Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 324

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää.
Sekalaisia, osa 324

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1244 (1256 ääntä)
      Minna muistaa vaan ei ymmärrä

      Lainaa

    2. Tulos: +704 (710 ääntä)
      No... ainakin Santeri osaa myöntää virheensä ja pyytää anteeksi. xD

      Lainaa

    3. Sisuliini 1.2.2018 1:00
      Tulos: -45 (89 ääntä)
      Tunnistamaton vanhus vastavalossa. No mutta tottahan tuo on. Mistä sen voi tietää, mitä itse kukanenkin on voinut tehdä vanhaksi ehdittyään. Pitää avata silmät.

      Lainaa

    4. Tulos: +534 (544 ääntä)
      Onneksi Minna muistaa mitä me muut ollaan unohdettu ja nyt jää Sauli viimein koukkuun.

      Lainaa

    5. Tulos: +498 (514 ääntä)
      Minna on selkeästi näitä jotka on aina saanu palkinnon osallistumisestakin kun ei ymmärrä eroa vaaleissa ehdolla olemisen ja voittamisen eroa.

      Lainaa

    6. Tulos: +81 (97 ääntä)
      Minna katsonut uusimman X-Filesin.

      Lainaa

    7. Tulos: +285 (299 ääntä)
      Minna on juuri näitä ihmisiä jotka osaavat käyttää Facebookia mutta ei internettiä

      Lainaa

    8. Tulos: +204 (220 ääntä)
      Minna taitaa olla niitä, jotka ei ymmärtäisi presidenttiehdokkaana olemisen ja vaalien voittamisen välistä eroa, vaikka asian vääntäisi sille ratakiskosta.

      Lainaa

    9. Tulos: +218 (220 ääntä)
      Saleen kolmas kerta!

      Lainaa

    10. King Arthur 1.2.2018 2:02
      Tulos: +216 (230 ääntä)
      Minnan kaltaisten takia on olemassa se "Mandela effect". Vielä näinä googlen aikoina "mutku määä muistan" on ihmiselle pätevin lähde. Just tästä syystä porukka "muistaa" miten Nelson Mandela kuoli vankilassa kasikytluvulla ja sit kehitellään salaliittoteorioita ja vuotavia rinnakkaisulottuvuuksia.

      Lainaa

    11. Tulos: +107 (155 ääntä)
      Oikeesti, minnatkin saa äänestää. Joskus vihaan demokratiaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +172 (194 ääntä)
      Oonko mä ainoo jolle tosta IS:än "avaa silmäsi"-mainoslauseesta tulee mieleen vaa joku MV-lehden kaltainen julkaisu?

      Lainaa

    13. Tulos: +58 (72 ääntä)
      WAKE UP SHEEEPLE

      Lainaa

    14. Tulos: +159 (171 ääntä)
      Ihanaa että ihmiset jotka ymmärtävät politiikasta yhtä paljon kuin Minna saavat äänestää vaaleissa..

      Lainaa

    15. Tulos: +346 (348 ääntä)
      Montakohan kertaa meillä on Minnan mielestä ollut Väyrynen pressana?

      Lainaa

    16. Tulos: +113 (117 ääntä)
      : Montakohan kertaa meillä on Minnan mielestä ollut Väyrynen pressana?
      Jäin miettimään samaa.

      Lainaa

    17. Tulos: +8 (76 ääntä)
      : Montakohan kertaa meillä on Minnan mielestä ollut Väyrynen pressana?
      Seuraava ei ole poliittinen kommentti, enkä siten sano olevani kannattaja tai vastustaja. Mutta vaalien ehdittomasti paras asia oli se että Paavo hävisi näiselle. Taas jaksaa vähän aikaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +76 (88 ääntä)
      Masentaa, näitä lukiessa aina muistaa miten äärettömän tyhmiä ihmisiä on olemassa.

