Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suomi 100

Suurenna näkymä

45 kommenttia

 1. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

 2. jie kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +240 (370 ääntä)

  Mikael… Gabriel?

    Lainaa

 3. Joku kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +552 (572 ääntä)

  Kuinkahan monta tussia Mikael on työntänyt aivoihin?

    Lainaa

 4. Huoh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -338 (494 ääntä)

  Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois.

  Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

    Lainaa

 5. Juuh eli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +313 (325 ääntä)

  Taisi jäädä lapsuudentraumat Mikaelille hammasraudoista. Näki varmaan sekavia uniakin, voi parkaa.

    Lainaa

 6. Pimpukka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +32 (40 ääntä)

  Close your eyes.

    Lainaa

 7. Bensansniffaaja kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +193 (209 ääntä)

  Huumeet voivat olla haitallisia aivoillesi. Älä aloita!

    Lainaa

 8. Ruttotohtori kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +188 (188 ääntä)

  No nyt löyty selitys sekaville unilleni!

    Lainaa

 9. . kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +102 (168 ääntä)

  Huoh:
  Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois.

  Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

  “Väkivalta on hyväksyttävää vääränmielisiä vastaan”

    Lainaa

 10. Miksei kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -95 (183 ääntä)

  Ei tuo mikael niin väärässäkään välttämättä ole. Ainakaan siinä että hulluksi leimaaminen on tehokkain keino, ettei kukaan vaan kuuntele pidemmälle. Alumiini tai muut metallit vaikuttanee kyllä kehoon eri tavoin, mm.uniin. Varmaan joskus vielä nähdään pidempiaikaisia seurauksia.
  Pääasia mun mielestä että kyseenalaistaa, oli oikeassa tai ei. Kunhan ei esitä absoluuttisena totena.

    Lainaa

 11. Jay kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +41 (53 ääntä)

  Joku:
  Kuinkahan monta tussia Mikael on työntänyt aivoihin?

  Väriliitua.

    Lainaa

 12. Kappas kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +50 (126 ääntä)

  Huoh:
  Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois.

  Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

  Eikö se riitä että joku teidän porukoista kävi tuikkaamassa yksityisyrittäjän autot tuleen? Hyvä, että ihmiset ja kissat sentään säästyivät murhapoltolta.

    Lainaa

 13. Profiili kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -4 (198 ääntä)

  Huoh:
  Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois.

  Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

  En tiedä oliko tuo sarkasmia vai ei. “natseja! natseja kaikkialla!” Ihan oikeasti esim 612 soihtukulkueessa marssi aivan tavallisia suomalaisia perheen isejä ja äitejä. Sinustako on oikeutettua kivittää heitä siksi, että heidän mielipiteet eroavat sinun mielipiteistä? Ainut joka käyttäytyy kuin natsi, olet sinä itse. Jos et sitä ymmärrä, niin taidat olla avun ulkopuolella.

    Lainaa

 14. yli opisto hörhö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +81 (113 ääntä)

  Huoh:
  Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois.

  Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

  Järkevät ihmisethän heittelevät toisia ihmisiä kivillä yms.

    Lainaa

 15. Hihi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +110 (122 ääntä)

  Huoh:
  Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois.

  Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

  Ilmiselvä trolli. Kommenttien perusteella jotkut lankeavat kuitenkin.

    Lainaa

 16. Hihi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +103 (109 ääntä)

  Miksei:
  Ei tuo mikael niin väärässäkään välttämättä ole. Ainakaan siinä että hulluksi leimaaminen on tehokkain keino, ettei kukaan vaan kuuntele pidemmälle. Alumiini tai muut metallit vaikuttanee kyllä kehoon eri tavoin, mm.uniin. Varmaan joskus vielä nähdään pidempiaikaisia seurauksia.
  Pääasia mun mielestä että kyseenalaistaa, oli oikeassa tai ei. Kunhan ei esitä absoluuttisena totena.

