Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 41

Varkaus ei ole aina näpistys, eikä poliisi anna aina sakkoja.
Mielensäpahoittajat, osa 41

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 60 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +590 (622 ääntä)
      Lumilta meni vitsi hieman ohi

      Lainaa

    2. Tulos: +233 (281 ääntä)
      Ois se elämä vaikeeta jos ois noinki herkkä ku Lumi

      Lainaa

    3. Tulos: -92 (190 ääntä)
      Lumi sulaa, niinkuin milleniaalit muutenkin

      Lainaa

    4. Tulos: +232 (248 ääntä)
      Harvoin ees noi poliisipartiot pysähtelee pysäköintisakkoja kirjottelemaan, ellei auto ole oikeesti jätetty tosi vaaralliseen paikkaan, tyylii risteykseen tai tukkien kaistan maantiellä. Yleensä parkkisakot hoitaa nää kuntien omat "lappuliisat".

      Lainaa

    5. Perspillu ja hyvät vitut 22.5.2018 1:06
      Tulos: +173 (257 ääntä)
      Niin miksi se sukupuoli piti tuoda esille kun ei liity asiaan yhtään mitenkään? Eiväthän Ari ja Timo edes arvostelleet Marjutia sillä perusteella että hän on nainen.

      Lainaa

    6. Tulos: +40 (112 ääntä)
      Tajusin tuon vitsin itsekin vasta luettuani Joonaksen kommentin. Tosin toisin kuin Lumi, repesin aika pahasti. XD Ja Varkaus on tullut todella tutuksi kun on äidin synnyinkaupunki. Kirjasto Varkaus? Haisevajärvi Varkaus olisi tosin kaiken huippu. Olisi melkoinen rosmo jos saisi lemuavan järven varastettua.

      Lainaa

    7. Tulos: +147 (165 ääntä)
      ...Voi kiesus. Nyt vasta tajusin sen parhaan vitsin. Vekara-Varkaus on oikea kesätapahtuma...

      Lainaa

    8. Tulos: +33 (101 ääntä)
      Itsekkin kyllä nyt NAISENA komppaan Aria ja Timoa: harvemmin moottoripyöräpoliisit alkaa PVM:iä kirjottelemaan, saatika varsinkaan silloin, kun kyseessä on tommonen sakkopysäköinti

      Lainaa

    9. Tulos: -55 (127 ääntä)
      Tuossa polkupyöräfanaatikkojen ryhmässä on jopa ihan oikeaa asiaakin välillä. Suomessa on ihan järkevän ihmisen oikeasti ihan liikaa tapana turhaan pysäköidä kevyen liikenteen väylille ilman mitään järkevää syytä. Itse olin joskus ryhmän jäsenenä trollaus mielessä, mutta suurin osa ryhmän sisällöstä oli ihan asiaa. Sitten siellä on Marjutin kaltaisia kaheleita, jotka tekevät ryhmästä täyden vitsin kokonaisuudessa. Eräänkin keskustelun muistan, kun yksi ÄÄRImmäisyysihminen kivenkovaan väitti, että invataksikaan ei saa ajaa rapun eteen jalkakäytävälle. Jos sattuu olemaan pyörätuolissa, niin pitää muuttaa paikkaan missä ei häiritse muita! TL;DR, sama kuin feministeillä, kukaan ei ota noita hulluja tosissaan.

      Lainaa

    10. purppurakruunu 22.5.2018 2:04
      Tulos: +151 (185 ääntä)
      Oisko se ollut liikaa pyydetty, että poliisi olisi sanonut, kenelle kannattaa ilmoittaa?

      Lainaa

    11. Tulos: -31 (107 ääntä)
      Marjutin epätoivoinen pelastusyritys: hyi hyi, kun oikein tietävät ovat inhoja mansplainaajia. Hyvin ovat meemiopit menneet perille. Marjut varmaan valittaa, jos junassa vastapäätä istuu joku mies jalat levällään... Olisi jättänyt toiseksi viimeiseen, olkoonkin pilkallisuuksissaan kirjoittamaansa viestiinsä, niin ei olisi näyttänyt noin pieneltä. Tosin jo se, että hän yrittää järjestää jollekin tuosta tilanteesta parkkisakkoa kertoo hänestä aika lailla samaa.

