Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 308

Suurenna näkymä

56 kommenttia

 1. Älkää kertoko Kelalle kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +1243 (1257 ääntä)

  Näin opiskelijana 95% minusta naurahti Noin viikon uutisille, ja 5% säikähti, että Kelassa saadaan tästä ideoita. Hys hys, älkää jakako juttua eteenpäin…

    Lainaa

 2. BernieBro kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -639 (761 ääntä)

  >2015
  >ei polta röökiä
  Oletko koulukiusattu, kehitysvammainen vai molemmat?
  >m-mutku siihen kuolee
  Niin? Oliko elämä kilpailu kuka elää pisimpään?
  >siihe jää koukkuu!!!
  Ei jää, jos ei ole alaikäinen ja osaa polttaa kohtuudella.
  >s.. SIIHEN MENEE RAHAA!!!
  Kuka pakottaa ostamaan askin päivässä, vⅰtun turvenuija

    Lainaa

 3. Just näin kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -204 (440 ääntä)

  “Voi kuule, kuolema korjaa meidät kaikki eikä sillä ole mitään tekemistä tupakoinnin kanssa. Säkin voisit tänään jäädä autonalle, saada kohtauken, kaatua ja lyödä pääsi pahasti tai joku voisi ampua sinut. Minä taas voisin vielä elää tupakkaa polttaneena useita vuosia senkin jälkeen, kun hyönteiset ovat kalunneet ruumiisi täysin tunnistamattomaksi.”

  En polta, mutta “se tappaa sut” syy on aina ollut naurettava. Kaikki kuolee ja henkilö, joka on elänyt koko elämänsä terveellisesti, voi kuolla aikaisemmin kuin henkilö, joka syö joka päivä mättöruokaa, ryyppää joka päivä, polttaa ja käyttää huumeita.

    Lainaa

 4. Dipoli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +263 (271 ääntä)

  Todella somaa tämä vilpitön huoli herppiharrastajien puolesta

    Lainaa

 5. Leon kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -30 (254 ääntä)

  Joka kerta kun joku sanoo että “Tupakka tappaa” niin vastaan että senhän takia poltankin.

    Lainaa

 6. miinaharava kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +272 (286 ääntä)

  Miten ihmeessä jotkut ei muka vieläkään tiedä, miten julkaisu poistetaan? Se on vaan parin klikkauksen takana saatana.

    Lainaa

 7. Wondering kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +296 (388 ääntä)

  Meni ketjupolttajilla tunteisiin.

    Lainaa

 8. Aasiantuntija kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +253 (301 ääntä)

  Silloin kun tuli tupakka-askeihin kieltolauseet, niin paras ja toimivin oli niistä, 99% tupakoivista ihmisistä kuolee.
  Onneksi sentään 1% elää ikuisen elämän. Vai oliko sittenkään niin?

    Lainaa

 9. KaroliinaCZ kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +138 (206 ääntä)

  Tupakointi on hyvää maapallolle, koska se tappaa ihmisiä.

    Lainaa

 10. Mister D:n kaveri kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -151 (239 ääntä)

  Tupakka-askissa kuva astmapiippua vetävästä tenavasta, ja teksti jotenkin ”tupakkasi vahingoittaa perhettäsi ja ystäviäsi”. Rohkenen väittää että ei vaikuta niihin kadun päässä asuviin lapsiin. Enkä Mä ystäville väkisin suuhun gigarettia työnnä. Perhe on haudassa ilman tupakkia.

    Lainaa

 11. Satu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +276 (286 ääntä)

  Miten kahden mokan takana olevat ihmiset sais yhdistettyä? Kun toinen tilaa kyniä japanista asti kun toinen myis niitä ihan täällä koti Suomessa, ni avot.

    Lainaa

 12. Minäminä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +244 (296 ääntä)

  Just näin:
  “Voi kuule, kuolema korjaa meidät kaikki eikä sillä ole mitään tekemistä tupakoinnin kanssa. Säkin voisit tänään jäädä autonalle, saada kohtauken, kaatua ja lyödä pääsi pahasti tai joku voisi ampua sinut. Minä taas voisin vielä elää tupakkaa polttaneena useita vuosia senkin jälkeen, kun hyönteiset ovat kalunneet ruumiisi täysin tunnistamattomaksi.”

