Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 266

Ostaisitko tältä naiselta käytetyn auton?
Kirpputorin löytöjä, osa 266

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 58 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +347 (387 ääntä)
      Yritin tässä dekoodata että mitä tuo pilkku.com tuolla oikein meinaa, mutta enpäs keksinyt. Kyseinen domaini on muuten kaupan :D

      Lainaa

    2. Memerento 5.4.2018 0:50
      Tulos: +325 (401 ääntä)
      Niin: Yritin tässä dekoodata että mitä tuo pilkku.com tuolla oikein meinaa, mutta enpäs keksinyt. Kyseinen domaini on muuten kaupan
      Ehkä se onkin "romaini"?

      Lainaa

    3. Tulos: +136 (144 ääntä)
      Jonnin joutavaa.

      Lainaa

    4. Tulos: +396 (410 ääntä)
      "Meni jo 400e oli niin kova kysyntä" Epäilemättä...

      Lainaa

    5. hepomiesten tietotoimisto 5.4.2018 2:20
      Tulos: -110 (346 ääntä)
      No joo, meni miten meni... Mua häiritsee eniten se että kun kyseessä on käytännössä arvoton auto, joka kelpaa vain varaosiksi niin minkä ihmeen takia Paulan olisi tarvinnut ilmoitukseen satsata yhtään enempää. Ei tuota kukaan sellainen osta, jolle on mitään väliä mittarinlukemilla. En yhtään ihmetele jos tumma veri vähän kiehahtaa. Romanin neuvominen kaupanteossa on sama kuin muna opettamassa kanaa.

      Lainaa

    6. Tulos: +414 (462 ääntä)
      Tuo on niin ärsyttävää kun ulkomaalaiset/kuka vaan vetää rasismikortin esiin vaikka yritettäisiin neuvoa normaalisti.

      Lainaa

    7. Tulos: +414 (422 ääntä)
      Kenen mielestä oli hyvä idea myydä auto ÄiTyLeissä?

      Lainaa

    8. Tulos: -97 (281 ääntä)
      Kyllä mä ainakin symppaan Paulaa tässä. V*ttuakos se muille kuuluu minkälaista myynti-ilmoitusta tän hintatason esineestä laitetaan. "Satkun" autosta kun laitat ns. autoliikkeen mainoksen, niin se vasta outoa on. Nyt tuote ja ilmo kohtaa.

      Lainaa

    9. King Arthur 5.4.2018 4:03
      Tulos: +173 (191 ääntä)
      Pilkku piste com ja murha himoja. Mitä?

      Lainaa

    10. Tulos: +324 (340 ääntä)
      Mä jotenkin ymmärsin ton pilkku.com jutun, että sillä viitattiin "hauskasti" pilkun viilaamiseen. En sitten tiedä kuinka pahasti metsään meni. Mikähän tuossa muuten on että mustalaiset haukkuu todella usein muuta kantaväestöä murhaajaksi, lapsentappajiksi jne. Asun alueella jossa on paljon mustalaisia ja olen kuullut tuota ennenkin. Osaako joku selittää?

      Lainaa

    11. Tulos: +88 (108 ääntä)
      Mikähän hitto tossa myynti-ilmossa on nyt sitä "virheellistä tietoa"? Se ei olekaan katsastamatta?

      Lainaa

    12. Tulos: +201 (219 ääntä)
      Onneksi Paula ei ole itse yhtään rasistinen.

      Lainaa

    13. Tulos: +178 (194 ääntä)
      "Olette rasisteja, koska neuvoitte minua, miten tehdä parempi myynti-ilmoitus!" -Paula

      Lainaa

    14. Tulos: +80 (124 ääntä)
      Kyllä komppaan muutamia muita kommentoijia, eli ei tuommoisesta käytännössä arvottomasta autosta tarvii mitään superhyvää ilmoitusta laittaa. Ehkä merkin olisi voinut mainita, jos joku vaikka varaosia tarvii omaan autoonsa.

