Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Se siitä kirjesalaisuudesta

Suomessa lakkautettu Groupon lähettää asiakkaalle shokkikirjeen.
Se siitä kirjesalaisuudesta

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -29 (379 ääntä)
      Ihmettelin, mikä Groupon ja miksi en löydä sitä Facebookista. Googlettamalla selvisi: "Hyvä Asiakas, Sinut ohjattiin automaattisesti tälle sivustolle Suomen Grouponin sivustolta. Groupon on lopettanut liiketoimintansa Suomessa, emmekä valitettavasti voi enää tarjota asiakkaillemme uusia diilejä." Menneet kupit nurin siis ihan toimipisteessäkin. :D

      Lainaa

    2. Tulos: -246 (336 ääntä)
      Jenni, miten meni noin niinkuin omasta mielestä? Kiitos tästä tiedosta.

      Lainaa

    3. Tulos: +408 (502 ääntä)
      Johannan pointti validi. Ei ihan järkevin pakkaustapa, mutta aika älytön avautuminenkin

      Lainaa

    4. miumaumamma 24.11.2015 3:36
      Tulos: +383 (417 ääntä)
      No oon kyllä itekin sitä mieltä, ettei postisedän tarvi välttämättä tietää millaisia siteitä tms käytän. Mutta voisin veikkailla, että ei oo ollenkaan niin kiusallista, että postisetä tietää, ku et puolet Suomen kansasta.

      Lainaa

    5. Tulos: +957 (981 ääntä)
      Voisiko olla niin, että Jenniä ei niinkään kiristä se että postimies tai koko FB tietävät hänen tilanneen kuukupin, vaan se periaate ettei tuollaisia tietoja pitäisi laittaa kirjekuoren päälle kenen tahansa luettavaksi?

      Lainaa

    6. Tulos: +439 (447 ääntä)
      Juomari: Voisiko olla niin, että Jenniä ei niinkään kiristä se että postimies tai koko FB tietävät hänen tilanneen kuukupin, vaan se periaate ettei tuollaisia tietoja pitäisi laittaa kirjekuoren päälle kenen tahansa luettavaksi?
      Samaa mieltä. Ei minuakaan haittaa jakaa Facebookissa tuollaisia tietoja kavereiden kesken, vaan se periaatehan siinä ärsyttäisi että pitääkö se välttämättä siihen paketin päälle kirjoittaa että mitä sieltä löytyy...

      Lainaa

    7. Tulos: -23 (125 ääntä)
      Nykypäivänä on ihan normaalia jos nainen ostaa kuukautisiin liittyvää tavaraa, postimieskin on varmasti nähnyt paaaljon.

      Lainaa

    8. rumajalihava 24.11.2015 5:28
      Tulos: -111 (155 ääntä)
      jaaha. ruma ja lihava on taas pudonnu kelkasta. Oon aina puhunu facesta, mutta se onkin nykyään näköjään fabo...

      Lainaa

    9. Tulos: +141 (173 ääntä)
      rumajalihava: jaaha. ruma ja lihava on taas pudonnu kelkasta. Oon aina puhunu facesta, mutta se onkin nykyään näköjään fabo…
      Onpas jollakulla itsetunto pohjamudissa.

      Lainaa

    10. Tulos: -139 (301 ääntä)
      Kiukustumisesta päätellen paketti saapui juuri oikeaan aikaan.. *badam tss*

      Lainaa

    11. Tulos: -51 (105 ääntä)
      Demon: Kiukustumisesta päätellen paketti saapui juuri oikeaan aikaan.. *badam tss*
      Juuri ennen kuin tipahtaa?

      Lainaa

    12. Tulos: +290 (296 ääntä)
      Sisällöstä riippumatta lähetyksiin ei kuulu kirjoittaa mitä ne sisältävät.

      Lainaa

    13. Tulos: +42 (128 ääntä)
      Aika paska systeemi kirjottaa sisältö päälle, koska jos siellä on jotain varastamisen arvoista, niin se tekstihän kertoo varkaalle, mikä kuori kannattaa viedä. Tuota en tajua, miksi hygieniatuotteen kirjoittaminen olisi vakavampaa kuin muu. Ai siksikö, että postimies saa tietää, että asiakkaalla on kuukautiset? Eiköhän se ole ihan perusoletus jokaisen naisen kohdalla.

