Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 4

Miksi teit tämän päivityksen?
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 4

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 64 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. purppurakruunu 8.2.2018 0:30
      Tulos: -152 (266 ääntä)
      No tollasesta kannattaa hankkia itselleen kavallussyyte.

      Lainaa

    2. Tulos: +536 (560 ääntä)
      purppurakruunu: No tollasesta kannattaa hankkia itselleen kavallussyyte.
      Kavallussyyte?

      Lainaa

    3. Memerento 8.2.2018 1:25
      Tulos: +981 (1005 ääntä)
      Petteri vois ens kerralla avaimet jossain nähdessään jättää ne siihen ja antaa muiden hoitaa..

      Lainaa

    4. Riki Lind 8.2.2018 1:39
      Tulos: -221 (427 ääntä)
      Teet miten tahansa aina teet väärin

      Lainaa

    5. Tulos: +811 (841 ääntä)
      Mun aivot ei mene sen ympärille, että jos voi tehdä toisten ihmisten elämästä paljon helpompaa minimaalisella vaivalla, miksi nähdä vaivaa sen eteen, että ventovieraan elämä hankaloituisi.

      Lainaa

    6. Tulos: -366 (438 ääntä)
      Yksi luontoa turmeleva yksityisautoilija vähemmän. :)

      Lainaa

    7. Bensansniffaaja 8.2.2018 2:08
      Tulos: +320 (338 ääntä)
      On mulkku!

      Lainaa

    8. Onkos tässä 8.2.2018 3:36
      Tulos: +187 (225 ääntä)
      Dipoli: Mun aivot ei mene sen ympärille, että jos voi tehdä toisten ihmisten elämästä paljon helpompaa minimaalisella vaivalla, miksi nähdä vaivaa sen eteen, että ventovieraan elämä hankaloituisi.
      Kyllä sitä nyt viiskymppiä maksais siitä että naapuri ei satasta sais. Ristus mikä urpå tämä.

      Lainaa

    9. Mustalaisnaamio 8.2.2018 4:22
      Tulos: -174 (362 ääntä)
      Huoh: Yksi luontoa turmeleva yksityisautoilija vähemmän.
      Vedä itses hirteen, niin on yksi idiootti vähemmän. :)

      Lainaa

    10. Tulos: +166 (242 ääntä)
      Dipoli: Mun aivot ei mene sen ympärille, että jos voi tehdä toisten ihmisten elämästä paljon helpompaa minimaalisella vaivalla, miksi nähdä vaivaa sen eteen, että ventovieraan elämä hankaloituisi.
      Hyi, "aivot ei mene sen ympärille" kieltoon, kiitos!

      Lainaa

    11. Tulos: -100 (150 ääntä)
      Memerento: Petteri vois ens kerralla avaimet jossain nähdessään jättää ne siihen ja antaa muiden hoitaa..
      Tai tehdä muile palvellus ja vetää ittensä hirtee..

      Lainaa

    12. purppurakruunu 8.2.2018 6:18
      Tulos: +250 (260 ääntä)
      JK: Kavallussyyte?
      Jos löytötavaraa ei vie poliisille, voi syyllistyä kavallukseen – Poliisi: Facebookissa ilmoittelu ei välttämättä riitä (Ilta-Savo) Laki on vähän tulkinnanvarainen, mutta tässä tapauksessa voidaan olla aika varmoja, että mokan loppuun mennessä yritys ei ollut enää tavoittaa omistajaa. Onneksi on rahaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +391 (399 ääntä)
      Huoh: Yksi luontoa turmeleva yksityisautoilija vähemmän.
      Ai, meinaatko tosiaan, että avaimet pudottanut tuumaa, että "voihan paska, avaimet hävis, mädäntyköön siis kosla tuohon parkkipaikalle enkä uutta osta ikinä vaan nyt kyllä vaihdan bussiin"?

      Lainaa

    14. Tulos: +365 (381 ääntä)
      ... ymmärsinkö oikein että hän ajoi autoa kun heitti avaimet ikkunasta vittuun ja kuvasi sen kännykällä? hienoa liikenteen vaarantamista...

