Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Melkein kuin mainoksessa

Tästä ei burgeri parane!
Melkein kuin mainoksessa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 69 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +662 (794 ääntä)
      Ei sillä että huoltamoiden hampparit ois huijausta mutta Heidilläkin on kieltämättä pointti tuossa. :D

      Lainaa

    2. Tulos: +868 (894 ääntä)
      Mikään ruoka ei koskaan näytä siltä kuin mainoksessa, mutta aika outoa jos siitä ei kuvaa saa ottaa?

      Lainaa

    3. Tulos: +700 (716 ääntä)
      Hampurilaisten ystävänä jotain kuoli sisälläni kun näin tuon Jeren Sibylla-hampurilaisen

      Lainaa

    4. Tulos: +773 (777 ääntä)
      Missä on oikean hampurilaisen tomaatti?

      Lainaa

    5. Tulos: +633 (649 ääntä)
      Tuo on kuin sylkäisisi asiakkaan päälle. Jotakuta keittiössä ei ole näemmä vittujakaan kiinnostanut. Anteeksi voimasana, mutta harvoin sitä mitään noin hirveää näkee.

      Lainaa

    6. Hampparihampuusi 20.10.2015 1:19
      Tulos: +540 (556 ääntä)
      Heidin kommentti aika hulvaton. Mutta on toi hamppi (tai jokin etäisesti hampurilaista muistuttava tekele) kyllä aivan älyttömän tökerö! Jos ei tuotteesta saa edes etäisesti kuvausta muistuttavaa, voisi sen jättää reilusti valmistamatta...

      Lainaa

    7. Tulos: -33 (139 ääntä)
      Piian kommentti sai minut vihaiseksi. Koska "Yksittäistapaus".

      Lainaa

    8. Tulos: +102 (126 ääntä)
      "Meemimestarit" *cringe*

      Lainaa

    9. Tulos: -340 (434 ääntä)
      Itse Jere oikein kerjäsi verta nenästä. Kuka muka kysyy pikaruokapaikassa aluksi että vastaako hampurilainen mainoskuvaa? Sietääkin saada paskan hampurilaisen.

      Lainaa

    10. Tulos: -98 (138 ääntä)
      Billie: Missä on oikean hampurilaisen tomaatti?
      : DDDDDDDDD rakastan sua

      Lainaa

    11. Tulos: +466 (472 ääntä)
      Ei näy tomaattia eikä juustoa lainkaan, paskan näköstä salaattia vähän majoneesin seuraks lätkästy ja "leivät" poltettu. itse sanoisin että rahat takaisin ja sassiin.

      Lainaa

    12. Tulos: +236 (242 ääntä)
      ja suolakurkutkin vielä puuttuu. ei näin.

      Lainaa

    13. Tulos: +211 (213 ääntä)
      Olisin tullut hyvin surulliseksi tästä hampurilaisesta. :(

      Lainaa

    14. St. Vitus Dance 20.10.2015 5:23
      Tulos: +63 (67 ääntä)
      Tulee mieleen kohtaus hampurilaisravintolassa elokuvasta Falling down (Rankka päivä) "Can anybody tell me what's wrong with this picture?" http://4.bp.blogspot.com/-_F5qf6Wq2fQ/T2RIa0flAPI/AAAAAAAAAGY/xXphcye6Shw/s320/Double+Whammy.png

      Lainaa

    15. Tulos: +146 (158 ääntä)
      Koska tästä tulee kuitenkin kohta vääntöä, niin... Kuvan saa toki ottaa, sitä ei voi Shell kieltää, eikä varsinkaan pyytää kuvaa poistamaan. Tai siis voihan ne yrittää kieltää, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, lakipykälien mukaan ihan sama asia kuin kieltäisi ihmisiltä puhumisen. Kauppias voi toki ohjeistaa jo ovella, että kuvaamista ei hyväksytä, jolloin kuvaaja voidaan ohjata pois tilasta. Silloinkin kuvaaja saa kyllä kuvata ihan vapaasti eikä kuvia tarvi poistaa, mutta poistua pitää.

      Lainaa

    16. Tulos: +262 (268 ääntä)
      Ja onhan toi nyt ihan hirvee toi burgeri. Noita myydään kuitenkin kuvien avulla, eikä tuommosta tarvi hyväksyä. Myös Shellin myyjän asenne on kaukana hyvästä asiakaspalvelusta. Mitäs jos parturissa saisit ihan erinäköisen kampauksen mitä heidän omasta mallikirjasta osoitat? Pitkien kuparinväristen kiharoiden sijaan tuliski latvasta palanu keltainen siilitukka :D

      Lainaa

    17. Tulos: +245 (245 ääntä)
      Tuosta burgeristahan puuttuu pihviä, majoneeseja ja salaattia lukuun ottamatta kaikki muut täytteet. Salaattikin on väärää, kun kuvassa on salaatinlehti, ei salaattisilppu.