  En polta, mutta “se tappaa sut” syy on aina ollut naurettava. Kaikki kuolee ja henkilö, joka on elänyt koko elämänsä terveellisesti, voi kuolla aikaisemmin kuin henkilö, joka syö joka päivä mättöruokaa, ryyppää joka päivä, polttaa ja käyttää huumeita.

  Näinhän se on. Jostain syystä moni tuota argumenttia käyttävä kuitenkin epäloogisesti esimerkiksi varoo autoja tai junia, käyttää turvavöitä, välttää korkeiden paikkojen ihan reunalle menemistä ja paikkoja tai seuraa, jossa ammutuksi tulemisen riski kasvaa jne. Minä kuolisin mieluummin auton alle tänään kuin ottaisin riskin, että kituisin vuosia itseaiheutetun keuhkoahtauman kanssa happipulloja mukana roikottaen joka paikkaan. Mutta kukin tavallaan.

    Lainaa

 13. Naapuri kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +25 (67 ääntä)

  Mister D:n kaveri:
  Tupakka-askissa kuva astmapiippua vetävästä tenavasta, ja teksti jotenkin ”tupakkasi vahingoittaa perhettäsi ja ystäviäsi”. Rohkenen väittää että ei vaikuta niihin kadun päässä asuviin lapsiin. Enkä Mä ystäville väkisin suuhun gigarettia työnnä. Perhe on haudassa ilman tupakkia.

  Asutko kerros- vai omakotitalossa?

    Lainaa

 14. TheAmokz kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +141 (169 ääntä)

  BernieBro:
  >2015
  >ei polta röökiä
  Oletko koulukiusattu, kehitysvammainen vai molemmat?
  >m-mutku siihen kuolee
  Niin? Oliko elämä kilpailu kuka elää pisimpään?
  >siihe jää koukkuu!!!
  Ei jää, jos ei ole alaikäinen ja osaa polttaa kohtuudella.
  >s.. SIIHEN MENEE RAHAA!!!
  Kuka pakottaa ostamaan askin päivässä, vⅰtun turvenuija

  Taidat olla hieman yksinkertainen?

    Lainaa

 15. Sampsa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +40 (68 ääntä)

  Mister D:n kaveri:
  Tupakka-askissa kuva astmapiippua vetävästä tenavasta, ja teksti jotenkin ”tupakkasi vahingoittaa perhettäsi ja ystäviäsi”. Rohkenen väittää että ei vaikuta niihin kadun päässä asuviin lapsiin. Enkä Mä ystäville väkisin suuhun gigarettia työnnä. Perhe on haudassa ilman tupakkia.

  Ja imetkö sä sitä sätkää ulko-oven edessä vaiko partsilla.

    Lainaa

 16. Toimistovosu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +74 (86 ääntä)

  Lapsikin sen tietää

    Lainaa

 17. Von Bauhorst kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +111 (121 ääntä)

  Just näin:
  “Voi kuule, kuolema korjaa meidät kaikki eikä sillä ole mitään tekemistä tupakoinnin kanssa. Säkin voisit tänään jäädä autonalle, saada kohtauken, kaatua ja lyödä pääsi pahasti tai joku voisi ampua sinut. Minä taas voisin vielä elää tupakkaa polttaneena useita vuosia senkin jälkeen, kun hyönteiset ovat kalunneet ruumiisi täysin tunnistamattomaksi.”

  En polta, mutta “se tappaa sut” syy on aina ollut naurettava. Kaikki kuolee ja henkilö, joka on elänyt koko elämänsä terveellisesti, voi kuolla aikaisemmin kuin henkilö, joka syö joka päivä mättöruokaa, ryyppää joka päivä, polttaa ja käyttää huumeita.

  Mikäänhän tässä elämässä ei ole varmaa, kyse on ennemminkin todennäköisyyksistä ja niiden hallinnasta käytettävissä olevan tiedon avulla.

