Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 256

Viiden euron kengät saavat kirpputorin solmuun.
Kirpputorin löytöjä, osa 256

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1680 (1686 ääntä)
      Toivottavasti Mirja myi Helille.

      Lainaa

    2. Tulos: +266 (526 ääntä)
      Minä en taas ymmärrä miks joku haluaa saastaiset ja reikäiset tennarit.

      Lainaa

    3. Mustalaisnaamio 22.2.2018 1:00
      Tulos: +1139 (1155 ääntä)
      Ensimmäisen "av:n" (eikös se tarkoita alustava varaus..?) jättänyt saa ilmeisesti ikuisen oikeuden myytäviin tuotteisiin, vaikka tavara olisi jo vaihtanut omistajaa? Koska säännöissä ei sanota mitään av:n raukeamisesta.

      Lainaa

    4. Tulos: +370 (380 ääntä)
      FB:n myydään/ostetaan/vaihdetaan-ryhmät. Not even once.

      Lainaa

    5. King Arthur 22.2.2018 1:03
      Tulos: +216 (276 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ensimmäisen “av:n” (eikös se tarkoita alustava varaus..?) jättänyt saa ilmeisesti ikuisen oikeuden myytäviin tuotteisiin, vaikka tavara olisi jo vaihtanut omistajaa? Koska säännöissä ei sanota mitään av:n raukeamisesta.
      Mitä ihmettä. Olen _sinun_ kanssasi samaa mieltä. Nyt nukkumaan, ellen jo näe unta.

      Lainaa

    6. Tulos: +437 (443 ääntä)
      Tunnetustihan aikuiset ihmiset eivät osaa käydä keskenään kauppaa ilman mielivaltaisten ylläpitäjien valvontaa.

      Lainaa

    7. Tulos: +249 (257 ääntä)
      Ei sentään alkanut inttää, miksi tarvitsee juuri nämä tennarit enemmän, kuin kukaan muu maailmassa

      Lainaa

    8. Tulos: +143 (163 ääntä)
      Aika paljon tuo viiskin euroa rikkinäisistä kengistä.

      Lainaa

    9. Tulos: +330 (332 ääntä)
      Olis kannattanut sanoa vaan että meni jo eikä olla rehellinen ja sanoa että vasta sovittiin nouto.

      Lainaa

    10. Tulos: +270 (282 ääntä)
      Yhdelläkään facebook -kirpparilla en ole koskaan ”käynyt” joten kysyn ihan ummikkona: mitä tuo ”av” edes on tässä tarkoittavinaan enää? Alustava varaus = ”Sen kun kerkesin kirjoittaa niin saan nyt pompottaa kokonaista huutokauppaa mielivaltaisesti ja antaa sekä myyjän että ostajaehdokkaiden venailla sen aikaa kun yritän tässä keksiä että kiinnostaako minua ensinkään”?

      Lainaa

    11. Tulos: +142 (144 ääntä)
      Eikö maalaisjärki toimi noissa facekirppareissa vai eikö sellaisesta olla edes kuultu? Vai haluaako ylläpito vain vittuilla ihmisille?

      Lainaa

    12. Tulos: +121 (123 ääntä)
      Banaani: Alustava varaus = ”Sen kun kerkesin kirjoittaa niin saan nyt pompottaa kokonaista huutokauppaa mielivaltaisesti ja antaa sekä myyjän että ostajaehdokkaiden venailla sen aikaa kun yritän tässä keksiä että kiinnostaako minua ensinkään”?
      Tässä "av" vaikuttaa toimivan juuri noin, mutta niissä muutamissa kirppisryhmissä, joissa olen ollut, varauksen peruminen tulkitaan tuotteen jättämiseksi muille kiinnostuneille. Tosin niissä ryhmissä ylläpitäjillä tuntuu olevan muutakin elämää kuin päteä fb-kirppisryhmässä.

      Lainaa

    13. Tulos: +55 (73 ääntä)
      Ville: Minä en taas ymmärrä miks joku haluaa saastaiset ja reikäiset tennarit.
      Koska ne on hei merkkikengät, ne maksaa vaikka olisivat kaatopaikkakuntoiset.