      Lainaa

    18. Tulos: +75 (87 ääntä)
      Kannattaisi oikaista henkilökuntaa tuosta "kuvauskiellosta", jota siis ei voi olla, koska julkinen paikka. Tetriläntie 2 90460 Oulunsalo 08 540 1157

      Lainaa

    19. Seppo Seppola 20.10.2015 8:31
      Tulos: -129 (149 ääntä)
      jr: Kannattaisi oikaista henkilökuntaa tuosta “kuvauskiellosta”, jota siis ei voi olla, koska julkinen paikka.
      No ei kyllä ole huoltoaseman sisätilat mikään julkinen paikka.

      Lainaa

    20. Tulos: -104 (126 ääntä)
      onko mikään ruoka vastannut maniskuvaa? -ei ihan vitun turhaa raportointia

      Lainaa

    21. Tulos: +113 (123 ääntä)
      Jos kerran luvattiin, että hamppari näyttää samalta kuin kuvassa, niin rahat takaisin. Haistatelkaa aina, jos joku sanoo ettei julkisilla paikoilla saa kuvata, kyllä saa!

      Lainaa

    22. Tulos: +119 (125 ääntä)
      Hyi! Yhen kerran söin mäkkärissä ja tilasin kotiin Mc feast hampparin, näky oli lähestulkoon sama. Soitin kyseiseen paikkaan ja tein valituksen. Onneks mäkkärillä reklamaatio toimii, sain lahjakortin hyvitykseksi. :) huonoa toimintaa shellin työntekijältä!

      Lainaa

    23. Tulos: +267 (269 ääntä)
      Ja lisäyksenä vielä: ei tarvii näyttää samalta kuin mainoksessa, mutta sisällön täytyy olla sama! Et itsekään olisi ovin iloinen jos tilaisit makkaraperunat ja saisit pelkkää perunaa.

      Lainaa

    24. Kuusen varjo viideltä 20.10.2015 9:20
      Tulos: +102 (104 ääntä)
      Koipireisu: Koska tästä tulee kuitenkin kohta vääntöä, niin… Kuvan saa toki ottaa, sitä ei voi Shell kieltää, eikä varsinkaan pyytää kuvaa poistamaan. Tai siis voihan ne yrittää kieltää, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, lakipykälien mukaan ihan sama asia kuin kieltäisi ihmisiltä puhumisen. Kauppias voi toki ohjeistaa jo ovella, että kuvaamista ei hyväksytä, jolloin kuvaaja voidaan ohjata pois tilasta. Silloinkin kuvaaja saa kyllä kuvata ihan vapaasti eikä kuvia tarvi poistaa, mutta poistua pitää.
      Sitten vielä julkaisemisesta. Kuvatun materiaalin saa julkaista, jos kuvassa/videossa ei kuvata yksityishenkilöä niin, että se loukkaa hänen kunniaansa eli kyseessä olisi kunnianloukkaus. Eli älä ala kuvaamaan myyjää ja julistamaan "tässä on surkea myyjä." Yleiskuvaa paikasta saa videoida ja julkaista. Jos videossa näkyy jonkun naama, se kannattaa sumentaa julkaistavassa videossa.

      Lainaa

    25. Tulos: -60 (80 ääntä)
      Osta halpa pizza tai kebab, saat huonon maun lisäksi vatsataudin. Se vasta on poikaa se!

      Lainaa

    26. Pallireiska 20.10.2015 9:28
      Tulos: +101 (111 ääntä)
      Seppo Seppola: No ei kyllä ole huoltoaseman sisätilat mikään julkinen paikka.
      No onpas, koska sinne on kaikilla vapaa pääsy, aukioloaikojen puitteissa. Myymälän osalta siis, tiskin tausta ja erinäiset "vain henkilökunnalle" -takahuoneet sitten ovatkin julkisrauhan suojaamia paikkoja. Niissä ei sitten saa kuvata.

      Lainaa

    27. Tulos: -168 (220 ääntä)
      Kuinka autisti pitää olla, että pitää joka ruokatilauksen kohdalla kysyä, että vastaako ruoka mainoskuvaa? Kysyykö Jere puolikarkeita vehnäjauhoja ostaessaankin kassajonossa myyjältä, että saahan sillä tehtyä kuvan mukaisia pullapitkoja? Tai että kuuluuko kalapuikkopakettiin salaatti, kun tarjoiluehdotuskuvassakin sitä on? Sori, mua vaan häiritsi toi jotenkin liikaa.

