Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 246

Mistä tietää, että on viettänyt liikaa aikaa koirien kanssa?
Sekalaisia, osa 246

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1757 (1775 ääntä)
      Varo vaan Hellevi, se on just sitä "sensuellia",,,

      Lainaa

    2. Soitellaan 7.4.2016 0:57
      Tulos: +310 (332 ääntä)
      Allu, the world is yours.

      Lainaa

    3. Tulos: +447 (463 ääntä)
      Mahtavat! :D Allu tosin selittää lievästi sanottuna sekavia..

      Lainaa

    4. Tulos: +276 (326 ääntä)
      Tosta Allun jutusta: Ite joskus nappulana painelin puhelimeen numeroksi älyttömän sekasotkun jossa siis oli mukana risuaitoja ja tähtiä... Lopputulos: "hätäkeskus" Ja äkkiä punasta.

      Lainaa

    5. Kamelintassu 7.4.2016 1:13
      Tulos: +633 (643 ääntä)
      Nyt en saanut kyllä Alluun yhteyttä..

      Lainaa

    6. Tulos: +423 (437 ääntä)
      Eli Allun miehelle oli aamulla soitettu oudosta numerosta,ja Allu halusi sitten todistaa öö jotain? Piti lukea tuo kolme kertaa,että ymmärsin edes tämän verran.

      Lainaa

    7. Maa kutsuu Allua 7.4.2016 1:31
      Tulos: +724 (730 ääntä)
      Oliko Allulta siis jotenkin mennyt ohi se puhelimen perustoiminto, että kun siihen näppäilee numeron, niin se soittaa...? Vai mitä ihmettä? :D

      Lainaa

    8. Tulos: +210 (308 ääntä)
      Hellevi-kulta... jos pelaisimme illalla krokettia...? Minulla olisi maila ja pari palloa...

      Lainaa

    9. Tulos: +241 (251 ääntä)
      Nyt joku normaalia fiksumpi yksilö Allu/suomi -sanakirjaksi tänne ja äkkiä. ,,,

      Lainaa

    10. Tulos: +233 (249 ääntä)
      sitä "sensuellia"

      Lainaa

    11. Muumi (kopio) 7.4.2016 3:15
      Tulos: +87 (299 ääntä)
      Kyllä miehet tarkoittaa kolmella pisteellä ihan kunnon panoa eikä mitään ituhippien sensuellia lässynlässyn romantiikkaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +517 (533 ääntä)
      Onko tämä Hellevin tapaus nyt sitä kuuluisaa pilkunnussimista? :D

      Lainaa

    13. Tulos: -137 (265 ääntä)
      "Laitoin VIESTIÄ" ja soittaja sanoo "hyvä kun SOITIT". Ja taas haiskahtaa..

      Lainaa

    14. KaroliinaCZ 7.4.2016 3:37
      Tulos: +596 (614 ääntä)
      Mä oon aina ymmärtänyt, että kolme (tai enemmän) pilkkua satunnaisilla paikoilla tarkoittaa lähinnä sitä, että ko. henkilöä ei kiinnosta kielioppi.

      Lainaa

    15. Allun translaattori 7.4.2016 3:37
      Tulos: +291 (317 ääntä)
      1. Allun mies saa aamulla soiton vieraasta numerosta. 2. Allun mies ei usko Allun väitettä siitä, että joku voisi nykyaikana soittaa väärään numeroon. 3. Allu todistaa tämän soittamalla satunnaisesti näppäilemäänsä puhelinnumeroon. 4. Satunnaisesti valitun puhelinnumeron haltija lyö luurin korvaan. 5. Ilmeisesti Allu tai Allun mies yritti aiemmin soittaa tähän alkuperäiseen vieraaseen numeroon, mutta siihen ei saanut yhteyttä. Tämä luurin korvaan lyönyt puhelinnumero oli eri kuin Allun miehelle soittanut. Ainoa kysymysmerkki on tuo "Tai siis...", joka voi kääntää kaiken päälaelleen.

