Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rasismi voi hyvin, osa 2

Pakolaiset baarissa.
Rasismi voi hyvin, osa 2

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 105 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1204 (1496 ääntä)
      minkähän takia näitä pitää tänne laittaa esille? kummassakin huumoriarvo tasan nolla.

      Lainaa

    2. KaroliinaCZ 10.11.2015 1:27
      Tulos: +1372 (1600 ääntä)
      Voi perkele mitä porukkaa! Ne oli porukalla baarissa ja katsoi ihmisiä! Ja vielä juttelikin niille!!!!!

      Lainaa

    3. Tulos: +645 (1029 ääntä)
      Pelotti jo etukäteen että mitä sieltä taas tulee, kun luin otsikon. Eipä sieltä mitään sen kummempaa sitten tullutkaan, samaa paskaa millä mennään. Rasistit ei oo muuta kuin säälittäviä ja noloja ihmisjätteitä. Olen puhunut!

      Lainaa

    4. Tulos: +347 (737 ääntä)
      oksettaa olla suomalainen näiden junttien seassa

      Lainaa

    5. Tulos: +345 (455 ääntä)
      Ei hauskaa, mutta mokia kyllä otsikon mukaisesti.

      Lainaa

    6. Tulos: +230 (426 ääntä)
      En oikeen tiiä mitä sanoa. Eka aivan käsittämätön, jessus miten rasistisia ihmisiä Suomesta löytyy. Ei tuo Edithitkään nimenä kovin suomalainen ole, jos siitä lähdetään. Pipsan omaan en osaa kommentoida mitään, mutta kuulostaa vähän ylireagoinnilta..?

      Lainaa

    7. Tulos: +288 (496 ääntä)
      KaroliinaCZ: Voi perkele mitä porukkaa! Ne oli porukalla baarissa ja katsoi ihmisiä! Ja vielä juttelikin niille!!!!!
      Ja kyllä se oli niin, kun viimeksi baarissa olin tyttöporukalla, että ne oli niitä supisuomalaisia umpitunnelissa olevia juntteja, jotka piiritti meiän kaveriporukkaa ku mitkäkin haukat. Yritti siis ihan jokaista meiän porukasta ja ahdisteli kaikkia. Mua ei kukaan uskaltanut yrittää, koska olin varmaan aika varmasti niin vihaisen näköinen, ettei kukaan niistä raukoista uskaltanut edes lähestyä. Jos olis niin olis seuraavaks nähnyt mun nyrkin lähestyvän salamannopeesti omaa naamaansa. Meanwhile ulkomaalaiset miehet katteli meidän tanssia sivusta eikä käyny käpälöimään ketään. Oli sekin tietyllä tavalla ahistavaa (en tykkää juuri käydä baareissa sen takia kun miehet siellä on mitä on), mutta mun ei tarvinnut kiinnittää niihin huomiota, koska pysyttelivät kauempana. Iholle käyviä suomalaisia taas ei voinut jättää huomiotta.

      Lainaa

    8. Tulos: -16 (78 ääntä)
      Itse lopetin koko sivun käytön. Olen tyytyväinen.

      Lainaa

    9. Tulos: +97 (185 ääntä)
      Pipsalle wooooooot? Onkohan tämä neiti ihan tästä maailmasta?

      Lainaa

    10. Tulos: +6 (206 ääntä)
      Mitä jos some rasismista vois tuomita sakkorangaistuksen?

      Lainaa

    11. Tulos: +422 (520 ääntä)
      Omg siis olin baarissa Turussa ja siellä oli lauma suomalaisia miehiä ja ne tuijotti mua kiilusilmillään ja jotkut jopa tuli puhumaan kanssani!!! Lopulta lähtivät bussilla kotiin. Kyllä suututti, perkele mitä porukkaa!! Pointti????

      Lainaa

    12. Tulos: -147 (245 ääntä)
      Riikka: jessus miten rasistisia ihmisiä Suomesta löytyy.
      Ja jessus miten idiootteja ihmisiä Suomesta myös löytyy terveisiä vaan.

      Lainaa

    13. Tulos: -83 (193 ääntä)
      Kiitos FM! Aamulla taas herätessä saan lukea kun ihmiset repii pelipöksynsä näistä tai huutavat suu vaahdossa puolustusta. ;))

      Lainaa

    14. Tulos: +254 (358 ääntä)
      Viime viikolla Tampereen keskustassa illalla liikkuneena... ulkomaalaisia miehiä kyllä oli paljon paikalla, joo, mutta ne 3 idioottia jotka koittivat kosketella henk.koht. paikkoihin ihan vaan siksi että olen nainen, olivat ihan suomalaisia miehiä.

      Lainaa

    15. Tulos: -129 (341 ääntä)
      Ei ole sattumaa että lähi idän miehet loistavat rikostilastoissa Eurooppalaisissa maissa.

      Lainaa

    16. Mistä ahdasmielisyys? 10.11.2015 1:56
      Tulos: +186 (308 ääntä)
      "neekerit" raiskaa, elää sossun rahoilla ja ovat kauheita rikollisia jotka tuhoavat lintukodin, jossa kunnon suomalaiset raiskaavat, tappavat ja elävät sossun rahoilla. Mutta ihonväri on valkoinen, joten eivät ole pahoja ihmisiä.

      Lainaa

    17. Tulos: +31 (105 ääntä)
      Oon hirvee ihminen, kun nauroin tolle: "Neekerillä lippu" jutulle.

      Lainaa

    18. Tulos: +51 (91 ääntä)
      Go James Go!

      Lainaa

    19. Tulos: -23 (279 ääntä)
      Ems: Ja kyllä se oli niin, kun viimeksi baarissa olin tyttöporukalla, että ne oli niitä supisuomalaisia umpitunnelissa olevia juntteja, jotka piiritti meiän kaveriporukkaa ku mitkäkin haukat. Yritti siis ihan jokaista meiän porukasta ja ahdisteli kaikkia. Mua ei kukaan uskaltanut yrittää, koska olin varmaan aika varmasti niin vihaisen näköinen, ettei kukaan niistä raukoista uskaltanut edes lähestyä. Jos olis niin olis seuraavaks nähnyt mun nyrkin lähestyvän salamannopeesti omaa naamaansa. Meanwhile ulkomaalaiset miehet katteli meidän tanssia sivusta eikä käyny käpälöimään ketään. Oli sekin tietyllä tavalla ahistavaa (en tykkää juuri käydä baareissa sen takia kun miehet siellä on mitä on), mutta mun ei tarvinnut kiinnittää niihin huomiota, koska pysyttelivät kauempana. Iholle käyviä suomalaisia taas ei voinut jättää huomiotta.
      Juu, siitä se varmaan johtui, ettei sua yrittänyt... :D

      Lainaa

    20. Tulos: +145 (317 ääntä)
      Mikään ei ole nolompaa kuin rasisti juntit, vaahtoamassa "paremmasta" väristään. Tulee mieleen Iltasanomien uutisten kommentti kohta, joka nykyään pursuaa näitten sikaniskojen "älykkäitä" ajatuksia. Nyt on vuosi 2015 ja täällä on edelleenkin ihmisiä jotka kuvittelee että valkoinen iho tekee paremmaksi. Sieltä Afrikasta sinunkin sukus on aikoinaan vaeltanut.

      Lainaa

    21. juhlarusakko 10.11.2015 4:14
      Tulos: +46 (214 ääntä)
      Huomaa kyllä näiden joidenkin kommenttien saamista isoista miinusäänistä että täälläkin sivulla pyörii paljon rasisteja...

      Lainaa

    22. Tulos: +147 (175 ääntä)
      KaroliinaCZ: Voi perkele mitä porukkaa! Ne oli porukalla baarissa ja katsoi ihmisiä! Ja vielä juttelikin niille!!!!!
      No eihän se nyt herranjumala sovi suomalaiseen kulttuuriin! Maassa maan tavalla: kellekään ei puhuta, ketään ei katsota ja viereen ei saa missään nimessä istua!

      Lainaa

    23. Tulos: +161 (243 ääntä)
      Se on suomalaiselle outoa jos ihminen menee baariin ja ei vältämättä juo alkoholia ollenkaan. Mutta vielä oudompaa on se että ihonvärinperusteella tulleet omat ennakoluulot eivät toteudukkaan. Hankkikaa elämä, oikeasti.

      Lainaa

    24. Tulos: -229 (371 ääntä)
      Ei kolmannen maailman loisia minun maahani eikä Eurooppaan muutenkaan. Lisää rasismia ja syrjintää vaan, niin ehkä tämänkin sivuston junttiudesta ulisevat idiootit itkevät itsensä hengiltä. Kuolkaa pois. Vastenmielisyytenne yltää äitylipalstan ääliöiden tasolle.

