Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 75

Ehkä typerin kassa...
Kohtaamisia kaupoilla, osa 75

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Pinkkihinkki 26.1.2017 2:06
      Tulos: +1403 (1419 ääntä)
      Hohoho, Ilkalla ei nyt ihan mennyt putkeen.

      Lainaa

    2. Tulos: +343 (385 ääntä)
      Onko tuo ensimmäinen joku muka-hauska kiertoviesti? Mietin vaan ku mun vähän vanhemmalla FB-kaverilla oli ihan samanlainen postaus joku aika sitten...

      Lainaa

    3. Tulos: +581 (591 ääntä)
      Ilkkaa on nyt kusetettu pahemman kerran.

      Lainaa

    4. Tulos: +152 (192 ääntä)
      Hieno homma Ilkka vai IIkka

      Lainaa

    5. Tulos: +211 (221 ääntä)
      Mari: Onko tuo ensimmäinen joku muka-hauska kiertoviesti? Mietin vaan ku mun vähän vanhemmalla FB-kaverilla oli ihan samanlainen postaus joku aika sitten…
      Kyllä, ensimmäinen on jo vanha kiertokirje.

      Lainaa

    6. purppurakruunu 26.1.2017 2:32
      Tulos: +516 (618 ääntä)
      Eikö FM-teamilla tai lähettäjällä ole ikinä unohtunut lompakko kauppareissulla himaan, vai miksi tuo oli niin hauskaa, että tänne asti pääsi?

      Lainaa

    7. Tulos: -5 (57 ääntä)
      Kyllä ny pitäis Ilikan pikkase marista. :D

      Lainaa

    8. Tulos: +434 (446 ääntä)
      Kyllä minä ainakin valittaisin, jos saisin liian vähän vaihtorahaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +262 (328 ääntä)
      Toi Nooran juttu on minun pahin painajainen. Varmistan kaupassa aina viiden minuutin välein että onhan lompakko matkassa ja siiten jännitän aina, että onko kortilla rahaa varmasti. Ihan sama vaikka juuri olisin tarkistanut ja oli rahaa, jotenkin aina pelottaa että mitä jos se onkin sieltä kadonnut. Kuolisin varmaan jos joskus oikeasti kävisi niinkuin Nooralle.

      Lainaa

    10. Tulos: +176 (182 ääntä)
      Toppaan Nooran mokan: tein saman Japanissa ja koitin siinä sitten naama punaisena sönköttää et hetki pieni, käympä hakemassa lompakon kotoa enkä ees tienny saiko ne miun sönkkäyksestä selvää kun juoksin jo karkuun tilanteesta

      Lainaa

    11. Tulos: -54 (68 ääntä)
      Tulin.

      Lainaa

    12. Tulos: +24 (54 ääntä)
      purppurakruunu: Eikö FM-teamilla tai lähettäjällä ole ikinä unohtunut lompakko kauppareissulla himaan, vai miksi tuo oli niin hauskaa, että tänne asti pääsi?
      Kyä takasivulle pääsee!

      Lainaa

    13. King Arthur 26.1.2017 5:04
      Tulos: +117 (151 ääntä)
      Oonko mä ainoo jolle tota on käynyt kaupassa useemmin kun kerran elämässä? Lompakko on nykyään vanhasta viisastuneena aina mukana mutta se ei takaa että olen muistanut siirtää oikealle tilille rahaa. Kai tätä sattuu joskus kaikille? Vaikka ei sillä, mokahan tuokin on...

      Lainaa

    14. Tulos: -56 (86 ääntä)
      Ilkka vissii kunnon huomiohupakko, kun ei voi asiaa selvittää kassan kanssa, mut voi silti facebookkiin vinkua

      Lainaa

    15. Tulos: +151 (157 ääntä)
      Hillitön ale Jyskillä! Hintoja pudotettu euron merkin verran!

      Lainaa

    16. Paremmin tietäjä 26.1.2017 6:28
      Tulos: +128 (136 ääntä)
      Minä olen jättänyt ostokset kassalle, käynyt hakemassa lompakon kolmen minuutin pyörämatkan päästä ja mennyt maksamaan. Ei kassalla kauan edes kestänyt homma, vetää uusiksi kuitista, oli joku systeemi heillä, vasta uusitut järjestelmät ja ihan pieni lähikauppa. Eiköhän kassahenkilökunnalle ainakin vilkkaimmissa kaupoissa unohtuneet lompakot ole lähes päivittäistä.