      Lainaa

    15. Tulos: -100 (108 ääntä)
      Bosss

      Lainaa

    16. Tulos: +93 (99 ääntä)
      Petteri on balanssissa. Jösses.

      Lainaa

    17. Tulos: -60 (238 ääntä)
      Okei. Ei tuo Petterin temppu mikään fiksuin ollut, JOS tosiaan viskasi ne autostaan ulos. Avaimetkin tosiaan voisi sinne neuvontaan viedä. Mutta sitä en ymmärrä mitä helvettiä tuo jengi tuolla keuhkoaa? Toinen nyt kuitenkin tekee mielestään oikean teon ja aikoo viedä poliisille. Sitten jengi alkaa vittuilemaan ja opastamaan kuin pikkulasta.

      Lainaa

    18. Seppo Saviniemi 8.2.2018 8:33
      Tulos: +247 (273 ääntä)
      niimpä: Okei. Ei tuo Petterin temppu mikään fiksuin ollut, JOS tosiaan viskasi ne autostaan ulos. Avaimetkin tosiaan voisi sinne neuvontaan viedä. Mutta sitä en ymmärrä mitä helvettiä tuo jengi tuolla keuhkoaa? Toinen nyt kuitenkin tekee mielestään oikean teon ja aikoo viedä poliisille. Sitten jengi alkaa vittuilemaan ja opastamaan kuin pikkulasta.
      City Marketin pihalle tippuneet auton avaimet todennäköisesti ovat pudonneet joltain, joka on City Marketissa asioimassa. Eli neuvonnasta käsin omistaja olisi löytynyt kätevämmin ja neuvonta voi sitten toimittaa avaimet poliisille, jos omistajaa ei löydy.

      Lainaa

    19. Tulos: -45 (131 ääntä)
      Seppo Saviniemi: City Marketin pihalle tippuneet auton avaimet todennäköisesti ovat pudonneet joltain, joka on City Marketissa asioimassa. Eli neuvonnasta käsin omistaja olisi löytynyt kätevämmin ja neuvonta voi sitten toimittaa avaimet poliisille, jos omistajaa ei löydy.
      Todennäköisesti joo siksi sanoinkin, että "avaimet voisi neuvontaan viedä". Mutta silti en ymmärrä miksi tuolla esim. Kim alkaa pätemään ja neuvomaan kuin vajaaälyisestä olisi kyse.

      Lainaa

    20. Tulos: +45 (99 ääntä)
      Myy: Hyi, “aivot ei mene sen ympärille” kieltoon, kiitos!
      Ei se oikeastaan ole kovin kaukana ymmärtää -sanan alkuperästä. Se kun on aikoinaan tarkoittanut jonkin asian konkreettista ympäröimistä eli ymmärtämistä vaikka aidalla. Aikojen saatossa muuttunut pelkäksi kuvainnolliseksi sanonnaksi, jossa aidan sijaan aivot ymmärtävät jonkin asian eli asia on tajuttu.

      Lainaa

    21. totuuden_torvi 8.2.2018 9:16
      Tulos: +141 (143 ääntä)
      Avaimet ystävällisesti vain paremmin hukkaan, koska reilu peli on perseestä.

      Lainaa

    22. Tulos: -55 (101 ääntä)
      ...Onpa kommenttiosio täynnä ilkeitä ja äkkipikaisia ihmisiä :I Neutraalina olo on varmaan vaikeaa kun räjähtää silmille nanosekunnissa?

      Lainaa

    23. Tulos: +198 (224 ääntä)
      niimpä: Todennäköisesti joo siksi sanoinkin, että “avaimet voisi neuvontaan viedä”. Mutta silti en ymmärrä miksi tuolla esim. Kim alkaa pätemään ja neuvomaan kuin vajaaälyisestä olisi kyse.
      No, kyllähän Petteri tuolla avainten ikkunasta ulos heittämisellä viimeistään todisti, että vajaaälyinen yksilö kyseessä. Että ihan oikein häntä neuvottu.

