Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

On tapahtunut rikos

Ja todisteet ovat vedenpitävät.
On tapahtunut rikos

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 69 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1739 (1803 ääntä)
      Kellään vähänkään tummaihoisella ei ole omaa koiraa, varmasti varastettu. Roger that :D

      Lainaa

    2. mr. meeseeks 22.3.2016 1:27
      Tulos: +1394 (1678 ääntä)
      Ei pliis tämmöisiä etusivulle. Tuommoisia vitun marjoja on ihan tarpeeksi joka paikassa muutenkin, ei tarvii tälläkin sivustolla niiden juhlia, vaikka epäilemättä valtaosa fm:n lukijoista tajuaisikin, miten ääliömäistä tuollainen ajattelu on. Saatana kun inhottaa tuommoiset pässit, "näin tänään ulkomaalaisen näköisen tyypin ajavan pyörällä, varmaan oli varastettu pyörä."

      Lainaa

    3. Tulos: +524 (592 ääntä)
      Voisiko se mies antaa Marjolle sellaisen reality checkin, kun kerran näkyy noista kahdesta olevan paremmin kiinni todellisuudessa ja ymmärtää, ettei maahanmuuttajan näköinen ole sama asia, kuin rikollinen? Kyynisesti tosin uskon, että Marjo saa kumppaninsa uskomaan samoja ennakkoluuloja, kuin hän itsekin tekee.

      Lainaa

    4. Tulos: +452 (516 ääntä)
      Toi on jo semi vainoharhasta :D pitäisköhän psykiatria käydä tapaamassa?

      Lainaa

    5. Tulos: +679 (721 ääntä)
      Huskyn näköinen koira ulkomaalaisen näköisen miehen hallussa, noin kello 17.45. Luulenpa että saa rikosilmoituksen aikaan näillä eväillä. Pakolaiset ne tulee tänne ja vie meiltä koiratkin pihasta.

      Lainaa

    6. mitähelvettiä 22.3.2016 1:57
      Tulos: +40 (98 ääntä)
      Ei tuo oo tosissaan :''D

      Lainaa

    7. Tulos: +289 (357 ääntä)
      Joo mä oon käsittänyt,että näillä maahanmuuttajilla on vuohi.

      Lainaa

    8. Tulos: +122 (190 ääntä)
      Nigga stole my bi...dog

      Lainaa

    9. jukkapalmu 22.3.2016 2:18
      Tulos: +1158 (1192 ääntä)
      Näin Kampin keskusessa tummaihoisen miehen joka oli varastanut SOL:in työvaatteet ja kärryllisen siivousvälineitä.

      Lainaa

    10. Tulos: +24 (116 ääntä)
      Määä: Joo mä oon käsittänyt,että näillä maahanmuuttajilla on vuohi.
      Hajosin tälle kommentille!! Ehkä vähän väsynyt ? :''D

      Lainaa

    11. Tulos: -63 (133 ääntä)
      pölli: Huskyn näköinen koira ulkomaalaisen näköisen miehen hallussa, noin kello 17.45. Luulenpa että saa rikosilmoituksen aikaan näillä eväillä. Pakolaiset ne tulee tänne ja vie meiltä koiratkin pihasta.
      Juu, koirista saa hyvän makuista keittoa. Paistiksikin niistä on paremmin kuin kateista. ps. sarkasmia.

      Lainaa

    12. Tulos: -155 (211 ääntä)
      Rasistikortti pelattu !!

      Lainaa

    13. Tulos: +321 (343 ääntä)
      Saatanan maahanmuuttajat, tulevat tänne varastamaan meidän työt, naiset ja nyt vielä koiratkin! Minun työllä ja verorahoilla on tämän maan koirat maksettu, vainko että ne voidaan nyt jakaa ties mille mamuille!? Hermostun ja menen huutamaan Facebookkiin asiasta napakasti!

      Lainaa

    14. Tulos: +362 (380 ääntä)
      Ensin bussilipppu ja nyt koira! Tämä todistaa, ne saa sossusta kaiken mitä pyytää. Ei muuta kuin juttuvinkkiä mv-lehteen. Mä näin ihan omilla kylillä että ei-kalpea ihminen myi pizzaa pizzeriassa. Oli varmaan kolkannu kantasuomalaisen rehellisen veronmaksajan ja varastetussa ravintolassa myi varastettuja pizzoja. Tämä Nurmijärvellä maanantaina klo 16 aikaan.

