Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 57

Mustaa huumoria, joka liikkuu jo hyvän maun rajoilla.
Mammapalstalta päivää, osa 57

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 119 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -653 (1523 ääntä)
      Ok, pakko kyl tunnustaa et naurahdin vähän tolle sarjakuvalle.

      Lainaa

    2. ihanoikeesti 29.6.2017 0:50
      Tulos: +426 (510 ääntä)
      En ikinä oo ymmärtänyt sitä, että jos jossain ton vikan kaltaisessa keskustelussa tms on yksi (1) kuva, mistä joku ei tykkää niin heti sanotaan, että ei sitten kannata lukea ollenkaan koko keskustelua..

      Lainaa

    3. Tulos: +766 (1020 ääntä)
      En ole lapsiin ja eläimiin kohdistuvan mustan huumorin ystävä, mutta kuitenkin sen verran todellisuudessa kiinni oleva, etten jaksa hermostua tikku-ukkosarjakuvista..

      Lainaa

    4. spamminorsu 29.6.2017 1:16
      Tulos: +387 (581 ääntä)
      ihanoikeesti: En ikinä oo ymmärtänyt sitä, että jos jossain ton vikan kaltaisessa keskustelussa tms on yksi (1) kuva, mistä joku ei tykkää niin heti sanotaan, että ei sitten kannata lukea ollenkaan koko keskustelua..
      En ikinä oo ymmärtänyt sitä, että luvun perään lisätään se vielä numeroin sulkuihin. Kuka vitun pahvi ei tiedä mitä "viisi" (5)(V)(00000101) tarkoittaa

      Lainaa

    5. Tulos: +1535 (1943 ääntä)
      Hyi toi sarjis oli oikeesti mauton. :(

      Lainaa

    6. Tulos: -33 (311 ääntä)
      Mirja, se vika ei välttämättä ole miehessä...

      Lainaa

    7. Tulos: +880 (910 ääntä)
      Oha se ehkä vähän röyhkeetä lähteä sanomatta, mutta jos keskellä yötä kutsuu jonkun panemaan niin en kovin romanttista aamua odottelisi

      Lainaa

    8. Tulos: +1386 (1558 ääntä)
      Vaikka oonki mustan huumorin ylin ystävä, ni tosta sarjakuvasta tuli jotenki vastenmielinen olo ó_Ò tunnen kukkien hiljaa kasvavan hatussani

      Lainaa

    9. Tulos: -236 (310 ääntä)
      Elinasta pitäisi ilmoittaa lastensuojeluun. Kamalaa lapsityövoiman käyttöä. :(

      Lainaa

    10. Palloilija 29.6.2017 1:46
      Tulos: +110 (280 ääntä)
      Kyllä alimmalle aluksi naurahin. Mutta sitte alko iha itteä hävettää millainen huumorintaju sitä on itelle kehittynytkään

      Lainaa

    11. Tulos: -356 (510 ääntä)
      Viimeinen oli paras :D

      Lainaa

    12. Tossavainen-N'byelelele 29.6.2017 2:37
      Tulos: -591 (791 ääntä)
      Piu: Hyi toi sarjis oli oikeesti mauton.
      No voih, tervetuloa maailmaan. Vastaavalla asenteella aika moni asia saattaa ahdistaa. Kyllä se siitä, kun otat vähän rennommin etkä nillitä!

      Lainaa

    13. Tulos: +468 (554 ääntä)
      Siis kaveri ootti ulkona autossa, kun Mirja ja heppu hommaili? Pakoauto valmiina! Ja viimesessä ei kyl oikeesti mitään hauskaa.

      Lainaa

    14. hepomiesten tietotoimisto 29.6.2017 4:29
      Tulos: +717 (727 ääntä)
      Tosimiehellä on pokkaa sanoa suoraan, että menee mieluummin himaan nukkumaan. On aivan käsittämättömän lapsellista puhua yöksi jäämisestä, jos ei halua jäädä. On täysin ok lähteä kotiin, mutta rehdisti ilman mitään älyttömiä repunnoutotarinointeja.

      Lainaa

    15. Tulos: +692 (782 ääntä)
      Tossavainen-N’byelelele: No voih, tervetuloa maailmaan. Vastaavalla asenteella aika moni asia saattaa ahdistaa. Kyllä se siitä, kun otat vähän rennommin etkä nillitä!
      Siis susta se on nillittämistä, että lapsen raiskaus ahdistaa ihmisiä? On tekona sen verta oksettava, että luulisi nyt tyhmemmänkin nyt ymmärtävän, miksi vitsinäkin esitettynä aihe etoo monia. Enempikin sitä kannattaa miettiä siellä suunnilla sen oman asenteen muuttamista, jos ei ymmärrä, mikä tossa sarjakuvassa ihmisiä häiritsee...

      Lainaa

    16. Tulos: +182 (196 ääntä)
      spamminorsu: En ikinä oo ymmärtänyt sitä, että luvun perään lisätään se vielä numeroin sulkuihin. Kuka vitun pahvi ei tiedä mitä “viisi” (5)(V)(00000101) tarkoittaa
      virallisissa dokumenteissa esim.pankkipapereissa, se taitaa olla sääntö laittaa numeroilla ja kirjaimilla. muuten se on vittuilua vaan idiooteille

      Lainaa

    17. Ahdistunut 29.6.2017 7:21
      Tulos: +473 (583 ääntä)
      Tossavainen-N’byelelele: No voih, tervetuloa maailmaan. Vastaavalla asenteella aika moni asia saattaa ahdistaa. Kyllä se siitä, kun otat vähän rennommin etkä nillitä!
      Lapsen raiskaus on niitä ääriasioita, jotka todellakin ahdistaa. Ja sen pitäisi ahdistaa kaikkia. Valitettavasti sitä tapahtuu koko ajan ja varmasti tätäkin lukee moni, joka on lapsena kokenut seksuaalista hyväksikäyttöä. Tälläisissä ahdistaa se, että muistutetaan noin sairaasta ja iljettävästä asiasta, jolle ei mitään voi, mutta vielä enemmän ahdistaa se ajatus, että joillekin lasten raiskaaminen on niin hyväksyttävä asia, että siitä on kiva vitsailla ja vitsistä ahdistumista pidetään nillittämisenä ja käsketään ottaa rennommin. Tämä taas muistuttaa siitä, että ympärillämme on paljon myös niitä ihmisiä, jotka niitä lapsia raiskaa. Mahdankohan juuri vastata yhden sellaisen kommenttiin...

      Lainaa

    18. Tulos: -182 (338 ääntä)
      Koppis: Siis susta se on nillittämistä, että lapsen raiskaus ahdistaa ihmisiä? On tekona sen verta oksettava, että luulisi nyt tyhmemmänkin nyt ymmärtävän, miksi vitsinäkin esitettynä aihe etoo monia. Enempikin sitä kannattaa miettiä siellä suunnilla sen oman asenteen muuttamista, jos ei ymmärrä, mikä tossa sarjakuvassa ihmisiä häiritsee…
      Kyse nyt oli vain sarjiksesta missä vain viljellään mustaahuumoria. En minäkään missään nimessä pidä hyväksyttävänä lapsiin sekaantumista mutta kyllä tuossa huomasin kuitenkin sen vitsin. Ei mikään hyvä mutta kyllä sille hymähtää kerran.