      Lainaa

    12. Toi jätkä 22.5.2018 7:11
      Tulos: +1 (37 ääntä)
      Tämä Marjut, onko kenties sama, jonka karhuryhmä kiikutti Kisahallille jäähylle kun oli kuvannut niiden autoa?

      Lainaa

    13. voi tauti! 22.5.2018 8:03
      Tulos: +48 (86 ääntä)
      Mikä juttu tää vegaaninen kasvisruoka on? Onko olemassa myös vegaanista liharuokaa?

      Lainaa

    14. Tulos: -64 (80 ääntä)
      Kyllä: Lumilta meni vitsi hieman ohi
      No eipä tuo toisaalta muakaan paljoo naurattas jos joku kutsuis varkaaksi yleisellä palstalla. Ei varmaan suakaan jos syyttäsin sua pedofiiliasta heh heh eiks ookkin hauska vitsi?

      Lainaa

    15. Tulos: +43 (63 ääntä)
      "Minusta ei ole hauskaa" on tyhmä kiertoilmaisu sille, ettei heti hoksannut huulta. Melko kulunut vitsi kyllä.

      Lainaa

    16. Tulos: -15 (45 ääntä)
      EK: Tajusin tuon vitsin itsekin vasta luettuani Joonaksen kommentin. Tosin toisin kuin Lumi, repesin aika pahasti. Ja Varkaus on tullut todella tutuksi kun on äidin synnyinkaupunki. Kirjasto Varkaus? Haisevajärvi Varkaus olisi tosin kaiken huippu. Olisi melkoinen rosmo jos saisi lemuavan järven varastettua.
      Kai nyt kaikki tietävät tähän mennessä että erisnimet alkavat isolla alkukirjaimella, joten tämä nyt ei enää valitettavasti naurattanut.

      Lainaa

    17. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 22.5.2018 10:08
      Tulos: +58 (66 ääntä)
      Karin vitsi oli oma keksimä. Tai sitten ei ja Lumi on kuullut sen about yhtä monta kertaa kuin nakkikiskanmyyjät klassikon "älä laita kaikkia mausteita, jätä jotain muillekin!"

      Lainaa

    18. yli opisto hörhö 22.5.2018 11:07
      Tulos: +7 (27 ääntä)
      Ei mulla nyt kyllä ihan ensimmäisenä tulisi mieleen pyöräpoliisia viittoa paikalle väärinpysäköinnin takia. Eihän poliisit ylipäänsä hoida sitä hommaa enää.

      Lainaa

    19. Tulos: +43 (49 ääntä)
      Ehkä Lumi onki todellisuudessa aktiivinen näpistelijä ja pelkäs jääneensä kiinni. :'D

      Lainaa

    20. Tulos: -5 (83 ääntä)
      voi tauti!: Mikä juttu tää vegaaninen kasvisruoka on? Onko olemassa myös vegaanista liharuokaa?
      Vegaaninen kasvisruoka = ei käytetä eläinperäisiä aineksia, kuten vaikkapa maitotuotteita, hunajaa, liivatetta, margariinia jossa osa voita jne. Eli määrittää vielä vähän tarkemmin kuin pelkkä "kasvisruoka". Kasvisruoka itsessään käsitetään nykyisin ei-liha-ruuaksi, eli vaikkapa vuohenjuustosalaatti mielletään kasvisruuaksi mutta se ei ole vegaaninen kasvisruoka.

