Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 24

Varmasti monen mielestä tyhmä kysymys, mutta miksi juuri minä?!
Mielensäpahoittajat, osa 24

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1297 (1313 ääntä)
      Niin, miksi juuri minun? Sitä voi ihmetellä ihan itse.

      Lainaa

    2. Tulos: +1018 (1050 ääntä)
      Joku tarvii Snickersin. :I

      Lainaa

    3. Tulos: +531 (545 ääntä)
      Linn olis hyvin voinut lopettaa ajoissa, eikä jatkaa uhriutumista.

      Lainaa

    4. Tulos: +499 (525 ääntä)
      Hiljaa! Vihaan teitä!!

      Lainaa

    5. Tulos: +307 (319 ääntä)
      Linn on jostain aiemmista feissarimokista etäisesti tutun kuuloinen mielensäpahoittaja, mutta mistä?

      Lainaa

    6. Harley Quinn 16.2.2017 1:36
      Tulos: +163 (207 ääntä)
      Mielenterveysparantola olisi sitten seuraava osoite mihin Linn voisi suunnata. Häiriintynyttä.

      Lainaa

    7. Tulos: +310 (314 ääntä)
      diddidii: Linn on jostain aiemmista feissarimokista etäisesti tutun kuuloinen mielensäpahoittaja, mutta mistä?
      http://www.feissarimokat.com/2016/11/viehattava-luonne/ Siitä linkkiä. :)

      Lainaa

    8. ymmärtäjä 16.2.2017 1:54
      Tulos: -150 (326 ääntä)
      itseäkin ärsyttää kun kaikki idiootit tulee kertomaan miten googlesta löytyy kaikki. miksi enää kukaan kysyy mitään ollaan kaikki vaan turpa kii kun googlesta löytyy kaikki. Tiesittekö että tietoa ei löytyisi googlesta ellei ihmiset olis foorumeilla ensin kysynyt asioita että google osaa sitten hakutuloksissa näyttää näitä foorumeita. ei yhtään heru kyllä sympatiaa sammylle

      Lainaa

    9. Tulos: +183 (241 ääntä)
      Sisäisestä kyökkipsykologistani tuntuu edelleen sekä tämän että edellisen mokan perusteella että Linnillä on mielenterveysongelmia jotka vaikuttavat aika huomattavasti siihen miten hän tulkitsee muiden kommentteja. En siksi laittaisi hänen päivityksiään etusivulle.

      Lainaa

    10. Tulos: +118 (130 ääntä)
      Kritiikkaa.

      Lainaa

    11. spamminorsu 16.2.2017 7:08
      Tulos: +94 (116 ääntä)
      Mäkin olen joskus käyttäytynyt tollein, mutta silloin olin tosin 9-vuotias. Nyt vittu oikeesti.

      Lainaa

    12. Tulos: +44 (66 ääntä)
      ymmärtäjä: itseäkin ärsyttää kun kaikki idiootit tulee kertomaan miten googlesta löytyy kaikki. miksi enää kukaan kysyy mitään ollaan kaikki vaan turpa kii kun googlesta löytyy kaikki. Tiesittekö että tietoa ei löytyisi googlesta ellei ihmiset olis foorumeilla ensin kysynyt asioita että google osaa sitten hakutuloksissa näyttää näitä foorumeita. ei yhtään heru kyllä sympatiaa sammylle
      Eihän siinä noin käy. Googlesta löytyy hyvin paljon sellaista tietoa jota on turha "sinne" kirjoittaa toistamisiin. Sitten taas on sellaista tietoa jota "siellä" ei ole. Ja kun kysellään tietoa jota ei googlessa ole, syntyy kysyntää jollekin muulle tiedonlähteelle josta tieto voidaan saada ja kun näin käy usein niin tuo puuttuva tieto pikkuhiljaa kerääntyy netin syövereihin. Kätevää. Ja sitten ei muuta kun paskasiivilä käteen ja kauhomaan!