      Lainaa

    19. Tulos: +209 (345 ääntä)
      Hyi helvetti. Joku trigger warning tai mieluummin poistakaa koko paska.

      Lainaa

    20. raja meni tässä 29.6.2017 8:11
      Tulos: +401 (453 ääntä)
      Kettuli: Vaikka oonki mustan huumorin ylin ystävä, ni tosta sarjakuvasta tuli jotenki vastenmielinen olo ó_Ò tunnen kukkien hiljaa kasvavan hatussani
      Samoin. Pidän kyllä mustasta huumorista silloin kun se on hauskaa ja/tai osuvaa, mutta tämä sarjis ei ollut kumpaakaan, vaan nimenomaan vastenmielistä.

      Lainaa

    21. Tulos: +296 (358 ääntä)
      Yöks, en olis kyllä halunnut nähdä tätä sarjakuvaa. :(

      Lainaa

    22. Tulos: +329 (395 ääntä)
      Toi sarjakuva oli vaan väärin. Itse olen mustanhuumorin ystävä, mutta rajansa kaikella. Ei joka asiasta tarvi heittää läppää.

      Lainaa

    23. Tulos: +38 (80 ääntä)
      mmhm: Siis kaveri ootti ulkona autossa, kun Mirja ja heppu hommaili? Pakoauto valmiina! Ja viimesessä ei kyl oikeesti mitään hauskaa.
      Pidemmän elämänkokemuksen omaavana voin kertoa sinulle että tekosyyn ei tarvitse olla miltään osin totta. Se vain kerrotaan uskottavasti.

      Lainaa

    24. Neiti Knatterton 29.6.2017 9:12
      Tulos: -43 (97 ääntä)
      hepomiesten tietotoimisto: Tosimiehellä on pokkaa sanoa suoraan, että menee mieluummin himaan nukkumaan. On aivan käsittämättömän lapsellista puhua yöksi jäämisestä, jos ei halua jäädä. On täysin ok lähteä kotiin, mutta rehdisti ilman mitään älyttömiä repunnoutotarinointeja.
      Tässähän oli se ongelma, että reppua noutamaan lähtenyt mies pelkää ihmisiä niin paljon, ettei uskalla sanoa suoraan mitä on mielessä. Että ei seiso enää ja menee kotiin. Naista tuskin tarvitsee fyysisesti pelätä? Jätkällä ei hormonit hyrrää, eikä hän tarvitse niin paljon seksiä kuin Mirja, joka olisi halunnut vielä aamullakin. Olen oikeasti huolissani suomalaisten miesten haluttomuudesta.

      Lainaa

    25. Sano ei jeesukselle 29.6.2017 9:15
      Tulos: -195 (327 ääntä)
      Ihan oikeesti, googlatkaa "musta huumori". Siitä ei oo pakko tykätä, mutta ei siitä silti tarvii mieltään pahottaa; vakavista ja aroistakaan asioista vitsailu ei suoraan kuvaa kenenkään arvomaailmaa. Yhteiskunta on just niin vapaa kuin mitä sen koomikot ja pilapiirtäjät on. Ollaan muka avoimia ja suvaitsevia, mut kun joku huumorin laji ei uppoo itelle niin ollaan heti täydessä charliehebdo-moodissa.

      Lainaa

    26. Tulos: +194 (294 ääntä)
      Ton viimeisen kuvan vois kyllä poistaa täältä(kin). Todella mauton. Eikä mielestäni sovi feissarimokiin ollenkaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +73 (77 ääntä)
      Mahtava keksintö Elinalta!

      Lainaa

    28. Tulos: +160 (232 ääntä)
      Tuo sarjakuvan julkaiseminen menee kyllä hyvän maus rajojen ulkopuolelle.

      Lainaa

    29. Tulos: +147 (183 ääntä)
      Sano ei jeesukselle: Ihan oikeesti, googlatkaa “musta huumori”. Siitä ei oo pakko tykätä, mutta ei siitä silti tarvii mieltään pahottaa; vakavista ja aroistakaan asioista vitsailu ei suoraan kuvaa kenenkään arvomaailmaa. Yhteiskunta on just niin vapaa kuin mitä sen koomikot ja pilapiirtäjät on. Ollaan muka avoimia ja suvaitsevia, mut kun joku huumorin laji ei uppoo itelle niin ollaan heti täydessä charliehebdo-moodissa.
      Toi kuvaesimerkki on just tuota 4chan huumoria, joka on oikeesti ihan totaalisen surkeeta.

      Lainaa

    30. Tulos: +224 (264 ääntä)
      Musta huumori on ok, mutta tuo oli vitsinä huono. Minun nuoruudessani kysyttiin, mitä Michael Jackson tekee talvella? Vetää lasta pulkassa. Tai, mitä Michael Jackson tekee hississä? Painaa nappulaa. Niissä puujalkavitseissä oli sentään vähän yritystä.

      Lainaa

    31. Mitä ihmettäää 29.6.2017 9:53
      Tulos: +191 (291 ääntä)
      Tuosta sarjakuvasta joku varoitus Hei nyt. En todellakaan olisi halunnut nähdä mitään noin sairasta, mikä ei millään tasolla ole hauskaa. Mustahuumori ei oikeuta tuollaista millään tasolla, oikeesti... Lapseen sekaantuminen? Not funny

      Lainaa

    32. Tulos: +76 (78 ääntä)
      hepomiesten tietotoimisto: Tosimiehellä on pokkaa sanoa suoraan, että menee mieluummin himaan nukkumaan. On aivan käsittämättömän lapsellista puhua yöksi jäämisestä, jos ei halua jäädä. On täysin ok lähteä kotiin, mutta rehdisti ilman mitään älyttömiä repunnoutotarinointeja.
      Näinpä. Ja saattaa saada sit vielä jatkossakin. Ellei tarkotus ollutkin katkaista välit täysin. :D

      Lainaa

    33. Tulos: +133 (169 ääntä)
      Olikos se niin, et raiskaajat ja pedarit luulee muidenkin olevan samanlaisia syvällä sisimmissään...? Tällanen läppä taitaa vaan vahvistaa sitä mielikuvaa. Asioista pitää puhua, kyllä. En vaan tiedä, onko tää oikea tapa. Näen kyllä sen huumoriarvonkin, mut ehkä tosiaan sitä synkintä sellaista, ja ymmärrän et kaikki ei näitä halua nähdä avatessaan jonkun "hyvät memet"-ketjun.

      Lainaa

    34. Tulos: -4 (70 ääntä)
      Yhtenä kevätiltana läksin hakemaan reppua kaverin autosta jo ennenkun oli touhuttu. Ei vaan voinut. Mirjan pitäis olla vaan tyytyväinen itseensä ja mieheen että tuli sentään homma hoidettua. Mies ei oo kone. Miehelläkin on tunteet.

      Lainaa

    35. Pointdexter 29.6.2017 11:06
      Tulos: -45 (69 ääntä)
      Ei voi muuta sanoa kun hattua nostaa Mirjan säädölle! :D

      Lainaa

    36. Juuhelikkäs 29.6.2017 11:10
      Tulos: +24 (94 ääntä)
      Onhan toi kuva nyt ihan helvetin mauton mutta ei se vielä tee siitä rikollista.

      Lainaa

    37. Tulos: -194 (246 ääntä)
      kukkahatut menkää hirteen kun maailma ahdistaa näin paljon, yksi sarjakuva vaan...

      Lainaa

    38. Tulos: +192 (232 ääntä)
      Lapsen raiskaus ei ole hauskaa, vaikka se olisi kuinka piirretty "vain" sarjakuvaan. Tuo sarjakuva ei ole hauska, en toki tiedä jos se onkin tarkoitettu herättämään enemmän ahdistusta kuin hilpeyttä.

