Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 219

Toisaalta, onhan kuva aika erikoinen...
Kirpputorin löytöjä, osa 219

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 34 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +651 (711 ääntä)
      "Osissa näytti ihan erilaiselta"... ai oikeesti?

      Lainaa

    2. Tulos: +136 (236 ääntä)
      Mitä helvettiä taas? Jotkut ihmiset ovat kiittämättömiä

      Lainaa

    3. Kirjahylly 25.7.2017 1:03
      Tulos: +295 (309 ääntä)
      Aah, facebookin kirpputorit. Tuovat ihmisen parhaat puolet esiin.

      Lainaa

    4. Lörs lärä 25.7.2017 1:05
      Tulos: -85 (161 ääntä)
      Ei herran vuonna 2001+16 voi kilahtaa keveistä provoista noin pahasti. Jäitä hattuun.

      Lainaa

    5. Tulos: +74 (116 ääntä)
      Miks noita hymiöitä pitää tunkea tonne noin paljon?

      Lainaa

    6. Bananaboat 25.7.2017 1:22
      Tulos: +352 (378 ääntä)
      Jos olisi vaan sen kuvan pyytänyt ensimmäisenä..

      Lainaa

    7. Tulos: +303 (377 ääntä)
      No oisko ton naisen nyt se pitänyt sinne kämppäänsä ottaa jos se ei vaikka mahdukkaan?

      Lainaa

    8. Tulos: -106 (208 ääntä)
      Ihme ettei Emmi pyytänyt, että Jere hakisi Ikeasta uudet jalat ja laittaisi ne. Max. pari euroa voisi jaloista heittää. Niin ja kerta sohva on likainen, olisihan Jere sen voinut pestä, tai vielä parempi pesettää kunnon ammattilaisella! Ja siitä tuskin olisi tarvinnut edes maksaa, osallistuisihan hän jo bensakuluihin.

      Lainaa

    9. Tulos: +93 (163 ääntä)
      Ainoa moka koko jutussa on toi viimeinen kommentti, muuten sitä Emmi ja muut toimi iha suht hyvin

      Lainaa

    10. Tulos: +181 (229 ääntä)
      Noh aleksihan tuossa viimeisessä kommentissaan lähti vähän turhaan provoomaan emmiä. Ei voi mielestäni sanoa että emmi olisi yksin syyllinen..

      Lainaa

    11. Tulos: +149 (177 ääntä)
      Aleksi: Noh aleksihan tuossa viimeisessä kommentissaan lähti vähän turhaan provoomaan emmiä. Ei voi mielestäni sanoa että emmi olisi yksin syyllinen..
      En muista milloin viimeksi olisi joku tarjonnut maksaa bensakuluja kun pyytää tuomaan paikkaan x. Vieläpä pahoitteli, ettei ollutkaan koottuna sopiva. Vieläpä bensakuluista tinki vaan 5€.

      Lainaa

    12. Nöpönenä 25.7.2017 8:02
      Tulos: +208 (226 ääntä)
      Siiis... täähän meni suhtkoht hyvin. Toki sen kuvan olisi voinut pyytää heti, mutta kaikki muuhan sujui mutkitta. On ihan normaalia tingata kirpparilla, ja kyytiä maksua vastaan Emmi pyysi selvästi siksi, ettei itsellään ole kuljetusmahdollisuutta. Miksi kaikesta pitää vetää herne keuhkoon?

      Lainaa

    13. Tulos: -21 (83 ääntä)
      Totta: En muista milloin viimeksi olisi joku tarjonnut maksaa bensakuluja kun pyytää tuomaan paikkaan x. Vieläpä pahoitteli, ettei ollutkaan koottuna sopiva. Vieläpä bensakuluista tinki vaan 5€.
      1) Kyllä se on ihan normaalia tarjota bensarahaa+vaivanpalkkaa kun joku ajaa autolla takiasi jonnekin 2)muutamakymppi(n.30e)->15e = -15€

      Lainaa

    14. Tulos: +140 (162 ääntä)
      Taavi76: Mitä helvettiä taas? Jotkut ihmiset ovat kiittämättömiä
      Sä olet siis sitä mieltä että sen olisi pitäny väkisin ottaa se sinne kämppään vaikka huomasi kokonaiskuvasta ettei sovi heidän asuntoonsa? Jumalauta että on ihmiset hönöjä

      Lainaa

    15. Peruskoulun äidinkieli 25.7.2017 9:05
      Tulos: -16 (96 ääntä)
      muulimaa: No oisko ton naisen nyt se pitänyt sinne kämppäänsä ottaa jos se ei vaikka mahdukkaan?
      Vain yksi k sanaan "mahdukaan", kiitos!