      Lainaa

    13. Maailma pelastuu 16.2.2017 7:11
      Tulos: -58 (84 ääntä)
      Ja kyseinen henkilö ajatteli sitten vielä lisääntyä

      Lainaa

    14. Tulos: -126 (174 ääntä)
      Onks tää se Linn Andersson?

      Lainaa

    15. Rototiltti 16.2.2017 8:34
      Tulos: +68 (84 ääntä)
      Sääliksi kyllä käy tuo Linn. Ilmiselvästi tarvitseisi apua. Eri asia sitten on tarvitseeko toisten kertoa sitä hänelle julkisella seinällä.

      Lainaa

    16. Pelle_Olle 16.2.2017 8:44
      Tulos: +24 (46 ääntä)
      Onsvaltti: Joku tarvii Snickersin. :I
      Kiitos! Piristi päivää!

      Lainaa

    17. Tulos: +118 (150 ääntä)
      Onhan se kyllä aika ärsyttävää, kun kysyy kysymyksen ja toiset käskevät googlettamaan. Googlesta löytyy usein vastaukseksi monia eri lähteitä, joissa asia ilmaistaan hyvin perusteellisesti. Se on kivaa niille, jotka haluavat perehtyä asiaan, mutta ikävää niille, jotka haluavat vain kuulla yksinkertaisen vastauksen yksinkertaiseen kysymykseen. Sen takia jotkin kysymykset on helpompi kysyä suoraan toisilta ihmisiltä, josko joku tietäisi asiasta jo entuudestaan ja osaisi kertoa sinulle suoraan sen yhden pääpointin, jota haet. Puhumattakaan siitä, että netistä hakemalla löytyy usein ristiriitaista tai vaikeaselkoista tietoa. Ja ihan turha valittaa, että ihmiset ovat laiskoja kun eivät jaksa lukea yhtä tekstisivua löytääkseen vastauksen kysymykseensä. Me elämme aikaa, jona juusto ostetaan valmiiksi raastettuna, tekstit tulostetaan koneelta käsinkopioimisen sijaan ja suunnilleen kaikilla on taskussaan pikku kone, jolla tehdään kaikki maailman asiat paitsi syöminen ja kakkiminen (vaikka noidenkin suorittamisessa tuo laite voi auttaa). Nopeuden ja vaivattomuuden aikana on ihan luonnollista haluta nopeita ja vaivattomia vastauksia. Linnillä on hyvä pointti, vaikkakin vähemmän hyvä reaktio.

      Lainaa

    18. Sano ei jeesukselle 16.2.2017 10:49
      Tulos: +136 (158 ääntä)
      jebukebu: Onks tää se Linn Andersson?
      Googlen mukaan Linn Andersson on ainakin joku ruotsalainen bloggaaja. Li Andersson taasen on vasemmistoliiton kansanedustaja. Ehkä sunkin ois kannattanu kokeilla googlea tiedonhakuun.

