Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 79

"Pelurin ja pelkurin erottaa vain yksi koo"
Sekalaisia, osa 79

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. päläpälä 1.5.2012 0:09
      Tulos: -21 (163 ääntä)
      Toi Miitan juttu oli aika paha :D Hyviä Vappuja kaikille!

      Lainaa

    2. Alli Huuppa 1.5.2012 0:13
      Tulos: -85 (129 ääntä)
      Paras oli mun mielestä Iiriksen stoori!

      Lainaa

    3. Me, Myself and I 1.5.2012 1:27
      Tulos: +264 (280 ääntä)
      Alli Huuppa: Paras oli mun mielestä Iiriksen stoori!
      Iiriksen? o_o

      Lainaa

    4. Tulos: +356 (370 ääntä)
      Alli Huuppa: Paras oli mun mielestä Iiriksen stoori!
      Jep! Ritva hyvänä kakkosena.

      Lainaa

    5. Tulos: +79 (177 ääntä)
      höpöli: Jep! Ritva hyvänä kakkosena.
      Musta taas Jennan juttu oli hyvä kolmonen!

      Lainaa

    6. Tulos: -28 (80 ääntä)
      Mikähän tossa Sallan ja Villen keskustelussa oli moka/hauskaa? Ja ei taida Inka itse olla se penaalin terävin kynä.

      Lainaa

    7. Tulos: +67 (137 ääntä)
      Tää nyt ei oo kommentti varsinaiseen mokaan. Mitä järkeä tehdä TÄYDELLINEN KOPIO Titanicista, kun se ei ollut turvallinen? Siellähän oli liian vähän pelastusveneitä, pakkohan sen ainakin niitä on sinne pistää enemmän.

      Lainaa

    8. Tulos: +94 (98 ääntä)
      ylemmälle kommentoijalle: siinä uutisessa sanotaan että se on muuten täydellinen, mutta turvallisuutta on lisätty ja nykyaikaistettu, or something like that

      Lainaa

    9. Tulos: +65 (65 ääntä)
      LOL: Tää nyt ei oo kommentti varsinaiseen mokaan. Mitä järkeä tehdä TÄYDELLINEN KOPIO Titanicista, kun se ei ollut turvallinen? Siellähän oli liian vähän pelastusveneitä, pakkohan sen ainakin niitä on sinne pistää enemmän.
      täydellinen kopio, nykyajan vaatimuksien mukaan :) varmaan sisäpuoli jne on samaa ylellisyyttä ku alkuperäisessäkin.. tuskin ne nyt käyttää just samoja materiaaleja

      Lainaa

    10. Homo-Petteri 1.5.2012 12:27
      Tulos: +5 (67 ääntä)
      Ei taida Inka olla se penaalin terävin kynä.

      Lainaa

    11. Tulos: +65 (69 ääntä)
      LOL: Mitä järkeä tehdä TÄYDELLINEN KOPIO Titanicista, kun se ei ollut turvallinen? Siellähän oli liian vähän pelastusveneitä, pakkohan sen ainakin niitä on sinne pistää enemmän.
      Lueppa se uutinen: "Aluksen tekniikka, navigointijärjestelmä sekä turvallisuus on kuitenkin tarkoitus päivittää tälle vuosisadalle."

      Lainaa

    12. Tulos: +61 (71 ääntä)
      Naurahdin Titanic-jutulle, ja sitten tuli huono omatunto :(

      Lainaa

    13. Tulos: +13 (37 ääntä)
      Hmm.. Hassua kuinka Jussi kykenee yhdistämään sanottavansa yhteen lauseeseen.

      Lainaa

    14. Tulos: +31 (55 ääntä)
      Hippo: Hmm.. Hassua kuinka Jussi kykenee yhdistämään sanottavansa yhteen lauseeseen.
      Hmm.. Miten minä näen tuossa aika monta lausetta?

      Lainaa

    15. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Onko Inkan mokassa Facebook saamenkielellä? Kuka tietää?

