Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 149

Kuka näkee maitopurkissa lehmän lisäksi naisen?
Kuvakooste, osa 149 Päivitys: Maitotölkin kuva vaihdettu suuremmaksi.

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +423 (487 ääntä)
      Kapteeni, "ei sipali" tarvitsee nyt vähän valoitusta. Ja lehmän päämerkistä löydän kyllä mallinuken, mutta hiuksilla varustettu naisen yläkroppa meni kyllä ohi.

      Lainaa

    2. Kikkeli Perseeseen 9.3.2017 0:36
      Tulos: +859 (871 ääntä)
      Mietinkin, mihin mun postit on jäänyt viimeisten viikkojen aikana lojumaan...

      Lainaa

    3. Tulos: +265 (307 ääntä)
      En näe mitään toppinaista tai kaulaa tai käsivarsia, ainoastaan sen siluetin. Ja ensimmäistä en tajua ollenkaan... :D

      Lainaa

    4. purppurakruunu 9.3.2017 1:34
      Tulos: +247 (257 ääntä)
      Hidas: En näe mitään toppinaista tai kaulaa tai käsivarsia, ainoastaan sen siluetin. Ja ensimmäistä en tajua ollenkaan…
      Joo auttakaa tän toppinaisen kanssa, etten kuluta seuraavaa puolta vuotta tuijottaen maitopurkkeja suurennuslasien kanssa ja pelkkä "tässä pitäisi näkyä nainen" selityksenä.

      Lainaa

    5. Tulos: +138 (158 ääntä)
      Pisipali.

      Lainaa

    6. Tulos: 0 (104 ääntä)
      Hidas: En näe mitään toppinaista tai kaulaa tai käsivarsia, ainoastaan sen siluetin. Ja ensimmäistä en tajua ollenkaan…
      Varmaan itseironisesti kebebin tekijät kirjoittaneet sipulin sipaliksi

      Lainaa

    7. Aivoverieste 9.3.2017 2:33
      Tulos: -5 (77 ääntä)
      En tiennyt että sipali on juttu, sibale kyllä.

      Lainaa

    8. Tulos: +203 (213 ääntä)
      Tiukan tuijotuksen jälkeen aloin nähdä purkin kyljessä paidattoman (ja päättömän) miehen esittelemässä hauiksiaan. Tässä tapauksessa lehmän silmät ovat miehen nännit.

      Lainaa

    9. Tulos: +42 (52 ääntä)
      EHKÄ näen sen toppinaisen, mutta sillä ei ole kasvoja? Ja sillä on ehkä lierihattu päässä? En oikein voi ymmärtää miten se tuijottaa, jos sen pää kerta on lehmän takana. Jos ajattelee ne siluetit kasvoiksi, ja sinisen hiuksiksi, niin on niinkuin pää... kasvoton.

      Lainaa

    10. Tulos: +27 (37 ääntä)
      Lehmäsetti ois ehkä vähän selkeempi jos tossa näkyis koko kuva eikä vaan cropattu versio, josta se nimenomainen "nainen" on jäänyt pois.

      Lainaa

    11. Jöööö 9.3.2017 5:39
      Tulos: +94 (112 ääntä)
      Ei sipalissa ihan selkeesti lukenu ei sipuli ja jälkeepäin on lisätty toho uun yläpuolelle toi kaari et onki aa

      Lainaa

    12. Tulos: +100 (130 ääntä)
      Naapuri: Kapteeni, “ei sipali” tarvitsee nyt vähän valoitusta.
      Kapteeni ilmoittautuu. Ruokapaikasta on tilattu matkaanlähtevä annos ilman sipulia, mahdollisesti allergian vuoksi, mutta luultavasti siksi, koska annoksen tuleva syöjä ei pidä sipulista. Annoksen pakkaaja on kirjoittanut pakkauksen päälle "ei sipuli", että annoksen erottaisi helposti toisista vastaavista annoksista. Näin annos on helpompi lähettää ravintolasta oikean tilaajan matkaan, ja mikäli samaan osoitteeseen on menossa useampi samanlaiseen rasiaan pakattu annos, niin annoksen tilaajan on helpompi tunnistaa oma annoksensa samannäköisten rasioiden joukosta ilman, että tarvitsee avata ja yrittää silmämääräisesti pähkäillä, mikä on kenellekin. Sana sipuli on kuitenkin vääntynyt sipaliksi. Mokan mukaan se johtuu kirjoittajan huonosta kielitaidosta. Nimimerkki Jöööö sanoi, että sipuli on vasta päämäärässään muokattu sipaliksi, jotta asiasta saattaisiin hauska vitsi, ja tämä on myös mahdollista. Ikkuna auki, haluaisin lentää ulos nyt.