      Lainaa

    14. Tulos: +135 (139 ääntä)
      Banaani: Yhdelläkään facebook -kirpparilla en ole koskaan ”käynyt” joten kysyn ihan ummikkona: mitä tuo ”av” edes on tässä tarkoittavinaan enää? Alustava varaus = ”Sen kun kerkesin kirjoittaa niin saan nyt pompottaa kokonaista huutokauppaa mielivaltaisesti ja antaa sekä myyjän että ostajaehdokkaiden venailla sen aikaa kun yritän tässä keksiä että kiinnostaako minua ensinkään”?
      Av= alustava varaus "mun pitää kysyä myyjältä jotain tuotteesta tai vaikka pikaisesti mieheltä, että passaako sen mielestä tää myytävänä oleva sohva meidän olkkariin." Normaalien, täysipäisten ihmisten kanssa av toimii niin, että se on suht lyhytaikainen. Jos av:n tekijästä ei tyyliin tuntiin kuulu mitään, laitan itse "otatko vai laitanko seuraavalle?"-viestiä. Ja jos ei vastaile niin sit tosiaan menee seuraavalle, vaikka säännöt sanoisi mitä... Yhdestä ryhmästä sain monoa, kun joku loukkaantui tästä ja itki yp:lle (kun "olis ihan just kahden vuorokauden odettelun jälkeen ollu laittamassa viestiä, mut akka myi toiselle. Yhyyhyy!"). Muuten kaupanteko sujunut omalla kohdalla yllättävän tasaisesti ja tylsästi :D

      Lainaa

    15. Tulos: +222 (224 ääntä)
      Jos kerran mieltään saa muuttaa, ni myyjänä oisin tossa vaiheessa muuttanut mieleni kenkien hinnan suhteen, uusi hinta 300e.

      Lainaa

    16. totuuden_torvi 22.2.2018 8:24
      Tulos: +186 (188 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ensimmäisen “av:n” (eikös se tarkoita alustava varaus..?) jättänyt saa ilmeisesti ikuisen oikeuden myytäviin tuotteisiin, vaikka tavara olisi jo vaihtanut omistajaa? Koska säännöissä ei sanota mitään av:n raukeamisesta.
      Tarkkana saa kyllä olla Facebook-kirppareiden "toimitusehtojen" kanssa, ettei lapsi tuu joku päivä sukkasillaan kotiin, kun eka av tuli vastaan ja oli muuttanu mielensä.

      Lainaa

    17. Tulos: +170 (170 ääntä)
      "3v myöhemmin...Hanna: hei mä tykkään vihreestä nykysin, haluun nää ku mulla on toi av ekana"

      Lainaa

    18. Tulos: +206 (208 ääntä)
      Siis onko niin, että ilmoituksella "vapautan varauksen" ei ole mitään funktiota?! Luulin jo, ettei nämä osto-myynti-ryhmät voisi enää yllättää. Toisin kävi.

      Lainaa

    19. Tulos: +122 (126 ääntä)
      Av jokaiseen ilmoitukseen ekaksi katsomatta mitä olla ollaan ostamassa. Av:n näppyttelyn jälkeen voi huokaista helpotuksesta ja lähteä vaikka lenkille. Illalla sitten katsotaan sipsipussin ja raksun kanssa ilmoitukset läpi. Kommenttiosioon voidaan kirjoittaa hyökkääviä kommentteja jo ennen iltaa. Mitat kuitenkin otetaan vasta seuraavana päivänä. Jos muita kommenttiosissa ei kiinnosta tuote niin voidaan vapauttaa varaus kommenteilla "väärä väri" tai "sori luulin et tää oli roskalava" tai puolison facebookin kautta kirjoittamalla "meille ei sitten mitään v*tun verhoja tule!". Jos kommenttiosissa on muita varauksia niin pantataan päätöstä viikonloppuun saakka ja testataan saako löydettyä tuotteelle uuden ostajan kalliimmalla.

      Lainaa

    20. Valot Päälle 22.2.2018 10:39
      Tulos: +167 (171 ääntä)
      Miksei Heli ja Mirja vaan haistata YP:lle ja Hannalle? Vai pelkääkö ne että sieltä tulee FB-kirppispoliisi pidättämään? Nyt pientä munaa tuohon touhuun.