      Lainaa

    21. Tulos: +17 (33 ääntä)
      Sampsa: No eipä tuo toisaalta muakaan paljoo naurattas jos joku kutsuis varkaaksi yleisellä palstalla. Ei varmaan suakaan jos syyttäsin sua pedofiiliasta heh heh eiks ookkin hauska vitsi?
      Vois Sampsa. Niin meni vitsi ohi myös sinulta.

      Lainaa

    22. Tulos: +92 (92 ääntä)
      Laura: Vegaaninen kasvisruoka = ei käytetä eläinperäisiä aineksia, kuten vaikkapa maitotuotteita, hunajaa, liivatetta, margariinia jossa osa voita jne. Eli määrittää vielä vähän tarkemmin kuin pelkkä “kasvisruoka”. Kasvisruoka itsessään käsitetään nykyisin ei-liha-ruuaksi, eli vaikkapa vuohenjuustosalaatti mielletään kasvisruuaksi mutta se ei ole vegaaninen kasvisruoka.
      Ei se tarpeeton sana siinä ollut "vegaaninen" vaan "kasvis". Voi sanoa vain "vegaaninen ruoka", koska se on silloin väistämättä myös kasvisruokaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Toi jätkä: Tämä Marjut, onko kenties sama, jonka karhuryhmä kiikutti Kisahallille jäähylle kun oli kuvannut niiden autoa?
      On

      Lainaa

    24. Tulos: +48 (60 ääntä)
      Laura: Vegaaninen kasvisruoka = ei käytetä eläinperäisiä aineksia, kuten vaikkapa maitotuotteita, hunajaa, liivatetta, margariinia jossa osa voita jne. Eli määrittää vielä vähän tarkemmin kuin pelkkä “kasvisruoka”. Kasvisruoka itsessään käsitetään nykyisin ei-liha-ruuaksi, eli vaikkapa vuohenjuustosalaatti mielletään kasvisruuaksi mutta se ei ole vegaaninen kasvisruoka.
      Kai nyt kaikki tietää mitä vegaaninen tarkoittaa Sherlock, eiköhän pointti ollut että "vegaaninen ruoka" ajaisi ihan saman asian kuin "vegaaninen kasvisruoka".

      Lainaa

    25. Tulos: -39 (57 ääntä)
      Femakko havaittu.

      Lainaa

    26. Tulos: +7 (39 ääntä)
      Olin väärässä joten sinä olet seksisti.

      Lainaa

    27. Tulos: -46 (60 ääntä)
      voi tauti!: Mikä juttu tää vegaaninen kasvisruoka on? Onko olemassa myös vegaanista liharuokaa?
      Salaatti on kasvisruokaa, mutta läheskään kaikki salaatit eivät ole vagaanisia. Esim. useat salaatinkastikkeet tai juustokuutiot, joita salaatteihin usein lisätään. Jopa minä idioottina a-luokan lihansyöjänä ymmärrän tämän.

      Lainaa

    28. Nainen minäkin 22.5.2018 16:17
      Tulos: +16 (42 ääntä)
      Voi Marjut, Marjut. Se että olet tietämätön, ei johdu sukupuolestasi, vaan siitä, että olet tietämätön. Ja se, että joku sinun hölmöjä juttujasi oikaisi, ei johdu oikaisijan sukupuolesta, vaan siitä, että hänellä oli enemmän tietoa. Tässä ei ollut pätkääkään mainspleinaamista, ja olisi parempi, jos Marjut ei käyttäisi tällaisia sanoja, joita ei itsekään ymmärrä.

      Lainaa

    29. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Vuohi: Ei se tarpeeton sana siinä ollut “vegaaninen” vaan “kasvis”. Voi sanoa vain “vegaaninen ruoka”, koska se on silloin väistämättä myös kasvisruokaa.
      Toi nimi johtuu siitä, että se löytyisi Facebookissa hakusanalla ”kasvisruoka”, tota kysellään säännöllisesti tossa ryhmässäkin ja vastaus on ylläpitäjiltä tämä.

