Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 70

Ilmainen pulkka. Roskalava. Soppa on valmis.
Roskalavalla rapisee, osa 70

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 62 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Sami Kuupas 22.3.2018 0:32
      Tulos: +477 (685 ääntä)
      Ilmiantaisi mieluummin itsensä typeryydestä ja patalaiskuudesta. Häpeä.

      Lainaa

    2. Tulos: +866 (970 ääntä)
      Ihanaa, että tuollaisen avuttoman nillityksenkin jälkeen joku jaksaa tarjoutua noutamaan toisen puolesta!

      Lainaa

    3. Tulos: +629 (645 ääntä)
      "ihonalle" :-D

      Lainaa

    4. Tulos: +162 (508 ääntä)
      Petri on aika ärsyttävä.

      Lainaa

    5. Tulos: +512 (566 ääntä)
      Valitettavan yleistä tuollainen, että ilmaiseksi pitäis saada ja vielä kotiin toimitettuna. Huonekalut mieluiten vielä valmiiksi kasattuna ja paikalleen laitettuna...

      Lainaa

    6. Tulos: +133 (551 ääntä)
      Tiedän itse tunteen kun tässä vuoden ajan päässyt kävelemään muutamia kymmeniä metrejä kerralla ja kipu on aivan sietämätöntä. Olen nuori vielä ja kipua ja vammoja ei näe päällepäin niin laiskaksi minuakin haukuttiin ensimmäisen puolen vuoden ajan kunnes lääkärit löysi viat ja ensi viikolla leikkaukseen. Petrin kaltaset tietämättömät idiootit pistää vihaks.

      Lainaa

    7. Tulos: +625 (635 ääntä)
      Onko ihonalle karvaton karhu?

      Lainaa

    8. Tulos: +658 (680 ääntä)
      Ymmärrän itse selkävammaisena kyllä ongelmat joita se tuottaa... mutta en koskaan käyttäisi sitä tekosyynä tai kerjäisi tavaraa. Ja asiasta toiseen, ärsyttääkö ketään muuta se kun joku haluaa jotakin, mutta ei voi vaan pyytää suoraan, vaan teksti on juuri tyyliin "Voi kun niin olisi nälkä mutta eipä ole ruokaa, kuolen varmaan nälkään, ja voi että toi sun ruokasi näyttää hyvältä." o.O

      Lainaa

    9. Mustalaisnaamio 22.3.2018 4:57
      Tulos: -137 (225 ääntä)
      Tonzo: Tiedän itse tunteen kun tässä vuoden ajan päässyt kävelemään muutamia kymmeniä metrejä kerralla ja kipu on aivan sietämätöntä. Olen nuori vielä ja kipua ja vammoja ei näe päällepäin niin laiskaksi minuakin haukuttiin ensimmäisen puolen vuoden ajan kunnes lääkärit löysi viat ja ensi viikolla leikkaukseen. Petrin kaltaset tietämättömät idiootit pistää vihaks.
      Laiskamato kalvaa.

      Lainaa

    10. purppurakruunu 22.3.2018 6:09
      Tulos: +425 (451 ääntä)
      Vähemmän ärsyttävä ihminen, joka ei pysty liikkumaan, olisi voinut vaikka pyytää lupaa varata vaikka päiväksi, että ehtii pyytää jotain läheistä hakemaan ko. pulkan. Se, että vaatii ventovieraalta ihmiseltä ilmaisen tavaran kotiinkuljetusta, on vaan itsekkyyttä.

      Lainaa

    11. Tulos: +36 (140 ääntä)
      ”Selkävaivat ei makaamalla parane”, sanoo vanha viisaus.

      Lainaa

    12. Kilokalori 22.3.2018 6:54
      Tulos: +95 (101 ääntä)
      Petkele: Onko ihonalle karvaton karhu?
      On muuten helevetin pelottavan näköinen otus se. Googlatkaapa.

