Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 31

Kuvakulma hämää, koirani ei ole läski!
Kurkistus koiraryhmään, osa 31

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 76 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Muumi (kopio) 30.8.2018 0:47
      Tulos: +854 (876 ääntä)
      Samaa kuvakulmaa käytetään otettaessa kuvia tatuoinneista ja läskeistä koirista? Paske kamera?

      Lainaa

    2. Tulos: +385 (395 ääntä)
      Ja varmaan myös kamera lihottaa?

      Lainaa

    3. Tulos: +564 (572 ääntä)
      Kyllä: Ja varmaan myös kamera lihottaa?
      Riippuu kuinka monta on syönyt. Kirsin saama sähköposti on etova ja häiriintynyt, mutta poliisista ei taida paljon apua olla kun edes sitä "astumista" ei ole kriminalisoitu.

      Lainaa

    4. Tulos: +307 (327 ääntä)
      Koira... räjähtää?

      Lainaa

    5. Joni Viisari 30.8.2018 1:24
      Tulos: +106 (126 ääntä)
      Minnan päivitys ois pitäny olla noitaryhmässä muiden kaltastensa seurassa.

      Lainaa

    6. Tulos: -634 (650 ääntä)
      Voisiko joku avata mulle Kirsin ongelmaa? Joku puskasta otti yhteyttä ja olisi halunnut saada pentuja Kirsin koirilta... Ei tämän ole pakko olla kasvattajalle OK, mutta miksi hyi helvetti, miksi poliisi...?

      Lainaa

    7. Asianajaja Janne teidän asianajajananne 30.8.2018 1:31
      Tulos: +345 (379 ääntä)
      Hmmm... Turha soittaa poliisia. Ihan Suomen lakien puitteissa tuo koirien kanssa pelehtiminen jostain syystä onnistuu. Toivottavasti asiaan saadaan muutos, ettei vaikuteta niin punaniskalalta.

      Lainaa

    8. Tulos: +272 (276 ääntä)
      Joku etsi itselleen parittelu-seuraa, ei koiralleen.

      Lainaa

    9. Mustalaisnaamio 30.8.2018 1:36
      Tulos: -389 (529 ääntä)
      Asianajaja Janne teidän asianajajananne: Hmmm… Turha soittaa poliisia. Ihan Suomen lakien puitteissa tuo koirien kanssa pelehtiminen jostain syystä onnistuu. Toivottavasti asiaan saadaan muutos, ettei vaikuteta niin punaniskalalta.
      Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.

      Lainaa

    10. Tulos: +768 (770 ääntä)
      Aina valitetaan siitä, että kissat ulkoilevat vapaasti. Miten joku viitsii valittaa nyt siitä, kun kissoja ulkoilutetaan valvotusti ja kytkettynä?

      Lainaa

    11. Tulos: +368 (372 ääntä)
      Utelias: Voisiko joku avata mulle Kirsin ongelmaa? Joku puskasta otti yhteyttä ja olisi halunnut saada pentuja Kirsin koirilta… Ei tämän ole pakko olla kasvattajalle OK, mutta miksi hyi helvetti, miksi poliisi…?
      Kirsiin oli siis ottanut yhteyttä henkilö, joka olisi itse halunnut "astua" kiimassa olevaa koiraa. Eläimiin sekaantumiseksikin kutsutaan.

      Lainaa

    12. Kyl ja juu 30.8.2018 2:53
      Tulos: +330 (354 ääntä)
      Nean kommentti valitettavan totta. Koira ei voi valita onko lihava vai ei. Mikäli ruokaa on vaan tarjolla niin kyllä se syö vaikka ei nälkä olisikkaan. Koirat kun ei säästämistä myöhemmälle ymmärrä..

      Lainaa

    13. Tulos: -140 (200 ääntä)
      ...Luulin että Kirsin postauksessa oli kyse metaforasta, siitä, että viestin lähettäjä halusi ”astua” itse kasvattajaa. Todella kummallinen iskuyritys, siis, mutta ei mitään sen ihmeempää. Ja sitten luin kommentit.

      Lainaa

    14. death trooper 30.8.2018 3:27
      Tulos: +252 (274 ääntä)
      Ekan mokan luettuani tuijotan kuolleella katseella huoneeni seinää pohtien ihmisten iljettävyyttä. Kiitos tästä taas, internetti.

