Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 107

Muumimuki järkyttää – mielensäpahoittajat jälleen liikkeellä.
Kuvakooste, osa 107

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 48 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +825 (871 ääntä)
      ON MUUTEN TEKOTURKISTA JA OSTETTU IHAN SUOMESTA!!

      Lainaa

    2. Tulos: +1106 (1126 ääntä)
      I feel so stubid....

      Lainaa

    3. KaroliinaCZ 21.4.2016 2:39
      Tulos: +223 (253 ääntä)
      Sitä pihviä olisi harmi syödä :D

      Lainaa

    4. Myrkkymuratti 21.4.2016 2:44
      Tulos: +278 (312 ääntä)
      Stubid.

      Lainaa

    5. Tulos: +246 (318 ääntä)
      Voi Roni-parka, mahtaa olla kiusallinen tilanne. :D

      Lainaa

    6. Tulos: +921 (953 ääntä)
      Kirsi vois saada pienen slaagin kun kuulee Muumien viinan -ja ooppiuminhuuruisesta menneisyydestä.

      Lainaa

    7. Tulos: +394 (458 ääntä)
      :DD Kasvatettiinko tuo turkis tarhassa?? Ei, se taidettiin ihan maalata tuohon mukiin.

      Lainaa

    8. miinaharava 21.4.2016 5:18
      Tulos: +177 (183 ääntä)
      Tuli tää Tove Janssonin omakuva vuodelta 1942 mieleen: http://blog.visithelsinki.fi/wp-content/uploads/2014/03/Tove_kuva_2_1409-tove-jansson-ilvesboa-493x600.jpg

      Lainaa

    9. Tulos: +94 (112 ääntä)
      Ei se Arabia missään Turkissa oo!

      Lainaa

    10. Tulos: +161 (213 ääntä)
      En osaa päättää olivatko Ronin kommentit ilkeän tahallisia vai ei. :D

      Lainaa

    11. Tulos: +28 (86 ääntä)
      Kirsi vaikuttaa todella hauskalta ja mukavalta ihmiseltä, not!

      Lainaa

    12. Tulos: +211 (245 ääntä)
      Tove Jansson vastusti turkistarhausta ja tehotuotantoa. Tätä asennetta kuvaavimpia muumi-tarinoita on mm. Viidakko Muumilaaksossa, jossa muumit majoittaa koko eläintarhan kotiinsa. Tove oli hurmaava anarkisti.

      Lainaa

    13. Tulos: +109 (115 ääntä)
      Miki voisi yrittää myydä tuon pihvin sille kasinolle, joka aikoinaan osti paahtoleipäpalan, jossa oli Jeesus.

      Lainaa

    14. Kouluttaja 21.4.2016 9:33
      Tulos: -137 (227 ääntä)
      No mä katsoin heti myös, että on otettu raskauskuva :D Jotenkin näyttää niin tasaisen pyöreältä masu ja kuvakulma sattuu korostamaan. Jostain syystä itselläkin nousi niskavillat pystyyn tuosta turkiksesta, vaikka onkin maalattu kuva. Se on se mielikuva turkistarhauksen hyväksymisestä, jos pitää piirroshahmonkin turkista käyttää.

      Lainaa

    15. Tulos: -330 (428 ääntä)
      aika läski ämmä. ihan kun olis kohta lehmän synnyttämässä. :D

      Lainaa

    16. Tulos: +303 (361 ääntä)
      Raino: aika läski ämmä. ihan kun olis kohta lehmän synnyttämässä.
      Harvinaisen törkeä kommentti. Ihan sama, vaikka joku onkin runsaampi muodoiltaan kuin tämän vuoden missifinalistit, kellään ei ole mitään oikeutta arvostella toisen ulkonäköä.

      Lainaa

    17. Mark Spenser 21.4.2016 10:15
      Tulos: +194 (224 ääntä)
      Ristiinnaulitseminen oli ihan relevantti tapa rangaista ihmisiä 2000 vuotta sitten. Harvempi pahoittaa mielensä siitä tänä päivänä. Kettupuuhka oli ihan relevantti tapa pitää kaula lämpimänä 50 vuotta sitten.

      Lainaa

    18. Käyttäjä 21.4.2016 10:25
      Tulos: +240 (256 ääntä)
      Äh nyt! Se, että piirtää jotain sarjakuvaan, ei kai tarkoita että hyväksyy sen? Aika monessa sarjakuvassa on tappamista, väkivaltaa, rikollisuutta... Tarkoittaako se, että näiden piirtäjät hyväksyvät ne? Olisiko kuvaan piirretty kuitenkin vain semmoinen stereotyyppinen vanhanaikainen täti-ihminen, jonka tyyliin kuuluu pitkä takki, nuttura ja kettupuuhka? Tosin saattoi tuo olla vitsikin, ehkä tarkoitettu nälvimään kaikestaloukkaantujia?