  Jos lähtökohtana on NWO:n ottaminen täysin todesta, ollaan silloin kyllä syvällä kaninkolossa. Kyseenalaistaminen kunniaan ja asioiden todenperäisyyttä saa aina tutkia mutta syöpähoitojen ja hammasrautojen kyseenalaistaminen nettitekstien pohjalta vaatii irtautumista maalaisjärjestä ja todellisuudesta yhdistettynä pahimman luokan paranoiaan. Jos meinaa olla skeptinen, epäileminen kannattaa aina aloittaa omasta päästä.

    Lainaa

 17. anne tifa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +57 (139 ääntä)

  Profiili: En tiedä oliko tuo sarkasmia vai ei. “natseja! natseja kaikkialla!” Ihan oikeasti esim 612 soihtukulkueessa marssi aivan tavallisia suomalaisia perheen isejä ja äitejä. Sinustako on oikeutettua kivittää heitä siksi, että heidän mielipiteet eroavat sinun mielipiteistä? Ainut joka käyttäytyy kuin natsi, olet sinä itse. Jos et sitä ymmärrä, niin taidat olla avun ulkopuolella.

  Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.

    Lainaa

 18. Arkkienkeli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +63 (73 ääntä)

  Miksei:
  Ei tuo mikael niin väärässäkään välttämättä ole. Ainakaan siinä että hulluksi leimaaminen on tehokkain keino, ettei kukaan vaan kuuntele pidemmälle. Alumiini tai muut metallit vaikuttanee kyllä kehoon eri tavoin, mm.uniin. Varmaan joskus vielä nähdään pidempiaikaisia seurauksia.
  Pääasia mun mielestä että kyseenalaistaa, oli oikeassa tai ei. Kunhan ei esitä absoluuttisena totena.

  Näitä asioita on seurattu ja tutkittu jo kauan ennen syntymääsi ja siksi käytetyt materiaalit ovat olleet vaarattomia jo useita vuosikymmeniä.

  Alumiini on vaaraton. Siksi sitä käytetään mm. tietokoneissa, matkapuhelimissa, lääkkeissä, luuston tukirankana jne. Ainoastaan höyrystynyt alumiini (hitsaus jne.) aiheuttaa altistumista haitallisissa määrin.

    Lainaa

 19. Mustalaisnaamio kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -35 (83 ääntä)

  .: “Väkivalta on hyväksyttävää vääränmielisiä vastaan”

  Parempi vasemmistolainen väkivalta.

    Lainaa

 20. . kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (96 ääntä)

  anne tifa: Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.

  No, valitettavasti 2. Maailmansota loppui jo, eikä nykyään ole hyväksyttävää kivittää ihmisiä. Tuntuu muutenkin, että nykyään kaikki, jotka uskaltavat olla eri mieltä leimataan natsiksi, jotta voidaan omassa päässä oikeuttaa väkivallan käyttö.

    Lainaa

 21. Profiili kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -9 (109 ääntä)

  anne tifa: Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.

  Itse en ymmärrä, että missä hemmetissä te niitä natseja näette? Ehkä tämä pieni marginaaliporukka on niitä “natseja” jotka kulkivat omana kulkueenaan lippujen kanssa. He ovat kuitenkin vain se pieni marginaali. 612 kulkueessa on pääosin ihan tavallisia ihmisiä. Te olette niitä fasisteja ja natseja, jotka heitä haluavat kivittämään alkaa. Miettikää nyt hetki! Ei ole natsi, jos pitää isänmaastaan ja haluaa kunnioittaa sitä itsenäisyyspäivänä. Se ei tee myöskään ihmisestä rasistia. Nämä kaksi korttia olette jo pilanneet, koska niitä on viljelty aivan joka paikkaan ja kukaan ei enää jaksa ottaa enää tosissaan syytöksiä rasismista tai “natsiudesta”.

