Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 46

Hei naapurit! Avasin kerran oven mikkeliläisille. Virhe.
Rakkaat naapurit, osa 46

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Sami Kuupas 9.1.2018 0:44
      Tulos: +805 (833 ääntä)
      "Tulemme varmasti hyvin toimeen keskenämme, olenhan itse niin mukava, helppo, joustava, ymmärtävä ja kaikin puolin kohtuullinen, ihana ihminen."

      Lainaa

    2. Tulos: +360 (384 ääntä)
      No siinä on ihminen joka eleskelee aivan omissa sfääreissään :D eipä siinä mitään

      Lainaa

    3. Tulos: +594 (596 ääntä)
      Aina ne mikkeliläiset :D

      Lainaa

    4. Laksatiivitaavi 9.1.2018 1:48
      Tulos: +390 (434 ääntä)
      Mikkelistä päivää. Sillä tuli kolmisen nollaa liikaa tohon perään. Plus se itse joi itsensä siihen kuntoon kun siideriä nautti röökillä mun kanssa.

      Lainaa

    5. Tulos: +89 (125 ääntä)
      Psykoosit tulille.

      Lainaa

    6. Tulos: +660 (664 ääntä)
      Yksi pahimmista painajaisistani on, että oveni takana on mikkeliläinen.

      Lainaa

    7. dazedconfused 9.1.2018 6:51
      Tulos: +479 (487 ääntä)
      Hui. Mikkeliläisen päästäminen asuntoon on perin vastuutonta, ja saattaa johtaa koko taloyhtiön perikatoon. Kerran näin pari mikkelililäistä kadun toisella puolen. Taskustani katosi 40e välittömästi. Vastasin toiste puhelimeen mikkeliläiselle. Tililtä lähti satanen.

      Lainaa

    8. Tulos: +367 (405 ääntä)
      *pim pom!* -hei, keitä te olette? -me ollaan mikkeliläisiä, haluisiksä tyrmäystippoja? -no.. joo? -okei, suu auki! *tip tip* Myöhemmin.. -mitä helv..!?

      Lainaa

    9. Tulos: +216 (222 ääntä)
      Älkää ikinä avatko ovea mikkeliläiselle. Ne on niitä kaikkein pahimpia

      Lainaa

    10. Tulos: +97 (109 ääntä)
      Ja silti joku soitti poliisin klo23:05 koska ei ollutkaan hiirenhiljaista..

      Lainaa

    11. Tulos: +1 (111 ääntä)
      Mun mielestä tää o iha asiallinen ilmoitus.

      Lainaa

    12. Tulos: +101 (111 ääntä)
      Todennäköisesti juuri niitä tapauksia joka tulee aamuyöllä kolmelta kännissä avautumaan että hän ei ole kyllä mitään tehnyt, se on tuo naapurin hullu akka.

      Lainaa

    13. Tulos: +60 (70 ääntä)
      Aiai: Yksi pahimmista painajaisistani on, että oveni takana on mikkeliläinen.
      Kerro osote niin tuun koputtelemaan :D

      Lainaa

    14. Opiskelija 9.1.2018 9:54
      Tulos: +73 (159 ääntä)
      joop: Mun mielestä tää o iha asiallinen ilmoitus.
      Paitsi että ei ole vaan on ylimielinen. Miksi aina nämä meluajat on vaatimassa normaalisti eläviä muuttamaan omakotitaloihin? Eikös se ole reiluinta ja helpointa jos se meluaja muuttaa johonkin metsän keskelle meluamaa? Se, että ei osaa 22:00 jälkeen olla hiljaa, eli ei huudeta, mölytä, soiteta musiikkia(kuulokkeet on keksitty), kolistella, remontoida, siirretä huonekaluja, leikitä norsuja kantapäillä ym ym. Ei ole mikään positiivinen asia.

      Lainaa

    15. Tulos: +152 (156 ääntä)
      Avasin oven mikkeliläiselle ja minulle annettiin tyrmäystippoja, mitä hittoa? O_o

      Lainaa

    16. Asiantuntia 9.1.2018 10:14
      Tulos: +127 (145 ääntä)
      "olen stadista" Ai, mistä sieltä? "Nummelasta".

      Lainaa

    17. Tulos: +148 (156 ääntä)
      Luulenpa oven takana olevan jatkossa aika paljon muitakin, kun mikkeliläisiä, jos tyyppi säilyttää kymppitonneja käteistä kämpässään!!

