Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Setämies

Setämies uskoo omaan ylivertaisuuteensa ja kiusaa nuoria naisia kassoilla.
Setämies

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 63 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Sami Kuupas 28.9.2017 2:15
      Tulos: +493 (643 ääntä)
      Ja tän mä säästin viimeiseksi? Voi synkkyys! :(

      Lainaa

    2. Tulos: +427 (629 ääntä)
      Olipa turha.

      Lainaa

    3. King Arthur 28.9.2017 4:39
      Tulos: +226 (340 ääntä)
      Hö, totuus sattuu täälläkin. Mun setä on tollainen setämies. :/

      Lainaa

    4. King Arthur 28.9.2017 4:40
      Tulos: +165 (277 ääntä)
      Tosin tää oli vähän turha feissarimokiin.

      Lainaa

    5. Tulos: +179 (295 ääntä)
      Totta sinällään. Onhan niitä kaiken maailman setiä joskus päivittelemässä jotain, mutta vähän oli jo vanhaa ja laiskaa settiä. En tiedä missä kuplassa elän, mutta ei ole tuollaiset "setämiehet" joka puolella, kaikkialla ja aina.

      Lainaa

    6. Tulos: +145 (227 ääntä)
      Jaa-a, ei ollu riittävän hyvin kirjotettu että ois hauska.

      Lainaa

    7. Tulos: -14 (154 ääntä)
      Mutta setämiehet ovat onnellisia.

      Lainaa

    8. Tulos: +173 (231 ääntä)
      Ylläolevasta tekstistä jäi setämiehen kiusallinen alalaji, lahjanantajasetämies. Täällä ainakin kylällä pyörii pari sellaista ikihumalaista, keski-ikäistä miestä, jotka tykkäävät tervehtiä ja jutella aina, kun ohi kulkee nainen. No mikäs siinä, tervehtiminenhän on kohteliasta ja keskusteleminenkin sallittua. Sitten alkaa se lahjojen antaminen. "Hei otas tästä pullo kaljaa", ei kiitos en tykkää kaljasta. "No mennään kauppaan ostamaan vähän suklaata sinulle", ei kiitos suklaatakaan. "Mutta täytyyhän sitä tytöllä nyt kengät olla, otas tästä nämä", juu ei. "Hei tules mukana meille niin pistän sulle sormeen sormuksen", onko tämä nyt enää edes lahja vai joku kummallinen kosinta..? Oikeasti tosi kiusallista, kun siinä raitilla kaljoitteleva mies yrittää antaa kenkiä jaloistaan minulle. Siis kirjaimellisesti riisuu omat kenkänsä ja ojentaa niitä että pistäisin jalkaani. Mitä siinä on tarkoitus tehdä, muuta kuin sanoa "ei kiitos" ja "hei hei" ja räpiköidä karkuun?

      Lainaa

    9. Valtakunnanihmettelijä 28.9.2017 8:12
      Tulos: -65 (247 ääntä)
      Nykyaika on hienoa. Isoa osaa kansasta voi parjata yleistyksin ja parodian keinoin. Yhtä stereotyyppinen kuvaus keski-ikäisesta suomalaisesta naisesta (vaikka ilman ulkomuotoon puuttumista) tuskin olisi löytänyt tietään tänne. Kyllä minä mieleni pahoitin. Ps. Kaljamaha on vielä tuloillaan, enkä tiedä mitkä on taskuhousut.

      Lainaa

    10. Tulos: +36 (152 ääntä)
      Mä allekirjoitan tämän täysin.

      Lainaa

    11. Tulos: +136 (168 ääntä)
      Setämies, vähän kuin tätinais. Eli nämä jotka tietävät kaikesta kaiken ja kaikki on tehtävä kuten ennenkin, koska jo oma mummokin teki niin.

      Lainaa

    12. Tulos: +21 (139 ääntä)
      Ihan hauskahan tää oli. :D Varsinkin toi hiihto-osuus.

      Lainaa

    13. Tulos: +67 (199 ääntä)
      Ihanaa et täs oli nyt jo loukkaantuneita setiä kommenteissa, ja lisää varmasti tulossa! Jos tän ottaa itteensä niin sille on varmasti syynsä ja peiliin kannattaa katsoa.