      Lainaa

    15. Tulos: +111 (111 ääntä)
      Kyllä noita koiran nus***ita vaan on. Eräälle tutulle tarjottiin koiraa vastaavasti uroskoirasta. Ei suostunut.

      Lainaa

    16. Tulos: +209 (237 ääntä)
      Minna... olen jo valmiiksi pahoillani syntymättömän lapsesi puolesta. Raukkaparka saa tuollaiset geenit ristikseen.

      Lainaa

    17. King Arthur 30.8.2018 5:26
      Tulos: +506 (524 ääntä)
      Me tavattiin koirani kanssa ihan paras kissanlenkittäjä. Oli juuri muuttanut samaan taloyhtiöön ja oli päättänyt että kissan pitää nähdä maailmasta muutakin kuin kotinurkat, kerrostalossa kun asutaan. Hän oli myös ottanut asiakseen totuttaa kissaeläimen koiraeläimiin ja lähestyi meitä koiranomistajia kysellen josko kissa saisi hetken rauhassa katsella koiraa. Minusta se oli huippujuttu siksi että monet koirat eivät pääse rauhassa tutustumaan muihin eläimiin, mikä olisi tärkeä osa koulutusta jos haluaa että koira ei "räjähtele" tuosta vain kun toinen elukka tulee vastaan. Oma koirani oli ylivilkas ja hänen kissansa hieman arka joten teki molemmille hyvää oppia miten päästä eroon huonoista tavoista. Oikein näin miten minunkin vanha koirani malttoi riehumisviettinsä koska se oli utelias kissan suhteen, ja kissa taas ei paennut pois vaikka halusi, sillä sekin oli utelias. Kenellekään ei tullut näistä kohtaamisista toksoplasmoosia. Koirakin kuoli muista syistä. Äh, vieläkin tuntuu ilkeältä kirjoittaa tuo viimeinen lause. :(

      Lainaa

    18. Tulos: +243 (257 ääntä)
      King Arthur: Me tavattiin koirani kanssa ihan paras kissanlenkittäjä. Oli juuri muuttanut samaan taloyhtiöön ja oli päättänyt että kissan pitää nähdä maailmasta muutakin kuin kotinurkat, kerrostalossa kun asutaan. Hän oli myös ottanut asiakseen totuttaa kissaeläimen koiraeläimiin ja lähestyi meitä koiranomistajia kysellen josko [...]
      Esimerkillistä ja vastuullista kissan kotiympäristöön totuttamista. Sydäntä lämmittää kuulla muunkinlaisista kissanomistajista, kuin niistä kaheleista.

      Lainaa

    19. Kilokalori 30.8.2018 7:42
      Tulos: +339 (345 ääntä)
      "Minä, minä, minä, minä, ja kohta minun vaavi. Myös minun koira. Ei muut." T: Minna (Oletettavasti kohta ei koirakaan, kun se selkeästi räjähtelee pienille asioille, kuten kissoille ja... vauvoille?)

      Lainaa

    20. Tulos: +118 (186 ääntä)
      Saluma: Aina valitetaan siitä, että kissat ulkoilevat vapaasti. Miten joku viitsii valittaa nyt siitä, kun kissoja ulkoilutetaan valvotusti ja kytkettynä?
      Koska tämä oli koiraihminen ja niillehän monesti kissa on suoraan saatanasta.

      Lainaa

    21. Tulos: -116 (166 ääntä)
      Tuo koira ei oikeasti edes ole lihava

      Lainaa

    22. Tulos: -52 (106 ääntä)
      Miksiköhän ihmeessä puolet kommentistani jäi pois? Mutta siis olen itse jäsen tuossa ryhmässä, ja tuo kuva on videosta, jossa koira mököttää. Ja kukaan ei osaa mököttää yhtä näyttävästi kuin ranskanbulldoggi :D

      Lainaa

    23. Tulos: +108 (110 ääntä)
      Tuosta alimmasta nous pikkunen sota. Lähinnä sen takia kun koira on pullea ja lättäkuono. Tuo kuva kyllä vähän hämää, mutta toisia kuvia katsoneena koira näytti siltikin aika pötkylältä.