      Lainaa

    18. yli opisto hörhö 9.1.2018 14:22
      Tulos: +95 (105 ääntä)
      Mutta entäpä jos hän itse muuttaisi omakotitaloon? Saisi mellastaa niin paljon kuin sielu sietää. En tiedä onko tässä nyt tällainen tapaus mutta tuli mieleen kun jotkut ajattelevat että kerrostalossa saa pitää minkälaista meteliä haluaa, kunhan se ei tapahdu "hiljaisuuden" aikoihin. Yleensä ne on nuoria ensimmäisessä asunnossaan. Yhdellä naapurilla oli tapana huudattaa musiikkia melkein täysillä 12h päivässä. Alkoi 10.00 ja loppui 22.00. Kukapa ei haluaisi kuunnella kun naapuri soittaa Jukkapojan "älä tyri nyt" biisiä about viisikymmentä kertaa päivän aikana.. 70-luvulla rakennettu talo jossa ei ole panostettu äänieristykseen ollenkaan (kovaääninen puhe kuuluu naapuriasunnoista) joten jos joku päättää "vähän popitella" niin ihan varmasti sitä joutuu jokainen asukas kuuntelemaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +29 (55 ääntä)
      EI vaan niiden mesoajien kannattaa muutta korpeen, miksi muiden pitää kärsiä metelöinnistä??

      Lainaa

    20. Tulos: +37 (47 ääntä)
      Opiskelija: Paitsi että ei ole vaan on ylimielinen. Miksi aina nämä meluajat on vaatimassa normaalisti eläviä muuttamaan omakotitaloihin? Eikös se ole reiluinta ja helpointa jos se meluaja muuttaa johonkin metsän keskelle meluamaa? Se, että ei osaa 22:00 jälkeen olla hiljaa, eli ei huudeta, mölytä, soiteta musiikkia(kuulokkeet on keksitty), kolistella, remontoida, siirretä huonekaluja, leikitä norsuja kantapäillä ym ym. Ei ole mikään positiivinen asia.
      Arvaa vaan miltä tuntuu kun yläkerrassa asuu juuri tuollainen pariskunta. Valittaminen ei auta vaan pahentaa tilannetta.

      Lainaa

    21. Tulos: +65 (71 ääntä)
      Valittaahan saa häiritsevästä metelistä myös silloin kun sitä tapahtuu hiljaisuuden ulkopuolella, jos se on jatkuvaa. Naapureilla on siis oikeus valittaa, jos joku popittaa musiikkia tuntikausia heitä vaivaavalla volyymilla, vaikka se alkaisikin jo neljän-kuuden aikoihin ja loppuisi klo 23. (VIIMEISTÄÄN) Tärkeä huomio sekin, ettei asukas varmasti ole polttanut yhtäkään tupakkaa asunnossaan. Eipä tarvitse enää epäillä lainausmerkeissä.

      Lainaa

    22. Tulos: +60 (106 ääntä)
      Suomessa kylläkin myös on ihmeellinen valituskulttuuri. Tämänkin viestin taustalla varmaan on naapureita, jotka ovat useampaan otteeseen valittaneet turhasta tai pienestä. Esimerkiksi kun on valitettu tupakan poltosta, vaikka ei ole poltettu. Kerrostalossa saa kuulua normaaleja elämisen ääniä. Esimerkiksi aiempaan kommentoijaan viitaten kantapäillä saa täysin naapureita varomatta leikkiä norsua jos haluaa - käveleminen mihin aikaan vuorokaudesta tahansa on normaalia elämisen ääntä. Rauhaisia naapurien yhteiselo vaatii joustoa niiltä, jotka valvovat myöhään, kutsuvat ystäviä kylään ja kuuntelevat musiikkia - mutta myös niiltä, jotka arvostavat rauhaa ja menevät aikaisin nukkumaan.

      Lainaa

    23. Saku Nauriskäki 9.1.2018 16:59
      Tulos: +59 (59 ääntä)
      Narppis: Luulenpa oven takana olevan jatkossa aika paljon muitakin, kun mikkeliläisiä, jos tyyppi säilyttää kymppitonneja käteistä kämpässään!!
      Sitäpä. Mutta kaikillahan meillä on kymppitonneja ylimääräistä rahaa mikkeliläisten varastettavaksi. Varmuuden vuoksi.

      Lainaa

    24. Voi torttu 9.1.2018 17:21
      Tulos: -29 (41 ääntä)
      Sami Kuupas: “Tulemme varmasti hyvin toimeen keskenämme, olenhan itse niin mukava, helppo, joustava, ymmärtävä ja kaikin puolin kohtuullinen, ihana ihminen.”
      Uskotko yhä sen valheen, että riitaan tarvitaan kaksi, tai että raiskaus on uhrin syytä?