      Lainaa

    19. Tulos: +46 (82 ääntä)
      diddidii: Harvinaisen törkeä kommentti. Ihan sama, vaikka joku onkin runsaampi muodoiltaan kuin tämän vuoden missifinalistit, kellään ei ole mitään oikeutta arvostella toisen ulkonäköä.
      Jos vain ymmärrettäis jättää nää päivänselvät trollit huomiotta.

      Lainaa

    20. Tulos: -19 (51 ääntä)
      Käyttäjä: Äh nyt! Se, että piirtää jotain sarjakuvaan, ei kai tarkoita että hyväksyy sen? Aika monessa sarjakuvassa on tappamista, väkivaltaa, rikollisuutta… Tarkoittaako se, että näiden piirtäjät hyväksyvät ne? Olisiko kuvaan piirretty kuitenkin vain semmoinen stereotyyppinen vanhanaikainen täti-ihminen, jonka tyyliin kuuluu pitkä takki, nuttura ja kettupuuhka? Tosin saattoi tuo olla vitsikin, ehkä tarkoitettu nälvimään kaikestaloukkaantujia?
      Karvareunuksia ei tarvitse tehdä turkiksesta -puuvillaa englantilaisetkin aluksi kutsuivat nimellä "vegetable lamb". Ihan kasviksilla tulee hyvää ja pörröistä, joten tässä on kyllä kyse joko ammattimaisesta mielensäpahoittajasta tai trollista. Omakin takkini on "turkis"reunuksinen... ja joo, en uskalla käyttää sanaa, koska joku taas repii pelihousunsa, mutta vaikka niin että jos materiaalissa olisi jokin eläin niin olisi eri takki.

      Lainaa

    21. Tulos: +163 (183 ääntä)
      Tuon kuvan piirtämisen aikaan ne ketut käytiin todennäköisemmin ampumassa metsästä tai pelloilta, kuin kasvatettiin tarhassa. Omalla isoäidillänikin (+90 vee) on häälahjakseen saama kettupuuhka, jonka hänen isänsä on ihan omin käsin ampunut ja tehnyt puuhkaksi. Ennen vanhaan osattiin. Nykyturkiksen tuottajat tarhoineen soisin hävitettävän maapallolta, mieluusti ennen ensi viikkoa.

      Lainaa

    22. Tulos: +61 (87 ääntä)
      Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin siitä kun sarjakuvahahmolla on turkis. Aijai nyt pitää kyllä heti laittaa vihaista viestiä Arabialle ja Janssonin perillisille tästä asiasta! Asia täytyy korjata koska se lähettää väärän, hyväksyvän kuvan ihmisille turkistarhauksesta.

      Lainaa

    23. Tulos: +127 (129 ääntä)
      James: En osaa päättää olivatko Ronin kommentit ilkeän tahallisia vai ei.
      Kyllä ihmiset yllättävän rohkeasti onnittelee raskaudesta vatsan koon perusteella. Allekirjoittanutkin sai onnitteluja rv 17, kun maha oli sellainen jonka voisi saada parin kilon painonnousulla. Itse en vaan kehtaisi, aina on se riski ettei tyyppi olekaan raskaana vaikka siltä näyttää...

      Lainaa

    24. Tulos: +35 (71 ääntä)
      diddidii: Harvinaisen törkeä kommentti. Ihan sama, vaikka joku onkin runsaampi muodoiltaan kuin tämän vuoden missifinalistit, kellään ei ole mitään oikeutta arvostella toisen ulkonäköä.
      Me arvostellaan toisten ihmisten ulkonäköä jatkuvasti. Niin niitä missejäkin valitaa.. ja puolisoita jopa. Asiaton haukkuminen on sitten eriasia.

