Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hyvää joulua!

Feissarimokien joulutoivotus ja joulun julkaisuaikataulu.
Oikein hyvää joulua kaikille Feissarimokien lukijoille! Ylläpito siirtyy nyt syömään suklaata, jatkamme päivittämistä tavallisen aikataulun mukaisesti taas 30.12.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +74 (106 ääntä)
   Hyvää joulua kaikille "mokalaisille" ja ylläpidolle!

   Lainaa

  2. Tulos: +56 (148 ääntä)
   Joulu ilman feissarimokia, ou nouuu! :( Paskaa Joulua.

   Lainaa

  3. Tulos: +25 (53 ääntä)
   Mistä mun ois tarkotus hankkii hupia siihe asti? :'( Hyviä jouluja!

   Lainaa

  4. nönnönnöö 23.12.2014 3:43
   Tulos: +180 (256 ääntä)
   nyt ärsyttää..nyt niinku niiiiiiin paljon ärsyttää...enska te otitte lauantai-päivitykset veke "huomaamatta" ja sit te ilmotatte nykyään siinä vaiheessa ku päivityksiä pitäis tulla ettei niitä tulekkaan..."tädää uskolliset kantaseuraajat, kiitos näistä ja hyvää joulua!!!!"

   Lainaa

  5. Tulos: +142 (182 ääntä)
   nönnönnöö: nyt ärsyttää..nyt niinku niiiiiiin paljon ärsyttää…enska te otitte lauantai-päivitykset veke “huomaamatta” ja sit te ilmotatte nykyään siinä vaiheessa ku päivityksiä pitäis tulla ettei niitä tulekkaan…”tädää uskolliset kantaseuraajat, kiitos näistä ja hyvää joulua!!!!”
   Sama hieman ärsyttää minuakin kun tosiaan sisältöä tulee muutenkin sen verran niukalti kahdesti viikossa enää, että vois näistä katkoista edes vähän aikaisemmin ilmottaa. Vaikka taukoa edeltävässä normisetissä sillä mikäli saatte näistä käynneistä mainostuloja tai muuta jää siitä erityisen paha maku kun odotat sitä mokapläjäystä mutta sitä ei olla viitsitty laittaa mutta syy ja kesto katkoon on. Eikö se ole aika sama sitten upata muutamat mokat siihen kylkeen? Vaihtoehtoisesti voisitte heivaa mainokset samalla periaatteella kaikilta pois kun vedätte lonkkaa. Jos tämä ei olisi minulta tai muilta pois ei tässä teidän viimetinkaan ilmottelemisessa olisi mitään väliä mutta kun teillä kuitenkin on kävijäkunta joka säännöllisesti täällä vierailee aika pienten päivitysten takia kuitenkin niin nuo kiitokset käyttäjille on vähän kolkot. ei tässä ole muuten vikaa tuppaa vaan ärsyttämään tälläset pikkuseikat ja ensimmäistä kertaa aikoihin pääsen samaistumaan suomalaiseen mielensäpahoittaja-asenteeseen jossa vedetään koriksen kokonen herne nenään pienistäkin jutuista

   Lainaa

  6. Tulos: +45 (187 ääntä)
   En tosiaan ymmärrä mitä nämä jotkut täällä marisevat. Feissarimokiakin sattuu ylläpitämään OIKEAT IHMISET (shocker, I know) ja heillä on ihan yhtälailla oikeus jouluun kuin meillä lukijoillakin. Nyt hei vähän ajatusta mukaan... Hyvää joulua!!

   Lainaa

  7. Tulos: +81 (95 ääntä)
   Kyllä tää perus joulupäivitys oli ihan odotettavissa..

   Lainaa

  8. Tulos: +10 (124 ääntä)
   Hei valittajat nyt oikeesti...o__O Antaa nyt ylläpidonki viettää joulua. Itsekin ihmettelin hetken, sitten näin ilmoituksen ja harmistus vain käväisi sekunnin ajan kunnes tajusin että hei ehkei huonompi idea. Tajusin että tänne minä tulin etsiäkseni muiden mokia joille nauraa. Jospa nyt joulun olisi naureskelematta toisille ja keskittyisi rentoilemaan oman jengin kanssa. Rauhallista joulua kaikille.

