Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 212

Suurenna näkymä

17 kommenttia

 1. mömn kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +1370 (1384 ääntä)

  “TÄMÄ EI OLE MIKÄÄN ÄITYLIT….” kruunas.

    Lainaa

 2. jake kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +791 (809 ääntä)

  En ole vielä päättänyt kuka tässä on idiootti. Antakaa hetki aikaa miettiä..

    Lainaa

 3. Noni kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +293 (315 ääntä)

  Noniin siis onhan se ihan perseestä jos joku tekee oharit, mutta julikinen draaman haku nyt vissiin ei oo se oikea vaihtoehto. Jos ei kuulu mitään, ni sit jonossa seuraavalle, ja oharit tehny voi sitte vinkua ylläpidolle tai mitä nyt sitten huvittaakaan tehdä. Ja ylläpito voi sit siinä vaiheessa taas tehdä niinku hyväks katsoo, mikä tässä tapauksessa siis ilmeisesti on että capsit päälle ja “oottakaa poistan tän myöhemmin”? Vähän ihme touhua nyt kyl jokaselta osapuolelta tässä.

  Ei kyl oikeesti jaksa tätä että pitää julkiset draamat repiä kaikesta =_=

    Lainaa

 4. Jeps kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +105 (157 ääntä)

  jake:
  En ole vielä päättänyt kuka tässä on idiootti. Antakaa hetki aikaa miettiä..

  Minä autan…
  Annika: Se on vain 2€
  Joni: Opettele pitämään kiinni sovⅰtusta. Tuo
  Yp: Pipon kiristystä voi löysätä muutaman pykälän.
  Toisaalta ymmärrän kyllä kaikkien paitsi Jonin ärsytyksen, Annikalta hukkuu aikaa ja yp:n homma menee huonosti jos ihmiset kirjoittaisivat tuollaisia koko ajan seinälle.

    Lainaa

 5. Kiutu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +366 (372 ääntä)

  Minuakin vⅰtuttais oharit, vaikka olisin ilmaiseksi antamassa tavaraa (oikeastaan varsinkin silloin). Olen saattanut lykätä kauppareissua tms ihan turhaan. Ja 2 eurolla “myyminen” ei ole tienaamista vaan hyväntekeväisyyttä. Muut asiaan sekaantuneet ovat just niitä, jotka joka facekeskusteluun tulevat tahallaan väärinymmärtämään asioita.

    Lainaa

 6. JPT kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (60 ääntä)

  Kiutu:
  Minuakin vⅰtuttais oharit, vaikka olisin ilmaiseksi antamassa tavaraa (oikeastaan varsinkin silloin). Olen saattanut lykätä kauppareissua tms ihan turhaan. Ja 2 eurolla “myyminen” ei ole tienaamista vaan hyväntekeväisyyttä. Muut asiaan sekaantuneet ovat just niitä, jotka joka facekeskusteluun tulevat tahallaan väärinymmärtämään asioita.

  Muakin vⅰtuttaisi, mutta siltikin aika väsyttävää tämmöinen draamalaamailu, yleensäkin. Ja miksi yksinkertaisista asioista pitää tehdä niin vaikeita.

    Lainaa

 7. Vartia / Lukijon käyny kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +69 (83 ääntä)

  Sen verran raskaan oloinen ylläpitäjä, että eroaisin heti ryhmästä.
  Miten voi ryhmän ylläpito nousta päähän?

    Lainaa

 8. Just kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +72 (82 ääntä)

  Rasittava YP, ei ihme, että meni etusivulle avautuminen.

    Lainaa

 9. Pluri kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +184 (184 ääntä)

  Sovin kerran kaupat kuudesta tuolista. Olivat melkein 200km päässä mutta mielestäni niin hienot että pitkä matka ei ollut ongelma. Peräkärry perään ja menoksi. Kysyessäni tarkempaa osoitetta myyjä kertoi jo myyneensä tuolit. Ihan vähän harmitti.

    Lainaa

 10. Pelle_Olle kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +21 (29 ääntä)

  jake:
  En ole vielä päättänyt kuka tässä on idiootti. Antakaa hetki aikaa miettiä..

  Ei! Viesti poistetaan kun olet lukenut läpi. – YP:n kaverin kaverin serkku!