      Lainaa

    25. Käyttäjä 21.4.2016 16:59
      Tulos: +32 (44 ääntä)
      Sannni: Karvareunuksia ei tarvitse tehdä turkiksesta -puuvillaa englantilaisetkin aluksi kutsuivat nimellä “vegetable lamb”. Ihan kasviksilla tulee hyvää ja pörröistä, joten tässä on kyllä kyse joko ammattimaisesta mielensäpahoittajasta tai trollista. Omakin takkini on “turkis”reunuksinen… ja joo, en uskalla käyttää sanaa, koska joku taas repii pelihousunsa, mutta vaikka niin että jos materiaalissa olisi jokin eläin niin olisi eri takki.
      Mutta tuossa mukin kuvassa on kyllä ihan kettu silmineen ja kuonoineen, ja valkokärkinen ketunhäntä myös :) Voisihan sekin periaatteessa olla keinotekoinen, mutta en jaksa uskoa että piirtäjä on niin paljon sitä miettinyt :)

      Lainaa

    26. Tulos: +91 (105 ääntä)
      Ihme ja kumma! Olin aivan varma, että "raskausmahasta" onnitteleva tai todennäköisemmin vielä joku muu, alkaisi syyllistää huonommaksi ihmiseksi ylipainosta ja käskisi laihduttamaan muistuttaen, miten "ylipaino on ihan oma vika". Positiivinen ylläri, että sen sijaan pahoiltetiinkin väärinkäsitystä, eikä kummempaa draamaa syntynyt!

      Lainaa

    27. Tulos: -20 (44 ääntä)
      viuhti: Tove Jansson vastusti turkistarhausta ja tehotuotantoa. Tätä asennetta kuvaavimpia muumi-tarinoita on mm. Viidakko Muumilaaksossa, jossa muumit majoittaa koko eläintarhan kotiinsa. Tove oli hurmaava anarkisti.
      Kyllä. Todellinen anarkisti vastustaa kaikkia lakeja, myös turkistarhauksen kieltäviä lakeja.

      Lainaa

    28. Tulos: -72 (114 ääntä)
      On kiusallista kaljalla ja sipseillä turvottaa itselleen vatsa, jota luullaan hyvällä syyllä raskausvatsaksi. Ei tuollainen pötsi itsekseen tule. Sen kehittäminen vaatii panostusta etenkin nuore(hko)lla naisella.

      Lainaa

    29. Tulos: +30 (50 ääntä)
      ite käytän turkista, mutta Käytettynä ostettuja. En tue silti näin turkisteollisuutta koska uutena en osta. Sopii vaan tyyliini ja on lämmin. Parempihan se on käyttää loppuun asti se mitä on jo tehty ja tapettu. Paljon eettisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi se joidenkin julistama tekoturkis ja muu sit uutena ostettu.... Mikä tos on niin ihmeellistä jos jotkut käyttää, antakaa käyttää. Toi on vaa sarjakuvahahmo. Ties vaikka ite repolaisen metästäny ;D

      Lainaa

    30. Tulos: +58 (66 ääntä)
      Tai jospa se kettu on elänyt onnellisen elämän villinä luonnossa kunnes se on metsästetty ja turkiksi tehty. Ei tarvitse mennä ajassa kovin paljon taaksepäin, kun se oli se yleisempi tapa. Varmaan muumilandiassa yhä niin.

      Lainaa

    31. Käyttäjä 21.4.2016 22:40
      Tulos: +54 (70 ääntä)
      Myy: On kiusallista kaljalla ja sipseillä turvottaa itselleen vatsa, jota luullaan hyvällä syyllä raskausvatsaksi. Ei tuollainen pötsi itsekseen tule. Sen kehittäminen vaatii panostusta etenkin nuore(hko)lla naisella.
      Tai riittää siihen vaikka ruisleipä tai omena, jos ei sovi omalle vatsalle... Itsellä vyötärönympärys normaalisti 70, mutta jos syön esim. kaksi palaa "terveellistä ja mahalle hyvää tekevää" täysjyväleipää, on maha ihan pallona ja kuin raskausvatsa. Varmaan sitten tuntemattomat sivusta ajattelevat, että pitäisi tuonkin vähentää kaljan ja sipsin sohvalla mättöä.

      Lainaa

    32. Tulos: -54 (54 ääntä)
      HÖ.Mun mielestä toi on suklaapatukan pohjapuoli josta vaalea täyte näkyy kun pintasuklaa on halkeillut? Eikä siis pihvi.

      Lainaa

    33. Sara Locke 22.4.2016 1:03
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      Hmph muumit tietenkin pyydystävät itse eläimensä jotka käyttävät turkiksi ja syövät loput. Suonista he tekevät lankaa jolla mamma kutoo palttoita. Verestä he tekevät makkaraa.

      Lainaa

    34. Tulos: +21 (41 ääntä)
      Tuskimpa Tove Slottelle(joka siis piirtää nämä muumimukien kuviot)tuli mieleen tätä tekiessä että jotenkin kannattaisi turkistarhausta ton kuvan kanssa.Menee taas vähän överiks näitten eläinkiihkoilijoiden höpinät.

