Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kalabaliikki

Tunnistatko tämän mysteerikalan?
Kalabaliikki

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1135 (1275 ääntä)
      khyllä khalasthus on vakahvaa perkhele!suomi kariala isäm maam puolesta !viina ja pillu

      Lainaa

    2. Tulos: -98 (188 ääntä)
      En kyllä löytäny mitään mokaa tosta ensimmäisestä?

      Lainaa

    3. Tulos: -54 (188 ääntä)
      Ensimmäisen moka on siinä et se on selvästi särkikala, ja likka luulee lohikalaks! :D

      Lainaa

    4. Morottaja 1.7.2014 1:45
      Tulos: +271 (281 ääntä)
      Kalajutut on kalajuttuja

      Lainaa

    5. Tulos: +348 (360 ääntä)
      "Ei voi olla isompi hauki kuin se viime vuonna kalastamani!!!11"

      Lainaa

    6. Tulos: +55 (83 ääntä)
      Sitäkään en kyllä ymmärrä mistä tuo toutain oikee revittii? Säyne on ihan mahdollinen vaihtoehto, mutta ite sanoisin et vimpa..

      Lainaa

    7. Tulos: +327 (339 ääntä)
      Niklas ja Tommi muistuttaa joitain feissarimokien kommentoijia: "Tämä on feikki, ei tuollaisia juttuja tapahdu oikeassa elämässä ja jos tapahtuu niistä ei kirjoteta faceen!!!"

      Lainaa

    8. There's no not even no one 1.7.2014 2:20
      Tulos: +115 (121 ääntä)
      Kateelliset Erä-Jormat ja heidän sisältä puskeva kateus on pateettista mutta samalla hilpeyttä aiheuttavaa luettavaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +70 (74 ääntä)
      vierass: Niklas ja Tommi muistuttaa joitain feissarimokien kommentoijia: “Tämä on feikki, ei tuollaisia juttuja tapahdu oikeassa elämässä ja jos tapahtuu niistä ei kirjoteta faceen!!!”
      Aivan, mutta onhan ihmisillä oikeus olla kateellisia kun ei heille koskaan mitään tapahdu elämässään...Paitsi uudet feissarimokat. =(

      Lainaa

    10. pers reikä 1.7.2014 7:51
      Tulos: +136 (146 ääntä)
      Pikkupojat vertailee kikkeleitään.

      Lainaa

    11. Tulos: +119 (135 ääntä)
      Kyllä toi kuva&kommentit on vaan niin valitettavan todellinen. Kalastajat! ryhmässä isot miehet on kuin pahimpiakin teinityttöjä! Melkein sama kuin seuraisi jotain mamma palstoja! :D

      Lainaa

    12. Epäilijä 1.7.2014 9:30
      Tulos: +86 (100 ääntä)
      Tommin mielestä järvissämme elää kaikenmaailman sekoituksia, eli eri kalalajien välisiä hybridejä eli mutantteja. Oiskohan noin? Ei kai ne lajit niin vain sekoitu keskenään? Muutenhan järvet olis täynnä ties minkälaisia muikun ja kampelan risteytyksiä.

      Lainaa

    13. Hörhöjä kaikkialla 1.7.2014 9:31
      Tulos: +36 (48 ääntä)
      Urpot ei edes ymmärrä mistä ne lohikalat erottaa, no siitä penteleen rasvaevästä!

      Lainaa

    14. Mielipide 1.7.2014 9:36
      Tulos: +20 (36 ääntä)
      mäwaa: khyllä khalasthus on vakahvaa perkhele!suomi kariala isäm maam puolesta !viina ja pillu
      Kiiitos niin hyvistä nauruista! :D

      Lainaa

    15. Tulos: +77 (77 ääntä)
      Mikkään ei oo niin katteellinen ku kalamiäs.

      Lainaa

    16. huvittunut 1.7.2014 10:48
      Tulos: -29 (71 ääntä)
      Me naiset saadaan kaikenlaista draamaa aikaiseksi monenlaisista asioista, mutta onneksi eläimistä ei tulla kateellisena toisten kuvien alle urputtamaan, että "ei varmaan oo XXkiloinen ja vielä saksanpaimenkoira, koska toi korvatupsu ja turkin väri ei nyt ihan natsaa sen mun mielikuvan kanssa"! :D Intohimoinen harrastus on tuo kalastaminen, ymmärrän sen, mutta oikeeestih! :D ps. Eiköhän kalatkin voi risteytyä keskenään, kun (lähes kaikki muutkin elänlajit täällä maapallolla niin tekevät aina joskus ;) )