      Lainaa

    24. Tulos: +59 (87 ääntä)
      niimpä: Todennäköisesti joo siksi sanoinkin, että “avaimet voisi neuvontaan viedä”. Mutta silti en ymmärrä miksi tuolla esim. Kim alkaa pätemään ja neuvomaan kuin vajaaälyisestä olisi kyse.
      No jaa. Kun katsoo mitä avaimille loppuviimeksi tapahtui niin ei tuo vajaaälyinen niin kaukaa haettu kuvaus Petteristä ole..
      niimpä: Todennäköisesti joo siksi sanoinkin, että “avaimet voisi neuvontaan viedä”. Mutta silti en ymmärrä miksi tuolla esim. Kim alkaa pätemään ja neuvomaan kuin vajaaälyisestä olisi kyse.
      No jaa. Kun katsoo mitä avaimille loppuviimen tapahtui niin ei tuo vajaaälyinen kovin kaukaa haettu kuvaus Petteristä ole..

      Lainaa

    25. Arthur Brown 8.2.2018 10:05
      Tulos: -67 (75 ääntä)
      Kurppa: Ai, meinaatko tosiaan, että avaimet pudottanut tuumaa, että “voihan paska, avaimet hävis, mädäntyköön siis kosla tuohon parkkipaikalle enkä uutta osta ikinä vaan nyt kyllä vaihdan bussiin”?
      Jos käytössä on joku 15 vuotta vanha Nissani, niin skenaario on itse asiassa aika todennäköinen... Kilvet vaan irti ja antaa olla.

      Lainaa

    26. Harri Mursu 8.2.2018 10:20
      Tulos: +68 (74 ääntä)
      JK: Kavallussyyte?
      Toisen omaisuuteen puuttuminen on määrästä ja tekotavasta riippuen näpistys, varkaus, kavallus, petos tai ryöstö.

      Lainaa

    27. yli opisto hörhö 8.2.2018 12:11
      Tulos: +104 (104 ääntä)
      Että sellainen mukava ihminen. Toivottavasti oikeus tavoittaa tämänkin henkilön. Ja kuten ehkä on kommenteista käynyt ilmi, mikäli löydät autonavaimet jonkin tietyn kaupan/liikkeen parkkipaikalta, paras paikka niille on kyseisen kaupan/liikkeen info/neuvonta/kassa koska niiden hukannut henkilö todennäköisesti ensimmäisenä käy sieltä kysymässä oliko heillä näkynyt, ja jos ei käy niin kaupasta/liikkeestä ne kyllä toimitetaan poliisin löytötavaratoimistoon. Mikäli esine on jtn muuta kuin autonavaimet jotka hyvin todennäköisesti kuuluvat henkilölle joka on paraikaa asioimassa läheisessä kaupassa, paras paikka palauttaa esine on poliisin löytötavaratoimisto. Tosin senkin voi viedä kyseiseen kauppaan/liikkeeseen mikäli ei jaksa erikseen lähteä poliisiasemalle. Aikoinaan onnistuin henkkarit kadottamaan kostean baari-illan aikana ja ehdin käydä poliisiasemallakin niitä etsimässä ennen kuin tajusin soittaa kyseiseen baariin ja sinnehän joku oli ne tuonut kun oli baarin ulkopuolelta löytänyt.

      Lainaa

    28. Tulos: +98 (106 ääntä)
      Mitenköhän Petteri onnistui kääntämään mielessään noi Facebook neuvot auton omistajan syyksi? Sillehän se tuossa vahingon aiheutti eikä kenellekään muulle. Sitäpaitsi noi neuvojat oli ihan oikeassa. Merkittävästi parempi viedä avaimet neuvontaan kuin poliisille. Kimin neuvo on toki paras, mutta sinänsä rasittava, että se maksaa Petterille. Kerran soitin rekkarin perusteella numeropalveluun, kun oli kiire ja joku idiootti oli parkkeerannut sisäpihan portin eteen. Soiton jälkeen sankari lampsi hitaasti paikalle ja mitään pahoittelematta ajeli pois. Oli ihanaa tän urpon takia olla tokana päivänä myöhässä uudesta duunista ja maksaa 4,5 euroa.