      Lainaa

    13. Lömpötin 22.3.2018 6:55
      Tulos: +46 (178 ääntä)
      Aina löytyy jostakin herkkäuskoinen Pauliina, joka pelastaa avuttoman selittelijän valheittensa verkosta. Sen takia kerjäläisetkin tulee Balkanilta saakka Suomeen. Herkkäuskoisten hölmöjen takia.

      Lainaa

    14. Tulos: +61 (77 ääntä)
      Dipoli: Ihanaa, että tuollaisen avuttoman nillityksenkin jälkeen joku jaksaa tarjoutua noutamaan toisen puolesta!
      I did not see that coming

      Lainaa

    15. Tulos: +134 (162 ääntä)
      Laittaisivat lapsen hakemaan. Ei haittaa, jos lapsi menee hukkaan, koska sitten Eeva ei enää tarvitsisi pulkkaakaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +186 (220 ääntä)
      Tonzo: Tiedän itse tunteen kun tässä vuoden ajan päässyt kävelemään muutamia kymmeniä metrejä kerralla ja kipu on aivan sietämätöntä. Olen nuori vielä ja kipua ja vammoja ei näe päällepäin niin laiskaksi minuakin haukuttiin ensimmäisen puolen vuoden ajan kunnes lääkärit löysi viat ja ensi viikolla leikkaukseen. Petrin kaltaset tietämättömät idiootit pistää vihaks.
      Mutta oletko vinkunut Facebookissa, että sinulle pitäisi toimittaa ilmaista tavaraa kotiin?

      Lainaa

    17. Tulos: -34 (42 ääntä)
      Petkele: Onko ihonalle karvaton karhu?
      Ja pehmeä jänis

      Lainaa

    18. Tulos: -32 (40 ääntä)
      Kiitos siulle Kouvolan edustaja. Taidan vaihtaa paikkakuntaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +34 (160 ääntä)
      En näe mitään syytä, miksi Petrin piti alkaa tuosta haastamaan riitaa. Miksi ei olisi vain antanut selkäkipuisen olla rauhassa?

      Lainaa

    20. King Arthur 22.3.2018 8:52
      Tulos: +39 (129 ääntä)
      Petrillä on viime kesän rantsuhiekat jääneet sen eräänkin elimen "ihonalle".

      Lainaa

    21. Tulos: +12 (92 ääntä)
      Sami Kuupas: Ilmiantaisi mieluummin itsensä typeryydestä ja patalaiskuudesta. Häpeä.
      Itsellä myös kipuja, joten en pääsisi minäkään hakemaan. Onko liikuntakyvytön vain laiska?

      Lainaa

    22. Bodvåihsojeåve 22.3.2018 9:06
      Tulos: +52 (56 ääntä)
      Dipoli: Ihanaa, että tuollaisen avuttoman nillityksenkin jälkeen joku jaksaa tarjoutua noutamaan toisen puolesta!
      Hups, tykkäsin ennen kuin tarkistin aikaleimat! Ei se tainnutkaan ihan niin mennä.

      Lainaa

    23. Tulos: +41 (117 ääntä)
      En ymmärrä miksi tota Eevaa tässä haukutaan, joo ehkei ois tarvinnu tulla valittamaan, et harmi ettei nyt kelkkaa pysty hakemaan, mutta miksi ihmeessä Petrin tarvi päätään tulla aukoo? Ois antanu olla vaan.

      Lainaa

    24. Tulos: +79 (113 ääntä)
      Mitäs hyötyä siitä selkäkipuisen valvonnasta on, jos ei kuitenkaan tarvittaessa pääse lapsen perään? Omituista logiikkaa...