      Lainaa

    17. Jussi Pattitussi 26.1.2017 6:59
      Tulos: +146 (146 ääntä)
      Ilkka voittaa elämässä joka päivä tolla meiningillä.

      Lainaa

    18. Tulos: +66 (68 ääntä)
      Nooran kokemus on käyny tutuks. Vahingosta viisastuneena tarkistan ennen kauppaan lähtöä että kyllä,lompakko on kassissa. Viimeisimmän kerran jälkeen opin tarkistamaan myös että se mmaksukortti on siellä eikä esimerkiksi työpuvun taskussa.

      Lainaa

    19. Tulos: -216 (240 ääntä)
      joskus kun huomasin että lompakko oli jäänyt kotiin, heitin vaan tavarat reppuu ja painelin vaan kassan ohi. Mitään eivät huomanneet. Vielä silloin tällöin "unohtuu" lompakko kotiin. :D

      Lainaa

    20. Tulos: -30 (100 ääntä)
      Jokeri: Toi Nooran juttu on minun pahin painajainen. Varmistan kaupassa aina viiden minuutin välein että onhan lompakko matkassa ja siiten jännitän aina, että onko kortilla rahaa varmasti. Ihan sama vaikka juuri olisin tarkistanut ja oli rahaa, jotenkin aina pelottaa että mitä jos se onkin sieltä kadonnut. Kuolisin varmaan jos joskus oikeasti kävisi niinkuin Nooralle.
      Joo kyllähän lompakon kotiin unohtaminen on ihan kuolemaan rinnastettava asia. Vähän ku yrittäisi päästä kotiin, mut avaimet on unohtunut johonkin, siis OMG!

      Lainaa

    21. Ihmettelijä 26.1.2017 8:00
      Tulos: +4 (102 ääntä)
      Liekö mennyt usko ihmisiin liiasta Feissarimokien lukemisesta, kun ymmärsin Ilkan luuleva, että sai liikaa rahaa takaisin. Tuo "No, en valita" + itkunauruhymiö jotenkin anto sen ajatuksen. Vasta kommentteja lukiessa tajusin, että kyseessä saattoikin olla perus "mokailijaa" fiksumpi ja rennompi tyyppi. Toivottavasti!

      Lainaa

    22. Tulos: +131 (135 ääntä)
      Aikoinani kaupassa olin töissä kassalla ja eräällä naisella oli lompakko jäänyt kotiin. No ei siinä mitään tämähän oli arkipäivää siellä. Nainen sanoo että asuu ihan lähellä ja käyn sen nopeasti hakemassa. Ostoksina oli mm. maitoa ja muuta jotka eivät kauaa kestää lämpimässä. No kun hän sitten tuli 4 tunnin päästä takaisin maksamaan ostoksiaan niin oli ihmeissään kun sanoin että kaikki kamat on jo viety takaisin hyllyihin kun ei rouvaa näkynyt eikä kuulunut

      Lainaa

    23. Tulos: -3 (47 ääntä)
      Muutama vuosi sitten kävin konservatorion pääsykokeissa. Kokeet tuntuivat sen verran helpoilta ja soittaminenkin sujui, että olin päivän jälkeen aika varma sisäänpääsystäni. Sen kunniaksi lähdin käymään Subwayssa vielä ennen kotimatkaa ja kassalla huomasin lompakon olevan kotona 55 kilometrin päässä :( Ei ollut enää yhtä iloinen olo.

      Lainaa

    24. Tulos: +52 (76 ääntä)
      Mitä hauskaa Nooran jutussa oli?! Siis tuohan käy joka päivä AINAKIN kahdesti! Terveisin kassa

      Lainaa

    25. Tulos: -24 (52 ääntä)
      Ilkan juttuakaan en erityisesti arvosta. Kyllähän noita välillä käy. Tuskin on kyse typeryydestä vaan huolimattomuudesta. Se konehan kertoo, paljon pitää antaa takaisin. :)

      Lainaa

    26. Tulos: -61 (81 ääntä)
      Pinkkihinkki: Hohoho, Ilkalla ei nyt ihan mennyt putkeen.
      Kuinka niin ei menny? Kassa antoi väärin takaisin (liian vähän) ja ei aikonut edes valittaa, kun kyse oli niin pienestä summasta. Oli vaan "no sattuuhan näitä" asenteella liikkeessä.