      Lainaa

    19. Tulos: +82 (82 ääntä)
      Ilta-Sanomat osaa aina viedä klikkiotsikot uudelle tasolle.

      Lainaa

    20. Tulos: +106 (118 ääntä)
      Iltasanomat - avaa silmäsi. Nimenomaan, avaa jo silmäsi ja lopeta ne klikkiotsikot. Tästä tuli myös mieleen se henkivakuutusmainos, jossa kerrotaan että henkivakuutus maksaa saman verran kuin pizza kuussa. Voisin vaikka vannoa, että pizza maapallon ulkopuolelle tilattuna maksaa aika hemmetin paljon... ;)

      Lainaa

    21. Tulos: +108 (110 ääntä)
      En ihan heti ensimmäisenä käyttäisi Ilta-Sanomia "silmieni avaamiseen". Siinä lehdessä ei tosiaan tiedä mikä on sitä miltä näyttää ja mikä taas ei.

      Lainaa

    22. Kirjautuminen epäonnistui 1.2.2018 10:11
      Tulos: +80 (90 ääntä)
      "Elä muuta virkaa"??? Tulee mieleen se "aika kuluu kuin siivilä", joka täällä joskus esiintyi... Pitäisi mennä tuonne kiellettyjen sanojen ryhmään kieltämään käyttämästä sananparsia, joiden sisältöä ei ole ymmärtänyt... Miksi ylipäätään käyttää puhetta "tehostamaan" sanontoja, jotka kuulostavat silkalta merkityksettömältä papatukselta. Mitähän Santeri on ajatellut tuon tarkoittavan?

      Lainaa

    23. Tulos: -15 (59 ääntä)
      Äänioikeus ja vaalikelpoisuus sidottava iän sijasta riittävään (>110) älykkyysosamäärään. Johan kohenee päätöksenteko. Ja alkoholistit ulos.

      Lainaa

    24. Tulos: +102 (104 ääntä)
      : Montakohan kertaa meillä on Minnan mielestä ollut Väyrynen pressana?
      Väyrynen on omasta mielestäänkin ollut kansan valinta jo neljästi.

      Lainaa

    25. Tulos: +51 (55 ääntä)
      No mut Paavohan on ollut jo mukana ensin Rehnia ja Ahtisaarta vastaan, sitten Halonen*2 ja Sauli*2, miks Paavoa saa vielä äänestää?

      Lainaa

    26. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Ihanaa: Ihanaa että ihmiset jotka ymmärtävät politiikasta yhtä paljon kuin Minna saavat äänestää vaaleissa..
      Vielä ihanampaa olisi jos ihmiset jotka ymmärtävät politiikasta yhtä paljon kuin Minna saisivat päättää kuka saa äänestää vaaleissa. Olisihan se kiva jos olisi valistunut yksinvaltias, ja itsekään en ole viime aikojen touhusta kovin vaikuttunut, mutta miten estetään ettei tule pelkkää yksinvaltiasta ilman adjektiivia?

      Lainaa

    27. Tulos: +17 (25 ääntä)
      King Arthur: Minnan kaltaisten takia on olemassa se “Mandela effect”. Vielä näinä googlen aikoina “mutku määä muistan” on ihmiselle pätevin lähde. Just tästä syystä porukka “muistaa” miten Nelson Mandela kuoli vankilassa kasikytluvulla ja sit kehitellään salaliittoteorioita ja vuotavia rinnakkaisulottuvuuksia.
      Kaveri oli lukenut Mandela effectistä ja kysyi sitten minulta muistanko koska Mandela kuoli. Totesin että en nyt niin tarkkaan mutta ei siitä kovin montaa vuotta ole (Obaman selfiet ja muut muistan kyllä hautajaisista), niin tämä totesi että jaa, minä ihan muistin että kasikyt luvulla. Kysyi myös mitä Darth Vader sanoi Lukelle (oikea vastaus: No, I am your father) vaikka nettimuistajat väittävät että fraasi menee "Luke, I am your father". Näitä oli muutama muukin. Sitten hetken ripitin kaveria että mietihän nyt logiikalla, miksi olisi tällainen muutos todellisuudessa, jossa suuri osa ihmisistä muistaa ihan puuta heinää. No, sehän johtuu siitä, että väki on tyhmiä ja ne lukee netistä jotain ja luo siitä itselleen valemuiston. Kun eivät tiedä paremmin. Luulo ei ole tiedon väärti. P.S. Yksi näistä Mandela-kysymyksistä oli kuinka monta häiskää kuuluu Village Peopleen. Minullekin tuli puskista että siellä on afrikkalaisamerikkalainen sotamies (tämä on myös ns. Mandela effect -väite, kaveri on kuulemma lisätty myöhemmin...), mutta en seonnut tästä tiedosta, koska en ole kyseistä pumppua koskaan fanittanut.