      Lainaa

    30. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Ekan mokan Ari ja Timo: ehkä juu ei pyöräpoliisi ala sakottelemaan, mutta voisi noteerata avuliaan kansalaisen jotenkin ja vaikkapa ohjeistaa, kenelle tämäntyyppinen rikos kannattaa ilmoittaa. Tai peräti itse ilmoittaa rikos oikeaan osoitteeseen :D Toka moka: ai muitakin suomalaisia vegaaniryhmiä on olemassa kuin sipsikaljavegaanit? :D

      Lainaa

    31. Tulos: -3 (31 ääntä)
      Enemmän jaksan ihmetellä sitä miten aina fb:stä löytyy joku "mukahauska" tollo kommentoimaan asiallisia keskustelua. Yleensä mies.

      Lainaa

    32. King Arthur 23.5.2018 0:11
      Tulos: +31 (49 ääntä)
      Feissarimokien kommenttiosiosta pitää nykyisin skipata puolet kun tänne on valunut ylilaudan p*skasakkia niin sankoin määrin. "Yhyy feministit vie mun naiset ja työpaikan".

      Lainaa

    33. voi tauti! 23.5.2018 0:47
      Tulos: +15 (23 ääntä)
      Toj Karin: Salaatti on kasvisruokaa, mutta läheskään kaikki salaatit eivät ole vagaanisia. Esim. useat salaatinkastikkeet tai juustokuutiot, joita salaatteihin usein lisätään. Jopa minä idioottina a-luokan lihansyöjänä ymmärrän tämän.
      Sinä itse käytit termiä idiootti, joten mä vain komppailen; sinä ET ole "a-luokan lihansyöjä", vaan ihan perus sekasyöjä. Aiheuttaa myötähäpeää tälläiset ettei tiedetä edes mitä omasta suusta tungetaan sisään. Ja mitä tulee minun viestiin, niin ihan kuten muutama fiksumpi on jo kertonut, vegaanista ruokaa on vain yhdenlaista, siksi on aivan turha kertoa että se on nimenomaan vegaanista kasvisruokaa. t. sekasyöjä

      Lainaa

    34. Tulos: -17 (29 ääntä)
      King Arthur: Feissarimokien kommenttiosiosta pitää nykyisin skipata puolet kun tänne on valunut ylilaudan p*skasakkia niin sankoin määrin. “Yhyy feministit vie mun naiset ja työpaikan”.
      Huvittavaa lukea sinun ja edeltävä kommentti samassa yhteydessä. Näköjään vain misandrikoilla on lupa valittaa, muuten itse joutuu pilkan kohteeksi.

      Lainaa

    35. Tulos: -7 (25 ääntä)
      juupeli: Ekan mokan Ari ja Timo: ehkä juu ei pyöräpoliisi ala sakottelemaan, mutta voisi noteerata avuliaan kansalaisen jotenkin ja vaikkapa ohjeistaa, kenelle tämäntyyppinen rikos kannattaa ilmoittaa. Tai peräti itse ilmoittaa rikos oikeaan osoitteeseen Toka moka: ai muitakin suomalaisia vegaaniryhmiä on olemassa kuin sipsikaljavegaanit?
      Poliiseilla on parempaakin tekemistä kuin neuvoa paskantärkeitä uusavuttomia asioista, jotka eivät ole poliiseille kuuluneet enää tällä vuosituhannella.

      Lainaa

    36. asennevamma 23.5.2018 7:32
      Tulos: +6 (14 ääntä)
      Toi jätkä: Tämä Marjut, onko kenties sama, jonka karhuryhmä kiikutti Kisahallille jäähylle kun oli kuvannut niiden autoa?
      Onhan se, ja jos kuvaa katsoo niin poliisihan on ajossa, että kuvakin on otettu ennen tarinan tapahtumia, taitaa olla vakavaa asenneongelmaa.

      Lainaa

    37. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Siitoin: On
      Tuollainen taustatieto antaa kummasti lisää näkökulmaa kyseiseen tapaukseen.