      Lainaa

    17. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Thunder: Sitäkään en kyllä ymmärrä mistä tuo toutain oikee revittii? Säyne on ihan mahdollinen vaihtoehto, mutta ite sanoisin et vimpa..
      Ei missään tapauksessa vimpa, vaan nimenomaa säyne. Vimpan tunnistaa siittä jännästä ylähuulesta. On muuten kirottua kun on kirre-koskella ja säyne tarttuu uistimeen. Aina luulee eka että nyt on kirre :D

      Lainaa

    18. Tulos: +15 (19 ääntä)
      aippa: En kyllä löytäny mitään mokaa tosta ensimmäisestä?
      Moka oli se, että kuvan kala EI ole siika.

      Lainaa

    19. Tulos: +55 (55 ääntä)
      JoneS: Kyllä toi kuva&kommentit on vaan niin valitettavan todellinen. Kalastajat! ryhmässä isot miehet on kuin pahimpiakin teinityttöjä! Melkein sama kuin seuraisi jotain mamma palstoja!
      Ahaa! Siitäpä uusi kultakaivos mokametsästäjille.

      Lainaa

    20. Tulos: -19 (23 ääntä)
      Tommi ei edes ollut tosissaan, vaan heitti kommentom vitsillä. Ensimmäisessä ei siis ole edes mitään mokaa. Kaikki erehtyy joskus.

      Lainaa

    21. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Todella säälittävää toimintaa jälkimmäisessä. Että ihan väärennetty vaaka ja joku kisoo pyrstöstä :D miettisivät hetken ennenkun postaavat tollasta...

      Lainaa

    22. Tulos: +54 (56 ääntä)
      3-kiloinen hauki ja siitä ollaan kateellisia,voi herran jumala !

      Lainaa

    23. Huvittunut sun takia 1.7.2014 16:18
      Tulos: +63 (71 ääntä)
      huvittunut: Me naiset saadaan kaikenlaista draamaa aikaiseksi monenlaisista asioista
      Ihan sukupuolesta riippumatta ihmiset saavat draamaa aikaiseksi vaikka ja mistä. Ei tarvitse aina lähteä erottelemaan "me naiset tätä ja te miehet sitä"

      Lainaa

    24. huvittunut 1.7.2014 16:26
      Tulos: +40 (52 ääntä)
      Huvittunut sun takia: Ihan sukupuolesta riippumatta ihmiset saavat draamaa aikaiseksi vaikka ja mistä. Ei tarvitse aina lähteä erottelemaan “me naiset tätä ja te miehet sitä”
      Mä niin tiesin, että porukka vetää herneitä naamaan tuosta kommentistani! :D Ainoa syy miksi sanoin juuri noin on se, että täällä nyt vaan sattuu vähän väliä olemaan "äityleistä" ja milloin mistäkin "mokia" missä _naiset_ draamailevat mistä milloinkin ja kommentit täyttyvät naisille nauramisesta! Sitten sen kerran, kun miehet käyttäytyvät yhtä typerästi ja siitä huomautetaan "verraten", niin heti hermostutaan ;)

      Lainaa

    25. Tulos: +33 (39 ääntä)
      huvittunut: Mä niin tiesin, että porukka vetää herneitä naamaan tuosta kommentistani! Ainoa syy miksi sanoin juuri noin on se, että täällä nyt vaan sattuu vähän väliä olemaan “äityleistä” ja milloin mistäkin “mokia” missä _naiset_ draamailevat mistä milloinkin ja kommentit täyttyvät naisille nauramisesta! Sitten sen kerran, kun miehet käyttäytyvät yhtä typerästi ja siitä huomautetaan “verraten”, niin heti hermostutaan
      Itse ainakin aina kun näen jossain "miehet/naiset sitä ja tätä" -kommentin, liittyi se mihin juttuun tahansa, huomautan, että se ei ole sukupuolesta kiinni. Olen aina inhonnut sitä, että jos joku tyyppi tekee jotain tyhmää tai outoa, ihmiset alkavat heti tekemään yleistyksiä hänen sukupuolensa perusteella. Se on tavattoman ärsyttävää. Ja minä en hermostunut sinulle, huomautin vain. En myöskään tykkää sen enempää niistä yleistävistä kommenteista noissa naisiin liittyvissä mokissa kuin näissä miehiin liittyvissä mokissa. Kyse ei ole siitä, että ihmiset hermostuisivat vain silloin kun yleistyskommentteja tulee mokiin, jotka liittyvät miehiin, Jos et ole huomannut, niin samalla tavalla hermostutaan niihin yleensä naisvihaajien lähettämiin yleistyskommentteihin niissä naisiin liittyvissä mokissa.