      Lainaa

    16. Tulos: -62 (140 ääntä)
      Niin soittiko se Minttu, vai laittoiko viestin? Jos meinataan keksiä sankaritarinoita, niin pidetään nyt edes juttu kasassa.

      Lainaa

    17. Tulos: +93 (103 ääntä)
      Taidan olla väsynyt, kun purskahdin nauruun Marin tapaukselle. :D

      Lainaa

    18. Tulos: +206 (208 ääntä)
      Onko Helleviä lähestytty pilkuilla? Se vaara aina vaanii. Sensuellisti.

      Lainaa

    19. Omituista 7.4.2016 6:47
      Tulos: +28 (122 ääntä)
      Eikös Mintun viestin olisi pitänyt mennä auton omistajalle eikä omistajan lapselle? Ja jos siihen vastataan "Hyvä että soitit.." niin soittiko se nyt vai laittoi viestiä? Ja jos oma/läheiseni auto on varastettu niin saattaisin soittaa tälle viestin lähettäjälle kysyäkseni missä se on ja ilmoittaa itse poliisille. Mutta se nyt olisi vain minun tapani toimia. Haluaisin kovasti uskoa että näin hyviä ihmisiä on olemassa, mutta haiskahtaa vähän keksityltä.

      Lainaa

    20. Tulos: +83 (87 ääntä)
      Omituista: Eikös Mintun viestin olisi pitänyt mennä auton omistajalle eikä omistajan lapselle? Ja jos siihen vastataan “Hyvä että soitit..” niin soittiko se nyt vai laittoi viestiä? Ja jos oma/läheiseni auto on varastettu niin saattaisin soittaa tälle viestin lähettäjälle kysyäkseni missä se on ja ilmoittaa itse poliisille. Mutta se nyt olisi vain minun tapani toimia. Haluaisin kovasti uskoa että näin hyviä ihmisiä on olemassa, mutta haiskahtaa vähän keksityltä.
      No äläpäs nyt, meidän ukolta varastettiin auto pihasta ja kerkesi olla muutaman viikon kateissa kun puhelin soi. Siellä oli joku jannu joka kertoi, että olivat jossain Keski-Suomessa ajaneet poikaporukalla ohi auton, jossa oli konepelti auki ja pari kaunista likkaa ihmettelemässä vieressä. Olivat päättäneet että selvitetäänpä tyttöjen puhelinnumero ja selvityksessä oli käynyt ilmi, että auto on varastettu. Kyllä he itse silloin soittivat poliisille, kun tiesivät tarkkaan missä auto on. No eipä sitä kyllä poliisi silloin enää tavoittanut, löytyi myöhemmin joltain hiekkarannalta hyljättynä 500 kilometrin päästä lähtöpaikasta.

      Lainaa

    21. Tulos: +150 (174 ääntä)
      "Hetken päästä tuli soitto samasta numerosta" (Johon tekstiviesti ole lähetetty. Ja auton omistaja voi olla poika/tytär ja haltija äiti. Olette te tyhmiä ihmisiä taas.