      Lainaa

    28. Tulos: -10 (46 ääntä)
      Mainoshampparit on melko ikäviä syödä, kun sisällä on hammastikkuja ja soosiakin vain pari tippaa reunoilla. Lyhytdokumentti, joka näyttää että ameriikoissakin on sama homma. https://www.youtube.com/watch?v=-eREiQhBDIk

      Lainaa

    29. Tulos: +34 (46 ääntä)
      sheida: Hyi! Yhen kerran söin mäkkärissä ja tilasin kotiin Mc feast hampparin, näky oli lähestulkoon sama. Soitin kyseiseen paikkaan ja tein valituksen. Onneks mäkkärillä reklamaatio toimii, sain lahjakortin hyvitykseksi. huonoa toimintaa shellin työntekijältä!
      Minä olen useamman kerran mäkkäristä jonkun aterian tilatessa jäänyt ilman ranskalaisia (2/3 kerroista olin matkalla töihin joten ei ollut mahdollisuutta palata takaisin hakemaan niitä puuttuneita ranskiksia). Asiakaspalautetta antaessa sitten vain voivoteltiin, että onpahan käynyt ikävästi mutta minkäännäköistä hyvitystä en saanut. Voi juma*****, rahat kyllä kelpaa mutta virhettä ei korvata!

      Lainaa

    30. yli opisto hörho 20.10.2015 11:26
      Tulos: +119 (123 ääntä)
      No onhan tuo hampurilainen ihan säälittävän näköinen. Ja "hieman" epäilyttävää että kielletään ottamasta kuvaa siitä. Tiedän että mainoskuvissa ne hampparit asetellaan mahdollisimman "viettelevästi" mutta se että siihen pistetään ruokalusikallinen "salaattia" sämpylän ja pihvin päälle ei kyllä vastaa yhtään sitä mitä mielikuvan mukaan pitäisi saada. Eli rahat takaisin ja mainos uusiksi.

      Lainaa

    31. Tulos: +128 (132 ääntä)
      Samaisella Oulunsalon Shellillä saman purilaisen tilanneena en voi kuin yhtyä Jeren päivitykseen. Tilattiin veljen kanssa ateriat ja hyvin samanlaista kuraa tuli pöytään eikä ollut edes hyvää. Jälkeenpäin täysin ryöstetty olo. Kehoitan kaikkia välttämään paikkaa ja viemään rahat mieluummin kunnollisille yrittäjille, niin eiköhän markkinatalous hoida asian.

      Lainaa

    32. Täysin aiheellinen valitus 20.10.2015 12:07
      Tulos: +121 (123 ääntä)
      gigul: onko mikään ruoka vastannut maniskuvaa? -ei ihan vitun turhaa raportointia
      Monet mainoskuvat esim hampurilaisista on ehkä kaunisteltuja, mutta sitä ei automaattisesti tarvitse hyväksyä, etenkin jos nimenomaan kysyi vastaavuudesta ensin = henkilökunta valehteli. Toiseksi TÄSSÄ MENI KUVA PITKÄLLE KAUNISTELUN OHI. Hampurilaisessa ei edes ollut suurinta osaa mainoksen esittämistä aineksista.

      Lainaa

    33. Tulos: +148 (152 ääntä)
      Kyllähän jokainen vähänkin järkevä ihminen tietää, ettei hamppareiden mainoskuvat vastaa mitenkään todellisuutta. Yleensä se kuitenkin tarkoittaa pelkästään sitä, ettei tuote ole niin muhkea ja täydellisesti aseteltu kuin kuvassa. Hesen kerrospurilainen kyllä sisältää kaikki kaikki niiden mainoskuvassa näkyvät täytteet, sama koskee Big Macia ja Burger kingin Whopperia. Tämä säälittävä yritys on puhdasta huijausta ja aivan eri asia.

      Lainaa

    34. Tulos: -101 (119 ääntä)
      Ymmärrän pettymyksen, mutta rehellisesti....mitä viiden tähden gourmeeta voi odottaa saavansa bensa-asemalta?

      Lainaa

    35. Hampurilaisiin tottunut 20.10.2015 14:13
      Tulos: +53 (55 ääntä)
      Mun mielestä suurin ongelma tässä ei ole se, että hamppari ei vastannut mainoskuvaa, koska pidän sitä itsestään selvänä - vaan myyjän valehtelu.

      Lainaa

    36. Tulos: +77 (83 ääntä)
      uiuiuy: Ymmärrän pettymyksen, mutta rehellisesti….mitä viiden tähden gourmeeta voi odottaa saavansa bensa-asemalta?
      No pitääkön sen kämäsen bensa-aseman käyttää tuommosia harhaanjohtavia kuvia? Se lienee pointti, ei se, että Jere odottaisi yleisesti ottaen, että huoltoasemilla olisi sitä viihden tähden gourmettia.