      Lainaa

    24. Tulos: -43 (113 ääntä)
      Mitä jos tuo sposti olikin sellainen äly jättiläinen, jonka mielestä on hauskaa kirjoittaa asiat lemmikin puolesta. Lemmikeillähän pitää omat fb sivutkin olla ja kaikki! En sitä millään lailla ymmärrä ja mielestäni typerää, mutta tämä kuulosti samalta. Unohti vain laittaa perään t. 5v Rekku

      Lainaa

    25. Tulos: +339 (341 ääntä)
      Voi v***u Minna! Jos et saa koiraasi pidettyä hallinnassa niin älä mene sen kanssa ulos. Mitäs sitten kun kohdalle tulee rusakko? onko se sitten kaupungin vika, jos koira lähtee jäniseläimen perään ja vauvalle tapahtuu jotain? Tiedoksi Minnalle myös, että tokson saa helpommin multaisista porkkanoista kuin kissan kanssa samassa taloudessa asumisesta. Älä siis syö kissan paskaa niillä kävelyilläsi, niin olet ihan turvassa. Näin kissan ulkoiluttajana pelottaa nuo koiran ulkoiluttajat, joista näkee jo kaukaa, että koira ei ole hallinnassa ja jos koira päättää lähteä niin sehän lähte. Jos ei jostain syystä jaksa/viitsi/osaa kouluttaa koiraa ja silti sellainen pitää saada, niin hankkisi edes sen kokoisen koiran että oma (lihas)massa riittää sen pitelemiseen.

      Lainaa

    26. Tulos: -13 (115 ääntä)
      Saluma: Aina valitetaan siitä, että kissat ulkoilevat vapaasti. Miten joku viitsii valittaa nyt siitä, kun kissoja ulkoilutetaan valvotusti ja kytkettynä?
      Koska noi piskien omistajat ovat maailman suurimpia idiootteja.

      Lainaa

    27. Tulos: +130 (160 ääntä)
      Kuvottavaa. Vastasikohan Kirsi tuohon mailiin mitään? Siis todella kuvottavaa. Sanat loppuvat, yök. "Aavistuksen rohkea kysymys" oli kyllä vuoden aliarviointi mailaajalta. Millaisiahan hänen enemmän rohkeat kysymyksensä ovat? "Telmimään." "Kasvattajan avustuksella." Tämäkin tyyppi tuolla jossain työpaikalla ja baareissa yms kulkee ja tulee vastaan. Hyh. Sanoinko jo, että kuvottavaa?

      Lainaa

    28. Tulos: -196 (224 ääntä)
      Aina särähtää kun joku sanoo ”lenkittävänsä” koiraansa (tai tässä tapauksessa kissansa). Meille ainakin ala-asteella opetettiin että lenkittäminen tarkoittaa makkaran tekemistä. Eli jos lenkitää koiraa, tekee siitä makkaran.

      Lainaa

    29. Tulos: +156 (160 ääntä)
      Entäpä: Mitä jos tuo sposti olikin sellainen äly jättiläinen, jonka mielestä on hauskaa kirjoittaa asiat lemmikin puolesta. Lemmikeillähän pitää omat fb sivutkin olla ja kaikki! En sitä millään lailla ymmärrä ja mielestäni typerää, mutta tämä kuulosti samalta. Unohti vain laittaa perään t. 5v Rekku
      Muuten voisin uskoakin, jollei tuossa olisi ollut mainintaa siitä, ettei yhdistelmällä voikaan syntyä pentuja.

      Lainaa

    30. Neiti Näpsä 30.8.2018 11:00
      Tulos: +166 (196 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
      Justiinsa juu, taas piti (turhaan) vetää se politiikka mukaan peliin. Vasemmalle kallistuva liberaali tässä hei. Myös minun mielestäni eläimiin sekautuminen pitäisi ehdottomasti kieltää laissa. Samaa mieltä on varmasti jokainen ihminen tässä maassa, oli hän sitten vasuri tai persu. Ellei nyt sitten satu itse olemaan eläimiin sekaantuja.

      Lainaa

    31. yli opisto hörhö 30.8.2018 11:01
      Tulos: +217 (221 ääntä)
      Minnalle pienenä vinkkinä että koulutus ei nyt ehkä ole ihan täysin onnistunut jos koira "räjähtelee" kun vastaan tulee muita eläimiä, ja silloin nimenomaan vika on juuri sinussa itsessäsi, ei niissä vastaantulijoissa. Mut ei nyt tosissaan, vikahan on aina niissä muissa ihmisissä ja heidän elukoissaan! Hohhoijaa.