    Lainaa

 22. purppurakruunu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +61 (127 ääntä)

  Profiili: Itse en ymmärrä, että missä hemmetissä te niitä natseja näette? Ehkä tämä pieni marginaaliporukka on niitä “natseja” jotka kulkivat omana kulkueenaan lippujen kanssa. He ovat kuitenkin vain se pieni marginaali. 612 kulkueessa on pääosin ihan tavallisia ihmisiä. Te olette niitä fasisteja ja natseja, jotka heitä haluavat kivittämään alkaa. Miettikää nyt hetki! Ei ole natsi, jos pitää isänmaastaan ja haluaa kunnioittaa sitä itsenäisyyspäivänä. Se ei tee myöskään ihmisestä rasistia. Nämä kaksi korttia olette jo pilanneet, koska niitä on viljelty aivan joka paikkaan ja kukaan ei enää jaksa ottaa enää tosissaan syytöksiä rasismista tai “natsiudesta”.

  I’ll bite. PVL ja muut ääriyhteisöt vuodesta vuoteen antavat tukensa 612:lle. Tänäkin vuonna, PVL nettisivuillaan kannatti osallistumista kulkueeseen ja se oli osa tämän 300-henkisen ryhmän suunnitelmaa alusta asti osallistua omalla nimellään kulkueeseen. Se, että 612 järjestettiin ensimmäistä kertaa juuri pakolaiskriisin alkuvuonna, on varmasti myöskin ihan pelkkää sattumaa. 612 ei myöskään kiellä natsejen osallistumista kulkueeseen huolimatta siitä, että se on vahvasti profiloitunut äärioikeistokulkueeksi, niin kuin kuka tahansa järkevä ihminen tekisi. Jokainen kulkueeseen osallistuva myöskin teki valinnan tietäen, miten vahva äärioikeistopresennsi tapahtumalla on. Jos kyseessä olisi puhtaasti vain isänmaan kunniottamisesta, mikään ei estäisi ihmisiä tekemään omaa kulkuettaan tai tapahtumaa irtautuakseen natsimielikuvasta, mutta jostain kumman syystä kukaan näistä tavallisista ihmisistä ei ole näin tehnyt.

  “Nazis are like cats. If they like you, it’s probably because you’re feeding them.”

    Lainaa

 23. Rototiltti kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -13 (79 ääntä)

  Eikös erään uskonnon edustajat kivitä ihan mielellään varsinkin naisia jotka käyvät vieraissa? Näin olen ymmärtänyt.

    Lainaa

 24. Hiimu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +60 (60 ääntä)

  Olis kiva tietää minkälainen salaliitto syöpähoidoissa piilee…voikohan niistä mahdollisesti sairastua tai jopa kuolla?

    Lainaa

 25. Paskasakkia kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (80 ääntä)

  Mustalaisnaamio: Parempi vasemmistolainen väkivalta.

  No, kyllähän ikkunoiden hajottaminen nyt vaan on vähemmän haitallisempaa kuin persunatsien harjoittama kallojen halkominen. Toisaalta ei yllätä, ettet ymmärrä sitä.

    Lainaa

 26. urponen kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -11 (55 ääntä)

  Näin on, Antifa marssi törkeästi ympäri Helsinkiä. Yököttävä järjestö.

  Huoh:
  Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois.

  Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

    Lainaa

 27. erkki kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +13 (19 ääntä)

  jie:
  Mikael… Gabriel?

  Tää oli ihan paras! XD

    Lainaa

 28. Mörkö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +38 (44 ääntä)

  No huh huh mitä tekstii taas.. Lääkkeet Mikaelille!
  P.S: Hammasrautojen takia mulla on suorat hampaat ja purenta kunnossa. Mitään metallimyrkytystä niistä en saanu. Oon ramppaillu sen verra verikokeissa et ois kyl näkyny niissä.
  Mies selvisi nuorena syövästä kiitos syöpähoitojen ja kävi sitten armeijankin vielä, edelleen hyvin tuossa porskuttaa.