      Lainaa

    13. St. Vitus Dance 9.3.2017 8:46
      Tulos: +85 (85 ääntä)
      Noita Tiinan esittelemän kaltaisia kirjeitä tuli itsellenikin vastaan, silloin kun vielä postia jakelin. Sisällä oli joku nettikasinolappu ja vastaanottajana Perse Orja tai muuta vastaavaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Jep, maitotölkkikuvan pitäisi näkyä kokonaan tai edes alaosa koska enimmäkseen turvan alapuolella se isopehkoinen toppinainen on eikä tuossa läsissä tai mikä tuo päänkuvio onkaan.

      Lainaa

    15. Puolikiero_savolainen 9.3.2017 9:03
      Tulos: +45 (49 ääntä)
      Tiina, se tulee viedä talon ylimmälle johdolle eli suomeksi sille, joka istuu korkeimmalla pallilla fyysisesti talossanne. Kyllä hän tietää mistä on kyse.

      Lainaa

    16. Tulos: +93 (105 ääntä)
      "Luulin että tämä toimii vaan vitsinä mutta sitte se tapahtukin oikeesti. Muilla tämmösiä sattumia?" No onpas kyllä todellinen sattuma. Ihan on kyllä ihmeellistä, että maahanmuuttaja kirjoittaa suomenkielisen sanan väärin. Ja vieläpä ihan ihmeellistä, että samalla tavalla väärin, kuin muut itsensä kanssa samaa kansalaisuutta edustavat. On kyllä ihmeellinen sattuma, on on. Plus tuo a todella näyttää siltä, että kaari olisi lisätty jälkeenpäin niin kuin joku täällä jo mainitsikin.

      Lainaa

    17. Tulos: +91 (91 ääntä)
      Kirje pitää postinumeron perusteella toimittaa Hankasalmelle. Sen verran pieni paikka että ehkä vastaanottaja löytyy pärstän perusteella?

      Lainaa

    18. Tulos: +50 (52 ääntä)
      http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-suomalainen-rasvaton-maito-1l/ Siinä se maitopurkki ja toppinainenkin näkyvillä! :D

      Lainaa

    19. Case closed 9.3.2017 10:17
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      plii: http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-suomalainen-rasvaton-maito-1l/ Siinä se maitopurkki ja toppinainenkin näkyvillä!
      Kiitos! Pelastit päiväni.

      Lainaa

    20. Tulos: +31 (37 ääntä)
      plii: http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-suomalainen-rasvaton-maito-1l/ Siinä se maitopurkki ja toppinainenkin näkyvillä!
      Mulle ei aukea edelleenkään. Ekasta mokasta luin aluksi että siinä rasiassa olisi lukenut pisipali, se olisikin ollut parempi kuin ei sipali...

      Lainaa

    21. Huutokauppias 9.3.2017 10:44
      Tulos: +18 (18 ääntä)
      plii: http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-suomalainen-rasvaton-maito-1l/ Siinä se maitopurkki ja toppinainenkin näkyvillä!
      Siinähän on E.T.

      Lainaa

    22. It's a deal 9.3.2017 11:54
      Tulos: +36 (44 ääntä)
      Oivallinen merkintä, koska muut vaihtoehdot ovat joko se, että sipulinvihaaja/allergikko avaa kaikkien boksit, ronkkii ja nuuskii löytääkseen omansa (joka muuten on aina viimeinen) tai sitten se, että joku vetää kolmasosan annoksesta ja sanoo "muuten hyvä, mutta tästä puuttuu sipuli". :D

