Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 346

Noin puoli vuotta sitten kerroin, kuinka postiluukusta tipahtaa joka päivä nallekarkki...
Taustatietoja: Nallekarkkitarina julkaisusta Sinulle on postia, osa 4 saa tänään jatkoa. Lue se ensin. Sekalaisia, osa 346

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +863 (895 ääntä)
      Kellä voi olla niin tylsä elämä, että jaksaa pudotella puoli vuotta nallekarkkeja jonkun postiluukusta? Ostaakohan se ne karkit oikein just tuohon tarkotukseen? Ihmiset on sitten kummallisia...

      Lainaa

    2. ihanmummovaan 12.7.2018 0:32
      Tulos: +823 (827 ääntä)
      Tapani, tuo nallekarkkiterrorismin uhri, on sairastunut Tukholman syndroomaan. Minkähänlainen trauma tulis, jos nallekarkkien tulo loppuis?

      Lainaa

    3. Tulos: +208 (222 ääntä)
      Etpä taida Toni tehdä vaikutusta naiseen vaikka kertoisit sperman määrästä millilitroissa.

      Lainaa

    4. Laksatiivitaavi 12.7.2018 0:40
      Tulos: +176 (204 ääntä)
      Mitähän tapahtuis jos ne nallikarkit menis joskus tasan ja loppuisi niiden tulo?

      Lainaa

    5. Tulos: -58 (80 ääntä)
      Kaisa ei ymmärrä hyvän päälle.

      Lainaa

    6. Tulos: +313 (319 ääntä)
      Tapani: laita kulho alle ni on sit kemuihin tarjoiltavaa.

      Lainaa

    7. Nallekarkki 12.7.2018 1:01
      Tulos: +71 (81 ääntä)
      Kelpais nallekarkit kyllä mulle

      Lainaa

    8. Lehmä vs nauta 12.7.2018 1:30
      Tulos: -51 (143 ääntä)
      Yli 80 prosenttia Suomessa tuotetusta naudanlihasta saadaan lypsykarjasta eli maitolehmistä. Liharotuiset naudat ovat lihaksikkaampia kuin lypsylehmät. Pihvilihan osuus naudanlihantuotannosta on vajaa 20 prosenttia. Teuraaksi vietävät eläimet numeroidaan ja kuljetetaan teurastukseen keskittyneisiin laitoksiin. Muista lihaeläimistä siat kokevat kuljetuksen lisäksi myös toisen holokaustin uhreille tutun kohtalon, nimittäin kaasuttamisen, joka mallinnettiin ihmisille eläinten teurastamoista. Tainnuttamisen, kuten kaasuttamisen tai pulttipyssyllä ampumisen jälkeen teurastamotyöntekijä viiltää eläimen kurkun auki aiheuttaen lopullisen kuoleman. Eläinmaatalouden vuoksi kurkunviilto onkin maailman yleisin kuolintapa.

      Lainaa

    9. King Arthur 12.7.2018 1:39
      Tulos: +42 (52 ääntä)
      Toi Antin juttu on jo antiikkia. Hyvä että se on nyt tänne museoituna.

      Lainaa

    10. Tulos: -48 (88 ääntä)
      Lehmä vs nauta: Yli 80 prosenttia Suomessa tuotetusta naudanlihasta saadaan lypsykarjasta eli maitolehmistä. Liharotuiset naudat ovat lihaksikkaampia kuin lypsylehmät. Pihvilihan osuus naudanlihantuotannosta on vajaa 20 prosenttia.
      Minäkin olen aina ihmetellyt, että miksi suomalaiset suostuvat syömään tajuttoman heikkolaatuisia pihvejä. ...no, kun kerran (muka)halvalla saa... Eihän nyt aina arkena tarvitse Kobe-härkää syödä, mutta pihvi pihvikarjasta ja maito maitokarjasta eikä päinvastoin. Jotenkin tämä suomen kielikin ikään kuin opastaisi oikeaan suuntaan... mutta kun ei, niin ei.

      Lainaa

    11. Tulos: +138 (152 ääntä)
      jamppa: Minäkin olen aina ihmetellyt, että miksi suomalaiset suostuvat syömään tajuttoman heikkolaatuisia pihvejä. …no, kun kerran (muka)halvalla saa… Eihän nyt aina arkena tarvitse Kobe-härkää syödä, mutta pihvi pihvikarjasta ja maito maitokarjasta eikä päinvastoin. Jotenkin tämä suomen kielikin ikään kuin opastaisi oikeaan suuntaan… mutta kun ei, niin ei.
      Nimenomaan. Ainoastaan parhaat palat kelpaa ja muut rojut roskiin. Kummallista että täällä lottovoittajien maassa suostutaan kaikenlaista paskalaatua syömään. (lukekaa sarkastisesti)