      Lainaa

    39. Tulos: +104 (160 ääntä)
      Itsellä ei mitään ongelmaa tuon sarjakuvan näkemiseen (vaikka onkin ihan h*lvetin inhottava), mutta näin muuten moniongelmaisena sanoisin, että kannattaa laittaa kuva klikin alle, koska voi aiheuttaa jollekin pahankin ahdistuskohtauksen, hyperventilaatiota tms. Joo, joo, olen "kukkahattutäti", "SWJ". Lisää triggerwarning nillitystä, byää! TW is a thing, people.

      Lainaa

    40. Tulos: +69 (141 ääntä)
      jooooo: kukkahatut menkää hirteen kun maailma ahdistaa näin paljon, yksi sarjakuva vaan…
      Maailma ei ahdista, mutta lapsiin kohdistuva väkivalta kyllä ja niin pitäisi ahdistaa jokaista normaalia ihmistä. Pitäiskö sun tutkituttaa pääsi? Tommosen kusipään pitäis itte vetää itte hirteen, ällö ihminen

      Lainaa

    41. Tulos: +151 (171 ääntä)
      Huumorissa kaiken a ja o on tilannetaju, eli uppoaako tämä juttu tähän yleisöön. Jos saa aikaiseksi kuvotusta eikä kikatusta niin vitsin viljelijä epäonnistui. On ihan turha nillittää toisten kukkahatuista jos ei vaan osaa kertoa osuvaa vitsiä, ja tässä vitsi tuntuisi olevan "sanoin jotain tosi epämiellyttävää, LOL. ...lol?"

      Lainaa

    42. Kukkahattutäti 29.6.2017 12:23
      Tulos: +72 (150 ääntä)
      Tuota sarjakuvaa ei olisi pitänyt edes julkaista täällä. Ei millään tavalla mikään moka. Uskomatonta että feissarimokat edes julkaisi sen!

      Lainaa

    43. Tulos: +100 (148 ääntä)
      Mä näin tuon sarjakuvan ensisijaisesti kritisoimassa sanan baby käyttöä hellittelynimenä. Vahva vinkki tästä on se, että sana baby on boldattu. Piirtäjä ei siis välttämättä ole tarkoittanut tuota kuvaa (mustaksi)huumoriksi, vaan näyttää miten ällöjä mielikuvia syntyy tuollaisen hellittelysanan käytöstä.

      Lainaa

    44. Tulos: +7 (49 ääntä)
      Kaikilla näköjään mennyt ohi Ramonan naurettava yleistys.

      Lainaa

    45. Tulos: -25 (63 ääntä)
      tiril: Mä näin tuon sarjakuvan ensisijaisesti kritisoimassa sanan baby käyttöä hellittelynimenä. Vahva vinkki tästä on se, että sana baby on boldattu. Piirtäjä ei siis välttämättä ole tarkoittanut tuota kuvaa (mustaksi)huumoriksi, vaan näyttää miten ällöjä mielikuvia syntyy tuollaisen hellittelysanan käytöstä.
      Sanalla "baby" on lukuisia merkityksiä, kuten sanoilla useinkin. Sana "blue" esimerkiksi tarkoittaa, sinisen lisäksi, surullista ja pornografista. Joten ei tuollaista epämiellyttävyyttä tarvitse hakea, kun "baby" on ihan normaalikäyttö. Jollet sitten arvele että "honeyt" käyvät käsiksi mehiläisiin...

      Lainaa

    46. Tulos: -35 (93 ääntä)
      Ahdistunut: Lapsen raiskaus on niitä ääriasioita, jotka todellakin ahdistaa. Ja sen pitäisi ahdistaa kaikkia. Valitettavasti sitä tapahtuu koko ajan ja varmasti tätäkin lukee moni, joka on lapsena kokenut seksuaalista hyväksikäyttöä. Tälläisissä ahdistaa se, että muistutetaan noin sairaasta ja iljettävästä asiasta, jolle ei mitään voi, mutta vielä enemmän ahdistaa se ajatus, että joillekin lasten raiskaaminen on niin hyväksyttävä asia, että siitä on kiva vitsailla ja vitsistä ahdistumista pidetään nillittämisenä ja käsketään ottaa rennommin. Tämä taas muistuttaa siitä, että ympärillämme on paljon myös niitä ihmisiä, jotka niitä lapsia raiskaa. Mahdankohan juuri vastata yhden sellaisen kommenttiin…
      Kun suurinta osaa vitsiä tarkkailee nii niissä on usein aika synkkä aihe, kannattaa tutustua vähän paremmin miten vitsit ylipäätänsä rakentuu, ihmiset ottaa sen pimeyden jostain synkästä aiheesta ja tekee siitä naurua.

      Lainaa

    47. Tulos: -100 (154 ääntä)
      Mitä: Maailma ei ahdista, mutta lapsiin kohdistuva väkivalta kyllä ja niin pitäisi ahdistaa jokaista normaalia ihmistä. Pitäiskö sun tutkituttaa pääsi? Tommosen kusipään pitäis itte vetää itte hirteen, ällö ihminen
      Te kaikki yliherkät voitte vetää narun kaulaan ja hypätä kaivoon. Minä kuolin ristillä ja te jäkätätte sarjakuvasta. Olette paskaa :)

      Lainaa

    48. Omituinen höpöttäjä 29.6.2017 13:44
      Tulos: +115 (159 ääntä)
      Jos 80 % ihmisistä on sitä mieltä, että vitsi ei ole hyvä, se ei ole silloin hyvä. Nämä ihmiset eivät ole huumorintajuttomia, vaan he päättävät itse, mikä on hauskaa ja mikä mautonta, eikä niin, että vitsin kertoja päättää. Huumorintajuttomat tarvitsevat valmiiksi naurettua tai jonkun väittämään, että tämä on hyvä. Tuo sarjakuva on mauton ja jotka eivät näe sen mauttomuutta, eivät luultavasti ymmärrä hyvää huumoria. .

      Lainaa

    49. yli opisto hörhö 29.6.2017 13:46
      Tulos: -90 (162 ääntä)
      No voi herranjumala kun nyt pitää loukkaantua yhdestä sarjakuvasta. Ei se nyt ehkä maailman paras vitsi ollut mutta nyt ollaan taas kyllä niin ammattimaisella loukkaantumislinjalla että..

      Lainaa

    50. Tulos: +108 (136 ääntä)
      were: Kyse nyt oli vain sarjiksesta missä vain viljellään mustaahuumoria. En minäkään missään nimessä pidä hyväksyttävänä lapsiin sekaantumista mutta kyllä tuossa huomasin kuitenkin sen vitsin. Ei mikään hyvä mutta kyllä sille hymähtää kerran.
      Ihan sama vaikka on mustaa huumoria, mutta inho lasten raiskausta kohtaan on sen verta syvällä monen ihmisen päässä, että asian esillenostaminen riittää ahdistamaan - vaikka vitsin muodossa se tehtäisiinkin. Moni varmasti tajuaa, että vitsistä kyse, mutta ei se riitä sulkemaan pois sitä pahaa oloa, joka joissakin ihmisissä on syntynyt. Miten tämä nyt tuntuu olevan niin vaikea joillekin tajuta?

