Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 212

Kahden euron riita.
Kirpputorin löytöjä, osa 212

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 17 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1534 (1548 ääntä)
      "TÄMÄ EI OLE MIKÄÄN ÄITYLIT...." kruunas.

      Lainaa

    2. Tulos: +874 (892 ääntä)
      En ole vielä päättänyt kuka tässä on idiootti. Antakaa hetki aikaa miettiä..

      Lainaa

    3. Tulos: +330 (352 ääntä)
      Noniin siis onhan se ihan perseestä jos joku tekee oharit, mutta julikinen draaman haku nyt vissiin ei oo se oikea vaihtoehto. Jos ei kuulu mitään, ni sit jonossa seuraavalle, ja oharit tehny voi sitte vinkua ylläpidolle tai mitä nyt sitten huvittaakaan tehdä. Ja ylläpito voi sit siinä vaiheessa taas tehdä niinku hyväks katsoo, mikä tässä tapauksessa siis ilmeisesti on että capsit päälle ja "oottakaa poistan tän myöhemmin"? Vähän ihme touhua nyt kyl jokaselta osapuolelta tässä. Ei kyl oikeesti jaksa tätä että pitää julkiset draamat repiä kaikesta =_=

      Lainaa

    4. Tulos: +122 (176 ääntä)
      jake: En ole vielä päättänyt kuka tässä on idiootti. Antakaa hetki aikaa miettiä..
      Minä autan... Annika: Se on vain 2€ Joni: Opettele pitämään kiinni sovitusta. Tuo Yp: Pipon kiristystä voi löysätä muutaman pykälän. Toisaalta ymmärrän kyllä kaikkien paitsi Jonin ärsytyksen, Annikalta hukkuu aikaa ja yp:n homma menee huonosti jos ihmiset kirjoittaisivat tuollaisia koko ajan seinälle.

      Lainaa

    5. Tulos: +399 (405 ääntä)
      Minuakin vituttais oharit, vaikka olisin ilmaiseksi antamassa tavaraa (oikeastaan varsinkin silloin). Olen saattanut lykätä kauppareissua tms ihan turhaan. Ja 2 eurolla "myyminen" ei ole tienaamista vaan hyväntekeväisyyttä. Muut asiaan sekaantuneet ovat just niitä, jotka joka facekeskusteluun tulevat tahallaan väärinymmärtämään asioita.

      Lainaa

    6. Tulos: +1 (67 ääntä)
      Kiutu: Minuakin vituttais oharit, vaikka olisin ilmaiseksi antamassa tavaraa (oikeastaan varsinkin silloin). Olen saattanut lykätä kauppareissua tms ihan turhaan. Ja 2 eurolla “myyminen” ei ole tienaamista vaan hyväntekeväisyyttä. Muut asiaan sekaantuneet ovat just niitä, jotka joka facekeskusteluun tulevat tahallaan väärinymmärtämään asioita.
      Muakin vituttaisi, mutta siltikin aika väsyttävää tämmöinen draamalaamailu, yleensäkin. Ja miksi yksinkertaisista asioista pitää tehdä niin vaikeita.

      Lainaa

    7. Vartia / Lukijon käyny 13.6.2017 8:41
      Tulos: +69 (91 ääntä)
      Sen verran raskaan oloinen ylläpitäjä, että eroaisin heti ryhmästä. Miten voi ryhmän ylläpito nousta päähän?

      Lainaa

    8. Tulos: +74 (92 ääntä)
      Rasittava YP, ei ihme, että meni etusivulle avautuminen.

      Lainaa

    9. Tulos: +200 (200 ääntä)
      Sovin kerran kaupat kuudesta tuolista. Olivat melkein 200km päässä mutta mielestäni niin hienot että pitkä matka ei ollut ongelma. Peräkärry perään ja menoksi. Kysyessäni tarkempaa osoitetta myyjä kertoi jo myyneensä tuolit. Ihan vähän harmitti.

      Lainaa

    10. Pelle_Olle 13.6.2017 9:55
      Tulos: +26 (34 ääntä)
      jake: En ole vielä päättänyt kuka tässä on idiootti. Antakaa hetki aikaa miettiä..
      Ei! Viesti poistetaan kun olet lukenut läpi. - YP:n kaverin kaverin serkku!

