Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tunnustustuokio

On aika tunnustaa synkimmätkin salaisuudet. Tuomitsisitko ystäväsi tästä teosta?
Tunnustustuokio

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1346 (1432 ääntä)
      Jos kakkaisin pukukoppiin, ilmoittaisin siitä välittömästi jokaiseen mahdolliseen sosiaalisen median väylään. Not. Jatta, et ole ihminen.

      Lainaa

    2. Tulos: +570 (586 ääntä)
      Toivitaan että Jattaa nyt ja silloin helpotti

      Lainaa

    3. Tulos: +278 (378 ääntä)
      Tunnustamalla syntisi saat kaiken anteeksi. T: Jesse.

      Lainaa

    4. Tulos: +940 (958 ääntä)
      Jatta yllätti hieman tuolla tunnustuksella. Varmasti H&M:n henkilökunnan mielestä se ei ollut kovin hauska löytö. Ihmiset on huonoja.

      Lainaa

    5. Tulos: +636 (688 ääntä)
      Sofia ja Jatta osoittavat taas hyvin, miten monilla ihmisillä ei oikeasti ole minkäänlaista kykyä sisäistää sitä yksinkertaista tosiasiaa, että Facebook on julkinen ja kaikkien luettavissa. Ei niin että haluaisin paasata, mutta ajatteliko kumpikaan näistä, että jokainen kaveri, kaverinkaveri, tuttava ja sukulainen näkee nämä? Olisivatko nämä asioita joita kumpikaan kehtaisi kertoa yleisesti kasvokkain ihmisille - vaikkapa duunissa? Jos ei, niin miksi ne sitten pitää mennä huutamaan Facebookissa, jossa huomattavasti suurempi määrä porukkaa näkee vaivatta kaiken jos vain viitsii katsoa? Eli hienoa vaan, Sofia. Kassatäti ei nyt välttämättä koskaan saa tietää, että valehtelit kuolemansairaasta, verisyöpäisestä pikkusiskosta ja maalailit itseestäsi jaloa viimeisen toiveen täyttäjää saadaksesi konserttiliput jonon ohi. Sen sijaan sukulaisesi, ystäväsi ja duunikaverisi kyllä tietävät viimeistään kohta jos eivät nyt heti. Ja Jatta, ei alleenpaskomisessa ole mitään loputonta hävettävää, sinällään. Sellaista sattuu tässä maailmassa. Suurin osa todennäköisesti kokee pienen tai isomman vahingon ainakin kerran elämässään, eikä sille voi mitään siinä kohtaa. En ehkä silti kuitenkaan avautuisi asiasta yleisesti tutuille ja tuntemattomille. Ottaen huomioon, miten kerroit tuosta juurikin kontekstissa "Mitä en kehtais myöntää ihan kaikille", myönsit sen nyt aika ansiokkaasti juurikin ihan kaikille.

      Lainaa

    6. Tulos: +165 (173 ääntä)
      Hyi Jatta! Hyihyihyi!

      Lainaa

    7. Tulos: +216 (250 ääntä)
      Mikan tunnustus oli viattomuudessaan aika suloinen. :)

      Lainaa

    8. Tulos: +197 (203 ääntä)
      Jänniä tunnustuksia kieltämättä. Tuon ulostamisen olisin ehkä halunnut jättää tietämättä.

      Lainaa

    9. Tulos: +73 (85 ääntä)
      Saatan joskus juoda suoraan pullosta.

      Lainaa

    10. Tulos: +281 (287 ääntä)
      En kyllä lähtis leikkimään toisten ihmisten empatiakyvyllä. Saatte lahjoittaa kukkia hattuuni. Ja Jatta, mitä hittoa?

      Lainaa

    11. Tulos: -48 (62 ääntä)
      Toi pukukoppi juttu on muistaakseni ollu täällä aiemminkinkö?Vai miks ihmeessä se kuullostaa et oisin lukenu sen aiemminki.

      Lainaa

    12. Prööt sanoi aivopieru 19.11.2015 9:47
      Tulos: +285 (293 ääntä)
      Toivottavasti myyjätäti on ottanut yhteyttä konsertin järjestäjään ja he ovat järjestäneet Sofian sairaalle pikkusiskolle oikein erikoiskohtelun. Backstage-passin, tapaaminen bändin kanssa jne. Sofian saapuessa konserttiin hän pääsee sitten selittämään että mitään sairasta pikkusiskoa ei ollutkaan - mahdollisimman suuren yleisön edessä.