      Lainaa

    27. Tulos: +41 (47 ääntä)
      No tämä! Hitto kun olet tarkistanut että kyllä se lompakko on mukana, kyllä kyllä. Mutta mitäs kun kävit eilen illalla tankilla ja laitoitkin pankkikortin vaan takin taskuun ja toki sinulla onkin nyt eri takki päällä...:-|
      enna: Nooran kokemus on käyny tutuks. Vahingosta viisastuneena tarkistan ennen kauppaan lähtöä että kyllä,lompakko on kassissa. Viimeisimmän kerran jälkeen opin tarkistamaan myös että se mmaksukortti on siellä eikä esimerkiksi työpuvun taskussa.

      Lainaa

    28. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Kyllä Ilkkaa mahtaa myöhemmin ärsyttää kun huomaa asian. Olisi varmaan sittenkin kannattanut valittaa.

      Lainaa

    29. Tulos: +21 (33 ääntä)
      King Arthur: Oonko mä ainoo jolle tota on käynyt kaupassa useemmin kun kerran elämässä? Lompakko on nykyään vanhasta viisastuneena aina mukana mutta se ei takaa että olen muistanut siirtää oikealle tilille rahaa. Kai tätä sattuu joskus kaikille? Vaikka ei sillä, mokahan tuokin on…
      Tuo rahan siirtäminen tililtä tilille tapaa unohtua mutta onneksi sen voi nykyään tehdä puhelimella niin ei Alkon kassan tarvitse kauaa odotella.

      Lainaa

    30. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Jep, eka on joku ihme kiertoviesti. Oon tismalleen saman viestin nähnyt muillakin.

      Lainaa

    31. Tulos: +48 (86 ääntä)
      Oikeastiko käy kaivamaan lompakkoa vasta, kun kaikki tuotteet on mennyt kassan läpi? Tuollaiset ovat älyttömän turhauttavia, kun vasta kassalla käydään kaivamaan rahaa/korttia. Ei oo käynyt mielessä ottaa korttia valmiiksi esiin kassalle jonottaessa? Toki, jos ei oo ollu jonoa ja päässyt heti kassalle niin eri juttu, mut näkee niin paljon niitä, jotka jonottaa pitkän tovin ja vasta sitten kassalla käy etsimään korttia lompakosta. Sama, kun mäkkärissä lapsiperhe jonottaa tovin ja vasta sitten kassalle päästyä vanhemmat käy kyselemään mitäs ne lapset haluiskaan syödä..! Arggh

      Lainaa

    32. Tulos: +73 (85 ääntä)
      Just: Kuinka niin ei menny? Kassa antoi väärin takaisin (liian vähän) ja ei aikonut edes valittaa, kun kyse oli niin pienestä summasta. Oli vaan “no sattuuhan näitä” asenteella liikkeessä.
      Jutusta jää epäselväksi luuleeko Ilkka jääneensä voitolle eikä tappiolle vai kokeeko ettei muutamasta kymmenestä sentistä kannata valittaa, mutta jos kyse on jälkimmäisestä niin miksi sitten istuu Facessa ja valittaa kuitenkin, vieläpä nimitellen kassaa (kun huolimattomuusvirheitä kuitenkin sattuu ihan kaikille -tiskin molemmin puolin). Valittaisi joko heti kassalla, jolloin asian voisi korjata, tai ei ollenkaan. Vai haluaako hän ylpeillä että on niin varoissaan että näinkin suunnaton rahanmeno ei tunnu missään? Vaikuttaa nyypältä tyypiltä tulkitsipa miten tahansa.

      Lainaa

    33. Tulos: +19 (39 ääntä)
      En tosiaan tiedä mitä toi kauppajuttu tekee täällä :D mut tää oli siis kaks minuuttia ennen sulkemisaikaa ja myyjästä näki että vitutti.

      Lainaa

    34. hepomiesten tietotoimisto 26.1.2017 11:28
      Tulos: +37 (41 ääntä)
      Ei sitä lompakkoa aina muista ja kaupan kassoille varmaan ihan tavallista, että asiakkaille sattuu. Minä olen pakannut ostokset kassiin ja pyytänyt saada jättää siihen kassalle ja käynyt sitten hakemassa lompakon.

      Lainaa

    35. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Mitäs muita versioita olikaan tuossa ketjukirjeessä? Eikös siinä pitänyt valita joku monesta vaihtoehdosta.

