Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 7

Miten haistelet koiraasi? Miksi?
Taustatietoja: Keskustelu on käyty villakoiriin erikoistuneessa koiraryhmässä. kurkistus-koiraryhmaan-osa-7

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 106 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -61 (627 ääntä)
      Hyi :o ei tulis edes mieleen haistella mun koiran tassuja, vastapestyjä tai ei!

      Lainaa

    2. Tulos: +298 (508 ääntä)
      Bn: Hyi ei tulis edes mieleen haistella mun koiran tassuja, vastapestyjä tai ei!
      äääÄläää valehtele!

      Lainaa

    3. Tulos: +725 (749 ääntä)
      Ihan näin mielenkiinnosta jos täällä sattuisi joku "villiksen nuuhkija" pyörimään, että poikkeaako "villiksen" tuoksu paljonkin muista koirista? Onko muillakin koiraroduilla omat nuuhkijapiirit? Erikoista.

      Lainaa

    4. Tulos: +259 (367 ääntä)
      Mä nuuhkin kissan tassuja. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +565 (585 ääntä)
      hassu: Mä nuuhkin kissan tassuja.
      Ajattelin samaa, mutta juuri nyt kirjoittaessani tätä kissani on juuri hiekkalaatikolla. Taidan jättää välistä.

      Lainaa

    6. Tulos: +81 (143 ääntä)
      Villakoiran tassut tuoksuu aivan tuoreelta riisiltä. En tiedä muista roduista kun ei ole kokemusta, mutta oman villiksen tassuja nuuhkin joskus salaa siis :D

      Lainaa

    7. Tulos: -53 (131 ääntä)
      muurm: Ajattelin samaa, mutta juuri nyt kirjoittaessani tätä kissani on juuri hiekkalaatikolla. Taidan jättää välistä.
      Joskus jopa lipasen.

      Lainaa

    8. Tulos: +95 (159 ääntä)
      Eipä koskaan ole tullut haisteltua koiran tassua

      Lainaa

    9. Tulos: +100 (162 ääntä)
      Mäkin tykkään nuuhkia mun suomenlapinkoiraa, päälaki haisee maksalaatikolta ja tassut mullalta <3

      Lainaa

    10. Tulos: +60 (236 ääntä)
      onneksi olen kissaihminen.

      Lainaa

    11. Tulos: +284 (296 ääntä)
      Noh onneks nuuhkii tassuja ja päälakea eikä sitä mitä koirat yleensä nuuhkii toisia koiria kohdatessaan :)

      Lainaa

    12. Tulos: -36 (214 ääntä)
      Onko hulluimpia kissa-, koira- vai hevosnaiset (tai -ihmiset yleensä)? Mulla se aina vaihtelee vähän sen mukaan että kenen noiden kanssa viimeksi ollu tekemisissä. Ylivoimaisesti sekopäisin ryhmä on kyllä frettinaiset. Siinä poppoossa ei vaan tunnu tolkun ihmisiä olevan.

      Lainaa

    13. Tulos: +68 (160 ääntä)
      Hämmentävintä tässä on se et jotenki mä kuitenki ymmärrän heitä ja nyt en sitte oikeen enää ymmärrä itteänikään.Jokainen tietysti tavallaan mut mut....outoa.Jotenki tulee mieleen et jotkut(yleensä naiset)sanoo et vauvat haisee hyvälle,no jos tykkää happaman maidon ja oksennuksen hajusta ni mikäs siinä,mutta että hyvälle.

      Lainaa

    14. Tulos: -25 (75 ääntä)
      Herman: Noh onneks nuuhkii tassuja ja päälakea eikä sitä mitä koirat yleensä nuuhkii toisia koiria kohdatessaan
      Yök,oliko pakko.

      Lainaa

    15. Tulos: +81 (115 ääntä)
      Meidän terrierin varpaat tuoksuu popkornilta.

      Lainaa

    16. Tulos: +127 (189 ääntä)
      Pakko myöntää.. Kyllä koirissa joskus on jokin kummallinen hyvä haju. Semmoinen jännä, mukava tuoksu.

      Lainaa

    17. Tulos: +131 (189 ääntä)
      Kalle: Onko hulluimpia kissa-, koira- vai hevosnaiset (tai -ihmiset yleensä)? Mulla se aina vaihtelee vähän sen mukaan että kenen noiden kanssa viimeksi ollu tekemisissä. Ylivoimaisesti sekopäisin ryhmä on kyllä frettinaiset. Siinä poppoossa ei vaan tunnu tolkun ihmisiä olevan.
      Koiranaiset alkavat kokemuksieni mukaan huutaa kovemmassa kuorossa siitä miten koiraa tarkalleen pitää kasvattaa ja kouluttaa ja joutuvat poistumaan paikalta välttyäkseen henkirikoksilta. Hevosnaiset taas pumppaavat kaikki, siis aivan kaikki rahansa JA aikansa hevostouhuun ja yleensä pakkonakittavat myös muun perheen mukaan. Joka helvetin paikka täynnä loimea (miksi niitä saatanan kolminumeroisia summia maksavia loimia pitää olla montakymmentä?), harjaa, riimua ja kaikkea muuta. Kuppikuntaisuus ja kyräily on yleensä hiljaisempaa ja juorutyylisempää. Kumpikin näistä kahdesta ryhmästä on valmis aivan järjettömään vääntöön ja kääntöön, jossa ei ole missään vaiheessa kyse eläimestä itsessään vaan vain ja ainoastaan paljon huudellusta "harrastuksesta", jossa masokistisesti tarvotaan kesät ja talvet sateessa ja paisteessa muuta elämää kaihtaen mudan, paskan ja yleisen kärsimyksen läpi. Vierestäkatsojalle kumpikaan ryhmä ei missään kohtaa aukea mitenkään, vaan kyseessä on ikuinen, vähän Sisyfuksen kivenpyöritykseltä näyttävä urakka. Joskin sillä erotuksella että tämä kivenpyöritys sisältää vittuuntunutta muiden vastaavien pyörittäjien kyräilyä ja ylpeyttä siitä, miten oma kivi on vielä vähän hankalampi pyörittää kuin muiden. Kissaihmisistä minulla ei ole kokemusta. Nopealta perstuntumalta vastaisin hevosihmisten olevan kaikista hulluimpia, jos ei muuten niin koska hevoseen mahtuu ammentamaan huomattavasti enemmän hulluuttaan ja rahojaan.