      Lainaa

    26. Tulos: +4 (6 ääntä)
      erkki: Ei missään tapauksessa vimpa, vaan nimenomaa säyne. Vimpan tunnistaa siittä jännästä ylähuulesta. On muuten kirottua kun on kirre-koskella ja säyne tarttuu uistimeen. Aina luulee eka että nyt on kirre
      Niin no, tuossa kun ei suu näy mitenkään hirveen selvästi. Profiili on vimpan muotoinen, ja säynävällä on useimmiten kirkkaan punaiset evät, kun taas tuolla kalalla ne on vain heikosti punertavat kuten vimpalla. En sano että olisin mikään mestari kalojen tunnistuksessa, ja etenki särkikaloja on joskus hyvin vaikea erottaa toisistaan.. pidättäydyn yhä vimpassa. :)

      Lainaa

    27. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Voi se tietysti säynekin olla, sitä en kiellä :)

      Lainaa

    28. Tulos: +27 (29 ääntä)
      huvittunut: ps. Eiköhän kalatkin voi risteytyä keskenään, kun (lähes kaikki muutkin elänlajit täällä maapallolla niin tekevät aina joskus )
      WTF?

      Lainaa

    29. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Rawr: Ahaa! Siitäpä uusi kultakaivos mokametsästäjille.
      Sieltä sais päivässä otettua varmaan 10 juttua tänne.. :D

      Lainaa

    30. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Monet ei-kalamiehet eivät erota pasuria pienestä lahnasta tai siianpoikasta muikusta. Minäkin olen enemmän metsästäjä, ehkä kerran vuodessa käyn ongella ja muutaman kerran kesässä avustan verkonnostossa.

      Lainaa

    31. Satunnainen randomi 2.7.2014 13:39
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      huvittunut: Eiköhän kalatkin voi risteytyä keskenään, kun (lähes kaikki muutkin elänlajit täällä maapallolla niin tekevät aina joskus )
      Pepelaku: WTF?
      Evoluutiollisesti hyvin lähekkäiset lajit voivat risteytyä eikä se ole edes tavattoman harvinaista paremmin eläin- kuin kasvikunnassakaan. - lajin sisäiset rodut ovat samaa lajia ja voivat saada lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä, vrt. koira 1 x koira 2 = koira 3 joka voi lisääntyä esim koiran 4 kanssa. - lähekkäiset lajit voivat risteytyä ja saada muuten terveitä mutta lisääntymiskyvyttömiä jälkeläisiä, vrt. hevonen x aasi = muuli joka ei voi lisääntyä aasin, hevosen eikä toisen muulin kanssa eikä ainakaan saa ihan tervettä jälkikasvua. - etäisemmät lajit voivat joskus risteytyä mutta saavat harvoin erityisen elinkelpoista jälkikasvua ...joten esim järvissä ei siksi ole suuren suurta määrää eri kalalajien hybridejä. Kun mennään ravinnon tehotuotantoon, varsinkin kasvien viljelyssä suunnitelmallisesti tuotetut hybridit ovat melko yleisiä, esim useat vähäsiemeniset hedelmälajikkeet.

      Lainaa

    32. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Uus mammapalsta

      Lainaa

    33. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Siikahan se siinä! Siika!

      Lainaa

    34. Tulos: -1 (3 ääntä)
      mäwaa: khyllä khalasthus on vakahvaa perkhele!suomi kariala isäm maam puolesta !viina ja pⅰIIu
      Häpäisit juuri kulttuurini mollaamalla sitä. Näin satoja vuosia vanhan suomalaisen kalastajasuvun edustajana otan kommenttisi kunnianloukkauksena ja rasismina. Miksi teitä rasisteja on niin paljon? Mikä teitä vaivaa?

      Lainaa

    35. Voi ei se on taas se 23.6.2020 12:50
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Se on stiga.!

      Lainaa

    36. Verkoton seepra 13.7.2020 14:51
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Miesten kalaryhmät kyllä vetää hyvin vertoja naisten lemmikkieläinryhmille.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: siika, kala, kuva, saalis, paino, vaaka, puntari, kalastaa, kalastaja