Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ulkoistettu päivystys

Lohja ulkoistaa sosiaalitoimiston puhelinpäivystyksen satunnaiselle miehelle.
Ulkoistettu päivystys

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 57 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +744 (748 ääntä)
      Kun meillä oli vielä lankapuhelin, numeromme oli hyvin samanlainen kuin erään vakuutusyhtiön numero. Usein heti tervehdyksen jälkeen ihmiset yhteen hengenvetoon selittivät asiansa. Jos heidät yritti keskeyttää, he suuttuivat, ja jos heidän annettiin selostaa tarinansa loppuun he suuttuivat:D Jotkut eivät suostuneet edes uskomaan, että langan toisessa päässä oli yksityishenkilö. Toivottavasti vakuutusyhtiö ei saanut vihaista palautetta töykeästä asiakaspalvelusta:D

      Lainaa

    2. Tulos: +278 (292 ääntä)
      batman: Kun meillä oli vielä lankapuhelin, numeromme oli hyvin samanlainen kuin erään vakuutusyhtiön numero. Usein heti tervehdyksen jälkeen ihmiset yhteen hengenvetoon selittivät asiansa. Jos heidät yritti keskeyttää, he suuttuivat, ja jos heidän annettiin selostaa tarinansa loppuun he suuttuivat:D Jotkut eivät suostuneet edes uskomaan, että langan toisessa päässä oli yksityishenkilö. Toivottavasti vakuutusyhtiö ei saanut vihaista palautetta töykeästä asiakaspalvelusta:D
      Saitteko kuulla mehukkaita juoruja? :D

      Lainaa

    3. hattufolio 29.9.2015 1:51
      Tulos: -266 (392 ääntä)
      Antabusta vaan kaikille sossuissa käyville, kaikkihan ne juoppoja onkin... ja btw, ei sossuilla ole virkaa määrätä mitään reseptejä. Ei ole tainnut Thomas niillä luukuilla käydä.

      Lainaa

    4. Tulos: +223 (241 ääntä)
      Eräässä aikaisemmassa työpaikassani oli talonsisäinen puhelinjärjestelmä, eri nelinumeroinen numero jokaiseen firman yleisöpuhelimeen. Joku oli onnistunut toiselta puolen Suomea soittamaan meidän puhelimeen, heidän omalla talonsisäisellä 4numeroisella numerolla, joka oli sama kuin meillä. Aivan eri firmasta ja eri puhelinjärjestelmästä.

      Lainaa

    5. Tulos: -53 (225 ääntä)
      "Ehkä se auttaa jos soittaa eri puhelimesta" Kelatkaa kui onnekkaita me nuoret ollaan:D

      Lainaa

    6. Tulos: -149 (221 ääntä)
      Julkisen sektorin tyypit taas vauhdissa. Ei mitään seuraamuksia vaikka hölmöilisi miten paljon...

      Lainaa

    7. Tulos: +345 (359 ääntä)
      Arvoitukseksi jäi, soittiko Thomas itse sosiaalitoimistoon ja yrittikö saada selvityksen asiaan? Vai vastaileeko hän vielä tänäkin päivänä sosiaalitoimiston asiakas mummoille?

      Lainaa

    8. Tulos: +137 (207 ääntä)
      Niin mistäs lähtien sossut onkaan määränny reseptejä?

      Lainaa

    9. Tulos: +360 (364 ääntä)
      Kun olin lapsi, kotipuhelinnumerossamme oli vain yhden heiton ero paikallisen pienpanimon numeroon. Toisinaan tuli vikasoittoja. Kun soittaja kysyi että onko panimossa, isälläni oli tapana huokaista ja vastata "kunpa oliskin".