      Lainaa

    51. Tulos: -36 (104 ääntä)
      Omituinen höpöttäjä: Jos 80 % ihmisistä on sitä mieltä, että vitsi ei ole hyvä, se ei ole silloin hyvä. Nämä ihmiset eivät ole huumorintajuttomia, vaan he päättävät itse, mikä on hauskaa ja mikä mautonta, eikä niin, että vitsin kertoja päättää. Huumorintajuttomat tarvitsevat valmiiksi naurettua tai jonkun väittämään, että tämä on hyvä. Tuo sarjakuva on mauton ja jotka eivät näe sen mauttomuutta, eivät luultavasti ymmärrä hyvää huumoria. .
      Eli vain silloin ymmärtää hyvää huumoria kun on enemmistön kanssa samaa mieltä... Sinä olet lammas, et ihminen :)

      Lainaa

    52. Tulos: -74 (120 ääntä)
      Koppis: Ihan sama vaikka on mustaa huumoria, mutta inho lasten raiskausta kohtaan on sen verta syvällä monen ihmisen päässä, että asian esillenostaminen riittää ahdistamaan – vaikka vitsin muodossa se tehtäisiinkin. Moni varmasti tajuaa, että vitsistä kyse, mutta ei se riitä sulkemaan pois sitä pahaa oloa, joka joissakin ihmisissä on syntynyt. Miten tämä nyt tuntuu olevan niin vaikea joillekin tajuta?
      Jos suutut tuosta sarjakuvasta, olet sisimmässäsi pedofiili.

      Lainaa

    53. Tulos: +61 (129 ääntä)
      Kannattaisi tosiaan laittaa trigger warning tuohon sarjakuvaan. Ei ollut kiva, että joudun nyt yrittämään sen poistamista aivoistani monta päivää.

      Lainaa

    54. Tattoe Vanhanen 29.6.2017 14:42
      Tulos: -37 (85 ääntä)
      tiril: Mä näin tuon sarjakuvan ensisijaisesti kritisoimassa sanan baby käyttöä hellittelynimenä. Vahva vinkki tästä on se, että sana baby on boldattu. Piirtäjä ei siis välttämättä ole tarkoittanut tuota kuvaa (mustaksi)huumoriksi, vaan näyttää miten ällöjä mielikuvia syntyy tuollaisen hellittelysanan käytöstä.
      Tämä. Mutta herneenpalko sieraimessa hyperventiloidessa menee monelta ohi.

      Lainaa

    55. Tulos: -49 (123 ääntä)
      Eihän toi nyt mikään paras vitsi ollut mutta täytyy olla aika herkkä jos kahden ruudun sarjakuva laittaa ahdistamaan älyttömän paljon.

      Lainaa

    56. Tulos: -34 (116 ääntä)
      Täytyy olla ihmisillä helppo elämä ja pienet ongelmat jos tämmönen aiheuttaa näinkin suuren paskamyrskyn. Trigger warning olis kyllä hyvä joo koska voi oikeasti osalle porukasta nostaa pintaan vanhoja traumoja. Mutta se että täällä on haukuttu toista lastenraiskaajaksi vaan sen takia että naurahti tuolle kuvalle ei kyllä ole yhtään sen enempää ok, vaikka se 80% ihmisistä ei pitäisi vitsiä hauskana niin se ei tarkoita etteikö loppu 20% saisi. Niin kauan kun tällaista skenaariota ei kukaan omalla toiminnallaan lähde edistämään niin eiköhän se ole loppuunsa aivan se ja sama että nauroiko joku vai eikö nauranut.

      Lainaa

    57. Tulos: +44 (72 ääntä)
      tiril: Mä näin tuon sarjakuvan ensisijaisesti kritisoimassa sanan baby käyttöä hellittelynimenä. Vahva vinkki tästä on se, että sana baby on boldattu. Piirtäjä ei siis välttämättä ole tarkoittanut tuota kuvaa (mustaksi)huumoriksi, vaan näyttää miten ällöjä mielikuvia syntyy tuollaisen hellittelysanan käytöstä.
      Tuo oli juuri se syy miksi mielestäni juttu oli hauska. Mietin aina mielessäni että ameriikan poijjat räppää jollekkin tenavalle rattaissa. Itse kestän huumoria kaikesta mutta ymmärrän hyvin että monia ei miellytä ja se on ymmärrettävää. En kuitenkaan usko että huumorintajuni tai tajuttomuuteni minusta pedofiiliä tekee. Käsittääkseni siihen on hieman erilaiset määritelmät.

      Lainaa

    58. Tulos: -26 (52 ääntä)
      Mirja halusi ottaa minkä halusi eli unilelun ja aamukahvin keittäjän, mutta hänet päihitettiinkin omassa pelissään. Jos on fiksu nainen niin ottaa opiksi eikä kutsu samaa kaveria uudestaan, mutta nyt puhutaan äitylistä joten toivo on vähissä.

      Lainaa

    59. Tulos: +29 (127 ääntä)
      Nyt hei oikeesti tuo sarjakuva pois täältä!!! Pedofilia ja lasten raiskaaminen on kamalinta mitä maailmassa tapahtuu ja te pidätte tällaista hauskana? Tuo kuva on ihan kamala! Entisenä lastensuojelun työntekijänä mua ahdistaa ihan hirveästi, että tuollaista tapahtuu ja että jotkut voi nauraa tuollaiselle asialle. Mikä ihme teitä ihmisiä vaivaa, kun puuttuu täysin omatunto ja toisista ihmisistä välittäminen? Ettekö ymmärrä, että tuollaista tapahtuu oikeassa elämässä pienille puolustuskyvyttömille lapsille ja ettekö tiedä, mitä kipua ja traumoja se heille aiheuttaa? Ja kyllä olen kukkahattutäti ja ihan oikeasti ylpeä siitä. Vaikka musta huumori onkin yleensä hauskaa, niin johonkin on pakko vetää raja! NYT ÄKKIÄ TUO KUVA POIS TÄÄLTÄ TAI AINAKIN ERILLISEN LINKIN TAAKSE!!

      Lainaa

    60. Tulos: +11 (61 ääntä)
      Ymmärrän, että tuo ei ollut kovin hauska vitsi, mutta ei se tarkoita, että kaikki, jotka tuollaisille asioille nauravat, ovat jotenkin sairaita. Joillakin on vain musta huumorintaju. En ahdistunut tästä tikku-ukkosarjakuvasta vaikken nauranutkaan, ja olen nauranut useamman stand up -koomikon pedofiliavitseille. Mutta ilmeisesti multa sitten tämän takia omatunto ja empatia?

      Lainaa

    61. Tulos: +52 (92 ääntä)
      Joo pistäkää nyt edes klikkauksen taakse se sarjakuva, tai varoittelua postauksen alkuun. On sen verran etova.

      Lainaa

    62. Tulos: -37 (81 ääntä)
      Ymmärrän kyllä että tuo kuva saattaa painella ihmisten nappuloita (kjeh röh) ja se on ihan ookoo, mutta ihmetyttää miten tuosta mielensä pahoittajat silti väittävät olevansa mustan huumorin ystäviä, kun eivät selkeästi ole.