      Lainaa

    18. Tulos: +58 (80 ääntä)
      Miksei tää moka näy mulle? Kaikki muut näkyy normaalisti paitsi tämä. Nyt mä en tiedä mikä on väärin koirien tassujen haistelussa...

      Lainaa

    19. Tulos: -10 (34 ääntä)
      ...tää oli vähän erikoista. Ihmisellä on hyvä olla harrastuksia.

      Lainaa

    20. Tulos: -47 (95 ääntä)
      Kyllä. Itsekin nuuhkin dopperini tassuja aina kun se on käynyt koirapuistossa saamassa muiden koirien hajuja niihin pikku käpäliinsä. Haistelemaan myös suuta kun on kalunnut hieman mädäntynttä lihaisaa sianluuta pari päivää.

      Lainaa

    21. Tulos: -155 (227 ääntä)
      Jotkut on vaa sairaita. Hyi vittu tollaset ihmiset on kuvottavia ! No jokasella olkoon omat harrastukset. Nä sopis niihi 4 d ällöttävät fetissit sarjaan.

      Lainaa

    22. Tulos: -40 (84 ääntä)
      Nyt ei ole turriretardismi kaukana.

      Lainaa

    23. Tulos: +23 (89 ääntä)
      Mulla tuli paha olo.. "hikuvarpaat".. hrrr..

      Lainaa

    24. Tulos: -11 (87 ääntä)
      Hölskä: Koiranaiset alkavat kokemuksieni mukaan huutaa kovemmassa kuorossa siitä miten koiraa tarkalleen pitää kasvattaa ja kouluttaa ja joutuvat poistumaan paikalta välttyäkseen henkirikoksilta. Hevosnaiset taas pumppaavat kaikki, siis aivan kaikki rahansa JA aikansa hevostouhuun ja yleensä pakkonakittavat myös muun perheen mukaan. Joka helvetin paikka täynnä loimea (miksi niitä saatanan kolminumeroisia summia maksavia loimia pitää olla montakymmentä?), harjaa, riimua ja kaikkea muuta. Kuppikuntaisuus ja kyräily on yleensä hiljaisempaa ja juorutyylisempää. Kumpikin näistä kahdesta ryhmästä on valmis aivan järjettömään vääntöön ja kääntöön, jossa ei ole missään vaiheessa kyse eläimestä itsessään vaan vain ja ainoastaan paljon huudellusta “harrastuksesta”, jossa masokistisesti tarvotaan kesät ja talvet sateessa ja paisteessa muuta elämää kaihtaen mudan, paskan ja yleisen kärsimyksen läpi. Vierestäkatsojalle kumpikaan ryhmä ei missään kohtaa aukea mitenkään, vaan kyseessä on ikuinen, vähän Sisyfuksen kivenpyöritykseltä näyttävä urakka. Joskin sillä erotuksella että tämä kivenpyöritys sisältää vittuuntunutta muiden vastaavien pyörittäjien kyräilyä ja ylpeyttä siitä, miten oma kivi on vielä vähän hankalampi pyörittää kuin muiden. Kissaihmisistä minulla ei ole kokemusta. Nopealta perstuntumalta vastaisin hevosihmisten olevan kaikista hulluimpia, jos ei muuten niin koska hevoseen mahtuu ammentamaan huomattavasti enemmän hulluuttaan ja rahojaan.
      Kissaihmiset eivät poikkea tavallisista ihmisistä muuten kuin siten, että heillä on kotona kissoja ja saattavat usein unohtua silittämään kissaa kesken kiireen. Okei, valehtelin, näkyvin kissaihmisjoukko ovat vanhatpiiat, jotka ovat korottaneet kissansa lapsen asemaan. Usein hieman katkeroituneita ja toitottavat usein miten kissa on parempi kuin mikään mies tai lapsi ikinä. Hieman pelottavia. Ja sitten on niitä ihmisiä joilla on kissa, koska pitävät kissoista, mutta kissa on lemmikki kuten kuuluukin, eikä "karvalapsi".

      Lainaa

    25. Pöljä :) 1.12.2015 6:46
      Tulos: +45 (55 ääntä)
      Ilmoitan tässä ohi mennen ettei näy mitään mokan kohdalla. Näen vain valkoisen ruudun ohuella ja mustalla reunoilla.

      Lainaa

    26. PelottavaPontso 1.12.2015 7:02
      Tulos: +24 (32 ääntä)
      Pöljä <span class="wp-smiley emoji emoji-smile" title=":)">:)</span> : Ilmoitan tässä ohi mennen ettei näy mitään mokan kohdalla. Näen vain valkoisen ruudun ohuella ja mustalla reunoilla.
      Sama täällä

      Lainaa

    27. nuuskuttelija 1.12.2015 7:48
      Tulos: +71 (91 ääntä)
      Googlettakaa koirien myskirauhanen. Myös osa collieista tuoksuu todella hyvälle. Ei ollenkaan siis sellaiselle perinteiselle "märälle koiralle", joista suurimmalla osalla on kokemuksia.

      Lainaa

    28. Muumi (kopio) 1.12.2015 7:48
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      Pöljä <span class="wp-smiley emoji emoji-smile" title=":)">:)</span> : Ilmoitan tässä ohi mennen ettei näy mitään mokan kohdalla. Näen vain valkoisen ruudun ohuella ja mustalla reunoilla.
      Sama täällä

      Lainaa

    29. Tulos: -70 (98 ääntä)
      Naiset...

      Lainaa

    30. Tulos: +55 (71 ääntä)
      Pakko myöntää, et kyl ne koiran tassut aika jännälle tuoksuu. Sen oon saanu huomata, ku kaverin koirat tunkee öisin tassusa mun naamalle.