      Lainaa

    15. Tulos: +18 (62 ääntä)
      Ollaan siirrytty polkupyöristä koiriin vai? ehkä se oli viemässä sitä koiraa löytötavaratoimistoon.

      Lainaa

    16. Tulos: +469 (471 ääntä)
      jukkapalmu: Näin Kampin keskusessa tummaihoisen miehen joka oli varastanut SOL:in työvaatteet ja kärryllisen siivousvälineitä.
      Se on joku liiga!! Yks niiden tekijä oli pölliny taksin, toinen bussin matkustajineen ja kolmannella oli joku huijaus käynnissä alepan kassalla.

      Lainaa

    17. Tulos: +422 (430 ääntä)
      Pena: Se on joku liiga!! Yks niiden tekijä oli pölliny taksin, toinen bussin matkustajineen ja kolmannella oli joku huijaus käynnissä alepan kassalla.
      Se liiga on levittäytynyt laajalle! Eilen muutama semmonen oli pöllinyt ravintolan ja pyöritti sitä kun omaans. Ja terveyskeskuksessa yks oli pöllinyt mummon (!!!) ja työnteli sitä rullatuolilla pitkin käytävää ihan muina miehinä niinkun ois oma mummo muka. En voi käsittää miksei tähän puututa, tossa just tuli eilenkin rappukäytävässä muutama semmonen keskenkasvunen vastaan ja ne survoi lehtiä ihmisten postiluukuista. Joku mainospostihuijaus varmaan.

      Lainaa

    18. Tulos: -167 (187 ääntä)
      Kyllä yksi irakilaiset vastaa kymmentä suomalaista. Ne vasta ovatkin miehiä isolla... En ymmärrä kuka enää haluaa soomalaista tissiposkea kun tarjolla on ihania raavaita sinkkumiehiä.

      Lainaa

    19. Tulos: +19 (39 ääntä)
      Siiiiis MITÄ? :''D Reaktioni oli kovaan ääneen huudahdettu "höh", ku luin tän. Mitä vitin vittiä taas.

      Lainaa

    20. koirienpuolesta 22.3.2016 9:05
      Tulos: +220 (232 ääntä)
      Siis VITTU! Meillä on asunu naapurissa iranilainen perhe jotain 10 vuotta, niillä on kolme sekarotusta koiraa ja kani!!! En oo aiemmin tajunnu et ne on VARMASTI KAIKKI VARASTETTUJA, nyt just tuli heti mieleen sellanen et ei oo varmaan omia elukoita... Soitan heti poliisille, brb.

      Lainaa

    21. Tulos: +149 (171 ääntä)
      Joko MV!-oksennus on ns. "uutisoinut" tämän faktana? Otsikkona jotain tyyliin "MAMUT VARASTAA JA RAISKAA KOIRIA KATSO KUVAT!!!"

      Lainaa

    22. Tulos: -320 (374 ääntä)
      Ihan asiallinen huoli. Huskyt on kalliita koiria enkä usko että jollain 2kk suomessa heiluneella on rahaa sellaista hankkia. On se mennyt kummaksi kun rikosepäilytkin jo kumotaan RAZZIZZMINA!!!

      Lainaa

    23. Tulos: +164 (174 ääntä)
      Apua! Onko joltain lapsi viety?? Aamulla käveli tummaihoinen vastaan VAALEAN lapsen kanssa. Selkeä kidnappaus. En uskaltanut sanoa mitään ettei vie muakin kun kuitenkin oon tällainen eloveena.

      Lainaa

    24. Tulos: +348 (362 ääntä)
      Pera: Ihan asiallinen huoli. Huskyt on kalliita koiria enkä usko että jollain 2kk suomessa heiluneella on rahaa sellaista hankkia. On se mennyt kummaksi kun rikosepäilytkin jo kumotaan RAZZIZZMINA!!!
      Koska kaikki ulkomaalaisen näköiset ovat: a) olleet Suomessa 2 kk b) köyhiä pakolaisia

      Lainaa

    25. Puolikiero_savolainen 22.3.2016 10:15
      Tulos: +117 (147 ääntä)
      suppa: Rasistikortti pelattu !!
      Ole jo hiljaa, houkka! Jos se haisee p*skalta ja näyttää siltä, niin sitä se on. Sama koskee rasismia: jos noista em. maista tulevia syrjitään jo lähtökohtaisesti, se on rasismia. Onneks täällä FM:ssa ja ylipäätään Suomessa me ollaan enemmistönä, te jos olisitte niin me oltais k*sessa..

