Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hiustenpidennykset

"Jee. Uudet hiuspidennykset."
hiustenpidennykset

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 85 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -197 (703 ääntä)
      Jos näkee aidon näköiset ja hyvin tehnyt pidennykset niin eipä niitä pidennyksiksi tunnista, sen takia on turha sanoa että pidennykset näyttää epäaidoilta.

      Lainaa

    2. Annikki-Roope 22.3.2011 10:08
      Tulos: +339 (695 ääntä)
      Oon sitä mieltä että pidennykset on lähes poikkeuksetta rumat, koska niin kamalan luonnottomat. Mutta aika ruma on myös Amonin tapa kommentoida asiaa.

      Lainaa

    3. Tulos: +814 (910 ääntä)
      Ite mietin että aika hyvää tekstiä kolmekymppiseltä.

      Lainaa

    4. erkki lerkki 22.3.2011 11:29
      Tulos: +131 (401 ääntä)
      Joku ei oo saanu teinitavaraa pitkään aikaan.

      Lainaa

    5. Tulos: -185 (421 ääntä)
      Aika paskaa. Amonilta paskaa kommenttii. Ei hyvii pidennyksii tunnista paitsi jos alat kunnolla tutkii niitä.

      Lainaa

    6. kimmokivespussi 22.3.2011 12:30
      Tulos: +606 (662 ääntä)
      itsehän hankin häpykarvojenpidennyksen

      Lainaa

    7. Tulos: +267 (405 ääntä)
      Ihan sama tunnistaako vai ei, Amon puhuu muutoin asiaa. Luonnollisuus on kaunista!

      Lainaa

    8. Tulos: +394 (510 ääntä)
      Amonin viimeinen kommentti puhdasta neroutta.

      Lainaa

    9. Tulos: +243 (321 ääntä)
      Mahtavaa kommenttia Amonilta 8)) Pulunperse xD

      Lainaa

    10. Tulos: +27 (189 ääntä)
      Asiaahan tuo puhuu, mutta kolmikymmiseksi aika tökeröä. : D

      Lainaa

    11. Tulos: +209 (317 ääntä)
      elkee jaksako, tutulle likalle heitin kommenttia, siksi saattoi tulla jonkin mielestä "tylysti". Onhan se hassu ilmiö kun tietyssä iässä tytöillä elämän keskipiste tuntuu olevan tukan leikkaus, värjäys ja pidennys. Ja teinitavaraa tulee saatua päivittäin, kiitos huolenpidosta. :)

      Lainaa

    12. Tulos: +73 (105 ääntä)
      Amon on muuten lähempänä neli- kuin kolmikymppistä, ja Tytin omat hiukset ovat mustat ja pidennykset ruskeat (ja sillä on ne piilokaljut). Aidolta näyttää juu.

      Lainaa

    13. Tulos: -62 (138 ääntä)
      Mulla on pidennykset, ja voin kertoo et näyttää ihan omilta hiuksiltani. riippuu vähä mistä ostat ja ovatko ne AITOA hiusta vai jotain muuta, omat makso päälle 100e.

      Lainaa

    14. Tulos: -34 (120 ääntä)
      Tiedä kumpi on naurettavempaa. 30v huutelemas teinien facebookissa, vai teinitytön hiustenpidennykset. Ei siinä. Ei se rikollista ole.

      Lainaa

    15. Tulos: -33 (103 ääntä)
      Amon :D naurettavin on ehkä "eiiiii :/:" :n (mikä vitun nimimerki toi muuten on?? ) "teinien facebook". Mikä vittu se edes on? Facebook on facebook, eikä mikään teinien facebook.

      Lainaa

    16. Mr. Mallorca 23.3.2011 15:53
      Tulos: +26 (48 ääntä)
      Ei vtu nyt tuli kyllä täys naurukohtaus tästä.. Sadly, but so true! ;D

      Lainaa

    17. Tulos: +39 (51 ääntä)
      jr: "eiiiii :/:" tarkoitti varmaan kommentissaan olevalla ilmauksella "teinien facebook" sitä, että tämä on teinin seinäkirjoitus ja teinin seinä... ei siis sitä että koko fb olisi teinien ;)

