Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 146

Kirpputorilla on jälleen tapahtunut vääryys ja poliisit on kutsuttava paikalle. Mieluiten heti.
Kirpputorin löytöjä, osa 133

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +814 (826 ääntä)
      Selvä Fobba tapaus!! Nyt on Minna kokenut suurta vääryyttä!

      Lainaa

    2. Tulos: +264 (276 ääntä)
      Voi marsuhäkki sentään. Iy.

      Lainaa

    3. Tulos: +401 (417 ääntä)
      Nyt on kyllä niin surullisen näköinen "Pokemon-pallo" että mieli tekisi ostaa reppana pois. Onko myynti-ilmoitus vielä voimassa?

      Lainaa

    4. Tulos: +5 (171 ääntä)
      Noita änkkärin virkkaamissettejä jaettiin ilmaseks kädentaidot messuilla.... hyi saakeli miten rumia... muutenki koko angry birds on niin ohi jo... ei ees lapset enää innostu...

      Lainaa

    5. Tulos: +308 (324 ääntä)
      Voi yrjö nyt, Nina! Toivottavasti siivoat oman kämppäsi vähän useemmin kun kerran kahdeksassa vuodessa...

      Lainaa

    6. Tulos: +362 (370 ääntä)
      Niina on vissiin ajatellut että ihan kivaa sillä marsulla siellä häkissä on vaikkei puruja aina jaksaisi vaihtaakaan? Vai miten pohja voi mennä tohon kuntoon?????

      Lainaa

    7. Tulos: +124 (128 ääntä)
      Liityin itse vasta muutama viikko sitten joihinkin Facebookin kirppis ryhmiin, niin melkein joka päivä siellä ilmaantuu kunnon feissarimoka-ainesta.. En ymmärrä miten pystyy niin helposti saamaan draamaa aikaan. Tai sitten on näitä hölmöjä myyjiä, jotka myyvät täyttä shittiä / hinnoittelevat tuotteita tunnesyistä. Viihdyttävää niitä ilmoituksia on sinänsä lukea, mutta en ymmärrä kuka niitä kehtaa laittaa :D

      Lainaa

    8. miumaumamma 26.11.2015 3:52
      Tulos: +283 (289 ääntä)
      Sääliksi käy marsua, joka moisessa häkissä on joutunut asumaan.

      Lainaa

    9. Tulos: +175 (179 ääntä)
      ...virkavallan työnkuva on varmaan muuttunut melko radikaalisti fb:n yleistymisen jälkeen.

      Lainaa

    10. Asennevamma 26.11.2015 7:43
      Tulos: +174 (194 ääntä)
      Billie: Niina on vissiin ajatellut että ihan kivaa sillä marsulla siellä häkissä on vaikkei puruja aina jaksaisi vaihtaakaan? Vai miten pohja voi mennä tohon kuntoon?????
      Ja kaiken lisäksi marsulla, ei marsuilla. Marsu kun on laumaeläin, vaikka monet yksinäisiä marsuja pitävät väittävätkin marsunsa pärjäävän ja olevan onnellinen. Tekisi mieli kirjoittaa tästäkin pitkät pätkät, mutta ei se kuitenkaan mene jakeluun niille, jotka kuvittelevat että juuri se oma marsu on poikkeustapaus joka toimii marsun perusluonteen vastaisesti. Anteeksi tyly kommentti, mutta näitä on nähty ihan liikaa ja se alkaa turhauttamaan.

      Lainaa

    11. Pumpulipupu 26.11.2015 8:26
      Tulos: +145 (151 ääntä)
      Tuota häkkiä ei mikään myrkky enää täysin pelasta, mut etikkaliotus saattaisi auttaa sen verran, että häkin kehtaisi ostaakin... Ninan täytyis se tosin itse tehdä, kukaan ei osta tuon näköistä häkkiä ja sit käytä aikaansa siihen, että puunaa sen puhtaaksi. Ihmettelen kyllä samaa ku joku aiempikin kommentoija: Millaisissa oloissa se marsu oikein eleli?

      Lainaa

    12. Mammuttipähkinä 26.11.2015 8:48
      Tulos: -73 (91 ääntä)
      Mut.. Mut... Eihän tuo edes ole pokemon pallo vaan joku angry birds?