      Lainaa

    38. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Niin, eikös mansplainaaminen tapahdu yleensä silloin, kun mies selittää asia, jonka nainen jo ymmärtää? Siitä voi sitten olla montaa mieltä, reagoiko esim. Ari asiallisesti.

      Lainaa

    39. Pinkki Puudeli 23.5.2018 11:42
      Tulos: -12 (32 ääntä)
      Kerttuli: Niin, eikös mansplainaaminen tapahdu yleensä silloin, kun mies selittää asia, jonka nainen jo ymmärtää? Siitä voi sitten olla montaa mieltä, reagoiko esim. Ari asiallisesti.
      Mansplaining ja femsplaining ovat kumpikin aivan turhia termejä, joilla kummallakin yritetään sukupuolistaa yleinen ilmiö kummallakin sukupuolella. Katso vaikka tv-mainoksia millaista femsplainingia ovat pullollaan.

      Lainaa

    40. Toi jätkä 23.5.2018 11:52
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Siitoin: On
      asennevamma: Onhan se, ja jos kuvaa katsoo niin poliisihan on ajossa, että kuvakin on otettu ennen tarinan tapahtumia, taitaa olla vakavaa asenneongelmaa.
      Kiitos näistä lisätiedoista, valaisivat tilannetta hyvinkin paljon

      Lainaa

    41. Tulos: +1 (19 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Niin miksi se sukupuoli piti tuoda esille kun ei liity asiaan yhtään mitenkään? Eiväthän Ari ja Timo edes arvostelleet Marjutia sillä perusteella että hän on nainen.
      Uhriutuminen tuntuu olevan joillekin kuin harrastus. Jos asia ei ole sukupuolitettu, niin tokihan siitä pitää tehdä sellainen.

      Lainaa

    42. Tulos: +16 (22 ääntä)
      juupeli: Toka moka: ai muitakin suomalaisia vegaaniryhmiä on olemassa kuin sipsikaljavegaanit?
      On myönnettävä että vegaaninen kasvisruoka ei näin Sipsikaljavegaanien aikana ole mitenkään turha selitys. Ottaen huomioon että jos ottaa ison pussin sipsejä, liivatevapaata karkkia, ja korin kaljaa, niin siinä on kasvikset jokseenkin vähällä. Eli vegaaniset ruoat ja kasvisruoat eivät ole sama asia, ja kasvisten syönti aina joskus tekisi sipsarillekin hyvää...

      Lainaa

    43. pinkki puudeli 23.5.2018 14:25
      Tulos: -5 (23 ääntä)
      Pinkki Puudeli: Mansplaining ja femsplaining ovat kumpikin aivan turhia, joilla yritetään sukupuolistaa yleinen ilmiö. Katso vaikka millaista femsplainingia... ölömölö naiset on hirveitä mölömölömölö naiset valittaa, vaikka miehet kärsii paljon enemmän mölömölö öykkämöykkä naiset hiljaa p****leen h****a ölömölö
      Mansplaining on yleistä silloin, kun sovinisti on puolustuskannalla. Sovinisti on käärmeissään heti, kun naisia on lähettyvillä. Äläkä sinä molopää turkoosi-puudeli varasta minun nimimerkkiäni, jossa kuvake on violetti.

      Lainaa

    44. Neiti Knatterton 23.5.2018 14:27
      Tulos: -2 (14 ääntä)
      pinkki puudeli: Mansplaining on yleistä silloin, kun sovinisti on puolustuskannalla. Sovinisti on käärmeissään heti, kun naisia on lähettyvillä. Äläkä sinä molopää turkoosi-puudeli varasta minun nimimerkkiäni, jossa kuvake on violetti.
      Pinkki puudeli ❤ Sori annoin sulle äsken vahingossa miinuksen...