      Lainaa

    18. Tulos: -16 (52 ääntä)
      Kaiken lisäksi Amon on jo yli 40 :DD Sillä on vaan ikäkriisi.

      Lainaa

    19. Tulos: +62 (84 ääntä)
      Pillukalju <3

      Lainaa

    20. Tulos: +64 (112 ääntä)
      Mikä tässä se moka muka on, aivan upeaa läppää Amonilta. Jätkä on sankari.

      Lainaa

    21. joskus kiehahtaa 25.3.2011 11:55
      Tulos: -19 (143 ääntä)
      "Onhan se hassu ilmiö kun tietyssä iässä tytöillä elämän keskipiste tuntuu olevan tukan leikkaus, värjäys ja pidennys." Ainoastaan Suomessa voit sanoa noin ja väittää sen olevan absoluuttinen totuus. Suomessa ehkä kiinnostus omaan ulkonäköön lopahtaa suht aikaisessa vaiheessa kun kuvaan tulee roikkuva rasvaletti ja tuulipuvut, mutta ei tarvitse mennä kauemmaksi kuin naapurimaahan kun jo tyylikkyys kuuluu muillekkin kuin teini-ikäisille :) Hiukset on naisen kruunu, iästä riippumatta mutta on se hyvä jos te vanhat käävät nautitte enemmän niistä perisuomalaisista harakanperseistä, vai johtuneeko siitä että muuta ette saa ;) ps. 99% teistä ei osais edes arvata oikein tehtyjä pidennyksiä tekotukaks.

      Lainaa

    22. Tulos: +19 (55 ääntä)
      Kyllä ne ns.harakanpehvatkin aina tekotutat voittaa. Pitkät AIDOT tietysti parhaat.

      Lainaa

    23. joskus kiehahtaa 25.3.2011 15:28
      Tulos: -10 (64 ääntä)
      Senkun näkis kun yrität kaivella selvyyttä siitä onko kyseessä aito- vai tekotukka ;) Sä kun et sitä varmasti päällepäin nää. Tampio.

      Lainaa

    24. Tulos: +16 (74 ääntä)
      Ite mietin että aika hyvää tekstiä kolmekymppiseltä. Amonin viimeinen kommentti puhdasta neroutta. Mahtavaa kommenttia Amonilta 8)) Pulunperse xD Mikä tässä se moka muka on, aivan upeaa läppää Amonilta. Jätkä on sankari. samaa mieltä kaikkien kanssa >:D pakko kommentoida, ei oo vaan itään muuta sanottavaa, tuossa on kaikki tarpeellinen :D

      Lainaa

    25. niinpä niin 25.3.2011 17:22
      Tulos: +17 (79 ääntä)
      taitaa se karu totuus olla se, että ette tunnista hyvinlaitettuja pidennyksiä pidennyksiksi ja huomaatte vaan huonosti laitetut > luulette että kaikki pidennykset on ruman ja epäaidon näköisiä.

      Lainaa

    26. Tulos: +79 (93 ääntä)
      Ymmärsin Amonin kirjoituksesta, että enemmän hän ihmetteli sitä, että mitä järkeä on leikata ensiksi omat hiukset pois ja sitten tilata kalliilla tilalle tekohiuksia, eikä pointtina ehkä niinkään ollu se, että tekotukka on epäaidon näköistä. En itekkään ymmärrä siinä pointtia, eikö ole järkevämpää säilyttää ne omat hiukset? Ei maksa mitään! Sillon ymmärrän, jos esim iän myötä on omat hiukset hamppuuntuneet niin pitkälle, että joutuu leikkaamaan pitkän pätkän pois ja sitten hommaa tekohiuksia tilalle, mutta aitoa hyvänkuntoista hiusta pätkiä lyhyeksi ja katua parin viikon päästä, on asia, mitä en ymmärrä...

      Lainaa

    27. Tulos: +10 (30 ääntä)
      Hiusten leikkely ja irroitettavat pidennykset mahdollistavat jopa päivittäisen vaihtelun.

      Lainaa

    28. Tulos: +31 (39 ääntä)
      Ei pidennyksissä oo mitään vikaa, jos ne on oikeesti hyvin tehdyt ja hyvälaatuiset. Ne hampun näköset pidennykset on karseita tai se kun sinetit vilkkuu hiusten seasta.