      Lainaa

    10. S. aivartelija 29.9.2015 6:43
      Tulos: +107 (115 ääntä)
      Meillä mun miestä oltiin vailla tekemään kaupungin erään tarkastajan hommia. Hänen alansa ei ole sinne päinkään. Tosin tässä tapauksessa kyseessä oli kokonimikaima. Mutta yksi suuttui kerran aika paljon ja sanoi ottaneensa numeron kaupungilta. Enpä uskonut, sanoin että nimen otit sieltä ja luettelosta katsoit numeron ja kerroin mieheni ammatin ja että hän ei ole ikinä ollut päivääkään sen alan tai kaupungin hommissa. Tuossa vaiheessa jo tiesin, että kyseessä on joku kaima. Luultavasti ko. kaimalla oli tästä kotiinsoittelun syystä kotinumero salainen ja siksi mieheni oli ainoa, joka sillä nimellä löytyi.

      Lainaa

    11. Tulos: +173 (185 ääntä)
      Mahtaisko olla terveyskeskuksen numero, jossa soitonsiirto? Aika oudolta kuullostaa, että sosiaalitoimelta kysytään lääkereseptien voimassaoloja.

      Lainaa

    12. Tulos: +121 (125 ääntä)
      Lapsuudessani meille tuli usein puheluita henkilöiltä, jotka olivat yrittäneet soittaa paikalliseen mielisairaalaan, mutta vahingossa näppäilleet numeron alkuun kaksi nelosta yhden sijaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +174 (176 ääntä)
      Mä soitin joskus numerotiedusteluun ja pyysin yhdistämään lähi-terveyskeskuksen päivystykseen. Yhdistivät sit kuitenkin jonkun ko. terveyskeskuksessa työskentelevän sairaanhoitajan kotinumeroon. Siinä oltiin sit ihmeissään linjan molemmissa päissä.

      Lainaa

    14. Tulos: +29 (49 ääntä)
      kkyhg: Mahtaisko olla terveyskeskuksen numero, jossa soitonsiirto? Aika oudolta kuullostaa, että sosiaalitoimelta kysytään lääkereseptien voimassaoloja.
      Eikös niissä oo usein joku teekoon ja sossun yms kunnallisten palveluiden yhteinen vaihde?

      Lainaa

    15. Tulos: +213 (215 ääntä)
      Kerran joku täysin tuntematon haukkui minua puhelimesa huoraksi ja uhkasi tappaa minut, koska huomautin että hän oli soittanut väärään numeroon. :D Nice.

      Lainaa

    16. Tulos: +113 (131 ääntä)
      Kun kyse on ollut vääristä numeroista, niin lankapuhelinaikaan lapsuudessa meillä on täsmälleen sama puhelinnumero kuin mitä oli paikallisella autokorjaamolla. Puhelin soi siis molemmissa päissä yhtä aikaa ja kumpi vastasi puhelimeen ensin sai sen puhelun. Alkujaan kaverit ihmetteli, että miksi meidän numerosta vastaa autokorjaamo ja sen jälkeen saimme itse soittoja, joiden piti tulla autokorjaamoon. Lopulta autokorjaamo vaihtoi numeroa, joten ongelma ratkesi.

      Lainaa

    17. pallinaama 29.9.2015 8:39
      Tulos: +83 (83 ääntä)
      Miu: Kun olin lapsi, kotipuhelinnumerossamme oli vain yhden heiton ero paikallisen pienpanimon numeroon. Toisinaan tuli vikasoittoja. Kun soittaja kysyi että onko panimossa, isälläni oli tapana huokaista ja vastata “kunpa oliskin”.
      Meillä oli kotinumero melkein sama kuin Dextralla. Tympi se ainainen "onks tää Dextralla?" - Ei ole. *klik* ja pirrrrr! "Onks tää Dextralla?"

      Lainaa

    18. Tulos: +130 (132 ääntä)
      Banaani: Eikös niissä oo usein joku teekoon ja sossun yms kunnallisten palveluiden yhteinen vaihde?
      Tai mahdollisesti näillä reseptien voimassaoloajoilla viitattiin maksusitoumuksiin.

      Lainaa

    19. Käyttäjä 29.9.2015 9:22
      Tulos: +144 (152 ääntä)
      anni: Julkisen sektorin tyypit taas vauhdissa. Ei mitään seuraamuksia vaikka hölmöilisi miten paljon…
      Inhimillinen erehdys, soitonsiirto vahingossa asetettu väärin. Ei mielestäni ole paljoa hölmöilyä. Suunnilleen kaikki ovat joskus elämässään joskus näppäilleet/kirjoittaneet vääriä numeroita ja kirjaimia. Paitsi että mistä me täällä tiedämme mitä seuraamuksia tuosta on tullut tai ollut tulematta?