   Lainaa

  9. Tulos: +74 (104 ääntä)
   nönnönnöö: nyt ärsyttää..nyt niinku niiiiiiin paljon ärsyttää…enska te otitte lauantai-päivitykset veke “huomaamatta” ja sit te ilmotatte nykyään siinä vaiheessa ku päivityksiä pitäis tulla ettei niitä tulekkaan…”tädää uskolliset kantaseuraajat, kiitos näistä ja hyvää joulua!!!!”
   Itse ainakin oletinkin että Feissarimokat jää joulutauolle, ihan niinkuin aika monet muutkin suomalaiset. Kai feissarimokalaisillakin on oikeus rauhoittaa juhlat ilman syyllistämistä? Rauhallista joulua feissarimokien ylläpidolle!

   Lainaa

  10. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Höh, just mietin että perhana kun ei ole vielä päivän feissarimokia tullut tsekattua.

   Lainaa

  11. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Odotin jotain spesiaalia mutta petyin ._. Noh, hyvää joulua nyt kuitenkin

   Lainaa

  12. Tulos: +32 (70 ääntä)
   Mitä kiukuttelette? Joka joulu sama juttu.

   Lainaa

  13. Tulos: 0 (42 ääntä)
   Ihmetyyppi: Mistä mun ois tarkotus hankkii hupia siihe asti? Hyviä jouluja!
   Kai sä nyt ilman viittä uutta torstain mokaa pärjäät.

   Lainaa

  14. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Hyvää joulua kaikille! :)

   Lainaa

  15. Tulos: -14 (76 ääntä)
   Paskaa joulua teille kaikille. Ja paskaa uutta vuotta 2015. Haistakaa lopuksi vielä pitkä paska!

   Lainaa

  16. Tulos: +96 (128 ääntä)
   Miksei tätä viestiä laitettu 18.12. kun edelliset mokat lisättiin? Silloin kukaan ei olisi pettynyt, koska ihmiset olisivat saaneet odottamansa mokat, ja saaneet silloin selville, milloin seuraavat mokat ovat tulossa. Koska mitään ilmoitusta ei ole ollut, ihmiset ovat nyt odottaneet mokien ilmestyvän normaalisti, mutta mokien sijasta ilmestyikin viesti, ettei mokia ole tulossa. Ei ihme että vituttaa. Tottakai lomaa voi pitää, mutta reilumpaa olisi ilmoittaa siitä etukäteen. Ja ei, loma ei ole itsestäänselvyys, minäkin joudun lusimaan koko joulun töissä ilman mitään järkevää tekemistä.

   Lainaa

  17. SeLeipuriTiedätkö,pullapoika 23.12.2014 15:14
   Tulos: +28 (46 ääntä)
   En kyllä ymmärrä miksi joillakin on aina kova tarve alkaa puolustella huonoa toimintaa(VR:n prinssinakit). Tuossa jo erittäin hyvin perusteltiin toiminnan typeryys minkä jokaisen pitäisi muutenkin ymmärtää ilmankin. Jos jokin asia hoidetaan väärin, sitä pitää kritisoida ja vaatia muutosta. It's simple as that.

   Lainaa

  18. Tulos: -34 (44 ääntä)
   Haistakaa iso likainen vittu

   Lainaa

  19. Tulos: +28 (50 ääntä)
   Eikös tämä vielä ihan normaali arkipäivä sitäpaitsi ole? Jouluaatto on vasta huomenna...

   Lainaa

  20. Tulos: +5 (65 ääntä)
   Näillä ihmisillä on hei varmaan OIKEAKIN työpaikka, ei tästä kukaan heille mitään maksa. Ei heillä ole velvollisuutta pitää edes koko sivua pystyssä, eli kiukuttelu pois ja hyvää joulua. Jos joulu meni tästä pilalle niin voitte kutsua itseänne etuoikeutetuiksi.