      Lainaa

    37. Tulos: +42 (76 ääntä)
      En ymmärrä Heidin kommenttia. Profiilikuvani eikä peilikuvani näytä hampurilaiselta.

      Lainaa

    38. roskaruokareino 20.10.2015 15:17
      Tulos: +53 (59 ääntä)
      Ella: Kyllähän jokainen vähänkin järkevä ihminen tietää, ettei hamppareiden mainoskuvat vastaa mitenkään todellisuutta. Yleensä se kuitenkin tarkoittaa pelkästään sitä, ettei tuote ole niin muhkea ja täydellisesti aseteltu kuin kuvassa. Hesen kerrospurilainen kyllä sisältää kaikki kaikki niiden mainoskuvassa näkyvät täytteet, sama koskee Big Macia ja Burger kingin Whopperia. Tämä säälittävä yritys on puhdasta huijausta ja aivan eri asia.
      Tuo on muuten totta, että Hesen tuotteet vastaa usein mainoskuvaa. Mahtavatko sitten panostaa enemmän siellä tuohon ruuan ulkonäköön. Eikös se pidä usein paikkaansa, että jos ruoka ei näytä hyvältä niin hyvin usein se ei myöskään sitä ole? Ja ollaan kaikki rehellisiä: tuosta hampurilaisesta selvästi myös puuttuu useimmat täytteet ja hinta-laatusuhde huono. Menkää vaikka katsomaan Hesen sivustoa niin 50 senttiä kalliimmalla tuosta Sibyllasta saat tuplasti isomman hampurilaisen ja todennäköisesti mainoskuvaa vastaavan vielä.

      Lainaa

    39. Tulos: -10 (26 ääntä)
      Pallireiska: No onpas, koska sinne on kaikilla vapaa pääsy, aukioloaikojen puitteissa. Myymälän osalta siis, tiskin tausta ja erinäiset “vain henkilökunnalle” -takahuoneet sitten ovatkin julkisrauhan suojaamia paikkoja. Niissä ei sitten saa kuvata.
      No ihan jos lakia tutkitaan, niin liiketila ei lasketa samalla tapaa julkiseksi tilaksi. Ja liiketilan omistaja voi kieltää liiketilassaan valokuvaamisen.

      Lainaa

    40. Tulos: +40 (44 ääntä)
      hmm: No ihan jos lakia tutkitaan, niin liiketila ei lasketa samalla tapaa julkiseksi tilaksi. Ja liiketilan omistaja voi kieltää liiketilassaan valokuvaamisen.
      Jos sitä lakia tutkitaan, niin liiketilat ovat julkisia paikkoja, mikäli niihin on jokaisella vapaa pääsy. Esimerkiksi huoltoasemat ovat juuri tällaisia liiketiloja, joten niissä on tällöin myös valokuvaaminen täysin yksiselitteisesti sallittua. Kuitenkin, koska kyseessä on liiketila, on liiketilan edustajalla oikeus valita asiakkaansa, kunhan ei tee sitä tavalla jossa syyllistyy esim. syrjintään. Eli valokuvaajaa voidaan kyllä kehoittaa poistumaan tilasta ja hänen on tätä kehotusta myös noudatettava.

      Lainaa

    41. Tulos: +28 (50 ääntä)
      Heidin kommentti ei liity asiaan mitenkään, koska a) Jere ei yritä myydä itseään facebookin kautta ja b) en usko, että Jereä myöskään liiemmin kiinnostaa, mitä joku satunnainen urpo hänen kuvastaan/naamastaan on mieltä. Ja loppukevennykseksi: peilikuvani on erilainen kuin profiilikuvani, koska peilikuvassa kasvoni ovat käänteiset. What's good, Heidi.

      Lainaa

    42. Tulos: -18 (26 ääntä)
      Soitta poliisi. alle viis euuro hamburilanen.

      Lainaa

    43. Tulos: +70 (72 ääntä)
      Siis tuossa kuvassahan näkyy tomaattia, suolakurkkua, juustoa ja sipuliako toi on tuossa tomaatin päällä? Eihän tuossa reality purilaisessa ole kuin pikku nökö salaattia niin kyllähän tuossa melkee ottais jo kuluttaja-asiamiehee yhteyttä. Ellei sitten kyseinen herra syönyt muita täytteitä ensin ja ottanut sitten hauskaa sensaatiokuvaa facebookiin.

      Lainaa

    44. Tulos: -18 (38 ääntä)
      mulle kävi samalla tavalla hesen hampurilaisen kaa. ite en ois sieltä tilannu, vaan työporukka vähän niinku päätti et otetaan hesestä hampurilaiset ku sieltä saa parhaat! joo tilattiin, kattelin kerroshampurilaisen kuvaa ja aattelin et ompa hyvännäkönen, otan tollasen. sit ku lätkästiin eteen, ni kokemus oli samanlainen, näytti siltä ku se oli kerran jo syöty ja ulostettu, täytteet oli ku ripulia ja makuki oli samanlainen ku ulkonäkö, eli paskanen. ei enää heseen!