      Lainaa

    13. Tulos: +169 (175 ääntä)
      On varmaan siivoojalla ollut taas "hauska" työpäivä.

      Lainaa

    14. Tulos: +167 (179 ääntä)
      Se on kuulostaa, ei kuullostaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +7 (117 ääntä)
      Itsekkyys on huipussaan kun kehtaa pummia liput valehtelemalla vakavasta sairaudesta. Jos olisi oikein pahansuopa ihminen niin toivoisi Sofian läheiselle juuri tuollaista mainitsemaansa kohtaloa.

      Lainaa

    16. Tulos: +25 (41 ääntä)
      Mauno: Jänniä tunnustuksia kieltämättä. Tuon ulostamisen olisin ehkä halunnut jättää tietämättä.
      Eilisen ruoan tulostaminen on ulostaminen.

      Lainaa

    17. Tulos: +175 (187 ääntä)
      H&M -liikkeitä harvemmin rakennetaan minnekään korven keskelle, joten jos on löytänyt sellaisen pukukopin, niin olisi voinut löytää myös koko joukon yleisiä vessoja, tai ravitsemusliikkeitä joissa on vessa. Jos ei voi euroa sellaisen käytöstä maksaa, vaan mieluummin paskoo alleen (ja osoittaa huomattavaa myötätunnon puutetta siivooja-parkaa kohtaan) niin sietäisi kyllä hakeutua hoitoon. Eikä siis vain sen ylitoimivan vatsan takia. Mutta itsekin juon kyllä mehupurkista suoraan, jos kukaan muu ei siitä purkista juo =)

      Lainaa

    18. Tulos: +109 (115 ääntä)
      Ja mua kun nolottaa, jos joudun kesken lenkin menemään metsään isommalle hädälle...

      Lainaa

    19. Jotenkin... 19.11.2015 12:31
      Tulos: +207 (209 ääntä)
      Jotenkin kauheen surullista, että ihmiset käyttää hyväkseen toisten empatiakykyä. Kun oikeasti olisi tällainen syöpäsairaus (tai muu vastaava) tilanne, ei tällaiseen enää myönnytä, kun nämä valehtelijat ovat pilanneet luottamuksen.

      Lainaa

    20. Tulos: +169 (173 ääntä)
      Jaa, kuulostaa epäilyttävän tutulta toi kakkajuttu. Saatto olla, että kollegani kuurasi Jatan kakat sieltä pukukopista. Onneks en ite ollu vuorossa silloin.

      Lainaa

    21. Tulos: +211 (217 ääntä)
      Henkilökohtaisesti syöpää sairastavana halveksun suuresti Sofian tekoa. Toivottavasti tunsi valehdellessaan edes pienen pistoksen sydämessään.

      Lainaa

    22. Tulos: +162 (166 ääntä)
      Ihanko tosiaan ei lippua olisi saanut ilman tökeröä valetta? Ei mitään käsitystä kuinka suosittu kyseinen Mumford on, mutta joku roti nyt tähän hommaan taas. En tiedä, miten joillain riittää pokka tollaseen.

      Lainaa

    23. Tulos: +92 (96 ääntä)
      Kaverini on Tokmannissa töissä ja kerran oli löytänyt myymälästä kukkaruukun, johon joku oli tehnyt tarpeensa.

      Lainaa

    24. Tulos: +38 (76 ääntä)
      Kaikissa kaupoissa on vessat. Jos ei asiakkaille, niin ainakin henkilökunnalle. Myyjältä voi kysyä, josko heidän vessaa saisi käyttää. Aika harva sen oikeasti kieltää, ja se joka sen tekee, on älykkyydeltään samalla tasolla, kuin tämä sovituskoppikakkija. Nimimerkillä krooninen ripatti.

      Lainaa

    25. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Kerran on Sokoksella vaihtunut hissi portaisiin, kun hississä oli vastassa kasa paskaa lattialla.