      Lainaa

    21. Muutama idea 22.2.2018 10:49
      Tulos: +56 (64 ääntä)
      Ville: Minä en taas ymmärrä miks joku haluaa saastaiset ja reikäiset tennarit.
      Askarteluun, rekvisiitaksi valokuvaukseen tai teatteriin... Käyttötarkoitus ei välttämättä ole aina se perinteinen.

      Lainaa

    22. Tulos: +17 (45 ääntä)
      Kaikki fb kirpputorit on syöpää. Hirveetä sääntöviidakkoa ja kavereiden suosimista. Valta ja kusi noussut hattuun YP:ille. Tässäkin pitää kutinsa, valta korruptoi ja ehdoton valta korruptoi ehdottomasti.

      Lainaa

    23. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Jos Hannan logiikka toimisi, niin näissä Facebook-kirpputoreissa ei tarvitsisi mitään jonoja. Ensimmäinen joka ehtii kirjoittaa "av" saa tuotteen ja sillä selvä, muilla ei ole asiaan enää mitään nokan koputtamista.

      Lainaa

    24. yli opisto hörhö 22.2.2018 11:14
      Tulos: +4 (24 ääntä)
      Syöpä: Kaikki fb kirpputorit on syöpää. Hirveetä sääntöviidakkoa ja kavereiden suosimista. Valta ja kusi noussut hattuun YP:ille. Tässäkin pitää kutinsa, valta korruptoi ja ehdoton valta korruptoi ehdottomasti.
      Ei kaikki. Kun otetaan huomioon että jokaisessa kaupungissa ja kylässä ja pitäjässä on ainakin yksi perinteinen kirppis ja sitten saattaa olla näitä tiettyjen tuotteiden valtakunnallisia kirppiksiä niin ihan jos pelkästään näitä mokia katsotaan niin aika häviävän pienessä määrässä on syöpäisiä ylläpitäjiä. Yksikin on kyllä tietysti liikaa.

      Lainaa

    25. Tulos: -45 (117 ääntä)
      Itse olen tehnyt monet kaupat auton osista facekirppareilla, ihan ongelmitta mennyt joka kerta ja tavara on vastannut kuvausta. Kai se on vaan miehillä vaivattomampaa tuo kaupankäynti.

      Lainaa

    26. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Juomari: FB:n myydään/ostetaan/vaihdetaan-ryhmät. Not even once.
      Indeed. Onneksi naisille on keksitty vaatteiden ostamiseen Zadaa-kirppis. Toimii paljon paremmin ja siellä pääsee eroon av yv tv hv-helvetistä. Nopeat syö hitaat-mentaliteetilla mennään. Saisivat kehittää vastaavanlaisia sovelluksia muihinkin tuotteisiin!

      Lainaa

    27. Tulos: +23 (35 ääntä)
      Maijja: Toivottavasti Mirja myi Helille.
      Todennäköisesti Mirja pieksi tennarit terävällä kirveellä sentin siivuiksi ja seuraavalla kerralla työntää vanhat tavarat suoraan kaatopaikalle.

      Lainaa

    28. Tulos: +92 (94 ääntä)
      Onneksi Mirja voi itse päättää kelle kengät myy. Yp on kyllä täysi vajakki.

      Lainaa

    29. Tulos: +88 (88 ääntä)
      Ihan sama jonkun pikkuhitlerin säännöistä, kyllä mä en möisi paskaakaan Hannan kaltaiselle inisijälle, sopis yrittää pakottaa. Taitaa muuten yp olla joku sen kaveri, arvaan ma.

      Lainaa

    30. Tulos: +55 (57 ääntä)
      Hanna on niin kuin joku tarhaikäinen, joka haluaa lelun sitten kun jollain toisella on se. Ja Nina muuten vaan todella yksinkertainen...

      Lainaa

    31. Vaniljankukka 22.2.2018 16:22
      Tulos: +11 (35 ääntä)
      King Arthur: Mitä ihmettä. Olen _sinun_ kanssasi samaa mieltä. Nyt nukkumaan, ellen jo näe unta.
      Hämmentävää. Huomasin itse kuuluvani joukkoon. Mustalaisnaamio: Mitä hittoa sinulle on tapahtunut?