    Lainaa

 29. jj kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +57 (59 ääntä)

  Noi huuhaa new world order foliosivustot on niin kauan ihan puhdasta komediaa kunnes tajuat, että joku vatipää oikeasti uskoo tuohon roskaan.

    Lainaa

 30. as kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -23 (69 ääntä)

  anne tifa: Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.

  Nyt oli kyllä niin surkeaa argumentointia, että en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Koska natsit olivat “tavallisia isiä ja äitejä” on ok kivittää Pekka ja Paula Perusjamppaa kun he haluavat osoittaa kunnioitustaan ja kiitollisuuttaan isänmaataan kohtaan.

    Lainaa

 31. bachelor kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -21 (63 ääntä)

  Oma mielipide ja näytät tai sanot sen ääneen –> NATSI!

    Lainaa

 32. noni kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +40 (66 ääntä)

  as: Nyt oli kyllä niin surkeaa argumentointia, että en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Koska natsit olivat “tavallisia isiä ja äitejä” on ok kivittää Pekka ja Paula Perusjamppaa kun he haluavat osoittaa kunnioitustaan ja kiitollisuuttaan isänmaataan kohtaan.

  Vois taas harrastaa kriittistä luetunymmärtämistä… Argumenttihan siis on se, että ei se perheenäitiys tai -isyys tarkota etteikö vois olla jonkinasteinen ääriajattelija. Tavalliset ihmiset pystyy silti olemaan natseja tavallisuudestaan huolimatta. Ei ne oo vaan niitä jotain skinejä joilla on hakaristi tatuoituna otsaan.

  Kivitysjuttuun en niinkään ottais kantaa, mutta mua vaan ottaa päähän tää että muka jotenki se että on “tavallinen ihminen” tarkottaa etteikö vois olla natsi tai rasisti (tai minkään muun aatealueen huligaani, ei sen puoleen). Ei kaikilla natseilla lue “natsi” otsaassa.

    Lainaa

 33. Muumio kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +28 (30 ääntä)

  Miksei:
  Ei tuo mikael niin väärässäkään välttämättä ole. Ainakaan siinä että hulluksi leimaaminen on tehokkain keino, ettei kukaan vaan kuuntele pidemmälle. Alumiini tai muut metallit vaikuttanee kyllä kehoon eri tavoin, mm.uniin. Varmaan joskus vielä nähdään pidempiaikaisia seurauksia.
  Pääasia mun mielestä että kyseenalaistaa, oli oikeassa tai ei. Kunhan ei esitä absoluuttisena totena.

  Hammasrautoja ei valmisteta alumiinista. Närästyslääkkeet kyllä. Niitä kun sata vuotta syöt kilon päivässä, alkaa vaikutukset näkyä.

    Lainaa

 34. Janni kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +37 (63 ääntä)

  as: Nyt oli kyllä niin surkeaa argumentointia, että en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Koska natsit olivat “tavallisia isiä ja äitejä” on ok kivittää Pekka ja Paula Perusjamppaa kun he haluavat osoittaa kunnioitustaan ja kiitollisuuttaan isänmaataan kohtaan.

  Minun vaarini taisteli vastaan Lapin sodassa, joten en kyllä ymmärrä, millä logiikalla natsien kanssa marssiminen 612-kulkueessa on isänmaan kunnioittamista. Varsinkin ulkomaalaisten natsien kanssa. Pikemminkin halventamista. Miksi et osallistu oikeasti _perinteisiin_, kunniakkaisiin kulkueisiin kuten ylioppilaiden soihtukulkueeseen, jota järjestetään monella paikkakunnalla?

  Natsi = henkilö joka kannattaa natsien aatetta. Piste. Ei silloin voi väittää olevansa jotain muuta tai uhriutua siitä, jos sanotaan natsiksi.

