Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sanaton sopimus

Mies teki palveluksen, mutta miksi? "Nyt on kuumotus päällä."
Sanaton sopimus

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Bensansniffaaja 21.8.2018 0:18
      Tulos: -80 (266 ääntä)
      Hyi saatana.

      Lainaa

    2. Tulos: +563 (625 ääntä)
      Tavallaan romanttista :D

      Lainaa

    3. Tulos: +176 (192 ääntä)
      Ja siitä se ajatus sitten lähti.

      Lainaa

    4. Tiskikone... 21.8.2018 1:10
      Tulos: +20 (70 ääntä)
      ... on helvetin hyvä vehje.

      Lainaa

    5. Tulos: +457 (507 ääntä)
      Ai miten romanttista, oikein laittaa Fairyn valmiiksi tiskiharjaan, että "tiskaa itse kuppisi ja kipposi". :D Pelottaa oikein ajatella, mikä sen vesilasin taustalla oleva todellinen tarina on.

      Lainaa

    6. Aktuaalinen vaktuaalinen 21.8.2018 1:32
      Tulos: +326 (418 ääntä)
      Taas tämä "mitä aktuaalista vittua". Jos päättäisin, niin sanaparista "aktuaalinen vittu" jaettaisiin vankeusrangaistuksia.

      Lainaa

    7. Tulos: +250 (308 ääntä)
      "Fairyn kaivaminen kaapista" onkin se raskain toimenpide tuossa. Isabel ja miehensä voisi joskus kokeilla tiskata kaikki astiat kerralla niin ei tarvisi aamulla väsyneenä ensitöikseen pestä niitä astioita mitä aikoo käyttää.

      Lainaa

    8. Tulos: +57 (63 ääntä)
      jamppa: Ai miten romanttista, oikein laittaa Fairyn valmiiksi tiskiharjaan, että “tiskaa itse kuppisi ja kipposi”. Pelottaa oikein ajatella, mikä sen vesilasin taustalla oleva todellinen tarina on.
      Kauhean paha aamuhenkäys

      Lainaa

    9. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 21.8.2018 7:44
      Tulos: +74 (86 ääntä)
      Jään innolla odottamaan lisäinformaatiota, että loppuiko Hannan kasvopyyhkeen vaihto tuon keskustelun jälkeen x)

      Lainaa

    10. Tulos: +74 (154 ääntä)
      Ilq: “Fairyn kaivaminen kaapista” onkin se raskain toimenpide tuossa. Isabel ja miehensä voisi joskus kokeilla tiskata kaikki astiat kerralla niin ei tarvisi aamulla väsyneenä ensitöikseen pestä niitä astioita mitä aikoo käyttää.
      Tätä mäkin ihmettelin. Siis onko heillä tapana säilyttää astiat likaisena altaassa ja tarpeen tullen sieltä tiskataan mitä tarvitaan? Haisee pahalta ja näyttää helvetin törkyseltä. Hyi vittu.

      Lainaa

    11. Tulos: +164 (222 ääntä)
      Rock: Tätä mäkin ihmettelin. Siis onko heillä tapana säilyttää astiat likaisena altaassa ja tarpeen tullen sieltä tiskataan mitä tarvitaan? Haisee pahalta ja näyttää helvetin törkyseltä. Hyi vⅰttu.
      Tai sitten he tiskaavat astiansa heti käytön jälkeen?

      Lainaa

    12. Kirjautuminen epäonnistui 21.8.2018 10:04
      Tulos: +151 (159 ääntä)
      JoJo: Tai sitten he tiskaavat astiansa heti käytön jälkeen?
      "Voin tiskata lautasen tai kahvikupin itselleni" ei kyllä kuulosta siltä, vaan siltä että tiskataan, jotta saadaan käyttöön. Mutta mistäs minä tiedän, josko joku tuollaistakin ilmaisua käyttäisi. Mutta itseäni nyt kiinnostaisi, mikähän sen vesilasin tarkoitus oli. Voihan se olla huomaavaisesti jätetty juomavesi, mutta miksi olisi, jos asiasta ei ole koskaan puhuttu. Jospa mies juo itse hiukan lasista ja jättää lasin kun ei jaksa viedä pois? Tai huuhtelee lasissa jotain?

      Lainaa

    13. Vastarannan kiiski 21.8.2018 10:10
      Tulos: +150 (158 ääntä)
      Kirjautuminen epäonnistui: Mutta itseäni nyt kiinnostaisi, mikähän sen vesilasin tarkoitus oli. Voihan se olla huomaavaisesti jätetty juomavesi, mutta miksi olisi, jos asiasta ei ole koskaan puhuttu. Jospa mies juo itse hiukan lasista ja jättää lasin kun ei jaksa viedä pois? Tai huuhtelee lasissa jotain?
      Siinä on tekohampaat öisin likoamassa siinä lasissa ja se ukko ottaa ne siitä suuhunsa aamulla töihin lähtiessään...