      Lainaa

    15. Tulos: +89 (109 ääntä)
      hepomiesten tietotoimisto: Mua häiritsee eniten se että kun kyseessä on käytännössä arvoton auto, joka kelpaa vain varaosiksi niin minkä ihmeen takia Paulan olisi tarvinnut ilmoitukseen satsata yhtään enempää. Ei tuota kukaan sellainen osta, jolle on mitään väliä mittarinlukemilla. En yhtään ihmetele jos tumma veri vähän kiehahtaa. Romanin neuvominen kaupanteossa on sama kuin muna opettamassa kanaa.
      Siis kelpaa vain varaosiksi, vaikka ainoa tieto autosta on, että se on ehjä. Lisäksi jäänyt katsastamatta, mutta se ei liene ongelma kun kyseessä kuitenkin EHJÄ auto. Vai onko se "ehjä" jotain romanikieltä ja tarkoittaa varaosaksi kelpaavaa?

      Lainaa

    16. Tulos: +139 (151 ääntä)
      Piupali: Kyllä komppaan muutamia muita kommentoijia, eli ei tuommoisesta käytännössä arvottomasta autosta tarvii mitään superhyvää ilmoitusta laittaa. Ehkä merkin olisi voinut mainita, jos joku vaikka varaosia tarvii omaan autoonsa.
      Ei tarvi joo, mutta onko suuri vaiva edes yrittää mahduttaa vaikka koko auto kuvaan? Ja nimenomaan edes merkki ja malli, tai tieto onko edes mahdollista saada ajokuntoon. Kukaan tuskin varaosiksi ostaa autoa pelkän värin perusteella.

      Lainaa

    17. Tulos: +42 (54 ääntä)
      Olisihan Miia voinut avata paljon asiallisemmin mutta ei Paulankaan todellisen luonteen paljastuminen paljoa vaatinut.

      Lainaa

    18. Tulos: +158 (178 ääntä)
      Jännästi itse kommetoidaan rasistisesti kantasuomalaisista perheen murhaajina ja sitten kuitenkin itse nostetaan rasistikortti pystyyn ilman syytä...

      Lainaa

    19. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 5.4.2018 9:34
      Tulos: +173 (185 ääntä)
      Aaaa: Jännästi itse kommetoidaan rasistisesti kantasuomalaisista perheen murhaajina ja sitten kuitenkin itse nostetaan rasistikortti pystyyn ilman syytä…
      Tätä murhajuttua olen aina ihmetellyt kun olen välillä erehtynyt menemään jonnekin iltapäivälehden "seurue jäi kiinni varastelusta" -uutisen kommenttiosastolle. Tyypillisesti homma menee niin, että ensin joku Suomi100-kehyksellä varustettu Urmas Kyyvätti tulee kommentoimaan että "kyllä kaikki tietää mitä seurue tarkoittaa, isohameiset naiset ja kulmahousumiehet taas asialla..." ja sitten seuraavaksi joku Miriam Hagert tulee siihen perään kommentoimaan "pahempi se on kun valkolaiset raiskaa ja murhaa lapsiaan!!!!" Osaisiko joku mustalainen tai heidän kulttuuriaan paremmin kertoa, että mikä tämä valkolaisperhemurhaajaraiskaaja-fantasia heillä oikein on? (toim.huom: nimet muutettu)

      Lainaa

    20. Tulos: +74 (114 ääntä)
      Mustalainen suhtautui muihin rasistisesti ja uhriutui heti kun ehti. Kirjoitustaito kertoo kaiken olennaisen sivistystasostaan.

      Lainaa

    21. döddödö 5.4.2018 10:04
      Tulos: +49 (91 ääntä)
      Murmeli: Mä jotenkin ymmärsin ton pilkku.com jutun, että sillä viitattiin “hauskasti” pilkun viilaamiseen. En sitten tiedä kuinka pahasti metsään meni. Mikähän tuossa muuten on että mustalaiset haukkuu todella usein muuta kantaväestöä murhaajaksi, lapsentappajiksi jne. Asun alueella jossa on paljon mustalaisia ja olen kuullut tuota ennenkin. Osaako joku selittää?
      Veikkaan, että joutuvat itse sen verran usein stereotypioiden kohteeksi. Rasismi romaneita kohtaan on sen verran kauan jatkunut, että varmasti vanhemmilla on traumoja ja pahoja kokemuksia jolloin huonojen kokemuksien pohjalta herkästi opetetaan lapsillekin, että valkoinen kantasuomalainen on keskimäärin rasisti ja vihaa romaneita. Ei välttämättä edes tarkoituksella, mutta lapsethan tarkkailee vanhempiaan ja yhteisöään tarkasti ja tajuaa kyllä jos joku mättää. Ja kierre on valmis ja opitaan siihen, että kaikki kritiikki johtuu siitä että olet romani. :/ Sitten puolustaudutaan ärhäkästi kaatamalla paskasanko toisen niskaan, ennenkuin saa taas itse kurat päälleen, koska "niin käy aina".