      Lainaa

    14. Tulos: +156 (172 ääntä)
      Niin, itsellänikin on kuukuppi, eikä siinä mitään noloa ole. Melkein kaikilla terveillä naisilla on, tai on ollut, kuukautiset jossain vaiheessa, ja nolompaa kai se olisi valua verta ympäripitkin. Mutta vaikka olisi tilannut kumiankan niin ei sitä silti kuoren päälle kirjoiteta. Groupon oli tosin muutenkin täydellisen kelvoton, joten good riddance.

      Lainaa

    15. Tulos: +209 (209 ääntä)
      Kuukautisissa tai niiden puhumisessa ei ole mitään noloa tai hävettävää (paitsi keskenkasvuisille tytön- ja pojantylleröille), mutta ajatus että tilaan vaikkapa kultakellon kotiin ja paketin päällä lukee "kultakello" on todella ahdistava.

      Lainaa

    16. Tulos: -72 (94 ääntä)
      kaippa ne marketeissakin on menkka vermeet ihan suojattomia, vai kuinka? ja myyjänä voi olla vaikka miespuolinen,huihui. tuosta tuli mieleen,tilasin seksivälineen. siinähän on päällä joku mikälie lähettäjä. postinainen vaikutti siltä että olis tiennyt asian laidan. käyttääkö ne aina samaa piilonimeä?

      Lainaa

    17. Tulos: +149 (157 ääntä)
      loogikko: Johannan pointti validi. Ei ihan järkevin pakkaustapa, mutta aika älytön avautuminenkin
      Johannan pointti on mielestäni nimenomaan huono. Se on eri asia mitä ihminen ITSE päättää kertoa itsestään, kuin se että jossain kirjekuoressa kerrotaan ihan henkilöstä itsestä riippumatta mitä se kirje sisältää..

      Lainaa

    18. Tulos: +133 (133 ääntä)
      googos: kaippa ne marketeissakin on menkka vermeet ihan suojattomia, vai kuinka? ja myyjänä voi olla vaikka miespuolinen,huihui. tuosta tuli mieleen,tilasin seksivälineen. siinähän on päällä joku mikälie lähettäjä. postinainen vaikutti siltä että olis tiennyt asian laidan. käyttääkö ne aina samaa piilonimeä?
      Käyttää. T. Postinainen

      Lainaa

    19. Tulos: -25 (39 ääntä)
      emppi: Käyttää. T. Postinainen
      kiitos tiedosta. ei sillä siis merkitystä tiesi tai ei.mietitytti vaan myhäilevä olemus :) onkohan naiset pääsääntöisesti nolompia intiimituote ostoksilla kuin miehet?

      Lainaa

    20. Tulos: -12 (20 ääntä)
      olen siis googos, selain vaihtui älissä :)

      Lainaa

    21. Tulos: -63 (79 ääntä)
      Mikä Nipponin kansallispäivä? Ei kai toi oikeesti luule että 11.3 on kansallispäivä? Tsunamin vuosipäivä kylläkin Japanissa mutta miten tää kaikki liittyy tähän juttuun?!

      Lainaa

    22. Tulos: +62 (64 ääntä)
      potion: kiitos tiedosta. ei sillä siis merkitystä tiesi tai ei.mietitytti vaan myhäilevä olemus onkohan naiset pääsääntöisesti nolompia intiimituote ostoksilla kuin miehet?
      Ainakin pn tullut oikeen mukavasti vastaan näitä tamppoonien ja siteiden ostamista ujostelevia miehiä. Taitaapa olla kaikille yhtä ongelmallista

      Lainaa

    23. Tulos: +99 (107 ääntä)
      Mikähän olisi ollut miehinen reaktio jos vastaavasti kotiin toimitetun tai postista noudetun paketin päällä olisi lukenut: "tekovagina, luxury"