      Lainaa

    32. Tulos: +108 (110 ääntä)
      On ne lemmikkieläimet sitten vaarallisia. Kaikenlaisia marsun ja kissan itiöitä...

      Lainaa

    33. Tulos: +147 (155 ääntä)
      Ai, toi äijä lähestyy koirakasvattajiakin. Laittanut useampaan kertaan meinaan työkaverilleni viestiä, jossa kysyy pääsisikö hän naimaan hänen hevostaan tai ponia. Laittaa vielä aina, ihan vitun hauskana vitsinä, että siitä ei voi syntyä kentaureita, eli "huoli pois".

      Lainaa

    34. Tulos: +72 (104 ääntä)
      Mela: Tuo koira ei oikeasti edes ole lihava
      Hei Riikka, kiva kun osallistuit keskusteluun. Ikävästi tilanne kuitenkin näyttää siltä, että koirasi todella on hieman ylipainoinen. Suosittelen lämpimästi liikunnan lisäämistä/ruoan tarkempaa säännöstelyä. Mököttäminenkin menee ohi ilman herkuilla lahjomista.

      Lainaa

    35. Tulos: -27 (41 ääntä)
      Asianajaja Janne teidän asianajajananne: Hmmm… Turha soittaa poliisia. Ihan Suomen lakien puitteissa tuo koirien kanssa pelehtiminen jostain syystä onnistuu. Toivottavasti asiaan saadaan muutos, ettei vaikuteta niin punaniskalalta.
      Entä mitä suomen laki sanoo, jos minä totean että olisi siltikin kirveelle töitä?

      Lainaa

    36. Tulos: +145 (163 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
      Niin, Vasemmistoliitto ja kaikki vihervasemmistohan on yleensä ehdottomasti kaikenlaista eläintensuojelua vastaan. /s

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (22 ääntä)
      Kävin hakemassa aamupalaa kesken mokien lukemisen. Just kun olin haukannut ekasta leivästä, luin tuon ekan mokan.

      Lainaa

    38. Tulos: +149 (151 ääntä)
      Juu: Koira… räjähtää?
      Se on se toksoplasmoosi, josta tulee koiralle toksoeksploosi.

      Lainaa

    39. Neiti Knatterton 30.8.2018 12:47
      Tulos: +4 (28 ääntä)
      Neiti Näpsä: Justiinsa juu, taas piti (turhaan) vetää se politiikka mukaan peliin. Vasemmalle kallistuva liberaali tässä hei. Myös minun mielestäni eläimiin sekautuminen pitäisi ehdottomasti kieltää laissa. Samaa mieltä on varmasti jokainen ihminen tässä maassa, oli hän sitten vasuri tai persu. Ellei nyt sitten satu itse olemaan eläimiin sekaantuja.
      Tai Mustalaisnaamio. Nimimerkki sopisi hyvin tallin taakse pälyilemään uhreja.

      Lainaa

    40. Tulos: +138 (140 ääntä)
      Minna: ei se kissan vika ole, jos et osaa pitää koiraasi kurissa. Ja samalla tavalla se koira voi riehaantua vapaana kulkevasta jäniksestä.

      Lainaa

    41. Tulos: +61 (63 ääntä)
      King Arthur: Me tavattiin koirani kanssa ihan paras kissanlenkittäjä. Oli juuri muuttanut samaan taloyhtiöön ja oli päättänyt että kissan pitää nähdä maailmasta muutakin kuin kotinurkat, kerrostalossa kun asutaan. Hän oli myös ottanut asiakseen totuttaa kissaeläimen koiraeläimiin ja lähestyi meitä koiranomistajia kysellen josko [...]
      Voi koira parkaa. On silti mahtava lukea näinkin positiivinen kommentti mitä tulee kissan ja koiran kohtaamiseen. :)

      Lainaa

    42. Tulos: +51 (83 ääntä)
      Alkuvuodesta eläinsuojelulakia uudistettiin ja eläimiin sekaantuminen on nykyään laitonta. Huomaan että harva kommentoija on tästä selvillä

      Lainaa

    43. Tulos: +61 (75 ääntä)
      Hyvä että ulkoiluttavat kissoja valjaissa. Ei leviä se toksoplasmoosikaan niin tehokkaasti, kun kissat ei pääse kakkimaan lasten hiekkalaatikoille yms.

      Lainaa

    44. Tulos: +22 (38 ääntä)
      Juu: Koira… räjähtää?
      Koiraämmä sais räjähtää. Oma ongelmansa jos ei osaa hallita koiraansa.