      Lainaa

    25. Tulos: +94 (104 ääntä)
      Voisko joku kertoa, mikä tarkoittaa smurffitutka? Ryhmän kuvaus ei asiaa selvittänyt.

      Lainaa

    26. Tulos: +12 (68 ääntä)
      Propsit Jamesille.

      Lainaa

    27. Tulos: +141 (223 ääntä)
      Punaniska: Ei kolmannen maailman loisia minun maahani eikä Eurooppaan muutenkaan. Lisää rasismia ja syrjintää vaan, niin ehkä tämänkin sivuston junttiudesta ulisevat idiootit itkevät itsensä hengiltä. Kuolkaa pois. Vastenmielisyytenne yltää äitylipalstan ääliöiden tasolle.
      Saanko kysyä mitä helvettiä täällä tapahtuu ? Kuka tämmösiä kommentteja edes päästää läpi täällä ?! Ja joo emmeköhän kaikki kuole pois omana hetkenämme, jos se rauhoittaa.

      Lainaa

    28. Tulos: +136 (146 ääntä)
      Olen kuntouttavassa työtoiminnassa ja sain bussikortin ilmaiseksi. Kun opiskelin sain myös kortin ilmaiseksi.

      Lainaa

    29. Tulos: +128 (130 ääntä)
      Hiphei: Voisko joku kertoa, mikä tarkoittaa smurffitutka? Ryhmän kuvaus ei asiaa selvittänyt.
      Ryhmä, jossa pk-seudun, pääasiassa pummilla matkustavat ihmiset raportoivat toisilleen julkisen liikenteen lipuntarkastajien (=smurffien) liikkeistä.

      Lainaa

    30. Tulos: +13 (145 ääntä)
      Suomi on edelleen junttila. Kaikki punaniskat pitäisi pakottaa kuukaudeksi ulkomaille - eikä minnekään turistirysään vaan ihan oikeaan ulkomaan mestaan.

      Lainaa

    31. Tulos: +139 (205 ääntä)
      Mokia näissä näkyy olevan useampi, mm. Erno, mutta huumoriarvoa ei kyllä löydy. Niin paljon kuin lietsotaan sitä vihaa ulkomaalaistaustaisia kohtaan, niin voin kertoa, etten ole kyllä itse henkilökohtaisesti koskaan joutunut sellaisen ahdistelemaksi. Baarissa tulevat kyllä juttelemaan ja tanssilattialla joskus liian lähelle, mutta eivät ole tulleet iholle. Pelkäämään en ole joutunut. Vaan aletaanko puhua niistä ihan oman maan sankareista... Paras iskurepla on "meille vai teille" ja kaikki mahdolliset haukkumasanat perään kun ei porukasta kukaan lämpiä kun tungetaan nuolemaan naamaa tai niskaa ja kourimaan. Änkyräkännissä, mielellään. Cat callingia kadulla harrastavat ulkomaalaiset kyllä enemmän, mutta kommentitkin ovat paljon mukavampia ("hello, beautiful!)" kuin se huulten maiskuttelu ja "tollasta olis kiva päästä koittamaan", mitä suomalaisilta 'herrasmiehiltä' kuulee. Kokemuksensa kullakin, mutta eiköhän voida päästä siihen lopputulokseen, että joka sakissa on ne mädät omenansa? Itse seuraan sitä mallia, että käyttäydyn kaikkia kohtaan kunnioittavasti, kunnes antavat muuhun aihetta. Kaikki ovat omia persooniaan, kohdellaan heitä sen mukaan.

      Lainaa

    32. Painu ite muualle jos ei kelpaa 10.11.2015 8:27
      Tulos: -24 (110 ääntä)
      Hesus: Suomi on edelleen junttila. Kaikki punaniskat pitäisi pakottaa kuukaudeksi ulkomaille – eikä minnekään turistirysään vaan ihan oikeaan ulkomaan mestaan.
      Joo kaikki vaan Syyriaan ja Etelä-Afrikkaan. Oma vika sitten kun pääsevät siellä suvaitsevaisten seassa hengestään. Kyllä muualla on niin paljon fiksumpaa ja turvallisempaa.

      Lainaa

    33. Tulos: +244 (272 ääntä)
      Norkh: Ryhmä, jossa pk-seudun, pääasiassa pummilla matkustavat ihmiset raportoivat toisilleen julkisen liikenteen lipuntarkastajien (=smurffien) liikkeistä.
      Vau, tarkastajien välttämiseksi perustetussa ryhmässä haukutaan pakolaisia pummilla matkustamisesta:D miten nää kehtaa

      Lainaa

    34. yli opisto hörho 10.11.2015 8:47
      Tulos: +98 (130 ääntä)
      Mistä lähtien baarissa on ollut pakko juoda alkoholia?

      Lainaa

    35. Tulos: +214 (222 ääntä)
      Norkh: Ryhmä, jossa pk-seudun, pääasiassa pummilla matkustavat ihmiset raportoivat toisilleen julkisen liikenteen lipuntarkastajien (=smurffien) liikkeistä.
      Hah, pummilla menijät kritisoimassa bussikortin omistajaa. Kuinka iroonista.

      Lainaa

    36. Tulos: +66 (140 ääntä)
      Umbra: Mokia näissä näkyy olevan useampi, mm. Erno, mutta huumoriarvoa ei kyllä löydy. Niin paljon kuin lietsotaan sitä vihaa ulkomaalaistaustaisia kohtaan, niin voin kertoa, etten ole kyllä itse henkilökohtaisesti koskaan joutunut sellaisen ahdistelemaksi. Baarissa tulevat kyllä juttelemaan ja tanssilattialla joskus liian lähelle, mutta eivät ole tulleet iholle. Pelkäämään en ole joutunut. Vaan aletaanko puhua niistä ihan oman maan sankareista… Paras iskurepla on “meille vai teille” ja kaikki mahdolliset haukkumasanat perään kun ei porukasta kukaan lämpiä kun tungetaan nuolemaan naamaa tai niskaa ja kourimaan. Änkyräkännissä, mielellään. Cat callingia kadulla harrastavat ulkomaalaiset kyllä enemmän, mutta kommentitkin ovat paljon mukavampia (“hello, beautiful!)” kuin se huulten maiskuttelu ja “tollasta olis kiva päästä koittamaan”, mitä suomalaisilta ‘herrasmiehiltä’ kuulee. Kokemuksensa kullakin, mutta eiköhän voida päästä siihen lopputulokseen, että joka sakissa on ne mädät omenansa? Itse seuraan sitä mallia, että käyttäydyn kaikkia kohtaan kunnioittavasti, kunnes antavat muuhun aihetta. Kaikki ovat omia persooniaan, kohdellaan heitä sen mukaan.
      Sama täälläkin... Kyllä mä pelkään ulkona liikkuessa enemmän näitä suomalaisia +50 vuotiaita kännisiä äijiä, joiden jutut on tasoa "uu, nuori nainen, panisin!", kuin tummaihoista miestä, joka saattaa katsoa päin ja hymyillä. Koskaan ei oo yksikään maahanmuuttaja ahdistellut, supisuomalaiset senkin edestä. Baarissa, kadulla, joka paikassa. Aina siitä lähtien, kun olin jotain 10.

      Lainaa

    37. Puolikiero_savolainen 10.11.2015 8:58
      Tulos: +136 (202 ääntä)
      Kyllä taas saa hävetä kanssa kansalaisiaan.. Entäs jos tuon kortin omistaa joku pieni käkkäräpää nimeltä Mohammed? Intoa täynnä koulupolulla ja päättänyt vaikkapa opiskella ahkerasti että pääsee lääkäriksi. Jos näin olisi, niin tajuatteko te jalkoihin jääneet mitä te tekisitte tuon pienen pojan haaveille tuolla rasismillanne? V**** että hävettää oikeasti.. Ja joo, on ne törkeitä kun julkeavatkin lähteä ulos sieltä vastaanottokeskuksista! Nuoret miehet ja katselevat naisia, ei hlvetti mihin tää maa on menossa.

      Lainaa

    38. Puolikiero_savolainen 10.11.2015 9:02
      Tulos: +103 (193 ääntä)
      Punaniska: Ei kolmannen maailman loisia minun maahani eikä Eurooppaan muutenkaan. Lisää rasismia ja syrjintää vaan, niin ehkä tämänkin sivuston junttiudesta ulisevat idiootit itkevät itsensä hengiltä. Kuolkaa pois. Vastenmielisyytenne yltää äitylipalstan ääliöiden tasolle.
      Se ei ole sama Suomi sitten minkä puolesta molemmat ukkini taistelivat, toinen talven kähinöissä ja toinen jatkoilla. Molemmat vihasivat kaltaisiasi rasisteja ja usko poika pois, me "vihervasemmistosuvakitYöks" eli normaalit ei-rasistiset ihmiset ollaan voitolla. Te ette tule koskaan pilaamaan tätä maata enemmistönä ainakaan.