      Lainaa

    20. Tulos: +144 (144 ääntä)
      kkyhg: Mahtaisko olla terveyskeskuksen numero, jossa soitonsiirto? Aika oudolta kuullostaa, että sosiaalitoimelta kysytään lääkereseptien voimassaoloja.
      Ihmiset kysyvät mitä ihmeellisempiä asioita välittämättä/tietämättä kuuluuko kyseinen asia sille taholle.. ja sitten suututaan kun yrittää ohjata soittamaan sille, jolle asia kuuluu..

      Lainaa

    21. It's a deal 29.9.2015 10:44
      Tulos: +164 (166 ääntä)
      Mauno: Arvoitukseksi jäi, soittiko Thomas itse sosiaalitoimistoon ja yrittikö saada selvityksen asiaan? Vai vastaileeko hän vielä tänäkin päivänä sosiaalitoimiston asiakas mummoille?
      Yritti, mutta se tuuttasi varattua sen soitonsiirron takia.

      Lainaa

    22. Tulos: +52 (56 ääntä)
      batman: Kun meillä oli vielä lankapuhelin, numeromme oli hyvin samanlainen kuin erään vakuutusyhtiön numero. Usein heti tervehdyksen jälkeen ihmiset yhteen hengenvetoon selittivät asiansa. Jos heidät yritti keskeyttää, he suuttuivat, ja jos heidän annettiin selostaa tarinansa loppuun he suuttuivat:D Jotkut eivät suostuneet edes uskomaan, että langan toisessa päässä oli yksityishenkilö. Toivottavasti vakuutusyhtiö ei saanut vihaista palautetta töykeästä asiakaspalvelusta:D
      Tintissäkin kaikki aina soittaa vahingossa Haddockin numeroon kun ois tarkotus saada langan päähän lihakauppa :D

      Lainaa

    23. Tulos: -89 (149 ääntä)
      Suurin moka oli tuo whatsapp/messenger -viestien kutsuminen "koodiksi".

      Lainaa

    24. Tulos: +174 (186 ääntä)
      Kerran eräs tuttavani soitti minulle. Vastasin puhelimeen "Anteeksi väärä numero." ja tuttavani siihen "Ei se mitään" ja sulki yhteyden. :D

      Lainaa

    25. Tulos: +189 (195 ääntä)
      Mulle soitteli joku mies kysellen henkilöä nimeltä Harri S. Kerroin kohteliaasti, ettei tässä numerossa ole yhtään Harria ja mies löi luurin korvaan. Seuraavana päivänä suunnilleen samaan aikaan sama mies soitti kysyen Harria. Ei ollut ketään Harria paikalla ja taas luuri korvaan. Tätä jatkui jokaisena arkipäivänä 4kk ajan. Sitten meni hermot loputtomaan soittellun ja varsinkin siihen, ettei puhelua voinut lopettaa kohteliaasti, joten etsin tämän Harrin puhelinnumeron numerotiedustelun kautta. Numero oli muuten sama, mutta kaksi viimeistä numeroa olivat minulla 20 ja Harrilla 02. Lähetin tämän oikean numeron soittelijalle siinä toivossa, että saisin olla rauhassa. Pari minuuttia myöhemmin sama tyyppi soitti taas, sanoi kiitos ja löi luurin korvaan :D

      Lainaa

    26. Tulos: +125 (127 ääntä)
      anni: Julkisen sektorin tyypit taas vauhdissa. Ei mitään seuraamuksia vaikka hölmöilisi miten paljon…
      Onko näppäilyvirhe soitonsiirtoon mielestäsi niin rankka hölmöily, että siitä pitäisi olla jokin seuraus? Likvidoidako pitäisi, jotta olisit tyytyväinen?

