Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Katjan lämmin auto

Katja lämmittää autonsa ja painaa menemään.
Katjan lämmin auto

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Pakolainen 18.2.2016 1:39
      Tulos: +543 (591 ääntä)
      Eihän sitä nyt kaikkea aamulla kiiressä muista. Taikka opi ekalla kerralla :D

      Lainaa

    2. Tulos: +159 (273 ääntä)
      Onneksi minä ja Katja ei olla pariskunta, me oltaisiin liian samanlaisia! :D jommankumman pitäisi olla se järjen ääni!

      Lainaa

    3. Satunnainen randomi 18.2.2016 2:00
      Tulos: -63 (111 ääntä)
      Piuhasta on oma vaivansa vaikka se varmaan tekee hyvää autolle.

      Lainaa

    4. Tulos: +298 (314 ääntä)
      Kannattaa parkkeerata auto silleen että kävelet sen johdon yli/edestä.

      Lainaa

    5. Tulos: -168 (300 ääntä)
      Häiritsee ku toi näyttää ihan jättimäiseltä munakarvalta ekassa kuvassa

      Lainaa

    6. Tulos: -119 (219 ääntä)
      Eipä ollut mitenkään hirveän hauska. Tyhmä moka, mutta ei nauramisen, tai edes hymyilemisen arvoinen.

      Lainaa

    7. Tulos: +97 (105 ääntä)
      Joskus olen kiireessä meinannut vetää johdon kera, mutta onneksi oon huomannu alkaessa pakittamaan. Näitähän sattuu.

      Lainaa

    8. Tulos: +12 (32 ääntä)
      Mieluummin töpseli rikki kuin puskuri.

      Lainaa

    9. 23f3f23f3f23f 18.2.2016 7:59
      Tulos: +178 (190 ääntä)
      x: Häiritsee ku toi näyttää ihan jättimäiseltä munakarvalta ekassa kuvassa
      Jos tuo on ekana mielessä niin...

      Lainaa

    10. Tulos: +19 (91 ääntä)
      Enemmän silmiin sattuu toi rämäauto kun tää moka. Itselläkin on ollut projektiauto, mutta en pitänyt sitä purettuna pihalla sään armoilla.

      Lainaa

    11. Tulos: -16 (100 ääntä)
      Kyllä lähes kaikki autoilijat on unohtanu sen ainakin kerran kiinni lähtiessään ajamaan :D

      Lainaa

    12. Tulos: +49 (85 ääntä)
      Hauki: Eipä ollut mitenkään hirveän hauska. Tyhmä moka, mutta ei nauramisen, tai edes hymyilemisen arvoinen.
      Ainoa mitä näen tyhmänä täällä on sinun kommenttisi.

      Lainaa

    13. Tulos: -85 (125 ääntä)
      Viljander: Enemmän silmiin sattuu toi rämäauto kun tää moka. Itselläkin on ollut projektiauto, mutta en pitänyt sitä purettuna pihalla sään armoilla.
      Muutenkin näyttää niin törkyseltä pihalta.Kyllä heivaisin tommoset romut romuttamolle ja siivoisin paikat.Tämmösiä pihoja näkee välillä ja täytyy ihmetellä miten pystyy asuun tommosen romun keskellä.Tossakin taloudessa on vielä nainen asumassa,ne nyt sentään pitäis olla tarkkoja siisteydestä.Laiskuutta tai jos ei oo kotona opetettu siivoon paikkoja.

      Lainaa

    14. Tulos: -123 (173 ääntä)
      Hyvä esimerkki siitä miksi naiset on huonompia autoilijoita kun miehet. Yleensä tuijotetaan vakuutusyhtiöiden tilastoja missä nämä ei näy. Samoin kun parkkeeraaminen päin vittua tai muutenkin yleinen perseily mikä ei kuitenkaan johda vahinkoon mutta osoittaa silti puutteita kuljettajan taidoissa.

      Lainaa

    15. Tulos: +38 (52 ääntä)
      masa: Muutenkin näyttää niin törkyseltä pihalta.Kyllä heivaisin tommoset romut romuttamolle ja siivoisin paikat.Tämmösiä pihoja näkee välillä ja täytyy ihmetellä miten pystyy asuun tommosen romun keskellä.Tossakin taloudessa on vielä nainen asumassa,ne nyt sentään pitäis olla tarkkoja siisteydestä.Laiskuutta tai jos ei oo kotona opetettu siivoon paikkoja.
      Kyllä mun silmin vaikuttaa siltä, että tuo levällään oleva auto ja vene saattavat olla vaikka naapurin tontilla, kun tuossa jonkunlainen tie menee välissä. Ja näistä kuvista on vaikea päätellä, onko naapurin taloudessa naista vai ei. Tai oikeastaan ei ehkä niin vaikeakaan...