   Lainaa

  21. Tulos: -6 (24 ääntä)
   paskaa joulua kaikille!

   Lainaa

  22. Tulos: -20 (40 ääntä)
   Mikäs vittu siinä on ettei 7 päivän aikana osata muutamaa minuuttia käyttää mokien hyväksymiseen vai olisko jo korkea aika mennä siihen yleisöäänestys-systeemiin jolla jostain takasivulta pystyy äänestämään ettei tarvii aina odottaa..

   Lainaa

  23. pimpelipompeli 23.12.2014 18:16
   Tulos: +26 (54 ääntä)
   Aika surullista, jos joulu menee pilalle siksi kun a) ei ole viikkoa etukäteen ilmoitettu tauosta tai b) joku nettisivusto pitää joulutaukoa. Vähän voisi ihmiset suhteuttaa asioita. Tai no toisaalta, elämä on kyllä sit tosi hyvin mallillaan, jos ainoat ongelmat tulee Feissarimokien päivitystahdista. Kivaa joulua!

   Lainaa

  24. Tulos: +17 (37 ääntä)
   Tämän olisi voinut kertoa jo edellisten viestien kanssa, eikä turhaan antaa ihmisten odottaa tiistaihin uusien mokien toivossa ja vastassa onkin tällainen viesti. Hölmöä käytöstä. Lomaa saa tottakai pitää, yleensä niistä esim. lafkoissakin kerrotaan etukäteen eikä siinä vaiheessa, kun ihmiset saapuvat ostoksille.

   Lainaa

  25. Tulos: +10 (22 ääntä)
   mammutti: Mitä kiukuttelette? Joka joulu sama juttu.
   Eikä ypäjät oo vieläkään oppinut ilmoittamaan etukäteen :) Taitaa mainostulot motivoida unohtamaan…

   Lainaa

  26. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Jouluna nettiki menee kiinni. No eipä siinä, hyvää joulua vaan joka puolelle !

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (39 ääntä)
   Te kommentoijat olette itse tämän päivän moka.

   Lainaa

  28. Tulos: +13 (33 ääntä)
   Ei hele..XD Ei mitään hätää, tätä mielensäpahoittajien nillitystä on jo niin viihdyttävää lukea että tää kyllä voittaa koko vuoden mokat satasella. XD