      Lainaa

    19. Tulos: +62 (76 ääntä)
      Kala: Onhan se kyllä aika ärsyttävää, kun kysyy kysymyksen ja toiset käskevät googlettamaan. Googlesta löytyy usein vastaukseksi monia eri lähteitä, joissa asia ilmaistaan hyvin perusteellisesti. Se on kivaa niille, jotka haluavat perehtyä asiaan, mutta ikävää niille, jotka haluavat vain kuulla yksinkertaisen vastauksen yksinkertaiseen kysymykseen. Sen takia jotkin kysymykset on helpompi kysyä suoraan toisilta ihmisiltä, josko joku tietäisi asiasta jo entuudestaan ja osaisi kertoa sinulle suoraan sen yhden pääpointin, jota haet. Puhumattakaan siitä, että netistä hakemalla löytyy usein ristiriitaista tai vaikeaselkoista tietoa. Ja ihan turha valittaa, että ihmiset ovat laiskoja kun eivät jaksa lukea yhtä tekstisivua löytääkseen vastauksen kysymykseensä. Me elämme aikaa, jona juusto ostetaan valmiiksi raastettuna, tekstit tulostetaan koneelta käsinkopioimisen sijaan ja suunnilleen kaikilla on taskussaan pikku kone, jolla tehdään kaikki maailman asiat paitsi syöminen ja kakkiminen (vaikka noidenkin suorittamisessa tuo laite voi auttaa). Nopeuden ja vaivattomuuden aikana on ihan luonnollista haluta nopeita ja vaivattomia vastauksia. Linnillä on hyvä pointti, vaikkakin vähemmän hyvä reaktio.
      Tämä oli juuri se, mitä tulin itsekin kommentoimaan, säästit minulta paljon vaivaa ;) Linnin reaktio oli täysin ylimitoitettu, mutta vaikka Sammy ei sitä tarkoittanutkaan, kyllä minustakin kuulostaa kettuilulta tulla ohjaamaan googleen vastaamatta kysymykseen oikeasti. Implisiittinen "sinun olisi pitänyt osata tämä itse". Sammy ehkä ajatteli sen oikean tiedonlähteen äärelle ohjaamisesta, vähän kuin työtä tarvitsevalle sanoisi, että "menepä käymään TE-toimistossa" tai polvivaivaa valittavalle kysymys "oletko käynyt lääkärissä". Google kuitenkin on aika paljon epämääräisempi (ja vähemmän luotettava lähde), jolloin siitä muodostuu enemmän ohje oikeanlaisesta tavasta etsiä tietoa: tee itse, selvitä, älä nojaudu toisiin.

      Lainaa

    20. Tulos: +7 (53 ääntä)
      Norriska: Sisäisestä kyökkipsykologistani tuntuu edelleen sekä tämän että edellisen mokan perusteella että Linnillä on mielenterveysongelmia jotka vaikuttavat aika huomattavasti siihen miten hän tulkitsee muiden kommentteja. En siksi laittaisi hänen päivityksiään etusivulle.
      Joo, mutta koska Linn ei ole imettävä äiti, niin tässä ei oo mitään väärää

      Lainaa

    21. Tulos: -18 (34 ääntä)
      On tainnut jäädä aamulääkkeet ottamatta ja lääkitys hommaamatta. Ei ole Linnillä kaikki muumit laaksossa.

      Lainaa

    22. Tulos: -16 (46 ääntä)
      Aikoinaan yks kaveri läks facebook-kaverilistalta, kun kyllästyin googlena toimimiseen hänelle.

      Lainaa

    23. Tulos: +68 (86 ääntä)
      Kala.: Aikoinaan yks kaveri läks facebook-kaverilistalta, kun kyllästyin googlena toimimiseen hänelle.
      Niin, hänen vikahan se oli että sinä päätit kerran toisensa jälkeen toimia googlena.

      Lainaa

    24. Tulos: -12 (24 ääntä)
      Sairasta touhua

      Lainaa

    25. Anneli Persvago 16.2.2017 14:22
      Tulos: -112 (138 ääntä)
      Tyypillinen lesbofeministi.

      Lainaa

    26. Tulos: -56 (90 ääntä)
      Nämä on niitä ihmisiä kun miettii että onko näitä hakattu liikaa vai liian vähän lapsena.

      Lainaa

    27. Tulos: +31 (41 ääntä)
      Harley Quinn: Mielenterveysparantola olisi sitten seuraava osoite mihin Linn voisi suunnata. Häiriintynyttä.
      Samaa mieltä. Mut ei mitenkään pahalla.

      Lainaa

    28. Tulos: +3 (65 ääntä)
      Fm-tiimi, siinä missä kanssaihmisetkin, vois pikkusen harkita onko mt-ongelmaisten aivopieruilut tarpeellista julkaista netissä muille naureskeltavaksi. Tän ja edellisen perusteella nyt kantani ilmaisen.