      Lainaa

    26. Puolikiero_savolainen 22.3.2016 10:20
      Tulos: +133 (149 ääntä)
      Pera: Ihan asiallinen huoli. Huskyt on kalliita koiria enkä usko että jollain 2kk suomessa heiluneella on rahaa sellaista hankkia. On se mennyt kummaksi kun rikosepäilytkin jo kumotaan RAZZIZZMINA!!!
      Mites tuota, vieläkö asioiden hahmottamiskyky on ala-aste-tasolla? Justhan te äly&väläys-ihmiset kritisoitte sitä miten näillä tulijoilla on monen sadan euron puhelimet mukanaan ja niin viimeisen päälle merkkivaatteet, vähintään H&M-tasoa (ihan kuin he tulisivat savimajasta ja ihan kuin heihin ei voi osua ISIS tai pommit kun kerran on rahaa...), niin entäs jos tämä olisikin juuri maahan tullut mutta säästänyt rahansa ja ostanut koiran aikoinaan, häh? Sitähän se tuo sinunkin ajattelusi ja antisi on: rasismia.

      Lainaa

    27. Tulos: -91 (149 ääntä)
      Määä: Joo mä oon käsittänyt,että näillä maahanmuuttajilla on vuohi.
      Kutsuvat myös vaimoksi niitä.

      Lainaa

    28. Tulos: -270 (294 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Ole jo hiljaa, houkka! Jos se haisee p*skalta ja näyttää siltä, niin sitä se on. Sama koskee rasismia: jos noista em. maista tulevia syrjitään jo lähtökohtaisesti, se on rasismia. Onneks täällä FM:ssa ja ylipäätään Suomessa me ollaan enemmistönä, te jos olisitte niin me oltais k*sessa..
      Paskalta te maailmanparantajat tosiaan näytätte ja paskaa myös olette. Muuhun ette kykene kuin peukutusnappia runkkaamaan ja enemmistö ette ole, vaan huorasto. Kuole pois.

      Lainaa

    29. Tukkataikuri 22.3.2016 10:32
      Tulos: -177 (211 ääntä)
      Mutta eikö muslimit pidä koiria likaisina ja arvottomina? En tiedä onko huoli aiheeton vai ei, mutta ei kai sitä voi ylivarovainenkaan olla.

      Lainaa

    30. Tulos: +156 (172 ääntä)
      Pera: Ihan asiallinen huoli. Huskyt on kalliita koiria enkä usko että jollain 2kk suomessa heiluneella on rahaa sellaista hankkia. On se mennyt kummaksi kun rikosepäilytkin jo kumotaan RAZZIZZMINA!!!
      Joo, tuskin Suomessa 2 kk pyörineellä on varaa yhtään mihinkään, sossun anteliaisuus kun on fiktiota. Vahinko vain että moni ei-niin-kalpea on ollut täällä syntymästään, ja toiset, monet ystäväni esimerkiksi, ovat tulleet koska yritys tai yliopisto haluaa palkata osaajia. Tummin kaverini on vieraileva tohtoritutkija -ei hänellä helppoa ole, mutta luulenpa että varat riittäisivät koiraan.

      Lainaa

    31. Tulos: +227 (237 ääntä)
      Tukkataikuri: Mutta eikö muslimit pidä koiria likaisina ja arvottomina? En tiedä onko huoli aiheeton vai ei, mutta ei kai sitä voi ylivarovainenkaan olla.
      Koska kaikki maahanmuuttajat ovat muslimeita. Eiku...

      Lainaa

    32. Tulos: +62 (68 ääntä)
      Työpaikan edessä kanssa näitä huijareita. Oli Texasista asti käynyt varastamassa bemarin ja stockalta nyysiny hillfigerin paidat päälle! Meni jotaki omia bisneksiä sutimaan tuohon ulko maalaisten varastamaan pizzeriaan! En tajunnu siinä poliisia soittaa, mut ois varmaan pitänyt!