      Lainaa

    22. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Niin: Yritin tässä dekoodata että mitä tuo pilkku.com tuolla oikein meinaa, mutta enpäs keksinyt. Kyseinen domaini on muuten kaupan
      Pilkunviilaajaa?

      Lainaa

    23. yli opisto hörhö 5.4.2018 11:51
      Tulos: +111 (145 ääntä)
      Olen aika varma että suurinta osaa kantasuomalaisista ei edes kiinnosta satutko olemaan romani vai et, joten romaneja kohdellaan kuten he kohtelevat "kantasuomalaisia". Kaikkihan toki tietää nämä stereotypiat jne, mutta uskaltaisin silti väittää että suurin osa tietää sen eron stereotypian ja todellisuuden välillä lähtökohtaisesti. Mutta sitten kun tulee näitä Paulan tapaisia romaneja jotka heittelee näitä "te valkolaiset lapsenraiskaajat" ja vastaavia kommentteja tai sitten sitä kuuluisaa rasistikorttia tarpeeksi, niin objektiivisuus ehkä hieman alkaa kärsimään. Jos sun silmissä kaikki "minunlaiset" on samanlaisia rasisteja niin miksi mun pitäisi sitten yrittää ajatella että voi niitä olla mukaviakin romaneja? Rasismi on silloin molemminpuolista, ja toisen osapuolen käytös vain ruokkii sitä eli ollaan noidankehässä. Suomessa on asunut romaneja jo vaikka kuinka monta sataa vuotta, ja silti ainakin osa romaneista ajattelee "me" ja sitten "nuo", vaikka me kaikki ollaan suomalaisia. Te puhutte meistä "valkolaisina", mutta vain se on rasismia jos me puhutaan teistä "mustalaisina"? Joo, teillä on oma kulttuuri ja näin, mutta me ollaan kaikki eriarvoisia keskenämme niin kauan kuin tämä ajattelumalli pysyy.

      Lainaa

    24. Tulos: +87 (97 ääntä)
      Yrmeli Kuohittu-Jormanainen: Tätä murhajuttua olen aina ihmetellyt kun olen välillä erehtynyt menemään jonnekin iltapäivälehden “seurue jäi kiinni varastelusta” -uutisen kommenttiosastolle. Tyypillisesti homma menee niin, että ensin joku Suomi100-kehyksellä varustettu Urmas Kyyvätti tulee kommentoimaan että “kyllä kaikki tietää mitä seurue tarkoittaa, isohameiset naiset ja kulmahousumiehet taas asialla…” ja sitten seuraavaksi joku Miriam Hagert tulee siihen perään kommentoimaan “pahempi se on kun valkolaiset raiskaa ja murhaa lapsiaan!!!!” Osaisiko joku mustalainen tai heidän kulttuuriaan paremmin kertoa, että mikä tämä valkolaisperhemurhaajaraiskaaja-fantasia heillä oikein on? (toim.huom: nimet muutettu)
      Oma arveluni menee näin: romanikulttuurissa oma perhe on tärkein, ulkopuolisiin voi suhtautua vähän niin ja näin (valehtelu ja verikosto on ok), joten juuri se perheen tai lasten tappaminen on se suurin synti. Näitä termejä sitten tietysti käytetään kun halutaan haukkua ulkopuolisia mahdollisimman pahasti. Menee vähän metsään, kun kohde lähinnä huvittuneesti ihmettelee että mitähän se tuollakin tarkoitti.