      Lainaa

    29. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Itselläni on pidennykset ollut kuusi vuotta, välillä otan pois ja sitten taas uusiksi. Aina jokainen uusi tuttavuus on ollut yhtä ihmettynyt, kun olen todennut, että pitäisi käydä kampaajalla poistamassa pidennykset. "Mitä, eikö noi olekaan sun omat hiukset?" Hyvälaatuiset ja oikein laitetut ja hoidetut pidennykset ovat kauniit ja näyttävät. Huonosti hoidettujen pidennysten esimerkkinä sitten vaikka Johanna Tukianen...

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (35 ääntä)
      Hiustenpidennysten on vaan todettu pitkäaikaisessa käytössä aiheuttavan kaljuuntumista. :P

      Lainaa

    31. joskus kiehahtaa 27.3.2011 23:42
      Tulos: +5 (25 ääntä)
      Sehän tosiaan riippuu kiinnitystekniikasta, mm. teipit on hyvin luonnolliset eikä rasita juurikaan omaa hiusta eikä päänahkaa. Jos nyt ette kuitenkaan tulis jollain 'iltalehden otsikosta luin'-tietämyksellä pätemään ;)

      Lainaa

    32. Tulos: +25 (47 ääntä)
      Hei, olen tyhmä teini, leikkaanpa hiukseni (luultavasti kaveri leikkaa ilmaiseks) jonka jälkeen maksan vitusti siitä että saan tekohiusta päähäni. En ole koskaan nähnyt mitään logiikkaa tässä.

      Lainaa

    33. Tulos: +27 (49 ääntä)
      Tiesittekö, että aiika monilla suomalaisilla naisilla on ohuet ja huonosti pituutta kasvavat hiukset. Naisilla onkin mahdollisuus valita, että onko omalla rumalla piiskaletillään, leikkaako pysyvästi lyhyeksi vai laittaako pidennykset ja korjaa ongelman. Kuinka moni pari-kolmekymppinen kaljuuntuva mies jättäisi tilaisuuden käyttämättä, jos kaljuuntumisongelma voitaisiin hoitaa yhtä helposti, kysyn vaan? Miesten kaljuuntuminen pari-kolmekymppisenä on yhtäläinen ongelma

      Lainaa

    34. Tulos: +3 (9 ääntä)
      joskus kiehahtaa - minulla juuri teipit ärsyttivät päänahkaani eniten :( nyttemmin käytän clip-on pidennyksiä, mitkä ainakin itselläni toimimat paremmin :)

      Lainaa

    35. Tulos: +3 (37 ääntä)
      Kyllä sille rumalle, ohuelle piiskaletille voi tehdä muutakin kuin leikata lyhyeksi tai tunkea sinne sekaan pidennyksiä. Kaikista törkeimmät pidennykset (oikeammin ehkä paksuunnukset) olen nähnyt juurikin ohuissa hiuksissa, sieltä ne sinetit paistaa läpi todella helposti. Onneksi on pitkä ja paksu tukka omasta takaa niin ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi siitä hyvästä että saa tappaa loputkin hiukset omasta päästä. ;) Hyvin tehdyt pidennykset on hyvin tehtyjä, mulla on kaveripiirissä viidellä pidennykset ja niistä YHDET on oikeasti hyvännäköiset. Ja hyvännäköisyydestä huolimatta ne tunnistaa feikiksi. Vähän sama kun väittäisi että irtokynnet voi näyttää hyvältä.

      Lainaa

    36. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Perhana, tarkoitin tietysti että irtokynnet voi näyttää aidoilta. Hyvältä nekin voi näyttää mutta aidoilta ehkä kerran miljoonasta.

      Lainaa

    37. Tulos: +4 (28 ääntä)
      Tämän kommenttiketjun voisi laittaa Feissarimokiin. Jengi jumittuu väittelemään siitä onko hiustenpidennykset järkeviä vai ei. Ideana oli osoittaa Amonin tökerö kommentointi (jolle kyllä nauroin, ei siinä mitään), mutta ei mennyt näköjään jakeluun ainakaan hänen faniklubiansa puuhasteleville kommentoijille.

      Lainaa

    38. Tulos: -7 (31 ääntä)
      Lol, joo hieman ylireagointia teinin hiustenpidennyksiin kolmikymppiseltä äijältä... :D

      Lainaa

    39. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Samaan aikaan huvittavaa, mutta myös hitusen lapsellistakin :'D En mä voi silti ku nauraa tolle Amonin kommentille.