      Lainaa

    33. Puolikiero_savolainen 22.3.2016 11:27
      Tulos: +129 (151 ääntä)
      Punaniska: Paskalta te maailmanparantajat tosiaan näytätte ja paskaa myös olette. Muuhun ette kykene kuin peukutusnappia runkkaamaan ja enemmistö ette ole, vaan huorasto. Kuole pois.
      *tap, tap, tap* Aivan loistavaa argumentaatiota luolamieheltä! Heh, ei siinä että 3-vuotiaan tasolle jämähtäneeltä apinalta voisi muuta olettaakaan. Kyllä me kuule kullanmuru ollaan enemmistössä, katso vaikka täälläkin kommentteja, teitä ei ole kuin pari-kolme rasistia täällä. Ja mitä tulee hengissä pysymiseeni, niin tervetuloa kokeilemaan!;)

      Lainaa

    34. Tulos: +115 (123 ääntä)
      mä olen alkanut epäillä,, että muutama tummempi-ihoinen suunnittelee meidän naapureitten kidnappaamista!!11!!! miksi ne muuten hyppäis tuossa naapurissa harva se viikko?!1!? ei ne ainakaan kyläilemässä ole, kun vain normaalit ihmiset kyläilee!! jotain pahuutta niillä on mielessä selvästi. ja ne on olleet suomessa jo kohta 30 vuotta,, joten niillä tosiaan on ollut aikaa hioa suunnitelmansa täydelliseksi!! taidan soittaa poliisille jo valmiiksi!!!!1!

      Lainaa

    35. Tulos: +128 (146 ääntä)
      Tukkataikuri: m
      Kuka tahansa ihminen voi pitää koiria likaisina ja arvottomina, mutta islaminuskoon ei liity sellaista ajatusta, päinvastoin. Toisekseen kaikki eriväriset eivät ole muslimeita, eivätkä maahanmuuttajia, (edes enemmistö Suomen maahanmuuttajista ei ole muslimeita) eivätkä mikään homogeeninen joukko, jotka ovat kaikki samaa mieltä kaikista asioista.

      Lainaa

    36. Tulos: +70 (76 ääntä)
      On varmaan Marjon mies saanu huutia ku ei oo paikan päällä älynny mokomaa rikollista mätkäyttää vähän naamalle ja päässy karkuun varastetun koiransa kanssa!! Tuli tästä muuten mieleen, et mun väärän värisellä kaverilla on myös koira, pitää varmaan laittaa eläinsuojeluun viestiä et taitaa olla varastettu..

      Lainaa

    37. Tukkataikuri 22.3.2016 12:09
      Tulos: -83 (107 ääntä)
      Eikös lähi-idässä nimenomaan tuo islaminusko jyrää..
      Johis: Koska kaikki maahanmuuttajat ovat muslimeita. Eiku…

      Lainaa

    38. Tulos: +81 (89 ääntä)
      Nazul: Se liiga on levittäytynyt laajalle! Eilen muutama semmonen oli pöllinyt ravintolan ja pyöritti sitä kun omaans. Ja terveyskeskuksessa yks oli pöllinyt mummon (!!!) ja työnteli sitä rullatuolilla pitkin käytävää ihan muina miehinä niinkun ois oma mummo muka. En voi käsittää miksei tähän puututa, tossa just tuli eilenkin rappukäytävässä muutama semmonen keskenkasvunen vastaan ja ne survoi lehtiä ihmisten postiluukuista. Joku mainospostihuijaus varmaan.
      ne on niitä nigerialaisia kirjeitä

      Lainaa

    39. Tulos: +105 (115 ääntä)
      Nää kuuluu just tänne feissarimokiin. Jospa joskus joku kyseinen henkilö, joka kirjoittaa tälläisen päivityksen, lukisikin sen täältä ja voisi pienessä mielessään tai ehkäpä jopa jonkun ystävän auttamana miettiä, että mitenköhän se on tänne joutunut ja miksi.