      Lainaa

    25. Tulos: +7 (143 ääntä)
      Poikavain: En näe mitään syytä, miksi Petrin piti alkaa tuosta haastamaan riitaa. Miksi ei olisi vain antanut selkäkipuisen olla rauhassa?
      Eiköhän se ole aika ilmiselvää kuinka selkäkipuinen tuo Eeva oikeasti on. Ensimmäinen syy miksi pulkka olisi pitänyt hänelle toimittaa oli auton puute, ei selkäkipu. Se tuli kuvioon vasta, kun piti selittää miksi laiska ei jaksa kävellä edes kilsaa. Minäkin olisin Petrin lailla härnännyt ilmiselvää selittelijää. Sellainen nyt vaan on kivaa.

      Lainaa

    26. Tulos: -141 (163 ääntä)
      King Arthur: Petrillä on viime kesän rantsuhiekat jääneet sen eräänkin elimen “ihonalle”.
      Petrillä tuskin on pimppiä. Se on se elin, joka esiintyy tuossa naisten nirppanokkaiseen ulinaan kohdistetussa meemissä.

      Lainaa

    27. Tulos: +72 (100 ääntä)
      Ehtanaama: Eiköhän se ole aika ilmiselvää kuinka selkäkipuinen tuo Eeva oikeasti on. Ensimmäinen syy miksi pulkka olisi pitänyt hänelle toimittaa oli auton puute, ei selkäkipu. Se tuli kuvioon vasta, kun piti selittää miksi laiska ei jaksa kävellä edes kilsaa. Minäkin olisin Petrin lailla härnännyt ilmiselvää selittelijää. Sellainen nyt vaan on kivaa.
      Miksi ihmisten kiusaaminen on mielestäsi kivaa?

      Lainaa

    28. Tulos: -5 (105 ääntä)
      Poikavain: Miksi ihmisten kiusaaminen on mielestäsi kivaa?
      Sellaisten ihmisten kiusaaminen, jotka haluavat hyötyä toisten herkkäuskoisuudesta, on kivaa. Esimerkiksi nigerialaiskirjeiden lähettäjien kiusaaminen on minusta kivaa. Tori.fi huijareiden paljastaminenkin on minusta superkivaa. Kaikki sympatiani heille, jotka sitä jaksavat tehdä. Eeva on samaa lajia lievemmästä päästä asteikkoa. Hän haluaa pulkan, mutta ei viitsi sitä hakea joten keksi höpöhöpö-selityksen, jolle joutuu keksimään jatkoselityksen. Sen jälkeen hän kääntyy hyökkäykseen, jotta saa ikävän kyselijän pois niskastaan. Sellaista kiemurtelua on hauska seurata.

      Lainaa

    29. Tulos: +52 (102 ääntä)
      Ehtanaama: Eiköhän se ole aika ilmiselvää kuinka selkäkipuinen tuo Eeva oikeasti on. Ensimmäinen syy miksi pulkka olisi pitänyt hänelle toimittaa oli auton puute, ei selkäkipu. Se tuli kuvioon vasta, kun piti selittää miksi laiska ei jaksa kävellä edes kilsaa.
      Eipä tuota mitenkään olisi tarvinnut selitellä, ellei petri olisi alkanut haastamaan riitaa. Mitä se edes Petrille tai sinulle kuuluu, miksi joku ei pysty kulkemaan kilometriä ilman autoa?

      Lainaa

    30. Tulos: +28 (90 ääntä)
      Ehtanaama: Sellaisten ihmisten kiusaaminen, jotka haluavat hyötyä toisten herkkäuskoisuudesta, on kivaa. Esimerkiksi nigerialaiskirjeiden lähettäjien kiusaaminen on minusta kivaa. Tori.fi huijareiden paljastaminenkin on minusta superkivaa. Kaikki sympatiani heille, jotka sitä jaksavat tehdä. Eeva on samaa lajia lievemmästä päästä asteikkoa. Hän haluaa pulkan, mutta ei viitsi sitä hakea joten keksi höpöhöpö-selityksen, jolle joutuu keksimään jatkoselityksen. Sen jälkeen hän kääntyy hyökkäykseen, jotta saa ikävän kyselijän pois niskastaan. Sellaista kiemurtelua on hauska seurata.
      Vertaatko nigerialaiskirjeitä selkäkipuun? Jännä ajattelumaailma, jos mielestäsi ilmeisen vakavat selkäkivut on hauskaa seurattavaa...