      Lainaa

    14. Tulos: -124 (254 ääntä)
      Olipa asenteelista tekstiä. Tuohon pystyy vain suvakki.

      Lainaa

    15. Tulos: +42 (108 ääntä)
      Tylsä.

      Lainaa

    16. Tulos: +34 (106 ääntä)
      Huono

      Lainaa

    17. Tulos: +168 (236 ääntä)
      Valtakunnanihmettelijä: Nykyaika on hienoa. Isoa osaa kansasta voi parjata yleistyksin ja parodian keinoin. Yhtä stereotyyppinen kuvaus keski-ikäisesta suomalaisesta naisesta (vaikka ilman ulkomuotoon puuttumista) tuskin olisi löytänyt tietään tänne. Kyllä minä mieleni pahoitin. Ps. Kaljamaha on vielä tuloillaan, enkä tiedä mitkä on taskuhousut.
      Jep, luulisi, että tällä sivulla olisi julkaistu vastaavia juttuja kukkahattutädeistä, naispuolisista kirpputorin pitäjistä ja teinikanoista, mutta ei! Tämä on Feissarimokien ainoa teksti, jossa käsitellään ihmisryhmää iän ja sukupuolen kautta. Nyyh yyh, valkean miehen kärsimys.

      Lainaa

    18. Tulos: +77 (123 ääntä)
      Lakkatkaa sanomasta (kirjoittamasta) "Ugh, olen puhunut", tai edes "Ugh". Setämies on setämies ja se, joka kirjoittaa tylsän tarpeettoman messuamisensa perään UGH on joku, jolla ei ole oikeasti itsellään mitään sanottavaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +31 (43 ääntä)
      Taskuhousut?

      Lainaa

    20. Tulos: +109 (139 ääntä)
      Setämies myös jotenkin tuppaa olettamaan että hänen neuvojaan aina tarvitaan. "Juu kuules tyttö kun sinä et osaa pyörää korjata vaan näin se pumpataan täyteen" "Tyttö osaathan sinä valokuvia ottaa, kai tiedät missä se kameran salama-asetus on" "Tämä on tämmöinen kaksiosainen kakkuvuoka, laitat taikinan tänne ja näin otat tämän osan pois. Osaathan sitten kotonakin tyttö." Niin. Ikinä en ole pyörää, kameraa tai kakkuvuokaa nähnyt.

      Lainaa

    21. Tulos: +4 (50 ääntä)
      Lontoon murteella tuota voisi kutsua kuolleen hevosen hakkaamiseksi.

      Lainaa

    22. Mitävittuanyttaas 28.9.2017 12:04
      Tulos: +23 (93 ääntä)
      Calle: Taskuhousut?
      Taitaa olla taskut utopiaa niille naisille jotka käyttää leggareita ja joogapöksyjä ja pyjamahousuja julkisilla paikoilla.

      Lainaa

    23. Tulos: +30 (100 ääntä)
      Kyllä, spot-on! Setämiehet valittavat: "Nyt meni tyttö kuule vähän yli. Ei tommoset hempukat mitään ymmärrä." Jos meni tunteisiin, kannattaisiko muuttaa asennettaan avarampaan suuntaan?

      Lainaa

    24. Tulos: -23 (59 ääntä)
      JPT: Totta sinällään. Onhan niitä kaiken maailman setiä joskus päivittelemässä jotain, mutta vähän oli jo vanhaa ja laiskaa settiä. En tiedä missä kuplassa elän, mutta ei ole tuollaiset “setämiehet” joka puolella, kaikkialla ja aina.
      Niitä kutsutaan "maahanmuuttokriittisiksi".

      Lainaa

    25. Sumotorikauppias 28.9.2017 12:38
      Tulos: +34 (52 ääntä)
      SetäMies: Mutta setämiehet ovat onnellisia.
      Onko?

      Lainaa

    26. yli opisto hörhö 28.9.2017 13:28
      Tulos: -10 (44 ääntä)
      Hassunhauska tarina taas.. Mikäs mies se sinä olet? Setämies.

      Lainaa

    27. Tulos: -2 (74 ääntä)
      Mun mielestä toi oli ihan hauska joskin vähän kulahtanut juttu. Täytyy vain sanoa, että juuri tässä maailmantilanteessa tuo myös ärsyttää. Tunnen todella monta ulkoisesti "setämiestä", eli keski-ikäistä tai sitä lähestyvää miespuoleista henkilöä. Yhden yksikään näistä ei kuitenkaan ole homofoobikko, rasisti tai sovinisti. Tämä kirjoittaja ei siis toki puhu tällaisesta henkilöstä, mutta usein ihminen leimataan tähän "setämies" kategoriaan ihan vain sen takia koska sattuu olemaan tietynikäinen mies.