    Lainaa

 35. Profiili kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -6 (48 ääntä)

  Paskasakkia: No, kyllähän ikkunoiden hajottaminen nyt vaan on vähemmän haitallisempaa kuin persunatsien harjoittama kallojen halkominen. Toisaalta ei yllätä, ettet ymmärrä sitä.

  En ole lukenut kun yhdestä tilanteessa, jossa joku narkkari menehtyi kun häntä potkaistiin. Eikä ole edes varmaa, että menehtyikö tämä narkkari siihen, kun kuoli vasta viikko sen jälkeen. Ei tämä fasisti järjestö antifa pelkkiin ikkunoiden rikkomiseen jää. Kyllä hyökkäävät myös ihmisten kimppuun, kun luulevat raukat kaikkia natseiksi.

    Lainaa

 36. Profiili kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -17 (45 ääntä)

  purppurakruunu: I’ll bite. PVL ja muut ääriyhteisöt vuodesta vuoteen antavat tukensa 612:lle. Tänäkin vuonna, PVL nettisivuillaan kannatti osallistumista kulkueeseen ja se oli osa tämän 300-henkisen ryhmän suunnitelmaa alusta asti osallistua omalla nimellään kulkueeseen. Se, että 612 järjestettiin ensimmäistä kertaa juuri pakolaiskriisin alkuvuonna, on varmasti myöskin ihan pelkkää sattumaa. 612 ei myöskään kiellä natsejen osallistumista kulkueeseen huolimatta siitä, että se on vahvasti profiloitunut äärioikeistokulkueeksi, niin kuin kuka tahansa järkevä ihminen tekisi. Jokainen kulkueeseen osallistuva myöskin teki valinnan tietäen, miten vahva äärioikeistopresennsi tapahtumalla on. Jos kyseessä olisi puhtaasti vain isänmaan kunniottamisesta, mikään ei estäisi ihmisiä tekemään omaa kulkuettaan tai tapahtumaa irtautuakseen natsimielikuvasta, mutta jostain kumman syystä kukaan näistä tavallisista ihmisistä ei ole näin tehnyt.

  “Nazis are like cats. If they like you, it’s probably because you’re feeding them.”

  612 ei ole poliittinen kulkue, joten aika typerältä kuulostaa väittää sitä äärioikeiston kulkueeksi tai miksikään muuksikaan ääritapahtumaksi. Kielletty oli myös osallistua siihen tunnuksien kanssa. Esim PVL ei ollut tarvetullut lippuineen. Kaulaliinoja joillain oli. Joku toimittelija oli käyttänyt ajan tärkeästi ja laskenyt jopa 30PVL kaulaliinaa näitten tuhansien normaalien kansalaisten joukosta.

    Lainaa

 37. Profiili kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -15 (41 ääntä)

  purppurakruunu: I’ll bite. PVL ja muut ääriyhteisöt vuodesta vuoteen antavat tukensa 612:lle. Tänäkin vuonna, PVL nettisivuillaan kannatti osallistumista kulkueeseen ja se oli osa tämän 300-henkisen ryhmän suunnitelmaa alusta asti osallistua omalla nimellään kulkueeseen. Se, että 612 järjestettiin ensimmäistä kertaa juuri pakolaiskriisin alkuvuonna, on varmasti myöskin ihan pelkkää sattumaa. 612 ei myöskään kiellä natsejen osallistumista kulkueeseen huolimatta siitä, että se on vahvasti profiloitunut äärioikeistokulkueeksi, niin kuin kuka tahansa järkevä ihminen tekisi. Jokainen kulkueeseen osallistuva myöskin teki valinnan tietäen, miten vahva äärioikeistopresennsi tapahtumalla on. Jos kyseessä olisi puhtaasti vain isänmaan kunniottamisesta, mikään ei estäisi ihmisiä tekemään omaa kulkuettaan tai tapahtumaa irtautuakseen natsimielikuvasta, mutta jostain kumman syystä kukaan näistä tavallisista ihmisistä ei ole näin tehnyt.