      Lainaa

    31. yli opisto hörhö 22.3.2018 11:37
      Tulos: +67 (89 ääntä)
      Tulee vähän mieleen esimerkiksi pogoryhmät.. Siellä aina välillä joku saattaa ohimennen valitella että kun ei syystä tai toisesta pääse liikkumaan päivittäin lähimmälle stopille joka on useamman kilometrin päässä, niin siihen tottakai pitää jonkun vatipään tulla toteamaan "kyllä minä ainakin pystyn tuplasti tuota pidemmän matkan päivittäin kävelemään!". Sanon "vatipää" koska tuollaisilla kommenteilla ei ole mitään sisältöarvoa. Vähän samanlainen tilanne kuin että sanoisin "voi vitsit kun katkesi reisiluu laskettelureissulla" ja joku tulisi toteamaan "ai, ei mulla vaan ole katkennut". Good for you, I guess... Jos joku nyt ei syystä tai toisesta pysty liikkumaan, niin hirveästi hänen tilannettaan auttaa se että joku tulee sanomaan laiskaksi tai toteamaan että muut kyllä pystyy tosi hyvin. Tässä mokassahan nyt oli aivan typerää säälin kalastelua, mutta ei se Petrinkään käytös mitään parasta ole.

      Lainaa

    32. Tulos: -2 (60 ääntä)
      Vaikka olet täysin perseestä, voit silti saada ilmaisen pulkan kotiinkuljetuksella. Ihmeiden aika ei ole ohi!

      Lainaa

    33. Tulos: -20 (80 ääntä)
      Jokupoika: Vertaatko nigerialaiskirjeitä selkäkipuun? Jännä ajattelumaailma, jos mielestäsi ilmeisen vakavat selkäkivut on hauskaa seurattavaa…
      Mitäpä sitä sinulle sisälukutaidottomalle kannattaa mitään selittää, kun yli humahtaa kuitenkin. Selitetään kuitenkin kerran vielä, ihan vaan uskosta sinunkin kehitysmahdollisuuksiin. En usko hetkeäkään, että Eevalla on mitään selkäkipua. Syyn olen kertonut muulla ketjussa. Etsi, jos osaat.

      Lainaa

    34. Tulos: -49 (69 ääntä)
      yli opisto hörhö: Tulee vähän mieleen esimerkiksi pogoryhmät.. Siellä aina välillä joku saattaa ohimennen valitella että kun ei syystä tai toisesta pääse liikkumaan päivittäin lähimmälle stopille joka on useamman kilometrin päässä, niin siihen tottakai pitää jonkun vatipään tulla toteamaan “kyllä minä ainakin pystyn tuplasti tuota pidemmän matkan päivittäin kävelemään!”. Sanon “vatipää” koska tuollaisilla kommenteilla ei ole mitään sisältöarvoa. Vähän samanlainen tilanne kuin että sanoisin “voi vitsit kun katkesi reisiluu laskettelureissulla” ja joku tulisi toteamaan “ai, ei mulla vaan ole katkennut”. Good for you, I guess… Jos joku nyt ei syystä tai toisesta pysty liikkumaan, niin hirveästi hänen tilannettaan auttaa se että joku tulee sanomaan laiskaksi tai toteamaan että muut kyllä pystyy tosi hyvin. Tässä mokassahan nyt oli aivan typerää säälin kalastelua, mutta ei se Petrinkään käytös mitään parasta ole.
      Sinä olet varmaan sitä porukkaa, joka pudottelee kolikoita Balkanin kerjäläisten pahvimukeihin...