  Jokainen arvioi omalta kohdaltaan onko esimerkiksi tupakointi sen aiheuttaman terveydellisen riskin arvoista. Toiselle on, toiselle ei.

    Lainaa

 18. Jaa-a kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +147 (167 ääntä)

  Just näin:
  “Voi kuule, kuolema korjaa meidät kaikki eikä sillä ole mitään tekemistä tupakoinnin kanssa. Säkin voisit tänään jäädä autonalle, saada kohtauken, kaatua ja lyödä pääsi pahasti tai joku voisi ampua sinut. Minä taas voisin vielä elää tupakkaa polttaneena useita vuosia senkin jälkeen, kun hyönteiset ovat kalunneet ruumiisi täysin tunnistamattomaksi.”

  En polta, mutta “se tappaa sut” syy on aina ollut naurettava. Kaikki kuolee ja henkilö, joka on elänyt koko elämänsä terveellisesti, voi kuolla aikaisemmin kuin henkilö, joka syö joka päivä mättöruokaa, ryyppää joka päivä, polttaa ja käyttää huumeita.

  Mutta minä kuolen mieluummin ihan mihin vaan muuhun kuin hitaasti kiduttavaan keuhkoahtaumaan tai keuhkosyöpään. Elämä on valintoja!

    Lainaa

 19. Jaa-a kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +164 (184 ääntä)

  Wondering:
  Meni ketjupolttajilla tunteisiin.

  Onko yllättävää? Monet tupakoivat kaverit lähes suuttuivat kun aikanaan lopetin tupakoinnin, en ymmärrä syytä vieläkään!

    Lainaa

 20. Btw kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +140 (146 ääntä)

  Voi että tuo on ärsyttävää kun tilaa jotain ja ootat sitä muutaman viikon ja sitten tulee saapumis ilmoitus. No, aattelen et ehkä se ei mahtunu luukusta, menen postiin vain huomatakseni paketin olevan perus kirjeen kokoinen. Miksi voi miksi sitä ei voi tuoda kotiin asti? Jos joku tietää tähän syyn niin saa kertoa! :D

    Lainaa

 21. totuuden_torvi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +54 (68 ääntä)

  Ottamatta isommin kantaa varsinaisiin mokiin: en vaan millään jaksa käsittää näitä “en osaa poistaa :’D :’D :’D :’D :’D ” -tyyppejä. Jos on ns. tietotekniikkasukupolvea ja ei osaa muokata tai poistaa jotakin Facebook-julkasua, vaikka ois käyttäny sitä jo pidemmän aikaa, on joko tyhmä tai huomionhaluinen. Onhan se tosi vaikea pitää sormea siinä puhelimen ruudulla sekunti paikallaan valikon aukaisemiseksi. Vastaava toiminto kun ei ole mikään Facebookin oma juttu.

  Vielä tyhmempiä tai huomionhakuisempia on ne, jotka osaa tehdä sitä tietokoneella. Nuolen alta aukeava valikko onkin aivan uusinta uutta IT-saralla. Mummokuvakkeelliset saakoon tunarointinsa toistaiseksi anteeksi. Sitä en silti ymmärrä, kuka ei muka kato, mihin ryhmään jakelee kuvia/julkasuja/mitä vaan.

  Ps. Noin viikon uutiset on tosi hyvä ohjelma :D

  Pps. Apua väärä moka ja en osaa poistaa!!

    Lainaa

 22. Seppo Saviniemi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +98 (112 ääntä)

  Saahan sitä poltaa, jos siltä tuntuu, mutta omasta mielestäni se on hullun hommaa. Vaikka sitä näkyy ympärillä ja mediassa niin harva uskoo, että voisi ITSE koskaan sairastua vakavasti. 60 % syövistä ei ole ehkäistävissä vaan ne tulee, jos arpa osuu omalle kohdalle. Yritän silti välttää niitä loppuja 40 % niin paljon kuin suinkin pystyn.

  Lymfooman sairastaneena en halua vapaaehtoisesti kokea yhtään syöpää enää ikinä. No, tuskin kukaan haluaa, mutta minusta on outoa, että joku vapaaehtoisesti noita aineita itseensä pumppaa.