      Lainaa

    40. Tulos: -4 (22 ääntä)
      Ha, onneksi on omat hiukset HYYVIN pitkät, nopeasti kasvavat ja hyväs kunnos ni tartte saksia tai tekokarvoja päähänsä iskeä.

      Lainaa

    41. Tulos: +22 (34 ääntä)
      Daa, itse olen 24 vuotias kaljuuntuva mies, ja jättäisin käyttämättä mahdollisuuden hoitaa "ongelma" yhtä helposti kuin hiustenpidennysten laittaminen. Se on ongelma, jos siitä tekee ongelman. Itse en pidä ongelmana sitä että muistutan Jason Statthamia :D On toki monia joille se on ongelma, (niin miehiä kuin naisiakin). Kuten nämä pintakiilto-asennevammat joille tärkeintä on näyttää hyvältä. Amonin kommentti on todennäköisesti huumorilla heitetty, mikä ilmeisesti menee monelta yli hilseen, mutta itse nauroin kunnolla, hän vain sanoi mitä monet ajattelee :D hiustenpidennysten aidonnäköisyyteen on sen verran vielä sanottava että hyvin laitetut ja hyvälaatuiset pidennykset on vaikea huomata pidennyksiksi mutta siitä asiasta huomatakseni Amon ei sanonut mitään.

      Lainaa

    42. Dr. Saperstein 3.4.2011 12:07
      Tulos: +5 (19 ääntä)
      Huutorepesin! :D Amon: Hyvin muotoiltu niittaus, taidetta!

      Lainaa

    43. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Miksi kukaan haluaa tukkaansa päivittäistä vaihtelua.

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (22 ääntä)
      itse tiedän amonin ja tiedän myös tytin olevan hänen tuttavansa ja amon ei tarkota kommentiansa ilkeydellä, hänen tapansa piruilla. Tytti itse on tykännyt hänen kommentistaan.

      Lainaa

    45. Tulos: -6 (8 ääntä)
      En näe mitään pahaa hiustenpidennyksissä, jos ne tosiaan on laitettu hyvin. Esimerkiksi huolimattomasti laitetut klipsipidennykset näyttää todella naurettavalta. Mutta en kyllä ymmärrä mikä vimma on niitä karvoja värjätä joka toinen päivä.

      Lainaa

    46. Tulos: -9 (31 ääntä)
      ensinnäkin, hiukset eivät ole "karvoja". ja joillekin naisille/tytöille on tärkeää näyttää hyvältä, ja se onkin pelkästään hyvä asia. tiedän monia, MONIA joilla on hyvät hiukset mutta he käyttävät pidennyksiä, jolloin heidän hiuksensa näyttävät vieläkin paremmilta. ja ihan vain tiedoksenne, kaikki, jotka käyttävät hiustenpidennyksiä, eivät leikkaa tukkaansa ensiksi älyn lyhyeksi. lähinnä nauroin tollasille noliskommenteille. ja amonilta voisi odottaa tietynlaista kypsyyttä. huom voisi odottaa.

      Lainaa

    47. Tulos: +14 (28 ääntä)
      Noniinno, kun naisilla edelleenkin näyttäisi olevan jonkin sortin _velvollisuus_ näyttää aina pirun hyvältä niin enpä nyt tiedä onko ihmekään että niistä hiuksistakin täytyy maksaa. Sitten jos on se liruletti niin valitetaan kun on niin rumia ja tyylittömiä naisia Suomessa taas. Että onhan se kiva nauraa kun omalla kaljulla ei ole mitään suorituspainetta. Ja monihan toki käyttää ihan hiustentuuhennusta, joiden ei olekaan tarkoitus pidentää hiuksia vaan nimensämukaisesti antaa lisää paksunnusta. Ja jokseenkin minusta on huvittavaa että tämä Amonin kommentti on nyt kaikista ihan pirun hyvä läppä ja jätkä on niin sankaria että. Koska tyyppi on 30 wee äijä niin silloin se on ainoostaan "hieno juttu ja mahtavaa läppää". Mutta jos tyyppi olisi nainen/teini olisi varmaan kaikista aika naurettavaa ja säälittävää käytöstä.

      Lainaa

    48. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Ja juu tajusin kyllä että kyseinen henkilö oli hyvinkin tuttu kenelle kommentoi.