      Lainaa

    35. Itsellenauraja 22.3.2018 14:26
      Tulos: +55 (61 ääntä)
      Ehtanaama: Petrillä tuskin on pimppiä. Se on se elin, joka esiintyy tuossa naisten nirppanokkaiseen ulinaan kohdistetussa meemissä.
      Tämä onkin eri meemi.

      Lainaa

    36. Itsellenauraja 22.3.2018 14:28
      Tulos: +67 (83 ääntä)
      Petri on tyyppi joka ärsyttää toisia niin kauan, että pääsee sanomaan "menikö ihonalle", "menikö tunteisiin" tms. Huomionkipeä siis.

      Lainaa

    37. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Bodvåihsojeåve: Hups, tykkäsin ennen kuin tarkistin aikaleimat! Ei se tainnutkaan ihan niin mennä.
      Kommenttijärjestyksestä päättelisin, että viimeisimmästä kommentista on otettu kuvakaappaus myöhemmin, kuin muusta kahakasta. Haluan uskoa ihmiskuntaan.

      Lainaa

    38. Tulos: +29 (53 ääntä)
      purppurakruunu: Vähemmän ärsyttävä ihminen, joka ei pysty liikkumaan, olisi voinut vaikka pyytää lupaa varata vaikka päiväksi, että ehtii pyytää jotain läheistä hakemaan ko. pulkan. Se, että vaatii ventovieraalta ihmiseltä ilmaisen tavaran kotiinkuljetusta, on vaan itsekkyyttä.
      Mutta eihän Eeva vaatinut ketään toimittamaan pulkkaa hänelle.

      Lainaa

    39. Pekka Peitsi 22.3.2018 15:31
      Tulos: +34 (54 ääntä)
      -En pysty hakemaan kävellen. Selkä on kipeä. -Käytä autoa. -Ei ole autoa. Näinkö keskustelun olisi pitänyt mennä, ettei laiskaksi olisi haukuttu?

      Lainaa

    40. Tulos: -33 (59 ääntä)
      Kommenenttien miinustamisesta ja laiskuuden puolustamisesta voi vetää johtopäätöksen millaista siiderivalasta feissarimokien palstalta löytyy. Ja nyt miinuslaskuri tekemään ylitöitä. Olkaa hyvät. Onneksi hiiren klikkaus ei ole fyysisesti vaativaa.

      Lainaa

    41. Tulos: -29 (67 ääntä)
      Iskias ei tosiaan makoillen parane. Kevyttä liikuntaa, venyttelyä ja tulehduskipulääkettä, marinat vex. Selkävaiva ei näköjään estä röhnöttämistä netissä, vaikka siinä jos missä on niska ja perse kovilla!

      Lainaa

    42. Tulos: +28 (56 ääntä)
      Meniks multa jotain ohi, kun eikai eeva pyytänyt saati vastinut pulkkaa itselleen toimitettavan...joillain on tuollainen keskustelutyyli. Ja JOS onkin totemuksen takana toive, että myyjä sanoo että voi toimittaa, ni so what? Hyvin eri asia kun vaatia palvelua itselleen.

      Lainaa

    43. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Itsellenauraja: Petri on tyyppi joka ärsyttää toisia niin kauan, että pääsee sanomaan “menikö ihonalle”, “menikö tunteisiin” tms. Huomionkipeä siis.

      Lainaa

    44. Tulos: +40 (58 ääntä)
      Diibadaa: En ymmärrä miksi tota Eevaa tässä haukutaan, joo ehkei ois tarvinnu tulla valittamaan, et harmi ettei nyt kelkkaa pysty hakemaan, mutta miksi ihmeessä Petrin tarvi päätään tulla aukoo? Ois antanu olla vaan.
      se nyt oli aika selvää että Eeva yritti säälillä saada jonkun tuomaan pulkan hänelle. joten ei hälle mitään sääliä täälty ainakaan tule.