      Lainaa

    12. Tulos: -47 (99 ääntä)
      Jos kaisalle Jurassic park oli mestariteos, pelkään että hän ei ole tottunut pettymään.

      Lainaa

    13. Tulos: +145 (201 ääntä)
      Jakke Tee: Jos kaisalle Jurassic park oli mestariteos, pelkään että hän ei ole tottunut pettymään.
      Wtf, Jurassic Park on oman genrensä mestariteos. Kuten sanotaan; ”Hating popular things doesn't make you an interesting person.” Pidä hauskaa Citizen Kanen ja Mulholland Driven kanssa ja anna muiden nauttia oikeasti viihdyttävästä sisällöstä.

      Lainaa

    14. Tulos: +78 (80 ääntä)
      Voin jotenkin kuvitella Tonin kehuskelemassa baarissa siitä, miten voi siirtää naiselle 2000TB kamaa parissa sekunnissa. Vaatii vain muutamia valmisteluja, joissa nainen voisi auttaa.

      Lainaa

    15. Naisoletettu 12.7.2018 9:38
      Tulos: +16 (104 ääntä)
      Peeke: Wtf, Jurassic Park on oman genrensä mestariteos. Kuten sanotaan; ”Hating popular things doesn’t make you an interesting person.” Pidä hauskaa Citizen Kanen ja Mulholland Driven kanssa ja anna muiden nauttia oikeasti viihdyttävästä sisällöstä.
      Kenen mielestä on, kenen ei. Mielipideasia, josta ei voi kuin kiistellä. Itse en leffasta pidä eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, että on "siistiä dissata suosittuja leffoja". Tylsä ja yliarvostettu. Mutta ymmärrän kyllä myös, että jotkut siitä pitävät. Ja turha tulla seuraavaksi lässyttämään, että en ymmärrä elokuvista mitään, jos en Jurassic Parkista pidä. Kertoo vain enempi ihmisestä itsestään, että ei hyväksy eriäviä mielipiteitä, koska "klassikkoleffa, jota ei saa kritisoida".

      Lainaa

    16. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Dipoli: Voin jotenkin kuvitella Tonin kehuskelemassa baarissa siitä, miten voi siirtää naiselle 2000TB kamaa parissa sekunnissa. Vaatii vain muutamia valmisteluja, joissa nainen voisi auttaa.
      Voin jotenkin kuvitella, että Tonilta onnistuisi tuo siirto parissa sekunnissa ihan ilman valmisteluja.

      Lainaa

    17. Seppo Saviniemi 12.7.2018 10:22
      Tulos: +169 (179 ääntä)
      Miten vaikeaa voi olla saada nallekarkkityyppi kiinni? Jos tietää esim. mihin aikaan niitä tulee niin voi olla kytiksellä oven takana. Kyl mua ainakin kiinnostais.

      Lainaa

    18. Tulos: +48 (64 ääntä)
      Peeke: Wtf, Jurassic Park on oman genrensä mestariteos. Kuten sanotaan; ”Hating popular things doesn’t make you an interesting person.” Pidä hauskaa Citizen Kanen ja Mulholland Driven kanssa ja anna muiden nauttia oikeasti viihdyttävästä sisällöstä.
      Tarkoitatko, että Citizen Kane tai Mulholland Drive eivät olisi ansainneet suosiotaan? Jos ymmärsin viestisi oikein, niin teet itse ihan samaa mistä kritisoit muita. Molemmat on vähintään yhtä lailla mestariteoksia kuin Jurassic Park ja toisten mielestä myös oikeasti viihdyttäviä.

      Lainaa

    19. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Hei miksei tässä ole Antin ketjun kommentteja? Satoja kommentteja savolaista kieroutta puuttuu!! Ihan vajaaksi jäi.

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (48 ääntä)
      pöljä: Kaisa ei ymmärrä hyvän päälle.
      Hyvän? Ensimmäinenkin Jurassic World oli hirveätä sontaa, ja trailerin perusteella tämä jatko-osa on vieläkin huonompi. Kaukana tosiaan Jurassic Parkista...

      Lainaa

    21. Tulos: +12 (28 ääntä)
      Mitä Antin juttuun tulee, niin eihän moka ole kuka trollaa tai vitsin kertoo vaan ne jotka sen ottavat tosiaan. Kuten tässä tapauksessa ilmeisesti jutun tänne postaaja.