      Lainaa

    27. Tulos: +126 (136 ääntä)
      snøre: “Ehkä se auttaa jos soittaa eri puhelimesta” Kelatkaa kui onnekkaita me nuoret ollaan:D
      Kelaa ittees 40-50 vuoden päästä, kun oot ihan yhtä sekasin sen ajan laitteista, kun nyky vanhukset näistä vehkeistä.

      Lainaa

    28. Tulos: +80 (82 ääntä)
      Mulle laitteli joku muikkeli viestejä puhelimeen ja ne viestit oli tarkotettu jollekin Esalle. Laitoin pari kertaa vastausta, että tullu viesti väärään numeroon. Sieltä tuli kuitenkin edelleen nimpparionnitteluja, kuvia koirista, maisemakuvia jonku kerrostaloasunnon parvekkeelta yms. yms. Kertaalleen tää muikkeli sitten lopulta soitti mulle ja vastasin omalla nimelläni ja tää muikkeli kuulosti niin hämmentyneeltä, kun puhelimeen vastasikin nainen ja hän kysyi "Kuka Cynde?" Totesin vaan suoraan, että täällä ei muuten ole ketään Esaa niin kun oon niissä viesteissä sanonu, että sulla taitaa olla väärä numero. Muikkeli löi mulle luurin korvaan ja ei oo sen jälkeen tullu viestejä.

      Lainaa

    29. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Mauno: Arvoitukseksi jäi, soittiko Thomas itse sosiaalitoimistoon ja yrittikö saada selvityksen asiaan? Vai vastaileeko hän vielä tänäkin päivänä sosiaalitoimiston asiakas mummoille?
      Se määrää niitä Antabus-kuureja päivittäin.

      Lainaa

    30. Tulos: -57 (105 ääntä)
      27v puhuu "koodin" lähettämisestä. Alapeukkua!

      Lainaa

    31. Tulos: +88 (116 ääntä)
      hattufolio: Antabusta vaan kaikille sossuissa käyville, kaikkihan ne juoppoja onkin… ja btw, ei sossuilla ole virkaa määrätä mitään reseptejä. Ei ole tainnut Thomas niillä luukuilla käydä.
      Eli ensiksi haukut sossun asiakkaat juopoiksi ja sitten pilkkaat Thomaksen tiedottomuutta, kun hän ei ole siellä asioinut. Kova meno.

      Lainaa

    32. Tulos: +23 (85 ääntä)
      sdfds: Suurin moka oli tuo whatsapp/messenger -viestien kutsuminen “koodiksi”.
      Ömh, ihan mitä vaan viestiä voidaan kutsua puhekielessä koodiksi. Eikö kukaan koskaan oo huikannut sulle "koodaillaan!", tarkoittaen juuri viestien lähettämistä? :D

      Lainaa

    33. Tulos: +73 (75 ääntä)
      Kun niin monelle on soiteltu vikasoittoja, ni otetaan väliin toisin päin menny stoori. Kerran ku vein mummuani taksilla kauppaan, kuski ympyröi kuitista numeron johon voin soittaa suoraan hänelle et tulee myös hakemaan meiät. Kauppareissun jälkeen soitin ja selitin et täällä nyt oltais, ni langan päässä oli erittäin hämmentyny mies selittämässä et ei nyt kyllä oo semmonen numero. Tarkistin vielä moneen kertaan ja ihan oikein olin näpytelly, eli kuitissa oli joku täysin väärä numero. Muutenki pelkään ja inhoon soittaa yhtään mihinkään, ni oli erityisen noloa.

      Lainaa

    34. Tulos: +102 (102 ääntä)
      Minulle on soitellut joku vieras nainen aina muutaman kuukauden välein. Hän saattaa soitella monta kertaa päivässä ja kysellä Teroa. En edes tunne ketään sen nimistä, minkä ensimmäisillä kerroilla hänelle sanoin. Nainen ei kuitenkaan uskonut, vaan vihjaili erittäin v-mäiseen sävyyn, kuinka kummallista on, ettei Tero nyt vastaa. Numeroni on kuulemma ollut talletettuna naisen puhelimeen ja siitä on kuulemma aina aikaisemmin tavoittanut Teron. Kerroin, että minulla on ollut tämä numero jo viitisen vuotta ja että tästä numerosta et ole tavoittanut sinä aikana yhtäkään sen nimistä. Onneksi Fonecta Finder näyttää kuka soittaa. Viime aikoina en ole enää jaksanut tämän naisen Tero-kyselyihin vastata. Viimeksi häntä olisi kaivattu toissapäivänä.