      Lainaa

    39. Tulos: +4 (142 ääntä)
      Se, että nuo kyttäävät/seuraavat porukalla naisia on oikeasti todella hirveää. On helppo vähätellä jos ei ole itse kokenut. Turvapaikkashoppailijoita taitaa olla suurin osa, ainakin irakilaiset ja afgaanit.

      Lainaa

    40. Tulos: -16 (146 ääntä)
      "Sama täälläkin… Kyllä mä pelkään ulkona liikkuessa enemmän näitä suomalaisia +50 vuotiaita kännisiä äijiä, joiden jutut on tasoa “uu, nuori nainen, panisin!”, kuin tummaihoista miestä, joka saattaa katsoa päin ja hymyillä. Koskaan ei oo yksikään maahanmuuttaja ahdistellut, supisuomalaiset senkin edestä. Baarissa, kadulla, joka paikassa. Aina siitä lähtien, kun olin jotain 10" Vähättelet tässä nitä tyttöjä ja naisia jotka ovat kokeneet päinvastaista. Itseäni ole koskaan ahdistelut yksikään eurooppalainen mies. Katso hyvä nainen raiskaustilastoja ja niitä prosentteja, jopa poliisit ovat vihdoin myöntäneet ketkä siellä raiskaustilastoissa "loistavat".

      Lainaa

    41. Tulos: +7 (109 ääntä)
      Hesus: Suomi on edelleen junttila. Kaikki punaniskat pitäisi pakottaa kuukaudeksi ulkomaille – eikä minnekään turistirysään vaan ihan oikeaan ulkomaan mestaan.
      Kuten johonkin arabimaahan? Isis-poikien vieraiksi vai? Miksi? Miksi et itse lähde?

      Lainaa

    42. Tulos: -36 (146 ääntä)
      Poon yah: Ei ole sattumaa että lähi idän miehet loistavat rikostilastoissa Eurooppalaisissa maissa.
      Ja täällä kun puhut faktoista niin saat peukkuja alapäin :) Kyllä ne silmät avautuvat jossain vaiheessa, usko pois.

      Lainaa

    43. King Arthur 10.11.2015 10:09
      Tulos: +34 (58 ääntä)
      sukka: Kiitos FM! Aamulla taas herätessä saan lukea kun ihmiset repii pelipöksynsä näistä tai huutavat suu vaahdossa puolustusta. ;))
      Pääasiahan on että olet itse kaikkien yläpuolella. ;))

      Lainaa

    44. Muumi (kopio) 10.11.2015 10:14
      Tulos: +26 (44 ääntä)
      Ovatko kaikki Mohammad-nimiset terroristejä?

      Lainaa

    45. Tulos: +165 (211 ääntä)
      Jaiks: Vähättelet tässä nitä tyttöjä ja naisia jotka ovat kokeneet päinvastaista. Itseäni ole koskaan ahdistelut yksikään eurooppalainen mies. Katso hyvä nainen raiskaustilastoja ja niitä prosentteja, jopa poliisit ovat vihdoin myöntäneet ketkä siellä raiskaustilastoissa “loistavat”.
      Ihme juttu vain se että naisten oikeudet alkavat kiinnostaa tiettyä porukkaa vasta tasan sitten kun siitä saadaan lyömäase ei-valkoista/ ei-kristittyä populaatiota kohtaan. Olen tullut ulkomaalaistaustaisten ahdistelemaksi. Olen myöskin tullut kantasuomalaisten ja muiden valkoisten eurooppalaisten ahdistelemaksi. Ongelma tuntuu olevan se että tietynlainen mies kuvittelee yksinään liikkeellä olevan naisen olevan sallittua riistaa, ja tämän miestyypin nimi ei ole arabi, muslimi, tai suomalainen sikaniska sen puoleen. Tämän miestyypin nimi on kusipää, ja heitä riittää väristä ja uskonnosta riippumatta. (Tunnen paljon miehiä, myös kaikista mahdollisista taustoista, jotka eivät vastaa tätä kuvausta millään tavalla: en vihaa miehiä, vain kusipäitä).

      Lainaa

    46. Tulos: +45 (73 ääntä)
      Ems: Ja kyllä se oli niin, kun viimeksi baarissa olin tyttöporukalla, että ne oli niitä supisuomalaisia umpitunnelissa olevia juntteja, jotka piiritti meiän kaveriporukkaa ku mitkäkin haukat. Yritti siis ihan jokaista meiän porukasta ja ahdisteli kaikkia. Mua ei kukaan uskaltanut yrittää, koska olin varmaan aika varmasti niin vihaisen näköinen, ettei kukaan niistä raukoista uskaltanut edes lähestyä. Jos olis niin olis seuraavaks nähnyt mun nyrkin lähestyvän salamannopeesti omaa naamaansa. Meanwhile ulkomaalaiset miehet katteli meidän tanssia sivusta eikä käyny käpälöimään ketään. Oli sekin tietyllä tavalla ahistavaa (en tykkää juuri käydä baareissa sen takia kun miehet siellä on mitä on), mutta mun ei tarvinnut kiinnittää niihin huomiota, koska pysyttelivät kauempana. Iholle käyviä suomalaisia taas ei voinut jättää huomiotta.
      Ottamatta kantaa muihin osiin... Siis naisen yrittäminen on ällötttävä-sikamaista, mutta yrittämättä jättäminen taas on raukkamaista? Ja jos sinua lähestyy niin vastauksena on nyrkki, ja yhä siltikin on miehissä vika? Kö? Lupaan miehenä että jos annat livenä yhtään tuollaisia kuvaamasi kaltaisia viboja ja nähdään jossain niin en lähesty sinua :D ...mutta... Sympaattisuutta nyt vähän hei. Jos mies lähestyy sinua niin mitä pahaa tämä silloin on tehnyt? Jos taas olet kieltäytynyt jo ja ilmaissut haluavasi tyypistä eroon, niin ehkä se nyrkki olisi vasta silloin oleellinen vaihtoehto listalla...?

      Lainaa

    47. Muumi (kopio) 10.11.2015 10:42
      Tulos: -74 (162 ääntä)
      Sannni: Ihme juttu vain se että naisten oikeudet alkavat kiinnostaa tiettyä porukkaa vasta tasan sitten kun siitä saadaan lyömäase ei-valkoista/ ei-kristittyä populaatiota kohtaan. Olen tullut ulkomaalaistaustaisten ahdistelemaksi. Olen myöskin tullut kantasuomalaisten ja muiden valkoisten eurooppalaisten ahdistelemaksi. Ongelma tuntuu olevan se että tietynlainen mies kuvittelee yksinään liikkeellä olevan naisen olevan sallittua riistaa, ja tämän miestyypin nimi ei ole arabi, muslimi, tai suomalainen sikaniska sen puoleen. Tämän miestyypin nimi on kusipää, ja heitä riittää väristä ja uskonnosta riippumatta. (Tunnen paljon miehiä, myös kaikista mahdollisista taustoista, jotka eivät vastaa tätä kuvausta millään tavalla: en vihaa miehiä, vain kusipäitä).
      Olet suvakki, siksi näet mamut pelkästään hyvinä ihmisinä.

      Lainaa

    48. Vaikea akka 10.11.2015 10:47
      Tulos: +69 (121 ääntä)
      Ems: Ja kyllä se oli niin, kun viimeksi baarissa olin tyttöporukalla, että ne oli niitä supisuomalaisia umpitunnelissa olevia juntteja, jotka piiritti meiän kaveriporukkaa ku mitkäkin haukat. Yritti siis ihan jokaista meiän porukasta ja ahdisteli kaikkia. Mua ei kukaan uskaltanut yrittää, koska olin varmaan aika varmasti niin vihaisen näköinen, ettei kukaan niistä raukoista uskaltanut edes lähestyä. Jos olis niin olis seuraavaks nähnyt mun nyrkin lähestyvän salamannopeesti omaa naamaansa.
      Wili: Juu, siitä se varmaan johtui, ettei sua yrittänyt…
      Ja tästä päästiinkin sitten ulkonäön solvaamiseen. Naisen tehtävä on olla seksikäs, ja jos ei ukot yritä klähmiä, niin on epäonnistunut, niinkö? Oi sitä järjen määrää näissä joissain kommenteissa.