      Lainaa

    23. Tulos: +38 (50 ääntä)
      Murmeli: “Luulin että tämä toimii vaan vitsinä mutta sitte se tapahtukin oikeesti. Muilla tämmösiä sattumia?” No onpas kyllä todellinen sattuma. Ihan on kyllä ihmeellistä, että maahanmuuttaja kirjoittaa suomenkielisen sanan väärin. Ja vieläpä ihan ihmeellistä, että samalla tavalla väärin, kuin muut itsensä kanssa samaa kansalaisuutta edustavat. On kyllä ihmeellinen sattuma, on on. Plus tuo a todella näyttää siltä, että kaari olisi lisätty jälkeenpäin niin kuin joku täällä jo mainitsikin.
      Samaa ajattelin, jos on ihmeellinen sattuma että annos jossa on jokin erityistoive on merkitty, niin kannattaisi ehkä tilata muualta. Kyllä yleensä on ihan tapana että allergikkojen, gluteenittomien, nirsojen ja mitä onkaan, annokset merkitään ettei synny sekaannusta. Olettaisin että moka on se että jollain on oikeasti niin elämästä pulaa että vaanii takeawaysafkojensa oikeinkirjoitusta, ja sitten vielä tekee niistä päivityksiä?

      Lainaa

    24. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Hankasalmen postinumero näyttää olevan Kikkelillä, että jos siihen suuntaan?

      Lainaa

    25. Tulos: -42 (62 ääntä)
      Kannattaa pyytää myös ilman rintakarvoja, olen löytänyt lähes jokaisesta tilaamastani pizzasta. Tämän vuoksi nykyään asioin kotipizzassa tai teen pizzani itse.

      Lainaa

    26. Tulos: +66 (68 ääntä)
      Vompatti: Tiukan tuijotuksen jälkeen aloin nähdä purkin kyljessä paidattoman (ja päättömän) miehen esittelemässä hauiksiaan. Tässä tapauksessa lehmän silmät ovat miehen nännit.
      Näistä mulle tulee ihan väkisinkin mieleen yliluonnollisten ilmiöiden ryhmät, joissa ihmiset tiukan tuijotuksen jälkeen näkevät kuvassa kuin kuvassa pirun, enkelin, kissan, naisen, miehen, jeesuksen, vuohen tai naapurin isännän kuvan. Olipa kuvassa kuvattuna sitten paahtoleipä, pyyhepino tai ikkuna.

      Lainaa

    27. Tulos: +9 (11 ääntä)
      no se toppinainen alkaa tuosta lehmän turvasta jos aattelee sitä hiuksina

      Lainaa

    28. Tulos: +13 (15 ääntä)
      plii: http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-suomalainen-rasvaton-maito-1l/ Siinä se maitopurkki ja toppinainenkin näkyvillä!
      plii: http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-suomalainen-rasvaton-maito-1l/ Siinä se maitopurkki ja toppinainenkin näkyvillä!
      Jos joku ei hahmota, niin lehmän alahuuli on naisen otsatukka ja lehmän koko sininen vartalo muodostaa Peggy Bundyn hiuspehkon :)

      Lainaa

    29. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Mä etsin ja etsin viimeisestä kuvasta naista, näin siinä sitten lopulta sentään kohdun ja munasarjat...

      Lainaa

    30. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Aivoverieste: En tiennyt että sipali on juttu, sibale kyllä.
      Tuleeko valkozebale? Ei olee

      Lainaa

    31. kaksmielinen 9.3.2017 18:42
      Tulos: +14 (20 ääntä)
      Ite katoin ensimmäisenä et tarkoittaa naisen yläosana tuota kohtaa et sieraimet olisi tissit ja ne tissit vaan tuijottaa sitä koko ajan aamiaispöydässä. Se ainakin tekee siitä jtutusta hauskemman ja myös sen takia, et jos kommentteja katsoo niin ei ole kovin monelle se tullut mieleen :D

      Lainaa

    32. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Kuinka kauan siitä on, kun Tommi on nähnyt naisen muualla kuin maitopurkin kyljessä?

      Lainaa

    33. King Arthur 9.3.2017 20:44
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Minäpäs näen E.T.:n Sieraimet on silmät ja etujalat käsivarret.