      Lainaa

    45. Tulos: +68 (70 ääntä)
      Kuulemma myös hevospalstoilla tammojen omistajat saa noita viestejä... ''Voisinko viettää hetken tammasi kanssa kahdestaan''.

      Lainaa

    46. Tulos: +63 (63 ääntä)
      ….: Minna: ei se kissan vika ole, jos et osaa pitää koiraasi kurissa. Ja samalla tavalla se koira voi riehaantua vapaana kulkevasta jäniksestä.
      Tai lapsesta.

      Lainaa

    47. Tulos: +90 (90 ääntä)
      Lakimiäs: Alkuvuodesta eläinsuojelulakia uudistettiin ja eläimiin sekaantuminen on nykyään laitonta. Huomaan että harva kommentoija on tästä selvillä
      Käsittääkseni tuo on vasta lakiehdotus, eduskunta ei ole vielä hyväksynyt sitä. Vai olenko missannut taas jotain?

      Lainaa

    48. Tulos: -11 (53 ääntä)
      Jorma: Entä mitä suomen laki sanoo, jos minä totean että olisi siltikin kirveelle töitä?
      Vähän kanssa mietin, en ole mikään internet tough chick tai mikään muukaan tough chick, mutta osa ystävistäni ei ole alipainoisia nörttejä. Jos vastaisin tälle "koiranystävälle" että tervetuloa vain, ottaisin "korvauksen", ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua "koiranystävää" vaikkapa paistinpannulla heti sen jälkeen (lemmikki toki vietäisiin siksi aikaa hoitoon ettei mitään pahaa sattuisi) niin mitä se voisi tehdä? Poliisilla tuskin on lomaketta "piti panna eläintä mutten saanutkaan, valitus" -ja jos onkin, sitä tuskin moni kehtaisi täyttää.

      Lainaa

    49. abort mission 30.8.2018 17:53
      Tulos: +42 (50 ääntä)
      Joo: Jos vastaisin tälle “koiranystävälle” että tervetuloa vain, ottaisin “korvauksen”, ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua “koiranystävää” vaikkapa paistinpannulla heti sen jälkeen (lemmikki toki vietäisiin siksi aikaa hoitoon ettei mitään pahaa sattuisi) niin mitä se voisi tehdä? Poliisilla tuskin on lomaketta “piti panna eläintä mutten saanutkaan, valitus” -ja jos onkin, sitä tuskin moni kehtaisi täyttää. [...]
      Kyllä siitä pahoinpitelysyytteen saa nostettua, jos vaan kehtaa. Vielä kun löytyy sähköpostiviestit todisteeksi tapaamisesta, niin ei tarvi olla kummoinen columbo hoksatakseen, millä aikeilla kutsu on esitetty. Tämä on pelkkää mutuilua, mutta luulisin että tommosta viestittelijää vastaan voi nostaa häirintäsyytteen tms., jos viestit eivät kiellosta huolimatta lopu. Onhan se tavallaan seksuaalista häirintää, jos ehdotellaan osallistumaan tuommoiseen tapahtumaan ihan vain katselijanakin.

      Lainaa

    50. Tulos: +58 (62 ääntä)
      Joo: Vähän kanssa mietin, en ole mikään internet tough chick tai mikään muukaan tough chick, mutta osa ystävistäni ei ole alipainoisia nörttejä. Jos vastaisin tälle “koiranystävälle” että tervetuloa vain, ottaisin “korvauksen”, ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua “koiranystävää” vaikkapa [...]
      Luuletko sä että poliisilla on valmiina jotkut kaavakkeet joihin laitetaan ruksi, ja jos ei satu osumaan mihinkään ennalta määritelyyn kaavakkeeseen niin rikosta ei ole tapahtunut?