      Lainaa

    45. Tulos: +30 (58 ääntä)
      Ehtanaama: Sellaisten ihmisten kiusaaminen, jotka haluavat hyötyä toisten herkkäuskoisuudesta, on kivaa. Esimerkiksi nigerialaiskirjeiden lähettäjien kiusaaminen on minusta kivaa. Tori.fi huijareiden paljastaminenkin on minusta superkivaa. Kaikki sympatiani heille, jotka sitä jaksavat tehdä. Eeva on samaa lajia lievemmästä päästä asteikkoa. Hän haluaa pulkan, mutta ei viitsi sitä hakea joten keksi höpöhöpö-selityksen, jolle joutuu keksimään jatkoselityksen. Sen jälkeen hän kääntyy hyökkäykseen, jotta saa ikävän kyselijän pois niskastaan. Sellaista kiemurtelua on hauska seurata.
      Onko niin vaikea hyväksyä oma ilkeys, että pitää keksiä vikaa muista? Jos luet tuen jutun uudelleen, huomaat ettei siellä ole kuljetusta kinuttu. Myöskään siitä, että selkäkivut olisi päästä keksitty, sinulla ei ole mitään todisteita, vain omia epäilyjäsi (aikaisemmissa "perusteluissasi" ei ollut logiikaa). Yrität oikeuttaa ilkeän käytöksesi (ilmeisesti elämässä yleensäkin) sillä, että joku muu on tehnyt jotain pahaa, silloinkin kun et oikeasti voi tietää onko tehnyt vai ei.

      Lainaa

    46. Tulos: +25 (33 ääntä)
      Itsellenauraja: Petri on tyyppi joka ärsyttää toisia niin kauan, että pääsee sanomaan “menikö ihonalle”, “menikö tunteisiin” tms. Huomionkipeä siis.
      Tunteisiin menemisiin tarttujat yrittävät ehkä peittää oman loukkaantumisensa, kuten tässä tapauksessa ryhmästä poistattamisella uhkaamisen takia. Yksi puolustuskeino on esittää olevansa toisen yläpuolella. Muka välinpitämätöntä suhtautumista korostetaan vaikka jollain ;)-hymiöllä.

      Lainaa

    47. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Veiköhän pauliina pulkan eevalle?

      Lainaa

    48. Tulos: +25 (45 ääntä)
      M: Iskias ei tosiaan makoillen parane. Kevyttä liikuntaa, venyttelyä ja tulehduskipulääkettä, marinat vex. Selkävaiva ei näköjään estä röhnöttämistä netissä, vaikka siinä jos missä on niska ja perse kovilla!
      Mahdatko olla tietoinen, että iskias on vai yksi selkäkivun syy? Niin idioottimainen kommentti taas, että huhhuh. Kaikkiin selkäkipuihin ei todellakaan auta liikunta. Mitäköhän määräisit hoidoksi ihmiselle, joka ei voi seistä tai istua ja kävelykin on haastavaa?

      Lainaa

    49. Tulos: +16 (36 ääntä)
      ElliK: Mahdatko olla tietoinen, että iskias on vai yksi selkäkivun syy? Niin idioottimainen kommentti taas, että huhhuh. Kaikkiin selkäkipuihin ei todellakaan auta liikunta. Mitäköhän määräisit hoidoksi ihmiselle, joka ei voi seistä tai istua ja kävelykin on haastavaa?
      Mäenlaskua pulkalla.