      Lainaa

    63. Tulos: -17 (61 ääntä)
      Norriska: Joo pistäkää nyt edes klikkauksen taakse se sarjakuva, tai varoittelua postauksen alkuun. On sen verran etova.
      Voisitko Norriska vaihtaa tuon profiilikuvasi? Se etoo minua :)

      Lainaa

    64. Tulos: -14 (50 ääntä)
      Jätän tämän vain tähän. Muistakaa nielaista kahvit ennen lukemista, ettei päädy näytölle. http://hikipedia.info/wiki/Hikiaineisto:Kuollut_vauva

      Lainaa

    65. Tulos: +25 (43 ääntä)
      Mahtoikohan Mirtsukka tajuta sitä, että jos kyseessä oli kerrostalo, todennäköisesti rapun ovi oli lukossa. Kiva sen säädön odotella se kolme varttia ulkona, kyydin jo mentyä, josko Mirmeliini tulee avaamaan rapun oven. Itsehän oisin ynkeny alas mukaan repunhakureissulle ja sillä taannut loppuyön soidinmenot!

      Lainaa

    66. Tulos: +63 (75 ääntä)
      Mua kyllä naurattaa Michael Jackson -vitsit, koska olen kielellisen kikkailun ystävä, ja tuostakin tajuan kyllä vitsin, mutta kuva on niin ahdistava että ei tasan naurata.

      Lainaa

    67. Tulos: +37 (73 ääntä)
      Alimman mokan kohdalla on nyt pettänyt sekä mokaajan, mokan lähettäjän sekä fm:n ylläpidon harkinta. Seksuaalisen koskemattomuuden rikkominen, niin aikuisen saati lapsen, ei ole vitsin asia. Toivon, että ylläpito menee itseensä ja poistaa kuvan.

      Lainaa

    68. Järkyttynyt 29.6.2017 23:38
      Tulos: -18 (72 ääntä)
      Tämä on aivan liian sairas kuva ollakseen näkyvissä missään edes vitsimielessä!!!!! POISTAKAA VÄLITTÖMÄSTI! En missään nimessä olisi halunnut tuota nähdä ja nyt se vaivaa mua loppuikäni! Tuo on ilmoitettava poliisille ja jokainen joka tällaista aihetta voi pitää edes kaukaisesti huvittavana on täysin kelvoton ihminen.

      Lainaa

    69. Tulos: +24 (54 ääntä)
      Mitä kettua tuo sarjakuva tekee feissarimokissa? Oliko jonkun mielestä hauska? Kyllä on mautonta julkaista tuollaista yhtään missään!

      Lainaa

    70. Tulos: +34 (64 ääntä)
      Joo kyllä muhunkin musta huumori uppoaa mutta tämä sarjis ei kyllä uponnut. Vähintäänki joku varotus tonne alkupäähän, jooko? Ylläpito? Tuli nimittäin aika puskan takaa, varsinki ku harvemmin näkee noin graafisia tikku-ukkosarjiksia. Toi kuva on oikeesti ahdistava.

      Lainaa

    71. Tulos: -1 (35 ääntä)
      mitä michael jackson teki hississä? paino nappulaa.

      Lainaa

    72. Tulos: +37 (77 ääntä)
      Olen samaa mieltä monien kanssa, tuon viimeisen ei kuuluisi edes olla täällä. Ehkä feissarimokien lapseton yp tykkää rankasta mustasta huumorista. Olen jo perheellinen mies, en siedä lasteen kohdistuvaa seksuaalista hyväksi käyttöä edes vitsinä, kenenkään ei pitäisi.

      Lainaa

    73. Tulos: -16 (64 ääntä)
      Ei ole olemassa mitään "mustan huumorin ystäviä", on vain ihmisiä joiden mielestä raiskaus, hyväksikäyttö yms on hauskaa ja vitsikästä. Let that sink in :)

      Lainaa

    74. Tulos: +40 (72 ääntä)
      Olen hyvinkin mustan huumorin ystävä ja kyllä esim. Nuo Jackson vitsit jaksaa hymyilyttää vuodesta toiseen, mutta nyt oli kyllä jäätävän huonoa läppää tuo sarjis. Ja yllätyin kuinka moni täällä kommenteissakin tuota puolustelee ja piti hauskana. Mitä ihmettä? Vahva epäilys on, että sarjakuvaa hauskana pitäneet eivät ole äitejä tai isejä vielä. Tekee pahaa vieläkin.

      Lainaa

    75. Tulos: +42 (54 ääntä)
      Joo saa (tilanteesta riippuen) vitsailla vakavista ja kamalista aiheista jos siinä jutussa on oikeesti joku vitsi joka vaatii toimiakseen jotain vähän loukkaavaa tai mautonta, mutta kun tossa sarjiksessa ei edes ollut mitään hauskaa vitsiä eikä noin kuiva ja itsestäänselvä juttu (ehehe baby on hellittelynimi aikuiselle kumppanille mutta tarkoittaa myös vauvaa hihhii enkku on hassu kieli) ole todellakaan kenenkään loukkaamisen tai ällöttämisen arvoinen.

      Lainaa

    76. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Takasivulla näkyi Elinan päivityksestä vain teksti, kuva oli piilossa. Luulin että mamma on antanut lapsen virittää moponsa tappiin imurointia vastaan. Olin jo vetämässä kukkahattua päähäni.

      Lainaa

    77. Tulos: +26 (48 ääntä)
      Piu: Hyi toi sarjis oli oikeesti mauton.
      Oli todella. En jaksa käsittää, mikä siitä tekee millään tavalla hauskan. Mustan huumorinkin pitää olla laadukasta. Joillakin vakavilla asiollakin voi pilailla, mutta jotkut asiat eivät kuulu vitsiksi.

      Lainaa

    78. Tulos: -9 (29 ääntä)
      Tuhbu: Hyi helvetti. Joku trigger warning tai mieluummin poistakaa koko paska.
      m-my trigger warning!

      Lainaa

    79. Tulos: +28 (38 ääntä)
      Tossavainen-N’byelelele: No voih, tervetuloa maailmaan. Vastaavalla asenteella aika moni asia saattaa ahdistaa. Kyllä se siitä, kun otat vähän rennommin etkä nillitä!
      minä ymmärrän kyllä mustaa huumoria, mutta minusta tossa vikassa ei vaan ollu sitä tarvittavaa huumoria. en tiedä mikä olisi toiminu paremmin, mutta tuo juttu ei vaan ollut hauska, siitä olisi kyllä voinut saada hauskan. se oli vaan vähän niikuin sellainen vitsi joka ei vaan naurata. eikä liity kukkahattuiluun.

      Lainaa

    80. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Sano ei jeesukselle: Ihan oikeesti, googlatkaa “musta huumori”. Siitä ei oo pakko tykätä, mutta ei siitä silti tarvii mieltään pahottaa; vakavista ja aroistakaan asioista vitsailu ei suoraan kuvaa kenenkään arvomaailmaa. Yhteiskunta on just niin vapaa kuin mitä sen koomikot ja pilapiirtäjät on. Ollaan muka avoimia ja suvaitsevia, mut kun joku huumorin laji ei uppoo itelle niin ollaan heti täydessä charliehebdo-moodissa.
      en pahoittanut mieltäni, mutta en myöskään nauranut.

      Lainaa

    81. Tulos: +2 (30 ääntä)
      Palloilija: Kyllä alimmalle aluksi naurahin. Mutta sitte alko iha itteä hävettää millainen huumorintaju sitä on itelle kehittynytkään
      Turhaan häpeät.