      Lainaa

    36. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Eihän tuo lompakkomoka ole ees nolo. Tai ainakin mulla tota on silloin tällöin sattunut - ei nyt usein, mutta muutaman kerran. Viimeksi olin unohtanut ottaa postin tuoman uuen pankkikortin käyttööni ajoissa, ja kassalla sitten sanottiin että ei korttisi toimi. Heti onneksi hoksasin että jaa, kortti onkin juuri mennyt vanhaksi. Ei se mikään ongelma ollut, ostokset kassalle ostoskassiin oottamaan, 5min vei eestaas matka kotiin noutamaan uusi kortti ja takas kauppaan maksamaan. Ei niitä ostksia tarvitse uusiksi kassakoneelle ottaa jos asuu lähellä ja on nopsa unohtuneet maksuvälineet noutamaan.

      Lainaa

    37. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Sannni: Jutusta jää epäselväksi luuleeko Ilkka jääneensä voitolle eikä tappiolle vai kokeeko ettei muutamasta kymmenestä sentistä kannata valittaa, mutta jos kyse on jälkimmäisestä niin miksi sitten istuu Facessa ja valittaa kuitenkin, vieläpä nimitellen kassaa (kun huolimattomuusvirheitä kuitenkin sattuu ihan kaikille -tiskin molemmin puolin). Valittaisi joko heti kassalla, jolloin asian voisi korjata, tai ei ollenkaan. Vai haluaako hän ylpeillä että on niin varoissaan että näinkin suunnaton rahanmeno ei tunnu missään? Vaikuttaa nyypältä tyypiltä tulkitsipa miten tahansa.
      Tätähän minä tarkoitin, hyvä että joku osaa kommenttipalstalla ajatellakin ;)

      Lainaa

    38. kiertokirjeet pannaan 26.1.2017 17:32
      Tulos: +52 (54 ääntä)
      Menin tykkäämään vastaavasta päivityksestä kuin eka, ha hetken päästä selvisi, että kyseessä oli kiertokirje. Viesti jonka sain meni kokonaisuudessaan: Astuit ansaan! Jos tykkäsit tai kommentoit päivitystäni, joudut laittamaan seinällesi jonkun seuraavista: 1. Tämänpäiväinen terapiaistuntoni avasi uusia näkökulmia...! 2. Ruotsalainen poikaystäväni käski sanoa kaikille "Hej!" 3. En kyllä syö enää ikinä suklaata! Nyt on kauhea finni keskellä nenänpäätä! 4. Pyydän anteeksi joukolle fb-ystäviäni vahingossa ryhmäviestinä lähettämääni kuvaa. Jos et ole sitä vielä katsonut, niin pyydän poistamaan avaamatta! Olen todella pahoillani. 5. olisipa jo joulu 6. Puristin vaivihkaa miestäni takapuolesta kassajonossa. Tajusin vaan saman tien, että miehenihän seisoo takanani. Oops. 7. Ikinä en ole mitään voittanut, mutta nyt tuli jostain senioriväen arpajaisista vuoden tenat! Jee! Ole urheiluhenkinen ja tee tämä, minäkin astuin ansaan! ---- en lähtenyt mukaan tähän. Piponi on liian tiukka. ----

      Lainaa

    39. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Olkoon vaan mukahauska tuo ensimmäinen, mutta olen tehnyt saman... Piti nähdä ukkokulta torilla. Siellähän se juttelikin kolmen mulle tuntemattoman hepun kanssa eikä huomannut mua, joten fiksuna likkana hiivin taakse, kävin kaksin käsin pebaan kiinni ja taisin vielä kiljaista jotain kuolematonta... Tyyppi kääntyi ympäri. Ilme oli varmaan jännä, mutta en jäänyt katsomaan.

      Lainaa

    40. Tulos: +61 (77 ääntä)
      Minua ainakin ärsyttää ihan suunnattomasti tyypit, jotka alkavat kaivaa maksuvälinettä vasta sen jälkeen kun kassa sanoo ostosten summan. Ihan niinkuin olisi yllätys, että ne ostokset joutuu maksamaan?!?

      Lainaa

    41. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Pinkkihinkki: Hohoho, Ilkalla ei nyt ihan mennyt putkeen.
      ...mutta ei silti valita. Ja silti valittaa.