      Lainaa

    50. Tulos: -20 (46 ääntä)
      Kaheli: Onko niin vaikea hyväksyä oma ilkeys, että pitää keksiä vikaa muista? Jos luet tuen jutun uudelleen, huomaat ettei siellä ole kuljetusta kinuttu. Myöskään siitä, että selkäkivut olisi päästä keksitty, sinulla ei ole mitään todisteita, vain omia epäilyjäsi (aikaisemmissa “perusteluissasi” ei ollut logiikaa). Yrität oikeuttaa ilkeän käytöksesi (ilmeisesti elämässä yleensäkin) sillä, että joku muu on tehnyt jotain pahaa, silloinkin kun et oikeasti voi tietää onko tehnyt vai ei.
      Hoh hoh, mitä sekoilua tekstisi! Mikä vaikeus minulla muka on hyväksyä, että voisin olla ilkeä hyväksikäyttäjä-Eevalle? Ei niin mitään vaikeutta. Kuten jo yllä kerroin, minustakin on Petrin lailla kiva härnätä tuollaista selittelijää. Senkin kirjoitettuani vielä kuvittelet, että minulla on tässä joku vaikeus... Ei tämä ole mikään tuomioistuin, että tarvitsisin todisteita sille, että Eeva naukuu avuttomuuttaan ihan vain saadakseen ilmaisen pulkan kotiinkuljetettuna. Tuollaisia eevoja on Facebookin jouluapuryhmät ja muut sellaiset täynnänsä. Se fiilis minulle tulee, ja se riittää minulle. En kaipaa sinulta hyväksyntää kannalleni. Sinun viestisi on tuollaista löperöä pop-psykologisointia, jolla yrität itsellesi selittää miten joku voi nähdä asian toisin kuin sinä. Parempi olisi vaan hyväksyä, että ihmisillä on eri tavat tulkita tilanteita ja meillä ne nyt vaan eivät mätsää. Kyllähän minä jo aikaa sitten olen palstan kommenteista ja peukuista huomannut, että tämä on sellaisten herkkien mielensäpahoittaja-milleniaalien palsta, mutta sehän vaan lisää tämän hauskuutta.

      Lainaa

    51. Tulos: +16 (38 ääntä)
      Ehtanaama: Hoh hoh, mitä sekoilua tekstisi! Mikä vaikeus minulla muka on hyväksyä, että voisin olla ilkeä hyväksikäyttäjä-Eevalle? Ei niin mitään vaikeutta. Kuten jo yllä kerroin, minustakin on Petrin lailla kiva härnätä tuollaista selittelijää. Senkin kirjoitettuani vielä kuvittelet, että minulla on tässä joku vaikeus… Ei tämä ole mikään tuomioistuin, että tarvitsisin todisteita sille, että Eeva naukuu avuttomuuttaan ihan vain saadakseen ilmaisen pulkan kotiinkuljetettuna. Tuollaisia eevoja on Facebookin jouluapuryhmät ja muut sellaiset täynnänsä. Se fiilis minulle tulee, ja se riittää minulle. En kaipaa sinulta hyväksyntää kannalleni. Sinun viestisi on tuollaista löperöä pop-psykologisointia, jolla yrität itsellesi selittää miten joku voi nähdä asian toisin kuin sinä. Parempi olisi vaan hyväksyä, että ihmisillä on eri tavat tulkita tilanteita ja meillä ne nyt vaan eivät mätsää. Kyllähän minä jo aikaa sitten olen palstan kommenteista ja peukuista huomannut, että tämä on sellaisten herkkien mielensäpahoittaja-milleniaalien palsta, mutta sehän vaan lisää tämän hauskuutta.
      Pikemminkin niin, että sinun logiikkasi on ontuva ja olet lisäksi vähän ilkeä. Yritä nyt tsempata edes ensinnä mainittua, vaikka et jälkimmäistä viaksi lukisikaan...

      Lainaa

    52. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Miarez93: Valitettavan yleistä tuollainen, että ilmaiseksi pitäis saada ja vielä kotiin toimitettuna. Huonekalut mieluiten vielä valmiiksi kasattuna ja paikalleen laitettuna…
      Joo, ja kokeilun jälkeen myös haettava takaisin ja palautettava rahat jos ei tykkää.

      Lainaa

    53. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Voishan se lapsikin kilsan kävellä ja rahojen kanssa hakea sen pulkan? Eihän kilometri ole mitään.