      Lainaa

    51. Tulos: -4 (30 ääntä)
      Mistä minä tietäisin? Viimeisin poliisin kanssa ajatustenvaihto oli "hukkasin ajokorttini, saisinko uuden?" "Et täältä, ota yhteyttä Trafiin" "ok kiitos". Poliisiasiat eivät varsinaisesti ole ydinosaamistani. Silti oletan -oli lomaketta tai ei -että olisi aika korkea kynnys ilmoittaa poliisille että joku huitaisi paistinpannulla koska aikoi raiskata koiran. Kuulostaa ennemmin sketsiltä kuin esitutkinnalta =7

      Lainaa

    52. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Joo: Mistä minä tietäisin? Viimeisin poliisin kanssa ajatustenvaihto oli “hukkasin ajokorttini, saisinko uuden?” “Et täältä, ota yhteyttä Trafiin” “ok kiitos”. Poliisiasiat eivät varsinaisesti ole ydinosaamistani. Silti oletan -oli lomaketta tai ei -että olisi aika korkea kynnys ilmoittaa poliisille että joku huitaisi [...]
      Kai tuon kaavake-asian nyt ihan maalaisjärjellä luulisi ymmärtävän. Voi olla korkea kynnys, tai voi olla että ei. Normaalille jannulle on "melko" korkea kynnys raiskata koira tai edes tiedustella kasvattajalta olisko se mahdollista. Yritän siis sanoa että rikoksen tunnusmerkit täyttyisi "sinun tapauksessasi" mutta samaan hengenvetoon voin sanoa, että pienestä muljuttamisesta ei mitään sellaista sanktiota saa etteikö se olisi sen arvoista.

      Lainaa

    53. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Juu: Koira… räjähtää?
      Boom bitch

      Lainaa

    54. Ihmettelijä 30.8.2018 22:04
      Tulos: +7 (45 ääntä)
      Utelias: Voisiko joku avata mulle Kirsin ongelmaa? Joku puskasta otti yhteyttä ja olisi halunnut saada pentuja Kirsin koirilta… Ei tämän ole pakko olla kasvattajalle OK, mutta miksi hyi helvetti, miksi poliisi…?
      Tavallaan hellyyttävää, että joku ihminen (nimimerkki Utelias) on näin yksinkertainen, ettei ymmärrä, vaikka suoraan kerrotaan asia. Ja tavallaan ärsyttävää: miten voi olla mahdollista ettet ymmärrä, vaikka eläimiinsekaantujapervo kysyy suoraan "rohkean" kysymyksen, että voisiko päästä telmimään koiran kanssa? Miten tuon mokan voi ymmärtää niin, että tarkoitus on saada pentuja, kun äijä vain haluaa päästä koiran panolle kun juoksuisella nartulla on kiima päällä? Toivottavasti nimimerkki Utelias tulee kertomaan, miten kaltaisesi yksinkertainen ihminen ylipäätään selviää elämästä?

      Lainaa

    55. Sijaiskärsijä 30.8.2018 22:19
      Tulos: +40 (46 ääntä)
      Joo: Vähän kanssa mietin, en ole mikään internet tough chick tai mikään muukaan tough chick, mutta osa ystävistäni ei ole alipainoisia nörttejä. Jos vastaisin tälle “koiranystävälle” että tervetuloa vain, ottaisin “korvauksen”, ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua “koiranystävää” vaikkapa paistinpannulla heti sen jälkeen (lemmikki toki vietäisiin siksi aikaa hoitoon ettei mitään pahaa sattuisi) niin mitä se voisi tehdä? Poliisilla tuskin on lomaketta “piti panna eläintä mutten saanutkaan, valitus” -ja jos onkin, sitä tuskin moni kehtaisi täyttää.
      En ole varma mikä näistä on huvittavin tapaus: netissä uhoaja, kaverillaan uhoaja vai netissä kaverillaan uhoaja.

      Lainaa

    56. Möhköfantti 31.8.2018 2:19
      Tulos: +50 (52 ääntä)
      Saluma: Aina valitetaan siitä, että kissat ulkoilevat vapaasti. Miten joku viitsii valittaa nyt siitä, kun kissoja ulkoilutetaan valvotusti ja kytkettynä?
      Niinpä. Mulla yksi kissa ulkoilee valjaissa, muut elelevät sisällä, koska ei ole toistaiseksi soveltunut ulkona oloon kiinni. Ei kyllä kukaan koiran ulkoiluttaja ole koskaan sanonut muuta kuin ihailevia sanoja. Joidenkin koirien kanssa ollaan jopa tutustuttu. Toki hyvin varovaisesti. Jos koiraansa ei osaa hallita niin, että pelkää päällekarkausta, olis parempi hommata asiantuntijoiden deuvoja tai pehmolelu.