      Lainaa

    16. Tulos: -33 (39 ääntä)
      Aleksi: Noh aleksihan tuossa viimeisessä kommentissaan lähti vähän turhaan provoomaan emmiä. Ei voi mielestäni sanoa että emmi olisi yksin syyllinen..
      Jos olet sama Aleksi kuin tuossa mokassa, niin kommentille plussaa muuten miinusta.

      Lainaa

    17. totuudentorvi 25.7.2017 9:53
      Tulos: +28 (56 ääntä)
      Syöpä: 1) Kyllä se on ihan normaalia tarjota bensarahaa+vaivanpalkkaa kun joku ajaa autolla takiasi jonnekin 2)muutamakymppi(n.30e)->15e = -15€
      Noh, jos nyt tarkkoja ollaan niin muutama kymppi polttoÖLJYkuluista on aika paljon ellei vie sadan kilsan päähän. Siitähän myyjä halusi korvauksen eikä varsinaisesti työstä olisi veloittanut. Ellei myyjä hae veljeltään peräkärryä omaan traktoriinsa niin hänhän kiertää röyhkeästi dieselveroja ajamalla polttoöljyllä -> litra polttoöljyä maksaa tällä hetkellä jotakin reilut 80 senttiä, josta veron osuus noin 39 snt/l, kun se dieselillä ajaessa olisi n. 75 snt/l. Säästö pelkistä veroista on siis huomattava siihen saakka, kunnes jää asiasta kiinni. :) Ja juu tiedän..todennäköisesti puhuu dieselistä väärällä nimellä. Kunhan saivartelen.

      Lainaa

    18. Tulos: -17 (81 ääntä)
      Aleksi: Noh aleksihan tuossa viimeisessä kommentissaan lähti vähän turhaan provoomaan emmiä. Ei voi mielestäni sanoa että emmi olisi yksin syyllinen..
      no, jos ajattelee että Aleksi antaa ilmatteeksi kulmasohvan, käy lainaamassa oikein peräkärryt jotta voi tuoda sen jollekin ja kun kaupat on sovittu niin Emmi vasta sitten kyselee kuvaa kootusta sohvasta mikä ei sittenkään ollut mieleen niin... Onko ihme jos Aleksi vähän päivittelee asiaa? Emmin tilanteessa olisin vain pyytänyt uudelleen anteeksi vaivannäköä ja ottanut tämän pienen "provoamisen" vain vastaan koska kyllä Aleksi aika paljon oli valmis palvelemaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +11 (53 ääntä)
      av yv tv hiv LCD! Mitat? Väri? Määrä? Koira-/kissatalous? Mitat vielä? Menkää kusipäät pois kommentoimasta, sanoin jo av! Saako toisen värisenä? Saako kuljetuksen kotiin? Sopiiko heti? Ei sovikaan meille, ostin eilen vastaavan.

      Lainaa

    20. Tulos: -140 (154 ääntä)
      Mä ostin kerran yhdeltä vitun ärsyttövältä muijalta ison sohvasetin. (Asu parin sadan kilometrin päässä.) Lupautui kuskaamaan, jos maksan bensat samalla kun maksan sohvasta kun se luovutetaan mulle. Kun muija soitti, että on 50 kilsan päästä perillä, kerroin etten ostakkaan ja löin luurin korvaan. Mahto akkaa vituttaa. :D

      Lainaa

    21. yli opisto hörhö 25.7.2017 10:58
      Tulos: +82 (88 ääntä)
      Eihän tuossa nyt ollut mitään mokaa. Parempaa kuvaa olis toki voinut pyytää aiemmin, mutta toisaalta myös ilmoituksen tekijä olisi voinut lisätä sen paremman kuvan heti alkuun niin ei tuo Emmikään sitten olisi lähtenyt sitä varailemaan tai sopimaan kuljetuksista yms. Että jos nyt ihan väenvängällä halutaan sitä mokaa etsiä niin mielestäni ilmoittaja siihen syyllistyi. Vai olisko nyt Emmin kuitenkin pitänyt se sohva itselleen ottaa vaikkei ole sopiva? Kyllä nyt on pakko kun kerran keskustelit jo asiasta!