      Lainaa

    54. Tulos: +44 (52 ääntä)
      Heh. Eihän se selkäkipu ole tässä pointti. Pointti on se, että menee valittamaan ongelmistaan toisen annetaan- tai myydään-ilmoituksiin sanomatta edes, mitä oikeasti haluaa. Jos toivoo, että joku toisi, rehellisempää olisi kysyä suoraan. Vai onko tarkoitus, että kuvitellaan hänen muuten vain, jutustellakseen, avautuvan autottomuudestaan tässä yhteydessä? Jospa sitä menisi vaikka kultasepänliikkeeseen ja alkaisi paasata myyjälle, että kyllä se vain minusta olisi kiva saada tuollainen sormus, mutta ei ole rahaa enkä varmasti saa miestäkään, joka minulle sormuksen ostaisi, ja rikas isotätikin just kuoli jättämättä minulle latin latia, ja se olisikin ollut ainut ilo, joka siitä yrmynaamasta olosi ollut... Ja toisesta kädestä puuttuu sormet, ja toisessakin oon niin paha reuma, ettei siihen mikään sormus edes sovi, ja kuolen varmaan joka tapauksessa ensi viikolla. Mutta KYLLÄ SE VAIN OLISI KIVA SAADA SORMUS!

      Lainaa

    55. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Dipoli: Ihanaa, että tuollaisen avuttoman nillityksenkin jälkeen joku jaksaa tarjoutua noutamaan toisen puolesta!
      Joo, mutta eihän se Petrille ollutkaan menossa.

      Lainaa

    56. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Jepjoo: ”Selkävaivat ei makaamalla parane”, sanoo vanha viisaus.
      Vanhassa viisaudessa on ihan perää. Itselleni rauhallinen kävely auttaa paljon selkäkipuihin.

      Lainaa

    57. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Sami Kuupas: Ilmiantaisi mieluummin itsensä typeryydestä ja patalaiskuudesta. Häpeä.
      Patalaiskuus ja liikuntarajoitteisuus ovat kaksi täysin eri asiaa. Mutta meni kyllä hieman yli tuo "avautuminen".

      Lainaa

    58. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Ss: Petri on aika ärsyttävä.
      Moikka Eeva!

      Lainaa

    59. Hattukukkaseppotäti 27.3.2018 12:14
      Tulos: +9 (15 ääntä)
      Samaa kastia ku entinen naapurinakka vinku roskalavalta pyykkikonetta, toki kotiin tuotunu kun ei pysty hakemaan. Joku hältä kysy että eikös sulla oo kuiten pyykkitupa ku kerrostalossa ni voivoi ku hänen sairautensa estää sielä käymisen ku se on tuola kauimmaisessa talossa. Matkaa ehkä nippanappa 200m. Ei mitään vikaa jaloissa tai selässä, on vaan patalaiska. Sitten joku tuntematon oi sääliny ja ostanu hälle pesukoneen että maksaa takasi kun pystyy

      Lainaa

    60. Minä vain :3 27.3.2018 16:41
      Tulos: -1 (9 ääntä)
      ihana Pauliina <3

      Lainaa

    61. Tulos: -5 (11 ääntä)
      Äidiltäni katkesi aikoinaan akillesjänne, niin ei hän kyllä mitään nillittänyt siitä ettei päässyt puoleen vuoteen liikkumaan ilman keppejä ja jalkakipsiä/tukea/tms. Nykyään polvetkin reistaa (nivelrusto kulunut pois), mutta kävelee silti jotain viiden kilsan lenkkejä. Toisaalta kyseessä rautarouva, joka ei koskaan valita mitään kipuja. Toivottavasti saan pian omia lapsia, että saisivat tuollaisen esikuvamummon.

      Lainaa

    62. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Minä vain :3: ihana Pauliina
      Typerä hyväksikäytetty hölmö se on, mutta sellaisia maailma nyt sattuu olemaan väärällään.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pulkka, roskalava, kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, matka