      Lainaa

    28. Tulos: +14 (48 ääntä)
      Mitävittuanyttaas: Taitaa olla taskut utopiaa niille naisille jotka käyttää leggareita ja joogapöksyjä ja pyjamahousuja julkisilla paikoilla.
      Siis onko housut, joissa on taskut, taskuhousut? Vähän kuin värikynät. Nyt en vain ymmärrä, että A) miksi taskut housuissa on huono asia B) mistä lähtien housut tulevat ekana mieleen asiana, joka katkuaa röökille?

      Lainaa

    29. Tulos: +11 (79 ääntä)
      Siinäpä kivasti ahdasmielinen stereotypia.

      Lainaa

    30. Tulos: +84 (96 ääntä)
      Näin kohta viisikymppisenä miehenä olen jo melkein alkanut pitää itseäni setämiehenä, ja tästä olen välillä jopa hieman huolestunutkin. Näin ollen olikin erittäin mukava huomata että henkilökohtaiset ominaisuuteni eivät osu setämiehen lajimääritykseen millään tavalla.

      Lainaa

    31. Tulos: +12 (38 ääntä)
      MissK: Lakkatkaa sanomasta (kirjoittamasta) “Ugh, olen puhunut”, tai edes “Ugh”. Setämies on setämies ja se, joka kirjoittaa tylsän tarpeettoman messuamisensa perään UGH on joku, jolla ei ole oikeasti itsellään mitään sanottavaa.
      Hän luultavasti tarkoitti lainata setämiestä joka sanoi ugh.

      Lainaa

    32. Tulos: -27 (85 ääntä)
      Vaikuttas olevan ihan perinteinen kolmannen aallon feministi liikkeellä. Pähkinänkuoressa: https://www.minds.com/archive/thumbnail/707686070816350222

      Lainaa

    33. Ei ees hauska 28.9.2017 21:24
      Tulos: +1 (27 ääntä)
      Olipa vanha juttu.

      Lainaa

    34. Tulos: +8 (114 ääntä)
      Setämiehet itkevät kun liippasi niin kovin läheltä, voii voii voiih. Täytyyhän sitä saada kertoa netin pimeissä peräkammarin nurkissaan kuinka tyhmiä naiset missä milloinkin stereotyyppisissä asioissa ovat (koska eivät saa/viha) mutta kun peili käännetään kyseisten miesten naamalle niin johan alkaa ujellus kuin hysteerisellä pikkupojalla. "Ja tän mä säästin viimeiseksi? Voi synkkyys". "Olipa turha.", "Tosin tää oli vähän turha feissarimokiin.", "Jaa-a, ei ollu riittävän hyvin kirjotettu että ois hauska.", "Mutta setämiehet ovat onnellisia.", "Olipa asenteelista tekstiä. Tuohon pystyy vain suvakki.", "Tylsä.", "Huono", "Vaikuttas olevan ihan perinteinen kolmannen aallon feministi liikkeellä.", "Siinäpä kivasti ahdasmielinen stereotypia.", "Olipa vanha juttu.". Kuinka riemullisen läpinäkyvää! :D Miksi minun mieleni ei muiden tavoin pahoittunut Jasminan toteamuksesta, hm? Koska en ole setämies. Poistukaa setämiehisyydestänne niin saatatte jopa ollakin onnellisia, kuten joku ylhäällä väitti nessu kädessään. Nimimerkillä: Mies

      Lainaa

    35. Tulos: -3 (51 ääntä)
      Ei edes jaksanut lukea loppuun.

      Lainaa

    36. Tulos: +9 (49 ääntä)
      Usein tän tyyppiset postaukset on tosi pakolla vängättyjä, mutta tää oli aika hyvä

      Lainaa

    37. Tulos: -27 (85 ääntä)
      Setämiehet ovat täysin harmittomia verrattuna kolmannen aallon feministeihin.

      Lainaa

    38. Tulos: +52 (52 ääntä)
      Oisko ne reisitaskuhousut eikä taskuhousut. Olen muuten ihmetellyt, miksi naisten housuihin ei voida tehdä kunnollisia etutaskuja. Samalla vaivalla olisi saanut oikeat taskut, kuin ne 2 cm syvätkin (tai pelkät saumat taskujen kohdalla). Miesten housuihin taskukangasta kuitenkin raskitaan laittaa.