      Lainaa

    45. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Tuo Marjut on täysi fanaatikko pyöräilyn kanssa, kaikki muu liikenne pitäisi tyyliin kieltää. Lisäksi hän on ennenkin saanut vaikeuksia soittamalla suutaan poliiseille, oppi ei mene selkeästi perille. Tuollaisten fanaatikkojen ja liikennesäännöistä piittaamattomien spandex-mulkkujen takia pyöräilijät eivät ole kovin suosittuja normaalien ihmisten parissa.

      Lainaa

    46. Tulos: -8 (16 ääntä)
      pinkki puudeli: Mansplaining on yleistä silloin, kun sovinisti on puolustuskannalla. Sovinisti on käärmeissään heti, kun naisia on lähettyvillä. Äläkä sinä molopää turkoosi-puudeli varasta minun nimimerkkiäni, jossa kuvake on violetti.
      Viehättävä tapa sinulla sotkea kommentoimasi viestit. Onko sinulla jokin vihanhallintaongelma vai mistä kummasta tuollainen käytös johtuu?

      Lainaa

    47. Tulos: -11 (19 ääntä)
      Neiti Knatterton: Sori annoin sulle äsken vahingossa miinuksen…
      Te kaksi olette muuten yllättävän usein samoihin aikoihin palstalla ja tapanne kommentoida muiden viestejä on melkoisen samanlainen.

      Lainaa

    48. Neiti Knatterton 23.5.2018 15:47
      Tulos: +13 (19 ääntä)
      Estrella: Te kaksi olette muuten yllättävän usein samoihin aikoihin palstalla ja tapanne kommentoida muiden viestejä on melkoisen samanlainen.
      Paranooooid... Onko sinulla muita mukavia harrastuksia, kuin Feissarimokat?

      Lainaa

    49. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Luulen että varkaudessa asuvana tai sieltä kotoisin olevana on kyllä saanut kuulla tuota vitsiä ihan tarperksi - sama kuin kaupan kassalla saa kuulla saman vitsin päivästä toiseen

      Lainaa

    50. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Neiti Knatterton: Paranooooid… Onko sinulla muita mukavia harrastuksia, kuin Feissarimokat?
      Katso noita kellonaikojanne yllä ja katso vastaustyyliäsi Vesa-Matille toisessa takasivun ketjussa ja minulle tuossa yllä. Katso myös Pinkin vastaustyylejä. Ei ole kaukaa haettu huomio mitenkään.

      Lainaa

    51. purppurakruunu 24.5.2018 2:40
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Estrella: Te kaksi olette muuten yllättävän usein samoihin aikoihin palstalla ja tapanne kommentoida muiden viestejä on melkoisen samanlainen.
      Jos vaihdat sähköpostiosoitetta kommenttien välissä, et saa enää alkuperäistä kuvakettasi takaisin, vaikka palaisit alkuperäiseen s-postiosoitteeseen. Jos et vaihda, ikonit ovat tismalleen samat, vaikka nimimerkki olisi eri. R.I.P. kuvakkeessani olleet violetit kruunut, joista nimeni on inspiroitunut.

      Lainaa

    52. Tulos: +10 (10 ääntä)
      purppurakruunu: Jos vaihdat sähköpostiosoitetta kommenttien välissä, et saa enää alkuperäistä kuvakettasi takaisin, vaikka palaisit alkuperäiseen s-postiosoitteeseen. Jos et vaihda, ikonit ovat tismalleen samat, vaikka nimimerkki olisi eri. R.I.P. kuvakkeessani olleet violetit kruunut, joista nimeni on inspiroitunut.
      Samalla sähköpostiosoitteella tulee aina sama kuvake. Algoritmi on muuttunut kerran, jolloin kaikki kuvakkeet vaihtuivat. Kuvakkeen tilalle voi myös vaihtaa kuvan rekisteröitymällä osoitteessa fi.gravatar.com

      Lainaa

    53. King Arthur 24.5.2018 4:35
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      Estrella: Katso noita kellonaikojanne yllä ja katso vastaustyyliäsi Vesa-Matille toisessa takasivun ketjussa ja minulle tuossa yllä. Katso myös Pinkin vastaustyylejä. Ei ole kaukaa haettu huomio mitenkään.
      Huhhuh. Kyllä nyt laitoin päiväkirjaan merkinnän täatä.