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (31 ääntä)
   Mariel: Ei hele..XD Ei mitään hätää, tätä mielensäpahoittajien nillitystä on jo niin viihdyttävää lukea että tää kyllä voittaa koko vuoden mokat satasella.
   Noo kuten yllä mainittiin pitää voida antaa palautetta jos palvelussa on epäkohtia tai ikäviä ominaisuuksia jotka toistuu vuodesta toiseen. Kyllä suoraansanottuna odotin vielä tiistaiksi mokia koska on aivan normaali arkipäivä ja viikkoa aiemmin tauosta ilmoittamalla olisi kaikki saanut haluamansa mutta aivan sama kun oli millon vaa taukoa siitä ilmoitetaan viimehetkellä mokien tilalla eikä niiden kyljessä. Kukaan tuskin torstaiksi mitään mokia odotti mutta jos on normi päivä niin sillon saa paskaakin palautetta antaa eikä kritisoinnista tarvitse ottaa itseensä jos sillä voi parantaa palvelua, jos ei edes kiinnosta tarjota mahdollisimman hyvää palvelua on asia erikseen Suomessa ongelmat on muutenkin palvelujen uudistumisissa kun ajatellaan että koska tällä paskalla on menty ennenkin se kelpaa ja jos ei kelpaa voi painua v*ttuun vaikka palautteesta voi ottaa opiksi ja pyrkiä parantaa palvelua. Itse yllätyin henkilökohtaisesti ylle tulleista kommenteista kuten paskaa joulua jne, onko yp mielestä kiva saada jouluntoivotuksiksi nillitystä ja motivoiko se yhtään mitenkään muuten kuin negatiivisesti? Toisekseen nämä oikean elämän puolustelijat mistäs luulette että tän palvelun kustannukset ja ylläpito kustannetaan? Mainostetaanko kaikenmaailman shaissea tällä sivulla ihan vaan omaksi iloksi? Tehkää nyt yp edes uudenvuodenlupaus notta jaksatte heittää infot palvelun tauoista taukoa edeltävässä moka pläjäyksessä niin ei jää nillitettävää. Varsinkin kun olette saaneet tasaisen käyttäjäkunnan saitille joka tuottaa sisältöä varsin niukalti (osittain koska sisältöä ei tule käyttäjiltä kuitenkaan yhtä paljon kuin ennen) Joku jos ihmettelee miksi jaksan kirjottaa niin mulla on vitusti liikaa aikaa ja ei sitä oikeaa elämää enää joten siltä osin tapoin muutaman minuutin tänkin päivän jumituksesta näin. Nyt vain odotan että kello käy ja jossain kohtaa alkaisi väsyttämään jotta pääsee nukkumaan koska silloin ei tarvitse maailmanmenoa miettiä. Hyvää joulua kaikille jotka sitä viettävät!

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Mitämitä: En tosiaan ymmärrä mitä nämä jotkut täällä marisevat. Feissarimokiakin sattuu ylläpitämään OIKEAT IHMISET (shocker, I know) ja heillä on ihan yhtälailla oikeus jouluun kuin meillä lukijoillakin. Nyt hei vähän ajatusta mukaan… Hyvää joulua!!
   Täysin samaa mieltä. Nauttikaa joulusta, ei Feissarimokat ole teidän koko elämä! ;) Hyvää Joulua kaikille!

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (22 ääntä)
   nönnönnöö: nyt ärsyttää..nyt niinku niiiiiiin paljon ärsyttää…enska te otitte lauantai-päivitykset veke “huomaamatta” ja sit te ilmotatte nykyään siinä vaiheessa ku päivityksiä pitäis tulla ettei niitä tulekkaan…”tädää uskolliset kantaseuraajat, kiitos näistä ja hyvää joulua!!!!”
   En ihan oikeasti jaksa uskoa että jonkun (sinun?) elämä pyörii feissarimokien vahtaamisen ympärillä. Intternetseissä on ihan muutama muukin viihdyttävä sivu, ja sen ulkopuoleltakaan ei ole niin ultimaalisen vaikea löytää tekemistä. Surullisen köyhä elämä joillain.