      Lainaa

    31. Tulos: +42 (58 ääntä)
      Mä nuuhkin koirani tassua ja joskus jopa sselkää, koska se tuoksuu popcornilta :D

      Lainaa

    32. Villakoiran kaveri 1.12.2015 8:16
      Tulos: +67 (87 ääntä)
      Mä itse nuuhkin mun villakoiraa, se ei tosiaankaan haise semmoselta pahanhajuselta, tunkkaselta koiralta vaan siinä on semmonen miellyttävä hyvä ominaistuoksu. Tuohon tassujen nuuhkimiseen voin kertoa, että hyvien unien aikana varsinkin villakoirat erittää tiettyä hyvänolonhormonia joka tuo tassuihin semmoisen tietynlaisen hyvän tuoksun.

      Lainaa

    33. Tulos: +8 (84 ääntä)
      ……: Pakko myöntää.. Kyllä koirissa joskus on jokin kummallinen hyvä haju. Semmoinen jännä, mukava tuoksu.
      Pakko sanoa, vain te koiraihmiset tykkäätte koiran hajusta. En tarkoita pahalle, ja pidän kavereitteni koirista, mutta ei se haju mikään mieltäylentävä ole. O.o

      Lainaa

    34. Tulos: +43 (67 ääntä)
      Odotin kokoajan kommenttia kun joku sanoo haistelevansa koiransa hanuria!

      Lainaa

    35. Tulos: -14 (116 ääntä)
      Hölskä: Koiranaiset alkavat kokemuksieni mukaan huutaa kovemmassa kuorossa siitä miten koiraa tarkalleen pitää kasvattaa ja kouluttaa ja joutuvat poistumaan paikalta välttyäkseen henkirikoksilta. Hevosnaiset taas pumppaavat kaikki, siis aivan kaikki rahansa JA aikansa hevostouhuun ja yleensä pakkonakittavat myös muun perheen mukaan. Joka helvetin paikka täynnä loimea (miksi niitä saatanan kolminumeroisia summia maksavia loimia pitää olla montakymmentä?), harjaa, riimua ja kaikkea muuta. Kuppikuntaisuus ja kyräily on yleensä hiljaisempaa ja juorutyylisempää. Kumpikin näistä kahdesta ryhmästä on valmis aivan järjettömään vääntöön ja kääntöön, jossa ei ole missään vaiheessa kyse eläimestä itsessään vaan vain ja ainoastaan paljon huudellusta “harrastuksesta”, jossa masokistisesti tarvotaan kesät ja talvet sateessa ja paisteessa muuta elämää kaihtaen mudan, paskan ja yleisen kärsimyksen läpi. Vierestäkatsojalle kumpikaan ryhmä ei missään kohtaa aukea mitenkään, vaan kyseessä on ikuinen, vähän Sisyfuksen kivenpyöritykseltä näyttävä urakka. Joskin sillä erotuksella että tämä kivenpyöritys sisältää vittuuntunutta muiden vastaavien pyörittäjien kyräilyä ja ylpeyttä siitä, miten oma kivi on vielä vähän hankalampi pyörittää kuin muiden. Kissaihmisistä minulla ei ole kokemusta. Nopealta perstuntumalta vastaisin hevosihmisten olevan kaikista hulluimpia, jos ei muuten niin koska hevoseen mahtuu ammentamaan huomattavasti enemmän hulluuttaan ja rahojaan.
      Sanoisin, että netissä toisista valittavat urpot ovat kaikkein hulluin ihmisryhmä. Ota sitä hiekkaa pois sieltä esinahan alta, sen verran katkeraa vuodatusta on sulta tullut suollettua. :) Runkkaa vähän, niin rentoudut.

      Lainaa

    36. Tulos: +42 (52 ääntä)
      Itsestäni nukkuneet kissat tuoksuvat hyviltä :3 En osaa selittää, miksi näin on. Ja ulkoa pakkasesta tulleet koirat tuoksuvat kanssa hyviltä, mutta ne tuoksuvatkin lumelta.

      Lainaa

    37. Tulos: +8 (16 ääntä)
      nissu: Villakoiran tassut tuoksuu aivan tuoreelta riisiltä. En tiedä muista roduista kun ei ole kokemusta, mutta oman villiksen tassuja nuuhkin joskus salaa siis
      Niin myös Pemroke Welsh Corgin, mutta meidän Cardiganin tassut ei haise oikein miltään. Ja ne pembroken tassut siis tuoksuu niin voimakkaasti ettei niitä tartte erikseen haistella :D

      Lainaa

    38. Tulos: -21 (59 ääntä)
      Kissanpissa haisee tuoreelle pullalle. Siis vastapissattuna, kun se vielä on täysin steriiliä.

      Lainaa

    39. Tulos: -20 (62 ääntä)
      Altia: Kissanpissa haisee tuoreelle pullalle. Siis vastapissattuna, kun se vielä on täysin steriiliä.
      Ihmisen tai myöskään eläimen virtsa ei missään vaiheessa ole steriiliä vaikka niin kuulee usein jostain syystä väitettävän. Mietippäs nyt tarkemmin kuinka paljon kuona-aineita juuri virtsassakin on niin miten ikinäkään se olisi steriiliä.

      Lainaa

    40. Tulos: +34 (40 ääntä)
      poppari: Meidän terrierin varpaat tuoksuu popkornilta.
      Niin muuten meidän kissojenkin, outoa. (En suinkaan nuuhki niitä tahallani, yksi vain on oppinut avaamaan ovia ja tykkää nukkua ihmisten tyynyllä, joten tulee nuuhkittua ihan "jaha, istuisit edes sillä tyynyllä jolla en juuri nyt yritä nukkua" -menetelmällä).