      Lainaa

    25. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Aiai: Yksi pahimmista painajaisistani on, että oveni takana on mikkeliläinen.
      Älä vitussa.. sama täällä ja asun melkein naapurissa.. täällä toi on mahdollista jopa :D

      Lainaa

    26. Tulos: +88 (88 ääntä)
      Opiskelija: Paitsi että ei ole vaan on ylimielinen. Miksi aina nämä meluajat on vaatimassa normaalisti eläviä muuttamaan omakotitaloihin? Eikös se ole reiluinta ja helpointa jos se meluaja muuttaa johonkin metsän keskelle meluamaa? Se, että ei osaa 22:00 jälkeen olla hiljaa, eli ei huudeta, mölytä, soiteta musiikkia(kuulokkeet on keksitty), kolistella, remontoida, siirretä huonekaluja, leikitä norsuja kantapäillä ym ym. Ei ole mikään positiivinen asia.
      Tässäkin päästään asiaan, että mitkä äänet kenenkin mielestä on sallittu mihin aikaan? Normaali kanssakäyminen, puhuminen, vessassakäynti, kraanankäyttö.. On tietääkseni sallittua mihin aikaan vain, mutta tiedän valituksia tulleen jo näistä asioista. Olen saanut meluvaroituksen ajalta, jolloin olin egyptissä, ja asunto taatusti tyhjillään... Kerran kaverin luona naapurin mummo tuli saarnaamaan hiljaisuudesta, kun tulimme matkalaukkujen kanssa reissusta klo 22.45, emmekä edes kolistelleet rappukäytävässä, hänen mielestään hänen mielestään rikoimme hiljaisuutta, vaikka kaikki kuljimme niin hiljaa kuin mahdollista. Itse muuttaisin oikein mielellään omakotitaloon keskelle korpea, mutta siihen ei ainakaan vielä ole varaa.

      Lainaa

    27. Tulos: +32 (60 ääntä)
      Juomari: Psykoosit tulille.
      Psykoosissa ei ole mitään hauskaa. Sellainen voi iskeä kenelle tahansa, myös sinulle.

      Lainaa

    28. Avohoito ei ole ratkaisu! 9.1.2018 22:09
      Tulos: +7 (21 ääntä)
      Tämä kirjoittaja kuulostaa ihan yhdeltä mielenterveysongelmaiselta stadista. Tykkäsi kanssa kirjoitella viestejä. Vaikka yksinäänkin.

      Lainaa

    29. Tulos: +17 (43 ääntä)
      Ronja: Esimerkiksi aiempaan kommentoijaan viitaten kantapäillä saa täysin naapureita varomatta leikkiä norsua jos haluaa – käveleminen mihin aikaan vuorokaudesta tahansa on normaalia elämisen ääntä.
      On totta, mutta siinäkin saisi käyttää järkeä. Silloin, kun oma käveleminen muistuttaa enemmän tömistelyä ja jatkuvasti häiritsee mahdollisen alakerran asukkaita, pitäisi tajuta itsekin tehdä asialle jotain vaikkei mikään sääntö sitä vaadikaan. Tuttavani yläkerrassa asui pariskunta, joka aivan koko kotonaoloaikansa, monta tuntia päivässä, kuulosti siltä kuin harrastaisivat pussijuoksua. Meteli töminästä oli niin kova, että se kuului valehtelematta jopa puhelimen läpi, eikä isännöitsijä tai kaksikko itse halunneet reagoida asiaan. Yli vuoden siedettyään henkilö muutti muualle. Jään kuitenkin toivomaan, että kyseisen parivaljakon seuraava osoite on maatasossa - ihan kanssa-asujien hyvinvoinnin vuoksi.

      Lainaa

    30. Sami Kuupas 9.1.2018 22:22
      Tulos: +16 (32 ääntä)
      Voi torttu: Uskotko yhä sen valheen, että riitaan tarvitaan kaksi, tai että raiskaus on uhrin syytä?
      No sinähän se olet sekaisin ku seinäkello, kun nuo tähän yhdistit. Lääkkeet.

      Lainaa

    31. Neiti Knatterton 9.1.2018 22:59
      Tulos: +1 (33 ääntä)
      Sami Kuupas: No sinähän se olet sekaisin ku seinäkello, kun nuo tähän yhdistit. Lääkkeet.
      Ihminen voi alkaa raivota toiselle tai käydä toisen päälle ilman, että se toinen osallistuu siihen lainkaan. Tämä on sinusta uutta ja outoa?