      Lainaa

    32. Tulos: +33 (35 ääntä)
      ._. yp enemmän kujalla kun kukaan muu

      Lainaa

    33. Mustalaisnaamio 22.2.2018 20:13
      Tulos: +28 (42 ääntä)
      Vaniljankukka: Hämmentävää. Huomasin itse kuuluvani joukkoon. Mustalaisnaamio: Mitä hittoa sinulle on tapahtunut?
      Satuttiin olemaan asioista samaa mieltä. Lupaan ettei se tule tavaksi. ;)

      Lainaa

    34. AV YV OMG LOL 22.2.2018 20:17
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      AV paikka kommentille. En tiedä käytänlö vai enkö, saatan mutta en tiedä, mutta ainakin varaan paikan niin ettei kukaan muu voi saada. Tuotahan se on, varataan itselle vaikka ei tarvi, vain sen takia että kukaan muu ei saa.

      Lainaa

    35. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Vittu aikuiset ihmiset...

      Lainaa

    36. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Niin hyvää mielivaltaa. :D

      Lainaa

    37. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Haluaisin niin tietää miten tässä lopulta kävi,kelle kengät meni.

      Lainaa

    38. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Pitänee perustaa Facekirppis ja kopioida vaikka vakuutusyhtiöiden vakuutusehdot ”sääntö-kenttään”. Voi pätijöiden pätijät. Onkohan nää YP:t (osa niistä, viisaitakin löytyy) jääny elämässä jostain paitsi?

      Lainaa

    39. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Tuollaisten alustavien varaajien kanssa tekisi mieli sopia alustava tapaaminen ja jättää menemättä paikalle. "Kai nyt saan muuttaa mieleni!"

      Lainaa

    40. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Dipoli: Ei sentään alkanut inttää, miksi tarvitsee juuri nämä tennarit enemmän, kuin kukaan muu maailmassa
      Ei vedonnut edes yksinhuoltajuuteen saati vakavaan sairauteen...

      Lainaa

    41. Tulos: +21 (25 ääntä)
      foo: Jos Hannan logiikka toimisi, niin näissä Facebook-kirpputoreissa ei tarvitsisi mitään jonoja. Ensimmäinen joka ehtii kirjoittaa “av” saa tuotteen ja sillä selvä, muilla ei ole asiaan enää mitään nokan koputtamista.
      Ja av:n sanoneen on tuote otettava. Jos meinaa sössöttää, jotain vapauttamisesta tai väärästä koosta, ei auta.

      Lainaa

    42. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Pallokala: Ja av:n sanoneen on tuote otettava. Jos meinaa sössöttää, jotain vapauttamisesta tai väärästä koosta, ei auta.
      Oho, osaan hyvin kirjoittaaaaaaaa

      Lainaa

    43. Tulos: +48 (56 ääntä)
      UrPO: Itse olen tehnyt monet kaupat auton osista facekirppareilla, ihan ongelmitta mennyt joka kerta ja tavara on vastannut kuvausta. Kai se on vaan miehillä vaivattomampaa tuo kaupankäynti.
      Kyllä. Munat jalkojen välissä tekee susta ostamisen mestarin! Onnea!

      Lainaa

    44. Tulos: -8 (12 ääntä)
      Syöpä tuli tästä nyt.

      Lainaa

    45. Leipäressu 24.2.2018 13:17
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Kyllähän Mirja voi muuttaa mielensä ja ilmoittaa, ettei haluakaan myydä kenkiä palstan kautta. Sitten vain kaupat Helin kanssa. Muistanko väärin, vai onko tämä ylläpitäjä Nina kunnostautunut äskettäin toisessakin mokassa?

      Lainaa

    46. HiivaNoJust 24.2.2018 13:59
      Tulos: +5 (13 ääntä)
      Lapset pois tolta YP-Ninalta! AV niistä ja vien ne lastenkotiin. Ihan hirveä akka! Nina ja Hanna ovat kaveruksia ja ovat vuosia huijannneet tällä fackirppiksellään ihmisiltä rahaa. Miksei kukaan saa niitä vastuuseen? Tehkää niistä nyt jo pikkuhiljaa se rikosilmoitus. Kotietsintä Ninan kotiin tekisi ihan gutaa. Poliisia varmasti kiinnostaa tavaroiden OIKEA alkupera eli AP.