      Lainaa

    41. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Pöljä <span class="wp-smiley emoji emoji-smile" title=":)">:)</span> : Ilmoitan tässä ohi mennen ettei näy mitään mokan kohdalla. Näen vain valkoisen ruudun ohuella ja mustalla reunoilla.
      Kuten ei täälläkään.

      Lainaa

    42. Tulos: +32 (42 ääntä)
      Hölskä: Kissaihmisistä minulla ei ole kokemusta. Nopealta perstuntumalta vastaisin hevosihmisten olevan kaikista hulluimpia, jos ei muuten niin koska hevoseen mahtuu ammentamaan huomattavasti enemmän hulluuttaan ja rahojaan.
      Kissaryhmissä voi käydä pyörähtämässä jos kiinnostaa, kyllä mukaan mahtuu monenmoista. Ja kun maailmat kohtaavat, joka asiasta saadaan aikaan väittely, riita tai kollektiivinen mielenpahoitus, jonka keskiössä on kumma kyllä yleisesti rivien välistävä yhyy sää selvästi sanoit että oon huono kissanomistaja koska oon köyhä. Itse tunnustan olevani just semmonen ärsyttävä kukkahattu ja besserwisser, jolla verenpaineet nousee saman tien jos keskusteluun liittyy "ennen vanhaan", maalaisjärki, kissan yli-inhimillistäminen, mielenosoituskäytös, vesipullometodi ja muu rangaistuskoulutus, "kyllä kissa tietää mistä se tykkää", kurkkuvideot, ja se kuinka "meidän Misu niin kauheesti tykkää syödä sipsiä lol syöks teidän kissat mitään outoo". Ihmisiin tutustuessa paniikki iskee sillä sekunnilla kun uusi tuttavuus ilmoittaa omistavansa kissan, siinä sitte sormet ristissä rukoilen ettei kyseessä ole taas joku vastuuntunnoton ääliö. Kyllä kissoihin ja koiriinkin saa muuten menemään rahaa jos sen asiakseen ottaa. Se kysyy tosin viitseliäisyyttä, suurin rahareikä ellikulujen jälkeen on aktivointi.

      Lainaa

    43. Tulos: +65 (73 ääntä)
      Aluksi meinasin liittyä kauhistelijoiden joukkoon, mutta sitten tajusin, etten olekkaan sen kummempi kuin mokan koirien nuuhkijat. Kohde vain on toinen. Itse olen ihastunut kuivien koivuhalkojen hajuun. Sen verran tämä vaikuttaa elämääni, että sytykkeeksi tulee silputtua koivuhalko, vaikka pinossa olisi muitakin halkoja.

      Lainaa

    44. peruspentti 1.12.2015 10:41
      Tulos: +10 (32 ääntä)
      On tultu nuuhkaistua toki miltä oman Hovawartin tassut haisee... Ne haisee hikisiltä jaloilta. Eli ei kyllä ole mikään hyvä tuoksu. 0/5 tähtee.

      Lainaa

    45. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Halko: Kuten ei täälläkään.
      Mulla alko näkyä ku vaihdoin selainta. Safarilla ei näkynyt.

      Lainaa

    46. Tulos: +19 (65 ääntä)
      morso: Sanoisin, että netissä toisista valittavat urpot ovat kaikkein hulluin ihmisryhmä. Ota sitä hiekkaa pois sieltä esinahan alta, sen verran katkeraa vuodatusta on sulta tullut suollettua. Runkkaa vähän, niin rentoudut.
      "Katkera vuodatukseni" perustuu elettyyn elämään ja puhtaisiin, asenteita ottamattomiin havaintoihini. Tulen ratsastajaperheestä ja olen elänyt koiraharrastajan kanssa. Anteeksi, jos totuus sattuu. Kerroin vain puhtaan rehellisesti miltä itse kukin näistä touhuista näyttää sellaisesta, joka on tiiviisti katsonut kumpaakin vierestä. Sattumoisin, tallasinko nyt koira- vai hevosharrastajan varpaille, vai veditkö herneitä nenään ihan vain yleisestä moraalisesta tarpeesta?

      Lainaa

    47. Tulos: -51 (77 ääntä)
      Nää koiriensa nuuhkijat on ihan varmaan sitä porukkaa jotka antaa koirankin haistella vähän kivemmista paikoista.

      Lainaa

    48. Tulos: +18 (30 ääntä)
      tyyppi: Ihmisen tai myöskään eläimen virtsa ei missään vaiheessa ole steriiliä vaikka niin kuulee usein jostain syystä väitettävän. Mietippäs nyt tarkemmin kuinka paljon kuona-aineita juuri virtsassakin on niin miten ikinäkään se olisi steriiliä.
      <kuitenkaan
      tyyppi: Ihmisen tai myöskään eläimen virtsa ei missään vaiheessa ole steriiliä vaikka niin kuulee usein jostain syystä väitettävän. Mietippäs nyt tarkemmin kuinka paljon kuona-aineita juuri virtsassakin on niin miten ikinäkään se olisi steriiliä.
      Kuona-aine on eri asia kuin mikrobi.

      Lainaa

    49. Käyttäjä 1.12.2015 11:10
      Tulos: +63 (87 ääntä)
      Kalle: Onko hulluimpia kissa-, koira- vai hevosnaiset (tai -ihmiset yleensä)? Mulla se aina vaihtelee vähän sen mukaan että kenen noiden kanssa viimeksi ollu tekemisissä. Ylivoimaisesti sekopäisin ryhmä on kyllä frettinaiset. Siinä poppoossa ei vaan tunnu tolkun ihmisiä olevan.
      Hulluin ihmisryhmä ovat yleistäjät. Jotka kirkkain silmin voivat jopa sanoa, että "hulluin ryhmä vaihtelee sen mukaan kenen kanssa olen viimeksi ollut tekemisissä." Eli tapaa pöhkön koiraihmisen - vakuuttuu että kaikki koiraihmiset ovat pöhköjä. Kohta tapaa pöhkön kissaihmisen - eipäs kun kaikki kissaihmiset ovat sittenkin pöhkömpiä kuin kaikki koiraihmiset. Itse yleistän sen verran että pöhköt ihmiset ovat pöhköjä, ja niitä löytyy joka harrastuksesta, sukupuolesta, kansasta, asuinpaikasta, puolueesta... Ja yleistäjistä. Ja varmasti myös monesta ryhmästä johon itse kuulun, enkä ota hitustakaan vastuuta siitä jos joku toinen toilailee, vaikka meillä sattuisikin olemaan sama harrastus tms.