      Lainaa

    22. totuudentorvi 25.7.2017 11:03
      Tulos: +54 (72 ääntä)
      Raino: Mä ostin kerran yhdeltä vitun ärsyttövältä muijalta ison sohvasetin. (Asu parin sadan kilometrin päässä.) Lupautui kuskaamaan, jos maksan bensat samalla kun maksan sohvasta kun se luovutetaan mulle. Kun muija soitti, että on 50 kilsan päästä perillä, kerroin etten ostakkaan ja löin luurin korvaan. Mahto akkaa vituttaa.
      Ärsyttävät ihmiset on ärsyttäviä, mutta aika törkeätä toimintaa sinulta, jos et ollu ilmassu ostohaluttomuutta ajoissa myyjälle ihan vain kiusataksesi. Eri asia, jos se myyjä itse hätäili asian kanssa odottamatta edes vastausta. Ymmärrän juttusi niin, että johdit tahallaan harhaan ja kiitos sun kaltasten ihmisten, pitää suhtautua varauksella kunnollisiinkin henkilöihin. Lähtökohtaisesti haluaisin luottaa myös tuntemattomiin ihmisiin, mutta Etelä-Suomeen muuttamisen jälkeen on ehdottomasti pitäny muuttaa suhtautumistaan pohjoista tiukemmaksi. Ja huom kaikki: en tässä sano että pohjonen vs etelä = hyvä vs paska.

      Lainaa

    23. Tulos: +59 (71 ääntä)
      Mikä tässä oli moka? Se, että Emmi suuttui siitä, kun myyjä ja joku ulkopuolinen keljuilivat, kun hän oli asiallisesti todennut, että ilmaisella annettava sohva ei sovikaan hänelle? Asiat kuitenkin hoidettu ihan parissa tunnissa eikä ole vitkuteltu viikkoja valinnan kanssa. Eikä kukaan menettänyt rahaakaan, kun ilmainen tavara kyseessä.

      Lainaa

    24. Jere oli myyjä 25.7.2017 13:42
      Tulos: +54 (54 ääntä)
      Njäh: Mikä tässä oli moka? Se, että Emmi suuttui siitä, kun myyjä ja joku ulkopuolinen keljuilivat, kun hän oli asiallisesti todennut, että ilmaisella annettava sohva ei sovikaan hänelle? Asiat kuitenkin hoidettu ihan parissa tunnissa eikä ole vitkuteltu viikkoja valinnan kanssa. Eikä kukaan menettänyt rahaakaan, kun ilmainen tavara kyseessä.
      Tämän viestiketjun mukaan myyjä (Jere) ei edes keljuillut, vaan ulkopuoliset Aleksi ja Sirke hoitivat leukojen louskuttamisen. Emmi toimi minunkin mielestäni, viimeistä viestiään lukuun ottamatta, ihan asiallisesti.

      Lainaa

    25. Pallireiska 25.7.2017 14:20
      Tulos: +70 (72 ääntä)
      Njäh: Mikä tässä oli moka?
      Aleksin ja Sirken kommentit. Jere näytti ottavan asian lunkisti ja taisi ymmärtääkin, että alkuperäinen kuvansa oli ammattilaistermein ns. sysipaska. Ja sitten tulee elämäntapanillittäjät paikalle.

      Lainaa

    26. Tulos: +45 (47 ääntä)
      yli opisto hörhö: Eihän tuossa nyt ollut mitään mokaa. Parempaa kuvaa olis toki voinut pyytää aiemmin, mutta toisaalta myös ilmoituksen tekijä olisi voinut lisätä sen paremman kuvan heti alkuun niin ei tuo Emmikään sitten olisi lähtenyt sitä varailemaan tai sopimaan kuljetuksista yms. Että jos nyt ihan väenvängällä halutaan sitä mokaa etsiä niin mielestäni ilmoittaja siihen syyllistyi. Vai olisko nyt Emmin kuitenkin pitänyt se sohva itselleen ottaa vaikkei ole sopiva? Kyllä nyt on pakko kun kerran keskustelit jo asiasta!
      minusta tuo "myyntikuva" oli muutenkin turha. ihan sama vaikka siinä olisi ollut keinutuoli, yhtä paljon olisi selvinnyt millainen "ehjä, mutta jalat puuttuu" sohva olisi ollut kyseessä. jos haluaa jotain myydä/antaa ilmaiseksi, olisi se voinut heti ottaa siitä hyvän kuvan, eikä mitään tollasta "kuvaan roskaa, ostakaa!"