      Lainaa

    49. Tulos: +47 (69 ääntä)
      Sannni: Ihme juttu vain se että naisten oikeudet alkavat kiinnostaa tiettyä porukkaa vasta tasan sitten kun siitä saadaan lyömäase ei-valkoista/ ei-kristittyä populaatiota kohtaan. Olen tullut ulkomaalaistaustaisten ahdistelemaksi. Olen myöskin tullut kantasuomalaisten ja muiden valkoisten eurooppalaisten ahdistelemaksi. Ongelma tuntuu olevan se että tietynlainen mies kuvittelee yksinään liikkeellä olevan naisen olevan sallittua riistaa, ja tämän miestyypin nimi ei ole arabi, muslimi, tai suomalainen sikaniska sen puoleen. Tämän miestyypin nimi on kusipää, ja heitä riittää väristä ja uskonnosta riippumatta. (Tunnen paljon miehiä, myös kaikista mahdollisista taustoista, jotka eivät vastaa tätä kuvausta millään tavalla: en vihaa miehiä, vain kusipäitä).
      ^^ Juuri näin Ja vielä tuohon "porukassa kyttää naisia". Niin sitä kyllä tekee ihan kaikki, jotka ovat kaveriporukalla liikenteessä. Arvostellaan tissejä ja persettä ja kun on juoto tarpeeksi niin käydään tarraamassa kiinni "kun tykkäät kuitenkin". Tästä tulee mieleen teiniajat ja sillonen täysmulkero poikaystäväni (jonka mielestä ihminen on sinkku kunnes on papin aamen sanottu, onneksi sekin pilkka sattui omaan nilkkaa seuraavan tyttöystävän kanssa) joka juhannuusbileissä kännipäissään tanssiessaan meni serkkunsa kanssa puristelemaan tanssivia nuoria naisia eivätkä lopettaneet vaikka tytsyt niin käskivät. Vedin ympäri korvia molempia ja molemmat pois tilanteesta.

      Lainaa

    50. Tulos: +98 (136 ääntä)
      Ei helvetti mitä porukkaa! Tulee baariin eikä RYYPPÄÄ! Ja KATSELEE naisia! Eikö ne perhanan mamut ymmärrä että Suomessa kuuluu vetää pää täyteen, örveltää räkä poskella ja kähmiä niitä naisia? Maassa maan tavalla! Olen puhunut!

      Lainaa

    51. Kaikki aina yleistävät 10.11.2015 11:17
      Tulos: +108 (136 ääntä)
      Muumi (kopio): Olet suvakki, siksi näet mamut pelkästään hyvinä ihmisinä.
      Hei kuule, kyllä sinunkin olisi kannattanut ihan LUKEA lainaamasi Sannnin kommentti. Oli kutakuinkin järkevin kommentti koko ketjussa.

      Lainaa

    52. suvatsematon 10.11.2015 11:42
      Tulos: -36 (96 ääntä)
      Tätä "ei saa yleistää"-paskaa taas. Katsokaa niitä tilastoja ja kertokaa sitten ettei voida yleistää.

      Lainaa

    53. Tulos: +72 (116 ääntä)
      Jaiks: Ja täällä kun puhut faktoista niin saat peukkuja alapäin Kyllä ne silmät avautuvat jossain vaiheessa, usko pois.
      http://turmiojaperikato.blogspot.fi/2015/01/vertailun-vuoksi.html "Yritä nyt ymmärtää, että jos vaikka Pääsiäissaarella asuu kaksi suomalaista, joista toinen tappaa jonkun paikallisen, niin tilaston mukaan voidaan tarkoitushakuisesti väittää, että suomalaissiirtokunnasta 50 % on rikollisia." Ehkä tilastoja kannattaa opetella lukemaan. Ei kai kukaan väittänyt, ettei ulkomaalaisen miehen ahdistelemaksi voi joutua, jakoivat vain omakohtaisia kokemuksiaan. Se on sellainen jännä juttu, että jos kirjoitat kommentin jossa et vouhota mistään muusta kuin ulkomaalaisista ahdistelemassa "meidän naisia", et voi olettaa vastapuolelta sen tasapuolisempaa argumenttia. Esim. Sinä:"X kansalaiset potkii mummoja!" Mummo:"Mua on toistaiseksi potkineet vain suomalaiset." Sinä:"Et sanonut että x kansalaisetki potkii mummoja! Selvästi kiellät tämän ja vähättelet muiden ongelmia, ähäkutti!" Sanotaan niin että lapsikin ymmärtää: On aivan täysin todennäköistä, että ulkomaalaisten miesten massassa on naisia ahdistelevia pellejä. Näitä pellejä löytyy myös suomalaisten miesten keskuudesta yllin yllin. Jos tästä tehtäisiin sellainen fanittamasi tilasto vaikka viimeisen 10 vuoden ajalta otsikolla "Kuinka monta kertaa sinua lääpittiin lupaa kysymättä ja oliko henkilö suomalainen vai ulkomaalainen", määrien ja todennäköisyyden mukaan suomalaiset miehet luultavasti veisivät kärkisijan pitkällä mitalla. Jos näin, tulisiko kaikki suomalaiset miehet ampua kuuhun? Heillä kun selkeästi tilaston mukaan olisi alttius kyseiseen häiriökäyttäytymiseen. Vai onko ihmiset sittenkin yksilöitä?

      Lainaa

    54. Tulos: +44 (64 ääntä)
      Jaiks: Vähättelet tässä nitä tyttöjä ja naisia jotka ovat kokeneet päinvastaista. Itseäni ole koskaan ahdistelut yksikään eurooppalainen mies. Katso hyvä nainen raiskaustilastoja ja niitä prosentteja, jopa poliisit ovat vihdoin myöntäneet ketkä siellä raiskaustilastoissa “loistavat”.
      Millähän perusteella vähäteltiin? Silläkö, että kyseinen henkilö toteaa, ettei itselleen ole koskaan käynyt niin? Jos lukaiset oman kommenttisi uudestaan, huomaat tekeväsi ihan samaa. Minä en osaa noita raiskaustilastoja selittää, mutta epäilen että sinä pystyisit siihen yhtään paremmin.

      Lainaa

    55. Tulos: -57 (99 ääntä)
      ylläri vassari/antifa pellet ulisemassa

      Lainaa

    56. Tulos: +17 (33 ääntä)
      juhlarusakko: Huomaa kyllä näiden joidenkin kommenttien saamista isoista miinusäänistä että täälläkin sivulla pyörii paljon rasisteja…
      Kyllä se johtuu sinun tavasta laskea ihmisiä tiettyihin lokeroihin omien oletuksiesi mukaan. Minäkin vihaan rasisteja, mutta en pidä juuri sen enempää niistä jotka yleistävät ja mustamaalaavat asioita omien oletustensa kanssa. Tässäkin kuten kaikissa muissakin keskustelua herättävissä ongelmissa on oma harmaa-alueensa, sekä neutraalin mielipiteen omaavia joita kiihkoilijat tykkää lokeroida omien tarkoitusperiensä ajamiseksi.

      Lainaa

    57. Tulos: +1 (63 ääntä)
      Laita miinusta tälle kommentille jos olet rasisti ja mielestäsi rasismi on ok.

      Lainaa

    58. Käyttäjä 10.11.2015 12:29
      Tulos: +52 (74 ääntä)
      wwtf: ylläri vassari/antifa pellet ulisemassa
      Olisiko sinulla sitten ulinan vastapainoksi jotain rakentavaa sanottavaa? Jos esim. haluat puolustaa sitä ajatusta, että nimen ja matkakortin perusteella voi varmasti tietää onko henkilö pummi tai sossupummi, niin esität varmaan sellaisen järkevän, aukottoman perustelun, joka vakuuttaa epäilijät. Tuo kommenttisi sellaisenaan on ehkä ennemmin laskettavissa "ulinaksi" kuin suurin osa yo. kommenteista, joissa asiaa on pohdittu ihan jopa eri puolilta.

      Lainaa

    59. Itsellenauraja 10.11.2015 12:40
      Tulos: +82 (118 ääntä)
      suvatsematon: Tätä “ei saa yleistää”-paskaa taas. Katsokaa niitä tilastoja ja kertokaa sitten ettei voida yleistää.
      Totta. Suurin osa, jos ei peräti kaikki, raiskaajat ovat miehiä. Yleistän siis, että kaikki miehet ovat raiskaajia.