      Lainaa

    26. Satunnainen randomi 19.11.2015 19:41
      Tulos: -20 (32 ääntä)
      Tutti asui tarkemmin nimeämättömän kunnan kerrostaloasunnossa, jossa oli kaikkinaisia epäkohtia joista valittaminen isännöijälle tai suoraan huoltofirmaan ei johtanut mihinkään toimiin. Pari niistä oli että jotkut hörhöt rikkoivat noin kerran kuussa alaoven lasin ja paskansivat rappukäytävään, joskus niitä narkkeja tuli soittamaan ovikelloa ja kysymään saadaanko olla täällä sillä aikaa kun poliisi ratsaa heidän kämppää... kaveri totesi että tehokkain keino saada jotain tapahtumaan asiassa on jättää vuokra maksamatta. Neljän kuukauden päästä tuli häätö asukasta kuulematta. Luottotiedot meni vaikka raha oli kaverilla säästössä ja tarjoutui maksamaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +44 (50 ääntä)
      Kolmannen mokan kohdalla mun purkka pysähtyi..

      Lainaa

    28. miumaumamma 20.11.2015 2:12
      Tulos: +139 (143 ääntä)
      Mun huumorintaju ei riitä tohon Sofian juttuun kyllä yhtään. Oon varmaan tosikko, mutta mun mielestä syöpä ei oo mikään vitsin aihe. Eikä tollanen toisen ihmisen hyväsydämisyyden hyväksikäyttö ainakaan Sofian pisteitä nosta.

      Lainaa

    29. Tulos: +56 (66 ääntä)
      ibs: Kaikissa kaupoissa on vessat. Jos ei asiakkaille, niin ainakin henkilökunnalle. Myyjältä voi kysyä, josko heidän vessaa saisi käyttää. Aika harva sen oikeasti kieltää, ja se joka sen tekee, on älykkyydeltään samalla tasolla, kuin tämä sovituskoppikakkija. Nimimerkillä krooninen ripatti.
      Tai henkilökunnan vessa on yrityksen takatiloissa jonne ei saa ulkopuolisia päästää esim varastotilojen tai kassakaapin takia.

      Lainaa

    30. Tulos: +113 (117 ääntä)
      Itse rankan leukemian sairastaneena tuosta Sofian jutusta tuli vaan paha mieli. En tajunnut itse silloin 16-vuotiaana edes pyytää ikinä mitään erityiskohtelua, tosin eristyksen takia en olisi minnekään konsertteihin päässytkään. No, jos Sofia sai tuosta hyvän mielen niin saakoon, toivon vaan sydämeni pohjasta, että Sofian pikkusiskolle ei ikinä tule oikeasti leukemiaa, itse en uskaltaisi tuollaisella vitsailla.Ja ei, en ole tosikko; kaljusta päästäni mm. saatiin kavereiden kanssa monet hyvät naurut.

      Lainaa

    31. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Sannni: H&M -liikkeitä harvemmin rakennetaan minnekään korven keskelle, joten jos on löytänyt sellaisen pukukopin, niin olisi voinut löytää myös koko joukon yleisiä vessoja, tai ravitsemusliikkeitä joissa on vessa. Jos ei voi euroa sellaisen käytöstä maksaa, vaan mieluummin paskoo alleen (ja osoittaa huomattavaa myötätunnon puutetta siivooja-parkaa kohtaan) niin sietäisi kyllä hakeutua hoitoon. Eikä siis vain sen ylitoimivan vatsan takia.
      Mitäpä jos iskee yhtäkkiä niin hirveä hätä, ettei yksinkertaisesti pysty pidättelemään? Itselleni on käynyt joskus näin, tosin onneksi ihan kotona.