      Lainaa

    40. Tulos: -139 (143 ääntä)
      mr. meeseeks: Ei pliis tämmöisiä etusivulle. Tuommoisia vitun marjoja on ihan tarpeeksi joka paikassa muutenkin, ei tarvii tälläkin sivustolla niiden juhlia, vaikka epäilemättä valtaosa fm:n lukijoista tajuaisikin, miten ääliömäistä tuollainen ajattelu on. Saatana kun inhottaa tuommoiset pässit, “näin tänään ulkomaalaisen näköisen tyypin ajavan pyörällä, varmaan oli varastettu pyörä.”
      paskoja ne tummahipiäiset on

      Lainaa

    41. Oikeussubjekti 22.3.2016 13:51
      Tulos: +119 (141 ääntä)
      mr. meeseeks: Ei pliis tämmöisiä etusivulle. Tuommoisia vitun marjoja on ihan tarpeeksi joka paikassa muutenkin, ei tarvii tälläkin sivustolla niiden juhlia, vaikka epäilemättä valtaosa fm:n lukijoista tajuaisikin, miten ääliömäistä tuollainen ajattelu on. Saatana kun inhottaa tuommoiset pässit, “näin tänään ulkomaalaisen näköisen tyypin ajavan pyörällä, varmaan oli varastettu pyörä.”
      Tänään, Brysselin pommi-iskujen päivänä, ajattelin muistuttaa, että Mikkelissä syntymäsuomalainen vitivalkoinen jätkä räjäytti henkilöauton ja kaksi ihmistä v. 1986 pankkiryöstön yhteydessä, että suomalainen porukka räjäytti mustasukkaisuusdraaman vuoksi autopommin Helsingissä Pohjoisella Rautatiekadulla 2002, ja että niinikään suomalaismiehen mustasukkaisuus oli motiivina pommi-iskussa 2014 Korsnäsissä (Suomessa). Rasismi on henkinen ja sosiaalinen sairaus, joka tarttuu helposti kaikkein typerimpiin. Siihen samaan ihmisryhmään, joka radikalisoituu ja ryhtyy terroristeiksi, kun elämän arpanopat lankeavat toisin ja he syntyvätkin sotaa käyvään tai terrorin alaiseen maahan. Vastustan rasismia kaikissa muodoissaan. Ja typeryyttä.

      Lainaa

    42. Tulos: +69 (77 ääntä)
      Huvittaa, kun tunnen yhen pojan, jolla on hyvä rusketus ja hänellä on tummat silmät sekä hiukset, täysin suomalainen silti. Kyseisellä tyypillä on useampikin koira. Onko syytä epäillä hänen taustojaan? :D

      Lainaa

    43. huolestunut kansalainen 22.3.2016 15:10
      Tulos: +106 (110 ääntä)
      Haha: Huvittaa, kun tunnen yhen pojan, jolla on hyvä rusketus ja hänellä on tummat silmät sekä hiukset, täysin suomalainen silti. Kyseisellä tyypillä on useampikin koira. Onko syytä epäillä hänen taustojaan?
      On todellakin syytä epäillä! Vauhdilla poliisin puheille, ei tuo suomalaiselta kuulosta! Minua vähän alkoi pelottamaan, että onko naapurini murhattu tai myyty ulkomaille orjaksi, kun pari kuukautta sitten suomalainen naapurini katosi ja nyt sieltä asunnosta kulkee tummaihoinen mies. Katoamisen aikoihin myös laatikoita kannettiin ulos, ilmeisesti ihmiskaupan tai murhan lisäksi myös ryöstö tapahtunut. Autollakin näkyy musta mies ajavan, soitan heti tänään poliiseille asiasta.

      Lainaa

    44. Tulos: +60 (66 ääntä)
      huolestunut kansalainen: On todellakin syytä epäillä! Vauhdilla poliisin puheille, ei tuo suomalaiselta kuulosta! Minua vähän alkoi pelottamaan, että onko naapurini murhattu tai myyty ulkomaille orjaksi, kun pari kuukautta sitten suomalainen naapurini katosi ja nyt sieltä asunnosta kulkee tummaihoinen mies. Katoamisen aikoihin myös laatikoita kannettiin ulos, ilmeisesti ihmiskaupan tai murhan lisäksi myös ryöstö tapahtunut. Autollakin näkyy musta mies ajavan, soitan heti tänään poliiseille asiasta.
      Jos se uhri on niissä laatikoissa. Paloittellut tyypin ja kuljettaa huomaammattomasti pois.