      Lainaa

    28. Itsellenauraja 1.2.2018 14:11
      Tulos: +58 (64 ääntä)
      "Lähden mielenilmaukseen, jos saan vapaata." Ei se noin mene, Esa!

      Lainaa

    29. mörökölli minut vieköön 1.2.2018 14:24
      Tulos: +58 (62 ääntä)
      Santeri on ilmeisesti oikein mukava, fiksu, muut huomioonottava nuori mies, joka vaan tykkää paskantaa kännissä postilaatikkoon.

      Lainaa

    30. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Tips: Kaveri oli lukenut Mandela effectistä ja kysyi sitten minulta muistanko koska Mandela kuoli. Totesin että en nyt niin tarkkaan mutta ei siitä kovin montaa vuotta ole (Obaman selfiet ja muut muistan kyllä hautajaisista), niin tämä totesi että jaa, minä ihan muistin että kasikyt luvulla. Kysyi myös mitä Darth Vader sanoi Lukelle (oikea vastaus: No, I am your father) vaikka nettimuistajat väittävät että fraasi menee “Luke, I am your father”. Näitä oli muutama muukin. Sitten hetken ripitin kaveria että mietihän nyt logiikalla, miksi olisi tällainen muutos todellisuudessa, jossa suuri osa ihmisistä muistaa ihan puuta heinää. No, sehän johtuu siitä, että väki on tyhmiä ja ne lukee netistä jotain ja luo siitä itselleen valemuiston. Kun eivät tiedä paremmin. Luulo ei ole tiedon väärti. P.S. Yksi näistä Mandela-kysymyksistä oli kuinka monta häiskää kuuluu Village Peopleen. Minullekin tuli puskista että siellä on afrikkalaisamerikkalainen sotamies (tämä on myös ns. Mandela effect -väite, kaveri on kuulemma lisätty myöhemmin…), mutta en seonnut tästä tiedosta, koska en ole kyseistä pumppua koskaan fanittanut.
      Mutta onko Monopoli-miehellä monokkeli vai ei?

      Lainaa

    31. Tulos: -46 (62 ääntä)
      Ihanaa: Ihanaa että ihmiset jotka ymmärtävät politiikasta yhtä paljon kuin Minna saavat äänestää vaaleissa..
      Siksi mä en äänestä. Mä en äänestä sinne vaan jotakuta, väärin perustein, kenties paskinta ehdokasta ikinä. Mutta sekään ei kelpaa. Vingutaan, kuinka kaikilla on äänioikeus, mutta vingutaan jos joku ei äänestä. Ja sitten sanotaan, että mä en saa valittaa, kun en kerta äänestäny. Saanhan. Mä saan valittaa siitä, että te muut äänestitte sinne ääliöitä. TE siitä ette saa valittaa. Tosin, äänestin tai en, sama se ketä te äänestitte, samaa paskaa se aina on, tai pahempaa.

      Lainaa

    32. Salaliittoteoria 1.2.2018 16:14
      Tulos: +77 (77 ääntä)
      Nyt onkin hyvä hetki miettiä kumpi on todennäköisempää. 1. Minna vaan muistaa väärin. 2. Oikeasti meidät kaikki on aivopesty unohtamaan koko asia ja Minna on ainoa, johon tämä ei vaikuttanut ja on ainoa joka voi tuoda totuuden julki. Äänestän ensimmäistä.