      Lainaa

    57. Möhköfantti 31.8.2018 2:20
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Möhköfantti: Niinpä. Mulla yksi kissa ulkoilee valjaissa, muut elelevät sisällä, koska ei ole toistaiseksi soveltunut ulkona oloon kiinni. Ei kyllä kukaan koiran ulkoiluttaja ole koskaan sanonut muuta kuin ihailevia sanoja. Joidenkin koirien kanssa ollaan jopa tutustuttu. Toki hyvin varovaisesti. Jos koiraansa ei osaa hallita niin, [...]
      *neuvoja toki...

      Lainaa

    58. Järkyttynyt 31.8.2018 3:52
      Tulos: +45 (47 ääntä)
      Noille eläimiin sekaantujille on ihan oma foorumi Suomessakin, beastforum. Ja jos nyt joku miettii, että miten tuon löysin ja miksi sen etsin niin telkasta tuli joskus joku dokkari tai uutinen ihmisistä jotka olivat "parisuhteessa" lemmikkinsä kanssa. Rupesin miettimään, että missä ne sitten tapaavat keskenään kun tuskin huutelevat kylillä harrastuksestaan ja googlettelulla löysin lopulta tuon.

      Lainaa

    59. Tulos: +40 (48 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
      Mustalaisnaamio on ilmeisesti niitä tyyppejä, jotka eivät tiedä mitä eroa on aikuisella täysjärkisellä ihmisellä ja koiralla. Herran vuonna 2018, kun kaikki maailman tieto on kaikkien saatavilla internetissä, heitä vielä marssii keskuudessamme.

      Lainaa

    60. Tulos: +26 (30 ääntä)
      On meillä sentään eläinsuojelurikokset rangaistusperusteena, vaikka eläimeen yhtyminen ei sinällään ole rikos (vielä).

      Lainaa

    61. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Asianajaja Janne teidän asianajajananne: Hmmm… Turha soittaa poliisia. Ihan Suomen lakien puitteissa tuo koirien kanssa pelehtiminen jostain syystä onnistuu. Toivottavasti asiaan saadaan muutos, ettei vaikuteta niin punaniskalalta.
      Jep. Poliisia tuskin kiinnosta, ellei siten myös itse kiihootu malamuteista.

      Lainaa

    62. Tulos: -48 (58 ääntä)
      Raija: On meillä sentään eläinsuojelurikokset rangaistusperusteena, vaikka eläimeen yhtyminen ei sinällään ole rikos (vielä).
      Pieni muna, iso koira. Ei kärsimystä eläimelle, korkeintaan pientä turhautumista.

      Lainaa

    63. Tulos: -19 (53 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
      jos kielletään, niin miten keskustanuoret saavat sen jälkeen seksikokemuksia?!?

      Lainaa

    64. Tulos: +46 (60 ääntä)
      Pesupallo: Niin, Vasemmistoliitto ja kaikki vihervasemmistohan on yleensä ehdottomasti kaikenlaista eläintensuojelua vastaan. /s
      Niin ja koska Suomi on ollut kohta 50 vuotta oikeistoenemmistöinen maa, niin kaikki lainsäädännölliset vääryydet ovat vasemmiston syytä.

      Lainaa

    65. Eitaidatietääkissoistamitään 2.9.2018 2:05
      Tulos: +36 (42 ääntä)
      Siis toksoplasmoosia et saa kissalta, ellet mene vetämään sen kakkaa naamariis. Jessus.

      Lainaa

    66. Eläinsuojelija 2.9.2018 8:24
      Tulos: -22 (60 ääntä)
      Naurattaa aina mikä hirveä itku ja parku näistä yksittäisistä eläimiinsekaantujista syntyy, mutta käsien tunkeminen rutiinilla lehmien perseisiin on kaikkien mielestä ihan mahtavaa ja todella ok. Ja älkää ymmärtäkö väärin, vastustan totta kai kaikkea eläimiin sekaantumista, en vaan ymmärrä miten se keinosiementäminen on mitenkään hyväksyttävämpää.

      Lainaa

    67. Lopullinen valitusaste 3.9.2018 7:20
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      Juu: Koira… räjähtää?
      Eräs osa kantaväestöstä pitää koiria joilla on suuri todennäköisyys "räjähdellä" eli raadella kaikki pienemmät elolliset olennot ihan vaistomaisesti.