    Lainaa

 23. Urpale kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +40 (68 ääntä)

  Btw:
  Voi että tuo on ärsyttävää kun tilaa jotain ja ootat sitä muutaman viikon ja sitten tulee saapumis ilmoitus. No, aattelen et ehkä se ei mahtunu luukusta, menen postiin vain huomatakseni paketin olevan perus kirjeen kokoinen. Miksi voi miksi sitä ei voi tuoda kotiin asti? Jos joku tietää tähän syyn niin saa kertoa!

  Jos kirje on lähetetty ‘kirjattuna ‘kirjeenä, sen saa luovuttaa vain henkilöllisyystodistusta vastaan ja siksi pitää hakea itse postista.

    Lainaa

 24. Pineintheass kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +50 (92 ääntä)

  Just näin:
  “Voi kuule, kuolema korjaa meidät kaikki eikä sillä ole mitään tekemistä tupakoinnin kanssa. Säkin voisit tänään jäädä autonalle, saada kohtauken, kaatua ja lyödä pääsi pahasti tai joku voisi ampua sinut. Minä taas voisin vielä elää tupakkaa polttaneena useita vuosia senkin jälkeen, kun hyönteiset ovat kalunneet ruumiisi täysin tunnistamattomaksi.”

  En polta, mutta “se tappaa sut” syy on aina ollut naurettava. Kaikki kuolee ja henkilö, joka on elänyt koko elämänsä terveellisesti, voi kuolla aikaisemmin kuin henkilö, joka syö joka päivä mättöruokaa, ryyppää joka päivä, polttaa ja käyttää huumeita.

  Kuole äkkiä, mutta anna muiden hengittää raikasta ilmaa eikä myrkkykoukkusi sivuvirtaa.
  Tupakointi on turhin ja tyhmin juttu maailmassa.

    Lainaa

 25. Jkl kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +44 (52 ääntä)

  Urpale: Jos kirje on lähetetty ‘kirjattuna ‘kirjeenä, sen saa luovuttaa vain henkilöllisyystodistusta vastaan ja siksi pitää hakea itse postista.

  Voi sen luovuttaa myös kotiovella, jos vastaanottaja on kotona.

    Lainaa

 26. FOL kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -26 (66 ääntä)

  Jaa-a: Onko yllättävää? Monet tupakoivat kaverit lähes suuttuivat kun aikanaan lopetin tupakoinnin, en ymmärrä syytä vieläkään!

  Se riippuvuus on useimmiten henkistä eli tunne-elämään liittyvää. Fyysinen riippuvuus on harvinaista. Kun tämän hoksaa, pääsee tupakasta kerralla eroon, jos hallitsee tunteitaan eikä ole niiden vietävä pöljä.

    Lainaa

 27. Tintin kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +82 (90 ääntä)

  Jkl: Voi sen luovuttaa myös kotiovella, jos vastaanottaja on kotona.

  Pariinkin otteeseen on käyny niin että postiluukusta kolahtaa ilmoitus että yritimme tuoda pakettia mutta et ollut kotona, vaikka olin kotona koko ajan! Kysyin asiaa postista ja he sanoi että ne kortit on vanhoja, siksi teksti on väärin, nykyään poatinkantajilla ei ole mahdollisuutta kantaa ihmisten paketteja kotiin asti koska nettitilauksia on niin paljon.

  Eli jos esim maksaa lisää nettikaupassa siitä, että paketti tuodaan kotiovelle niin rahat meni hukkaan, koska tällaista palvelua Suomen posti ei tarjoa.

    Lainaa

 28. Rekkapena kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +58 (64 ääntä)

  Mette ei taida noin muutenkaan olla se terraarion piikikkäin parta-agama.

    Lainaa

 29. Justifier kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +21 (45 ääntä)

  Posti on paska laitos

    Lainaa

 30. yli opisto hörhö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +26 (36 ääntä)

  Btw:
  Voi että tuo on ärsyttävää kun tilaa jotain ja ootat sitä muutaman viikon ja sitten tulee saapumis ilmoitus. No, aattelen et ehkä se ei mahtunu luukusta, menen postiin vain huomatakseni paketin olevan perus kirjeen kokoinen. Miksi voi miksi sitä ei voi tuoda kotiin asti? Jos joku tietää tähän syyn niin saa kertoa!