      Lainaa

    47. Tulos: +9 (13 ääntä)
      HiivaNoJust: Lapset pois tolta YP-Ninalta! AV niistä ja vien ne lastenkotiin. Ihan hirveä akka! Nina ja Hanna ovat kaveruksia ja ovat vuosia huijannneet tällä fackirppiksellään ihmisiltä rahaa. Miksei kukaan saa niitä vastuuseen? Tehkää niistä nyt jo pikkuhiljaa se rikosilmoitus. Kotietsintä Ninan kotiin tekisi ihan gutaa. Poliisia varmasti kiinnostaa tavaroiden OIKEA alkupera eli AP.
      Missäs kirpparilla nää sitten rellestää?

      Lainaa

    48. Tulos: +22 (24 ääntä)
      hiphei: Tässä “av” vaikuttaa toimivan juuri noin, mutta niissä muutamissa kirppisryhmissä, joissa olen ollut, varauksen peruminen tulkitaan tuotteen jättämiseksi muille kiinnostuneille. Tosin niissä ryhmissä ylläpitäjillä tuntuu olevan muutakin elämää kuin päteä fb-kirppisryhmässä.
      AV tarkoittaa ainainen varaus, joka on siis voimassa vaikka peruisi varauksen ja sen jälkeen peruisi peruutuksen.

      Lainaa

    49. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Myin jotain silppua fb kirppiksellä. Kirjoitin ilmoon selkeästi "ei av, yv, wc eikä jono; ensimmäinen kun kommentoi "otan nämä ja noudan sunnuntaina" saa tuotteen. Aika monta av ja jonoa tuli ennen kuin yksi tajusi kommentoida "otan nämä, noudan sunnuntaina" joten myin ne sille sitten X-D

      Lainaa

    50. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Mikähän ryhmä kyseessä? että osaisi varoa :)

      Lainaa

    51. Tulos: +18 (20 ääntä)
      mandi: Aika paljon tuo viiskin euroa rikkinäisistä kengistä.
      Tästä tuli mieleen, kun itse kultaisina teinivuosina kirjoitin jonkin sortin lifestyleblogia. Yhdessä postauksessa esittelin vierekkäin vanhoja ja uusia Conversejani. Molemmat oli alunperin mustat, vanhat vaan oli kulahtanut sellaisiksi rusehtavan harmaiksi. Lisäksi toisesta kengästä oli pohja irti ja reikiä joka puolella. Postauksen loppuun lässytin jotain kenkien tunnearvosta kun olivat suht kauan kuitenkin palvelleet, mutta että kaaressa olivat silti edellisenä päivänä lentäneet roskiin. Kommentteihin tuli joku raivoamaan, että miksi heitin ne pois kun hän olisi voinut ostaa ne. Tiedä sitten kuinka paljon olisin niistä kengistä saanut tuohta käärittyä.

      Lainaa

    52. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Ville: Minä en taas ymmärrä miks joku haluaa saastaiset ja reikäiset tennarit.
      Koska ihmiset kuluttaa aivan liikaa ja tää maailma täyttyy roinasta, mun silmiin noi kengät näyttää ainaki täysin käyttökelpoisilta. Se on vaan ympäristölle täysin kestämätöntä ostaa aina pelkästään uusia asioita, toivottavasti muutkin sen pian ymmärtäisivät.

      Lainaa

    53. KakattavaKikkiäinen 27.2.2018 20:59
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Toi olis sama kun kaupan jonossa lähtis menee ilman ostoksia, ja palais pari tunnin päästä takas suoraa kassalle et ”joo moro olin täs mut lähin ni tulin ny takas ku halusinki tän töhnämunapaketin.”

      Lainaa

    54. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Tuollaisessa tilanteessa kannattaa suoraan myydä vain sille toiselle huutajalle, ja sitten kertoa että "Meni jo. Do your worst."

      Lainaa

    55. Tulos: -11 (15 ääntä)
      Juuh eli: Tunnetustihan aikuiset ihmiset eivät osaa käydä keskenään kauppaa ilman mielivaltaisten ylläpitäjien valvontaa.
      naiset siis

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: keng, Converse, vapauttaa, vapautus, varaus, varata, ylläpito, kirpputori, kirppari, kirppis