      Lainaa

    49. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Ja teinitavaraa tulee saatua päivittäin, kiitos huolenpidosta. <- Just, pientä lesoilua havaittavissa? =) Liekö ees totta... Mutta asiaan. On se kyllä pirun ruman näköstä ne semmoset 90-luvun mulletit mitkä näyttää olevan muodissa nykyään. Aidot pitkät hiukset pieksee satanolla semmoset "pulunperseet" joissa on pitkiä siimoja jotka ei etes näytä aidoilta eivätkä ees sovi käyttäjälle.

      Lainaa

    50. Tulos: +2 (8 ääntä)
      aidot ei näytä epäaidoilta ;) jos osaa laittaa

      Lainaa

    51. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Hiustenpidennys toki on hyvännäköinen kun se oikein on laitettu ja hirveä, jos sitä ei osaa hoitaa (johanna tukiainen). Naiset luultavasti noita pidennyksiä laittaa senkin takia, että miehet usein aika vaativia on naisen ulkonäön suhteen, monella ei varaa silikoneihin ole, niin pitää mielummin sitten tukkansa kunnossa. :D Suomalainen hius on yleissesti ottaen törkeän ohutta, huonokuntoista ja tynkäkasvuista. syy siihen että leikkaa omat hiukset lyhyeksi ja ottaa sitten pidennykset voi olla esimerkiksi se että haluaa pitkät hiukset mutta omista on latvat niin uonossa kunnossa että näyttää ja tuntuu pahalta. onneksi meille on suotu mahdollisuus siitä huolimatta pitkiin hiuksiin! \o/

      Lainaa

    52. Tulos: +2 (18 ääntä)
      Amon 1. Tytti 0.

      Lainaa

    53. KasumiNeko 1.6.2011 20:46
      Tulos: -15 (17 ääntä)
      Clap clap, Amon. Onko muuten oikeesti suomalaisil naisil huonokasvuset hiukset? Mun omat kasvaa niin paljon et ne tulee naamaa mä tuun allergiseks :( (puoliksbritannialainen)

      Lainaa

    54. KasumiNeko 1.6.2011 20:49
      Tulos: -10 (12 ääntä)
      Vittukalju lol'd

      Lainaa

    55. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Pidennykset ovat oikeasti kauniit ja aidon näköiset, jos ne on laitettu oikein, ovat hyvää materiaalia ja ovat samansävyiset omien hiusten kanssa. Oma kaveri otti, koska hänellä on lyhyet hiukset (nekin oikein kauniit) ja halusi pitkät. Luonnolliseen kasvattamiseen olisi mennyt ainakin puoli vuotta, enemmänkin, koska hiukset olivat hiukan huonolaatuiset, jolloin latvoja olisi pitänyt tasoitella usein. Nyt hänellä on kauniit hiukset, eikä lisäkkeitä edes huomaa.

      Lainaa

    56. jameskuukkeli 14.7.2011 9:28
      Tulos: -1 (9 ääntä)
      ei perkele ku nauroon tualle pulunperse läpälle :D hassu setä

      Lainaa

    57. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Päivän huutonaurut

      Lainaa

    58. Tulos: +21 (29 ääntä)
      siis eikö ketää muuta ällötä toi "teinitavaraa tulee saatua päivittäin"? eikö oo melko kuvottavaa et yli kolmekymppinen ukko jahtaa teinejä?

      Lainaa

    59. Tulos: -10 (16 ääntä)
      jaa suomalaisilla ohuet ja huonokasvuiset hiukset... tulisko joku kertomaan sen mun ja mun sukulaisnaisten hiuksille myös... on meinaa menny meiän hiuksilta nyt ihan ohi toi tieto et pitäs olla ohuet ja huonokasvuiset ku kerran suomalaisessa päässä ollaan...

      Lainaa

    60. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Loistava kommentti Amonilta. Turhamaisille pissaliisoille ei voi eikä saa kuin nauraa.

      Lainaa

    61. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Hauskaa tekstiä kolmekymppiseltä. :DD

      Lainaa

    62. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Mun mielestä toi Amon on kyllä ilkeä. Antais toisen vaan iloita pidennyksistään.