      Lainaa

    11. Nälkäinen 13.6.2017 11:31
      Tulos: +164 (172 ääntä)
      Itseäni nyt ärsyttää kaikkien oletus siitä että kaksi euroa olisi kaikille yhdentekevä summa. Toki aloittaja sen sanoikin, että hänellä on rahaa, mutta jo ennen sitä oli naurettu että se on vain kaksi euroa. On mulla ainakin opiskellessa ollut tilanteita että kaapit ammottaa tyhjyyttään, kuin myös pankki tili. Olisin vaikka kävellyt kymmenen kilometrin päähän sen kahden euron takia jotta sais jotain ruokaa vatsaansa. Muistakaa siis että toisille itsestäänselvät hilut voi jollekkin olla oikeesti tärkeitä, eikä "vaan kaks euroo :DDDD" :)

      Lainaa

    12. Tulos: +93 (93 ääntä)
      Ymmärrän Annikaa varsin hyvin. Kyllä se vituttaa jos yrittää sopia aikaa jolloin toinen tulee hakemaan jonkun tuotteen x. AIKA ON RAHAA ja mua ainakin suunnattomasti vituttaa turha odottelu.

      Lainaa

    13. Tulos: +12 (18 ääntä)
      "Tämä ei ole mikään äitylit" ihana

      Lainaa

    14. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Joo, kerran tarjosin ilmaiseksi tavaroita fb roskalavalla. Jäi viimeiseksi kerraksi. Hirveä av-jonottelu, ja sitten ei saa ketään kiinni ja joutuu odottelemaan tuntikaupalla että tuliskohan joku sovitusti hakemaan. Eli ehkä kyse ei nyt ollut rahasta, vaan siitä, että oharit ovat todella ärsyttäviä ja hidastavat kaupantekoa

      Lainaa

    15. Tulos: +44 (44 ääntä)
      kurq: Joo, kerran tarjosin ilmaiseksi tavaroita fb roskalavalla. Jäi viimeiseksi kerraksi. Hirveä av-jonottelu, ja sitten ei saa ketään kiinni ja joutuu odottelemaan tuntikaupalla että tuliskohan joku sovitusti hakemaan. Eli ehkä kyse ei nyt ollut rahasta, vaan siitä, että oharit ovat todella ärsyttäviä ja hidastavat kaupantekoa
      Juuri näin! Ja sitten kun teetkin sen "järkevän" ratkaisun eli laitat tavaran menemään eteenpäin kun ostajasta ei kuulu mitään, se soittaa tai viestittääkin ihan pian pahoitellen kuinka auto hajosi tai jotain sen tyylistä. Yrittää vielä tyrkyttää lisää rahaakin kun on niin pahoillaan. Tulee paha mieli kun kuuntelee sitä pettynyttä ääntä kun selität että oli pakko laittaa tavara etiäpäin. Sitten taas yleensä kun parhaimmillaan päivän tai parikin odotat että tyyppi vastaa, oletat että jotain on sattunut ettei pääse ottamaan yhteyttä, niin kyseessä onkin perus kusipää joka ihan töykeyttään ja laiskuuttaan ottaa aikansa, ja vielä kaiken päälle juoksuttaa turhaan vähintäänkin kerran tai antaa sun istua kotona niin ettet uskalla lähteä mihinkään kun se pitäisi kohta olla ovella hakemassa sovittu esine, lopulta ilmoittaakseen ettei pääsekään juuri nyt tulemaan.

      Lainaa

    16. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 23.6.2017 10:04
      Tulos: -10 (14 ääntä)
      jake: En ole vielä päättänyt kuka tässä on idiootti. Antakaa hetki aikaa miettiä..
      Sä :)

      Lainaa

    17. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Mikä tässä on niin vaikeaa? Jos ihminen ei nouda tavaraa ilmoittamanaan ajankohtana, ilmoita ko. henkilölle, että kauppa on peruttu tai että hänellä on x minuuttia/tuntia/päivää aikaa tulla hakemaan puuhökötyksensä ennen kuin annat sen seuraavalle halukkaalle. Asiaan ei tarvitse sotkea ulkopuolisia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, varaus, nouto, haku, ilmainen, valitus, avautuminen