      Lainaa

    60. Tulos: -54 (92 ääntä)
      Suoraa puhetta, mitä sitä sanoja ja mielipiteitä kaunistelemaan. Suvakit itkee...

      Lainaa

    61. Tulos: -20 (78 ääntä)
      Muuta pois.
      fak: oksettaa olla suomalainen näiden junttien seassa

      Lainaa

    62. karu totuus 10.11.2015 13:15
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      Jeps: Vau, tarkastajien välttämiseksi perustetussa ryhmässä haukutaan pakolaisia pummilla matkustamisesta:D miten nää kehtaa
      ei puhuttu mitään pakolaisista, ja toisekseen sen Mohamedinhan se lippu oli

      Lainaa

    63. karu totuus 10.11.2015 13:23
      Tulos: +41 (73 ääntä)
      Muumi (kopio): Olet suvakki, siksi näet mamut pelkästään hyvinä ihmisinä.
      eihän hän mitään sellaista sanonut mistä voisi noin ymmärtää. toisin kuin sinun kommentistasi sen, että olet rasisti ja näet mamut pelkästään pahoina ihmisinä.

      Lainaa

    64. Tulos: +44 (72 ääntä)
      Itsellä on joka päivä ongelmia ulkomaalaisten miesten takia. Onneksi saan usein miespuolisen kaverin saattamaan töihin ja töistä pois. Ei saa vähätellä ongelmaa.

      Lainaa

    65. Tulos: +5 (33 ääntä)
      Jätän tämän vain tähän. http://vihamuki.tumblr.com/ Ja te väitätte suvakeissa olevan jotain vikaa.

      Lainaa

    66. oikeassa oleva oikealla 10.11.2015 15:11
      Tulos: -37 (77 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Se ei ole sama Suomi sitten minkä puolesta molemmat ukkini taistelivat, toinen talven kähinöissä ja toinen jatkoilla. Molemmat vihasivat kaltaisiasi rasisteja ja usko poika pois, me “vihervasemmistosuvakitYöks” eli normaalit ei-rasistiset ihmiset ollaan voitolla. Te ette tule koskaan pilaamaan tätä maata enemmistönä ainakaan.
      Mutta valitettavasti te vihervassarisuvakit sitä kovasti yritätte pilata samalla kun ikäväkyllä vähemistö yrittää saada jotain tolkkua tämän maan menoon.

      Lainaa

    67. Tulos: +21 (37 ääntä)
      Alkoi aika voimakkaasti oksettamaan, ois pitäny jättää lukeminen sikseen.
      Tuo: Jätän tämän vain tähän. http://vihamuki.tumblr.com/ Ja te väitätte suvakeissa olevan jotain vikaa.

      Lainaa

    68. Tulos: +15 (27 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Kyllä taas saa hävetä kanssa kansalaisiaan.. Entäs jos tuon kortin omistaa joku pieni käkkäräpää nimeltä Mohammed? Intoa täynnä koulupolulla ja päättänyt vaikkapa opiskella ahkerasti että pääsee lääkäriksi. Jos näin olisi, niin tajuatteko te jalkoihin jääneet mitä te tekisitte tuon pienen pojan haaveille tuolla rasismillanne? V**** että hävettää oikeasti.. Ja joo, on ne törkeitä kun julkeavatkin lähteä ulos sieltä vastaanottokeskuksista! Nuoret miehet ja katselevat naisia, ei hlvetti mihin tää maa on menossa.
      Joo, onneks suomalaiset miehet ei katsele naisia koskaan baarissa tai sen ulkopuolella. Kaikkea paskaa täällä tapahtuu, mut sehän vasta kamalaa olis jos ne oikein tulis ja katselis niinkun nuo ulkomaalaset.

      Lainaa

    69. Tulos: +87 (97 ääntä)
      Oonko mä ainoa täällä joka on jossain välimaastossa näissä pakolaiskeskusteluissa? Tuntuu että kaikki on vaan joko hillittömiä rasisteja tai sitten ultimate suvakkeja, toiset on sitä mieltä että koko ihmisryhmä on roskaa värin perusteella ja toiset taas ei suostu millään uskomaan että pakolaisista voi aiheutua ongelmiakin. Ei asiat oo niin mustavalkosia (no pun intended). Noh, mä oon varmaan suvakkien mielestä rasisti ja rasistien mielestä suvakki.

      Lainaa

    70. Tulos: +13 (41 ääntä)
      No, koomisinta koko rasismijutussa onkin se, että rasistit väittävät etteivät ole sellaisia vaikka selvästi ovat lolololololol.

      Lainaa

    71. Tulos: -50 (64 ääntä)
      Umpiperse_savolainen: Se ei ole sama Suomi sitten minkä puolesta molemmat ukkini taistelivat, toinen talven kähinöissä ja toinen jatkoilla. Molemmat vihasivat kaltaisiasi rasisteja ja usko poika pois, me “vihervasemmistosuvakitYöks” eli normaalit ei-rasistiset ihmiset ollaan voitolla. Te ette tule koskaan pilaamaan tätä maata enemmistönä ainakaan.
      Te ette ole voitolla ettekä tule ikinä olemaan, vaikka keskinäisissä Hyvien Ihmisten selkääntaputtelukerhoissa voitte sellaista kuvitellakin. Viimeinen lause on oikein: me rasistit emme maata pilaa, koska olemme oikeassa ja muutenkin teitä kaikin tavoin parempia! Lällläslälläslälllänlää.

      Lainaa

    72. Tulos: +56 (58 ääntä)
      huhhu: Oonko mä ainoa täällä joka on jossain välimaastossa näissä pakolaiskeskusteluissa? Tuntuu että kaikki on vaan joko hillittömiä rasisteja tai sitten ultimate suvakkeja, toiset on sitä mieltä että koko ihmisryhmä on roskaa värin perusteella ja toiset taas ei suostu millään uskomaan että pakolaisista voi aiheutua ongelmiakin. Ei asiat oo niin mustavalkosia (no pun intended). Noh, mä oon varmaan suvakkien mielestä rasisti ja rasistien mielestä suvakki.
      Tuskin. Äärimielipiteillä on vain tapana herättää muissakin ääripäiden reaktioita ja liioittelemalla saa aikaan tehokkuutta. Lisäksi välimaastoon kuuluvat eivät ole niin innokkaita kommentoimaan, koska asialla ei ole suurta merkitystä heille. Vielä sekin, että yleensä asia on niin, että vaikka toinen keskustelijoista ei olisi niin jyrkkä mielipiteessään, toinen tuomitsee hänet sellaiseksi.

      Lainaa

    73. Tulos: -40 (80 ääntä)
      Eipä ois alunperin uskonut että feissarimokatkin on vihervassarisivusto. Mitähän hauskaa näissäkin on,tahdotte vaan leimata kaikki hallitsematonta maahanmuuttoa vastustavat rasisteiksi?

      Lainaa

    74. Tulos: +21 (21 ääntä)
      huhhu, et ole yksin.

      Lainaa

    75. Tulos: +60 (76 ääntä)
      huhhu: Oonko mä ainoa täällä joka on jossain välimaastossa näissä pakolaiskeskusteluissa? Tuntuu että kaikki on vaan joko hillittömiä rasisteja tai sitten ultimate suvakkeja, toiset on sitä mieltä että koko ihmisryhmä on roskaa värin perusteella ja toiset taas ei suostu millään uskomaan että pakolaisista voi aiheutua ongelmiakin. Ei asiat oo niin mustavalkosia (no pun intended). Noh, mä oon varmaan suvakkien mielestä rasisti ja rasistien mielestä suvakki.
      Näissä keskusteluissa on vallalla outo huutamiskulttuuri. Jos vaikka sanoo että tuntee ihan kivoja ulkomaalaisia joten ei heitä kaikkia kyllä millään voi väittää raiskaajiksi, niin tulee hirmuinen huuto siitä miten "suvakit" uskovat kaikkien ulkomaalaisten maailmassa ikinä olevan täydellisiä herranterttuja, ja hirttävät poliittisella korrektiudella kaikki jotka sanovat muuta -vaikka sellaista mielipidettä ei kukaan koskaan esittänytkään. Tuntuu olevan tiettyä puutetta sisälukutaidosta, mutta yritetään nyt vielä kerran: Kukaan ei ole missään koskaan väittänyt että kaikki ulkomaalaiset/ pakolaiset/ muslimit ovat pyhimyksiä ja kykenemättömiä käyttäytymään huonosti, ainoastaan että he ovat yksilöitä siinä missä kaikki muutkin, osa pyhymyksiä, osa hirviöitä, suurin osa siitä väliltä, ja on ihmiselle kuuluva oikeus tulla arvostelluksi omien tekemistensä mukaan, eikä sen mitä joku muu on tehnyt.