      Lainaa

    63. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Sattumaako , että ylälaidassa oli hiustenpidennys mainos tätä lukiessa? :D

      Lainaa

    64. Tulos: +3 (7 ääntä)
      no siis joo, tottahan se on että hyvin tehtyjä pidennyksiä ei välttämättä edes huomaa, mutta sellaset on myös kalliit. ja yleensä niillä tieneillä on niitä halpoja itse laitettuja, mitkä todellakin huomaa... ja tätä se kommentoinut tyyppi varmaan tarkoitti... :D

      Lainaa

    65. Tulos: +2 (4 ääntä)
      ASIAKOMMENTTEJA! :) Ihan tottahan se on, kuten joku sanoi, että teinit yleensä ostavat niitä halpoja tekokuituhiuksia, näyttää nimittäin järkyttäviltä, varsinkin kun hiukan takkuuntuu... Joillain ihmisillä lisäkkeet näyttää tosi hyviltä, eikä juuri huomaa niiden olevan lisäkkeet. Minulla oli aikoinaan lisäkkeet, ja monet luulivat omiksi hiuksiksi. Hauskaa sinänsä.

      Lainaa

    66. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Go Amon!

      Lainaa

    67. Tulos: +11 (15 ääntä)
      No juu, hienot pidennykset ovat hienot ja ymmärrettävää jos omat hiukset on huonot tai hidaskasvuiset tai muuten sellaiset ettei niihin voi tyytyä, mutta harmillisesti näen päivittäin ikäviä pidennyksiä (enkä edes ammattini puolesta). Esimerkkinä luokkalaiseni tyttö, jonka omat hiukset ovat ehkä lapaluihin asti, kuten minulla. Hän on päättänyt ottaa pidennykset, ilmeisesti sekä pidennykseen että tuuhennukseen. Lopputulos: hiuksissa 20cm lisäpituutta ja luokkahuoneellinen lisää tuuheutta. Hän liehuttaa sitä lettiään joka paikassa ja koko ajan, ja kerää ne aina mahdollisimman tuuheille kampauksille. Ei siinä muuten mitään, mutta jos hän laittaa päähänsä normaalin nutturan, niin jo ennen tupeerausta se on hänen oman päänsä kokoinen ._____. Eli överiksikin voi vetää.

      Lainaa

    68. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Mun mielestä pidennykset on oikein hyvä keksintö! nim. 3v sitten polkkatukan leikannut tyttö jolla ei hiukset ole kasvanut kun noin 5cm sen jälkeen :-)

      Lainaa

    69. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Amonin vika kommentti, miehellä omaa kokemusta asiasta? :----D

      Lainaa

    70. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Anonyymi: Ite mietin että aika hyvää tekstiä kolmekymppiseltä.
      Kyllä nauratti :D Ihan hyvä comeback mielestäni. Kaiken maailman turhaa paskaa pissikset ilmoittaa facessa muutenkin, jotta saisivat sääliä/kateutta or just huomiota.

      Lainaa

    71. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Kaikki teinit heti katkeroituneina täällä puolustelemassa tukkapidennyksiään... :D No, onneksi itselläni on alaselkään saakka aitoa, omaa hiusta ;)

      Lainaa

    72. Tulos: +9 (13 ääntä)
      ainoa moka tässä on tuo amon. Itse en ole mikään teini, ja pitkää tukkaa olen kasvattanut nyt 5 vuotta... Vaan kun ei vaan kasva ja sille ei voi mitään :D Ja on ohut ruma liiru. Joten käytän pidennyksiä. jos se jotain amonia haittaa, niin antaa haitata. Niin ja mistäs te tiedätte pidennyksiksi pitkät hiukset, kun ne näette? Ette välttämättä mistään. Hyvähän se on sanoa, että "kaikki mun näkemät pidennykset näyttää feikille", kun ne kunnon pidennykset ei näy..... :D Tosin empä itse kirjoittele faceen, jos tilaan uudet pidennykset tai pidä hiuksistani muutenkaan melua....

      Lainaa

    73. Tulos: +15 (19 ääntä)
      carina: Kaikki teinit heti katkeroituneina täällä puolustelemassa tukkapidennyksiään… No, onneksi itselläni on alaselkään saakka aitoa, omaa hiusta
      no voi että, sehän tekeekin susta paremman ihmisen :DD pointti..?

      Lainaa

    74. Tulos: +12 (12 ääntä)
      amon purkaa selvästi posttraumaattisia traumojaan tenuihin koska on kalju.

      Lainaa

    75. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Pakko kyllä kysyä , että onko teidän mielestänne 30 v mies muka vanha, niinkuin joku äsken mainitsi. ja ps. kyllä ne omat hiukset hyväkuntoisina pysyy jos ei föönaa ja pistä lakkaa päivittäin.