      Lainaa

    24. Tulos: -26 (52 ääntä)
      Kitta: Mikä Nipponin kansallispäivä? Ei kai toi oikeesti luule että 11.3 on kansallispäivä? Tsunamin vuosipäivä kylläkin Japanissa mutta miten tää kaikki liittyy tähän juttuun?! Onnneks joku muukin ihmettelee tätä? Voisko joku kertoo?
      Onneks joku muukin ihmettelee tätä. Ajattelin jo olevani ihan pihalla kun en ymmärtänyt miten Nipponin ( Japanin?) kansallispäivä liittyy kuukautiskuppiin tai postipakettiin??

      Lainaa

    25. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Tulikin 2 kommenttia yhdellä iskulla:D.

      Lainaa

    26. Tulos: +85 (95 ääntä)
      teme66: Onneks joku muukin ihmettelee tätä. Ajattelin jo olevani ihan pihalla kun en ymmärtänyt miten Nipponin ( Japanin?) kansallispäivä liittyy kuukautiskuppiin tai postipakettiin??
      Kurkatkaapa Japanin lippua niin ehkä hoksaatte asian...

      Lainaa

    27. Himohiihtäjä 24.11.2015 17:26
      Tulos: +46 (50 ääntä)
      Jos se Nipponin kansallispäivä tarkottaa menkkoja? Japanin lippu, you know

      Lainaa

    28. Entinen Ärrän täti 24.11.2015 18:56
      Tulos: +55 (55 ääntä)
      Shor: Ainakin pn tullut oikeen mukavasti vastaan näitä tamppoonien ja siteiden ostamista ujostelevia miehiä. Taitaapa olla kaikille yhtä ongelmallista
      Kondomien ja pornolehtien ostelemista punastelevista miehistä puhumattakaan. Moni sai melkoisen show'n aikaan, kun yritti olla huomaamaton.

      Lainaa

    29. Tulos: -29 (55 ääntä)
      Siis... miksi on olevinaan niin NOLOA että naisella on menkat?? kamoon nyt hei... Kaikki ton tietää ett kuukautiset tulee ja että jollain ne on kiinni saatava. Todella tyhmää nolostella luonnollista asiaa :p

      Lainaa

    30. Tulos: +129 (133 ääntä)
      Pointtina siis se että kirjelähetyksessä ei pidä lukea päällä mitä se sisältää! Huumorini ei auennut tässä kirjoitelmassa, harmillista! Ei siis hävetä kuukautiset eikä kuppi :) T. Alkuperäinen postaaja!

      Lainaa

    31. Tulos: -92 (96 ääntä)
      Jenni: Pointtina siis se että kirjelähetyksessä ei pidä lukea päällä mitä se sisältää! Huumorini ei auennut tässä kirjoitelmassa, harmillista! Ei siis hävetä kuukautiset eikä kuppi T. Alkuperäinen postaaja!
      Sinulla varmaan on jossain finlexiin verrattavissa oleva faktatietoon perustuva lähde tuolle väitteellesi. Ja toisekseen, oletko selvittänyt riittävästi sen lähetysmaan postitussääntöjä. En yhtään ihmettelisi jos löytyisi maa jossa pitää paketin ulkopuolella jo selittää mitä paketti sisältää.

      Lainaa

    32. Tulos: +82 (86 ääntä)
      Mua oikeesti hämmentää, miten niin moni on missannut tän asian pointin. Sen ymmärrän, ettei joillekin (miespuolisille oletettavasti) läppä japanipäivistä mene jakeluun. Tämä nyt on sanottu täällä jo, mutta sanotaanpa vielä kerran: Ei menkoissa ole mitään noloa, eikä myöskään kuukautiskupin käytössä. Eikä myöskään siinä,jos ITSE päättää avautua asiasta facebookissa. Mutta se mikä tässä on väärin, on se, että paketin sisältö on kirjoitettu kaikkien nähtäville. Se nyt on ihan sama, että mitä siellä paketissa on sisällä. Oli se sitten kuukautiskuppi tai t-paita.