      Lainaa

    45. Tulos: +173 (175 ääntä)
      Näin kaupungilla onnellisen näköisen tummaihoisen ihmisen. Koska itselläni ei ole elämää, on selvää, että tuo tyyppi on varastanut sen.

      Lainaa

    46. Tulos: -84 (96 ääntä)
      Jännä nähdä, että postausten sävy muuttui äärivasemmistolaisista hieman neutraalimpiin ja osittain jopa rasismin kanssa flirttaileviin tuossa hieman ennen kello kymmentä aamupäivällä. Mistähän tuo mahtaa johtua. Tuskin sentään yli 30 tappaneella ja yli 200 haavoittaneella muslimien terrori-iskulla voi olla tuon kanssa mitään tekemistä?

      Lainaa

    47. Tulos: +66 (68 ääntä)
      Tukkataikuri: Mutta eikö muslimit pidä koiria likaisina ja arvottomina? En tiedä onko huoli aiheeton vai ei, mutta ei kai sitä voi ylivarovainenkaan olla.
      No kyllä vaan voi olla. Mitä tässä pitäis muka tehdä? Pitäisikö poliisin tarkistaa jokaiselta ei-valkoiselta, onko lemmikki varmasti heidän omansa? "Ei tässä ylivarovaisia olla, eikä rasisteja, ihan vaan tarkistellaan." Tapauksessa ei ollut mitään syytä epäillä varkautta, eikä Marjo edes nähnyt asiaa itse. Vaikka joku olisi huskynsa kadottanut, niin ei sitä tämän perusteella löydetä.

      Lainaa

    48. Tulos: +67 (73 ääntä)
      suppa: Rasistikortti pelattu !!
      Mikä sinun määritelmäsi rasismille on? Ihan aidosti mielenkiinnosta kysyn. Jos pelkän ihonvärin perusteella varkaaksi epäileminen ei ole rasismia, niin mikä sitten on?

      Lainaa

    49. Tulos: +71 (79 ääntä)
      Punaniska: Paskalta te maailmanparantajat tosiaan näytätte ja paskaa myös olette. Muuhun ette kykene kuin peukutusnappia runkkaamaan ja enemmistö ette ole, vaan huorasto. Kuole pois.
      Tässä on taas edistetty naisrauhaa.

      Lainaa

    50. Tulos: +96 (102 ääntä)
      Masa: Jännä nähdä, että postausten sävy muuttui äärivasemmistolaisista hieman neutraalimpiin ja osittain jopa rasismin kanssa flirttaileviin tuossa hieman ennen kello kymmentä aamupäivällä. Mistähän tuo mahtaa johtua. Tuskin sentään yli 30 tappaneella ja yli 200 haavoittaneella muslimien terrori-iskulla voi olla tuon kanssa mitään tekemistä?
      No tuskinpa, koska mitäpä ihmeen tekemistä yli 30 tappaneella ja yli 200 haavoittaneella muslimien terrori-iskulla voisi olla sen kanssa, että joku on sattumalta nähnyt jonkun satunnaisen tummaihoisen tyypin Helsingissä koiran kera? Tai siis, tietystihän mitkä tahansa kaksi tai useampi asiaa voi toki yhdistää toisiinsa jos ihan väkisin haluaa, mutta sitten pitää monesti olla foliohattujakin jo 2 tai useampi päällekkäin käytössä. Lainaatko muuten tuolta ylempää esimerkiksi viestin tai pari joissa on "äärivasemmistolainen sävy"? Kieltämättä lukaisin ne aika nopeasti läpi, mutta ainakaan äkkiseltään en muista kenenkään puhuneen vallankumouksesta, proletariaatin diktatuurista, porvarien hirttämisistä tms.

      Lainaa

    51. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Tänään tumma mies ajoi autolla... Oli takuulla varastanut auton.

      Lainaa

    52. Tulos: +47 (51 ääntä)
      jukkapalmu: Näin Kampin keskusessa tummaihoisen miehen joka oli varastanut SOL:in työvaatteet ja kärryllisen siivousvälineitä.
      Hajosin nii pahasti tälle :'DD

      Lainaa

    53. Rampe&Naukkis 23.3.2016 9:37
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Neuvoni on suodata, suodata ja suodata.