      Lainaa

    29. Saunantaakse 8.2.2018 13:16
      Tulos: -55 (121 ääntä)
      Ja näin turhanpäiväset nipottajat onnistui pilaamaan hyvän teon. Olihan tuo yliammuttua nakata ne avaimet pois, mutta niin oli yhtä lailla alkaa toisen hyvästä teosta alkaa tuomittee että ois voinu tehdä paremmin. Seuraavaks varmaan pitää mummoja tien yli auttaessa saattaa ne kotiin ja alkaa niiden kotiapulaisiks ku mikään ei riitä.

      Lainaa

    30. Tulos: +45 (53 ääntä)
      Infotiski varmasti paras vaihtoehto, sillä kun avaintenkadottaja on melko varmasti vielä paikanpäällä, voi info kuuluttaa että avaimet löydetty. Numerotiedustelusta voi myös tiedustella rekkaria, mutta maksaa. Tuossa zekkon tilanteessa, jossa vieras auto estää oman liikkumisen, voi myös soittaa poliisille ja tiedustella heiltä auton omistajaa hintaan 0 euroa.

      Lainaa

    31. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Kapu: Ei se oikeastaan ole kovin kaukana ymmärtää -sanan alkuperästä. Se kun on aikoinaan tarkoittanut jonkin asian konkreettista ympäröimistä eli ymmärtämistä vaikka aidalla. Aikojen saatossa muuttunut pelkäksi kuvainnolliseksi sanonnaksi, jossa aidan sijaan aivot ymmärtävät jonkin asian eli asia on tajuttu.
      Ymmärtää-käsite voi hyvinkin tulla ympäröimisestä. Esim. termi "käsittää" tarkoitti ennen vanhaan nimenomaan asian pitämistä kädessä - joku saattoi siis vaikkapa "käsittää" juomalasin. Luulenpa kuitenkin, että "saada aivot (jonkin) ympärille" on lainattu ja käännetty englannin kielen sanonnasta "to wrap one's brain around (something)".

      Lainaa

    32. Tulos: +60 (84 ääntä)
      Saunantaakse: Ja näin turhanpäiväset nipottajat onnistui pilaamaan hyvän teon. Olihan tuo yliammuttua nakata ne avaimet pois, mutta niin oli yhtä lailla alkaa toisen hyvästä teosta alkaa tuomittee että ois voinu tehdä paremmin. Seuraavaks varmaan pitää mummoja tien yli auttaessa saattaa ne kotiin ja alkaa niiden kotiapulaisiks ku mikään ei riitä.
      Jos sun hyvät teot on kiinni siitä, että joku sua ylistää teon jälkeen niin oot aika itsekeskeinen ihminen. Jos mua ois noin neuvottu (kuin Petteriä) niin olisin silti vaan vienyt ne avaimet poliisiasemalle (tai infotiskille). Mua ei jaksa kiinnostaa tuntemattomien nipotukset tai kehut, enkä todellakaan kostaisi jonkun muun sanomisia ihan viattomalle (eli sille avainten omistajalle). Joillakin menee ihmeellisesti tunteisiin tuntemattomien sanomiset ja sitten kiukutellaan ja kostetaan koko maailmalle kun MINÄ NYT VAAN YRITIN TEHDÄ HYVÄN TEON EIKÄ KUKAAN MUA SIITÄ YLISTÄ JA NOSTA JALUSTALLE!!! TARVIN VÄHINTÄÄN MITALLIN!!!!

      Lainaa

    33. Tulos: +32 (36 ääntä)
      No hänpä veti helposti herneet nenään. Ja tuo video, onko hän heivannut avaimet ajaessaan veke ja kuvannut sen?