      Lainaa

    82. Tulos: +41 (61 ääntä)
      Lanttu: Eihän toi nyt mikään paras vitsi ollut mutta täytyy olla aika herkkä jos kahden ruudun sarjakuva laittaa ahdistamaan älyttömän paljon.
      Tai mahdollisesti ne, jotka eivät ahdistu, ovat liian vähän herkkiä? Ihme maailma, kun kuka tahansa katsoo oikeudekseen määritellä, kuka on "liian herkkä" ja käyttää sitä epäsuorana loukkauksena ja muutosvaatimuksena. Uskallan väittää, että maailma olisi parempi paikka, jos normit menisivät enemmän "herkempien" kuin "kovempien" maun mukaan.

      Lainaa

    83. Tulos: +23 (55 ääntä)
      tiril: Mä näin tuon sarjakuvan ensisijaisesti kritisoimassa sanan baby käyttöä hellittelynimenä. Vahva vinkki tästä on se, että sana baby on boldattu. Piirtäjä ei siis välttämättä ole tarkoittanut tuota kuvaa (mustaksi)huumoriksi, vaan näyttää miten ällöjä mielikuvia syntyy tuollaisen hellittelysanan käytöstä.
      Sen voi valita, millä tavalla haluamaansa kohdettaan kritisoi. Jos valitsee tavaksi raiskauksen, saati lapsen raiskauksen kuvaamisen, niin kyllä se kertoo tekijästä jotain varsin ikävää. Muutkin tavat ovat mahdollisia. Raiskauksen graafinen esittäminen, etenkin tavalla, jossa raiskaajalla on kaikki valta tilanteessa, edistää kulttuuria, jossa naiset ja lapset ovat käyttöesineitä.

      Lainaa

    84. Tulos: +9 (59 ääntä)
      Tota joo. Siis paska läppä tuo sarjis, MUTTA... ...Kai te ihmiset ymmärrätte, että se, mitä ihminen haluaa nähdä / suostuu näkemään viihteessä, ei ole mikään tosielämää koskeva moraalinen kannanotto? Ajatteletteko, että jokainen, joka katsoo Game of Thronesia, on sitä mieltä, että väkivalta ja raiskaus on jees ja kivaa? Ajatteletteko, että jokainen, joka lukee dekkareita, on sitä mieltä, että murha on hyvä ja kannatettava juttu? Niin, sitähän minäkin.

      Lainaa

    85. Tulos: +20 (50 ääntä)
      Kyllä olis ollut kiva joku varoitus saada tai että viimeinen kuva olis ollut klikin takana. Ahdistushäiriöisenä tuli tosi hirveät fiilikset, eipä nukuta taas hetkeen. (Enkä häiriöstäni huolimatta triggeröidy todellakaan joka asiasta, mutta tuo löi sen verran yli että varmasti vääntää mahasta jo "terveelläkin")

      Lainaa

    86. Just näin 1.7.2017 0:18
      Tulos: +10 (34 ääntä)
      Kukkahattutäti: Tuota sarjakuvaa ei olisi pitänyt edes julkaista täällä. Ei millään tavalla mikään moka. Uskomatonta että feissarimokat edes julkaisi sen!
      En voisi olla enempää samaa mieltä.

      Lainaa

    87. Tulos: +5 (43 ääntä)
      Ottakaa nyt helvetti tuo sarjakuva pois. Aivan järkyttävää!!!! Tuollastako mokat jakaa kaikkien näkyville?????

      Lainaa

    88. Kärsä umpeen 1.7.2017 1:38
      Tulos: -58 (70 ääntä)
      Mitä: Maailma ei ahdista, mutta lapsiin kohdistuva väkivalta kyllä ja niin pitäisi ahdistaa jokaista normaalia ihmistä. Pitäiskö sun tutkituttaa pääsi? Tommosen kusipään pitäis itte vetää itte hirteen, ällö ihminen
      Tapa itsesi äläkä vingu, visvainen emakko.

      Lainaa

    89. Tulos: +3 (15 ääntä)
      spamminorsu: En ikinä oo ymmärtänyt sitä, että luvun perään lisätään se vielä numeroin sulkuihin. Kuka vitun pahvi ei tiedä mitä “viisi” (5)(V)(00000101) tarkoittaa
      Kuusi.

      Lainaa

    90. Tulos: +27 (47 ääntä)
      Olis ollu tosi kiva jos olis tuon vikan kohdan kuvalla joku trigger warning yms. Totta kai ihmisillä saa olla omanlaisensa huumorintaju, mutta rajansa nyt kullakin. En ole ikinä pitänyt raiskausvitsejä etenkään lapseen kohdistuvia hauskana ja kyseenalaistan sekä karttelen ihmisiä ketkä niitä viljelevät. Lähinnä sellaiset vitsit saavat minut tuntemaan oloni dissosiaatiovaksi ja ahdistuneeksi kuten myös tämäkin. Oksettaa miten jotkut ihmiset nauravat tälläiselle. Ennen kuin kukaan syyttää minua yliherkkyydestä tai kukkahattutätiydestä niin olen itse käynyt läpi seksuaalista väkivaltaa nuorella iällä että juu.

      Lainaa

    91. Tulos: -18 (54 ääntä)
      Suurimmalta osalta meni ohi sarjakuvan pointti. Eli se, että tyttöystävää tituleerataan hyvinkin usein vauvaksi. Sehän se ällöttävää on, jos mies haluaa ajatella tyttöystävänsä olevan vauva. Sitähän tuo sarjakuva näyttää, eikä mitään muuta. Muistakaa tämä sarjakuva aina, kun joku kutsuu seksipartneriaan sanalla babe tai baby. Sellaisista ihmisistä ainakin minä pysyttelen kaukana.

      Lainaa

    92. Niin pitääkin 1.7.2017 19:17
      Tulos: +36 (46 ääntä)
      Tossavainen-N’byelelele: No voih, tervetuloa maailmaan. Vastaavalla asenteella aika moni asia saattaa ahdistaa. Kyllä se siitä, kun otat vähän rennommin etkä nillitä!
      Vastenmielisten asioiden kuuluukin ahdistaa

      Lainaa

    93. Tulos: +4 (34 ääntä)
      Porukalta on Ramonan mielipide jäänyt varsin vähälle huomiolle, sillä hän on oikeassa. Aina kun julkisuuteen tulee seksuaalirikoksia, eli liian usein, hävettää olla suomalainen. Loppuviimeksi ei me olla kovinkaan kaukana "rauhan uskonnon" kulttuurista, mitä tulee seksuaalirikoksiin ja parisuhdeväkivaltaan.

      Lainaa

    94. Tulos: +32 (42 ääntä)
      jooooo: kukkahatut menkää hirteen kun maailma ahdistaa näin paljon, yksi sarjakuva vaan…
      Mitä: Maailma ei ahdista, mutta lapsiin kohdistuva väkivalta kyllä ja niin pitäisi ahdistaa jokaista normaalia ihmistä. Pitäiskö sun tutkituttaa pääsi? Tommosen kusipään pitäis itte vetää itte hirteen, ällö ihminen
      Pakko kyllä ihmetellä aina nettikeskusteluissa sitä, miten helposti ihmiset provosoituvat ja ovat valmiita toivomaan toisten hirttäytymistä ja vaikka mitä kamalaa ihan vain siitä syystä, että jollakin on mielipide joka ei itsessään vahingoita ketään tai aiheuta maailmassa mitään pahaa. Jonkun mielestä siis vauvanraiskausvitsi on mauton - joten hänen tulisi siis tästä syystä tappaa itsensä? Tokihan tähän voi sanoa että "ei se ole tosissaan sanottu", mutta omasta mielestäni ainakin moiset sutkaukset ovat omiaan provosoimaan ja luomaan todella inhottavaa ja epäkypsää ilmapiiriä. Feissarimokissa on usein kypsää ja mukavaakin keskustelua, joten harmittaa että täällä kuitenkin jaellaan hirttotuomioita mitättömien mielipide-erojen takia... Luulisi aikuisten ihmisten osaavan olla provosoitumatta ja ajatella asioita toisten näkökannalta. Kuitenkin se on normaali psykologinen kehitysvaihe, joka joiltakin tuntuu jäävän välistä.