      Lainaa

    33. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Kirjautuminen epäonnistui: “Elä muuta virkaa”??? Tulee mieleen se “aika kuluu kuin siivilä”, joka täällä joskus esiintyi… Pitäisi mennä tuonne kiellettyjen sanojen ryhmään kieltämään käyttämästä sananparsia, joiden sisältöä ei ole ymmärtänyt… Miksi ylipäätään käyttää puhetta “tehostamaan” sanontoja, jotka kuulostavat silkalta merkityksettömältä papatukselta. Mitähän Santeri on ajatellut tuon tarkoittavan?
      Tosin voi olla että autocorrect on korjannu sanan "virka" muotoon "virkaa". Olkaamme siis valmiita antamaan anteeksi Santerille jos hän osaa selittää tuon sanonnan. Mut se mitä aina mietin on sivistyssanojen käyttö tietämättä mitä ne meinaa. Siinä ottaa aika riskin ku koittaa kuulostaa fiksulta mut saattaa päätyä kuulostamaan tolvanalta joka ei tiiä mitä sanoo.

      Lainaa

    34. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Minnan logiikalla Paavo Väyrystä ei olisi enää saanut äänestää niihin aikoihin kun Minna syntyi.

      Lainaa

    35. jukkapalmu 2.2.2018 16:40
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Leon: No… ainakin Santeri osaa myöntää virheensä ja pyytää anteeksi.
      Mutta kyllä joku hälytys pitäis tehdä kuitenkin mun mielestä....

      Lainaa

    36. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Santerilta rehellisen suoraselkäinen ulostustulo. Sunnuntaihesaria aamupalapöydässä lukiessa sitä miettii millaista paskaa nykyään päätyykään lehtien sivuille.

      Lainaa

    37. adsadasdsa 2.2.2018 19:29
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Esa taitaa olla aika yksinkertainen.. Poliittiseen mielenilmaukseen mitään vapaata tarvitse pyydellä, koska jokaisella on oikeus siihen osallistua. Toki voihan Esa työskennellä hoitoalalla tms. jolloin asia ei olekaan niin yksinkertainen.

      Lainaa

    38. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Tunnen harvoin myötähäpeää, mutta Minnan kohdalla niin kävi. Miten joku voi olla niin toope että alkaa väitellä asiasta, jonka 95% tietää entuudestaan ja loput voivat goolaamalla selvittää tilanteen viidessä sekunnissa.

      Lainaa

    39. Tulos: +17 (19 ääntä)
      .: Minna on juuri näitä ihmisiä jotka osaavat käyttää Facebookia mutta ei internettiä
      No ehkä hän on niitä jotka pääsee someen, mutta internetti on rikki.

      Lainaa

    40. Hairysteed 4.2.2018 21:37
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      Mitähän Minna tuumaisi siitä, kuinka monta kertaa Väyrynen on ollut ehdolla?

      Lainaa

    41. Tulos: -4 (14 ääntä)
      Apina: Seuraava ei ole poliittinen kommentti, enkä siten sano olevani kannattaja tai vastustaja. Mutta vaalien ehdittomasti paras asia oli se että Paavo hävisi näiselle. Taas jaksaa vähän aikaa.
      Oikeastaan vaalien paras asia oli se, että Paavo osallistui niihin, koska muuten tuo nainen olisi saanut Paavonkin äänestäjien äänet. Nyt onneksi Paavo pelasti häpeältä. Hyvä Paavo! Hyvä myös Minna, sinäkin saat äänestää!

      Lainaa

    42. Tulos: -1 (1 ääni)
      Sitten on aina näitä toneja, jotka tulevat viisastelemaan joka asiaan, mutta onnistuvat ainoastaan nolaamaan itsensä.

      Lainaa

    43. Rikkoutunut hamsteri 4.8.2020 18:15
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Santeri se sepitteli tuollaisen tarinan tuohon noin. Varmasti tykkäyksiä sateli ja Santeri tunsi hetken että joku uskoo häntä ja välittää hänestä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Ilta-Sanomat, otsikko, postilaatikko, aktiivimalli, mielenosoitus, Sauli Niinistö, Tarja Halonen, presidentti, presidentinvaalit, vaalit