      Lainaa

    76. Tulos: +101 (109 ääntä)
      juupajuu: Eipä ois alunperin uskonut että feissarimokatkin on vihervassarisivusto. Mitähän hauskaa näissäkin on,tahdotte vaan leimata kaikki hallitsematonta maahanmuuttoa vastustavat rasisteiksi?
      Maahanmuutosta voi olla montaa mieltä ja hyviä argumentteja löytyy sekä puolesta että vastaan, mutta millä tapaa "wtf, neekerillä on matkakortti" on edes maahanmuuttokeskustelua?

      Lainaa

    77. Tulos: +49 (61 ääntä)
      Kumpikin ääripää maahanmuuttokeskustelussa on yhtä typerä. Tunnen turkkilaisia nuoria miehiä ja he sanovat ihan suoraan menevänsä baariin katsomaan seksikkäitä ja helppoja tyttöjä. Osa heistä juo, osa ei. Moni suomalainen nuori mies kuitenkin baareilee porukassa, jossa on myös tyttöjä ja pitää hauskaa kavereidensa kanssa, samalla ehkä hakien seuraa. Kurdit ja muut lähi-itäläiset näyttävät liikkuvan vain miesporukoissa ja heidän baareilunsa todellakin usein koostuu siitä, että he katselevat tanssilattian laidalla naisia ja iskevät juuri niitä helpoimman näköisiä. He eivät kuitenkaan kunnioita tällaisia tyttöjä, eivätkä menisi naimisiin sellaisen kanssa. Sukupuolten välinen tasa-arvo on monilla Lähi-idästä tulleilla kouluttamattomilla nuorilla miehillä ihan eri tasolla kuin useimmilla suomalaisilla. Naiset jaetaan hyviin ja huonoihin esimerkiksi pukeutumisen ja seksuaalisen käyttäytymisen perusteella. Jo Koraanissa sanotaan, että naiset ovat miehiä heikompia henkisesti ja tämä ajattelu elää vahvana (varmaankin, koska sitä pidetään yllä kasvattamalla miehet machoiksi ja naiset hiljaisiksi ja alistuviksi). Tämä on tietenkin rajua yleistystä, kaikista kulttuureista löytyy kaikenlaisia ihmisiä ja toisen polven maahanmuuttajat ovat varmasti ihan erilaisia kuin nämä minun tuttavani, jotka ovat teini- tai aikuisiällä muuttaneet Suomeen, eivätkä kaikki heistä edes puhu kovin hyvää suomea. Ajattelen sisimmässäni, että he ovat jo "pilalla" tasa-arvokasvatuksen kannalta, samoin kuin suomalaiset vanhukset. Seuraava suomalainen muslimisukupolvi varmasti kasvaa feministisemmäksi, mutta nämä aikuisiällä Suomeen tulevat (varsinkin kouluttamattomat) ovat oikeasti vähän huolestuttavia tältä kantilta.

      Lainaa

    78. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Tuo: Jätän tämän vain tähän. http://vihamuki.tumblr.com/ Ja te väitätte suvakeissa olevan jotain vikaa.
      Harmi, ettei suvakeista ole samanlaista koostetta. Nimittäin yksi asia tässä maailmassa on vakio: ihmisten idiotismi. Sitä löytyy joka paikasta, oli se sitten rasistista tai suvaitsevaista idiotismia. Sitä löytyy myös minusta, ja ihan varmasti myös tästä kommentista, niin että en kyllä ole idiotismin yläpuolella minäkään.

      Lainaa

    79. Heljäorvokki 10.11.2015 21:06
      Tulos: +22 (36 ääntä)
      Ai että ihan suurella porukalla kattelivat naisia? Apua! Miten kehtaavat, hyi. Suomalaisethan eivät tätä siis tee? :D joka ainoassa baarissahan tätä harrastetaan ja koko aikuisikäni olen nähnyt nimenomaan suomalaisten miesten porukoita kyttäämässä itselleen illanvietto- ja jatkoillelähtöseuraa. Onneksi olen oikea variksenpelätti, niin on saanut aina rauhassa dokata ja nolata itsensä tanssilattialla, grillin kautta kotiin sammumaan hampurilainen tai kebabrulla kainalossa (meni lujaa asian vierestä, samapa tuo)

      Lainaa

    80. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Ihme homma: minkähän takia näitä pitää tänne laittaa esille? kummassakin huumoriarvo tasan nolla.
      Oliskohan siksi, että sivuston nimi on Feissarimokat, ja yllä esitetyn kaltaisten aivopierujen ulostaminen Facebookiin lienee juuri sivuston tarkoittamaa mokailua? Huumoriarvo sinänsä on sivuseikka, toki on mukavaa jos sitäkin on, tietysti sekin on vähän lukijasta riippuvainen juttu. Oikeastaan en osaa kuvitella ei juuri tämän parempaa aineistoa tälle sivulle. Ehdottomasti parempaa ainakin kuin pitkät ilmiselvästi keksityt liirumlaarum-sepustukset tai ikivanhojen urbaanilegendojen uudelleenkierrättäminen. Mokia tietysti nekin, mutta kevyttä kamaa tämän rinnalla.

      Lainaa

    81. Pröööt sanoi aivopieru 11.11.2015 0:36
      Tulos: -12 (28 ääntä)
      Ems:Mua ei kukaan uskaltanut yrittää, koska olin varmaan aika varmasti niin vihaisen näköinen, ettei kukaan niistä raukoista uskaltanut edes lähestyä. Kaikkia muita yritettiin, mutta ei sinua. Jos olis niin olis seuraavaks nähnyt mun nyrkin lähestyvän salamannopeesti omaa naamaansa.
      Kaikkia muita yritettiin mutta ei sinua. Pistäähän se varmaan harmittamaan, mutta että niin paljon, että väkivaltaiset toimintamallit alkavat houkutella. Tsk, tsk, tsk.

      Lainaa

    82. Päätelmä 11.11.2015 1:29
      Tulos: -23 (37 ääntä)
      Tänään metroon tuli tarkastajat. 2 henkilöä jäivät kiinni liputta matkustamisesta. Molemmat olivat ulkomaalaisia.

      Lainaa

    83. niin että. 11.11.2015 2:39
      Tulos: +2 (42 ääntä)
      baarissa itse työskennellessäni voin sanoa että jos sinne tätä vastaanottokeskuksen porukkaa tulee, en uskalla kävellä kotiin yöllä. tämä porukka vetkuttelee niin pitkään kuin mahdollista, moneen kertaan joutuu sanomaan että baari kiinni, kotia kohti.. sitten kun itse pääset lähtemään (eli 30min-50min sulkemisajan jälkeen) huomaat noin 10 m päässä takaovesta yhden aikaisemmin baarissa istuneen turvapaikanhakijan.. tämä herrasmies seuraa mitä teet, minne suuntaan menet, millä lähdet. ja sitten alkaa se armoton puhelinmen näpräys. eikä voi pistää sattuman piikkiin koska näin on joka ikinen kerta kun tämä turvapaikanhakija porukka ilmestyy baariin. olen miettinyt pariin kertaan että entä jos baarissa ei olisi muita asiakkaita kun tämä porukka, koska viikolla iltaisin on vain 1 työntekijä. mitä tekisit siinä vaiheessa kun tämä 10 henkilön porukka päättää että me teemme nyt näin. mielestäni jokaisen joka näitä saastoja puolustaa pitäisi joutua yksin 10-20 turvapaikanhakijan (miehiähän ne kaikki ovat) kanssa vaikkapa lenkkipolulle aikana jolloin muita ihmisiä ei ole liikkeellä. voisin veikata että mielipide voisi muuttua radikaalisiti.

      Lainaa

    84. niin että. 11.11.2015 3:05
      Tulos: +11 (29 ääntä)
      ja edelliseen lisätäkseni. en ole rasisti, tunnen ulkomaalaisia, tunnen tummaihoisia ja myöskin ainakin yhden muslimin. ei minulla ei ole mitään ketään heitä kohtaan koska he osaavat käyttäytyä, jopa paremmin kuin suuri osa suomalaisista. mutta nämä turvapaikanhakijat ovat ihan toinen juttu. tuntuu että he eivät edes halua sopeutua tähän kulttuuriin ja elää tämän maan sääntöjen mukaan. erään herran kanssa keskustelin jokin aikaa sitten, hänen thaimaalainen vaimonsa ei myöskään uskalla nykyään iltaisin liikkua yksin SUOMESSA. meneekö tämä oikeasti tähän että kohta suomessa naiset eivät voi liikkua yksin iltaisin sen takia että pelkäävät turvapaikahakijajoukon käyvän kimppuun.