      Lainaa

    35. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Soitonsiirto edelleen vaikkapa OMO-infoon.

      Lainaa

    36. TapioRautaWaara 29.9.2015 18:49
      Tulos: -51 (57 ääntä)
      Haha. Mä olisin vaan pierassu puhelimeen ja laittanu luurin kii. Jos mummut olis soittanu uusiks nii sanoisin et langassa vikaa :D hahaaaaa!

      Lainaa

    37. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Minulle kerran pari kesää sitten alkoi soitella joukko ruotsiksi keskustelun aloittavia ihmisiä, ajattelin että mitäs nyt. Lopulta asia selvisi kun yhdestä risteily yhtiöstä soitettiin ja sanottiin "juu, nyt on sanomalehdessä ollut painovirhe", oma numeroni oli päätynyt johonkin risteilyä mainostavaan sanomalehti ilmoitukseen koska minun ja ko.yhtiön numeroissa oli vain pieni ero. Jouduin sitten kysymään jokaiselta soittelijalta puhuuko he suomea tai englantia koska ruotsia en juuri puhu. Toivottavasti ne kaksi jotka ei osanneet kuin ruotsia ajatelleet että onpa surkeaa asiakaspalvelua :D

      Lainaa

    38. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Lankapuhelinaikaan H:gissä asuessa numero oli sama kuin KELA:n Pohjois-Suomen jollain kv-osastolla. Siinä ei paljoa naurattanut kun ihmiset soitti hädissään kun läheiset kuolleet ulkomailla. Ja totta kai suuttuivat kun sanottiin, että oikea numero mutta väärä suuntanumero

      Lainaa

    39. Satunnainen randomi 29.9.2015 23:36
      Tulos: +32 (32 ääntä)
      batman: Kun meillä oli vielä lankapuhelin, numeromme oli hyvin samanlainen kuin erään vakuutusyhtiön numero. Usein heti tervehdyksen jälkeen ihmiset yhteen hengenvetoon selittivät asiansa. Jos heidät yritti keskeyttää, he suuttuivat, ja jos heidän annettiin selostaa tarinansa loppuun he suuttuivat:D Jotkut eivät suostuneet edes uskomaan, että langan toisessa päässä oli yksityishenkilö. Toivottavasti vakuutusyhtiö ei saanut vihaista palautetta töykeästä asiakaspalvelusta:D
      Meillä oli parikymmentä vuotta sitten lankanumero, tosi helppo, kolmosia neljä peräkanaa. Ensin siihen soitettiin yhdelle paikalliselle muovivalimolle (jolla olin jopa myöhemmin työkokeilussa) koska tuon firman numerossa oli myös kolmosia ja nollia, eri suhteessa. Sitten siihen alkoi soitella joku juoppo, joka raivostui kun selitettiin ettei täällä asu semmoista henkilöä ketä se sanoo tavoittelevansa. Se alkoi vääntää rautalangasta että on katsonut luettelosta ja kyllä tää on oikea numero, ja luetteli sitten... tarkastin sitten itse ja tavoitellun henkilön numerossa oli vain kaksi kolmosta, mutta kolmosta seuraavat numerot samoja kuin meillä. Sanottiin asiasta eikä uskonut. Poliisikin koitti sille selittää että olisi pari päivää ottamatta ja katsoisi sinne luetteloon uudestaan, joskin epäilivät että se oikeakin vastaanottaja on varmaan haluton keskustelemaan äijän kanssa aamulla viideltä. Touhusta tuli loppu vain numeroa vaihtamalla. Joitain vuosia sitten kännykkäaikana yksi vieras mummo soitteli mulle useita kertoja illassa ja tiedusteli kaveriaan, kun on saanut tämän numeron. Kysyin sitten kaverin nimeä ja sanoin pistäväni vaikka tekstiviestin jos löydän oikean numeron. -emmäämitääntekstiviestejäosaakäyttää. Kaivoin sen kaverin numeron 16400sta ja soitin mummolle takaisin, se ei vastannut. Lähetin sen tekstarin, soitot loppui siihen. Ilmeisesti osasi lukea sen tai luovutti.