      Lainaa

    16. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Voisko joku avartaa mulle tuota Inkan mokaa? En vaan käsitä o_O

      Lainaa

    17. Satunnainen 1.5.2012 19:34
      Tulos: -64 (78 ääntä)
      Sibba: Voisko joku avartaa mulle tuota Inkan mokaa? En vaan käsitä o_O
      Inka on maksanut ostoksensa kortilla, ja kaikissa kaupoissahan ei vieläkään ole sitä maksulaitetta, johon kortti lykätään ja johon näpytellään tunnusluku, vaan kortti edelleenkin höylätään kassakoneessa ja sen jälkeen joutuu allekirjoittamaan kuitin. Inkalle ei ole sitten näköjään kelvannut kassan tarjoama kynä vaan on pitänyt ihan oma kynä kaivaa esiin. :D

      Lainaa

    18. Tulos: +113 (117 ääntä)
      Satunnainen: Inka on maksanut ostoksensakortilla, ja kaikissa kaupoissahan ei vieläkään ole sitä maksulaitetta, johon kortti lykätään ja johon näpytellään tunnusluku, vaan kortti edelleenkin höylätään kassakoneessa ja sen jälkeen joutuu allekirjoittamaan kuitin. Inkalle ei ole sitten näköjään kelvannut kassan tarjoama kynä vaan on pitänyt ihan oma kynä kaivaa esiin.
      Ei, vaan kassa sanoo "39,90" ja Inka ojentaa hänelle kynän. Kassatäti katsoo Inkaa ihmeissään, kunnes Inka tajuaa, että hänen piti kaivaa kortti lompakosta, eikä kynä penaalista.

      Lainaa

    19. Tulos: -13 (19 ääntä)
      En saanut Jussin pitkästä virkeestä mitään selvää, voisiko joku hieman valaista?

      Lainaa

    20. Tulos: +5 (13 ääntä)
      LOL: Tää nyt ei oo kommentti varsinaiseen mokaan. Mitä järkeä tehdä TÄYDELLINEN KOPIO Titanicista, kun se ei ollut turvallinen? Siellähän oli liian vähän pelastusveneitä, pakkohan sen ainakin niitä on sinne pistää enemmän.
      Kiinassa kun ei taida olla niin korkeita turvamääräyksiä..

      Lainaa

    21. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Jepajee: Onko Inkan mokassa Facebook saamenkielellä? Kuka tietää?
      On, minä tiedän!

      Lainaa

    22. fukingking 1.5.2012 23:48
      Tulos: -41 (45 ääntä)
      Xorff: "Hippo: Hmm.. Hassua kuinka Jussi kykenee yhdistämään sanottavansa yhteen lauseeseen." "Hmm.. Miten minä näen tuossa aika monta lausetta" ^Niin parasta kun pääsee pätemään jollekkin joka on yrittäny päteä mutta vaan nolannut itsensä. :D Mutta siis asiaan; ootko joku vammanen koulujakäymätön amispelle vai ihanko jopa ala-asteella? Eihän tuossa jussin jutussa ole yhtäkään pistettä, ja ihan kansainvälisestikkin lauseet erotetaan toisistaan pisteillä eikä pilkuilla :D Kieliopillisesti tuo on ihan täyttä shaissea.

      Lainaa

    23. Tulos: +19 (23 ääntä)
      taitaa muutama välimerkki puuttua sultakin, fuckingking. :) Siitäkin huolimatta, että kieliopillisesti Jussin teksti nyt olikin ns. viallinen. Tosin, itse ymmärsin lukea päivityksen kuten olisin lukenut luetteloa, enkä edes ajatellut kielioppia, jonka suhteen olet kyllä oikeassa. Mun pointti on, että ei ihmisen tartte olla amispelle -mitä vikaa siinäkin on, jos on käynyt amiksen? eipä niitä autoja korjata ilman käytännön oppia kuitenkaan- eikä ala-asteella, vaikka ei kirjoitakaan täydellistä suomea. ps. jos pädet jollekin, tee se yhdellä k:lla. Kansainvälisestikin, jopa. :)

      Lainaa

    24. Tulos: +64 (64 ääntä)
      Oih, kielioppi-inkvisitio vauhdissa taas. Jussin tilapäivityshän koostuu yhdestä virkkeestä, joka koostuu useammasta lauseesta. Lauseiden määrä jää itsellekin vähän epäselväksi, koska alku on muutamien puuttuvien lauseenjäsenten takia luettelomainen.