      Lainaa

    85. Tulos: +33 (43 ääntä)
      dexter: Seuraava suomalainen muslimisukupolvi varmasti kasvaa feministisemmäksi, mutta nämä aikuisiällä Suomeen tulevat (varsinkin kouluttamattomat) ovat oikeasti vähän huolestuttavia tältä kantilta.
      Vika lienee sitten koulutuksen puutteessa eikä kansallisuudessa; itse kun olen yliopistolla töissä niin en ole havainnut turkkilaisissa maisteri- tai tohtorikoulutettavissa mitään vikaa tai feminismin puutetta. Olen valmis uskomaan että jollain kahden lehmän kylästä tulevalla on ongelmia käsittää nykymaailmaa -mutta toisaalta niinpä omatkin vastaavamme ryhtyvät kansanedustajiksi ja kunnioittavat eduskuntaamme ilmaantumalla paikalle kännissä...

      Lainaa

    86. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Juuh: Mitä jos some rasismista vois tuomita sakkorangaistuksen?
      No siis, jos joku ryhmässään riittävän sisukkaasti moista viljelee ja muita siihen usuttaa, ja katsotaan, että tietyt kriteerit täytyy, niin kyllä mun käsittääkseni meitin maan laki asiaan antais mahdollisuuden, kun vaan sitä kehittelemään ruvettais...

      Lainaa

    87. Tulos: +24 (34 ääntä)
      niin että.: ja edelliseen lisätäkseni. en ole rasisti, tunnen ulkomaalaisia, tunnen tummaihoisia ja myöskin ainakin yhden muslimin. ei minulla ei ole mitään ketään heitä kohtaan koska he osaavat käyttäytyä, jopa paremmin kuin suuri osa suomalaisista. mutta nämä turvapaikanhakijat ovat ihan toinen juttu. tuntuu että he eivät edes halua sopeutua tähän kulttuuriin ja elää tämän maan sääntöjen mukaan. erään herran kanssa keskustelin jokin aikaa sitten, hänen thaimaalainen vaimonsa ei myöskään uskalla nykyään iltaisin liikkua yksin SUOMESSA. meneekö tämä oikeasti tähän että kohta suomessa naiset eivät voi liikkua yksin iltaisin sen takia että pelkäävät turvapaikahakijajoukon käyvän kimppuun.
      Mua on ainakin viimeiset päälle 20 vuotta peloteltu sillä, että joku käy illalla ulkona mun kimppuun. Ei vielä ole käynyt. Naisten pelotteleminen on vallankäyttöä ja sillä on rajallisesti tekemistä todellisuuden kanssa - paitsi tietty siitä kulmasta, että naisten liikkumisoikeuksien rajautuminen tekee aikojen kuluessa myös "väärässä paikassa" tai tilassa olevan naisen koskemattomuuden kunnioittamisen vähemmän oleelliseksi.

      Lainaa

    88. Tulos: +22 (34 ääntä)
      huhhu: Oonko mä ainoa täällä joka on jossain välimaastossa näissä pakolaiskeskusteluissa? Tuntuu että kaikki on vaan joko hillittömiä rasisteja tai sitten ultimate suvakkeja, toiset on sitä mieltä että koko ihmisryhmä on roskaa värin perusteella ja toiset taas ei suostu millään uskomaan että pakolaisista voi aiheutua ongelmiakin. Ei asiat oo niin mustavalkosia (no pun intended). Noh, mä oon varmaan suvakkien mielestä rasisti ja rasistien mielestä suvakki.
      Omasta mielestäni keskustelun käyminen on hankalaa, koska äänekkäimmin huutelevat aina "maahanmuuttokriittiset" rasistit, ja puhe kääntyy sitten näiden tyyppien vihapuheen torjumiseen. Jos lähtökohtana on se, että keskustelun toinen puoli ei tunnusta kaikkien ihmisarvoa, siitä on aika mahdotonta saada sivistynyttä väittelyä. Lisäksi tietenkin internet mediana johtaa polarisoituneeseen keskusteluun, koska ihmiset eivät ole kehittyneet lajina kasvotonta tekstiviestintää varten.

      Lainaa

    89. Tulos: +21 (41 ääntä)
      Liise: Harmi, ettei suvakeista ole samanlaista koostetta. Nimittäin yksi asia tässä maailmassa on vakio: ihmisten idiotismi. Sitä löytyy joka paikasta, oli se sitten rasistista tai suvaitsevaista idiotismia. Sitä löytyy myös minusta, ja ihan varmasti myös tästä kommentista, niin että en kyllä ole idiotismin yläpuolella minäkään.
      Koko käsite "suvakki on täysin aidanseipäästä. Eihän se tarkoita mitään muuta kuin että "Sinä et halua haukkua samoja asioita kuin minä, joten olet ihan perseestä."

      Lainaa

    90. Tulos: -16 (28 ääntä)
      ano: Olen kuntouttavassa työtoiminnassa ja sain bussikortin ilmaiseksi. Kun opiskelin sain myös kortin ilmaiseksi.
      Mohammedko siellä huutelee? Myönnä pois!

      Lainaa

    91. siippasissi 11.11.2015 23:57
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Maahanmuuttokeskustelussa usein molemmat osapuolet sulkevat korvansa epämiellyttäviltä faktoilta. On totta että muslimit raiskaavat suhteessa väkilukuun 17 enemmän kuin suomalaiset, somalit eivät useinkaan tee töitä. Mutta pitäiskö keskittyä korjaamaan ongelmat eikä tapella päivästä toiseen. Saksassa nähtiin Aatun aikoina ja Ruotsissa nykypäivänä mitä käy jos toitotetaan omaa ideologiaa ja suljetaan korvat kaikelta muulta

      Lainaa

    92. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Tuo: Jätän tämän vain tähän. http://vihamuki.tumblr.com/ Ja te väitätte suvakeissa olevan jotain vikaa.
      Herrajumala tuo on pelottavaa luettavaa... o_0

      Lainaa

    93. Muikkelismaikkelis 18.11.2015 7:03
      Tulos: +6 (14 ääntä)
      Liise: Harmi, ettei suvakeista ole samanlaista koostetta. Nimittäin yksi asia tässä maailmassa on vakio: ihmisten idiotismi. Sitä löytyy joka paikasta, oli se sitten rasistista tai suvaitsevaista idiotismia. Sitä löytyy myös minusta, ja ihan varmasti myös tästä kommentista, niin että en kyllä ole idiotismin yläpuolella minäkään.
      En jotenki jaksa uskoa,että suvakit puhus noin yhtää kenestäkään. Siis nuo jutut tuolla on iha sairaita! Eikö nuo ihmiset vois perustaa vaikka omaa pikku kylää ja muuttaa kaikki sinne? Siellä voisivat asua omassa pienessä yhteisössään, eikä meidän tavallisten ihmisten tarvis kuunnella tuollasia juttuja. Heidän ei tarvis sietää meitä muita tavallisia ihmisiä, eikä mamuja. Jos voi puhua noin toisista ihmisistä, täytyy olla jotain pahasti vialla korvienvälissä. Mä en halua lähipiirini tuollasia ihmisiä, enkä olla tuolain ajattelevien kans missään tekemisissä. Ihminen voi olla hyvä tai paha oli iho minkä värinen tahansa, eikä ihon väri tee kenestäkään automaattisesti pahaa ihmistä. Jokainen joka puhuu noin toisesta ihmisestä miten nuo tuolla vihamukissa puhuu on kyllä paha ihminen.

      Lainaa

    94. Muikkelismaikkelis 18.11.2015 7:10
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      "Jätän tämän vain tähän. http://vihamuki.tumblr.com/ Ja te väitätte suvakeissa olevan jotain vikaa." Ylemmässä komentissa tarkotan siis nuita ihmisiä keiden komnentteja on tuolla vihamukissa. Pelottavia juttuja nuilla ihmisillä..

      Lainaa

    95. Tulos: 0 (12 ääntä)
      Muumi (kopio): Ovatko kaikki Mohammad-nimiset terroristejä?
      Eiku ne on niitä raiskareita. Ahmedit on terroristeja.

      Lainaa

    96. Lihassyöjä 20.11.2015 16:59
      Tulos: -7 (7 ääntä)
      Ems: Pelotti jo etukäteen että mitä sieltä taas tulee, kun luin otsikon. Eipä sieltä mitään sen kummempaa sitten tullutkaan, samaa paskaa millä mennään. Rasistit ei oo muuta kuin säälittäviä ja noloja ihmisjätteitä. Olen puhunut!
      Rasismi on vain yksi ihmisen piirteistä. Ei yksi ominaisuus koko ihmisestä huonoa tee.