      Lainaa

    39. Tulos: +39 (47 ääntä)
      Mulla tossa just palloilee yks setämies kylässä... selittää kaikesta vaikka ei tiedäkään asiasta mitään.

      Lainaa

    40. Tulos: -6 (46 ääntä)
      Loistava!: Setämiehet itkevät kun liippasi niin kovin läheltä, voii voii voiih. ...Blah blah... Nimimerkillä: Mies
      No olihan tuo nyt aika lapsellista lässytystä. Eihän kukaan voi tietää mitä jonkun toisen päässä liikkuu. Sen takia on vähän turha mennä avautumaan siitä kuinka joku "uskoo jotain". Kyse on vaan sun omasta uskomuksesta siitä mitä luulet jonkun toisen uskovan. Itse olen useamman kerran meinannut jäädä pyöräilevän tädin alle. Kun ei sitä kelloa voi soittaa, vaan pitää huutaa jotain "hei!". Mistä minä voin tietää miksi joku huutaa Jossain: "hei!" Luultavasti joku puhuu puhelimeen. Eikun, se aikookin sotkee fillarilla päältä. Tuollainen avautuminen kertoo vain aloittajan omasta ahdasmielisyydestä olettamiaan "setämiehiä" kohtaan. Jos jollain on cargo housut, niin heti siitä tulee näköjään setämies, joka on lähettämässä ihmisiä afrikkaan. Voi vaan tehdä oletuksia ja sitten valittaa jossain facebookissa, kuinka muut ihmiset on niin pahoja. Meidän jokaisen pitäisi enemmänkin miettiä, että miten omaa käytöstä voisi mahdollisesti parantaa. Nimimerkillä: Arnold Schwarzenegger

      Lainaa

    41. GogitoErgoSum 1.10.2017 23:32
      Tulos: +13 (45 ääntä)
      toista se on setamies. Setamies ymmärtää kaikkien sukupuolien (78 kpl) tarpeellisuuden, eikä koskaan häiritse ketään. Setamies tarjoaa sateenkaarikakkua ja ajaa tandemilla kermavaahtopilvissä taivaalla.

      Lainaa

    42. Tulos: -4 (30 ääntä)
      Tuo on normaali suomalainen keski-ikäinen, setämies on sellainen joka menee jonkun 14v teinin instagramiin kirjoittelemaan "läähpuuh" settejä ilman omasensuuria. Sitten facebookissa laitellaan täysi-ikäisten muijien kuviin kaikkea sopimatonta.

      Lainaa

    43. Tulos: -12 (36 ääntä)
      sdfghjk: Olipa asenteelista tekstiä. Tuohon pystyy vain suvakki.
      Olet harvinaisen oikeassa.

      Lainaa

    44. Tulos: -7 (37 ääntä)
      Johannus: Niitä kutsutaan “maahanmuuttokriittisiksi”.
      Kyselyiden mukaan Suomessa n. 75% ihmisistä on maahanmuuttokriittisiä. Mitäs mieltä siitä olet?