  Oon miettinyt itsekin tätä. Se riippuu kyllä varmasti jakajastakin, kun välillä tulee about 5cm paksut kirjekuoret postiluukusta, mutta välillä ne ei olevinaan sovikaan ja pitää hakea postista. Joskus samalla kun on annettu se noutolappu sille 5cm paksulle kirjeelle niin on tungettu väkisin sellanen 40cm pitkä, 30cm leveä ja n.3cm paksu kirjan sisältävä paketti postiluukusta. Eikö se normaali kirje, ehkä hieman tavanomaista paksumpi mutta silti, olisi muka sopinut ihan yhtä hyvin ellei jopa paremminkin siinä samalla? Ilmeisesti ei.

    Lainaa

 31. yli opisto hörhö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +14 (16 ääntä)

  *Jakajasta tai lajittelijasta tai siitä kuka niistä ylipäänsä päättääkin

    Lainaa

 32. Jii kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +68 (74 ääntä)

  Elämä, tuo suojaamattoman seksin välityksellä leviävä tauti joka johtaa vääjäämättä kuolemaan.

    Lainaa

 33. hemuli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -27 (39 ääntä)

  Btw:
  Voi että tuo on ärsyttävää kun tilaa jotain ja ootat sitä muutaman viikon ja sitten tulee saapumis ilmoitus. No, aattelen et ehkä se ei mahtunu luukusta, menen postiin vain huomatakseni paketin olevan perus kirjeen kokoinen. Miksi voi miksi sitä ei voi tuoda kotiin asti? Jos joku tietää tähän syyn niin saa kertoa!

  Kirjattu kirje, ookko koskaan kuullu?

    Lainaa

 34. jub-jub kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +39 (53 ääntä)

  Kyllä loppu tupakointi aikoinaan nopeasti kun läheinen sukulainen kuoli kivuliaasti laajasti levinneeseen keuhkosyöpään liian nuorena. Ei muuten ollut kiva käydä häntä viimeisen kerran katsomassa.
  En ihan tosissani toivo sellasta kuolemaa edes vihamiehilleni.

    Lainaa

 35. Litton kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +41 (41 ääntä)

  Oon kans ite miettiny et mikä määrittää sen että koska se paketti tulee laatikkoon asti ja koska se pitää hakee itte?

  Joskus tilasin dvd:n cdonista ja se piti hakee postista mut sit ku tilasin dvd:n amazonista niin se tuli laatikkoon asti?? :DD

    Lainaa

 36. Ronja kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -8 (14 ääntä)

  Ekassa taidettiin feikillä tarkoittaa tuota mieshoron blogia ja sen mainostamista. Rahastusmielessä tehty feikkiblogi, jota mainostetaan pitkin keskustelupalstoja yms.

    Lainaa

 37. Petkele kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +11 (27 ääntä)

  Tupakka ei tapa, se vain lyhentää elämää ja vielä oikeasta päästä.

    Lainaa

 38. Tahidi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +6 (18 ääntä)

  Tuossa noin viikon uutiset fb julkaisussa on pienehkö kirjoitusvirhe. Toisessa kappaleessa “he” viittaa torakoihin, ei opiskelijoihin. Rankat ajat odottavat torakoita, jotka asuvat opiskelijoiden kanssa. :(

    Lainaa

 39. Steve kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -39 (55 ääntä)

  >2018
  >Doesn´t smoke cigarettes
  Were you bullied in school, retarded or perhaps both?

  >I-It kills you!
  Yes, and? Was life a competition about who lives the longest?

  >Y-You get addicted on them!
  No you don’t, expect if you are underage and incapable of smoking in moderation.

  >I-Its expensive!!!
  Who forced you to buy a pack a day, you fucking peat-gavel?