      Lainaa

    54. Tulos: -8 (12 ääntä)
      pinkki puudeli: Mansplaining on yleistä silloin, kun sovinisti on puolustuskannalla. Sovinisti on käärmeissään heti, kun naisia on lähettyvillä. Äläkä sinä molopää turkoosi-puudeli varasta minun nimimerkkiäni, jossa kuvake on violetti.
      Kommenttisi on hyvä esimerkki termistä cuntfussing. Cuntfussing /Kunt'fuss'ing/ Verb informal gerund or present participle: cuntfussing (Of a cunt) bitch (complain)to someone, typically a man in a manner which is regarded as a annoying or illogical. " I'm listening to my girlfriend cuntfussing over a missed call."

      Lainaa

    55. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Suurin vitsi alimmaisessa on tuo ryhmän nimi "vegaaniset kasvisruoat"

      Lainaa

    56. poliisi_tyrii 24.5.2018 19:59
      Tulos: -16 (18 ääntä)
      mopilait: Harvoin ees noi poliisipartiot pysähtelee pysäköintisakkoja kirjottelemaan, ellei auto ole oikeesti jätetty tosi vaaralliseen paikkaan, tyylii risteykseen tai tukkien kaistan maantiellä. Yleensä parkkisakot hoitaa nää kuntien omat “lappuliisat”.
      Onhan se poliisille vaikeaa kirjoittaa se sakkolappu kun pitäisi osata kirjoittaakin kun sattuu olemaan se poliisi joka osaa melkein lukea. Toiseksi pitäisi ymmärtää miten niin se on parkkeerattu väärin. Kolmanneksi ei pitäisi olla laiska Olisi kysynyt että "Onkohan tuossa hondassa huumeitta tai pommi?" niin johan olisi kiinnostanut poliisiakin

      Lainaa

    57. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Yrmeli Kuohittu-Jormanainen: Karin vitsi oli oma keksimä. Tai sitten ei ja Lumi on kuullut sen about yhtä monta kertaa kuin nakkikiskanmyyjät klassikon “älä laita kaikkia mausteita, jätä jotain muillekin!”
      "ranskalaiset rahalla ja hampurilainen munalla"

      Lainaa

    58. Tulos: -8 (12 ääntä)
      King Arthur: Feissarimokien kommenttiosiosta pitää nykyisin skipata puolet kun tänne on valunut ylilaudan p*skasakkia niin sankoin määrin. “Yhyy feministit vie mun naiset ja työpaikan”.
      Nykysin pitää skipata puolet ku tääl on Leidi Artturi & muut gruupiet, jotka kokee tarpeelliseksi kommentoida jokaiseen mokaan. Vaikkei oikeesti ois mitään sanomisen arvosta kielenpäällä.

      Lainaa

    59. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Vuohi: Ei se tarpeeton sana siinä ollut “vegaaninen” vaan “kasvis”. Voi sanoa vain “vegaaninen ruoka”, koska se on silloin väistämättä myös kasvisruokaa.
      Ryhmä löytyy myös haulla 'kasvisruoka', kun sen nimestä löytyy myös ko. sana. Sen vuoksi se on nimetty noin. Tämä vastaus on tullut suoraan ryhmän perustajilta/ylläpidolta, kun asiaa on sielläkin puitu.

      Lainaa

    60. Hairysteed 6.7.2020 5:13
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Silloin kun isolla alkukirjaimella on merkitystä erottava tekijä: varkaus (teko) vs. Varkaus (paikannimi)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, poliisit, sakot, sakko, pysäköinti, pysäköintivirhemaksu, parkkipaikka, ruoka, varkaus, kauppa, näpistys, näpistää, sukupuoli, mansplaining