      Lainaa

    45. Tulos: +22 (36 ääntä)
      höh: No olihan tuo nyt aika lapsellista lässytystä. Eihän kukaan voi tietää mitä jonkun toisen päässä liikkuu. Sen takia on vähän turha mennä avautumaan siitä kuinka joku “uskoo jotain”. Kyse on vaan sun omasta uskomuksesta siitä mitä luulet jonkun toisen uskovan. Itse olen useamman kerran meinannut jäädä pyöräilevän tädin alle. Kun ei sitä kelloa voi soittaa, vaan pitää huutaa jotain “hei!”. Mistä minä voin tietää miksi joku huutaa Jossain: “hei!” Luultavasti joku puhuu puhelimeen. Eikun, se aikookin sotkee fillarilla päältä. Tuollainen avautuminen kertoo vain aloittajan omasta ahdasmielisyydestä olettamiaan “setämiehiä” kohtaan. Jos jollain on cargo housut, niin heti siitä tulee näköjään setämies, joka on lähettämässä ihmisiä afrikkaan. Voi vaan tehdä oletuksia ja sitten valittaa jossain facebookissa, kuinka muut ihmiset on niin pahoja. Meidän jokaisen pitäisi enemmänkin miettiä, että miten omaa käytöstä voisi mahdollisesti parantaa. Nimimerkillä: Arnold Schwarzenegger
      Huomaa ettet ymmärrä mistä on kyse, koska eihän Arnoldille kukaan tulisi setäselittämään. Setämiehet ovat niitä setäselittäjiä jotka katsovat naisia, ulkomaalaisia ja kaikenlaista vähemmistöä alaspäin luullakseen olevansa herra iso herroja JA tuovat ne asiat myös esille mikä oli kaiken pointti. Ei se mitä ovat ulkonäöltään tai mikä ikää edustavat, jotta olisivat automaattisesti sellaisia käppänäisiä. Vaan oksentavat ne vääristyneet mielipiteensä ja selityksensä väen vängällä toisen päälle. Aloittaja siis kaikella todennäköisyydellä on kyllästynyt omakohtaiseen kokemukseensa mutta ei esteettisestä näkökulmasta. Selitäselittäjät voivat olla myös esimerkiksi nuoria täysi-ikäisiä jannuja jotka selvittävät naiselle virtapiirien ja pelien mystistä salattua maailmaa vaikka nainen on jo monesti kertonut tietävänsä asiasta mutta pakko jatkaa setäselittämistä. Tätä tullut sivusta nähtyä aika paljon. Mutta jos et hyvä Arnold ymmärrä omakohtaisesti kuinka setämiehet jaksavat käppänöidä muita, kannattaa mennä takaisin punttiksen nurkille. Nimim. Alpha U. Malestinen

      Lainaa

    46. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Vastakkainasettelu, yleistäminen ja yksinkertaistaminen on erittäin vahva tässä "keskustelussa". Hyvä hyvä, jatkakaa! Sillä se maailma pelastuu.

      Lainaa

    47. Tulos: +35 (55 ääntä)
      Jen: Setämiehet ovat täysin harmittomia verrattuna kolmannen aallon feministeihin.
      Tulihan se naisvihakommentti sieltä, kun oikein jaksoi odottaa. Pahat naiset, yök! Kaikki on naisten syytä! Feministit tulee ja feministit tappaa! Oikeassa maailmassa se tappava aate on kyllä äärisovinismi.

      Lainaa

    48. Tulos: -16 (26 ääntä)
      Repo: Setämies myös jotenkin tuppaa olettamaan että hänen neuvojaan aina tarvitaan. “Juu kuules tyttö kun sinä et osaa pyörää korjata vaan näin se pumpataan täyteen” “Tyttö osaathan sinä valokuvia ottaa, kai tiedät missä se kameran salama-asetus on” “Tämä on tämmöinen kaksiosainen kakkuvuoka, laitat taikinan tänne ja näin otat tämän osan pois. Osaathan sitten kotonakin tyttö.” Niin. Ikinä en ole pyörää, kameraa tai kakkuvuokaa nähnyt.
      Tajuat varmaan silti, että osa ihmisistä, niin nuorista kuin vanhemmistakin, on aivan käsittämättömän uusavutonta? Vai loukkaannutko kaikesta aina henkilökohtaisesti? Noin muuten teksti oli tylsä, kulunut ja kaiken kaikkiaan onneton räpellys. Vähän kuin joku kertaisi kummelin vitsejä sadatta kertaa. Ps. setämies on yleensä semmoinen slurrrpps nami pusi pusi nuuuh nuoret naiset lääh- juttu. Ei niinkään mikään jokapaikan pätijä.

      Lainaa

    49. Tulos: -24 (42 ääntä)
      nej: Tulihan se naisvihakommentti sieltä, kun oikein jaksoi odottaa. Pahat naiset, yök! Kaikki on naisten syytä! Feministit tulee ja feministit tappaa! Oikeassa maailmassa se tappava aate on kyllä äärisovinismi.
      "Oikeassa maailmassa se tappava aate on kyllä äärisovinismi." Jospa ulostautuisit sieltä pikkutyttökuplastasi siihen oikeaan maailmaan :D

      Lainaa

    50. Vastuullinen 4.10.2017 22:25
      Tulos: -15 (43 ääntä)
      nej: Tulihan se naisvihakommentti sieltä, kun oikein jaksoi odottaa. Pahat naiset, yök! Kaikki on naisten syytä! Feministit tulee ja feministit tappaa! Oikeassa maailmassa se tappava aate on kyllä äärisovinismi.
      Jos argumentissaan joutuu turvautumaan tämän tason olkinukkeihin, kannattaisi vielä kerran miettiä, oliko oikeasti jotain sanottavaa.