   Lainaa

  32. Pöytä osaa puhua 24.12.2014 23:38
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kiva video!

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (22 ääntä)
   E: En ihan oikeasti jaksa uskoa että jonkun (sinun?) elämä pyörii feissarimokien vahtaamisen ympärillä. Intternetseissä on ihan muutama muukin viihdyttävä sivu, ja sen ulkopuoleltakaan ei ole niin ultimaalisen vaikea löytää tekemistä. Surullisen köyhä elämä joillain.
   Joo fm kuuluu normi saittikatraaseen jota itse käyn läpi kertaalleen päivässä tosin sillä erotuksella että yleensä vaan satun ti ja to sen tarkastamaan mutta voin vetää tohon kommenttiisi vasta-arumentin tuosta surullisen köyhästä elämästä. Oli vuosi 2009 kun täytin 18 ja kuukausi siitä oli selkäskolioosin leikkaus edessä, se reissu meni niin että viikon jälkeen kun olisi normaalisti kotiutunut niin mulla meni se puoli vuotta ja vöhän yli kun sain samassa leikkauksessa selkäydinvamman ja täydellisen alaraajahalvauksen tästä seurauksena, no sitten sairaalassa ensin kuukausi kunnes pääsi kuntoutukseen ja siellä meni se 5kk about opetellessa toimimaan jotenkuten. No tässä vuosien varrella ystäväpiiri käynyt olemattomiin eikä pikku kunnassa ole paljoa aktiviteetteja pyörätuolissa istuvalle nuorelle ihmiselle, nyt ulkona on vielä lunta joten pyörätuolikaan ei tahdo kulkea siellä enkä tunne kylmää kylkiluista alemmas joten ulkonakaan ei tarkene mitään tehdä nyt eli minulla on tuo surullisen köyhä elämä ja vaikka hävettää myöntää niin se on ihan totta että meikän piirit pienet on niin pieniksi käynyt että ne feissarimokat todella on yksi piristysruiske tähän muuten ihan shaisseen elämään jota elän vaan koska ei ole ollut pokkaa sitä päättääkkään vaikka se käykin mielessä usein. Se on jännä kun pidätte terveinä tai lähes normaaleina kaikkia itsestään selvinä. Tämä saitti on mun köyhässä elämässä isompi asia kuin monelle muulle mutta onko se sinulta pois? Jatka vaan elämääsi jossa vessassa käydään kun on hätä eikä kellonajan mukaan tai kun paskat on jo housussa. Hyviä välipäiviä!

   Lainaa

  34. Joulurauhaaheh 25.12.2014 17:42
   Tulos: -6 (14 ääntä)
   Tämä sama tapahtuu joka ikinen vuosi, joten teidän pitäisi jo etukäteen tietää. Jos ei ole elämässä muuta kuin feissarimokat niin ei mene hyvin :Dd. Nyt hankkikaa ihmiset elämä tiistaihin asti tai katsokaa tuo video viisi kertaa, että tulee päivän internet-kiintiö täyteen. Jos et vieläkään ole tyytyväinen, lataa 9gag ja jumitu sinne ikuisesti tai googlaa kuvia hitleristä ratsastamassa yksisarvisella. Hyviä joulupyhiä kaikille, toivottavasti saitte paljon suklaata(paskaa) lahjaksi :)

   Lainaa

  35. Joulurauhaaheh 25.12.2014 17:43
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Omena.

   Lainaa

  36. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Mikä on tämä biisi taustalla?? kiitän tuhannesti jos joku osaa kertoa :)

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (5 ääntä)
   soft: Mikä on tämä biisi taustalla??kiitän tuhannesti jos joku osaa kertoa
   Keane - Somewhere only we know Lily Allenin coverina :)

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Suomi on kyllä ihan uskomaton mielensäpahoittajien kansa. Huono olo tulee, kun näitä kommentteja lukee. Jos jo näin pienet asiat onnistuu hieromaan kilon hiekkaa valittajien genitaaleihin, miten samat kuumakallet reagoi elämän oikeissa vastoinkäymisissä?

   Lainaa

  39. murmurmurmeli 26.12.2014 14:03
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   tädää: Eikös tämä vielä ihan normaali arkipäivä sitäpaitsi ole? Jouluaatto on vasta huomenna…
   Niinpä, kukaan järkevä tuskin oikeasti odotti mokia jouluaaton ja uuden vuoden aaton välillä, mutta maanantain ja tiistain välisellä yöllä (sillä yöllähän nämä mokat aina ilmestyvät) ei todellakaan ollut vielä mitään tekemistä joulun kanssa, vaan se oli ihan normaalia arkea. Aika moni tavallinen työssäkävijä oli varmasti vielä tiistainakin töissä. Eri asia toki, jos mokan olisi pitänyt ilmestyä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, se olisikin ollut jo aaton puolella. Huonoa palvelua Feissarimokilta, eipä tässä muuta. (Sitäpaitsi olen aina kuvitellut, että nämä mokat ilmestyvät ajastettuna, ei kai niitä kukaan ole naputtelemassa julkaisukuntoon juuri sillä kellon lyömällä kun ilmestyvät tänne...)