      Lainaa

    95. Tulos: +29 (47 ääntä)
      Ihan sama, vaikka kuvalla olisi haluttu ottaa kantaa sanojen "babe" tai "baby" käyttöön. Asia olisi voitu tuoda esiin piirtämällä jotain muuta kuin raiskattu vauva.

      Lainaa

    96. LumiKuningatar 2.7.2017 9:14
      Tulos: +25 (45 ääntä)
      Erikoista että jotain Feissarimokien imetystä käsitteleviä juttuja ollaan valmiina sensuroimaan ja muuntelemaan heti kun lukijat älähtää, mutta ei tätä? Miksi? Todellakin odottaisin selitystä tähän. Nyt kun on oikeasti kyseessä aihe joka voi aiheuttaa vaikka ahdistuskohtauksen. Imetysjutussa isoin vahinko oli lähinnä ihmisten närkästys..

      Lainaa

    97. Tulos: -7 (33 ääntä)
      Hei oikeesti, jos joku pitää tota sarjakuvaa hauskana, niin ootte totaalisen sairaita. Mitä ihmisille on oikeesti tapahtunut. Lapsen raiskaaminen on hauskaa, seksiä saa harrastaa ihan kenen ja minkä tahansa kanssa, ja faktojen esittäminen on nykyään mielipiteiden esittämistä. Hyi hitto mää en kestä.

      Lainaa

    98. Tulos: -1 (19 ääntä)
      tiril: Mä näin tuon sarjakuvan ensisijaisesti kritisoimassa sanan baby käyttöä hellittelynimenä. Vahva vinkki tästä on se, että sana baby on boldattu. Piirtäjä ei siis välttämättä ole tarkoittanut tuota kuvaa (mustaksi)huumoriksi, vaan näyttää miten ällöjä mielikuvia syntyy tuollaisen hellittelysanan käytöstä.
      Ajattelin just samaa!

      Lainaa

    99. Tulos: 0 (42 ääntä)
      Ems: Hei oikeesti, jos joku pitää tota sarjakuvaa hauskana, niin ootte totaalisen sairaita. Mitä ihmisille on oikeesti tapahtunut. Lapsen raiskaaminen on hauskaa, seksiä saa harrastaa ihan kenen ja minkä tahansa kanssa, ja faktojen esittäminen on nykyään mielipiteiden esittämistä. Hyi hitto mää en kestä.
      Samaa mieltä. Eikö 'vitsin' ymmärtääkseen olisi riittänyt pelkkä lapsi. Miksi lisätä veri ja kyyneleet? Saadakseen yhä etovamman tunteen? ainakin minussa se oli viimeinen pisara. Todettakoon nyt vielä se että ihmettelen suuresti kuinka paljon negatiivista peukkua on annettu monelle kritisoivalle kirjoitukselle. Ilmeisesti fm: tä lukevat henkisestivajaat ihmiset tai muuten tunnevammaiset henkilöt. Kuvan piirtäjä mitä todennäköisimmin on pedofiili, jonka koneelta varmasti löytää lisää aitoa materiaalia. Uskallan veikata. Myös nämä kuvan jakavat ja puollustajat ovat samassa korissa mädän omenan seurassa.

      Lainaa

    100. PASANDERi 3.7.2017 0:31
      Tulos: -2 (40 ääntä)
      Tuo sarjakuva on kuvottava, mutta en toisaalta ymmärrä FM:n kommentoijien kaksinaismoralismia. Täällä haukuttiin lähes täysin yksimielisesti kukkahattutädiksi henkilö, joka loukkaantui siitä että toinen oli antanut lemmikkieläimilleen kansanmurhia / etnisiä puhdistuksia tehneiden diktaattorien nimet. Kertokaa ystävällisesti, miksi kymmenien miljoonien ihmisten (mukaanlukien lapsien) kiduttaminen, raiskaaminen ja tappaminen ei ahdista teitä, mutta yhden lapsen raiskaaminen ahdistaa?

      Lainaa

    101. Lukekaa koko kuva 3.7.2017 6:56
      Tulos: +4 (16 ääntä)
      tiril: Mä näin tuon sarjakuvan ensisijaisesti kritisoimassa sanan baby käyttöä hellittelynimenä. Vahva vinkki tästä on se, että sana baby on boldattu. Piirtäjä ei siis välttämättä ole tarkoittanut tuota kuvaa (mustaksi)huumoriksi, vaan näyttää miten ällöjä mielikuvia syntyy tuollaisen hellittelysanan käytöstä.
      Juuri näin.

      Lainaa

    102. Tulos: +17 (33 ääntä)
      Sarjakuva tai ei, niin menee kyllä ihan helvetisti yli. Oma huumori ei oo korrekteimmasta päästä, mut läpät eläimiin ja lapsiin sekaantumisesta saa kyl voimaan pahoin. Oon varmaan sit kukkis, mut ylipäätään toi koko juttu ei ollu mitenkään hauska, ei edes toi ite moka, enkä olis uskonut, että feissarimokat suoltaa tollasen paskan läpi. Taso laskussa..

      Lainaa

    103. Minä12345678 6.7.2017 9:39
      Tulos: +20 (30 ääntä)
      Sano ei jeesukselle: Ihan oikeesti, googlatkaa “musta huumori”. Siitä ei oo pakko tykätä, mutta ei siitä silti tarvii mieltään pahottaa; vakavista ja aroistakaan asioista vitsailu ei suoraan kuvaa kenenkään arvomaailmaa. Yhteiskunta on just niin vapaa kuin mitä sen koomikot ja pilapiirtäjät on. Ollaan muka avoimia ja suvaitsevia, mut kun joku huumorin laji ei uppoo itelle niin ollaan heti täydessä charliehebdo-moodissa.
      Lapsen raiskaamisessa ei ole mitään hauskaa tai humoristista. Aika pöljä saa olla jos ei tätä ymmärrä.

      Lainaa

    104. Tulos: +14 (22 ääntä)
      were: Kyse nyt oli vain sarjiksesta missä vain viljellään mustaahuumoria. En minäkään missään nimessä pidä hyväksyttävänä lapsiin sekaantumista mutta kyllä tuossa huomasin kuitenkin sen vitsin. Ei mikään hyvä mutta kyllä sille hymähtää kerran.
      Lapsen raiskaaminen edes tikku-ukko sarjiksessa ei ole mustaa huumoria, eikä sille pidä vain hymähdellä. Sarjis on sairas ja yököttävä viritelmä.

      Lainaa

    105. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Lukekaa koko kuva: Juuri näin.
      Ja lapsi itkee ja lakana ja tyynyt ovat veressä. Mikäs "mielikuva" se sitten on?