      Lainaa

    25. Tulos: +39 (41 ääntä)
      fukingking: ^Niin parasta kun pääsee pätemään jollekkin joka on yrittäny päteä mutta vaan nolannut itsensä. Mutta siis asiaan; ootko joku vammanen koulujakäymätön amispelle vai ihanko jopa ala-asteella? Eihän tuossa jussin jutussa ole yhtäkään pistettä, ja ihan kansainvälisestikkin lauseet erotetaan toisistaan pisteillä eikä pilkuilla Kieliopillisesti tuo on ihan täyttä shaissea.
      Ei näin. Lause ja virke on kaksi eri asiaa. Virke alkaa isolla kirjaimella ja päättyy pisteeseen, kysymysmerkkiin tai huutomerkkiin. Jussin tekstissä on siis yksi virke. Virke voi koostua useasta lauseesta, jotka useimmiten erotetaan toisistaan pilkulla. Lauseen tunnistaa persoonamuotoisesta verbistä. Lauseita Jussin tekstissä oli useita. Joka tapauksessa Jussin teksti oli huonoa kieltä, minkä vuoksi sen lukeminen oli hidasta. Tasaisin väliajoin joku ihmettelee, että "mitä välii, miten kirjotetaan, kun saa selvää kumminkin". Juuri se väli, ettei ole mitään järkeä kirjoittaa tekstiä, jota muiden on hankalaa ja hidasta lukea. Joskus sen ymmärtämisenkin kanssa voi olla niin ja näin.

      Lainaa

    26. Tulos: +17 (17 ääntä)
      fukingking: Xorff:“Hippo:Hmm.. Hassua kuinka Jussi kykenee yhdistämään sanottavansa yhteen lauseeseen.”“Hmm.. Miten minä näen tuossa aika monta lausetta”^Niin parasta kun pääsee pätemään jollekkin joka on yrittäny päteä mutta vaan nolannut itsensä. Mutta siis asiaan; ootko joku vammanen koulujakäymätön amispelle vai ihanko jopa ala-asteella? Eihän tuossa jussin jutussa ole yhtäkään pistettä, ja ihan kansainvälisestikkin lauseet erotetaan toisistaan pisteillä eikä pilkuilla Kieliopillisesti tuo on ihan täyttä shaissea.
      Ymmärsinkö nyt oikein, että kysyt minulta olenko amispelle vai jopa ala-asteella?

      Lainaa

    27. Tulos: +11 (15 ääntä)
      INKA ♥ Joo juttu meni siis niin että inka oli sillä kynällä maksamassa, on nimittäin yks parhaista kavereista niin oon tän jutun kuullu muutaman kerran jo :D

      Lainaa

    28. Tulos: +8 (10 ääntä)
      juu inkan mokassa facebook on saamenkielinen, niinku hän iteki

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Plywood: Oih, kielioppi-inkvisitio vauhdissa taas. Jussin tilapäivityshän koostuu yhdestä virkkeestä, joka koostuu useammasta lauseesta. Lauseiden määrä jää itsellekin vähän epäselväksi, koska alku on muutamien puuttuvien lauseenjäsenten takia luettelomainen.
      Jep, tätä mää tarkotin. Meni vaan termit sekaisin.

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (2 ääntä)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Titanic_II_(alus)

      Lainaa

    31. Kurvikas sohvaperuna 14.4.2021 10:19
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Kukaan ei ole kommentoinut yhdeksään vuoteen Titanic-mokan ruskean henkilön loistavaa kommenttia?? Nauroin sille kippurassa 😂

      Lainaa

    32. Odottamaton kurkku 4.6.2023 19:34
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kurvikas sohvaperuna: Kukaan ei ole kommentoinut yhdeksään vuoteen Titanic-mokan ruskean henkilön loistavaa kommenttia?? Nauroin sille kippurassa 😂
      No älä! Ruskea kommentti oli hauska. Oli myös pakko tarkastaa Titanic II:sen status vuonna 2023. Rakentamista ei ole aloitettu ja projekti on ollut tauolla jo vuodesta 2018. Titanic II taisi upota jo kauan ennen jäävuorta.

      Lainaa

    33. Postuumi papaija 20.3.2024 17:17
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Jepajee: Onko Inkan mokassa Facebook saamenkielellä? Kuka tietää?
      On, tarkemmin sanottuna pohjoissaamen kielellä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: peluri, pelkuri, koo, hampurilainen, puhelu, puhelinmyyjä, kissa, Karvinen, Titanic, maksaa, kynä, bussikortti