      Lainaa

    16. Asiantunnustelija 18.2.2016 12:03
      Tulos: -46 (74 ääntä)
      Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta tuollaista lämmityskaapelia ei saisi käyttää jatkojohtojen kera vaan se kuuluu kytkeä suoraan seinästä/tolpasta autoon ilman lisähärpättimiä. Että ihan Juhon oma moka, jos on tuollaisen viritelmän laittanut kiinni kilometrin päähän pistorasiasta. Eipä siinä Pirjo Perusputputtelija välttämättä tajua, että auto voi olla lämmityksessä kun ei pistorasiaakaan ole mailla eikä halmeilla. Nih. tl;dr itse olet pönttöpää Juho.

      Lainaa

    17. Tulos: +33 (55 ääntä)
      nainen: Onneksi minä ja Katja ei olla pariskunta, me oltaisiin liian samanlaisia! jommankumman pitäisi olla se järjen ääni!
      Luulin mokaksi tuota postausta; miehenikin tekee kaikenlaista älytöntä aamuisin koska herää hyvin hitaasti, vaikka muuten fiksu onkin. Vaikka ehkä tahtookin hermo mennä kun joku yrittää vaikkapa tehdä kahvia laittamatta astiaa keittimeen ja lattialla on sitten litra kahvia, ja puolison sähläämiselle voikin nauraa, se pitäisi tehdä yksityisesti tai anonyymisti; toisen julkinen pilkkaaminen ei ole kovin kivaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +59 (63 ääntä)
      masa: Muutenkin näyttää niin törkyseltä pihalta.Kyllä heivaisin tommoset romut romuttamolle ja siivoisin paikat.Tämmösiä pihoja näkee välillä ja täytyy ihmetellä miten pystyy asuun tommosen romun keskellä.Tossakin taloudessa on vielä nainen asumassa,ne nyt sentään pitäis olla tarkkoja siisteydestä.Laiskuutta tai jos ei oo kotona opetettu siivoon paikkoja. Anteeks nyt laiska.. Ei naisen tehtävä oo korjata kaikkia asioita, ei siivota jokasta nurkkaa.joskus miehetki vois tehdä jotain muutakin ku juoda kaljaa, käydä töis ja sanoo et toiki tarttis tehdä.

      Lainaa

    19. Tulos: +51 (51 ääntä)
      Katjalla on selkeesti pitkät piuhat.....

      Lainaa

    20. Tulos: +20 (28 ääntä)
      x: Häiritsee ku toi näyttää ihan jättimäiseltä munakarvalta ekassa kuvassa
      Vihreet munakarvat?

      Lainaa

    21. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Ongelmaan on ratkaisu, tälle talvelle on tullut markkinoille Kaapelivahti, joka hälyttää summerilla jos lämmityskaapeli on kytkettynä ja auto tärähtää. Kytkeminenkin on helppo, kytketään auton sisäpistorasiaan, ei johdotuksia ja sisälämmittimenkin voi sitten kytkeä Kaapelivahtiin. Voit unohtaa irroittaa kaapelin, mutta Kaapelivahti ei unohda. Käyttäkää hyväksi

      Lainaa

    22. TapioRautaWaara 18.2.2016 17:55
      Tulos: -10 (10 ääntä)
      Nöyyyyy6yyyyh :(

      Lainaa

    23. Tulos: -10 (22 ääntä)
      katja:
      En sitä nyt tarkottanutkaan että naisen sen pitäis siivota vaan että vois vihjasta vaikka ukolleen että voitais laittaa tää piha siistiksi.

      Lainaa

    24. Tulos: +14 (14 ääntä)
      x: Häiritsee ku toi näyttää ihan jättimäiseltä munakarvalta ekassa kuvassa
      Nice to know

      Lainaa

    25. Kebnekaise 19.2.2016 9:59
      Tulos: -12 (22 ääntä)
      Asuuko noi kaatopaikalla?

      Lainaa

    26. Tulos: -7 (21 ääntä)
      Hauki: Eipä ollut mitenkään hirveän hauska. Tyhmä moka, mutta ei nauramisen, tai edes hymyilemisen arvoinen.
      Moi Katja!