      Lainaa

    54. Tulos: +52 (60 ääntä)
      Punaniska: Paskalta te maailmanparantajat tosiaan näytätte ja paskaa myös olette. Muuhun ette kykene kuin peukutusnappia runkkaamaan ja enemmistö ette ole, vaan huorasto. Kuole pois.
      Oliko kahvitauko menossa odinissa, vai miten ehdeit tänne näitä viisauksia Kertomaan?

      Lainaa

    55. Tulos: -35 (55 ääntä)
      Blut: Kellään vähänkään tummaihoisella ei ole omaa koiraa, varmasti varastettu. Roger that
      No muslimeilla harvemmin on koiraa. En tunne/tiedä ainakaan yhtään sellaista.

      Lainaa

    56. Tulos: -41 (63 ääntä)
      Mursu: Mikä sinun määritelmäsi rasismille on? Ihan aidosti mielenkiinnosta kysyn. Jos pelkän ihonvärin perusteella varkaaksi epäileminen ei ole rasismia, niin mikä sitten on?
      Tilastojen seuraaminen ja niistä johtopäätösten tekeminen ei ole rasismia nähnytkään. Onhan nytkin viimein myönnetty se tosiasia, että maahanmuuttajat raiskaavat Suomessa eniten. Tekeekö se siis minusta rasistin jos pimeämmällä vaihdan kadunpuolta ja liikun mieluummin kantisten kanssa?

      Lainaa

    57. Dogedogedoge 23.3.2016 14:10
      Tulos: +38 (42 ääntä)
      Tuttua: No muslimeilla harvemmin on koiraa. En tunne/tiedä ainakaan yhtään sellaista.
      Mä tiedän. Olen kohdannut vain yhden muslimin, joka pelkäsi koiraa. Muut ovat olleet todella innoissaan eläinseurasta.

      Lainaa

    58. Tulos: +48 (56 ääntä)
      Tuttua: Tilastojen seuraaminen ja niistä johtopäätösten tekeminen ei ole rasismia nähnytkään. Onhan nytkin viimein myönnetty se tosiasia, että maahanmuuttajat raiskaavat Suomessa eniten. Tekeekö se siis minusta rasistin jos pimeämmällä vaihdan kadunpuolta ja liikun mieluummin kantisten kanssa?
      Onko sulla joku tilasto näyttää koiravarkauksista? Vaikka mitä olisi tilastoissa, niin jokainen kohtaamasi mamu on silti yksilö. Suurin rikollisryhmä Suomessa taitaa olla edelleen valkoinen kantasuomalainen mies. Ehkä kannattaisi vaihtaa kadunpuolta kun näet sellaisen.

      Lainaa

    59. Muumi (kopio) 23.3.2016 19:19
      Tulos: -38 (54 ääntä)
      Dogedogedoge: Mä tiedän. Olen kohdannut vain yhden muslimin, joka pelkäsi koiraa. Muut ovat olleet todella innoissaan eläinseurasta.
      Varsinkin lampaista?

      Lainaa

    60. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Meijän koulussa oli tummaihoinen poika, varmasti varastanut paikan joltain valkoihoiselta

      Lainaa

    61. Älä ole niin varma 27.3.2016 13:19
      Tulos: +19 (25 ääntä)
      Tuttua: No muslimeilla harvemmin on koiraa. En tunne/tiedä ainakaan yhtään sellaista.
      Meillä on, vaikka 1/3 meidän perheestä on islamin uskossa.

      Lainaa

    62. Älä ole niin varma 27.3.2016 13:24
      Tulos: +34 (40 ääntä)
      Tuttua: No muslimeilla harvemmin on koiraa. En tunne/tiedä ainakaan yhtään sellaista.
      Ja muutenkin, mistä lähtien jokainen tummaihoinen on automaattisesti muslimi?

      Lainaa

    63. Tulos: -24 (36 ääntä)
      Tää voisi olla ihan hauska moka jos jutussa ei olisi perää. Valitettavasti joku aika sitten oli juuri tapaus jossa ilmeisesti turvapaikanhakija oli varastanut erään perheen huskyn ja jäi kampissa silminnäkijän toimesta kiinni. Jos en väärin luule, niin saattaa hyvinkin olla tämän päivityksen henkilö.