      Lainaa

    22. Tulos: +107 (111 ääntä)
      Omituista: Eikös Mintun viestin olisi pitänyt mennä auton omistajalle eikä omistajan lapselle?
      Mun isän auto on mun nimissä. Esimerkiksi. Mutta toki hän on haltija, minä omistaja. Taitaa tulla rekisterinumerohausta kummankin nimi, joista sitten voi randomina valita kumman numeron kaivaa, jos haluaa yhteyttä ottaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +4 (42 ääntä)
      Allun translaattori: 1. Allun mies saa aamulla soiton vieraasta numerosta. 2. Allun mies ei usko Allun väitettä siitä, että joku voisi nykyaikana soittaa väärään numeroon. 3. Allu todistaa tämän soittamalla satunnaisesti näppäilemäänsä puhelinnumeroon. 4. Satunnaisesti valitun puhelinnumeron haltija lyö luurin korvaan. 5. Ilmeisesti Allu tai Allun mies yritti aiemmin soittaa tähän alkuperäiseen vieraaseen numeroon, mutta siihen ei saanut yhteyttä. Tämä luurin korvaan lyönyt puhelinnumero oli eri kuin Allun miehelle soittanut. Ainoa kysymysmerkki on tuo “Tai siis…”, joka voi kääntää kaiken päälaelleen.
      muuten ajattelin samoin, mutta mietin, josko allu on tullut kovinkin mustasukkaiseksi aamulla, kun mies on saanut puhelun, jota tämä (mies siis) on väittänyt ihan randomipuheluksi, jonka soittajasta hän ei tiedä mitään. siksi allu on päättänyt testata, josko sitä pystyy soittamaan ihan kenelle sattuu, kun vain näpyttelee numeroita. ei käynyt mielessä, että kyseessä ei tarvitse olla sen randomimpi tapaus kuin väärin näpytelty numero. yksikin riittää, että puhelu menee ihan muualle kuin oli tarkoitus.

      Lainaa

    24. Tulos: +98 (100 ääntä)
      Omituista: Eikös Mintun viestin olisi pitänyt mennä auton omistajalle eikä omistajan lapselle? Ja jos siihen vastataan “Hyvä että soitit..” niin soittiko se nyt vai laittoi viestiä? Ja jos oma/läheiseni auto on varastettu niin saattaisin soittaa tälle viestin lähettäjälle kysyäkseni missä se on ja ilmoittaa itse poliisille. Mutta se nyt olisi vain minun tapani toimia. Haluaisin kovasti uskoa että näin hyviä ihmisiä on olemassa, mutta haiskahtaa vähän keksityltä.
      Soitto on voinut mennä omistajan lapselle kahdesta eri syystä. Joko äidin auto on virallisesti lapsen nimissä, tai sitten lapsen puhelinnumero on äidin nimissä. Jos haluaa ottaa yhteyttä henkilöön, jonka perheessä on monta jäsentä ja kaikkien numero yhden vanhemman nimissä, niin oikean numeron valinta voi olla hakuammuntaa. Minulle tuli lapsena tekstiviestinä hämäräperäinen 40-v synttärikutsu, joka paljastuikin isäni kaverin lähettämäksi. Viesti oli tietenkin tarkoitettu isälleni. Samaten joku älykääpiö ajatteli, että kun hän haluaa flirttailla kauniille naiselle (äidilleni), niin se flirttiviesti kannattaa lähettää KAIKKIIN auton rekisterinumeron perusteella löytyviin numeroihin. Pikkusisarukseni pääsivät hämmentymään niistä viesteistä oikein toden teolla. Lisäksi puhelinmyyjät ovat yrittäneet tavoitella äitiäni minun numerostani vielä senkin jälkeen, kun liittymä siirrettiin virallisesti minun nimiini. Minttu on mahdollisesti lähettänyt auton valoista tekstiviestin, mutta ajatuksissaan kirjoittanut päivitykseensä "hyvä, kun soitit". Oikeasti auton omistajan poika on voinut sanoa esim. "hyvä, kun jätit viestin" tai "hyvä, kun otit yhteyttä". Tai kenties Minttu soitti tälle henkilölle, numerosta ei vastattu ja Minttu jätti ääniviestin, jolloin Minttu siis sekä soitti että jätti viestin. Miksi Minttu taas soitti poliisille. Hän näyttäisi olevan Tuusulassa, auton omistajan poika sen sijaan Tampereella. Helpompihan se Mintun on ilmoittaa paikalliselle poliisille, että kadonnut auto löytyi tästä ja omistaja on osaltaan ollut poliisiin yhteydessä, kuin auton omistajalle olisi alkaa setviä tapausta Tampereelta käsin Tampereen poliisin kanssa ilman löytäjän apua. Lisäksi, kun kyseessä on niinkin merkittävä omaisuus kuin auto, niin löytäjän ei välttämättä kannata noin vain kadota kuvioista. Poliisit voivat haluta kysellä asioita (tästäkö löytyi, tässäkö kunnossa, mihin aikaan, näittekö ketään) ja omistaja voi mahdollisesti tarjota löytäpalkkiotakin.