   Lainaa

  40. pers reikä 26.12.2014 21:23
   Tulos: -27 (27 ääntä)
   Nimesi: Miksei tätä viestiä laitettu 18.12. kun edelliset mokat lisättiin? Silloin kukaan ei olisi pettynyt, koska ihmiset olisivat saaneet odottamansa mokat, ja saaneet silloin selville, milloin seuraavat mokat ovat tulossa. Koska mitään ilmoitusta ei ole ollut, ihmiset ovat nyt odottaneet mokien ilmestyvän normaalisti, mutta mokien sijasta ilmestyikin viesti, ettei mokia ole tulossa. Ei ihme että vituttaa. Tottakai lomaa voi pitää, mutta reilumpaa olisi ilmoittaa siitä etukäteen. Ja ei, loma ei ole itsestäänselvyys, minäkin joudun lusimaan koko joulun töissä ilman mitään järkevää tekemistä.
   mä todella toivon, että saat kenkää töistä joululahjaksi, ajaudut alkoholismiin ja tapat itsea. Hyvää joulua.

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Onhan olemassa kehittyneitä versioita ohjelmista, joilla olisi saanut mokapäivitykset tulemaan ajastettuna. Olisi tietty vaatinut hieman enemmän askareita koostaa noita juttuja ennakkoon. Eipä olisi ylläpidon tarvinnut ottaa paskaryöppyä niskaansa tästäkään.

   Lainaa

  42. stressitön 27.12.2014 21:56
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   dollyboy: Näillä ihmisillä on hei varmaan OIKEAKIN työpaikka, ei tästä kukaan heille mitään maksa. Ei heillä ole velvollisuutta pitää edes koko sivua pystyssä, eli kiukuttelu pois ja hyvää joulua. Jos joulu meni tästä pilalle niin voitte kutsua itseänne etuoikeutetuiksi.
   kyllä itseasiassa maksaa joten poistuisitko internetistäni kiitos.

   Lainaa

  43. Tulos: -3 (9 ääntä)
   stressitön: kyllä itseasiassa maksaa joten poistuisitko internetistäni kiitos.
   Kirveleekö? Sen sijaan, että itkeä pillität kun iso paha dollyboy on sun internetissäsi, mitäpä jos heittäisit faktoillesi jotain näyttöä. Jos viittaat mainostajiin, jotka maksavat siitä, että saavat laittaa mainoksiaan ympäri sivustoa, niin sitä ei ihan lasketa. Jos joku taas maksaa heille ihan fyysistä palkkaa ja jos tämä on oikeasti kyseisten henkilöiden ainoa työpaikka, niin sitten ymmärrän ihmisten turhautumisen.

   Lainaa

  44. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Kiitos kaikille palautteesta. Joulutervehdyksen idea oli piristää sivustoa ja tuoda tänne eloa edes hetkeksi joulutauon aikana. Tämä on näköjään kuitenkin koettu jonkinlaisena yrityksenä “huijata” ihmiset tänne pyörimään turhan takia, joten ensi kerralla pyrimme ilmoittamaan tauosta paremmin. Kukaan ylläpitäjistä ei tosiaan ole projektissa mukana rahan kiilto silmissä, joten jos tämän tervehdyksen tuoma elo sivustolle koostuu vain mielipahasta ja pilatusta joulusta, olemme toimineet väärin. Mokien ajastus on tosiaan mahdollista ja kyseinen toiminto on meillä jopa aktiivisesti käytössä, mutta joulun aikana materiaalia tuppaa tulla aina tavallista vähemmän, joten ajastelu kostautuisi taukona silti ennemmin tai myöhemmin. Tiistai on onneksi enää vain muutaman metrin päässä ja pääsemme vihdoin ja viimeinen taas itse asiaan.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (12 ääntä)
   Jo on kova homma teillä täällä! pari kertaa viikossa 5 uutta muiden lähettämää juttua. Kyllähän tuosta syystä pitääkin kolmasosa kuusta taukoa pitää!