      Lainaa

    42. Tulos: +43 (49 ääntä)
      NipaMan: Joo kyllähän lompakon kotiin unohtaminen on ihan kuolemaan rinnastettava asia. Vähän ku yrittäisi päästä kotiin, mut avaimet on unohtunut johonkin, siis OMG!
      Musta kuulosti aika selkeeltä ahdistusoireilulta toi mitä Jokeri kuvaili. Jos sellaisesta kärsii niin pienetkin sosiaaliset kömmähdykset voi oikeasti tuntua kuolemaa pahemmalta ja esim. laukaista paniikkikohtauksen, eikä se ole kovinkaan hauskaa se. Moiseen on toki apua saatavilla, mut toipuminen vie joskus tovin jos toisenkin

      Lainaa

    43. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Sannni: Jutusta jää epäselväksi luuleeko Ilkka jääneensä voitolle eikä tappiolle vai kokeeko ettei muutamasta kymmenestä sentistä kannata valittaa, mutta jos kyse on jälkimmäisestä niin miksi sitten istuu Facessa ja valittaa kuitenkin, vieläpä nimitellen kassaa (kun huolimattomuusvirheitä kuitenkin sattuu ihan kaikille -tiskin molemmin puolin). Valittaisi joko heti kassalla, jolloin asian voisi korjata, tai ei ollenkaan. Vai haluaako hän ylpeillä että on niin varoissaan että näinkin suunnaton rahanmeno ei tunnu missään? Vaikuttaa nyypältä tyypiltä tulkitsipa miten tahansa.
      Minäkin jäin miettimään, mikä oli pointti. Ymmärsin, ettei Ilkka ymmärtänyt saaneensa liian vähän rahaa. Ja jos ymmärsi, niin miksi hän jakoi tämän tärkeän kauppatapahtuman?

      Lainaa

    44. Tulos: -34 (50 ääntä)
      Mikään ei ollut kaupan kassana ärsyttävämpää, kun perusasioista nolostelevat ihmiset *argh*. Siis mitä NIIIIIIN hirveetä siinä nyt on, jos ei ole lompakkoa tai kortilla ei rahaa? Joka päivä on tällaisia asiakkaita ja ihanimpia on ihmiset, jotka vaan sano että sori ja vienkö pois vai vietkö sinä? Siis se nolostelu on ihan yhtä vaivaannuttava, kun teini joka nolostuu jostain normaalista ruumiiseen liittyvästä asiasta, kuten vaikka seksistä. Ei osaa suhtautua ihmisiin, jotka nolostelee jotain noin TYPERÄÄ. Yleensä asiallisesti suhtautuvat on miehiä, btw. Naiset keksii kyllä nolostelun aiheita ihan mistä vaan

      Lainaa

    45. Tulos: -32 (36 ääntä)
      Helena olisi löytäny hampaansa kurkusta, jos olisi minua puristanut. Ps. Baaritiskillä kerran sen tehnyt kun joku puliakka kävi peppuuni käsiksi.

      Lainaa

    46. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Minulla on aina takin povitaskussa seteli siltä varalta, että lompakko tai kortti onkin jossain muualla kuin mukana. Pari kertaa on tosiaan kortti tai lompakko jäänyt jonnekin muualle, eikä se tilanne siellä kaupassa se pahin juttu ole, vaan se, että kauppareissu pitää uusia myöhemmin.

      Lainaa

    47. Tulos: -11 (23 ääntä)
      Pore: Oikeastiko käy kaivamaan lompakkoa vasta, kun kaikki tuotteet on mennyt kassan läpi? Tuollaiset ovat älyttömän turhauttavia, kun vasta kassalla käydään kaivamaan rahaa/korttia. Ei oo käynyt mielessä ottaa korttia valmiiksi esiin kassalle jonottaessa? Toki, jos ei oo ollu jonoa ja päässyt heti kassalle niin eri juttu, mut näkee niin paljon niitä, jotka jonottaa pitkän tovin ja vasta sitten kassalla käy etsimään korttia lompakosta. Sama, kun mäkkärissä lapsiperhe jonottaa tovin ja vasta sitten kassalle päästyä vanhemmat käy kyselemään mitäs ne lapset haluiskaan syödä..! Arggh
      Mä vaan: Minua ainakin ärsyttää ihan suunnattomasti tyypit, jotka alkavat kaivaa maksuvälinettä vasta sen jälkeen kun kassa sanoo ostosten summan. Ihan niinkuin olisi yllätys, että ne ostokset joutuu maksamaan?!?
      Sen kortin ottaminen lompakostahan kestääkin ainakin pari sekuntia, järkyttävää ajan haaskausta tosiaan. Jos te oikeasti haluatte sitä jonon sulavuutta edesauttaa niin mitäs jos menisitte vaikka pakkaamaan niitä läpi menneitä ostoksianne sillä välin kun kassa piippailee loppuja sen sijaan että seisoisitte sen kortti kädessä tönkkösuolattuna muikkuna?