      Lainaa

    25. Seppo Seppola 7.4.2016 8:39
      Tulos: +93 (103 ääntä)
      Nyt tekisi mieli,,,,, Jotain sensuellia,,,

      Lainaa

    26. Hööpölööpö 7.4.2016 9:28
      Tulos: +61 (63 ääntä)
      Mari on kyllä paras, oikea päivän piristys muiden, enemmänkin stressiä, ahdistusta, epäuskoa aiheuttavien mokien seassa.

      Lainaa

    27. Tulos: +119 (129 ääntä)
      Kolme pilkkua tarkoittaa: HEI KATSOKAA! EN OSAA KIRJOITAA! ENKÄ JUURI MITÄÄN MUUTAKAAN! Eikä se ole sukupuolisidonnainen ilmaisu, myös naiset voivat sitä käyttää.

      Lainaa

    28. Tulos: +30 (34 ääntä)
      urponen: Hellevi
      *,,,

      Lainaa

    29. Tulos: +66 (66 ääntä)
      RouvaP: Mun isän auto on mun nimissä. Esimerkiksi. Mutta toki hän on haltija, minä omistaja. Taitaa tulla rekisterinumerohausta kummankin nimi, joista sitten voi randomina valita kumman numeron kaivaa, jos haluaa yhteyttä ottaa.
      Ja mun äitin auto on mun nimissä ja puhelu tulisi mulle, niinkun tulee sen peltipoliisisakotkin :D

      Lainaa

    30. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Ei kai vaan sitä "sensuellia" En tiä, oli jotenki sulonen tuo. ,,,

      Lainaa

    31. Tulos: +85 (89 ääntä)
      Pienenä kavereiden kanssa aina soiteltiin pilapuheluita just tollee että näppäiltiin vaan joku random 040, 045 tai 050 alkunen numero ja sen perään heitettiin päästä seittemän numeroa ja usein se oli sit aina jonku oikee numero. Kerran sielä jopa vastas joku Jorma Uotisen äänellä että "Jorma Uotinen", en sitte tiedä oliko tää joku pila puhelinmyyjien varalle vai satuttiinko ihan oikeesti heittämään päästä just Jorma Uotisen numero. Jokatapauksessa lyötiin luuri korvaan ja oltiin ihan kikseis asiasta loppupäivä ja koitettiin elää sen asian kanssa ettei voitais kertoo oikeen kellekkää että soitettiin vahingos Jorma Uotiselle vaikka kui olis halunnu, koska oltiin hyvin tietosia että pilapuhelut oli silti aika ruma temppu ja varsinkaa aikuset ei välttämättä tykkäis jos kerrottais :D

      Lainaa

    32. Tulos: -60 (72 ääntä)
      Minä käsitin sen niin, että Allun mies oli saanut random-numerosta puhelun. Tai näin hän väitti Allulle, koska siihen ei saa yhteyttä. Allu sitten soitti siihen samaan numeroon, mistä mies sai puhelun ja kappas, sieltä vastasikin joku, joka löi samantien luurin korvaan. Eli Allun mies valehteli Allulle suoraan.

      Lainaa

    33. Tulos: +87 (97 ääntä)
      Joo vähän ehkä tiivistetysti kirjotettu, soitin JA laitoin viedtiä mutta puheluun ei vastattu ja jostain syystä tytär soitti en tiedä miksi, älkää takertuko pikkujuttuihin :D t. Supersankari