    Lainaa

 40. Jänö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +47 (65 ääntä)

  Mun on vaikee käsittää miten kukaan alottaa 2010-luvulla tupakoinnin. Ymmärrän jos tapa on tullut jossain kasarilla tai ysärillä, kun joissain piireissä oli vielä muodikasta ja/tai kapinallista polttaa, mutta siis että aloittais nyt? Ei oo coolia, ei oo terveellistä, saa sun naaman ja käden haisee pahalta ja tekee sua ympäröivän ilman vastenmieliseksi tai pahimmillaan vaaralliseksi. Yäk.

    Lainaa

 41. Neiti Näpsä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +37 (45 ääntä)

  Just näin:
  “Voi kuule, kuolema korjaa meidät kaikki eikä sillä ole mitään tekemistä tupakoinnin kanssa. Säkin voisit tänään jäädä autonalle, saada kohtauken, kaatua ja lyödä pääsi pahasti tai joku voisi ampua sinut. Minä taas voisin vielä elää tupakkaa polttaneena useita vuosia senkin jälkeen, kun hyönteiset ovat kalunneet ruumiisi täysin tunnistamattomaksi.”

  En polta, mutta “se tappaa sut” syy on aina ollut naurettava. Kaikki kuolee ja henkilö, joka on elänyt koko elämänsä terveellisesti, voi kuolla aikaisemmin kuin henkilö, joka syö joka päivä mättöruokaa, ryyppää joka päivä, polttaa ja käyttää huumeita.

  Huomaa että sä et oo vielä joutunut katsomaan vierestä kun koko ikänsä polttanut sukulaisesi kituu hitaasti hengiltä. Keuhoahtaumaan kuoleminen ei oo niitä mukavinpa tapoja lähteä tästä maailmasta, kun keuhkojen toiminnan pikkuhiljaa loppuessa ihminen tukehtuu hitaasti vuosikausia kestävässä piinassa. Kyllä sitä useampi tupakoimaton tajuaa varmasti että se kuolema voi tulla aikaisin ilman röökaamistakin. Idea polttamattomuudessa on lähinnä se, että jos sitä sattuukin käymään tuuri ja elää vanhaksi, niin se elämänlaatu pysyy todennäköisesti huomattavasti parempana kuin sillä joka on koko ikänsä polttanut. Tähän vissiin sitten vastaisit että “No siinä tapauksessa ottaisin henkeni iteltäno pois”. Sen tosiaan kuule haluisin nähä, siinä vaiheessa kun ihminen on jo niin monisairas röökin takia että yksi askelkin ilman hengen haukkomista ja pyörrytystä on mahdotonta, ei sieltä sairaspetistä niin vaan lähdetäkään vetämään itseään enää jojoon. Mut polta sä kuule vaan jos siltä tuntuu, sittenpähän näet. Harmi vaan että se sunkin tuleva pitkäaikaissairastaminen otetaan myös meidän tupakoimattomien verovaroista.

    Lainaa

 42. 777 kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +13 (31 ääntä)

  Jaa-a: Mutta minä kuolen mieluummin ihan mihin vaan muuhun kuin hitaasti kiduttavaan keuhkoahtaumaan tai keuhkosyöpään. Elämä on valintoja!

  Ei kannata vielä iloita. Vaikka et polta tupakkaa, voit silti kuolla hitaasti ja kärsien ihan vanhainkodissa.

    Lainaa

 43. Lehmä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -3 (15 ääntä)

  Btw:
  Voi että tuo on ärsyttävää kun tilaa jotain ja ootat sitä muutaman viikon ja sitten tulee saapumis ilmoitus. No, aattelen et ehkä se ei mahtunu luukusta, menen postiin vain huomatakseni paketin olevan perus kirjeen kokoinen. Miksi voi miksi sitä ei voi tuoda kotiin asti? Jos joku tietää tähän syyn niin saa kertoa!

  Siksi, koska kirjeet ja paketit jakaa eri ihminen. On erikseen paketteja nimeltään maksikirje, joka kannetaan kotiin jos se mahtuu luukusta sisään. Mutta pakettiä käsittelee aivan eri ihminen ja eri paikassa, kuin se joka kirjeet tuo. Eli pakettien kuljettaja tuskin lähtee tuomaan sitä pikkupakettia kenellekkään sen takia, että se olisi mahtunut postiluukusta, vaikka lähettäjä oli sitä mieltä että se pitää toimittaa postipakettina. Syytä siis lähettäjää. Hänen maassaan tod. näk. postipaketti oli halvempi tai luotettavampi toimittaa kuin kirje.