      Lainaa

    33. King Arthur 25.11.2015 8:34
      Tulos: +40 (40 ääntä)
      potion: kiitos tiedosta. ei sillä siis merkitystä tiesi tai ei.mietitytti vaan myhäilevä olemus onkohan naiset pääsääntöisesti nolompia intiimituote ostoksilla kuin miehet?
      Ei ole. Monenkos miehen poikatten illassa on käynyt seksileluesittelijä?

      Lainaa

    34. King Arthur 25.11.2015 8:39
      Tulos: +38 (42 ääntä)
      hmm: Sinulla varmaan on jossain finlexiin verrattavissa oleva faktatietoon perustuva lähde tuolle väitteellesi. Ja toisekseen, oletko selvittänyt riittävästi sen lähetysmaan postitussääntöjä. En yhtään ihmettelisi jos löytyisi maa jossa pitää paketin ulkopuolella jo selittää mitä paketti sisältää.
      Ameriikan ihmemaahan tarvii laittaa tarra joka kertoo sekä sisällön että sen arvon, ainakin kun täältä potentiaalisesta terroristivaltiosta Suomesta lähettää paketteja. Ei se silti tarkoita sitä että sinun tarvitsee vinkua jostain finlexeistä vaikka onkin legoja tietokonetuolilla. Normijärkinen ymmärtää periaatteen.

      Lainaa

    35. Tulos: -21 (27 ääntä)
      King Arthur: Ei ole. Monenkos miehen poikatten illassa on käynyt seksileluesittelijä?
      mikä on miehen poikatten? jospa ne naiset kokoontuvat juuri siksi tuollaisiin,ettei tarvitse julkisesti ostella?

      Lainaa

    36. Tulos: -51 (55 ääntä)
      Jenni: Pointtina siis se että kirjelähetyksessä ei pidä lukea päällä mitä se sisältää! Huumorini ei auennut tässä kirjoitelmassa, harmillista! Ei siis hävetä kuukautiset eikä kuppi T. Alkuperäinen postaaja!
      totta. onhan niitä yleisnimikkeitä,esim elektroniikka. mutta jos ei kerta kuukupit tms.hävetä,miksi siinä ei voi lukea mitä sisältää? kumoat kommenttisi lopussa ensimmäisen lauseen. japanin kansallispäivä-vitsikin varmaan kaikille aukesi.

      Lainaa

    37. Tulos: -8 (16 ääntä)
      meikäläisen penisrengasvibralla-paketissa ei lue muuta ku vastaanottaja,lähettäjä ja paino :)

      Lainaa

    38. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Sitäpaitsi Groupon ei ole se paketin postittaja. Groupon välittää diilejä.

      Lainaa

    39. Tulos: -32 (36 ääntä)
      King Arthur: Ameriikan ihmemaahan tarvii laittaa tarra joka kertoo sekä sisällön että sen arvon, ainakin kun täältä potentiaalisesta terroristivaltiosta Suomesta lähettää paketteja. Ei se silti tarkoita sitä että sinun tarvitsee vinkua jostain finlexeistä vaikka onkin legoja tietokonetuolilla. Normijärkinen ymmärtää periaatteen.
      Jos sieltä lego pinon päältä nyt hetkeksi avaisit ne aivot voisit ehkä kenties huomata viittauksen finlexiin pointin. Toki kun ottaa huomioon kirjoittamasi kommentin, se taitaa olla liikaa vaadittu.

      Lainaa

    40. Tulos: -13 (13 ääntä)
      Sannni: Niin, itsellänikin on kuukuppi, eikä siinä mitään noloa ole. Melkein kaikilla terveillä naisilla on, tai on ollut, kuukautiset jossain vaiheessa, ja nolompaa kai se olisi valua verta ympäripitkin. Mutta vaikka olisi tilannut kumiankan niin ei sitä silti kuoren päälle kirjoiteta. Miten kelvoton ? Ite sain 200 e tonnin kelloi ja on tatskattu koko käsi 3 kertaa halvemmal ym ym säästetty vuodien mittaa pääl 10 k. En sit tie jos jostai on hyödytöntä esim laittaa 900 e taskuun ja maksaa vaa 200 e. Kai jotkut haluu maksaa ihan samasta asiasta 4 kertaa enemä Groupon oli tosin muutenkin täydellisen kelvoton, joten good riddance.