      Lainaa

    14. Juuhjuuhjuuh 21.8.2018 10:37
      Tulos: +16 (36 ääntä)
      Jumalauta ku nauran täällä koneen ääressä! Suu falskaa nauraessa!

      Lainaa

    15. Tulos: +28 (62 ääntä)
      Kirjautuminen epäonnistui: “Voin tiskata lautasen tai kahvikupin itselleni” ei kyllä kuulosta siltä, vaan siltä että tiskataan, jotta saadaan käyttöön. Mutta mistäs minä tiedän, josko joku tuollaistakin ilmaisua käyttäisi. Mutta itseäni nyt kiinnostaisi, mikähän sen vesilasin tarkoitus oli. Voihan se olla huomaavaisesti jätetty juomavesi, [...]
      Laitan yleensä illalla tiskit likoamaan ja pesen ne aamulla -liotetut on helpompi pestä ja jäähtynyttä vettä mukavampi käsitellä -ja nappaan siitä teekupin samalla. Ei se tarkoita että jättäisin tiskejä altaaseen asumaan. Vesilasi on kyllä huolestuttava ilmiö; ex-kämppis joi piilolasini kun krapulassa luuli vedeksi =>

      Lainaa

    16. Lunalovegood 21.8.2018 10:57
      Tulos: +35 (47 ääntä)
      Heipsu. HEIPSU

      Lainaa

    17. Pullamössöpipari 21.8.2018 11:58
      Tulos: -4 (30 ääntä)
      Kuitenkin hieman... Suloista

      Lainaa

    18. Tulos: +99 (101 ääntä)
      Joo en jotenkin usko että se vesi on siinä Isabelia varten... :D Ei luulisi että sellainen ele tulee kenellekään mieleen, vaikkakaan en keksi ihan helpolla mikä sen tarkoitus sitten on. Joka tapauksessa mies on voinut vaan todeta että Isabel on ottanut tavaksi tyhjentää lasissa seisovan veden eikä ole ottanut asiaa puheeksi. Tai ehkä se on jossain vaiheessa huomannut Isabelin tekevän tätä ja kiusallisen keskustelun sijaan vain todella aloittanut tämän käytänteen.

      Lainaa

    19. Tulos: -41 (47 ääntä)
      Pullamössöpipari: Kuitenkin hieman… Suloista
      Haista sinä Tommi Läntinen vittu!

      Lainaa

    20. Tulos: +59 (71 ääntä)
      "Valskaan itsekseni"? Onko tämä joku vakiintunut sanonta? Mitä se tarkoittaa? Veikkaan miehen jättävän Fairya tiskiharjaan puhdistustarkoituksessa. Tiedän yhden, joka tekee niin. "Harjaan tulee muuten pöpöjä."

      Lainaa

    21. Tulos: +88 (92 ääntä)
      Ex-poikkiksen vessassa oli pieni pyyhe, jota myös luulin kasvopyyhkeeksi. Valitettavasti oikea käyttötarkoitus selvisi...jannu kuivasi sillä roiskeet lattialta.

      Lainaa

    22. Tulos: +102 (110 ääntä)
      Mua ihmetyttää eniten se, että joku kirjoittaa ennemmin Facebookiin näistä tavoista, kuin mainitsee hassusta tavasta sanallakaan puolisolleen.

      Lainaa

    23. Tulos: +12 (32 ääntä)
      jn: “Valskaan itsekseni”? Onko tämä joku vakiintunut sanonta? Mitä se tarkoittaa?
      "Valskata" on sama kuin "falskata" eli vuotaa – siis sanan varsinaisessa merkityksessä, kuten haljennut pullo. Ei tunteellista vuotamista tjsp. Pyyhkeelle voi löytyä paljon käyttöä, jos valskaa itsekseen. :D

      Lainaa

    24. Tulos: -2 (46 ääntä)
      Hihi: “Valskata” on sama kuin “falskata” eli vuotaa – siis sanan varsinaisessa merkityksessä, kuten haljennut pullo. Ei tunteellista vuotamista tjsp. Pyyhkeelle voi löytyä paljon käyttöä, jos valskaa itsekseen.
      Niiiiiin eli mitä ihmettä tarkoittaa tässä?? Olen nainen mutta ei mitään hajua mistä "itsekseen falskaamisesta" Hanna puhuu.

      Lainaa

    25. Tulos: +21 (53 ääntä)
      The Muumi: Niiiiiin eli mitä ihmettä tarkoittaa tässä?? Olen nainen mutta ei mitään hajua mistä “itsekseen falskaamisesta” Hanna puhuu.
      Jos valskaa eli vuotaa ja sitä tekee itsekseen... Hmm! Mitähän nämä kaksi sanaa voisivat tarkoittaa yhdessä? Ei jaksa vääntää ratakiskoista. :D

      Lainaa

    26. fakta homma 22.8.2018 9:47
      Tulos: +23 (29 ääntä)
      The Muumi: Niiiiiin eli mitä ihmettä tarkoittaa tässä?? Olen nainen mutta ei mitään hajua mistä “itsekseen falskaamisesta” Hanna puhuu.
      Naisen luonnollisesta kostumisesta tässä kai nyt yritetään tehdä numeroa, jos "nainen falskaa" eli vuotaa. Kuukautisista tai inkontinenssista ei liene kyse?