      Lainaa

    40. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Mun isällä on taas sama etu- ja sukunimi kuin eräällä valokuvaajalla. Kerran penskana vastasin lankapuhelimeen ja sit ku siel joku kysyi jotain luokkakuvista, katoin isosiskoani hämmentyneenä: "Multa joku tilaa luokkakuvia." Sit sisko otti luurin ja selitti että väärä numero :D

      Lainaa

    41. Tulos: +53 (53 ääntä)
      Aikoinaan meidän lankanumero, taksin numero ja seurakunnan kanslian numero olivat hyvin lähekkäisiä... Että taksia kyseltiin keskellä yötä ja välillä pappia päiväsaikaan.

      Lainaa

    42. Huumeparoni 30.9.2015 17:04
      Tulos: +6 (30 ääntä)
      ninni: Ömh, ihan mitä vaan viestiä voidaan kutsua puhekielessä koodiksi. Eikö kukaan koskaan oo huikannut sulle “koodaillaan!”, tarkoittaen juuri viestien lähettämistä?
      Ja sana koodailu tulee alkujaan huumeslangista, ja sillä tarkoitetaan peitteistön käyttöä puhelinkuuntelun pelossa. Itse asiassa olen huomannut että monet muodikkaat sanat tulevat nimenomaan huumemaailmasta.

      Lainaa

    43. Huumeparoni 30.9.2015 17:08
      Tulos: +29 (33 ääntä)
      inb4 "koodaaminen tarkoittaa ohjelmointia, tai sotajutuissa viestin salaamista" Tarkoitin sanan käyttöä arkipäivän viestitelyssä.

      Lainaa

    44. Tulos: -8 (36 ääntä)
      Huumeparoni: inb4 “koodaaminen tarkoittaa ohjelmointia, tai sotajutuissa viestin salaamista” Tarkoitin sanan käyttöä arkipäivän viestitelyssä.
      Oikeasti, onko tämä suurin murhe sun elämässä jos joku käyttää sanaa "koodailla" :D olisko aika pitää taukoa internetin ihmeellisestä maailmasta ja käydä vaikka lenkillä ;)

      Lainaa

    45. Tulos: +5 (29 ääntä)
      minä: Mun isällä on taas sama etu- ja sukunimi kuin eräällä valokuvaajalla. Kerran penskana vastasin lankapuhelimeen ja sit ku siel joku kysyi jotain luokkakuvista, katoin isosiskoani hämmentyneenä: “Multa joku tilaa luokkakuvia.” Sit sisko otti luurin ja selitti että väärä numero
      sun kommentti oli ihan jotain parasta! nään mielessäni että oot ollu joku alle 10v, ja oot ihan ihmeissäs että joku tilaa sulta kuvia :D

      Lainaa

    46. S. aivartelija 1.10.2015 6:37
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      S. aivartelija: Meillä mun miestä oltiin vailla tekemään kaupungin erään tarkastajan hommia. Hänen alansa ei ole sinne päinkään. Tosin tässä tapauksessa kyseessä oli kokonimikaima. Mutta yksi suuttui kerran aika paljon ja sanoi ottaneensa numeron kaupungilta. Enpä uskonut, sanoin että nimen otit sieltä ja luettelosta katsoit numeron ja kerroin mieheni ammatin ja että hän ei ole ikinä ollut päivääkään sen alan tai kaupungin hommissa. Tuossa vaiheessa jo tiesin, että kyseessä on joku kaima. Luultavasti ko. kaimalla oli tästä kotiinsoittelun syystä kotinumero salainen ja siksi mieheni oli ainoa, joka sillä nimellä löytyi.
      Taisin unohtaa mainita, että tämä oli 90-luvun puolella, kun ihmisillä olivat lankapuhelimet vielä yleisiä. Eli meidän lankapuhelimeemme soitettiin.