      Lainaa

    41. Tulos: -23 (27 ääntä)
      rumajalihava: jaaha. ruma ja lihava on taas pudonnu kelkasta. Oon aina puhunu facesta, mutta se onkin nykyään näköjään fabo…
      Face on junttimaisin nimitys mitä Facebookista voi käyttää, edes naamakirja tai naama eivät yllä samalle tasolle. Toisaalta sama kai se miksi sitä kutsuu, ei se tasoa nosta siltikään.

      Lainaa

    42. Tulos: +20 (22 ääntä)
      hmm: Sinulla varmaan on jossain finlexiin verrattavissa oleva faktatietoon perustuva lähde tuolle väitteellesi. Ja toisekseen, oletko selvittänyt riittävästi sen lähetysmaan postitussääntöjä. En yhtään ihmettelisi jos löytyisi maa jossa pitää paketin ulkopuolella jo selittää mitä paketti sisältää.
      Ei pidä, ei saa - learn the difference.

      Lainaa

    43. Tulos: +23 (23 ääntä)
      emppi: Käyttää. T. Postinainen
      Vai sen takia se postin työntekijä sanoi omituisella äänensävyllä "että semmonen paketti", kun kerran tilasin jotain kyseisenlaisesta nettikaupasta. Niin vähän epäilinkin.

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (14 ääntä)
      (Jouduin copypastaamaan koska alkuperäinen lainaus oli niin outo): "Miten kelvoton ? Ite sain 200 e tonnin kelloi ja on tatskattu koko käsi 3 kertaa halvemmal ym ym säästetty vuodien mittaa pääl 10 k. En sit tie jos jostai on hyödytöntä esim laittaa 900 e taskuun ja maksaa vaa 200 e. Kai jotkut haluu maksaa ihan samasta asiasta 4 kertaa enemä" Kelloista en tiedä kun ei ole, mutta ainakin tatuoinneissa valitaan ensin tekijä ja malli, ja sitten säästetään kunnes on varaa. Näissäkin mokissa saa nähdä miten käy kun ottaa jonkun grouponin halpiksen. Jos aikoo paskaa ostaa niin halvimmaksi käy, ja paremmalta näyttää, kun ei osta ollenkaan.

      Lainaa

    45. käsisuuntakehä 14.12.2015 4:29
      Tulos: -14 (16 ääntä)
      Kitta: Mikä Nipponin kansallispäivä? Ei kai toi oikeesti luule että 11.3 on kansallispäivä? Tsunamin vuosipäivä kylläkin Japanissa mutta miten tää kaikki liittyy tähän juttuun?!
      Niin ja se on vittu Japani eikä Nippon. Anime on Japanin biologinen ase länsimaita vastaan
      Kitta: Mikä Nipponin kansallispäivä? Ei kai toi oikeesti luule että 11.3 on kansallispäivä? Tsunamin vuosipäivä kylläkin Japanissa mutta miten tää kaikki liittyy tähän juttuun?!
      Niin ja se on vittu Japani eikä Nippon. Nää animeihmiset ottaa päähän enemmän ku mikään muu

      Lainaa

    46. Tulos: +13 (13 ääntä)
      käsisuuntakehä: Niin ja se on vittu Japani eikä Nippon. Anime on Japanin biologinen ase länsimaita vastaan Niin ja se on vittu Japani eikä Nippon. Nää animeihmiset ottaa päähän enemmän ku mikään muu
      Japani on japaniksi Nippon tai Nihon. Sanan käyttäminen suomen kielessä on vähän sama kuin Viron kutsuminen Eestiksi. Tai jos joku kutsuisi vaikka Ruotsia Sverigeksi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuukautiskuppi, kuukautiskupit, Groupon, kirjesalaisuus, kirje, posti

  • Uusimmat

  • Kategoriat