      Lainaa

    45. Tulos: +24 (26 ääntä)
      sheida: Ja lisäyksenä vielä: ei tarvii näyttää samalta kuin mainoksessa, mutta sisällön täytyy olla sama! Et itsekään olisi ovin iloinen jos tilaisit makkaraperunat ja saisit pelkkää perunaa.
      haha tilasin kerran tonnikalaranskikset, oli ihan hyvät ranskikset mut ois saanu olla sitä tonnikalaa ja mausteita mitä tilasin. siis tuli pelkät perunat. onko mulla vaan huono tuuri näitten kaa, vai onko tää ihan yleistä, et tulee mitä sattuu? ei päde näihin "sitä saa mitä tilaa"

      Lainaa

    46. Tulos: +8 (26 ääntä)
      mutta parhaat kokemukset hamppareista on just huoltoasemilla! saa just tasan tarkkaan sitä mitä tilaa, runsaasti täytteitä, halvat hinnat! ja mikä parasta: parhaat maut! ja ne on yleensä niin isoja, etten jaksa ees syyä loppuun vaikka kuinka haluis. joskus on vaa pakko ottaa loput mukaan ku on niiiin hyvää :) että nyt tällä kommentilla kyllä kumoon kaikki muut ylläolevat ja tulevat kommentit että huoltoasemilta saa pelkkää paskaa, ku ne on just niitä ainuita paikkoja mistä saa hyviä ja halpoja hamppareita. sit tietysti jos menee johonki kunnon ravintolaan, ni niistäkin toki saa hyviä, mutta kalliita hampurilaisia.

      Lainaa

    47. Der Stürmer 21.10.2015 0:38
      Tulos: +25 (37 ääntä)
      Häh?: Ei sillä että huoltamoiden hampparit ois huijausta mutta Heidilläkin on kieltämättä pointti tuossa.
      Ei siinä ole mitään pointtia. Toisessa saadaan erilainen tuote mistä on maksettu, toisessa ei saada mitään mistä ei olla maksettukaan.

      Lainaa

    48. Tulos: +27 (27 ääntä)
      pallinaama: Minä olen useamman kerran mäkkäristä jonkun aterian tilatessa jäänyt ilman ranskalaisia (2/3 kerroista olin matkalla töihin joten ei ollut mahdollisuutta palata takaisin hakemaan niitä puuttuneita ranskiksia). Asiakaspalautetta antaessa sitten vain voivoteltiin, että onpahan käynyt ikävästi mutta minkäännäköistä hyvitystä en saanut. Voi juma*****, rahat kyllä kelpaa mutta virhettä ei korvata!
      Kerran sain ranskalaisten sijasta kolme ranskalaista. Kyllähän niistä voi toki monikossa puhua, mutta vatsaa ne ei täytä. Laitoin palautetta, johon en ikinä saanut vastausta. En ole käynyt mäkissä sen jälkeen.

      Lainaa

    49. Suppo Suppola 21.10.2015 2:12
      Tulos: +36 (40 ääntä)
      Seppo Seppola: No ei kyllä ole huoltoaseman sisätilat mikään julkinen paikka.
      Seppo Seppola puhuu vähän, mutta paskaa. Myykö huoltoaseman henkilökunta esim. pääsylippuja huoltoasemalle, vai pääseekö sinne ihan kuka vain asioimaan? Minä olen toistaiseksi päässyt käymään jokaisella haluamallani huoltoasemalla ihan vapaasti, joten kyllä ne aika julkisiksi tiloiksi ovat tulkittavia.

      Lainaa

    50. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Kuusen varjo viideltä: Sitten vielä julkaisemisesta. Kuvatun materiaalin saa julkaista, jos kuvassa/videossa ei kuvata yksityishenkilöä niin, että se loukkaa hänen kunniaansa eli kyseessä olisi kunnianloukkaus. Eli älä ala kuvaamaan myyjää ja julistamaan “tässä on surkea myyjä.” Yleiskuvaa paikasta saa videoida ja julkaista. Jos videossa näkyy jonkun naama, se kannattaa sumentaa julkaistavassa videossa.
      OT, mutta sumentamallakin voi käydä niin että joku ammattiloukkaantuja/muuten vajaa henkilö voi suuttua kun hänen kasvonsa sumennettiin ja vaatia kuvan poistamista, itse joskus kyselin luokkakuvaa johonkin lisätessä että sopiiko kuvassa olijoille, yksi sanoi että ei sovi joten sumensin sitten kasvot ettei tunnista, no eikös hän sitten kannellut sivuston modeille ja kuva poistettiin kuulematta minun kantaani asiaan.

      Lainaa

    51. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Kyllä mun kuva on ihan luonnollinen otos itsestäni.

      Lainaa

    52. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Suppo Suppola: Seppo Seppola puhuu vähän, mutta paskaa. Myykö huoltoaseman henkilökunta esim. pääsylippuja huoltoasemalle, vai pääseekö sinne ihan kuka vain asioimaan? Minä olen toistaiseksi päässyt käymään jokaisella haluamallani huoltoasemalla ihan vapaasti, joten kyllä ne aika julkisiksi tiloiksi ovat tulkittavia.
      Ei nyt ihan siittä kyllä puhuttu "julkisena tilana" , vaan siinä määritellääkö huoltoasema liiketilana vaiko julkisena tilana VALOKUVAAMISEN suhteen. Liiketilassa kun liiketilan omistaja saa täysin oman päänsä mukaan päättää saako siellä kuvata vaiko ei. Vaikka kuinka sisälle pääsisikin ilman pääsymaksua.