    Lainaa

 44. 123 kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +29 (45 ääntä)

  On aivan sama tappaako tupakka vai ei, mutta kun te haisette aivan helvetin pahalta ja liikennevaloissakin pitää hengittää sitä toisen savua. Ja sit vielä räitään tiet täyteen klimppejä.
  Astmaatikkona on ihanaa olla asiakaspalvelutyössä ja yrittää hengittää kun asiakas on kun savupiippu.

  Tehkää jooko palvelus meille kaikille ja polttakaa sähkötupakkaa. Pelastatte meidät, sademetsät ja katukuvan

    Lainaa

 45. ... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +8 (20 ääntä)

  Aasiantuntija:
  Silloin kun tuli tupakka-askeihin kieltolauseet, niin paras ja toimivin oli niistä, 99% tupakoivista ihmisistä kuolee.
  Onneksi sentään 1% elää ikuisen elämän. Vai oliko sittenkään niin?

  Aloin polttamaan juuri tuon mainoslauseen takia, sillä halusin ikuisen elämän.

    Lainaa

 46. iuikkkk kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +33 (33 ääntä)

  BernieBro:
  >2015
  >ei polta röökiä
  Oletko koulukiusattu, kehitysvammainen vai molemmat?
  >m-mutku siihen kuolee
  Niin? Oliko elämä kilpailu kuka elää pisimpään?
  >siihe jää koukkuu!!!
  Ei jää, jos ei ole alaikäinen ja osaa polttaa kohtuudella.
  >s.. SIIHEN MENEE RAHAA!!!
  Kuka pakottaa ostamaan askin päivässä, vⅰtun turvenuija

  jaah,12v tuli ylilauta meemi pastan kanssa.

  ps.täälä ei toimi vihertekstaus.

    Lainaa

 47. hmm kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +20 (20 ääntä)

  Tintin: Pariinkin otteeseen on käyny niin että postiluukusta kolahtaa ilmoitus että yritimme tuoda pakettia mutta et ollut kotona, vaikka olin kotona koko ajan! Kysyin asiaa postista ja he sanoi että ne kortit on vanhoja, siksi teksti on väärin, nykyään poatinkantajilla ei ole mahdollisuutta kantaa ihmisten paketteja kotiin asti koska nettitilauksia on niin paljon.

  itse tilasin kerran yhden paketin joka antoi ilmotuksen seuranta järjestelmään, että pakettia yritetty tuoda ja saapumisilmoitus jätetty.

  koko päivän vaan satuin olemaan kotona, ja ei saapumisilmoitusta ei oltu tuotu, ja ei sitä pakettiakaan oltu tuotu.

  Postille valitus menemään ja sittenhän ne toi sen ovelle kiikuttaen.

    Lainaa

 48. Urpo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +24 (24 ääntä)

  BernieBro:
  >2015
  >ei polta röökiä
  Oletko koulukiusattu, kehitysvammainen vai molemmat?
  >m-mutku siihen kuolee
  Niin? Oliko elämä kilpailu kuka elää pisimpään?
  >siihe jää koukkuu!!!
  Ei jää, jos ei ole alaikäinen ja osaa polttaa kohtuudella.
  >s.. SIIHEN MENEE RAHAA!!!
  Kuka pakottaa ostamaan askin päivässä, vⅰtun turvenuija

  Että voi olla tyhmä ihminen.

    Lainaa

 49. Kaaleppi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +6 (8 ääntä)

  Kuinka helevetissä voi ihmiset olla vielä tänäpäivänä noin taukkeja ettei erota satiiria faktasta.

    Lainaa

 50. otto kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -4 (14 ääntä)

  Jaa-a: Onko yllättävää? Monet tupakoivat kaverit lähes suuttuivat kun aikanaan lopetin tupakoinnin, en ymmärrä syytä vieläkään!