      Lainaa

    64. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Voi pyhä yrjö teitä pallopäitä :D Tuo "ei 2kk Suomessa asuneella ole varaa kalliiseen koiraan" oli sarkasmia...

      Lainaa

    65. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Punaniska: Paskalta te maailmanparantajat tosiaan näytätte ja paskaa myös olette. Muuhun ette kykene kuin peukutusnappia runkkaamaan ja enemmistö ette ole, vaan huorasto. Kuole pois.
      Punaniska: Paskalta te maailmanparantajat tosiaan näytätte ja paskaa myös olette. Muuhun ette kykene kuin peukutusnappia runkkaamaan ja enemmistö ette ole, vaan huorasto. Kuole pois.
      Lyö vaikka itseäsi kampiakselilla päähän, painu ulos hengittämään raitista ilmaa ja kommentoi vasta sitten.

      Lainaa

    66. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Mursu: On tapahtunut rikos Julkaistu 22.3.2016, kategoriassa Takasivu
      Vaikka suomessa tilastollisesti valkonen mies 99% pöllis mun puhelimen ja lompsan, mielummin mä sen seuraan menisin ku sen joka tilastollisesti saattaa raiskata. Seksuaalinen väkivalta kuitenki aikalailla iso juttu, enkä miä muuten rasismia harjota, mutta en mäkään illalla liikkuessa mee yhtään kenenkään kanssa samalla puolella mut jos on pakko valkata niin valkonen mies sit :x mut vaan öisin! Töiden puolesta on saanut muutamanki ei kanta-suomalaisen stalkkerin jotka seuraili busseihin ja yritti jallittaa halaamaa/suukotetaan alikuluissa, pölli mun puhelimen, väitti et oli löytäny sen ja oli ottanu mun numeron siit ja soitteli sit pitkin päivää yms...iha sekoo puuhaa. Sen kerran ku suomalaine tommoseen mulle ryhtyny sanoin vaa et ei nappaa ja se oli sit siinä.

      Lainaa

    67. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Todennäköisesti se koira on varastanut sen maahanmuuttajan, eikä toistepäin. XD

      Lainaa

    68. Kokenut kurkku 20.10.2021 2:39
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      En tiedä mistäpäin nämä Espoon Suvelan tummaihoiset kaapuihmiset ovat tulleet, mutta he ainakin pelkäsivät koiria ihan älyttömästi. Käsitin sen olevan kulttuuriin liittyvä juttu. Esim. aikuiset ei uskaltaneet ohittaa toisella puolella pissalla olevaa koiraa vaikka välimatkaa tien toiselle puolelle oli varmaan 8-10 metriä. Ja ihan hihnassa ja rauhassa kuseksi. Täpahtui todella monta kertaa. Jotkut heidän lapset joko aluksi epäröivät, ja juoksivat sitten kauhuissaan vilkuillen ohi sieltä kaukaa, tai sitten ei uskaltaneet ohittaa ollenkaan. Vanhemmilta opittu tapa varmaan. He myös (lapset) tulittivat lumipalloilla kaupan, kirjaston. ym. eteen jätettyjä koiria. Näin itse tämän jonkun muun koiralle tapahtuvan, ja mulle tultiin sanomaan mun koiralle tapahtuneen, kun olin palauttamassa kirjoja.

      Lainaa

    69. Rajoitettu kalkkuna 11.12.2021 13:37
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Poop: Vaikka suomessa tilastollisesti valkonen mies 99% pöllis mun puhelimen ja lompsan, mielummin mä sen seuraan menisin ku sen joka tilastollisesti saattaa raiskata. Seksuaalinen väkivalta kuitenki aikalailla iso juttu, enkä miä muuten rasismia harjota, mutta en mäkään illalla liikkuessa mee yhtään [...]
      No minut on 2 kertaa raiskattu ja se on ollu valkoinen tuntematon suomalainen mies.
       Monet maahanmuuttajan näköiset ovat suomalaisia ja toi on törkeetä etnistä profilointia, koska nyt sinä päätit että kaikki muun väriset on raiskareita. Mikä on vtun väärin ja väärää tietoa. 
      Vaikka suurempi mahdollisuus tulla murhatuksi niin, että valkoinen sinut murhaa, koska suomi on kärkipaikoilla murhalistoilla..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: rasismi, rasisti, koirat, husky, varastettu, ennakkoluulot