      Lainaa

    53. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Nuita Sibylla -merkkisiä purilaisia sun muita kannattaa vältellä kuin ruttoa. Ne on ihan samanlaisia joka paikassa. FB-kaveri postasi vuosi-pari sitten samanlaisen kuvan Sibyllan säälittävästä purilaisesta. Oli vielä maksanut yli 5e siitä. Toinen mitä kantsii välttää on SnackPointin kolmioleivät. Niissä on täytettä vain pieni ruilaus siinä leivän leikatulla reunalla joka näkyy paketista ulospäin.

      Lainaa

    54. Tulos: +14 (14 ääntä)
      hmm: Ei nyt ihan siittä kyllä puhuttu “julkisena tilana” , vaan siinä määritellääkö huoltoasema liiketilana vaiko julkisena tilana VALOKUVAAMISEN suhteen. Liiketilassa kun liiketilan omistaja saa täysin oman päänsä mukaan päättää saako siellä kuvata vaiko ei. Vaikka kuinka sisälle pääsisikin ilman pääsymaksua.
      Nope, julkiseksi paikaksi katsotaan kaikki sellaiset paikat, joihin on vapaa pääsy. Lukuunottamatta tietysti ihmisten pihoja ja kerrostalojen rappukäytäviä, jotka kuuluu kotirauhan piiriin. Eli esim. kaupat, puistot ja vaikkapa työvoimatoimisto ovat julkisia paikkoja, joissa saa ottaa kuvia. Yksityiset kaupat ja baarit sun muut yritykset tosin saa valita asiakkaansa, eli kaupassa kameran kanssa heiluva tyyppi voidaan käskeä poistumaan kaupasta, jolloin on toteltava. Otettuja kuvia tosin ei tarvitse poistaa, vaikka joku niin käskisi tehdä. Lisää tietoa: https://vartijavahti.wordpress.com/valokuvaaminen/

      Lainaa

    55. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Käyn Oulunsalon Shellillä pari kertaa kuussa, mutta luoja paratkoon, en ole uskaltanut tilata ruokaa sieltä kertaakaan, vaikka viimeksikin kävin siellä nälkäisenä. Keskiverto ABC-syöttöläkin näyttää Shellin ruokapuoleen verrattuna gourmet-ravintolalta.

      Lainaa

    56. Tulos: +13 (13 ääntä)
      pallinaama: Minä olen useamman kerran mäkkäristä jonkun aterian tilatessa jäänyt ilman ranskalaisia (2/3 kerroista olin matkalla töihin joten ei ollut mahdollisuutta palata takaisin hakemaan niitä puuttuneita ranskiksia). Asiakaspalautetta antaessa sitten vain voivoteltiin, että onpahan käynyt ikävästi mutta minkäännäköistä hyvitystä en saanut. Voi juma*****, rahat kyllä kelpaa mutta virhettä ei korvata!
      Mullakin jäi itseasiassa ranskikset saamatta toissakerralla, kun otettiin ruuat mukaan. Soitin sinne ja he lupasivat hyvittää ranskalaiset ensi kerralla. No pari viikkoa sitten menin ranuja hakemaan, sainkin valita ihan minkä aterian halusin, hyvityslista oli kuulemma kadoksissa. Taitaa olla mäkkärikohtaista tämä hyvittely, mut toi meijän on paras :)

      Lainaa

    57. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Sibylla on Atrian konsepti. Itse olisin laittanut palautteen suoraan Atrialle/Sibyllalle. Tuskin tuollainen toiminta on Atriankaan laatustandardien mukaista. Yhtä asiakasta voi kusettaa (toivottavasti) vain kerran, joten kyllä se loppu siellä jossain häämöttää tuolla tarjonnalla ja asenteella.

      Lainaa

    58. ÄsTeeYkkösen täti 22.10.2015 11:55
      Tulos: +21 (27 ääntä)
      Otti minuuki tämä sydämmestä! Mutta tää on sitte kanssa niin tapauskohtaista. Itse kun olen pienestä asti syönyt rillisafkaa ja hampparit on suurin rakkaus, niin ottaa sydämmestä suuresti. Vielä kun omassa duunissa on tämä Sibylla ja noh se ruoka on mitä on, mutta pieni ääni päässä sanoo, että jos tehdää pikaruokasafkaa, tehdään sitten kunnolla. Pekonihampurilainen sisältää pekonia reilusti, eikä paria hassua pekonisiivua. Salaattia tulee kanssa niin että on kivasti rapsakkuutta, sämpylät käytän parilassa ja ettei oo liian kuivaa, niin laitetaan siihen kuuluvia kastikkeita. Kysyn lisäksi aina asiakkaalta että tuleeko kaikilla, ja toteutan erikoistoiveita parhaani mukaan. Suolakurkut sai vaihdettua tuoreiksi (eipä saa enää, ku ei löydy puljusta kurkkua :( ) jne. Paljon palautetta ollaan muutenki saatu siitä, että meillä tehdään ruuat tunteella ja nopeasti, vaikka kiire olisi. Ottaa ihan ammattiylpeydelle kun katsoo mitä muilla Sibylloilla tarjotaan.