    Lainaa

 11. Nälkäinen kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +145 (153 ääntä)

  Itseäni nyt ärsyttää kaikkien oletus siitä että kaksi euroa olisi kaikille yhdentekevä summa. Toki aloittaja sen sanoikin, että hänellä on rahaa, mutta jo ennen sitä oli naurettu että se on vain kaksi euroa. On mulla ainakin opiskellessa ollut tilanteita että kaapit ammottaa tyhjyyttään, kuin myös pankki tili. Olisin vaikka kävellyt kymmenen kilometrin päähän sen kahden euron takia jotta sais jotain ruokaa vatsaansa.

  Muistakaa siis että toisille itsestäänselvät hilut voi jollekkin olla oikeesti tärkeitä, eikä “vaan kaks euroo :DDDD” :)

    Lainaa

 12. tantta kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +84 (84 ääntä)

  Ymmärrän Annikaa varsin hyvin. Kyllä se vⅰtuttaa jos yrittää sopia aikaa jolloin toinen tulee hakemaan jonkun tuotteen x. AIKA ON RAHAA ja mua ainakin suunnattomasti vⅰtuttaa turha odottelu.

    Lainaa

 13. Ciara kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +8 (14 ääntä)

  “Tämä ei ole mikään äitylit” ihana

    Lainaa

 14. kurq kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +58 (58 ääntä)

  Joo, kerran tarjosin ilmaiseksi tavaroita fb roskalavalla. Jäi viimeiseksi kerraksi. Hirveä av-jonottelu, ja sitten ei saa ketään kiinni ja joutuu odottelemaan tuntikaupalla että tuliskohan joku sovⅰtusti hakemaan. Eli ehkä kyse ei nyt ollut rahasta, vaan siitä, että oharit ovat todella ärsyttäviä ja hidastavat kaupantekoa

    Lainaa

 15. Niks kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +32 (32 ääntä)

  kurq:
  Joo, kerran tarjosin ilmaiseksi tavaroita fb roskalavalla. Jäi viimeiseksi kerraksi. Hirveä av-jonottelu, ja sitten ei saa ketään kiinni ja joutuu odottelemaan tuntikaupalla että tuliskohan joku sovⅰtusti hakemaan. Eli ehkä kyse ei nyt ollut rahasta, vaan siitä, että oharit ovat todella ärsyttäviä ja hidastavat kaupantekoa

  Juuri näin! Ja sitten kun teetkin sen “järkevän” ratkaisun eli laitat tavaran menemään eteenpäin kun ostajasta ei kuulu mitään, se soittaa tai viestittääkin ihan pian pahoitellen kuinka auto hajosi tai jotain sen tyylistä. Yrittää vielä tyrkyttää lisää rahaakin kun on niin pahoillaan. Tulee paha mieli kun kuuntelee sitä pettynyttä ääntä kun selität että oli pakko laittaa tavara etiäpäin.

  Sitten taas yleensä kun parhaimmillaan päivän tai parikin odotat että tyyppi vastaa, oletat että jotain on sattunut ettei pääse ottamaan yhteyttä, niin kyseessä onkin perus kusipää joka ihan töykeyttään ja laiskuuttaan ottaa aikansa, ja vielä kaiken päälle juoksuttaa turhaan vähintäänkin kerran tai antaa sun istua kotona niin ettet uskalla lähteä mihinkään kun se pitäisi kohta olla ovella hakemassa sovⅰttu esine, lopulta ilmoittaakseen ettei pääsekään juuri nyt tulemaan.

    Lainaa

 16. TapsaRautaMela(nkolia) :^) kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -8 (10 ääntä)

  jake:
  En ole vielä päättänyt kuka tässä on idiootti. Antakaa hetki aikaa miettiä..

  :)

    Lainaa

 17. Kauppamies kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -3 (3 ääntä)

  Mikä tässä on niin vaikeaa?

  Jos ihminen ei nouda tavaraa ilmoittamanaan ajankohtana, ilmoita ko. henkilölle, että kauppa on peruttu tai että hänellä on x minuuttia/tuntia/päivää aikaa tulla hakemaan puuhökötyksensä ennen kuin annat sen seuraavalle halukkaalle.

  Asiaan ei tarvitse sotkea ulkopuolisia.

    Lainaa

 18. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

Kommentoi

Avatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Avainsanat: , , , , , , , ,