      Lainaa

    27. fakta homma 22.8.2018 9:52
      Tulos: +59 (59 ääntä)
      Kirjautuminen epäonnistui: Mutta itseäni nyt kiinnostaisi, mikähän sen vesilasin tarkoitus oli. Voihan se olla huomaavaisesti jätetty juomavesi, [...]
      Mies nappaa aamulla eteisessä pari diapamia, jotta kestäisi inhottavaa pomoa ja vetää perään kiireessä puoli lasia vettä, laskee sitten vesilasin lähimmälle tasolle, josta vaimo se myöhemmin löytää ja luulee että mies on muistanut häntä.

      Lainaa

    28. Tulos: +35 (49 ääntä)
      Bensansniffaaja: Hyi saatana.
      Juu, sulle ei tule tarvetta naiselle pimppipyyhettä toimittaa.

      Lainaa

    29. Tulos: +16 (36 ääntä)
      fakta homma: Naisen luonnollisesta kostumisesta tässä kai nyt yritetään tehdä numeroa, jos “nainen falskaa” eli vuotaa. Kuukautisista tai inkontinenssista ei liene kyse?
      Mä jotenkin ajattelin, että kyse olisi masturboinnista, mutta ehkä sitten näin :D

      Lainaa

    30. Tulos: -17 (83 ääntä)
      Ompa aika inhottavia kommentteja täällä. Vesilasi oli minua varten siinä kun mieheltäni kysyin ja hän oli ajatellut että päiväni lähtee paremmin käyntiin jos juon vettä ennen lähtöä, harvoin kerkeän syömään aamupalaa ja juon vain kahvin. Ja tiskit meillä on pestynä eikä tarvihen pestä jotta saa käyttöön, mutta tykkään huuhtasta aina oman kahvi kuppini aamuisin ennen käyttöä enkä ottaa jotain toista kuppia kaapista. Vaikka fairyn kaapista otto ei ole iso homma, on kiva tehdä tollasia pieniä juttuja toisen eteen että toinen tuntee olevansa rakastettu. Ja voisihan mulla olla esim selkä rikki jonka takia olisi vaikea kurottaa alakaapeille sitä ottamaan tai ihan mitä tahansa muuta.

      Lainaa

    31. Naistenhuonevakooja 24.8.2018 1:04
      Tulos: -20 (30 ääntä)
      jamppa: Ai miten romanttista, oikein laittaa Fairyn valmiiksi tiskiharjaan, että “tiskaa itse kuppisi ja kipposi”. Pelottaa oikein ajatella, mikä sen vesilasin taustalla oleva todellinen tarina on.
      Tää on naistenhuoneelta ja oikein ootin et tässäki selviää mikä sen vesilasin tarkoitus oli. Mutta siis hän oli kysyny siltä miheltää ja hän kuulemma purskuttlee suun joka aamu ja sylkee ne takaisin lasiin.

      Lainaa

    32. Tulos: +5 (17 ääntä)
      Naistenhuonevakooja: Tää on naistenhuoneelta ja oikein ootin et tässäki selviää mikä sen vesilasin tarkoitus oli. Mutta siis hän oli kysyny siltä miheltää ja hän kuulemma purskuttlee suun joka aamu ja sylkee ne takaisin lasiin.
      ei ole totta,siina heti alla luki etta mies huijasi , kun tiesi etta juon siita.....

      Lainaa

    33. Tulos: +27 (33 ääntä)
      En ymmärrä yhtään tota, että joku pyyhe pitää heittää yhden käytön jälkeen pesuun.

      Lainaa

    34. Tulos: +2 (12 ääntä)
      jamppa: Ai miten romanttista, oikein laittaa Fairyn valmiiksi tiskiharjaan, että “tiskaa itse kuppisi ja kipposi”. Pelottaa oikein ajatella, mikä sen vesilasin taustalla oleva todellinen tarina on.
      no tossa ketjussa ap sano että mies kertoi että purskuttelee sillä vedellä joka aamu suunsa, mutta lupaa laittaa isabelillekin vesilasin valmiiksi tästä lähtien.

      Lainaa

    35. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Alcatraz pitäis ottaa uudelleen vankilakäyttöön ja lähettää sinne kaikki ketkä sanoo tai kirjoittaa "Aktuaalista vittua"

      Lainaa

    36. Tulos: -6 (16 ääntä)
      Pimppipyyhe????? Apua miks. Normaali ihminen menee pöntölle tai antaa mällien olla \o/

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pyyhe, palvelus, suhde, mies, astiat, fairy, vesi