      Lainaa

    76. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Hei c'mon. Itelläni kans pidennykset, aidot eikä mitään muovista paskaa. Tottakai ne näyttää huonolta jos et niitä hoida ku pitää j ne on muovia. Mutta itekkään en tosin tajua että ensiks leikataan lyhyet ja sitte tilataan pidennyksiä. No kukin tallaa tavallaan, antaa muitten näyttää miltä näyttää :)

      Lainaa

    77. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Kyllähän se on vanha. Teinivuodet menneet ohi jo 10 vuotta sitten, ja ne samaiset kymmenen vuotta ovat juuri siihen oman elämän etsimiseen / oman tarkoituksen löytämiseen etc. Paikoilleen asettumiseenhan se 30 eteenpäin on tarkoitettu. Edessä on vain keski-ikä ja sitten eläkeikä, ei mitään nuorekkuutta siis. Tietty voi esittää nuorekasta kuten tää ko. Amon mutta se ei ole kehitystä vaan lapsellista vänkäämistä. (Ja ei ne hiukset pysy hyvänä pelkästään noilla neuvoilla, pitää syödä oikeanlaista ravintoa ja hoitaa päänahkaa eikä voi tupakoida yms. Mikään ei kasva tyhjästä tai huonoilla ravinteilla.)
      hemuli: Pakko kyllä kysyä , että onko teidän mielestänne 30 v mies muka vanha, niinkuin joku äsken mainitsi. ja ps. kyllä ne omat hiukset hyväkuntoisina pysyy jos ei föönaa ja pistä lakkaa päivittäin.

      Lainaa

    78. Tulos: +7 (17 ääntä)
      “Onhan se hassu ilmiö kun tietyssä iässä tytöillä elämän keskipiste tuntuu olevan tukan leikkaus, värjäys ja pidennys.” Ainoastaan Suomessa voit sanoa noin ja väittää sen olevan absoluuttinen totuus. Suomessa ehkä kiinnostus omaan ulkonäköön lopahtaa suht aikaisessa vaiheessa kun kuvaan tulee roikkuva rasvaletti ja tuulipuvut, mutta ei tarvitse mennä kauemmaksi kuin naapurimaahan kun jo tyylikkyys kuuluu muillekkin kuin teini-ikäisille Hiukset on naisen kruunu, iästä riippumatta mutta on se hyvä jos te vanhat käävät nautitte enemmän niistä perisuomalaisista harakanperseistä, vai johtuneeko siitä että muuta ette saa ps. 99% teistä ei osais edes arvata oikein tehtyjä pidennyksiä tekotukaks."
      Tämän kirjoittajalla on selvästi telepaattinen yhteys aivojeni välittäjäaineisiin. Siinä, että pitää itsestään ja ulkonäöstään huolta ei ole mielestäni mitään kritisoitavaa. Minusta on paljon kamalampaa nähdä suomalainen rupsahtanut nainen verkkareissa, tukka likasena, kulkee tissit ja itsetunto lattiaa raahaten tuimasti katse maahan suunnattuna kuin nainen jolla on hyvinhoidetut ja laitetut pidennykset, näyttää terveeltä, pukeutunut edes siististi ym kävelee hymyillen hyvällä itsetunnolla eteenpäin. Mitä vikaa on siinä että pitää huolta itsestään? Sitä on ihan tutkittu kuinka iso vaikutus itsestään huolta pitämisellä on itsetunnolle ja tätä kautta mielenterveydelle.. Voin myös tehdä tästä kylmästi suoravedon hiustenpidennyksiin suomalaisten naisten kohdalla. (Skandinaavinen) Suomalainen hiuslaatu on usein hyvin ohutta, haurasta, hitaastikasvavaa ym muutenkin mitäänsanomattoman näköistä. En halua yleistää, mutta näin se on. Vähän sama juttu kuin kaikki tiedämme minne maanosaan afro-hius voidaan sijoittaa. Se että mokassa ei kritisoidakaan muuta kuin teinityttöjen ylenpalttista ja ulkonäkökeskeistä hiustenpuunausta ja sen turhamaisuutta, niin mokan kommentit ovat mielestäni selkeästi asiasta mitään tietämättömien näppäimistöiltä tulleita. Ja KYLLÄ, pidennykset VOIVAT näyttää hyvinkin aidoilta, myös teineillä jos ovat ne tilanneet hyvästä paikasta (netistäkin saa hyvää laatua, kun perehtyy asiaan.) , ne ovat oikean väriset, laatuiset ja niistä on pidetty huolta. Minusta "tekokauneudessa" ei ole mitään vikaa, jos se voi lisätä kantajansa itsevarmuutta, eihän se muille kuulu. Sitäpaitsi, kaikki eivät synny yhtä "hyvillä geeneillä" kuin toiset. Itse puolustan asiaa, koska teen työkseni mm. promohommia ja töitä kauneuden parissa (kyllä, myös laitan ja myyn hiustenpidennyksiä), työhoni yksinkertaisesti kuuluu näyttää hyvältä! Tiedän, kuulostaa turhamaiselta, mutta so what. Minulla on hyvä mutta terve itsetunto, voin hyvin ja sitäkautta muutkin ympärilläni voivat hyvin. Olen kuulemani mukaan pelastanut monen naisen itsetunnon, seksielämän ja saanut heidät tuntemaan itsensä arvokkaiksi. Eikö jotkut hiustenpidennykset ole aika pieni hinta siitä, vaikka se ei olisikaan aitoa mielestänne? Ja sitä paitsi, voi kyllä se on vaan aitoa tukkaa, jonkun päästä..ei mitään hevosenperskarvaa. Suosittelisin teitäkin hyvät kommentoijat katsomaan sinne peiliin jos tunnette itsenne epävarmoiksi, pienillä jutuilla saatte ihan varmasti piristystä!! You go ladies ;)