      Lainaa

    59. Tulos: +13 (13 ääntä)
      hmm: Ei nyt ihan siittä kyllä puhuttu “julkisena tilana” , vaan siinä määritellääkö huoltoasema liiketilana vaiko julkisena tilana VALOKUVAAMISEN suhteen. Liiketilassa kun liiketilan omistaja saa täysin oman päänsä mukaan päättää saako siellä kuvata vaiko ei. Vaikka kuinka sisälle pääsisikin ilman pääsymaksua.
      Ei julkinen tila muutu yksityiseksi sillä, että tilassa asioiva haluaa siellä valokuvata. Laki on erittäin yksiselitteinen, julkisella paikalla valokuvaaminen on AINA sallittua. Mikäli liikkeen omistajaa vituttaa valokuvia räpsivä asiakas, häntä voidaan pyytää poistumaan, sekä tarvittaessa poistaa tilasta, mikäli ei kehoitusta tottele. Mutta koko poistumisensakin ajan voi antaa kameran laulaa.

      Lainaa

    60. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Muistakaa että kaupassa, huoltamoilla tai vaikka kirjastossa saa ihan vapaasti kuvata. Kyseiset paikat ovat julkisia paikkoja joihin ei aseteta ehtoa sisäänpääsylle. Suomen perustuslaki takaa sananvapauden ja sen myötä oikeuden toteuttaa sitä esim. kuvaamalla. Julkisella paikalla saa kuvata aina. Toistan vielä, julkinen paikka on paikka johon kaikilla on mahdollisuus mennä ja sisäänpääsylle ei ole asetettu ehtoja, kuten jäsenkirjaa, kutsua, pääsylippua tms. kauppa tai huoltamo on täysin julkinen paikka, sanoi myyjä mitä tahansa. Poliisin voi vaikka soittaa ja kertoa että sananvapautta rajoitetaan.

      Lainaa

    61. Tulos: +7 (9 ääntä)
      "No ihan jos lakia tutkitaan, niin liiketila ei lasketa samalla tapaa julkiseksi tilaksi. Ja liiketilan omistaja voi kieltää liiketilassaan valokuvaamisen." Pötypuhetta. Olen suorittanut vartijan ammattitutkinnot (vajaa vuosi) ja muutenkin tehnyt niitä hommia ja kaupassakin olen ollut töissä. Kauppa on julkinen tila, olkoot mikä liiketila tahansa. Kaupassa kuvaaminen on yhtä sallittua kuin kadulla kuvaaminen. Jos kauppa vaatisi esim. osakkeen omistamista sisäänpääsyn ehtona, sitten kauppa ei olisi enää julkinen paikka ja kuvaamista saataisiin rajoittaa, mutta normaalisti kaupassa saa kuvata. Googlella löytyy niin paljon juttua, että ei liene enää epäselvää kyseinen asia. Laki takaa sananvapauden ja vapaus tallentaa mielipiteitään kuvaamalla sisältyy sananvapauslakiin.

      Lainaa

    62. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Pallireiska: No onpas, koska sinne on kaikilla vapaa pääsy, aukioloaikojen puitteissa. Myymälän osalta siis, tiskin tausta ja erinäiset “vain henkilökunnalle” -takahuoneet sitten ovatkin julkisrauhan suojaamia paikkoja. Niissä ei sitten saa kuvata.
      Myymälät ovat periaatteessa yksityisiä tiloja. Tämän voi päätellä jo siitä, että myymälässä ovat vartijat eivätkä järjestyksenvalvojat. Vartijalla ei ole julkisella alueella muuta kuin jokamiehenoikeudet, mutta kaupoissa vartijoilla on kuitenkin täysin vartijan oikeudet. Myymälässä kuvaaminen on sallittua, mutta omistaja saa kuitenkin valita asiakkaansa, joten hän voi vaatia kuvaajaa poistumaan tai estää kuvaajaa pääsemästä tilaan. Jo otettuja kuvia ei tarvitse näyttää tai poistaa, vaikka omistaja tai vartija niin vaatisi. Voimakeinoin ei kuitenkaan saa ryhtyä poistamaan kukaan muu kuin poliisi tai vartija. Vartija saa poistaa henkilön vartioimisalueelta, jos poistettava ei noudata vartioimisalueen omistajan, haltijan tai edustajan antamaa poistumiskehoitusta tai jos henkilöllä ei ole oikeutta oleskella kyseisellä alueella ja vartija on kehottanut häntä poistumaan (Laki yksityisistä turvapalveluista 28 §, 1. mom)