      Lainaa

    22. Tulos: +40 (46 ääntä)
      kikkare: Tarkoitatko, että Citizen Kane tai Mulholland Drive eivät olisi ansainneet suosiotaan? Jos ymmärsin viestisi oikein, niin teet itse ihan samaa mistä kritisoit muita. Molemmat on vähintään yhtä lailla mestariteoksia kuin Jurassic Park ja toisten mielestä myös oikeasti viihdyttäviä.
      Olet oikeassa, syyllistyn usein samaan itsekin. Mielestäni Citizen Kane se vasta tylsä onkin, Mulholland Drive taas tarpeettoman sekava ja sitä kautta todella työläs seurattava vaikka tyylisuuntansa mukainen toki. Ihoni alle pääsee turhankin helposti dissaamalla lempiasioitani. Yritän parantaa tätä.

      Lainaa

    23. Tulos: +46 (46 ääntä)
      Eiköhän tässä Jurassic Park-asiassakin voi todeta, että "opinions are like assholes, everyone's got one." Itse tykkäsin leffasta ihan älyttömästi lapsena ja nykyäänkin ne tehosteet ovat todella vaikuttavat verrattuna vaikkapa johonkin Transformes-leffoihin, missä ei erota tapahtumista mitään, koska kaikki on tietokoneilla väsättyä sotkua ja kauheaa meteliä. Kategorisoin uusimmat JP-leffatkin samaan kastiin, se eka uus JP oli ihan hirveä. Mutta se ei ole multa pois, jos joku tykkää siitä, eikä se siis pidä olla keneltäkään pois, jos mä tykkään siitä alkuperäisestä. Ihmiset oikeasti....

      Lainaa

    24. yli opisto hörhö 12.7.2018 12:44
      Tulos: +53 (63 ääntä)
      Naisoletettu: Kenen mielestä on, kenen ei. Mielipideasia, josta ei voi kuin kiistellä. Itse en leffasta pidä eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, että on “siistiä dissata suosittuja leffoja”. Tylsä ja yliarvostettu. Mutta ymmärrän kyllä myös, että jotkut siitä pitävät. Ja turha tulla seuraavaksi lässyttämään, että en ymmärrä elokuvista mitään, jos en Jurassic Parkista pidä. Kertoo vain enempi ihmisestä itsestään, että ei hyväksy eriäviä mielipiteitä, koska “klassikkoleffa, jota ei saa kritisoida”.
      JP oli ja on merkityksellinen elokuvateollisuudelle itselleen, eikä se ole mikään mielipideasia. Elokuvaa voi arvostaa vaikkei siitä pitäisikään henkilökohtaisesti.

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (31 ääntä)
      Löytyisikö keltään DNA-USB-adapterikaapelia? Voisi alkaa varmuuskopioida tiedostojaan mälliin. Pilaantuukohan sperman tallennuskapasiteetti ja jos pilaantuu, niin kuinka nopeasti?

      Lainaa

    26. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Siis toi Antin juttuhan oli läppää. En halua uskoa mitään muuta.

      Lainaa

    27. Sano ei jeesukselle 12.7.2018 14:09
      Tulos: +94 (98 ääntä)
      Ninni: Kellä voi olla niin tylsä elämä, että jaksaa pudotella puoli vuotta nallekarkkeja jonkun postiluukusta? Ostaakohan se ne karkit oikein just tuohon tarkotukseen? Ihmiset on sitten kummallisia…
      Siis eikö kukaan muu arvosta ton nallekarkki-jäynääjän omistautumista!? Hienoin ihminen pitkään aikaan ja onhan toi hauska läppä.

      Lainaa

    28. Tulos: +12 (20 ääntä)
      MrT: Nimenomaan. Ainoastaan parhaat palat kelpaa ja muut rojut roskiin. Kummallista että täällä lottovoittajien maassa suostutaan kaikenlaista paskalaatua syömään. (lukekaa sarkastisesti)
      Ehkä nimimerkki jamppa ei tarkoittanut et muut palat menis roskiin. Ite oon sitä mieltä että ns. parhaista paloista (sisäfile tai t-luupihvi jne) ne nimenoimaiset pihvit kannattaa paistaa ja tehdä suosiolla muista osista jotain muuta herkkua.

      Lainaa

    29. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Joku selvästi tilannut Amazonista sokerittomia nallekarkkei ja haluaa jakaa niiden aiheuttamaa "iloa" muillekin.

      Lainaa

    30. Mitävittuanyttaas 12.7.2018 17:28
      Tulos: +41 (43 ääntä)
      Onko tämä nyt niitä tapauksia, missä nallekarkit jaetaan tasan? Vai sellaisia, missä toiset saa pyytämättään ylimääräistä? Kaverin puolesta kyselen.

      Lainaa

    31. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Mitävⅰttuanyttaas: Onko tämä nyt niitä tapauksia, missä nallekarkit jaetaan tasan? Vai sellaisia, missä toiset saa pyytämättään ylimääräistä? Kaverin puolesta kyselen.
      Toivon kyllä, että kyse olisi juuri tuosta. Toisaalta, tästä voi myös laskea, kuinka pitkään kestää se nallekarkkien jakaminen tasan. Aika kauan, jos jatkuu vieläkin.