      Lainaa

    50. Tulos: +6 (28 ääntä)
      muurm: Ihan näin mielenkiinnosta jos täällä sattuisi joku “villiksen nuuhkija” pyörimään, että poikkeaako “villiksen” tuoksu paljonkin muista koirista? Onko muillakin koiraroduilla omat nuuhkijapiirit? Erikoista.
      Joidenkin villakoirien tassut tosiaan tuoksuvat hyvälle, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Villakoirat yleisesti ottaen tuoksuvat usein hyvältä,koska niitä pestään turkin laadusta johtuen todella usein (jopa viikon välein) jolloin ne eivät todellakaan haise millekään koiralle,vaan laadukkaalle shampoolle :)

      Lainaa

    51. Tulos: +94 (104 ääntä)
      Aluksi ajattelin kaikkien koiriensa haistelijoiden olevan vähintäänkin mökkihöperöitä, mutta sitten uteliaisuus vei voiton ja kävin haistamassa koirani tassuja(tuntien itseni idiootiksi) - ne ihan oikeasti haisee poppareilta! I'm stunned.

      Lainaa

    52. Käyttäjä 1.12.2015 11:16
      Tulos: +60 (102 ääntä)
      tyyppi: Hämmentävintä tässä on se et jotenki mä kuitenki ymmärrän heitä ja nyt en sitte oikeen enää ymmärrä itteänikään.Jokainen tietysti tavallaan mut mut….outoa.Jotenki tulee mieleen et jotkut(yleensä naiset)sanoo et vauvat haisee hyvälle,no jos tykkää happaman maidon ja oksennuksen hajusta ni mikäs siinä,mutta että hyvälle.
      Oletko koskaan nuuhkaissut pientä (puhdasta) vauvaa? Päälaelta? Siinä on uskomattoman hyvä ihan ominaistuoksu, ainakin naisten mielestä. Se on kai yksi luonnon koukutuskeinoista. Jos vauva haisee puklulle ja happamalle maidolle, se kuuluu pestä...

      Lainaa

    53. Lääkisläinen 1.12.2015 12:30
      Tulos: +46 (50 ääntä)
      tyyppi: Ihmisen tai myöskään eläimen virtsa ei missään vaiheessa ole steriiliä vaikka niin kuulee usein jostain syystä väitettävän. Mietippäs nyt tarkemmin kuinka paljon kuona-aineita juuri virtsassakin on niin miten ikinäkään se olisi steriiliä.
      Virheellinen tieto. Ihmisen virtsa on vielä rakossa steriiliä. Mikrobit tulevat virtsateistä rakon ulkopuolelta, ne eivät suodatu munuaisten läpi. Jos rakossa virtsassa on mikrobeja, sinulla on rakkotulehdus mikä ei ole tervettä vaan pitää hoitaa. Virtsan mukana poistuvat elimistön kuona-aineet ovat eri asia kuin tulehdusmikrobit.

      Lainaa

    54. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Haistelen kyllä useinkin kissaani, mutta tassut ei ole tullut mieleenkään. Kisse tuoksuu makealle :3

      Lainaa

    55. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Pöljä: Ilmoitan tässä ohi mennen ettei näy mitään mokan kohdalla. Näen vain valkoisen ruudun ohuella ja mustalla reunoilla.
      Tämä johtui kuvatiedoston nimeen livahtaneesta ä-kirjaimesta, joka sekoitti joidenkin selainten päät. Vika on nyt korjattu!

      Lainaa

    56. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Onnellinen ja rentoutunut koira tuoksuu ihanalta! Sellainen on mukava kopata syliin pitkän päivän päätteeksi, mutta en mä kyllä tassuja liiemmin haistele... päälakea lähinnä suukottelen. :)

      Lainaa

    57. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Pöljä <span class="wp-smiley emoji emoji-smile" title=":)">:)</span> : Ilmoitan tässä ohi mennen ettei näy mitään mokan kohdalla. Näen vain valkoisen ruudun ohuella ja mustalla reunoilla.
      Sama täällä ja kun koittaa avata kuvan erikseen, viestinä on 404. Eli ei sen pitäis olla ees selaimesta tai laitteista kiinni.

      Lainaa

    58. Tulos: +22 (30 ääntä)
      Tuolle koirien ja kissojen tassujen tuoksumiselle on ihan nimikin, frito feet. Johtuu eläimen normaaleista bakteereista, toisilla haisee enemmän toisilla vähemmän. Jos ihan älyttömästi haisee niin sitten kannattaa käydä elukkalääkärissä, koska voi olla tulehdus tai muu epätasapaino eliökannoissa. Oman koirani ja kissojen varpaat tuoksuu popkornille ja toinen kissoista oikeen tulee yöllä tunkemaan tassuja nenään, että haistele nyt kun tykkäät :D

      Lainaa

    59. villismuija 1.12.2015 14:19
      Tulos: +8 (20 ääntä)
      Mun villakoira tuoksuu hyvältä (ne muutenkin tuoksuu muita koiria paremmalta, koska niitä pestään usein ja turkki erilainen), mut en silti nuuskuttele sitä. Mut toisaalta tunnen ihmisiä, jotka imppailee niiden kissojen tassuja. Jokainen taaplaa tavallaan ja sillai.