      Lainaa

    35. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Jaa: I feel so stubid….
      Hän tarkoitti varmastikin sanoa "I feel so Stubbish"...

      Lainaa

    36. Tulos: +4 (12 ääntä)
      :D Kaunis pihvi ja vielä kauniimpi kuva siinä, kylläh :D

      Lainaa

    37. Satunnainen randomi 23.4.2016 0:19
      Tulos: +20 (20 ääntä)
      Santtu: Kirsi vois saada pienen slaagin kun kuulee Muumien viinan -ja ooppiuminhuuruisesta menneisyydestä.
      Muistan lukeneeni sarjiksen jossa Vilijonkka asuu Sottulin kanssa ja ratkeaa ryyppäämään kun Sottulin lähtee, kyllästyttyään jatkuvaan nalkutukseen sekasotkusta. Voi olla että muistelen väärin. Tästä on about 30 vuotta aikaa.

      Lainaa

    38. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Käyttäjä: Tai riittää siihen vaikka ruisleipä tai omena, jos ei sovi omalle vatsalle… Itsellä vyötärönympärys normaalisti 70, mutta jos syön esim. kaksi palaa “terveellistä ja mahalle hyvää tekevää” täysjyväleipää, on maha ihan pallona ja kuin raskausvatsa. Varmaan sitten tuntemattomat sivusta ajattelevat, että pitäisi tuonkin vähentää kaljan ja sipsin sohvalla mättöä.
      Tai vaikka geenilotossa jo syntymässä saatu maksasairaus.

      Lainaa

    39. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Myy: Ei tuollainen pötsi itsekseen tule. Sen kehittäminen vaatii panostusta etenkin nuore(hko)lla naisella.
      On mahdollista, että sen välttäminen olisi vaatinut vielä enemmän vaivannäköä.

      Lainaa

    40. Tulos: -34 (44 ääntä)
      No onhan tuo maha järkyttävän kokoinen.

      Lainaa

    41. Lamppeenranta 24.4.2016 9:40
      Tulos: +4 (26 ääntä)
      Klaus: Kyllä. Todellinen anarkisti vastustaa kaikkia lakeja, myös turkistarhauksen kieltäviä lakeja.
      Anarkisti ei koskaan vastusta niitä lakeja, jotka suojaavaat häntä itseään. Yritäpä raiskata anarkisti tai varastaa anarkistin auto.

      Lainaa

    42. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Stubid :D:D:D Nää kirjoitusvirheet ovat aina yhtä hulvattomia! Halkean kohta naurusta!

      Lainaa

    43. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Njäh: Miki voisi yrittää myydä tuon pihvin sille kasinolle, joka aikoinaan osti paahtoleipäpalan, jossa oli Jeesus.
      Mahtaisiko pihvin alunperin löytäneet meksikolaiset antaa sen Mikille?

      Lainaa

    44. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Jaha. Ensin kommenttikenttä katosi ja sivu päivittyi, sitten tänne ilmestyykin tuplalainaukset.

      Lainaa

    45. Tulos: -19 (33 ääntä)
      kettutytöt on rumia ja tyhmiä

      Lainaa

    46. Apinakapina 30.4.2016 0:36
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      Pah Tottakai hemulilla on puutarhan takana kettutarha missä se tökkii niitä raukkoja sähkötikulla ja nylkee elävältä... HOHHOIJAAA

      Lainaa

    47. rottanpää 21.5.2016 2:00
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Santtu: Kirsi vois saada pienen slaagin kun kuulee Muumien viinan -ja ooppiuminhuuruisesta menneisyydestä.
      Haha, ei välttämättä. :D Mulle ainakin on ihan sama mitä ihmiset tekee itselleen (ainoastaan muita ei saa vahingoittaa), mut turkiksia en approovaa.

      Lainaa

    48. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Njäh: Miki voisi yrittää myydä tuon pihvin sille kasinolle, joka aikoinaan osti paahtoleipäpalan, jossa oli Jeesus.
      Maiski: Mahtaisiko pihvin alunperin löytäneet meksikolaiset antaa sen Mikille?
      Eihän Miki pihviä omassa keittiössään kuvatuksi väittänytkään, mutta eipä myöskään muistanut mainita kuvan alkuperää. Miki ei tosiaan ole itse ottanut kuvaa, vaan kopsannut sen netistä. Sama paholaispihvi komeilee esimerkiksi tässä uutisessa: http://www.huffingtonpost.com/entry/satan-rib-steak-mexico-photo_us_56f517d8e4b0143a9b47e2e1

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, raskaana, läski, Muumit, muumimukit, turkis, liha