      Lainaa

    25. Tulos: +75 (81 ääntä)
      sarvikuonot suomalaiset :D

      Lainaa

    26. Muumi (kopio) 5.4.2018 12:46
      Tulos: +12 (36 ääntä)
      Aika erikoista ettei auto ole valkoinen mersu.

      Lainaa

    27. Muumi (kopio) 5.4.2018 12:47
      Tulos: +17 (61 ääntä)
      yli opisto hörhö: Olen aika varma että suurinta osaa kantasuomalaisista ei edes kiinnosta satutko olemaan romani vai et, joten romaneja kohdellaan kuten he kohtelevat “kantasuomalaisia”. Kaikkihan toki tietää nämä stereotypiat jne, mutta uskaltaisin silti väittää että suurin osa tietää sen eron stereotypian ja todellisuuden välillä lähtökohtaisesti. Mutta sitten kun tulee näitä Paulan tapaisia romaneja jotka heittelee näitä “te valkolaiset lapsenraiskaajat” ja vastaavia kommentteja tai sitten sitä kuuluisaa rasistikorttia tarpeeksi, niin objektiivisuus ehkä hieman alkaa kärsimään. Jos sun silmissä kaikki “minunlaiset” on samanlaisia rasisteja niin miksi mun pitäisi sitten yrittää ajatella että voi niitä olla mukaviakin romaneja? Rasismi on silloin molemminpuolista, ja toisen osapuolen käytös vain ruokkii sitä eli ollaan noidankehässä. Suomessa on asunut romaneja jo vaikka kuinka monta sataa vuotta, ja silti ainakin osa romaneista ajattelee “me” ja sitten “nuo”, vaikka me kaikki ollaan suomalaisia. Te puhutte meistä “valkolaisina”, mutta vain se on rasismia jos me puhutaan teistä “mustalaisina”? Joo, teillä on oma kulttuuri ja näin, mutta me ollaan kaikki eriarvoisia keskenämme niin kauan kuin tämä ajattelumalli pysyy.
      Samaa voi sanoa somaleista.

      Lainaa

    28. Tulos: +146 (164 ääntä)
      Minua jäi häiritsemään tuo kohta: "eikä murha himoja omaa perhettä kohtaan poista". Sehän olisi insestiä jos olisi himoja omaa perhettä kohtaan, ja jos ei murhakaan niitä himoja poista niin olisi lisäksi nekrofiili. Terveisin Pilkku.comia viilaava Kielioppinatsi

      Lainaa

    29. Tulos: +67 (71 ääntä)
      hepomiesten tietotoimisto: No joo, meni miten meni… Mua häiritsee eniten se että kun kyseessä on käytännössä arvoton auto, joka kelpaa vain varaosiksi niin minkä ihmeen takia Paulan olisi tarvinnut ilmoitukseen satsata yhtään enempää. Ei tuota kukaan sellainen osta, jolle on mitään väliä mittarinlukemilla. En yhtään ihmetele jos tumma veri vähän kiehahtaa. Romanin neuvominen kaupanteossa on sama kuin muna opettamassa kanaa.
      No olisi se merkki ja malli edes kiva tietää varaosillekin.

      Lainaa

    30. Vesa-Matti Lordi 5.4.2018 16:30
      Tulos: +50 (78 ääntä)
      Gaius: No olisi se merkki ja malli edes kiva tietää varaosillekin.
      Ei voi laittaa, koska auton oikea omistaja voi tunnistaa omansa ja hakea pois. Vain 320€ yli hankintahinnan eli halvalla menee. Oli mikä oli.

      Lainaa

    31. Tulos: +77 (81 ääntä)
      Melko alkeellista on Paulan ajatuksenjuoksu, jos "epänaisellinen nainen" on se kovin loukkaus, minkä suutuspäissään keksii. Ja tietysti kirsikkana kakun päällä iänikuinen muiden kateellisuudesta meuhkaaminen, mikä näyttää irtoavan jokaisesta elämänkoululaisesta hyvin nopeasti, kun asiat ei mene oman mielen mukaan. Siis missä todellisuudessa joku vaivautuisi olemaan kateellinen jostain netissä kaupattavasta autonromusta?