      Lainaa

    34. Pää pois pepusta 8.2.2018 18:42
      Tulos: +31 (45 ääntä)
      Huoh: Yksi luontoa turmeleva yksityisautoilija vähemmän.
      Hohhoijaa. Joskus se auto vaan on välttämätön. Enkä puhu nyt itsestäni, kun en edes korttia omista. Mutta siellä missä tuttavani asuu, kulkee bussi tunnin välein. Sillä bussilla kestää tunti keskustaan, josta vielä pitää toisella kulkuneuvolla kulkea töihin asti. Tässä välissä toki pitää jättää lapset päiväkotiin. Eli ihan tosissasiko meinaat, että esim. tässä perheessä ajetaan ensin sillä tunnin välein kulkevalla bussilla päiväkotiin, sitten odotetaan siitä seuraavaa bussia (joka siis sen tunnin välein kulkee!) jotta päästään vielä yli tunti matkaamaan työpaikalle. Illalla tietysti sama rumba. Niin ja entäs sitten kun vielä kaupassa täytyy käydä...

      Lainaa

    35. Tulos: +39 (67 ääntä)
      Saunantaakse: Ja näin turhanpäiväset nipottajat onnistui pilaamaan hyvän teon. Olihan tuo yliammuttua nakata ne avaimet pois, mutta niin oli yhtä lailla alkaa toisen hyvästä teosta alkaa tuomittee että ois voinu tehdä paremmin. Seuraavaks varmaan pitää mummoja tien yli auttaessa saattaa ne kotiin ja alkaa niiden kotiapulaisiks ku mikään ei riitä.
      Kyllä tuossa tilanteessa se avainten toimittaminen poliisiasemalle on ihan pelkkää vittuilua ja kiusantekoa, jossa tarkoituksena on maksimoida jonkun kolmannen osapuolen kärsimys rikkomatta itse lakia. Ja kaverin reaktio vahvistaa tätä olettamaa, varsinkaan kun ei suostu edes huomauttamisen jälkeen viemään niitä avaimia ainne infoon vaan kiusaa on vaan pakko päästä tekemään.

      Lainaa

    36. Vielä pahempi 8.2.2018 20:08
      Tulos: +5 (29 ääntä)
      Myy: Hyi, “aivot ei mene sen ympärille” kieltoon, kiitos!
      Samaan paikkaan myös "kieltoon"-hokeminen

      Lainaa

    37. JormaErkki 8.2.2018 20:11
      Tulos: -50 (62 ääntä)
      Tunteeko joku ton Petterin? Jos tuntee, niin tekisitkö palveluksen? Käy vetämässä koko sen perhettä turpiin niin, että ei suku enää jatku. Aikamoinen mulkku. Mikä ton Petterin sukunimi on ja missä se asuu?

      Lainaa

    38. Nettiasianajajat 8.2.2018 20:14
      Tulos: -10 (32 ääntä)
      Harri Mursu: Toisen omaisuuteen puuttuminen on määrästä ja tekotavasta riippuen näpistys, varkaus, kavallus, petos tai ryöstö.
      Ja aurinko on tähti. Maa pyöreä ja vesi märkää. Pointti oli ehkä se, ettei tuosta kavallussyytettä saisi, eikä se mitä se tarkoittaa. Yhtä älytön laintulkinta kuin 99% nettikeskusteluiden "kunnianloukkauksista".

      Lainaa

    39. purppurakruunu 8.2.2018 21:43
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Nettiasianajajat: Ja aurinko on tähti. Maa pyöreä ja vesi märkää. Pointti oli ehkä se, ettei tuosta kavallussyytettä saisi, eikä se mitä se tarkoittaa. Yhtä älytön laintulkinta kuin 99% nettikeskusteluiden “kunnianloukkauksista”.
      Jos vähän jaksaisit vähän skrollata ylöspäin mun toiseen kommenttiini, niin linkkasin jutun, missä poliisi varoittanut asiasta: yleensä Facebook-ilmoitukset ei johda toimenpiteisiin, koska yleensä nähdään yrityksenä tavoittaa omistaja, mutta sekin on tapauskohtaista. Tässä tapauksessa varsinkin olisi auton omistajan äärimmäisen helppo viedä video ja postaus poliisille ja saada korvaukset sitä kautta.