      Lainaa

    32. Tulos: +19 (53 ääntä)
      Tää kävely...en kyllä tajua miten voi olla väittelyä siitä, saako kerrostaloasunnossa kävellä yöllä. Mun kaveri on 2 metrinen lättäjalka, joten se kuulostaa varmasti alakertaan norsulta vaikka kui hiljaa yrittää hiipiä. Mielestäni sille ei voi mitään, mut naapureitten mielestä pitäis voida. Suomessa on todellakin omalaatuinen valituskulttuuri tässä kerrostaloelämisessä. Mutta tämä mokan ihminen kyllä vaikuttaa vähän siltä et on tainnu oikeastikin tehdä jotain väärin...antaa ainakin huonon kuvan itsestään kirjoittamalla kolme lappua, olisit kirjoittanut yhden hyvän :D!

      Lainaa

    33. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Saku Nauriskäki: Sitäpä. Mutta kaikillahan meillä on kymppitonneja ylimääräistä rahaa mikkeliläisten varastettavaksi. Varmuuden vuoksi.
      Juuri näin. Pikkurahat kelepaavat mikkeliläisille voroille, jotta jättävät isoot rahaat rauhaan - päästähän pienemmillä jäläkipuheilla, jos vaan taskuroposia vievät.

      Lainaa

    34. Tulos: +32 (36 ääntä)
      pöljä: *pim pom!* -hei, keitä te olette? -me ollaan mikkeliläisiä, haluisiksä tyrmäystippoja? -no.. joo? -okei, suu auki! *tip tip* Myöhemmin.. -mitä helv..!?
      Samaa mietin että esittelikö mikkeliläinen ittensä ennen kuin antoi tyrmäystippoja vai mistä tämä tiesi että oli Mikkelistä? Ja miten se tyrmäystippojen antaminen tapahtui?

      Lainaa

    35. Tulos: +39 (39 ääntä)
      yli opisto hörhö: Mutta entäpä jos hän itse muuttaisi omakotitaloon? Saisi mellastaa niin paljon kuin sielu sietää. En tiedä onko tässä nyt tällainen tapaus mutta tuli mieleen kun jotkut ajattelevat että kerrostalossa saa pitää minkälaista meteliä haluaa, kunhan se ei tapahdu “hiljaisuuden” aikoihin. Yleensä ne on nuoria ensimmäisessä asunnossaan. Yhdellä naapurilla oli tapana huudattaa musiikkia melkein täysillä 12h päivässä. Alkoi 10.00 ja loppui 22.00. Kukapa ei haluaisi kuunnella kun naapuri soittaa Jukkapojan “älä tyri nyt” biisiä about viisikymmentä kertaa päivän aikana.. 70-luvulla rakennettu talo jossa ei ole panostettu äänieristykseen ollenkaan (kovaääninen puhe kuuluu naapuriasunnoista) joten jos joku päättää “vähän popitella” niin ihan varmasti sitä joutuu jokainen asukas kuuntelemaan.
      Joo, olen samaa mieltä että tarpeeton metelöinti ei kuulu kerrostaloon. Asun juuri tuollaisessa vanhassa kämpässä jonka äänieristys on kuraa, joten jos ylipäätään joskus kerran kahdessa kuussa kuuntelen musiikkia ilman kuulokkeita, se on varmaan jopa vainoharhaisen hiljaisella. Poismuuttoa suunnitellessa. Mutta sekin on totta, että jos ihminen ei kestä mitään elämisen ääniä, ei kannata asua kerrostalossa. On näitä kyttääjiä, jotka valittavat normaaleista äänistä. Esimerkiksi juuri omassa asunnossani ei voisi mitään muuta tehdäkään kuin istua paikallaan, jos ei haluaisi että mitään kuuluu ulkopuolelle. Yötöissä oleva tällaisesta kyttääjästä vasta kärsiikin, vaikka yötyöläisellä pitää myös olla oikeus elää, eli esimerkiksi valmistaa ruokaa yöllä.

      Lainaa

    36. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Thunder: Tässäkin päästään asiaan, että mitkä äänet kenenkin mielestä on sallittu mihin aikaan? Normaali kanssakäyminen, puhuminen, vessassakäynti, kraanankäyttö.. On tietääkseni sallittua mihin aikaan vain, mutta tiedän valituksia tulleen jo näistä asioista. Olen saanut meluvaroituksen ajalta, jolloin olin egyptissä, ja asunto taatusti tyhjillään… Kerran kaverin luona naapurin mummo tuli saarnaamaan hiljaisuudesta, kun tulimme matkalaukkujen kanssa reissusta klo 22.45, emmekä edes kolistelleet rappukäytävässä, hänen mielestään hänen mielestään rikoimme hiljaisuutta, vaikka kaikki kuljimme niin hiljaa kuin mahdollista. Itse muuttaisin oikein mielellään omakotitaloon keskelle korpea, mutta siihen ei ainakaan vielä ole varaa.
      Hölmöä tässä on se, että tuo mummo taatusti oli itse hereillä vielä tuohon aikaan ja kyyläsi oven takana, jotta pääsisi valittamaan. Kukaan ei nimittäin herää siihen, että joku kulkee normaalisti(?) rappukäytävässä yöllä. Tai jos herää, niin omaa sitten univaikeuksia, joilla ei ole mitään tekemistä naapurien kanssa.