      Lainaa

    68. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Jopas: jos kielletään, niin miten keskustanuoret saavat sen jälkeen seksikokemuksia?!?
      En erityisemmin pidä keskustasta puolueena enkä heidän politiikasta, mutta silti sanoisin että kommenttisi oli kyllä yksi typerimmistä tänä vuonna feissarimokiin kirjoitetuista kommenteista. Maaseudulla kasvaneenja ja aikuisiän pohjoisen kaupunkeja asuneena, sanon että tunnen monia keskustalaisia, tunnen myös keskustanuorissa olevia ja olleita. Koskaan en muista kuulleeni kenenkään heistä sekaantuneen eläimiin tai heidän ylipäätään puhuvan eläimiinsekaantumisesta mitään.

      Lainaa

    69. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Tuo nartunetsijä lienee sama Anssi-trolli, joka mailailee hevostenomistajille. Jos hänelle vastaa myöntävästi, ei palaa enää koskaan asiaan :D eli ei taida oikeasti ees kiinnostaa, kuhan kiusaa ihmisiä. Plus nartun astuminen on kielletty eläinsuojelulaissa, koska se voisi tuottaa kipua. Sen sijaan pelkästä aikeesta ei voi ketään syyttää.

      Lainaa

    70. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Kirsin saama viesti on vanha trolli. Joku lähettelee samanlaisia viestejä myös tammojen omistajille ja niissä on noita samoja lauseita ("Häntä siirtyy sivuun" jne.). Aloitti jo vuosia sitten joten en tiedä onko sama tyyppi vai jatkaako joku tätä hassunhauskaa viestittelyä.

      Lainaa

    71. Tulos: +44 (44 ääntä)
      Itse vien kissaa valjaissa ulos päivittäin ja jos tulee koira niin pidän joko etäisyyttä tai otan syliin paitsi jos koiran omistaja ja koira vartavasten haluavat lähestyä, ja kun kissa on yleensä vain utelias nuuskimaan ja tutustumaan eikä pelkää. Silti törmännyt tapauksiin jotka on tyyliin "sinulla ei ole oikeutta olla olemassa kilometrin säteellä minusta koska olenhan koiran omistaja", kerran alkoi joku nainen räyhäämään koska minulla ei ole ennustajan taitoja eikä röntgen katsetta millä näkisin sen rakennuksen läpi jonka nurkan takaa tuli koiransa kanssa. Koira ei ollu moksiskaan ja oli ihan rauhallinen mutta ämmä räyhäsi ja uhkaili vetää turpaan. Onneksi suurin osa ovat kuitenkin mukavia ja monesti hymyilevät ja tulevat katsomaan kissaa.

      Lainaa

    72. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Kissoja ei siis saa pitää vapaana, mutta ei myöskään viedä lenkille! Ovat nämä eräät koiranlenkittäjät sitten itsekkäitä, sen erään loisen voi muuten saada vain syömällä kissan ulostetta. Tällöinkin todella harvinaista. Saman loisen voi myös saada maan alla kasvavista juureksista ja jopa naudan medium-lihasta.

      Lainaa

    73. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Riikan koira on muutenkin äärimmäisen epämuodostunut, jolloin pienikin ylipaino aiheuttaa lisää tuskaa.

      Lainaa

    74. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Eitaidatietääkissoistamitään: Siis toksoplasmoosia et saa kissalta, ellet mene vetämään sen kakkaa naamariis. Jessus.
      Ja sisäkissalta sen saaminen muutenkin aika heikkoa. Se kun tarttuu kissoihin hiiristä.

      Lainaa

    75. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Joo: Vähän kanssa mietin, en ole mikään internet tough chick tai mikään muukaan tough chick, mutta osa ystävistäni ei ole alipainoisia nörttejä. Jos vastaisin tälle “koiranystävälle” että tervetuloa vain, ottaisin “korvauksen”, ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua “koiranystävää” vaikkapa [...]
      Kyseisessä skenaariossa viestittelijä ei ole syyllistynyt kuin huonoon makuun. Sinä taas tilanteesta riippuen pahoinpitelyyn ja ryöstöön jotka molemmat olisivat aika helposti törkeitä. Olisi tuuria, jos selviäisit sakoilla ja ehdollisella. Ylipäätänsä kannattaa miettiä aika tarkkaan, ennen kuin lähtee väkivallalla uhkailemaan.

      Lainaa

    76. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
      Eiköhän se ole Keskustan jyväjemmarit sun muut hyväksikäyttäjät, jotka tätä harrastaa

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, kuva, lihava, paino, ylipaino, viesti, sairasta, kissat, lenkki, toksoplasmoosi

  • Uusimmat

  • Kategoriat