      Lainaa

    13. Tulos: -9 (47 ääntä)
      Onko Misa muka miehen nimi?

      Lainaa

    14. yli opisto hörho 26.11.2015 10:09
      Tulos: +75 (79 ääntä)
      Ei ole kovin montaa kertaa pesty tuota häkkiä. Puruja on varmaan vaihdettu ihan normaalisti, ellei sitten ole ostettu alle vuoden välein uutta marsua koska se nimittäin kuolee siihen siivottomuuteen, mutta pohja näyttää siltä että hyvällä tuurilla kerran tai kahdesti 8v aikana on pesty. Eläinraukat.

      Lainaa

    15. Tulos: +38 (44 ääntä)
      Pokemon pallo ::::::D Nauroin ääneen, kiitos!

      Lainaa

    16. Tulos: +10 (32 ääntä)
      Pulutossu: Nyt on kyllä niin surullisen näköinen “Pokemon-pallo” että mieli tekisi ostaa reppana pois. Onko myynti-ilmoitus vielä voimassa?
      "Angry Birds hahmojen käyttö esimerkiksi käsityötarkoituksissa on sallittua niin kauan kuin siihen ei liity hahmojen kaupallista hyväksikäyttöä. Tämänkaltainen toiminta rikkoo luonnollisesti Rovion tekijänoikeuksia ellei asianmukaisia lupia ole hankittu. Jos olet kiinnostunut Angry Birds lisenssin hankinnasta, pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä Licensing - osastoomme allaolevan linkin kautta..."

      Lainaa

    17. Käyttäjä 26.11.2015 11:08
      Tulos: +62 (62 ääntä)
      Xoxo: Liityin itse vasta muutama viikko sitten joihinkin Facebookin kirppis ryhmiin, niin melkein joka päivä siellä ilmaantuu kunnon feissarimoka-ainesta.. En ymmärrä miten pystyy niin helposti saamaan draamaa aikaan. Tai sitten on näitä hölmöjä myyjiä, jotka myyvät täyttä shittiä / hinnoittelevat tuotteita tunnesyistä. Viihdyttävää niitä ilmoituksia on sinänsä lukea, mutta en ymmärrä kuka niitä kehtaa laittaa
      Kai olet laittanut niitä jo tulemaan tänne?:)

      Lainaa

    18. pasilan mies 26.11.2015 11:34
      Tulos: +35 (37 ääntä)
      KonnaJee: Pokemon pallo ::::::D Nauroin ääneen, kiitos!
      Niin, tuohan on ilmiselvästi Voltorb ;P

      Lainaa

    19. Tulos: +63 (71 ääntä)
      Kiva syödä aamupalaa ja katsoa samalla marsunhäkkiä jonka pohja on kirjaimellisesti poltettu paskalla. Toivottavasti henkilö ei enää erehdy ottamaan mitään huollettavaa itselleen.

      Lainaa

    20. Tulos: +72 (76 ääntä)
      Häkin purujen vaihdon jälkeen häkki pitää pestä. Ei jälleenmyyntisyistä, vaan siksi että ammonia ei ole eläimen, eikä omistajankaan, hengitysteille ollenkaan hyväksi. Ja kaikille jyrsijää tai kissaa harkitseville voin kertoa että puruja/ hiekkaa menee noin neljä kertaa enemmän kuin voisi luulla, ja sen roudaaminen sisään, vaihtaminen, ja roudaaminen taas ulos, tulee viemään aikaa kuin aktiivisempi harrastus. Ellei sitten halua kotiinsa jotain tuonnäköistä.

      Lainaa

    21. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Nina... hyi.

      Lainaa

    22. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Sannni: Häkin purujen vaihdon jälkeen häkki pitää pestä. Ei jälleenmyyntisyistä, vaan siksi että ammonia ei ole eläimen, eikä omistajankaan, hengitysteille ollenkaan hyväksi. Ja kaikille jyrsijää tai kissaa harkitseville voin kertoa että puruja/ hiekkaa menee noin neljä kertaa enemmän kuin voisi luulla, ja sen roudaaminen sisään, vaihtaminen, ja roudaaminen taas ulos, tulee viemään aikaa kuin aktiivisempi harrastus. Ellei sitten halua kotiinsa jotain tuonnäköistä.
      Marsua ei ole koskaan ollut, mutta gerbiilien ja hamsterien entisenä omistajana voin vaan kuvitella sen löyhkän, mikä koko talossa on ollut jos ei pohjaa ole pesty kuivikkeiden vaihdon yhteydessä. Älkää ihmiset ottako lemmikkejä jos niiden hyvinvoinnista ja hygieniasta jakseta kunnolla huolehtia.