      Lainaa

    60. Tulos: +22 (30 ääntä)
      muurm: Ihan näin mielenkiinnosta jos täällä sattuisi joku “villiksen nuuhkija” pyörimään, että poikkeaako “villiksen” tuoksu paljonkin muista koirista? Onko muillakin koiraroduilla omat nuuhkijapiirit? Erikoista.
      Siis joo, joillain roduilla on tiettyjä kohtia jotka tuoksuvat erityiselle.Toki varmasti myös yksilöllistäkin. Sakemanneilla esimerkiksi otsa. Mun oman koiran päänalue tuoksui varsinkin nuorempana ihan jollekin hajuvedelle ja oli oikeesti ihana nuuskutella, nyt vanhemmiten se on laimennut. Ja koiraa on hyvä nuuskutella ihan senkin takia, että tuoksun muuttuminen saattaa kertoa jostain sairaudesta myös. Ja tämä ei ole vitsi vaan ihan koulussa opiskellessani koirien kipukäyttäytymistä näin ihan kehotettiin tekemäänkin.

      Lainaa

    61. Tulos: -1 (19 ääntä)
      I'll have what they're having.

      Lainaa

    62. Tulos: +4 (8 ääntä)
      nuuskuttelija: Googlettakaa koirien myskirauhanen. Myös osa collieista tuoksuu todella hyvälle. Ei ollenkaan siis sellaiselle perinteiselle “märälle koiralle”, joista suurimmalla osalla on kokemuksia.
      Jep! Oma shetlanninlammaskoirani (collie-rotu) tuoksuu tosi hyvälta

      Lainaa

    63. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Kerrankin koiraryhmä, jossa ei käydä kissatappeluita :DD

      Lainaa

    64. Tulos: +1 (11 ääntä)
      meijän täysikänen (4v.) koira tuoksuu välillä pennulta pään seudulta.

      Lainaa

    65. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Tekipä nyt kauheesti mieli haistella mun koiraa, mut se on 40km päässä.. :(

      Lainaa

    66. Aiheen sivusta 1.12.2015 21:35
      Tulos: -1 (11 ääntä)
      Lääkisläinen: Jos rakossa virtsassa on mikrobeja, sinulla on rakkotulehdus mikä ei ole tervettä vaan pitää hoitaa.
      Ihan vaan sen verran täältä sivusta huikkaan korjauksena muuten hyvään kommenttiin, että ei tarvitse hoitaa, jos ei ole oireita. Ainoastaan raskaana olevat hoidetaan antibiooteilla oireettominakin.

      Lainaa

    67. Tulos: +10 (20 ääntä)
      Mitäs kummaa tässä nyt oli. Oon jo pitkään ollut sitä mieltä että kissan ja koiran pää tuoksuu aivan parhaalta (toki ne tassutkin voi hyvältä siis tuoksua), sen tuoksun kun sais purkkiin..

      Lainaa

    68. Tulos: +19 (29 ääntä)
      tyyppi: Hämmentävintä tässä on se et jotenki mä kuitenki ymmärrän heitä ja nyt en sitte oikeen enää ymmärrä itteänikään.Jokainen tietysti tavallaan mut mut….outoa.Jotenki tulee mieleen et jotkut(yleensä naiset)sanoo et vauvat haisee hyvälle,no jos tykkää happaman maidon ja oksennuksen hajusta ni mikäs siinä,mutta että hyvälle.
      No siis jos vauva on yltäpäältä maidossa ja ykässä niin eihän se silloin varmasti hyvälle haise, mutta ei se sillon olekaan se vauvan oma tuoksu. Käytä kylvyssä ja haista vasta sitten

      Lainaa

    69. Tulos: -3 (7 ääntä)
      muurm: Ihan näin mielenkiinnosta jos täällä sattuisi joku “villiksen nuuhkija” pyörimään, että poikkeaako “villiksen” tuoksu paljonkin muista koirista? Onko muillakin koiraroduilla omat nuuhkijapiirit? Erikoista.
      Mulla kaksi kääpiövillistä, joiden turkit pesen kahden viikon välein. Tuoksuvat melkein aina puhtailta siis. Olen huomannut, että villakoirat ei haise yhtä"koiramaiselta"

      Lainaa

    70. Tulos: +8 (20 ääntä)
      Itse "nuuskin" kyllä koiraani tassuista ja päälaelta. Siinä on jotain rauhoittavaa. Tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että koiran läheisyys ja silittäminen laskee verenpainetta. Onko tässä nyt jotain kauhean ihmeellistä?

      Lainaa

    71. Tulos: -4 (14 ääntä)
      Minäkin tykkäsin nuuhkia popkorninhajuisia koirantassuja siihen asti, kunnes havaitsin, että kyseisen koiran pissakin haisee tuoreena popkornilta. Sen jälkeen olen mennyt oitis pesemään koiran tassut joka ikinen kerta, kun ne haisevat popkornilta.

      Lainaa

    72. miumaumamma 2.12.2015 1:41
      Tulos: +11 (17 ääntä)
      Olipa herttainen ja mukava keskustelu :) Oman koiran kuono tuoksuu riisimuroille :D

      Lainaa

    73. Hohhoijjaa 2.12.2015 2:28
      Tulos: -14 (18 ääntä)
      No siis itse tykkään haistella pikkutyttöni hikisiä jalkoja aina pesun jälkeen. Jotkut kutsuu sitä jalkafetissiksi.

      Lainaa

    74. Tulos: -1 (1 ääni)
      https://www.youtube.com/watch?v=2GIiOsuDRFk

      Lainaa

    75. Tulos: -5 (27 ääntä)
      Kuulun joukkoon, yksi parhaista tuoksuista on juuri koiran tassuhiki esim. nukkuneen (puhtaan) koiran tassujen tuoksu! Ja koiranpentujen tuoksu (ei suu, vaan ihan pentu)! Sen sijaan ihmisvauvat haisevat mielestäni todella pahelle. Imelälle, maidolle, ulosteelle ja oksennukselle ja jollekin vehkeelle..Kammottavaa ja oksettavaa.