      Lainaa

    34. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Omituista: Eikös Mintun viestin olisi pitänyt mennä auton omistajalle eikä omistajan lapselle? Ja jos siihen vastataan “Hyvä että soitit..” niin soittiko se nyt vai laittoi viestiä? Ja jos oma/läheiseni auto on varastettu niin saattaisin soittaa tälle viestin lähettäjälle kysyäkseni missä se on ja ilmoittaa itse poliisille. Mutta se nyt olisi vain minun tapani toimia. Haluaisin kovasti uskoa että näin hyviä ihmisiä on olemassa, mutta haiskahtaa vähän keksityltä.
      Joo oli ehkä vähän tiivistetysti kirjotettu mutta soitin JA laitoin viestiä, sitä en tiedä miksi tytär soitti.. Älkää olkoo niin pikkutarkkoja kun en jaksa koko illan kertomiksia yksityiskohtasesti facebookiin kirjottaa :D -supersankari

      Lainaa

    35. Tulos: +14 (38 ääntä)
      Tonzo: “Laitoin VIESTIÄ” ja soittaja sanoo “hyvä kun SOITIT”. Ja taas haiskahtaa..
      Niin, kuten henkilö toteaa: Hänelle soitettiin takaisin. Kun hän oli laittanut viestiä. Ainoa mikä tässä haiskahtaa on sun luetunymmärtäminen.

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (16 ääntä)
      ramdom

      Lainaa

    37. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Minttu: Joo oli ehkä vähän tiivistetysti kirjotettu mutta soitin JA laitoin viestiä, sitä en tiedä miksi tytär soitti.. Älkää olkoo niin pikkutarkkoja kun en jaksa koko illan kertomiksia yksityiskohtasesti facebookiin kirjottaa -supersankari
      Ah, nyt on jo huomattavasti selvempää (viestijuttu ja se että auto on tyttären nimissä, joka on mielestäni silti vähän omistuista, yleensä se meinaa mennä toisinpäin, mutta mitäpä minä olen siitäkään sanomaan). Siinä tapauksessa olkaa hyvä ja jatkakaa.

      Lainaa

    38. Tulos: +65 (71 ääntä)
      On joskus käynyt niin kun miestä olen pyytänyt jotain hakemaan, että palkaksi olen kehunut "hyvä poika!". Kuulemma se ei ole hauskaa. Koiranomistajana on joskus vaikea sopeutua yhteiskuntaan.

      Lainaa

    39. Tulos: +51 (53 ääntä)
      JoJo: On joskus käynyt niin kun miestä olen pyytänyt jotain hakemaan, että palkaksi olen kehunut “hyvä poika!”. Kuulemma se ei ole hauskaa. Koiranomistajana on joskus vaikea sopeutua yhteiskuntaan.
      Meillä muskariryhmässä on äiti, joka komentaa aina koko helkutin tunnin ajan riuhuvaa lastaan napakasti että ISTU! PAIKKA! IS-TU!!! Mietin vaan, että mikähän koira niillä on kotona. Toisaalta, ei ole hänestä koirankaan kouluttajaksi, kun edes se lapsi ei tottele kertaakaan.

      Lainaa

    40. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Nytkö pilkut on seuraava kinkshamen kohde?

      Lainaa

    41. muukalainen 7.4.2016 20:24
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      karde: Eli Allun miehelle oli aamulla soitettu oudosta numerosta,ja Allu halusi sitten todistaa öö jotain? Piti lukea tuo kolme kertaa,että ymmärsin edes tämän verran.
      hyvä että ymmärsit, voitkin selvittää tän meille muille ketkä ei ymmärtäny. siis se valihti random numeron johon ei pitäny soittaa ,mut sai soitettuun silti? ööö... näin me tehtiin ala-asteella ku saatiin ekaa kertaa puhelin. näppäiltiin vaa random numeroita ja sit joku vastas: anteeks väärä nmero, "tuuttuuttuut"

      Lainaa

    42. muukalainen 7.4.2016 20:25
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      muukalainen: hyvä että ymmärsit, voitkin selvittää tän meille muille ketkä ei ymmärtäny. siis se valihti random numeron johon ei pitäny soittaa ,mut sai soitettuun silti? ööö… näin me tehtiin ala-asteella ku saatiin ekaa kertaa puhelin. näppäiltiin vaa random numeroita ja sit joku vastas: anteeks väärä nmero, “tuuttuuttuut”
      noni sehän meni hyvin. siis jos joku vastas, ni MINÄ sanoin ton väärä numero.