  Lähes suuttuivat? Eli heille oli ihan se ja sama?

    Lainaa

 51. Vaniljankukka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +10 (10 ääntä)

  otto: Lähes suuttuivat? Eli heille oli ihan se ja sama?

  Voihan se toki olla niinkin, että he ovat närkästyneet tai pahoittaneet mielensä lähes suuttumukseen asti.
  Eli lähellä on käyty mutta kovin pahasti ei se suuttumus vielä päässyt tulemaan kylään.
  Jäi siis todennäköisemmin närkästyksen ja hienoisen mökötyksen tasolle.

    Lainaa

 52. ph kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +11 (11 ääntä)

  Kaaleppi:
  Kuinka helevetissä voi ihmiset olla vielä tänäpäivänä noin taukkeja ettei erota satiiria faktasta.

  Nämä nykypäivän “diginatiivit” tarvitsevat läjän erilaisia hymiöitä virkkeen perään tajutakseen, että kyseessä ei ole kuivakka fakta.

    Lainaa

 53. Sinttu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +5 (5 ääntä)

  miinaharava:
  Miten ihmeessä jotkut ei muka vieläkään tiedä, miten julkaisu poistetaan? Se on vaan parin klikkauksen takana saatana.

  Niin mutkun vedetään viinaa ja on rähmää silmässä!

    Lainaa

 54. Pallo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +6 (6 ääntä)

  Btw:
  Voi että tuo on ärsyttävää kun tilaa jotain ja ootat sitä muutaman viikon ja sitten tulee saapumis ilmoitus. No, aattelen et ehkä se ei mahtunu luukusta, menen postiin vain huomatakseni paketin olevan perus kirjeen kokoinen. Miksi voi miksi sitä ei voi tuoda kotiin asti? Jos joku tietää tähän syyn niin saa kertoa!

  Välillähän sattuu niinkin mukava postinjakaja, että hän soittaa ihan ovikelloa ojentaakseen semmoisen paketin, joka ei postiluukusta mahdu. Toisessa päässä ovat nuo, jotka laittavat hakemaan postista tuollaisia kirjeen kokoisia paketteja.

    Lainaa

 55. jhh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +3 (3 ääntä)

  Tilasin joskus puhelimen sim-kortin ja sitten sain postissa lapun jossa kehotettiin hakemaan se kirje jostain siwasta ihan perseestä

    Lainaa

 56. Tumpelo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (2 ääntä)

  totuuden_torvi:
  Ottamatta isommin kantaa varsinaisiin mokiin: en vaan millään jaksa käsittää näitä “en osaa poistaa :’D :’D :’D :’D :’D ” -tyyppejä. Jos on ns. tietotekniikkasukupolvea ja ei osaa muokata tai poistaa jotakin Facebook-julkasua, vaikka ois käyttäny sitä jo pidemmän aikaa, on joko tyhmä tai huomionhaluinen. Onhan se tosi vaikea pitää sormea siinä puhelimen ruudulla sekunti paikallaan valikon aukaisemiseksi. Vastaava toiminto kun ei ole mikään Facebookin oma juttu.

  Vielä tyhmempiä tai huomionhakuisempia on ne, jotka osaa tehdä sitä tietokoneella. Nuolen alta aukeava valikko onkin aivan uusinta uutta IT-saralla. Mummokuvakkeelliset saakoon tunarointinsa toistaiseksi anteeksi. Sitä en silti ymmärrä, kuka ei muka kato, mihin ryhmään jakelee kuvia/julkasuja/mitä vaan.

  Ps. Noin viikon uutiset on tosi hyvä ohjelma

  Pps. Apua väärä moka ja en osaa poistaa!!

  Kaikilla kännyköillä/käyttöjärjestelmillä ei aina poistaminen ole mahdollista. Kyllä suosituimmilla pitäisi siihen pystyä, mutta jos ostelee ties mitä kiinapuhelimia saattaa niissä olla outojakin puutteita/ongelmia.

    Lainaa

 57. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

Kommentoi

Avatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Avainsanat: , , , , , ,