      Lainaa

    76. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Tää on kyllä aika jännä keskustelu ja aihe. Olen itse kissaihminen ja mielestäni lähes kaikki koirat haisevat märältä koiralta, mutta olen huomannut, että jotkut koirarodut tuoksuvat minustakin hyvälle. Tykkään noutajan ja gorkin tuoksusta. Kissoja nuuhkin jatkuvasti vaikka heillä ei nyt mitään ominaistuoksuja olekaan. Tuoksuu vain kissalta, mutta on myös kissoja, jotka haisevat pahalle. En tiedä mistä johtuu.

      Lainaa

    77. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Hölskä: “Katkera vuodatukseni” perustuu elettyyn elämään ja puhtaisiin, asenteita ottamattomiin havaintoihini. Tulen ratsastajaperheestä ja olen elänyt koiraharrastajan kanssa. Anteeksi, jos totuus sattuu. Kerroin vain puhtaan rehellisesti miltä itse kukin näistä touhuista näyttää sellaisesta, joka on tiiviisti katsonut kumpaakin vierestä. Sattumoisin, tallasinko nyt koira- vai hevosharrastajan varpaille, vai veditkö herneitä nenään ihan vain yleisestä moraalisesta tarpeesta?
      Wau, mikä mahtaa olla p:n arvo noin kattavalla otannalla?

      Lainaa

    78. Tulos: -16 (24 ääntä)
      Nämä ihmiset tarvitsevat apua.

      Lainaa

    79. Collienainen 2.12.2015 23:02
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Mun kaksi collieta tuoksuvat tosi hyvälle :) uniset tassut popcornille <3

      Lainaa

    80. tekuilatikka 3.12.2015 1:53
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Mun rotat tuoksui hunajalta, not bääd.

      Lainaa

    81. Verenkeitin 3.12.2015 4:26
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Ajattelin ensin, että tämä on tosi pimeetä touhua. Uteliaisuus voitti ja kävin nuuhkimassa shetlanninlammaskoirani tassuja. Popcorn on ihan osuva kuvaus :o Samalla tajusin, että onhan tuo haju ennenkin nenässä käynyt koiran kynsiä leikatessa. En nyt vaan ollut erityisemmin kiinnittänyt siihen huomiota.

      Lainaa

    82. Tulos: +5 (7 ääntä)
      morso: Sanoisin, että netissä toisista valittavat urpot ovat kaikkein hulluin ihmisryhmä. Ota sitä hiekkaa pois sieltä esinahan alta, sen verran katkeraa vuodatusta on sulta tullut suollettua. Runkkaa vähän, niin rentoudut.
      Höpöhöpö, netti on just oikea paikka valittaa toisista urpona. Kestää paremmin kasvokkain kun on saanut vähän analysoida kirjallisesti omia fiiliksiään tästä ja tuosta porukasta/ihmisestä. No okei, toki jotkut valittavat turhaan ja oikein keksimällä keksivät mistä loukkaantuisi, mutta you know? Joskus kun on oikein valittanut jonkun käytöksestä, hoksaakin että no eipä se ole niin ihmeellinen asia että siitä pitäisi nokkiinsa ottaa!

      Lainaa

    83. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Nikko: Pakko sanoa, vain te koiraihmiset tykkäätte koiran hajusta. En tarkoita pahalle, ja pidän kavereitteni koirista, mutta ei se haju mikään mieltäylentävä ole. O.o
      Kyse ei ole siis siitä "märän koiran" hajusta joka joskus varsinkin isommissa paksuturkkisissa koirissa on (ei läheskään kaikissa). Vaan siitä popcornin hajusta joka tulee koiran tassuihin kun se nukkuu. Se on oikeasti popcornin tuoksu. En sitten tiedä tuosta turkin hajusta, itselläni ei ole koiraa mutta äidin koiran turkki ei tuoksu mitenkään erityiseltä, ei hyvältä eikä pahalta.

      Lainaa

    84. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Lääkkeet! Ne lääkkeet!

      Lainaa

    85. Tulos: -9 (19 ääntä)
      Olen aina pitänyt koiraihmisiä melko likaisina ihmisinä, tämä ei ainakaan muuttanut käsitystäni.

      Lainaa

    86. Tulos: +4 (6 ääntä)
      hassu: Mä nuuhkin kissan tassuja.
      Ne kissat tuppaavat pesemään tassujaan monta kertaa päivässä, siksi eivät pahalle edes haise.

      Lainaa

    87. Tulos: 0 (6 ääntä)
      "Okei, valehtelin, näkyvin kissaihmisjoukko ovat vanhatpiiat, jotka ovat korottaneet kissansa lapsen asemaan. Usein hieman katkeroituneita ja toitottavat usein miten kissa on parempi kuin mikään mies tai lapsi ikinä. Hieman pelottavia. Ja sitten on niitä ihmisiä joilla on kissa, koska pitävät kissoista, mutta kissa on lemmikki kuten kuuluukin, eikä “karvalapsi” Miten tämä nyt sitten kuvaa miestäni joka on ihan hulluina kissoihin? Ei yhtikäs mitenkään.

      Lainaa

    88. Tulos: +7 (9 ääntä)
      ... mut ne tassut tuoksuu näkkikselle :| Oon järkeilly että se on varmaan jonkunnäkönen feromoni (koiran tassuissa on jonkunnäkösiä rauhasia), kun ne haisee sillon ku koira on rentona. Että siksi se varmaan tuoksuu itestäki niin kivalta.

      Lainaa

    89. Tulos: +4 (12 ääntä)
      toiset meistä on niinkin siistejä, että meillä on myös puhtaat koirat! Ajatella! :o
      Hyi yök!: Olen aina pitänyt koiraihmisiä melko likaisina ihmisinä, tämä ei ainakaan muuttanut käsitystäni.

      Lainaa

    90. Tulos: +3 (3 ääntä)
      nissu: Villakoiran tassut tuoksuu aivan tuoreelta riisiltä. En tiedä muista roduista kun ei ole kokemusta, mutta oman villiksen tassuja nuuhkin joskus salaa siis
      Lapinkoiran tassut tuoksuu kans vähän riisille.