      Lainaa

    40. Tulos: -14 (20 ääntä)
      purppurakruunu: Jos löytötavaraa ei vie poliisille, voi syyllistyä kavallukseen – Poliisi: Facebookissa ilmoittelu ei välttämättä riitä (Ilta-Savo) Laki on vähän tulkinnanvarainen, mutta tässä tapauksessa voidaan olla aika varmoja, että mokan loppuun mennessä yritys ei ollut enää tavoittaa omistajaa. Onneksi on rahaa.
      Ei voi olla kavallus, koska Petri ei ottanut omaisuutta haltuunsa.

      Lainaa

    41. Tulos: -2 (20 ääntä)
      "Ja heti ku mä löydän avaimet, niin mä laitan someen viestiä. Näin ne sitniinku tajuu, et mä oon hyvä tyyppi ja sit kaikki kehuu mua. Ekaks avainten omistaja varmaan kysyy neuvonnasta, et onko joku tuonu avaimet - mut mä vien kyttikselle, niin saan vähä enemmän kehuja... Ei vee, ku mä vedän tän nextlevelille ja kuvaan, kuinka mä osotan mieltä kaikille k.sipäille. Oon mä vaan mä! Seuraavaks mä kuvaan mun paljaat nilkat samalla, kun mun tyttis pyllistelee kännykälleen kolmatta tuntia"

      Lainaa

    42. Tulos: +43 (43 ääntä)
      yli opisto hörhö: Aikoinaan onnistuin henkkarit kadottamaan kostean baari-illan aikana ja ehdin käydä poliisiasemallakin niitä etsimässä ennen kuin tajusin soittaa kyseiseen baariin ja sinnehän joku oli ne tuonut kun oli baarin ulkopuolelta löytänyt.
      Tuosta tuli mieleeni, kun vuosia sitten hukkasin K-plussa -korttini. Katoamisen jälkeen kului puoli vuotta kun asioin R-kioskilla, jossa syystä X kerroin nimeni. Myyjä oli kuin tunnistaisi minut ja hämilläni seurasin, kun hän kaivoi kadonneen korttini jostakin tiskin takaa. 1. Kortin kadotessa en ollut lähelläkään kyseistä Ärrää. 2. Olin jo hankkinut uuden kortin. 3. Miksi R-kioski säilyttää puolisen vuotta jonkun K-plussa korttia?

      Lainaa

    43. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Voisiko nuo parantumattomasti luonnevikaiset petterit vaikka rahdata jollekin autiolle saarelle, jossa voisivat sitten viettää loppuikänsä tapellen keskenään ja vaikeuttaen vain toistensa elämää? Luulisi vaikka jossain Turun saaristossa olevan sopivan syrjäisiä luotoja.

      Lainaa

    44. Tulos: -17 (41 ääntä)
      Sargee: Kyllä tuossa tilanteessa se avainten toimittaminen poliisiasemalle on ihan pelkkää vittuilua ja kiusantekoa, jossa tarkoituksena on maksimoida jonkun kolmannen osapuolen kärsimys rikkomatta itse lakia. Ja kaverin reaktio vahvistaa tätä olettamaa, varsinkaan kun ei suostu edes huomauttamisen jälkeen viemään niitä avaimia ainne infoon vaan kiusaa on vaan pakko päästä tekemään.
      Löytötavaran vieminen poliisiasemalle on vittuilua? Taidanpa vastedes itsekkin paiskoa mettään, etten vahingossakaan "vittuile".

      Lainaa

    45. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Huoh: Yksi luontoa turmeleva yksityisautoilija vähemmän.
      Jep. Siinä p-paikalla se auto on vielä 50vuoden päästä.

      Lainaa

    46. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Muita jotka koitti klikata videota?

      Lainaa

    47. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Memerento: Petteri vois ens kerralla avaimet jossain nähdessään jättää ne siihen ja antaa muiden hoitaa..
      Älä vaan sano tota Petterille, tiedät kyllä mitä siitä seuraa jos häntä mennään neuvomaan.