      Lainaa

    29. Tulos: -10 (24 ääntä)
      Voi pahus: Fm-tiimi, siinä missä kanssaihmisetkin, vois pikkusen harkita onko mt-ongelmaisten aivopieruilut tarpeellista julkaista netissä muille naureskeltavaksi. Tän ja edellisen perusteella nyt kantani ilmaisen.
      Valitteluni vielä, tarkoitan siis toissamokaa.

      Lainaa

    30. Tulos: +10 (24 ääntä)
      spamminorsu: Mäkin olen joskus käyttäytynyt tollein, mutta silloin olin tosin 9-vuotias. Nyt vittu oikeesti.
      Mä olin 12.

      Lainaa

    31. Tulos: -5 (39 ääntä)
      Kala: Onhan se kyllä aika ärsyttävää, kun kysyy kysymyksen ja toiset käskevät googlettamaan. Googlesta löytyy usein vastaukseksi monia eri lähteitä, joissa asia ilmaistaan hyvin perusteellisesti. Se on kivaa niille, jotka haluavat perehtyä asiaan, mutta ikävää niille, jotka haluavat vain kuulla yksinkertaisen vastauksen yksinkertaiseen kysymykseen. Sen takia jotkin kysymykset on helpompi kysyä suoraan toisilta ihmisiltä, josko joku tietäisi asiasta jo entuudestaan ja osaisi kertoa sinulle suoraan sen yhden pääpointin, jota haet. Puhumattakaan siitä, että netistä hakemalla löytyy usein ristiriitaista tai vaikeaselkoista tietoa. Ja ihan turha valittaa, että ihmiset ovat laiskoja kun eivät jaksa lukea yhtä tekstisivua löytääkseen vastauksen kysymykseensä. Me elämme aikaa, jona juusto ostetaan valmiiksi raastettuna, tekstit tulostetaan koneelta käsinkopioimisen sijaan ja suunnilleen kaikilla on taskussaan pikku kone, jolla tehdään kaikki maailman asiat paitsi syöminen ja kakkiminen (vaikka noidenkin suorittamisessa tuo laite voi auttaa). Nopeuden ja vaivattomuuden aikana on ihan luonnollista haluta nopeita ja vaivattomia vastauksia. Linnillä on hyvä pointti, vaikkakin vähemmän hyvä reaktio.
      Voi olla, mutta mitä ihmeen arvoa on pelkällä vastauksella jos kyse ei ole mielipide- tai henkilökohtainen kokemus -tyyppisistä asioista? Mistä sen voi, noniin, tietää, onko jollakulla oikeasti infoa vai mutua tai pelkkää mielipidettä? Joko voi hakea luotettavan lähteen ja nähdä sen vaivan, tai muuten ihan vain arvata itse, kaipa oma arvaukseni on yhtä hyvä kuin jonkun muunkin.

      Lainaa

    32. Tulos: +23 (37 ääntä)
      Voi hyvä luoja ota minut jo pois täältä

      Lainaa

    33. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Voi pahus: Fm-tiimi, siinä missä kanssaihmisetkin, vois pikkusen harkita onko mt-ongelmaisten aivopieruilut tarpeellista julkaista netissä muille naureskeltavaksi. Tän ja edellisen perusteella nyt kantani ilmaisen.
      Tarkoitat hyvää ja arvostan sitä. Ongelma on siinä, että meidän on parin screenshotin perusteella vaikea täysin varmasti sanoa onko joku randomi mieleltään sairas, kusipää vaiko kenties pelkkä trolli