      Lainaa

    43. muukalainen 7.4.2016 20:37
      Tulos: +1 (11 ääntä)
      Kökkö: Niin soittiko se Minttu, vai laittoiko viestin? Jos meinataan keksiä sankaritarinoita, niin pidetään nyt edes juttu kasassa.
      minttu laitto henkilölle viestiä, joka soitti takas, ja unohti ite soittavansa. itellekki käyny joskus että oon soittanu jollekki henkilölle ja sanonu: olit soittanu?

      Lainaa

    44. Tulos: -7 (17 ääntä)
      No kyllä mä nään asian juuri näin että nuoret ei nykyään enää juuri soittele sillä puhelimella. Niin eipähän tuo ihme että joku luulee ettei voi soittaa sellaiseen numeroon, jota ei "tunne". ,,,

      Lainaa

    45. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Nasse: Tosta Allun jutusta: Ite joskus nappulana painelin puhelimeen numeroksi älyttömän sekasotkun jossa siis oli mukana risuaitoja ja tähtiä… Lopputulos: “hätäkeskus” Ja äkkiä punasta.
      Voi ehkä olla, että puhelimella on joku automaattisiirto hätäkeskukseen, jos käyttäjä soittaa sekasotkunumeroon. Esim. jossain sairaskohtauksessa harva pystyy näppäilemään edes sitä 112:ta.

      Lainaa

    46. Tulos: -1 (9 ääntä)
      karde: Eli Allun miehelle oli aamulla soitettu oudosta numerosta,ja Allu halusi sitten todistaa öö jotain? Piti lukea tuo kolme kertaa,että ymmärsin edes tämän verran.
      Ei muuten olisi oikeasti auennut ilman tätä selitystä. Kiitos.

      Lainaa

    47. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Siis toihan oli ihan paras harrastus joskus ekalla luokalla että näppäiltiin random numero, odotettiin että se meni vastaajaan ja sitten soitettiin sinne nokkahuilua, kerrottiin villejä tarinoita ja naurettiin räkäsesti päälle. Hitto mä olin pahis.

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Allu mitä ihmettä?

      Lainaa

    49. Tulos: -4 (18 ääntä)
      y.ö.h: Niin, kuten henkilö toteaa: Hänelle soitettiin takaisin. Kun hän oli laittanut viestiä. Ainoa mikä tässä haiskahtaa on sun luetunymmärtäminen.
      Näyttää sun luetun ymmärtämisesä olevan pahasti vikaa vatipää :D

      Lainaa

    50. Rouva Pervo 9.4.2016 20:32
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Kyllä tarkoittaa. Se on sitä pilkunnussintaa, Hellevi.

      Lainaa

    51. Luonnonlaki 11.4.2016 10:17
      Tulos: -15 (19 ääntä)
      Maa kutsuu Allua: Oliko Allulta siis jotenkin mennyt ohi se puhelimen perustoiminto, että kun siihen näppäilee numeron, niin se soittaa…? Vai mitä ihmettä?
      Soitti vahingossa omalle äijälleen, luuli ulkoa muistamaansa numeroa "satunnaiseksi, mielivaltaiseksi ja itse keksityksi" numeroksi

      Lainaa

    52. Tulos: -22 (22 ääntä)
      Heetkinen... "Hyvä että soitit!" <- Eikös se lähettänyt tekstarin? "Se on mun äitin auto ja varastettiin eilen" <- Äitin auto ja henkilöhaun perusteella viesti menee pojalle? Vaikuttais "vähän" keksityltä jutulta! :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pilkku, pilkut, sensuelli, koirat, noutaa, puhelu, numero, satunnainen, auto, varastettu

  • Uusimmat

  • Kategoriat