      Lainaa

    32. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Joopa: Tai henkilökunnan vessa on yrityksen takatiloissa jonne ei saa ulkopuolisia päästää esim varastotilojen tai kassakaapin takia.
      Eeeeh: Itse rankan leukemian sairastaneena tuosta Sofian jutusta tuli vaan paha mieli. En tajunnut itse silloin 16-vuotiaana edes pyytää ikinä mitään erityiskohtelua, tosin eristyksen takia en olisi minnekään konsertteihin päässytkään. No, jos Sofia sai tuosta hyvän mielen niin saakoon, toivon vaan sydämeni pohjasta, että Sofian pikkusiskolle ei ikinä tule oikeasti leukemiaa, itse en uskaltaisi tuollaisella vitsailla.Ja ei, en ole tosikko; kaljusta päästäni mm. saatiin kavereiden kanssa monet hyvät naurut.
      Täytyy sanoa että oma logiikka kyllä kysyy ekaksi henkilökunnan vessaan kuin menee pukukoppiin paskalle. Ja henkilökuntana mieluummin päästän asiakkaan sinne kuin löydän paskat pukkarista. Se on potentiaalisesti housunlahkeeseen tungetun paidan arvoista.

      Lainaa

    33. Tulos: +34 (42 ääntä)
      killi: Täytyy sanoa että oma logiikka kyllä kysyy ekaksi henkilökunnan vessaan kuin menee pukukoppiin paskalle. Ja henkilökuntana mieluummin päästän asiakkaan sinne kuin löydän paskat pukkarista. Se on potentiaalisesti housunlahkeeseen tungetun paidan arvoista.
      Joko et ole kaupassa töissä tai sitten teillä ei ole taukotilassa kassakaappia. Meillä jos sisäinen tarkastaja narauttaa ulkopuolisen henkilön päästämisestä takahuoneeseen, niin se on vähintään kirjailinnen varoitus. Mikään pikkunatsi en ole ja käytän maalaisjärkeäni. Jos jollakin mummolla leikkaa pumppu kiinni tai pieni lapsi viiltää naamansa auki johonkin hyllynpieleen, niin tietysti päästän takahuoneeseen, jos tilanne sitä vaatii. Aikuisen ihmisen kakkahätä ei riitä tällaiseksi syyksi. Toki meidän liike sattuu nyt muutenkin olemaan yleisten vessojen vieressä, joten tuota asiaa nyt ei tarvitse murehtia. Itse kärsin ärtyneestä suolesta ja ne paskavarpuset on taivahan tosi. Kun iskee mahanvääntö, niin peliaikaa on maksimissaan pari minuuttia. Silti ennemmin paskoisin housuihini kuin pistäisin jonkun syyttömän siivoamaan ripaleita pukukopin seinistä.

      Lainaa

    34. Tulos: -38 (48 ääntä)
      Naisillahan on jokin sisäinen tarve kakata kauppoihin, tiesittekö? Luin sivun missä oli näitä tapauksia lueteltu. Internet! <3

      Lainaa

    35. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Sargee: Kerran on Sokoksella vaihtunut hissi portaisiin, kun hississä oli vastassa kasa paskaa lattialla.
      Oikeesti, onko julkisiin tiloihin asioiminen jonkin sortin fetissi? Vähän niin kuin paljastelu? En vaan mitenkään pysty ymmärtämään, miten ihmiselle tulee muuten noin pakottava tarve paikassa, jossa todennäköisesti noin parinkymmenen metrin päässä on lähin vessa. Huumausaineet ja psykoosit on tietysti asia erikseen.

      Lainaa

    36. H&M:n myyjä 25.11.2015 22:07
      Tulos: +55 (59 ääntä)
      Kiitos Jatta tästä huomaavaisesta tempauksestasi. Se ei myymälässämme ihan hevillä unohdu. Tosin saattoi se olla joku muukin kaltaisesi friikki, mutta tuskin teitä kovin monta on. Pidä vaikka kakkapussia taskussa jatkossa. Niin koiranomistajatkin tekevät, koska heidän koiransa saattavat hädän iskiessä sontia mihin sattuu.

      Lainaa

    37. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Mä olenkin aina miettinyt, että mistä noita ympäriinsä paskovia oikeen sikiää. Eräänkin vessan seinässä oli sitä itseään. Oon jotenkin aina toivonut, että tuollaista tekee vain mt-ongelmaiset ihmiset, mutta totuus on näemmä tarua ihmeellisempää...

      Lainaa

    38. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Oma sisko kuoli leukemiaan. Tuli vähä kukkahattu olo eikä jaksa naurattaa. Toivottavasti on hyvä keikka.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tunnustus, tunnustaa, syöpä, liput, pukukoppi, maito, maitopurkki

  • Uusimmat

  • Kategoriat