      Lainaa

    27. Järki käteen 19.2.2016 16:39
      Tulos: +57 (67 ääntä)
      Jukkapalmu: Hyvä esimerkki siitä miksi naiset on huonompia autoilijoita kun miehet. Yleensä tuijotetaan vakuutusyhtiöiden tilastoja missä nämä ei näy. Samoin kun parkkeeraaminen päin vittua tai muutenkin yleinen perseily mikä ei kuitenkaan johda vahinkoon mutta osoittaa silti puutteita kuljettajan taidoissa.
      Vau, sulla taitaa olla aika paljon patoutunutta naisvihaa sisällä, jos kuva tielle jääneestä lämmitysjohdosta ja tieto Katja-nimisestä kuskista saa sut pitämään tätä "hyvänä" esimerkkinä siitä miksi naiset ovat "huonompia" kuskeja. Et tunne Katjaa, etkä ole nähnyt hänen ajavan, mutta silti teet rajuja päätelmiä ajotaidosta pelkän naiseuden perusteella. Se jos mikä on hyvä esimerkki siitä, miten tyhmiä kommentteja voi tehdä, kun on ahdasmielisesti omaksunut stereotyyppisiä mielikuvia. Se, että unohtaa irrottaa lämmitysjohdon, kun lähtee ajamaan, on merkki hajamielisyydestä, kiireestä tai välinpitämättömyydestä. Ajotaidosta se ei paljoa kerro. "Samoin kun parkkeeraaminen päin vittua tai muutenkin yleinen perseily mikä ei kuitenkaan johda vahinkoon mutta osoittaa silti puutteita kuljettajan taidoissa" -virke on erittäin typerä. Sunko mielestä yksikään mies ei ikinä parkkeeraa väärin? Kai myös ymmärrät, että nykyään iso osa kuskeista on naisia, ja jos jokainen nainen parkkeeraisi "päin vittua", parkkipaikat kaikkialla olisivat aika järkyttävän näköisiä ja joka auto olisi täynnä lommoja ja naarmuja. Lisäksi "yleistä perseilyä" harrastaa aika paljon myös tietyntyyppiset miehet, vai osoittaako tuhatta ja sataa maantiellä ajaminen muista välittämättä sun mielestä hyvää ajotaitoa?

      Lainaa

    28. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Tos "muutamaa päivää myöhemmin" kuvasarjan ekas kuvas näyttää siltä kun kyseenen lämmitetty auto olis sitte peruutettu tonne punaasen rakennuksen seinään :D

      Lainaa

    29. parkkipaikat 19.2.2016 18:07
      Tulos: -16 (18 ääntä)
      Kai myös ymmärrät, että nykyään iso osa kuskeista on naisia, ja jos jokainen nainen parkkeeraisi “päin vittua”, parkkipaikat kaikkialla olisivat aika järkyttävän näköisiä ja joka auto olisi täynnä lommoja ja naarmuja.
      Nais- ja mieskuskiasiaan kantaa ottamatta, kyllä nuo parkkipaikat aika kamalan näköisiä on, ja lommoja, ja naarmuja löytyy kyllä melkein joka autosta.

      Lainaa

    30. Mikä viritys 20.2.2016 8:59
      Tulos: 0 (10 ääntä)
      Tuo jatkojohto ei ole lain mukainen, toivottavasti ei tule oikosulkua tai muuten vakavaa onnettomuutta. Korvausten saaminen voi olla haastavaa, kun ei ole noudatettu sähköturvallisuus määräyksiä.

      Lainaa

    31. Tulos: +14 (14 ääntä)
      No ei tainnu sitte olla turha keksintö joltai oululaiselta jampalta, ku kehitteli semmosen vekottimen, mikä alkaa huutamaan jos käynnistää roikassa olevan auton...

      Lainaa

    32. Tulos: +26 (30 ääntä)
      parkkipaikat: Nais- ja mieskuskiasiaan kantaa ottamatta, kyllä nuo parkkipaikat aika kamalan näköisiä on, ja lommoja, ja naarmuja löytyy kyllä melkein joka autosta.
      Kylläpä autot yleensä on parkkipaikoilla ihan siistinnäköisesti parkkiruuduissa eikä sikinsokin kaikkialla. Aika huolestuttavaa, jos näet melkein joka autossa selkeitä kolaroinnista aiheutuneita lommoja ja naarmuja. Olisikohan aika puhdistaa silmälasit?

      Lainaa

    33. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Kun Juholla näyttää olevan pituutta johdossa, sehän vois laittaa sen vaikka pyyhkijän tai sivupeilin kautta että Katjakin hoksais... On k

      Lainaa

    34. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Hups ku lähti nopeaan... On kyllä itellekki noin sattunu.

      Lainaa

    35. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Puupoju: Kun Juholla näyttää olevan pituutta johdossa, sehän vois laittaa sen vaikka pyyhkijän tai sivupeilin kautta että Katjakin hoksais… On k
      Tulis vaan kalliimmaksi kun pitäs uusia peili ja pyyhkijä sen jälkeen.

      Lainaa

    36. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Mies 36v myöntää, että viime talvena ajoin useamman kilometrin naru nokalla. Huomasin, kun kaarteessa pyrki renkaan alle ja aiheutti hienoisen puskurin repeämän..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: auto, lämmittää, lämmitys, johto, kuva, piuha, pistorasia, talvi, kylmä, lämmin