      Lainaa

    79. Tulos: -1 (5 ääntä)
      http://www.google.fi/imgres?sa=X&biw=1092&bih=499&tbm=isch&tbnid=q_tl1wgLYDanEM:&imgrefurl=http://www.luxyhair.com/pages/before-and-after&docid=1VJYX3eQTr61IM&imgurl=http://cdn.shopify.com/s/files/1/0066/0052/files/3beforeafter.jpg%253F101400&w=600&h=350&ei=xj14UaygJ5Ku4QS_sYHgDA&zoom=1&iact=rc&dur=1865&page=1&tbnh=164&tbnw=265&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:3,s:0&tx=159&ty=81 Tossa mm. yksi linkki kuvaan "ennen ja jälkeen", pidennykset ihan clip on, ei vahingoita omaa hiusta/päänahkaa kun ei tule liimoja,sinettejä tai teippejä:) Ja huomattavasti parempi mielestäni. Parissa minuutissa. Ja luonnollinen.

      Lainaa

    80. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Nyt tekee mieli tykätä Amon viimeisestä kommentista c:

      Lainaa

    81. Erkki-sedän tarina 28.9.2015 17:08
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      Mies: Aika paskaa. Amonilta paskaa kommenttii. Ei hyvii pidennyksii tunnista paitsi jos alat kunnolla tutkii niitä.
      ...miks sit pitää olla pidennykset O_______O

      Lainaa

    82. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Itselläni suht lyhyet hiukset, helppo hoitaa ja nopeasti laitettaviissa. Joskus vaan on kiva pitää pidennyksiä, saada hieno kampaus tai pitkät kiharat

      Lainaa

    83. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Mies: Aika paskaa. Amonilta paskaa kommenttii. Ei hyvii pidennyksii tunnista paitsi jos alat kunnolla tutkii niitä.
      Kyse ei kuitenkaan ollut nyt ihan täysin siitä. Eiköhän kritiikki mennyt enemmän siihen että kauhea vaiva kyniä tukkaa päästään että saa tekotukkaa tilalle. Järki?

      Lainaa

    84. Tulos: -4 (4 ääntä)
      En kestö Amonin viimeistä kommenttia XD

      Lainaa

    85. HairGlamour 4.3.2017 11:29
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      "Oon sitä mieltä että hiustenpidennykset on lähes poikkeuksetta rumat, koska niin kamalan luonnottomat." Niin, ne onkin koska huomaat vain amatöörimäisen huonosti tehdyt hiustenpidennykset, et hyviä ;) Hämmästyisit jos tietäisit kuinka monen upeatukkaisen naisen salaisuus hiustenpidennys on. https://www.hairglamour.fi/

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hiukset, pidennykset, teinit, pissikset