      Lainaa

    32. Arthur Brown 5.4.2018 22:27
      Tulos: -41 (73 ääntä)
      Hönö: Kyllä mä ainakin symppaan Paulaa tässä. V*ttuakos se muille kuuluu minkälaista myynti-ilmoitusta tän hintatason esineestä laitetaan. “Satkun” autosta kun laitat ns. autoliikkeen mainoksen, niin se vasta outoa on. Nyt tuote ja ilmo kohtaa.
      Jep. 320 e + 150 e, 2003 dieselautosta = Ostat, ajat minkä ajat, hyvällä tsägällä menee katsastuksestakin läpi, ja ostat parin vuoden päästä "uuden" samanlaisen. Vähän on sellainen fiilis, että porukka täällä Feissarimokissa on pääasiassa syntynyt kultalusikka takapuolessa. Ja täällä vielä ihmetellään, että "mikä rasismi?" kun huudetaan romanitaustaa joka toisessa postauksessa ja mokassa. Saattaa myös hieman korpeaa Paulaa, että henkilö *aina* nähdään etnisyyden läpi.

      Lainaa

    33. Tulos: +22 (36 ääntä)
      Ilq: Minua jäi häiritsemään tuo kohta: “eikä murha himoja omaa perhettä kohtaan poista”. Sehän olisi insestiä jos olisi himoja omaa perhettä kohtaan, ja jos ei murhakaan niitä himoja poista niin olisi lisäksi nekrofiili. Terveisin Pilkku.comia viilaava Kielioppinatsi
      Nyt olin tukehtua suklaa-hasselpähkinäcroissantiin :DD

      Lainaa

    34. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Ihan tiedoksi, dieselvero on myyntipäivään asti omistajan vastuulla ja siitä eteenpäin uudella omistajalla. Verottaja kyllä omansa ottaa tavalla tai toisella.

      Lainaa

    35. Tulos: -16 (68 ääntä)
      Kaikki te, jotka irvailette Paulan oikeinkirjoitukselle: onko juolahtanut mieleen, että kaikissa perheissä ei vanhemmat osaa/ pysty/ koe tarpeelliseksi tukea ja kannustaa lasta koulunkäynnissä? Me ponnistetaan ihan eri pohjalta, eikä kenenkään kielitaito parane sillä, että heidät asetetaan naurunalaiseksi. Päinvastoin, pilkka voi aiheuttaa vastareaktion, jota sitten siirretään sukupolvelta toiselle.

      Lainaa

    36. Tulos: +34 (72 ääntä)
      Tästä syystä kokemukseen perustuvat tutkimukset eivät toimi. Esimerkiksi xx% maahanmuuttajista/vähemmistöjen edustajista/you name it on kokenut rasismia... no, tämäkin yksilö tässä koki rasismia, vaikkei sitä ollut mailla eikä halmeilla.

      Lainaa

    37. Tulos: -9 (33 ääntä)
      Miu: Kaikki te, jotka irvailette Paulan oikeinkirjoitukselle: onko juolahtanut mieleen, että kaikissa perheissä ei vanhemmat osaa/ pysty/ koe tarpeelliseksi tukea ja kannustaa lasta koulunkäynnissä? Me ponnistetaan ihan eri pohjalta, eikä kenenkään kielitaito parane sillä, että heidät asetetaan naurunalaiseksi. Päinvastoin, pilkka voi aiheuttaa vastareaktion, jota sitten siirretään sukupolvelta toiselle.
      Minä tuolla ylempänä irvailin, mutta en liiemmin kyllä piittaa noista pointeistasi. Ponnistelkoot enemmän.

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Noilla myynti-ilmoituksen spekseillä euron voisi tarjota.

      Lainaa

    39. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Murmeli: Mä jotenkin ymmärsin ton pilkku.com jutun, että sillä viitattiin “hauskasti” pilkun viilaamiseen. En sitten tiedä kuinka pahasti metsään meni. Mikähän tuossa muuten on että mustalaiset haukkuu todella usein muuta kantaväestöä murhaajaksi, lapsentappajiksi jne. Asun alueella jossa on paljon mustalaisia ja olen kuullut tuota ennenkin. Osaako joku selittää?
      Romanien kulttuurissa abortti on murha. Heidän mielestään kantaväestö siis murhaa lapsiaan...