      Lainaa

    91. TapioRautaWaara 3.12.2015 15:47
      Tulos: +5 (11 ääntä)
      Mä haisen vähän vehkeelle välillä :(

      Lainaa

    92. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Mä suukotan koiran päälakea kun se punkaisee itsensä syliin ja silloin saatan nuuskaista turkkia. Lähinnä siitä syystä, että selvitän tarvitseeko se pesua. Nyt tuli outo fiilis, että täytyisikö mun nuuhkaista noita tassunpohjia, mut ei hitto, en kyllä viitti!

      Lainaa

    93. TapioRautaWaara 3.12.2015 16:15
      Tulos: -9 (9 ääntä)
      Nonparelli: Mä suukotan koiran päälakea kun se punkaisee itsensä syliin ja silloin saatan nuuskaista turkkia. Lähinnä siitä syystä, että selvitän tarvitseeko se pesua. Nyt tuli outo fiilis, että täytyisikö mun nuuhkaista noita tassunpohjia, mut ei hitto, en kyllä viitti!
      No uuuu. Älä viitti. Ei kinosta.

      Lainaa

    94. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Aika turha postaus tämä, jos et ole koiranomistaja niin et tule koskaan tajuamaan koiran ominaisuustuoksua :) nukkuvan koiran tuoksu on maailman paras.

      Lainaa

    95. Tulos: +6 (6 ääntä)
      pup: Kyse ei ole siis siitä “märän koiran” hajusta joka joskus varsinkin isommissa paksuturkkisissa koirissa on (ei läheskään kaikissa). Vaan siitä popcornin hajusta joka tulee koiran tassuihin kun se nukkuu. Se on oikeasti popcornin tuoksu. En sitten tiedä tuosta turkin hajusta, itselläni ei ole koiraa mutta äidin koiran turkki ei tuoksu mitenkään erityiseltä, ei hyvältä eikä pahalta.
      Jep, just se ominaisuustuoksu on paras, tuoksuuhan ihmisenkin iho häneltä hyvältä itseltään, jos se ei ole likainen :)

      Lainaa

    96. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Kyllä vain tuoksuu koiran tassut ihan parhaalle. Unisen koiran tassuhiki <3

      Lainaa

    97. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Ei oo varaa lemmikkieläimiin, mutta onneksi maissijyvät on halpoja ja oikealla popcornilla voi jopa täyttää nälkäistä vatsaansakin.

      Lainaa

    98. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Meidän neljästä koirasta yksi on ns. tuoksukoira. Kun se nukkuu tai on muuten rentoutunut, sen päälaki tuoksuu laventelille, se on aivan ihana tuoksu. Popcorn-tassuja nuuskuttelen myös mielelläni, ei tätä kai pysty käsittämään, jos ei ole koiraihminen. :D

      Lainaa

    99. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Uh, täytyy myöntää et mää haistelen toisen kissani tassuja ja toisen niskaa :D molemmat haisee just semmoselle hikiselle ja uneliaalle :D

      Lainaa

    100. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Hairless: Mä nuuhkin koirani tassua ja joskus jopa sselkää, koska se tuoksuu popcornilta
      Ja popcorn haisee kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan kuvottavalle. En ymmärrä enkä kyllä toisaalta edes halua ymmärtää.

      Lainaa

    101. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Perheen pikkukoiran päälaki tuoksuu metsämansikoilta! Se tuoksu on maailman paras ja kun sitä sais purkkiin niin kuolisin onnellisena! :'D Kyseessä poikakoira niin sillä voi olla jotain tekemistä sen kanssa kuinka miellyttävä se tuoksu on... :P Kaverin toine rotta tuoksui pehmolelulta. Eläinten ominaistuoksut on just mielenkiintoisia :D

      Lainaa

    102. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Mä luulin et oon yksin tässä asiassa. Musta meidän koira tuoksuu keitetyltä riisiltä kun se on nukkunut...

      Lainaa

    103. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Käyttäjä: Oletko koskaan nuuhkaissut pientä (puhdasta) vauvaa? Päälaelta? Siinä on uskomattoman hyvä ihan ominaistuoksu, ainakin naisten mielestä. Se on kai yksi luonnon koukutuskeinoista. Jos vauva haisee puklulle ja happamalle maidolle, se kuuluu pestä…
      Mä olen joutunut haistamaan kavereitten vauvoja kylvyn jälkeen, ja edelleenkin mun mielestäni ne ovat dunkanneet happamalta ja muutenkin kummalliselta/pahalta. Ja olen nainen. Eli kaikkiin "luonnon koukutuskeinot" eivät todellakaan päde.

      Lainaa

    104. Tulos: 0 (0 ääntä)
      ei koirat hikoile

      Lainaa

    105. Voitettu peto 3.12.2020 16:28
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Mä syön koirani paskaa, maistuu sellaiselle lämpimälle maksamakkaralle tuoreena.

      Lainaa

    106. Sovelias järvisieni 17.2.2023 22:06
      Tulos: +1 (1 ääni)
      No huhhuh: Mä olen joutunut haistamaan kavereitten vauvoja kylvyn jälkeen, ja edelleenkin mun mielestäni ne ovat dunkanneet happamalta ja muutenkin kummalliselta/pahalta. Ja olen nainen. Eli kaikkiin "luonnon koukutuskeinot" eivät todellakaan päde.
      Samaa mieltä. Siskon ja kavereiden vauvat ei kyllä tuoksu ikinä hyviltä ja ällöttää edes ajatus niiden haistelemisesta. Mutta en kyllä tykkää koirien tai kissojenkaan pään, tassujen ym nuuhkimisesta. Koirien haju ei mielestäni ole hyvä, olen testannut haistella tassuja ja niskaa mutta ei jatkoon 😅 Kissa tulee aina nukkumaan pään vierelle tyynylle niin sitä joutuu haistelemaan, mutta ei oikeastaan haise miltään 🤷 Noh kaikki ei tykkää kaikista asioista. Minä en selkeästi nuuhkimisesta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, villakoirat, hajut, tuoksut, tassut