      Lainaa

    32. Tulos: +104 (104 ääntä)
      Täällä kommenteissa te vaan kiistelette Jurassic Parkista kun oikeasti kiinnostavin asia on tämä nallekarkkijuttu. Mistä niitä tulee? Onko se joku naapuri, joka ohikulkiessaan tiputtaa karkkeja? Miksi? Ei kukaan jaksa noin pitkään pysyä samassa jäynässä ilman kunnon motiivia! Vaadin, että Taneli selvittää asian!

      Lainaa

    33. Tulos: +125 (125 ääntä)
      Ninni: Kellä voi olla niin tylsä elämä, että jaksaa pudotella puoli vuotta nallekarkkeja jonkun postiluukusta? Ostaakohan se ne karkit oikein just tuohon tarkotukseen? Ihmiset on sitten kummallisia…
      Mieti, jos Tapani muuttaisi toiseen kaupunkiin ja siellä alkaisi putoilla nallekarkkeja postiluukusta. Kuin Stephen Kingin kirjasta.

      Lainaa

    34. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Örrr: Kyllä tuo Antin juttu on onneksi läppää, mielenkiintoista olisi kyllä nähdä kommentit tuosta.

      Lainaa

    35. Nälkäinen 13.7.2018 15:54
      Tulos: +71 (71 ääntä)
      Se tärkein kysymys on edelleen kysymättä, syökö Tapani luukusta tippuvat nallekarkit?

      Lainaa

    36. Tulos: -21 (37 ääntä)
      En usko että mitään nallekarkkeja tulee, ehkä kerran (tai jopa pari) on voinut tulla mutta että noin pitkään? Ei pidä uskoa kaikkea mitä lukee.

      Lainaa

    37. Tulos: -6 (14 ääntä)
      yli opisto hörhö: JP oli ja on merkityksellinen elokuvateollisuudelle itselleen, eikä se ole mikään mielipideasia. Elokuvaa voi arvostaa vaikkei siitä pitäisikään henkilökohtaisesti.
      Harvey Weinstein oli ja on myös merkityksellinen elokuvateollisuudelle.

      Lainaa

    38. Tulos: +14 (20 ääntä)
      SuMea: Harvey Weinstein oli ja on myös merkityksellinen elokuvateollisuudelle.
      Niinpä. Weinsteinia voi pitää merkittävänä pitämättä hänestä.

      Lainaa

    39. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Ahaa: En usko että mitään nallekarkkeja tulee, ehkä kerran (tai jopa pari) on voinut tulla mutta että noin pitkään? Ei pidä uskoa kaikkea mitä lukee.
      Minä kun en usko, että voit oikeasti olla tuota mieltä. Varsinainen satusetä, et muka usko...Hah hah.

      Lainaa

    40. Tulos: +29 (31 ääntä)
      jamppa: Minäkin olen aina ihmetellyt, että miksi suomalaiset suostuvat syömään tajuttoman heikkolaatuisia pihvejä. …no, kun kerran (muka)halvalla saa… Eihän nyt aina arkena tarvitse Kobe-härkää syödä, mutta pihvi pihvikarjasta ja maito maitokarjasta eikä päinvastoin. Jotenkin tämä suomen kielikin ikään kuin opastaisi oikeaan suuntaan… mutta kun ei, niin ei.
      Mitä sille maitokarjasta tulevalle lihalle sitten pitäisi tehdä?

      Lainaa

    41. Tulos: +1 (17 ääntä)
      Mitä jos nallekarkit on sokerittomia ja niitä pudotellaan postiluukusta siinä tarkoituksessa että joku koira saataisiin hengiltä/sairaaksi?

      Lainaa

    42. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Nallekarkkikeissi: Veikkaan syylliseksi naapurin lasta joka ei halua ottaa vitamiinejaan ja on keksinyt näppärän keinon hävittää ne tiputtamalla naapurin postiluukusta. Lasten vitamiineja saa siis nallekarkkeina, vitanallet :)

      Lainaa

    43. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Totta, Jurassic Worldit ovat jäätävää kuraa.

      Lainaa

    44. Tulviva piikkisika 24.7.2021 20:25
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Joku ollut sit mieltä, että nallekarkit ei ole menneet tasan ja yrittää korjata?

      Lainaa

    45. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Vieläköhän nallekarkkeja tippuu postiluukusta?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: naudanliha, liha, lehmät, data, terä, Jurassic World, elokuva, leffa, arviointi, arvostelu, posti, nallekarkki, nallekarkit