      Lainaa

    40. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 8.4.2018 11:57
      Tulos: -5 (35 ääntä)
      En ostas mannelta kyllä mitään. Yäx

      Lainaa

    41. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Murmeli: Mä jotenkin ymmärsin ton pilkku.com jutun, että sillä viitattiin “hauskasti” pilkun viilaamiseen. En sitten tiedä kuinka pahasti metsään meni. Mikähän tuossa muuten on että mustalaiset haukkuu todella usein muuta kantaväestöä murhaajaksi, lapsentappajiksi jne. Asun alueella jossa on paljon mustalaisia ja olen kuullut tuota ennenkin. Osaako joku selittää?
      Nokun koska jammu siltavuori oli valkolainen ja joku toinen 30 vuotta sitten lapsensa tappanut nainen oli kanssa valkolainen niin nämä romanit käyttävät näitä tapauksia todisteena meidän pahuudesta vielä vuonna 3000

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Niin: Yritin tässä dekoodata että mitä tuo pilkku.com tuolla oikein meinaa, mutta enpäs keksinyt. Kyseinen domaini on muuten kaupan
      Kirjoitettu puhelimella, tulee itsekkin aina painettua tuota .com nappia, se on heti välilyönnin vieressä.

      Lainaa

    43. Tulos: -5 (45 ääntä)
      as: Tästä syystä kokemukseen perustuvat tutkimukset eivät toimi. Esimerkiksi xx% maahanmuuttajista/vähemmistöjen edustajista/you name it on kokenut rasismia… no, tämäkin yksilö tässä koki rasismia, vaikkei sitä ollut mailla eikä halmeilla.
      Et ymmärrä rasismia ennenkuin itse olet tumma ja kävelet yksin suomalaisen kaupungin kadulla. Huuteluja tulee kyllä, kun idiootit ei ymmärrä pitää päätään kiinni.

      Lainaa

    44. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Sarvikuonot suomalaiset..

      Lainaa

    45. Tulos: +8 (42 ääntä)
      Gffg: Et ymmärrä rasismia ennenkuin itse olet tumma ja kävelet yksin suomalaisen kaupungin kadulla. Huuteluja tulee kyllä, kun idiootit ei ymmärrä pitää päätään kiinni.
      Menepä Afrikan mantereella valkoisena, on paljon vaarallisempaa. Ei välttämättä jää pelkän huutelun asteelle. Toki tämän saman ihanuuden voi kokea lähempänäkin, käy vaikka Ruotsin Malmössä jonne poliisitkaan eivät uskalla mennä.

      Lainaa

    46. Tulos: +12 (28 ääntä)
      Jönni: Romanien kulttuurissa abortti on murha. Heidän mielestään kantaväestö siis murhaa lapsiaan…
      Mä en ole koskaan tehnyt aborttia ja olen silti näiden mielestä paha valkolainen.

      Lainaa

    47. Tulos: +13 (21 ääntä)
      hih: sarvikuonot suomalaiset
      Mehän olemmekin melkoisia sarvikuonoja, niitähän tallustelee Suomen kaduillakin. Olisi nyt haukkunut esim. ruskeakarhuiksi tai vaikka punatulkuiksi.

      Lainaa

    48. Tulos: -19 (37 ääntä)
      Epänaisellisille naisille..no mielestäni ei ole naisellista olla karvainen..

      Lainaa

    49. Tulos: +13 (45 ääntä)
      urtre: Menepä Afrikan mantereella valkoisena, on paljon vaarallisempaa. Ei välttämättä jää pelkän huutelun asteelle. Toki tämän saman ihanuuden voi kokea lähempänäkin, käy vaikka Ruotsin Malmössä jonne poliisitkaan eivät uskalla mennä.
      No mitä hiton väliä sillä on jos jossain muualla on vaarallisempaa. Ei se ole mikään tekosyy olla kusipää myös täällä, jos muuallakin ollaan. Mieti itse vaikka aurinkoa. Siellä on miljoonia asteita liian kuuma, joten sen takia voit tuolla logiikallasi ihan turvallisin mielin tunkea vaikka pääsi nuotioon. (kypsyt siinä samalla sitten vähän.)