      Lainaa

    37. Puolikiero_savolainen 10.1.2018 12:27
      Tulos: +14 (24 ääntä)
      Kuulostaa tekstin perusteella subuääliöltä tai perinteiseltä sekakäyttäjältä. Niin suoraan tulee pulpatusta että ihan tutulta kuulostaa.

      Lainaa

    38. Kerrostaloeläjä 10.1.2018 15:04
      Tulos: -1 (25 ääntä)
      Ronja: Suomessa kylläkin myös on ihmeellinen valituskulttuuri. Tämänkin viestin taustalla varmaan on naapureita, jotka ovat useampaan otteeseen valittaneet turhasta tai pienestä. Esimerkiksi kun on valitettu tupakan poltosta, vaikka ei ole poltettu. Kerrostalossa saa kuulua normaaleja elämisen ääniä. Esimerkiksi aiempaan kommentoijaan viitaten kantapäillä saa täysin naapureita varomatta leikkiä norsua jos haluaa – käveleminen mihin aikaan vuorokaudesta tahansa on normaalia elämisen ääntä. Rauhaisia naapurien yhteiselo vaatii joustoa niiltä, jotka valvovat myöhään, kutsuvat ystäviä kylään ja kuuntelevat musiikkia – mutta myös niiltä, jotka arvostavat rauhaa ja menevät aikaisin nukkumaan.
      Tottakai kerrostaloasuminen vaatii joustoa kaikilta, mutta kun niissä taloyhtiön järjestyssäännöissä on lähes poikkeuksetta, että hiljaisuus on 6-22 tai 7-23. Silloin se tarkoittaa sitä, että jos olet yöeläjä niin joudut joustamaan vähän enemmän kuin se päiväeläjä. Jos et pysty olemaan huutamatta yöllä tai jos et osaa käyttää kuulokkeita, muuta omakotitaloon. Jos yhteiset pelisäännöt ei sovi sinulle, älä muuta semmoiseen paikkaan missä näitä rajoittavia pelisääntöjä on. En ainakaan ole kuullut taloyhtiöstä, jossa hiljaisuutta ei olisi määritelty säännöissä.

      Lainaa

    39. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Hah, minulle kun mikkeliläinen tarjosi tyrmäystippoja niin enpä ottanut! Menetinkin vain 10000e.

      Lainaa

    40. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Ni.: Samaa mietin että esittelikö mikkeliläinen ittensä ennen kuin antoi tyrmäystippoja vai mistä tämä tiesi että oli Mikkelistä? Ja miten se tyrmäystippojen antaminen tapahtui?
      Mepä ollaankin niin metkuja, että meiltä onnistuu kaikki

      Lainaa

    41. Abdi Allahin ruoska 13.1.2018 8:20
      Tulos: -7 (17 ääntä)
      Kuinka vitun vammainen pitää olla ettei osaa kävellä tömistelemättä? Ihan sama millaiset jalat on, ellei sitten ihan oikeasti jotkut puujalat, niin luulisi onnistuvan.

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Saku Nauriskäki: Sitäpä. Mutta kaikillahan meillä on kymppitonneja ylimääräistä rahaa mikkeliläisten varastettavaksi. Varmuuden vuoksi.
      Tai ehkä siltä varastettiin pankkikortti?

      Lainaa

    43. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Kuulostaa tekstin perusteella subuääliöltä tai perinteiseltä sekakäyttäjältä. Niin suoraan tulee pulpatusta että ihan tutulta kuulostaa.
      Kotona säilytettävistä rahamääristä päätelleen jonkinlainen yksinyrittäjä ja yritysominta liittynee joko huumeisiin tai seksiin.

      Lainaa

    44. Tulos: -5 (9 ääntä)
      "Stadilainen" tulee mun taloon kertomaan että pitäis muuttaa omakotitaloon jos haluaa hiljaisuutta? Vetäisin turpaan.

      Lainaa

    45. jukkapalmu 2.5.2022 16:02
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Konekirjoitettuna!!!???

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: naapurit, viesti, lappu, tuparit, tupaantuliaiset, meteli, valittaa, valitus