      Lainaa

    63. Tulos: +2 (4 ääntä)
      meh: Myymälät ovat periaatteessa yksityisiä tiloja. Tämän voi päätellä jo siitä, että myymälässä ovat vartijat eivätkä järjestyksenvalvojat. Vartijalla ei ole julkisella alueella muuta kuin jokamiehenoikeudet, mutta kaupoissa vartijoilla on kuitenkin täysin vartijan oikeudet. Myymälässä kuvaaminen on sallittua, mutta omistaja saa kuitenkin valita asiakkaansa, joten hän voi vaatia kuvaajaa poistumaan tai estää kuvaajaa pääsemästä tilaan. Jo otettuja kuvia ei tarvitse näyttää tai poistaa, vaikka omistaja tai vartija niin vaatisi. Voimakeinoin ei kuitenkaan saa ryhtyä poistamaan kukaan muu kuin poliisi tai vartija. Vartija saa poistaa henkilön vartioimisalueelta, jos poistettava ei noudata vartioimisalueen omistajan, haltijan tai edustajan antamaa poistumiskehoitusta tai jos henkilöllä ei ole oikeutta oleskella kyseisellä alueella ja vartija on kehottanut häntä poistumaan (Laki yksityisistä turvapalveluista 28 §, 1. mom)
      Ja mikähän ero niillä vartijan oikeuksilla ja jokamiehen oikeuksilla oikein on?

      Lainaa

    64. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Häh?: Ei sillä että huoltamoiden hampparit ois huijausta mutta Heidilläkin on kieltämättä pointti tuossa.
      Paitsi että hampurilaisella ja facebook profiililla on se ero että burgerista on maksettu

      Lainaa

    65. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Hesus: Käyn Oulunsalon Shellillä pari kertaa kuussa, mutta luoja paratkoon, en ole uskaltanut tilata ruokaa sieltä kertaakaan, vaikka viimeksikin kävin siellä nälkäisenä. Keskiverto ABC-syöttöläkin näyttää Shellin ruokapuoleen verrattuna gourmet-ravintolalta.
      ABCt ovat kokemukseni mukaan aika tasapaksun keskinkertaisia. Ei mitaan gurmeeta mutta kohtuuhintaan ihan ok ruokaa riittavasti. Eli kutakuinkin mita mielestani huoltamoruoalta nyt voi edes odottaa.

      Lainaa

    66. Tulos: +12 (14 ääntä)
      ÄsTeeYkkösen täti: Otti minuuki tämä sydämmestä! Mutta tää on sitte kanssa niin tapauskohtaista. Itse kun olen pienestä asti syönyt rillisafkaa ja hampparit on suurin rakkaus, niin ottaa sydämmestä suuresti. Vielä kun omassa duunissa on tämä Sibylla ja noh se ruoka on mitä on, mutta pieni ääni päässä sanoo, että jos tehdää pikaruokasafkaa, tehdään sitten kunnolla. Pekonihampurilainen sisältää pekonia reilusti, eikä paria hassua pekonisiivua. Salaattia tulee kanssa niin että on kivasti rapsakkuutta, sämpylät käytän parilassa ja ettei oo liian kuivaa, niin laitetaan siihen kuuluvia kastikkeita. Kysyn lisäksi aina asiakkaalta että tuleeko kaikilla, ja toteutan erikoistoiveita parhaani mukaan. Suolakurkut sai vaihdettua tuoreiksi (eipä saa enää, ku ei löydy puljusta kurkkua ) jne. Paljon palautetta ollaan muutenki saatu siitä, että meillä tehdään ruuat tunteella ja nopeasti, vaikka kiire olisi. Ottaa ihan ammattiylpeydelle kun katsoo mitä muilla Sibylloilla tarjotaan.
      Maailma tarvitsee lisää sinunlaisia ihmisiä. Kiitos että olet olemassa!

      Lainaa

    67. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Sannni: Mikään ruoka ei koskaan näytä siltä kuin mainoksessa, mutta aika outoa jos siitä ei kuvaa saa ottaa?
      Mitäs outoa siinä on. Jos minä tarjoilisin tuollaista ruokaa, ilman muuta yrittäisin kieltää sen kuvaamisen. Oli minulla siihen oikeus tai ei.

      Lainaa

    68. Ruuviton maahinen 4.9.2020 9:59
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Billie: Missä on oikean hampurilaisen tomaatti?
      Ja juusto? Ja suolakurkku? Ja lehtisalaatti, ei keräsalaatti? Mikä tulee Heidiin, ei varmasti valittaisi jos joku naikkonen olisi tehnyt saman päivityksen.

      Lainaa

    69. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Heidihän on totaalinen ääliö. Ei kai kukaan voi olla oikeasti noin tyhmä?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hampurilainen, kuva, mainos, Sibylla, Shell, huoltoasema, ruoka