      Lainaa

    48. Tulos: -13 (13 ääntä)
      Turkulainen,täysin ymmärrettävää käytöstä

      Lainaa

    49. Tulos: -19 (35 ääntä)
      Huh taas. Ensinnäkin, infosta (tuon päivityksen ja kuvan jälkeen) kuka vain olisi voinut hakea ne. ”Joo mun Nissani juuh.” Toiseksi, kaveri siis haluaa varmistua että oikea omistaja löytää ne ja haluaa viedä ne asemalle -> paskamyrsky. En olisi, eikä varmaan moni muukaan, heittänyt avaimia ikkunasta. Mutta en oikeastaan ihmettele tuon vittuilun määrän jälkeen.

      Lainaa

    50. Korjausmies 10.2.2018 2:58
      Tulos: -16 (24 ääntä)
      were: … ymmärsinkö oikein että hän ajoi autoa kun heitti avaimet ikkunasta vittuun ja kuvasi sen kännykällä?
      Eikun se heitti ne ikkunasta ulos...

      Lainaa

    51. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Arvioisin (yhtään tutkimatta), että lukkojen vaihto + uudet avaimet + vara-avaimet maksaa jotain vähintään 300 €. Auton oven avaus lukkosepän toimesta ehkä 50 €. Onneks rahaa on.

      Lainaa

    52. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Keskustelua pätkitty aika merkittävästi näköjään.. Jo heti kolmantena kommenttina (niistä yli neljästäsadasta) oli, että ilmoitustaululla oli ollut lappu että joku kaipaa avaimia..

      Lainaa

    53. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Onneksi tuolla on sanojensa mukaan rahaa. Autonavaimen ja auton yhteensovituskoodaus maksaa 1200€ Per avain....

      Lainaa

    54. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Ap on lapsi hyvä kun 19v just ja just. Mut aivoja hänellä ei ollut kun koko julkasun ehtisi lukemaan. Tonne nyt on poimittu sielt sun täältä kommenttei. Idiootti mikä idiootti.

      Lainaa

    55. Tulos: -1 (7 ääntä)
      JK: Kavallussyyte?
      Niin. Mitä et ymmärtänyt?

      Lainaa

    56. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Ronwe: Jos sun hyvät teot on kiinni siitä, että joku sua ylistää teon jälkeen niin oot aika itsekeskeinen ihminen. Jos mua ois noin neuvottu (kuin Petteriä) niin olisin silti vaan vienyt ne avaimet poliisiasemalle (tai infotiskille). Mua ei jaksa kiinnostaa tuntemattomien nipotukset tai kehut, enkä todellakaan kostaisi jonkun muun sanomisia ihan viattomalle (eli sille avainten omistajalle). Joillakin menee ihmeellisesti tunteisiin tuntemattomien sanomiset ja sitten kiukutellaan ja kostetaan koko maailmalle kun MINÄ NYT VAAN YRITIN TEHDÄ HYVÄN TEON EIKÄ KUKAAN MUA SIITÄ YLISTÄ JA NOSTA JALUSTALLE!!! TARVIN VÄHINTÄÄN MITALLIN!!!!
      Miksi sun mitalissa on kaksi ällää?

      Lainaa

    57. tyhmyys_ei_parane 13.2.2018 19:50
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      Petteriä alkoi vituttaa kun tajusi että hän on melko tyhmä ja tyhmähän hän on, sen itse osoitti melko selkeästi loppussa.

      Lainaa

    58. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Löytötavaratoimistokaan ei ole huono vaihtoehto. Voisi olla, että henkilö on ollut esim. kävellen liikenteessä, autonavaimet jääneet taskuun ja pudonneet pihalle. Ja jos on ehtinyt käydä monessa paikkaa ja kävellä ympäri kaupunkia ennen katoamisen huomaamista, on hankaka alkaa kaikkiin ohittamiinsa liikkeisiin soittamaan. Siellä neuvonnassa ne on toki tallessa, mutta tuskin kukaan sieltä vaivautuu niitä poliisille toimittamaan. t. Oli hetki sitten tärkeä avain hukassa, en tiennyt yhtään mihin on pudonnut ja sain aika monta paikkaa soittaa läpi, ennen kun eräältä toimistolta löytyi... Helpompi olisi ollut, kun olisi siellä poliisilla ollut.