      Lainaa

    51. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Mitävittuanyttaas: Taitaa olla taskut utopiaa niille naisille jotka käyttää leggareita ja joogapöksyjä ja pyjamahousuja julkisilla paikoilla.
      Ei muissakaan naisten housuissa oo yleensä oikeita taskuja. :I Koska miksi olla oikeat taskut kun voi olla feikkitaskut "koristeeksi". - -'

      Lainaa

    52. Tulos: -17 (31 ääntä)
      jasmina ei ahtaassa maailmankuvassaan voi vihaamatta hyväksyä, että setämiehiä on olemassa ja heillä on oikeus olla olemassa. Terkut snowflakelle:D

      Lainaa

    53. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Taisi juuri kuvailla mun isän. Olen setämiehen tytär! Ja tätinaisen!

      Lainaa

    54. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Oikeasti setämies oli naimattomaksi jäänyt mies, joka asui naimisissa olevan veljensä tai sisarensa talossa.

      Lainaa

    55. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Eikä.... mun isä on setämies. Nyt masennuin.

      Lainaa

    56. Kilokalori 19.5.2018 9:17
      Tulos: +13 (23 ääntä)
      jaa jaa: Tajuat varmaan silti, että osa ihmisistä, niin nuorista kuin vanhemmistakin, on aivan käsittämättömän uusavutonta? Vai loukkaannutko kaikesta aina henkilökohtaisesti? Noin muuten teksti oli tylsä, kulunut ja kaiken kaikkiaan onneton räpellys. Vähän kuin joku kertaisi kummelin vitsejä sadatta kertaa. Ps. setämies on yleensä semmoinen slurrrpps nami pusi pusi nuuuh nuoret naiset lääh- juttu. Ei niinkään mikään jokapaikan pätijä.
      Mitä on mansplainaus? Tätä. Tässä setäpätijä kävi selittämässä muiden ihmisten tarpeen setäselityksilleen (uusavuttomuus), arvosteli tekstin sopimattomaksi, ja vielä setäselitti setäilynkin). Ettäs tiedätte (kun uusavuttomia olette kumminkin).

      Lainaa

    57. Tulos: -3 (5 ääntä)
      GogitoErgoSum: toista se on setamies. Setamies ymmärtää kaikkien sukupuolien (78 kpl) tarpeellisuuden, eikä koskaan häiritse ketään. Setamies tarjoaa sateenkaarikakkua ja ajaa tandemilla kermavaahtopilvissä taivaalla.
      "Ajetaan me tandemilla, melutaan ja syljeskellään"? Taitaa olla aika likaisia kermavaahtopilviä.

      Lainaa

    58. Tulos: -9 (11 ääntä)
      JPT: Totta sinällään. Onhan niitä kaiken maailman setiä joskus päivittelemässä jotain, mutta vähän oli jo vanhaa ja laiskaa settiä. En tiedä missä kuplassa elän, mutta ei ole tuollaiset “setämiehet” joka puolella, kaikkialla ja aina.
      Ei ole ei. Koko setämies -ilmiö on käänteinen versio sovinismista. Vrt. pirunraamattu. Kaikki käännetään ympäri ja kuvitellaan olevan oikeassa. Yhtä lapsellista sedättely ja tytöttely.

      Lainaa

    59. heimosenkeimo 4.3.2021 21:32
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      sitä on näemmä setämieskin saanut uuden käsitteen. kutsuisin tätä tyyppiä ennemmin keski-ikäseks röimieheks.

      Lainaa

    60. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Olen rasistinen, maahanmuuttokriittinen ja vonkaan kaikilta naisilta - myönnän olevani stämies! 😊

      Lainaa

    61. Macho taikuri 28.10.2022 21:25
      Tulos: -3 (5 ääntä)
      enenmmän ärsyttää tuollaiset pissikset...

      Lainaa

    62. Kylmä viikuna 5.1.2023 16:04
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      Taitaa Jasminalla olla "se" aika kuukaudesta.

      Lainaa

    63. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Eikös housuissa yleensä ole taskut 🤨

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, setämiehet, setämies