      Lainaa

    50. Tulos: +14 (30 ääntä)
      minulle tuli kyllä kieltämättä sellainen olo ettei tämä nainen edes omista tätä autoa. kuka tekee myynti-ilmoituksen kaupan pihalla, jossa ei tosiaan näy mallikaan, eikä tiedoissa ole kuin ehjä auto? ja minä kokemuksesta tiedän, ettei ne ole aina omia autoja joita tämä kansa myy. minulle on kerran yritetty myydä minun käytössä olevaa autoani kaupan pihalla. olivat aika ihmeissään, kun avasinkin auton omilla avaimillani.

      Lainaa

    51. You get what you pay for 10.4.2018 8:38
      Tulos: -2 (14 ääntä)
      Gaius: No olisi se merkki ja malli edes kiva tietää varaosillekin.
      Onhan tuossa kuva. Kuvassa on Renault Megane, luulisi että jos samanlaisen omistaa niin tunnistaa myös tuosta.

      Lainaa

    52. Tulos: +4 (16 ääntä)
      On ne vaan aina yhtä ilosia nuo mannet :)

      Lainaa

    53. Tulos: +3 (15 ääntä)
      Jaa, että rasisteja ja perheentappajia? Kyllä niitä löytyy ihan kaikista roduista, romaneistakin. Ne romanien veitsitappelut "kunnian" takia eivät ole yhtään parempia kuin perheentappajat. Rauhallisia romaneja löytyy tosin vaikka millä mitalla - kirjastovirkailijana olen nähnyt paljon. Esim. romanipariskunta, joka puhui tyypilliseen kovaan ääneen (ainoa huono puoli romanikansassa... XD) lainasi normaalisti kirjoja; seuraavana sisään asteli kantasuomalainen pariskunta kännissä kuin käet, varastivat kirjan ja marssivat pokkana ulos.

      Lainaa

    54. Hirvilärvi 6.11.2019 2:40
      Tulos: +6 (16 ääntä)
      döddödö: Veikkaan, että joutuvat itse sen verran usein stereotypioiden kohteeksi. Rasismi romaneita kohtaan on sen verran kauan jatkunut, että varmasti vanhemmilla on traumoja ja pahoja kokemuksia jolloin huonojen kokemuksien pohjalta herkästi opetetaan lapsillekin, että valkoinen kantasuomalainen on keskimäärin rasisti ja [...]
      Lässyn lässyn. Itse käyttytäytyvät niin että joutuu kiertämään kaukaa

      Lainaa

    55. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Hirvilärvi: Lässyn lässyn. Itse käyttytäytyvät niin että joutuu kiertämään kaukaa
      Toi on niin totta. Varmaan on heitä hyvin käyttäytyviäkin mutta tietysti heitä näkyy harvemmin. Mutta jos mustalaisia on joitain kymmeniä tuhansia niin eikö silloin väkisinkin ala sukurasitteet painamaan kun paljolti ovat vain mustalaisten kesken naimisissakin.

      Lainaa

    56. Tulos: 0 (8 ääntä)
      hepomiesten tietotoimisto: No joo, meni miten meni... Mua häiritsee eniten se että kun kyseessä on käytännössä arvoton auto, joka kelpaa vain varaosiksi niin minkä ihmeen takia Paulan olisi tarvinnut ilmoitukseen satsata yhtään enempää. Ei tuota kukaan sellainen osta, jolle on mitään väliä mittarinlukemilla. En yhtään [...]
      Kuule, ainoot jotka on kaupoissa koskaan kusettanu, on mustalaiset. Huijata ne osaa, ei muuta.

      Lainaa

    57. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Manneilta kannata ostaa koskaan mitään.

      Lainaa

    58. It's a deal 27.2.2023 16:48
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Kyllä mahtaa jyrsiä kun avaa pelin "sarvikuonoilla", sen jälkeen pahin loukkaus menee ohi kohteilta ja solvauspankissa on enää "epä naiselliset naiset".

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: romanit, mustalaiset, rasismi, kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, auto, riita