumipakattuna. Mikä idea on, että yksi eläin/eläinlaji saa sääliä, mutta muut eivät? Jos asia oikeasti iljettää, niin suosittelen sitä kasvissyöntiä, tai ihan rehellisesti myöntämään että ei, ei kiinnosta eläinten olot. Ja kyllä, syön lihaa, mutta en tunne eläimiä kohtaan sääliä.
      Sinäki saatanan kermaperse satutko ymmärtämään ettei lihansyönti ja tuotantoeläimet liity millään muotoa eläimen kalttaukseen elävältä? Se, että kiinalaiset nylkee kettuja elävältä, se että korealaiset hautaa sikoja elävältä mielestäsi oikeuttaa suomalaisen henkisesti vajaan sadistin eläinrääkkäyksen?

      Lainaa

    133. facepalm!! 7.3.2013 7:50
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      kurmutin: Olipa varsinainen moka joo.. Toivottavasti joku valelee tuonkin paskapään tulikuumalla vedellä ja hekottelee perään.
      Menossa ollaan, ku vaa tietäis missä se idiootti asuu. Niin ja millasella tervejärkisellä ihmisellä tulee mieleen LASTEN (oli lasten teltassa) mahdollisesti KATSOESSA, heittää kuumaa vettä kissan päälle ja hekotella perään kun kärsii palovammoistaan.

      Lainaa

    134. Tulos: +1 (7 ääntä)
      ilmo: Kyllä mulla ainakin nauru pääsi Mitäs tuli kaljurotta muitten reviirille
      http://www.troll.me/images2/grammar-correction-guy/please-kill-yourself-thumb.jpg

      Lainaa

    135. Minä itte 9.8.2014 8:42
      Tulos: +11 (17 ääntä)
      Vielä vähän kissoista: Kaikille teille tiedoksi, lakikin sanoo, että jos kissa lähtee omalta pihalta vieraan tontille, ja _metsästää siellä jonkin luontokappaleen_ (esim. pikkulinnun), saa sen villiintyneenä kissana lopettaa
      Ei muuten sano. Metsästäminen on kissalle lajityypillistä käyttäytymistä, se ei määritä villiintymisen astetta. Kotikissaan (hoidettu, siistiturkkinen eläin, helppo erottaa) ei saa koske ja hylätty kissa pitää ottaa kiinni ja toimittaa löytöeläinsuojaan. Se laki on muuttunut viisikymmmentäluvun jälkeen aika paljon. ;)

      Lainaa

    136. Valvomaton robotti 5.8.2021 2:23
      Tulos: -1 (1 ääni)
      haha: tässä syy on yksin tuon kissan irti päästäneen naisen ihmiset vois kerrata mitä laki sanoo irtiolevista eläimisti.
      Mutta eläinrääkkäys on luokiteltu suomen laissa rikokseksi. Joten mikään ei ole riittävä syy aiheuttaa eläimelle tuskaa koska nekin tuntee kipua.

      Lainaa

    137. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Tuukka on sairas päästään. Hyi helvetti. Kiehuvaa vettä vaan niskaan nii katotaan naurattaako. Saman vois tehdä muutamalle kommentoijalle..

      Lainaa

    138. Niverä jääkarhu 18.9.2023 3:25
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Toivottavasti karma on kostanu sairaalle paskalle vuosien varrella. Voisin heittää h*ppoa tollasen lärviin. Ikinä en tuntis pienintäkään empatiaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kissa, eläinrääkkäys, vesi, kuuma, eläinlääkäri