      Lainaa

    34. Entinen imettäjä 17.2.2017 6:54
      Tulos: +21 (33 ääntä)
      joopajoo: http://www.feissarimokat.com/2016/11/viehattava-luonne/ Siitä linkkiä.
      Toinen kysyy asiallisen kysymyksen ja sinä linkkaat vastaukseksi linkin. Törkeää! Mä vihaan sua. Ei millään pahalla. Minustakin on ärsyttävää, kun monet käskevät vastaukseksi katsoa Googlesta. Nykyään jokainen nettiä käyttävä on tietoinen hakukonemahdollisuudesta, joten jos ei sitä käytä, niin siihen on varmaan jokin syy. Yleensä kai se, että halutaan viritellä keskustelua aiheesta. Nykyään vaan ollaan niin vieraantuneita normaaleista kommunikointikäytännöistä, että pitää varoa jo livekeskusteluissakin pohtimasta mitään todellista kysymystä, koska joku kaivaa heti kännyn esiin ja alkaa kaivaa vastausta sieltä keskustelun sijaan. Toki Linnin reaktio olo ylimitoitettu, siitä nyt ei pääse mihinkään. Enkä mä oikeasti vihaa ketään.

      Lainaa

    35. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Sannni: Voi olla, mutta mitä ihmeen arvoa on pelkällä vastauksella jos kyse ei ole mielipide- tai henkilökohtainen kokemus -tyyppisistä asioista? Mistä sen voi, noniin, tietää, onko jollakulla oikeasti infoa vai mutua tai pelkkää mielipidettä? Joko voi hakea luotettavan lähteen ja nähdä sen vaivan, tai muuten ihan vain arvata itse, kaipa oma arvaukseni on yhtä hyvä kuin jonkun muunkin.
      Hyvä kysymys, mutta unohdit erään internet-fysiikan lain. Nimittäin, jos julkisella internet-sivulla esitetään kysymys, ja sitten siihen kysymykseen esitetään julkisesti väärä vastaus, niin tietyn, matemaattisesti laskettavissa olevan ajan kuluttua paikalle on ilmaantunut matemaattisesti laskettavissa oleva määrä ihmisiä, jotka kilvan yrittävät esittää väärän vastauksen perään oman, oikean vastauksensa. He esittävät vastauksensa jokainen omin sanoin ja esittävät vastauksensa tueksi niin paljon perusteita, kuin vain keksivät. Eikä heitä pysäytä mikään. Sitten tarvitsee vain silmäillä heidän kommenttinsa läpi ja katsoa, mikä on kaikkein yleisin väite niiden joukossa. Tämä laki ei päde tilanteisiin, joissa kysytään matematiikan laskujärjestyssopimusta koskeva kysymys, mutta esim. ylläolevan kaltaisiin lakikysymyksiin tämä kyllä toimii. Tässä tapauksessa pitäisi katsoa, onko yleisempi vastaus "toisesta tulee automaattisesti äiti" vai "pitää adoptoida". Ja sitten jos kysymyksen esittää yksityisemmässä ympäristössä, kuten pelkästään omille facebook-kavereilleen, niin kyseisessä ympäristössä olevat henkilöt ovat luultavasti hieman tutumpia kysyjälle. Tällöin kysyjällä on pieni kuva siitä, kuka on todennäköisemmin luotettava vastaaja. Silloin hän tietää, että kannattaa mieluummin uskoa sitä kaveria, joka on lukenut lakia eikä sen vuoksi kehtaisi tulla tunnetuksi sinä kaveripiirinsä jäsenenä, joka vastaa lakia koskeviin kysymyksiin väärin. Tai sitä sateenkaarikaveria, joka omasta mielenkiinnostaan on omistautunut näiden asioiden selvittämiselle. Ja että kannattaisi joka tapauksessa olla kuuntelematta sitä peruskoulun ja elämämkovakorkea-koulun käynyttä, homovastaista huutajaa, joka ei ole vielä tähänkään päivään mennessä ymmärtänyt faktakysymyksen ja mielipidekysymyksen eroa.