   Lainaa

  46. Tulos: +5 (9 ääntä)
   FMteam: Kiitos kaikille palautteesta. Joulutervehdyksen idea oli piristää sivustoa ja tuoda tänne eloa edes hetkeksi joulutauon aikana. Tämä on näköjään kuitenkin koettu jonkinlaisena yrityksenä “huijata” ihmiset tänne pyörimään turhan takia, joten ensi kerralla pyrimme ilmoittamaan tauosta paremmin. Kukaan ylläpitäjistä ei tosiaan ole projektissa mukana rahan kiilto silmissä, joten jos tämän tervehdyksen tuoma elo sivustolle koostuu vain mielipahasta ja pilatusta joulusta, olemme toimineet väärin. Mokien ajastus on tosiaan mahdollista ja kyseinen toiminto on meillä jopa aktiivisesti käytössä, mutta joulun aikana materiaalia tuppaa tulla aina tavallista vähemmän, joten ajastelu kostautuisi taukona silti ennemmin tai myöhemmin. Tiistai on onneksi enää vain muutaman metrin päässä ja pääsemme vihdoin ja viimeinen taas itse asiaan.
   Tätä on aina niin myötähäpeällistä katsoa, miten ihmiset täällä raivoavat, puhuvat vihaisesti ja syyllistävät ylläpitoa, ja sitten ylläpito vastaa aina näin asiallisesti ja ystävällisesti :) Tajuan kyllä toki itsekin tuon, että myöhäinen lomailmoitus ihmetyttää joitakuita, niin se on kummastuttanut minuakin. Nyt sitten selvisi syy siihenkin, ja ihan ilman että tarvitsi asiasta ruveta raivostelemaan. Ja vielä, jos joku haluaa valittaa siitä miten vähän mokia nykyään tulee, niin voin vain toistaa tuon mitä FMTeam juuri sanoi. Kyse ei ole laiskuudesta, vaan siitä että mokamateriaalia ei vain ole. Se ei ole ylläpidon vika. Hyvät lomanloput vaan kaikille, nyt kai lähitunteina jo tuleekin uudet mokat :) Jee! (Ja muistanko väärin, vai eikös tämä sama video muuten ollut viimevuodenkin joulutervehdyksessä...?)

   Lainaa

  47. stressitön 30.12.2014 1:21
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   dollyboy: Kirveleekö? Sen sijaan, että itkeä pillität kun iso paha dollyboy on sun internetissäsi, mitäpä jos heittäisit faktoillesi jotain näyttöä. Jos viittaat mainostajiin, jotka maksavat siitä, että saavat laittaa mainoksiaan ympäri sivustoa, niin sitä ei ihan lasketa. Jos joku taas maksaa heille ihan fyysistä palkkaa ja jos tämä on oikeasti kyseisten henkilöiden ainoa työpaikka, niin sitten ymmärrän ihmisten turhautumisen.
   Miten niin ei lasketa ? ei niistä mainoksista mitään leikkirahaakaan tule :DDDD

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ihana video

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Minua taas ärsyttää henk.koht se, että käyny päivittäin kattomassa oisko mitään ja toi kurhatan joulutauko päivitys näkyy vasta, kun uusimmat mokat. Blaah....

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (1 ääni)
   stressitön: Miten niin ei lasketa ? ei niistä mainoksista mitään leikkirahaakaan tule :DDDD
   nii :D:DDDDD saakeli :DD:D:D ettekö :DDD tajuu :DDDDD oikeesti :DD:D:D:D:DDDDD

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tosi kiva video!:)

   Lainaa

  52. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Hyvää joulua ylläpidolle! :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: joulu, video

 • Uusimmat

 • Kategoriat