      Lainaa

    47. Suomalainen 1.10.2015 10:25
      Tulos: -15 (17 ääntä)
      Miksi tuolle ylipäänsä lähetellään koodeja?

      Lainaa

    48. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Mun numero opiskeluaikana oli yhdellä eri kuin läheisen terveyskeskuksen. En tiedä paljonko päivisin puhelin pirisi, mutta alvariinsa iltapäivällä, kun yritin nukkua päikkäreitä. Käsittämätöntä, miten monta mummua just tällä tavalla väärin näppäili numeron. Ja tietenkään puolet ei uskonut, kun sanoin unenpöppörössä että väärä numero. Jollekin vänkäävälle ajantilaajalle sanoin, että tulkaa vaan heti aamulla.

      Lainaa

    49. Tulos: +18 (18 ääntä)
      hattufolio: Antabusta vaan kaikille sossuissa käyville, kaikkihan ne juoppoja onkin… ja btw, ei sossuilla ole virkaa määrätä mitään reseptejä. Ei ole tainnut Thomas niillä luukuilla käydä.
      hattufolio: Antabusta vaan kaikille sossuissa käyville, kaikkihan ne juoppoja onkin… ja btw, ei sossuilla ole virkaa määrätä mitään reseptejä. Ei ole tainnut Thomas niillä luukuilla käydä.
      Sosiaalitoimisto voi myöntää reseptilääkkeille maksusitoumuksen ja tarvitsevat tietoja esim. reseptin voimassaolosta :)

      Lainaa

    50. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Mulle soitti kerran joku huonolla suomella keskellä yötä ja valitti että auto on hänen parkkiruudussaan, vaati mua siirtään. No minähän ikkunasta katsoin ja tinkasin että ei varmaan ole ja etten näe ketään parkkipaikalla edes. Selvisi että tää puhelu tuli toiselta puolen suomea! Oli rekkarin perusteella katronu puhelinnumeron ja laitto vielä kuvankin ko. Autosta. No oliha se just samanlainen ja vieläpä samanvärinenki auto ku mulla mut rekkarin kaks vikaa numeroa oli väärinpäin :D

      Lainaa

    51. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Muutama vuosi sitten kun olin vaihtamassa asuntoa, minulle soitti työpäivän aikana yllättäen nuori ja hyvin vihainen mies. Puhelu alkoi ihan kohteliaasti kun hän esitteli ittensä, mutta sävy muuttui nopeasti kun hän rupesi kertomaan kuinka siellä asunnossa jota hän ja hänen avovaimonsa olivat yrittäneet käydä kattomassa, ei ollutkaan ketään kotona! Olin itse ensin aika huuli pyöreänä eikä tilanteen selvittämistä auttanut se että herra toisessa päässä suuttui sitä enemmän, mitä enemmän itse olin pihalla. Suoraa huutoa kuului langan päästä parisen minuuttia, kunnes lopulta tajusin että mies luuli soittavansa jollekin asunnonvälittäjälle. Nuoripari oli ilmeisesti käynyt edellisen illan aikana väärän oven takana asunnonkatsomisreissulla, ja sen jälkeen saaneet välittäjältä oikean asunnon nyk. vuokralaisen, eli minun nron asian selvittämiseksi. Noh, kun vihdoin sain jätkän tajuamaan tilanteen, pystyin melkein kuulemaan puhelinlankoja pitkin sen punastumisen määrän.:D Kyllä sitä hävetti. Eikä asiaa auttanut se että tyyppi tuli seuraavana iltana naisensa kanssa sitten oikealle ovelle ja päästiin sanomaan oikein kättäpäivää. Kiemurrellen pyyteli anteeksi mulle huutamista mutta kuittasin asian ihan huumorilla. Taisivat saada muuten asunnon mun jälkeen, ihan kiva pari olivat, noin niin kuin muuten. :)

      Lainaa

    52. Tulos: -1 (31 ääntä)
      Kouluaikana soiteltiin johonkin random numeroon porukalla illan aikana jokusen kerran: "Moi, onks Anna kotona?" Ja vastaus oli alkuun et "Ei tääl asu ketään Annaa." Ja myöhemmin: "Uskokaa nyt jo prkl ettei täällä ole ketään Annaa!" Jossain vaiheessa sitten illan viimeinen puhelu: "No Anna täs moi, onks kukaan kyselly mua?"