      Lainaa

    48. Tulos: +15 (19 ääntä)
      JS80: Sen kortin ottaminen lompakostahan kestääkin ainakin pari sekuntia, järkyttävää ajan haaskausta tosiaan. Jos te oikeasti haluatte sitä jonon sulavuutta edesauttaa niin mitäs jos menisitte vaikka pakkaamaan niitä läpi menneitä ostoksianne sillä välin kun kassa piippailee loppuja sen sijaan että seisoisitte sen kortti kädessä tönkkösuolattuna muikkuna?
      Kassan piippaillessa ei voi sekä kaivaa maksuvälinettä että pakata ostoksia?

      Lainaa

    49. Leseniuss 2.2.2017 3:18
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      Tämmösten ilkka tapasien henkilöitten vuoks mä inhoon tätä maailmaa

      Lainaa

    50. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Hengailin poikakaverin kavereiden kanssa, seisoskeltiin siinä porukalla jonkun tekemisen ohessa. Menin takaa/sivulta miehen luokse ja liu'utin kasuaalisti käden kainalon alta vatsalle että pääsi sellaiseen halausotteeseen. Kaikki seisoi ihan hiljaa, tyyppi kääntyi katsomaan mua vähän otettuna ja hämmentyneenä ja poikakaveri katseli vieressä että öö what. Siinä kohtaa rekisteröin vihdoin sen että käsi tuntee vatsalihakset eikä sitä normaalia pehmoista mahaa. Hävetti.

      Lainaa

    51. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Kerran jäänyt itsellä ostokset kassalle, ja en tiiä nolottiko enemmän vain vituttiko. Kukkaro oli kyllä mukana, mutta juuri tuona päivänä oman pankkini kortit eivät toimineet ja siitä ei ollut kaupassa mitään mainintaan (aika usein olen nähnyt kauppojen sisäänkäynnin luona lappusen, jos jonkun pankin korttien kanssa on ollut ongelmia) enkä ollut saanut pankkisovellukseenkaan mitään ilmoitusta. Olihan se mukava sitten jättää viikon ruokaostokset kassalle, kun käteistäkään ei ollut riittävästi. Osan kyllä onneksi sain ostettua.

      Lainaa

    52. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Ilkan kassa ei kyllä ole typerin ikinä. Minä menin kerran palauttamaan tyhjiä tölkkejä, ja kun annoin lapun kassalle, kassa jäi odottamaan minulta niitä palautusrahoja. Kysyin kassalta, että eikös tässä minun pitänyt olla saamassa rahaa eikä maksamassa ja kassa tajusi virheensä.

      Lainaa

    53. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Jos uskotte lompakon unohtumisen olevan noloa, ette ole kokeneet sitä häpeää, kun kortilla ei olekaan tarpeeksi rahaa ostosten tekemiseen. Vielä kovemmin punastuttaa, kun ostokset ovat pienet välttämättömyydet, kuten maito, leipä ja makaronipussi. Onnea opiskelijaelämään nykyisellä tukijärjestelmällä!

      Lainaa

    54. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Saksan halki muutaman vuoden tauon jälkeen autoillessa muistui vasta kassalla mieleen ettei heille käy luottokortit! Kolmea eri firmojen korttia tarjonneena, hyljättynä, kysyin puhutteko englantia. Vastaus on nein! Päätin turvautua auton parkkimittarikassaan tuhkakupissa, mutta en osaa saksaa??? Yksisuuntainen keskustelu meni jotenkin että: Ih heb kein geld, ih bien nain geld. ABA, mein auto has sien geld. Ih bien geld in meine auto. Ein moment bitte, bitte entzuhligun. Eine minute. Ja sitten juostiin autolle hakee kolikoita... Ps. Kassatyttöä nauratti. Onneksi osasin hymyillä ja ottaa ns. tilanteen haltuun.

      Lainaa

    55. Gluteeniton pohatta 7.1.2024 19:05
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Pore: Oikeastiko käy kaivamaan lompakkoa vasta, kun kaikki tuotteet on mennyt kassan läpi? Tuollaiset ovat älyttömän turhauttavia, kun vasta kassalla käydään kaivamaan rahaa/korttia. Ei oo käynyt mielessä ottaa korttia valmiiksi esiin kassalle jonottaessa? Toki, jos ei oo ollu jonoa ja päässyt heti [...]
      Käy käy käy

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, kauppa, kaupassa, hinta, Jysk, alennus, kassa, kassalla, lompakko, raha, vaihto