      Lainaa

    27. Tulos: +47 (53 ääntä)
      En ole varma minkä tässä oli "tarkoitus" olla moka, mutta eihän Emmi mitään väärää tehnyt perutessaan sohvan haluamisen (ja vieläpä uuden kuvan jälkeen eikä mitenkään YLLÄTTÄEN ilman syytä), eihän? Miksi olisi sohvan ottanut, jos huomasikin, ettei hänelle sovi? Emmiä vaikutti itseäänkin hieman hävettävän, kun perui. Tuo vikan kommentin Emmi olisi kyllä voinut jättää kirjoittamatta. Ilman Aleksin ja Sirken kettuilua olisi kyllä jättänytkin. Kiittämättömiä maailmasta kyllä löytyy, mutta en tässä mokassa sellaista huomannut. Ellei kiittämättömyyden vastakohta ole ottaa vastaan jotain sellaista, mitä ei oikeasti halua?

      Lainaa

    28. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Emmi kilahti ihan aiheesta, toimi suht asiallisesti, vaikka olisi sitä kuvaa voinut pyytää ensin :-) En näe mitään sen suurempaa mokaa tässä.

      Lainaa

    29. keijokeiju 26.7.2017 9:20
      Tulos: +29 (37 ääntä)
      Kyllä mokaajat olivat Aleksi ja Sirke. Ja monet täällä kommentoijista. Jere tuskin ruuvasi paloja kiinni uutta kuvaa varten. Kunhan nosti palat pystyyn ja otti kuvan. (Monen mielestä näköjään ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa ja vaivalloista). En minäkään olisi huolinut sohvaa, kun sen näki kokonaisena. Ottakoon Aleksi ja Sirke sohvanpalat koteihinsa ja kaupatkoon kolmannen palan kirpparilla.

      Lainaa

    30. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Toki lika lähtee puhtaaksi, jos jätännyt Muutamakymppi.

      Lainaa

    31. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Oonko siis todellakin ainoa, jonka mielestä myyjän olis ihan itestäänkin pitäny hoksata laittaa kunnon kuva? En ite lähtis tommosella kuvalla myymään :D Tai no on se ihan huvittava kuva, ihanku noppia heitelty sohvaa pihalla.

      Lainaa

    32. Viinikälli 31.7.2017 7:58
      Tulos: -8 (12 ääntä)
      No eihän tuo Emmin käytös nyt ihan superörkeää ole, mutta aikaa tuossa viestiketjussa ehti kulua sen verran että ehkä Jere ehti jo hakea kärryn yms. Helpommalla olsivat päässeet kun olisi pyytänyt kokonaiskuvan ensimmäisenä. Tosin veikkaan että sitten kieltäytymisen syy olisi vain ollut joku muu. "tarkastin mitat, ei tuo sovikkaan meille". Jotku ihmiset ovat vain haukkana varaamassa hyväkuntoista ilmaiseksi saatavaa tavaraa, kun kuvittelevat että saavat myytyä sen eteenpäin. Luultavasti totetsi että ei saa sohvasta rahaa, joten ei kannata ottaa.

      Lainaa

    33. Viinikälli 31.7.2017 8:00
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      wtf: Oonko siis todellakin ainoa, jonka mielestä myyjän olis ihan itestäänkin pitäny hoksata laittaa kunnon kuva? En ite lähtis tommosella kuvalla myymään Tai no on se ihan huvittava kuva, ihanku noppia heitelty sohvaa pihalla.
      Ei Jere myynyt sohvaa, vaan oli antamassa sen pois. Ilmaiseksi annettavan eteen ei viitsi ihan hirveästi nähdä vaivaa. Tämähän on vaihtoehto kaatopaikalle.

      Lainaa

    34. Hoikka kuguaari 5.2.2022 8:57
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Viinikälli: Ei Jere myynyt sohvaa, vaan oli antamassa sen pois. Ilmaiseksi annettavan eteen ei viitsi ihan hirveästi nähdä vaivaa. Tämähän on vaihtoehto kaatopaikalle.
      Heikkokuntoiset käytetyt sohvat ovat sellaista ongelmajätettä, että esim. useimmat kierrätyskeskukset tai kirpparit eivät huoli niitä ja on ihan hyvä diili jos joku ottaa ne bensakuluja vastaan. Jos ne joutuu viemään kaatikselle, siihenkin pitää järjestää kuljetus ja lisäksi maksaa kaatopaikkamaksu.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, sohva, kirpputori, kirppis, kirppari, riita, kulmasohva, ilmainen