  “Nazis are like cats. If they like you, it’s probably because you’re feeding them.”

  Vaikka media väittääkin kulkuetta äärioikeiston kulkueeksi. Se ei tarkoita, että se sitä olisi. Menkää ensi vuonna vaikka mukaan, niin huomaatte itsekkin, että ihan tavallista porukkaa siellä on. He eivät voi myöskään estää PVL porukkaa osallistumasta kulkueeseen, heillä on myös täysi oikeus kunnioittaa itsenäisyyttä ja veteraaneja.

    Lainaa

 38. Sijaiskärsijä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +6 (16 ääntä)

  anne tifa: Olivat ne juutalaisia systemaattisesti murhanneet sotilaatkin ihan “tavallisia isiä ja äitejä”. Enkä tiedä, miten luulette 2. maailmansodan loppuneen, jos luulette ettei fasismin vastustaminen väkivalloin auta.

  Ilmeisesti sinut löytää myös vappuna kommunisteja kivittämästä. Vai miten kuvittelet talvisodan päättyneen.

    Lainaa

 39. King Arthur kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +20 (24 ääntä)

  Menkää nyt natseista ja kommareista vänisijät vaikka kaljalle.

    Lainaa

 40. Eikun kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +6 (8 ääntä)

  “Suomi ei ole ollut itsenäinen sitten mm-kullan, koska EU:n direktiivit asettaa 5% Suomessa käytössä olevista laista ja koska EU:sta ei voi erota koska vain haluisi”

    Lainaa

 41. Taulukoukku kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +5 (5 ääntä)

  Huoh:
  Järkyttävä itsenäisyyspäivä jälleen. Helsingissä jälleen marssi useampi natsijärjestö. Kaiken kukkuraksi poliisi estää meitä järkeviä ihmisiä heittelemästä heitä esimerkiksi kivillä saadaksemme ne pois.

  Fasistinen poliisi Suomi100. Joopa joo…

  Hienoa, että löysit pointin jutustusta.

    Lainaa

 42. Paskat Talkoot kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -5 (9 ääntä)

  Nwo ei ihan huuhata ole jos on Stubidoa uskominen

  https://youtu.be/A1vFL3lQoCA

    Lainaa

 43. fgdgdf kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +4 (8 ääntä)

  Paskat Talkoot:
  Nwo ei ihan huuhata ole jos on Stubidoa uskominen

  https://youtu.be/A1vFL3lQoCA

  Jos joku mainitsee jonkun termin jossain, ni se ei silti tarkoita että hammasraudat olis myrkyllisiä, tai että lentokoneista lähetettäis homokaasua.

    Lainaa

 44. Miu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +11 (11 ääntä)

  Odotin otsikon perusteella, että mokassa olisi joku niistä ihmisistä, jotka loukkaantui kun eivät saaneet Suomi100 -tekstiviestiä omaan kännykkäänsä. Mutta menikin astetta jännemmäksi.

    Lainaa

 45. Valuvika kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (4 ääntä)

  Mikael. Sinä olet heikoin lenkki. Hyvästi.

    Lainaa

 46. Olemme tuhoon tuomittuja kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -3 (3 ääntä)

  Voi pojat voi pojat että ollaan kusessa. Katsokaa youtubesta ronald bernardin haastattelu. Hän työskenteli suurimmissa pankeissa maailman 800 rikkaimman kanssa tehden diilejä ja rahoittaen sotia. Noustuaan tiettyyn pisteteeseen urallaan hänet vietiin church of satan kirkkoon ja hänen käskettiin uhrata pienk lapsi luciferille jotta hän voisi nousta korkeampaan asemaan pankkimaailmassa.

    Lainaa

 47. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

Kommentoi

Avatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Avainsanat: , , , ,