      Lainaa

    36. Tulos: -80 (88 ääntä)
      Miksi adoptio oikeuden pitäisi koskea sateenkaaria? Adoptiojonot on aivan hirveät muutenkin ja tarvitaanko sateenkaarilta yhtä kovat vaatimukset, kuin heteropareilta? uskallan epäillä...

      Lainaa

    37. Tulos: +61 (65 ääntä)
      NoHomo: Miksi adoptio oikeuden pitäisi koskea sateenkaaria? Adoptiojonot on aivan hirveät muutenkin ja tarvitaanko sateenkaarilta yhtä kovat vaatimukset, kuin heteropareilta? uskallan epäillä…
      Miksei tarvittaisi?

      Lainaa

    38. Tulos: -56 (72 ääntä)
      Anneli Persvago: Tyypillinen lesbofeministi.
      Jep! Haluaa aivopestä lapsesta vasemmistolaishipin joka ei tiedä omaa sukupuoltaan, koska äiti ei sitä kerro ja kutsuu häntä henkilöksi.

      Lainaa

    39. Tulos: +3 (19 ääntä)
      "Sehän eskaloitu yhtäCCii"

      Lainaa

    40. Tulos: +62 (72 ääntä)
      NoHomo: Jep! Haluaa aivopestä lapsesta vasemmistolaishipin joka ei tiedä omaa sukupuoltaan, koska äiti ei sitä kerro ja kutsuu häntä henkilöksi.
      Painukaas nyt lapset takaisin sinne ylilaudalle, hus hus! Ei mutta ihan tosissaan, olen huomannut, että täällä on viimeaikoina kommenttien taso laskenut kuin aasin häntä. Ei sillä, etteikö täällä olisi idiootteja liikkunut aikaisemminkin, mutta tällainen elämämkoululainen huutelu on selvästi lisääntynyt. Aikaisemmin hauskat ja älykkäätkin kommentit olivat osa mokia, mutta nykyään niitä ei viitsisi edes lukea.

      Lainaa

    41. Mother of Vile Excrement 17.2.2017 15:16
      Tulos: +13 (33 ääntä)
      S: Painukaas nyt lapset takaisin sinne ylilaudalle, hus hus! Ei mutta ihan tosissaan, olen huomannut, että täällä on viimeaikoina kommenttien taso laskenut kuin aasin häntä. Ei sillä, etteikö täällä olisi idiootteja liikkunut aikaisemminkin, mutta tällainen elämämkoululainen huutelu on selvästi lisääntynyt. Aikaisemmin hauskat ja älykkäätkin kommentit olivat osa mokia, mutta nykyään niitä ei viitsisi edes lukea.
      Kiitos S, olen huomannut. Täällä on vaan jotain teini-iän hädintuskin ohittaneita besserwissereitä, jotka on joka käänteessä pätemässä ja neuvomassa mitä toiset saa sanoa ja mitä ei, ja toiset alkaa heti vuodattaa asiasta kuin asiasta puolta elämäntarinaansa, mikä ei ketään kiinnosta ja zzzzzzzzzzzzzzz. Joskus oli niitä nokkelia ja hauskojakin kommentteja, mutta tästä on tullut yksi hemmetin leikkikenttä.

      Lainaa

    42. Tulos: +15 (15 ääntä)
      joopajoo: http://www.feissarimokat.com/2016/11/viehattava-luonne/ Siitä linkkiä.
      Ihan helmihän Linn on feissarimokille. Kuten Justiina aikoinaan!

      Lainaa

    43. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Tiedän tuon tyypin. Kyseinen ihminen postaa näitä juttuja facebookin sinkku-ryhmissä alvariinsa. Aina hänet ymmärretään väärin, aina vika on muissa, häntä aina haukutaan yms. Sitten vaatii kuitenkin siltä potentiaaliselta ukolta ja juttukavereiltaankin mm. korkeaa koulutustasoa, ei lapsia (ja tämä vaatimus pätee ihan kavereihinkin) yms.