      Lainaa

    59. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Petteri on hyvä esimerkki siitä kuinka haavoittuva on nykymiesten ego. Neuvot otetaan heti vittuiluna. Mitään ei saa sanoa ja kritisoida, etteivät Petterit nyt vain pahoita mieltään ja pistä kehiin itkupotkuraivareita.

      Lainaa

    60. Tulos: +3 (7 ääntä)
      niimpä: Okei. Ei tuo Petterin temppu mikään fiksuin ollut, JOS tosiaan viskasi ne autostaan ulos. Avaimetkin tosiaan voisi sinne neuvontaan viedä. Mutta sitä en ymmärrä mitä helvettiä tuo jengi tuolla keuhkoaa? Toinen nyt kuitenkin tekee mielestään oikean teon ja aikoo viedä poliisille. Sitten jengi alkaa vittuilemaan ja opastamaan kuin pikkulasta.
      Miksiköhän jengi alkoi opastamaan kuin pikkulasta?

      Lainaa

    61. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Tötterö: Löytötavaratoimistokaan ei ole huono vaihtoehto. Voisi olla, että henkilö on ollut esim. kävellen liikenteessä, autonavaimet jääneet taskuun ja pudonneet pihalle. Ja jos on ehtinyt käydä monessa paikkaa ja kävellä ympäri kaupunkia ennen katoamisen huomaamista, on hankaka alkaa kaikkiin ohittamiinsa liikkeisiin soittamaan. Siellä neuvonnassa ne on toki tallessa, mutta tuskin kukaan sieltä vaivautuu niitä poliisille toimittamaan. t. Oli hetki sitten tärkeä avain hukassa, en tiennyt yhtään mihin on pudonnut ja sain aika monta paikkaa soittaa läpi, ennen kun eräältä toimistolta löytyi… Helpompi olisi ollut, kun olisi siellä poliisilla ollut.
      Aika harvan tiedän kantavan auton avaimia kun lähtee kävelten liikkeelle.

      Lainaa

    62. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Petteriä turpiin,se nautinnollista ois.

      Lainaa

    63. jukkapalmu 2.4.2020 12:32
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Kukkis: Onneksi tuolla on sanojensa mukaan rahaa. Autonavaimen ja auton yhteensovituskoodaus maksaa 1200€ Per avain….
      Periaatteessa totta, mutta se ensimmäinen avain on se kallis. Seuraava on kopio avaimesta mikä on halvempi. Oon kerran joutunu teettämään avaimettomaan autoon avaimet

      Lainaa

    64. Turmeltu ankka 5.6.2020 3:53
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Eli siis avaimet oli cittarin pihalla, jätkä ottaa ne itelleen ja sanoo vievänsä huomenna poliisille? Enemmän vaivaa siitä on tolle jätkälle, kuin että olisi infoon vienyt. Sielt ne lopult kulkeutuu poliisille. Joku sano että kuka vaan voi saada ne infosta? Harvemmin löytötavaroista kuulutellaan, ettei niin pääse käymään. Se tulee jolla on hukassa. Ja siksi poliisille vienti on vttuilua Esimerkiksi: omistaja tod.näk kaupassa, tulee viikon ostoksien kanssa autolle, suurinosa pakastetavaraa. Kotiin 30km. Avaomet ei oo infossa, kännykkä jäi vahingossa autoon. Poliisilaitokseen 10km, mutta sekin aukee vasta huomenna. Elämä on sattumuksia täynnä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: avaimet, kuva, kauppa, poliisit, löytötavarat, neuvonta, riita, video, väittely, Nissan, auto, parkkipaikka