      Lainaa

    106. Tulos: +14 (20 ääntä)
      PASANDERi: Tuo sarjakuva on kuvottava, mutta en toisaalta ymmärrä FM:n kommentoijien kaksinaismoralismia. Täällä haukuttiin lähes täysin yksimielisesti kukkahattutädiksi henkilö, joka loukkaantui siitä että toinen oli antanut lemmikkieläimilleen kansanmurhia / etnisiä puhdistuksia tehneiden diktaattorien nimet. Kertokaa ystävällisesti, miksi kymmenien miljoonien ihmisten (mukaanlukien lapsien) kiduttaminen, raiskaaminen ja tappaminen ei ahdista teitä, mutta yhden lapsen raiskaaminen ahdistaa?
      Häh? Mitä tekemistä lemmikkien nimilä on asten raiskaamisen kanssa? Jos joku antaa koiralleen nimen "Hitler", niin enemmäkseen hupaisalta se kulostaa: "Hitler, istu!" "Hitler, anna tassu!" "Hitler, nouda!" "Hitler, kieri!" "Hitler leiki kuollutta!" :D Lasten raiskaaminen on väkivaltaa ja rikos ihmisyyttä vastaan, koiran nimi on vain koiran nimi.

      Lainaa

    107. sairas maailma 13.10.2017 16:05
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      Kettuli: Vaikka oonki mustan huumorin ylin ystävä, ni tosta sarjakuvasta tuli jotenki vastenmielinen olo ó_Ò tunnen kukkien hiljaa kasvavan hatussani
      Sama. Monta mustanhuumorin aihetta menee läpi, jopa omaan uskooni liittyen. Mutta tämä oli vain sairas sarjakuva jonka joku pedari on varmasti tehnyt. Ja mieleen ei tule muuta kuin että tuo on todellista totta ja arkipäivää tuhansille lapsiraukoille :(

      Lainaa

    108. Nillittäjä 16.10.2017 23:10
      Tulos: +12 (20 ääntä)
      Tiedän että aika vanha moka, mutta voisko tohon vikaan laittaa varotuksen että myt on tällasta settiä tulossa, ittelle ainakin tuli tosi huono olo tosta, hyi.

      Lainaa

    109. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Osoittaahan se vähän lukijansa ajatusmaailmasta jos tuollainen kuva oikeasti saa nauramaan...

      Lainaa

    110. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Nimesi: Muistakaa tämä sarjakuva aina, kun joku kutsuu seksipartneriaan sanalla babe tai baby. Sellaisista ihmisistä ainakin minä pysyttelen kaukana.
      No entäs jos se kumppani olisi Babe Ruth? XD

      Lainaa

    111. Tulos: -5 (9 ääntä)
      Veera ei tajua missä kulkee sopivuuden raja. Ramona puolestaan on yksiselitteisesti rasisti.

      Lainaa

    112. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Näin lapsen hyväksikäytön uhrina olleena ei kyllä naurattanut viimeinen. Ekä raiskausvitsit muutenkaan, koska yleensä ne kertoo joku jota ei ole raiskattu ja sen huomaa. Oli miten oli, jos tissit sisältävä tatska pitää laittaa klikkauksen päähän nii miksei sit vittu tätä.

      Lainaa

    113. traumcity 5.1.2019 7:10
      Tulos: -7 (17 ääntä)
      : Näin lapsen hyväksikäytön uhrina olleena ei kyllä naurattanut viimeinen. Ekä raiskausvitsit muutenkaan, koska yleensä ne kertoo joku jota ei ole raiskattu ja sen huomaa. Oli miten oli, jos tissit sisältävä tatska pitää laittaa klikkauksen päähän nii miksei sit vⅰttu tätä.
      Minkä ikäinen lapsi sua hyväksikäytti? Itsehän olen kuullut M.Jackson vitsejä, mutten kertaakaan M.Jacksonin kertomana.

      Lainaa

    114. Tulos: +4 (6 ääntä)
      "...kaverin autosta joka odottaa alhaalla". Herää kysymys että kuinka kauan se akti kesti jos kaveri muka odotti alhaalla sen ajan?

      Lainaa

    115. Hikoileva majava 4.4.2021 6:18
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      Eiköhän tuon sarjakuvan tarkoitus juuri ollutkin saada oksennuksen nousemaan suuhun ja saada ihmiset ajattelemaan. Mielestäni mistä tahansa saa heittää läppää, mutta myös kaikesta saa loukkaantuakin. Minusta sarjakuva oli hyvä. Ja tiedän muitakin seksuaalista väkivaltaa kohdanneita, jotka pitävät aiheeseen liittyvää läppää hauskana. Raskaana oleva kaverinikin heittää läppää lasten tappamisesta, hakkaamisesta, orjuuttamisesta ja siinä ei ole mitään väärää. Eiköhän anneta kaikkien nauraa vitseille, mistä tykkäävät. Se ei kuitenkaan itse henkilöstä kerro mitään. Raiskausvitseille voi nauraa, vaikka olisi itse tullut raiskatuksi eikä näe sitä tekoa mitenkään hyvänä. Mutta monille musta huumori on keino käsitellä näitä traumoja. Monet itsetuhoisetkin ihmiset vitsailevat itsemurhajutuilla, koska se helpottaa oloa.

      Lainaa

    116. Noudettu kolibri 4.4.2021 14:56
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Juunas: "...kaverin autosta joka odottaa alhaalla". Herää kysymys että kuinka kauan se akti kesti jos kaveri muka odotti alhaalla sen ajan?
      " yhdynnän keston keskiarvo on noin 9 minuutta ja mediaani noin 7 minuuttia." Ei tuo mikään pitkä aika ole autossa odotella. Tunteja kestävät fantasiat ovat erikseen.

      Lainaa

    117. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Siis miten nii suomalaisille tuttua? Eikö se oo ihan toinen kulttuuri missä nämä lapsimorsiammet on suosittuja

      Lainaa

    118. Varomaton hämähäkki 3.10.2021 19:36
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      On tosi yliampuvaa ruveta ihmisiä syyttämään pedareiksi sen perusteella, että nauravat alimmalle sarjikselle. Huumorihan usein on myös keino käsitellä asioita, jotka ovat liian vaikeita käsitellä muuten. Mutta vetoaisin minäkin vielä ylläpitoon sen trigger warningin suhteen: sensuuri on väärin, mutta siitähän TW:ssa ei ole kyse. Kyse on muut huomioonottavasta tavasta antaa kunkin määritellä itse, mitä on halukas ja kyvykäs milläkin hetkellä katsomaan/lukemaan. Tuokin on aihe, josta monilla ihmisillä on ihan todellisia traumoja. Ei tarvitse olla edes posttraumaattista stressihäiriötä, että yllättävä altistuminen aiheelle tuolla tapaa voi aiheuttaa pahoja ja pitkäkestoisiakin oireita. Näin trigger warning ennen sarjista jättäisi jokaisen omalle vastuulle, haluaako ja pystyykö tuollaiselle aiheelle altistumaan, sarjista ei tarvitsisi – eikä tulisikaan – sensuroida kokonaan, ja todennäköisesti tältäkin paskamyrskyltä täällä kommenteissa oltaisiin säästytty.

      Lainaa

    119. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Ai huumori on suomalaisille arkipäivää? Lapsiinsekaantuminen taitaa olla kyllä ihan muualla arkipäivää.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: imuri, kuva, musta huumori, sairas, huumori, äitylit

  • Uusimmat

  • Kategoriat