      Lainaa

    53. rottanpää 8.10.2015 23:20
      Tulos: -2 (22 ääntä)
      Nää kommentit nosti yhden mielensyövereihin unohtuneen muiston: Pentuna (olisikohan ollut 2. luokalla) mulla on ja mun siskolla oli tapana "leikkisoitella" random-numeroihin. Näppäiltiin siis ihan sattumanvaraisesti numeroita ja leikittiin spittavamme jonnekin. Yhtenä kertana soitettiin vahingossa Ikaalisten kylpylään. Sisko oli puhelimessa, säikähti niin pirusti ja löi luurin korvaan kun puhelimeen vastasikin joku: "Ikaalisten Kylpylä miten voin auttaa?" Sen koommin ei sitä leikkii sit enää leikitykään.

      Lainaa

    54. Säälittävää 19.3.2016 20:16
      Tulos: -6 (12 ääntä)
      hattufolio: Antabusta vaan kaikille sossuissa käyville, kaikkihan ne juoppoja onkin… ja btw, ei sossuilla ole virkaa määrätä mitään reseptejä. Ei ole tainnut Thomas niillä luukuilla käydä.
      Sanonko minkä päälle isäs ois pitäny pistää huppu sua tehdessä...

      Lainaa

    55. Tulos: +11 (11 ääntä)
      käpälä: Mulle soitteli joku mies kysellen henkilöä nimeltä Harri S. Kerroin kohteliaasti, ettei tässä numerossa ole yhtään Harria ja mies löi luurin korvaan. Seuraavana päivänä suunnilleen samaan aikaan sama mies soitti kysyen Harria. Ei ollut ketään Harria paikalla ja taas luuri korvaan. Tätä jatkui jokaisena arkipäivänä 4kk ajan. Sitten meni hermot loputtomaan soittellun ja varsinkin siihen, ettei puhelua voinut lopettaa kohteliaasti, joten etsin tämän Harrin puhelinnumeron numerotiedustelun kautta. Numero oli muuten sama, mutta kaksi viimeistä numeroa olivat minulla 20 ja Harrilla 02. Lähetin tämän oikean numeron soittelijalle siinä toivossa, että saisin olla rauhassa. Pari minuuttia myöhemmin sama tyyppi soitti taas, sanoi kiitos ja löi luurin korvaan
      5 päivää viikossa 4 kuukauden ajan. Miten kukaan muka jaksaa?

      Lainaa

    56. Tulos: +11 (25 ääntä)
      rottanpää: Nää kommentit nosti yhden mielensyövereihin unohtuneen muiston: Pentuna (olisikohan ollut 2. luokalla) mulla on ja mun siskolla oli tapana “leikkisoitella” random-numeroihin. Näppäiltiin siis ihan sattumanvaraisesti numeroita ja leikittiin spittavamme jonnekin. Yhtenä kertana soitettiin vahingossa Ikaalisten kylpylään. Sisko oli puhelimessa, säikähti niin pirusti ja löi luurin korvaan kun puhelimeen vastasikin joku: “Ikaalisten Kylpylä miten voin auttaa?” Sen koommin ei sitä leikkii sit enää leikitykään.
      Isäni kertoi minulle löytäneensä lapsena puhelinluettelosta nimen Isomursu. Kun hän sitten soitti sinne ja sieltä vastattiin "Isomursu", hän kysyi "Onko pikkumursut kotona?"

      Lainaa

    57. Tulos: +1 (1 ääni)
      Mitähän muuten tapahtuisi, jos puhelimesta laittaisi vastavuoroisesti soitonsiirron takaisin Lohjan sossuun? Siis ikuinen silmukka? Haluan tietää?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lohja, sosiaalitoimisto, päivystys, puhelin, soitonsiirto, terveyskeskus, vanhukset, mummot, valelääkäri, puhelu