      Lainaa

    23. Tulos: +45 (45 ääntä)
      kris: Selvä Fobba tapaus!! Nyt on Minna kokenut suurta vääryyttä!
      Ei tarvitse pitkään pähkäillä kun hoksaa, miksi hänet on estetty.

      Lainaa

    24. Tulos: +70 (70 ääntä)
      En vaan ymmärrä, miten jotkut ihmiset kuvittelevat kaiken olevan poliisiasia. Millaisia ajatuksia tämmöisillä ihmisillä siellä kaalissaan piilee? Mistä he ovat saaneet käsityksen, että kaikki pikkiriikkiset henkilökohtaiset ongelmat olisi jotenkin viranomaisasia? Luulevatko he kenties oikeasti niin, vai yrittävätkö vain pelotella muita poliisilla? Miksi he luulevat, että ihmiset tuollaisessa tapauksessa säikkyisi? :D Niin paljon kysymyksiä, niin vähän aikaa.

      Lainaa

    25. Tulos: +60 (60 ääntä)
      Ehkä Minna tarkoittikin ammattilaisella psykoterapeuttia tai kriisityöntekijää.

      Lainaa

    26. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Hyi vittu! Marsu raukkaa!!! :/

      Lainaa

    27. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Herran-vitun-jumala, Nina. Eikö pienessä päässä ole käynyt, että eläimen häkki putsataan ja pestään toisinaan? Ja aivan turha tulla selittämään miten paska ja kusi vain aiheuttavat pinttymää eikä voi mitään. En ole itse edes erityisen pilkun päälle tunnollinen elukoiden häkkien suhteen, yleensä menee lähinnä välttämättömän kautta ja kevyellä, ja SILTIKÄÄN noissa perkeleen muovipohjissa ei ole yhden yhtä keltaruskeaa paskatahraa. En edes halua tietää millainen silmiävetistävä haju tuosta abominaatiosta lähtee.

      Lainaa

    28. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Asennevamma: Ja kaiken lisäksi marsulla, ei marsuilla. Marsu kun on laumaeläin, vaikka monet yksinäisiä marsuja pitävät väittävätkin marsunsa pärjäävän ja olevan onnellinen. Tekisi mieli kirjoittaa tästäkin pitkät pätkät, mutta ei se kuitenkaan mene jakeluun niille, jotka kuvittelevat että juuri se oma marsu on poikkeustapaus joka toimii marsun perusluonteen vastaisesti. Anteeksi tyly kommentti, mutta näitä on nähty ihan liikaa ja se alkaa turhauttamaan.
      Amen. Pätee myös rottiin, undulaatteihin jne.

      Lainaa

    29. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Mammuttipähkinä: Mut.. Mut… Eihän tuo edes ole pokemon pallo vaan joku angry birds?
      AI IHANKO TOTTA??

      Lainaa

    30. Tulos: -15 (21 ääntä)
      Eihän tua Marsun häkki oo eres mikään paha.hyvähän sen eläimen on varmasti tualla ollut olla. Ei kaikkia saa aina nekatiivisesti heti ajatella

      Lainaa

    31. Tulos: -4 (10 ääntä)
      simo: Eihän tua Marsun häkki oo eres mikään paha.hyvähän sen eläimen on varmasti tualla ollut olla. Ei kaikkia saa aina nekatiivisesti heti ajatella
      Puhut vähän mutta asiaa. Vielä kun nuo kaikki eläinten ystävät tämän tajuaisivat.

      Lainaa

    32. Rahoitettu eläin 5.1.2021 13:34
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Olisi kivaa tietää että miten Minnan keissi eteni.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Pokemon, Angry Birds, kuva, likainen, häkki, poliisit