      Lainaa

    97. Tulos: -2 (2 ääntä)
      qaqa: Omg siis olin baarissa Turussa ja siellä oli lauma suomalaisia miehiä ja ne tuijotti mua kiilusilmillään ja jotkut jopa tuli puhumaan kanssani!!! Lopulta lähtivät bussilla kotiin. Kyllä suututti, perkele mitä porukkaa!! Pointti????
      Luulen että ne jotka on dislaikannu ni dislaikkas ihan vaan ton Turun takia :DD

      Lainaa

    98. Grimsoncrow 31.3.2016 16:40
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      siippasissi: Maahanmuuttokeskustelussa usein molemmat osapuolet sulkevat korvansa epämiellyttäviltä faktoilta. On totta että muslimit raiskaavat suhteessa väkilukuun 17 enemmän kuin suomalaiset, somalit eivät useinkaan tee töitä. Mutta pitäiskö keskittyä korjaamaan ongelmat eikä tapella päivästä toiseen. Saksassa nähtiin Aatun aikoina ja Ruotsissa nykypäivänä mitä käy jos toitotetaan omaa ideologiaa ja suljetaan korvat kaikelta muulta
      Hyväpointti, Kanadassa lukemani mukaan hyvin iso(suomeen verrattuna) Somaliväestö, työssäkäyviä 89% ja enimmäkseen loistaa poissaolollaan rikostilastoissa.

      Lainaa

    99. Grimsoncrow 31.3.2016 16:43
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Niin: ↑↑ Juuri näin Ja vielä tuohon “porukassa kyttää naisia”. Niin sitä kyllä tekee ihan kaikki, jotka ovat kaveriporukalla liikenteessä. Arvostellaan tissejä ja persettä ja kun on juoto tarpeeksi niin käydään tarraamassa kiinni “kun tykkäät kuitenkin”. Tästä tulee mieleen teiniajat ja sillonen täysmulkero poikaystäväni (jonka mielestä ihminen on sinkku kunnes on papin aamen sanottu, onneksi sekin pilkka sattui omaan nilkkaa seuraavan tyttöystävän kanssa) joka juhannuusbileissä kännipäissään tanssiessaan meni serkkunsa kanssa puristelemaan tanssivia nuoria naisia eivätkä lopettaneet vaikka tytsyt niin käskivät. Vedin ympäri korvia molempia ja molemmat pois tilanteesta.
      Pientä yleistyksen makua tässäkin, mä tai mun kaverit ei ainakaan tohon tarraamispuoleen oo syyllistynyt ikinä.Ehkä Johtuu siitä et ovat enimmäkseen punkkareita -Punktytsyltä läpsähtää turpiin aika helposti, jos käyt iholle.

      Lainaa

    100. Rikoksen uhri 2.5.2016 1:25
      Tulos: -5 (15 ääntä)
      Mikä teitä suvakkeja vaivaa? Olen rasisti, koska olen monesti nähnyt ja kokenut ihan liikaa yhden tietyn uskonnon edustajilta. Katsonut myös vierestä kaverina. Kun on itse kokenut kovia, niin ei paljon arvostusta heru.

      Lainaa

    101. joukkoraiskauksen uhri 29.5.2016 13:44
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      niin että.: baarissa itse työskennellessäni voin sanoa että jos sinne tätä vastaanottokeskuksen porukkaa tulee, en uskalla kävellä kotiin yöllä. tämä porukka vetkuttelee niin pitkään kuin mahdollista, moneen kertaan joutuu sanomaan että baari kiinni, kotia kohti.. sitten kun itse pääset lähtemään (eli 30min-50min sulkemisajan jälkeen) huomaat noin 10 m päässä takaovesta yhden aikaisemmin baarissa istuneen turvapaikanhakijan.. tämä herrasmies seuraa mitä teet, minne suuntaan menet, millä lähdet. ja sitten alkaa se armoton puhelinmen näpräys. eikä voi pistää sattuman piikkiin koska näin on joka ikinen kerta kun tämä turvapaikanhakija porukka ilmestyy baariin. olen miettinyt pariin kertaan että entä jos baarissa ei olisi muita asiakkaita kun tämä porukka, koska viikolla iltaisin on vain 1 työntekijä. mitä tekisit siinä vaiheessa kun tämä 10 henkilön porukka päättää että me teemme nyt näin. mielestäni jokaisen joka näitä saastoja puolustaa pitäisi joutua yksin 10-20 turvapaikanhakijan (miehiähän ne kaikki ovat) kanssa vaikkapa lenkkipolulle aikana jolloin muita ihmisiä ei ole liikkeellä. voisin veikata että mielipide voisi muuttua radikaalisti.
      Tätä en ole koskaan kertonut kellekään ääneen: Olin turkulaisessa ravintolassa v.2003, kaveri lähti jonkun suomalaisen pojan mukaan jatkoille, minä jäin baaritiskille juomaan vielä yhden lonkeron. Lähistöllä kyttäsi erittäin tummien afrikkalaismiesten joukko. Seuraava muistikuvani on, kun havahduin pöydältä keskellä joukkoraiskausta, vuorossa joku hyvin nuori afrikkalaispoika. Kun hän huomasi että heräsin, hän pelästyi ja juoksi huoneen perälle, jossa seisoskeli noin 15 tummaa nuorta miestä. Avasin silmäni, tajusin että alapääni oli riisuttu, etsin paniikissa vaatteeni viereisiltä tuoleilta ja pukeuduin teeskennellen sekavampaa kuin olin, koska pelkäsin, että afrikkalaisjengi tappaa minut raiskaamisen lisäksi, jos jotenkin ärsytän heitä. He olivat ilmeisesti huumanneet minut baarissa tyrmäystipoilla ja laahanneet jonkun asuntoon Turun ydinkeskustassa. Kännykkä, henkkarit, sormukset, rahani, pankkikorttini ja päällystakkini oli viety. Haparoin tieni ovesta ulos kadulle, helpotuksekseni kukaan ei estänyt lähtöäni, eivätkä he yrittäneet töniä, lyödä tms. En kehdannut mennä poliisiasemalle ilmoittamaan huumaamisesta ja ryöstöraiskauksesta, koska poliisit olisivat syyttäneet minua itseäni kaikesta. (olin 90-luvun lopulla väkivaltaisessa suhteessa, tein rikosilmoituksen tästä miehestä ja hän saikin aikanaan tuomion, mutta kuulustelevan poliisin asenne oli, että olin itse syyllinen, "varmaan ärsyttänyt miestä"). Tein kaikkeni salatakseni tapahtuneen kaikilta, enkä edelleenkään kerro siitä edes parhaille ystävilleni tai miehelleni.

      Lainaa

    102. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Luinko mä nyt jotenkin väärin, vai kehtasiko ne oikeesti juosta bussiin? Ja huutaa muille, että tulkaa nyt, bussi lähtee? Otsasuonihan tässä poksahtaa, kun yrittää näitä kaikenmaailman Pipsoja ymmärtää.

      Lainaa

    103. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Norkh: Ryhmä, jossa pk-seudun, pääasiassa pummilla matkustavat ihmiset raportoivat toisilleen julkisen liikenteen lipuntarkastajien (=smurffien) liikkeistä.
      Mitä hittoa? Tuollainenkin ryhmä on olemassa? ...Olisi sitä paljon tärkeämpiäkin lipuntarkastajiin liittyviä asioita, kuten VR:n idioottimainen päätös poistaa lippujenmyynti junasta. Helpottaisi varmaan noiden tyhmien pummienkin elämää jos voisi junasta ostaa liput. PS. VR, pistäkää pliis joka junaan lipuntarkastaja työskentelemään sen 7 tuntia putkeen, ja niin etteivät ne poistu siitä junasta vaan oikeasti tekevät sitä työtä mitä niiden kuuluukin tehdä. Ärsyttää välillä katsella näitä nykyisiä "konnareita" kun osa heistä seisoo puolet matkasta junan ovien lähettyvillä ja lähtee vasta jossain varttitunnin päästä tarkastamaan lippuja. Näyttävät helvetin laiskoilta. Eikö sitä työtä pitäisi oikeasti tehdä eikä vain seisoa tumput suorina ja turista tyhjänpäiväisyyksiä toisen lipuntarkastajan kanssa?

      Lainaa

    104. Oppinut nektariini 22.11.2021 10:50
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      ironista, että keskustelu on käyty ryhmässä, jonka tarkoitus on mahdollistaa pummilla matkustaminen.

      Lainaa

    105. Tääontää 19.2.2023 16:40
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      ano: Olen kuntouttavassa työtoiminnassa ja sain bussikortin ilmaiseksi. Kun opiskelin sain myös kortin ilmaiseksi.
      Käyn korvaushoidossa ja saan Kelasta lääkematkoihin bussikortin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: rasismi, rasisti, bussikortti, matkakortti, neekerit, pakolaiset, mamut, maahanmuuttajat, ulkomaalainen, ulkomaalaiset, maahanmuutto