      Lainaa

    44. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Käy sääliksi tuo Linn. Olen yhdessä samassa ryhmässä hänen kanssaan, ja hän on kyllä todella pahasti katkeroitunut. Ehkä mielenterveysongelmiakin taustalla, ehkä vain kokemusten tai omien tunteidenhallintakeinojen puuttumisen takia huono asenne. (Ja itse masennuksesta kärsivänä kuvittelin joskus olevani liian negatiivinen.) Pahinta on, että Linnille ei voi sanoa _mitään_ saamatta palkaksi valitusta. Että jos haluaisikin auttaa tai osoittaa välittämistä, niin ei mene perille.

      Lainaa

    45. Tulos: +2 (14 ääntä)
      ymmärtäjä: itseäkin ärsyttää kun kaikki idiootit tulee kertomaan miten googlesta löytyy kaikki. miksi enää kukaan kysyy mitään ollaan kaikki vaan turpa kii kun googlesta löytyy kaikki. Tiesittekö että tietoa ei löytyisi googlesta ellei ihmiset olis foorumeilla ensin kysynyt asioita että google osaa sitten hakutuloksissa näyttää näitä foorumeita. ei yhtään heru kyllä sympatiaa sammylle
      No itte asiassa Google käy läpi sivujen sisällön ja arvioi sen perusteella kuinka olennainen se on mihinkin hakutulokseen. Toki tommoset linkkaukset on osa kuvioita, mutta hakukoneet pyrkii niistä yhä enemmän eroon. Sen sijaan sama vaiva menee sen kysymyksen kirjottamiseen googleen. Googlekin pyrkii antamaan sen vastauksen heti jopa siinä omalla sivullaan paljon puhutussa pikku infolaatikossa. Sitten joku kuitenkin laittaa sen Facebookiin ja odottaa että joku muu googlettaa sen hänen puolestaan.

      Lainaa

    46. Tulos: +2 (28 ääntä)
      Vaikka tolla Linnillä on menee reagoinnit ihan selkeästi yli, itse en voi kyllä sietää ihmisiä, jotka tulee pätemään, että "googleta". Se vain kertoo siitä että pätijä "googleta" ei a. itse tiedä vastausta b. tuntee silti tarvetta loistaa paremmuudellaan kysyjää kohtaan ja c. on kuitenkin niin laiska, ettei itse jaksa kuitenkaan googlettaa vastausta ja vastata sen jälkeen oikealla vastauksella.

      Lainaa

    47. Tulos: +9 (21 ääntä)
      gerard: Niin, hänen vikahan se oli että sinä päätit kerran toisensa jälkeen toimia googlena.
      No ei se minunkaan vika ole, jos kaveri kerta toisensa jälkeen kyselee tyyliin kauanko perunoita pitää keittää. Ja kyllä olin sanonut monesti, että katso vittu sieltä googlesta itse.

      Lainaa

    48. Tulos: -12 (18 ääntä)
      Kritiikkaa pimpsassa?

      Lainaa

    49. Tulos: +7 (9 ääntä)
      joopajoo: http://www.feissarimokat.com/2016/11/viehattava-luonne/ Siitä linkkiä.
      Joo veikkaisin aika vahvasti että on sama. Pyörii muutamassa samassa ryhmässä mun kanssa ja on kyllä jännä epeli...

      Lainaa

    50. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Norriska: Sisäisestä kyökkipsykologistani tuntuu edelleen sekä tämän että edellisen mokan perusteella että Linnillä on mielenterveysongelmia jotka vaikuttavat aika huomattavasti siihen miten hän tulkitsee muiden kommentteja. En siksi laittaisi hänen päivityksiään etusivulle.
      Hän on myös suomenruotsalainen ja/tai ainakin asuu Pohjanmaan rannikolla joten jotkut sanavalinnat saattavat monesti kuulostaa suomalaisen korvaan melko karskilta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mielensäpahoittaja, sateenkaariperhe, adoptio, lapset