      Lainaa

    34. King Arthur 9.3.2017 20:47
      Tulos: +26 (30 ääntä)
      Niin juu ja jos ravintola-alan työntekijä ei ole koko elämäänsä ollut meikäläisten aakkosten parissa niin tekstattu 'a' näyttää aika samalta kuin tekstattu 'u'. Kirjoittakaapas hätäpäissänne vaikka korealaisia tai arabialaisia merkkejä. :)

      Lainaa

    35. riisikakku 10.3.2017 1:04
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Mulle tulee tosta lehmäkuvasta mieleen ankka. Sieraimet on silmät ja alahuuli nokka.

      Lainaa

    36. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Näin maitopurkissa kyllä naisen. Se hyvä varustelu oli sillä naisella takaraivossa... :D näkikö joku muu? :D

      Lainaa

    37. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Ton kirjeen ohjaisin jollekin näistä "Suomi suomalaisille" -pelleille. Sais sydärin suuttumuksesta.

      Lainaa

    38. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Minä en parhaalla tahdollanikaan näe tuossa naista. Olen yrittänyt mieltää lehmän turvan naisen topiksi ja tisseiksi mutta se häiritsee kun sen jälkeen pitäisi nähdä naisen pää sen yläpuolella, jolloin hahmon pitäisi kaventua eikä leventyä siitä ylöspäin. Pystyn näkemään korkeintaan vain naisen päättömän ja kädettömän torson siluetin turvan yläpuolella tai rintakuva-siluetin turvan alapuolella.

      Lainaa

    39. Tulos: +22 (28 ääntä)
      Eikö tuossa sipale-jutussa ole tosiaan mitään muuta "vitsiä" kuin väärin kirjoitettu sipuli? En tajua ideaa...

      Lainaa

    40. TheSimpsoooooooons 10.3.2017 16:37
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Tuossa maitopurkissa on selvästi Marge Simpson. Ei kellään muulla oo tuollasta korkeeta törötukkaa.

      Lainaa

    41. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Ei tuolla nyt mitään toppinaista ole. Siinä on isosilmäinen viiksimies.

      Lainaa

    42. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Jep: Kannattaa pyytää myös ilman rintakarvoja, olen löytänyt lähes jokaisesta tilaamastani pizzasta. Tämän vuoksi nykyään asioin kotipizzassa tai teen pizzani itse.
      Ja millä ihmeen menetelmällä sinä päättelet niiden olevan juuri rintakarvoja, vai ihanko muuten vaan tulit olemaan rasistisen mukahauska?

      Lainaa

    43. Kouluttaja 11.3.2017 6:43
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      Siis mistä ihmeen topista kaikki kirjoittelee? Toi lehmän nenu on selkeesti daisarit nänneineen :D Valkoisesta silhuetista voi muodostaa kasvot ja kaulan, okei melko pitkän kaulan tosin, ellei daisarit ole kovin roikkuvaa sorttia, ja tummemmasta osasta saa pitkät, hiukan laineilla olevat hiukset.

      Lainaa

    44. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Kikkeli Perseeseen: Mietinkin, mihin mun postit on jäänyt viimeisten viikkojen aikana lojumaan…
      En olisi sinuna täällä omalla nimellä. Tutut voi tunnistaa.

      Lainaa

    45. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Itsehän näen tuossa viiksekkään miehen, jolla on laskettelulasit päässä...

      Lainaa

    46. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Mr.Ällön kirje (muistaako kukaan?) nam nam :D

      Lainaa

    47. Jalopuutoukka 15.3.2017 21:47
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Kala: ...ta asiasta saattaisiin hauska vitsi, ja tämä on myös mahdollista. Ikkuna auki, haluaisin lentää ulos nyt.
      Kalat ei lennä.

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Aivoverieste: En tiennyt että sipali on juttu, sibale kyllä.
      "Tullako valkosipali?" "no joo.." "Ei olee!"

      Lainaa

    49. Vanttera opas 16.12.2022 21:02
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kyllä on "taitavasti" muokattu tuo sipuli sipaliksi. Yhtään ei huomaa että u-kirjaimesta on tehty a-kirjain. Pistää aina miettimään että mikä se saa ihmisen keksimään ja tekemään noita "hauskoja" juttuja someen. Eikö ihan oikeasti tuokaan tuula ole saanut tarpeeksi huomiota, vai mikä näitä riivaa?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, maito, sipuli, kirje, posti, osoite, nainen, lehmä