Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 122

Meneeköhän tämäkään ihan sääntöjen mukaan?
Kirpputorin löytöjä, osa 122

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Pinkkihinkki 8.9.2015 1:04
      Tulos: +750 (762 ääntä)
      Miten kukaan saa ostettua täältä ryhmästä yhtään mitään? Luulisin, että näitä sääntöjä on niin paljon, että homma kaatuu johonkin niistä ennemmin tai myöhemmin. Tiedä häntä.

      Lainaa

    2. Pallokala 8.9.2015 1:09
      Tulos: +395 (431 ääntä)
      Tuolin siis saa ilmaiseksi, katsominen maksaa mut jos ottaa niin saa rahat takaisin?

      Lainaa

    3. töttöröö 8.9.2015 1:12
      Tulos: +182 (188 ääntä)
      Pinkkihinkki: Miten kukaan saa ostettua täältä ryhmästä yhtään mitään? Luulisin, että näitä sääntöjä on niin paljon, että homma kaatuu johonkin niistä ennemmin tai myöhemmin. Tiedä häntä.
      Kyllä sieltä saa ostettua, ne on lähinnä ne satunnaiset yksilöt, jotka onnistuu sotkemaan koko homman joko pahottamalla mielensä, suuttumalla kun joku ehtii huutaa ennen heitä "av, yv, jono", tai muuten vaan häiriköimällä. Välillä tuntuu, että jotkut ihmiset ovat noissa ryhmissä vaan hakemassa pientä tappelua :D

      Lainaa

    4. Tulos: +157 (167 ääntä)
      No onpas nyt taas ärsyttävää perus kirppariryhmien pikkumaisuutta

      Lainaa

    5. Tulos: +252 (260 ääntä)
      Eikö myyjä osaa itse päättää kelle myy?

      Lainaa

    6. Kylmä Pieru 8.9.2015 1:24
      Tulos: +47 (55 ääntä)
      Ah.. aina yhtä vaikeaa facessa kaupankäynti.

      Lainaa

    7. Perusjätkä 8.9.2015 1:32
      Tulos: +82 (88 ääntä)
      Nää kirpputori ryhmät ja niiden säännöt kyl aiheuttaa aina jotai tällästä :D No eipä tuo haittaa. Saapahan nauraa :D

      Lainaa

    8. Tulos: +261 (271 ääntä)
      Voi ei katseeni osui tuoli kuvaan, tuolia en halua. Mihin voi lähettää 10€?

      Lainaa

    9. mortal1ty 8.9.2015 2:24
      Tulos: +125 (141 ääntä)
      Perusjätkä: Nää kirpputori ryhmät ja niiden säännöt kyl aiheuttaa aina jotai tällästä No eipä tuo haittaa. Saapahan nauraa
      ajattelin kerran että perustan oman ryhmän ja panen säännöiksi: 1. a) Ylläpito on diktaattori ja siten aina oikeassa. b) Jos Fobba tulee tänne, hän on enemmän oikeassa kuin Ylläpito. 2. Jos et tiedä onko joku OK, älä tee sitä. 3. Ylläpito saa tapella, muut ei. 4. Jos 3. ottaa pannuun, muista 1. 5. Jos 4. ei miellytä, mene muualle.

      Lainaa

    10. mortal1ty 8.9.2015 2:31
      Tulos: +13 (63 ääntä)
      hh: Voi ei katseeni osui tuoli kuvaan, tuolia en halua. Mihin voi lähettää 10€?
      mulle voi lähettää jos on liikaa rahaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +103 (105 ääntä)
      Vaikeeksi menee kirpputori toiminta. Eikö perimäinen tarkoitus kuitenkin ole vaan saada kama myydyksi ja nopeasti?

      Lainaa

    12. Tulos: +85 (103 ääntä)
      Nää kirppis postaukset kertoo kaiken Suomalaisesta mentaliteetista. Ja sit ihmetellään byrokratian määrää.

      Lainaa

    13. S. aivartelija 8.9.2015 6:31
      Tulos: +112 (134 ääntä)
      Pallokala: Tuolin siis saa ilmaiseksi, katsominen maksaa mut jos ottaa niin saa rahat takaisin?
      Rautalangasta: Kukaan ei laita turhaan yv ja av viestejä, koska nämä ovat merkki katsomisesta. Se saa ilmaiseksi, joka laittaa viestin ja ottaa tuolin. Mikko on fiksu.

      Lainaa

    14. Tulos: -4 (14 ääntä)
      Mitä nyt taas?

      Lainaa

    15. Tulos: +21 (37 ääntä)
      Kylmä Pieru: Ah.. aina yhtä vaikeaa facessa kaupankäynti.
      Sitähän minäkin aluksi oletin, enkä halunnut millään lähteä noihin kirppariryhmiin. Nyt parikymmentä esinettä sitä kautta myyneenä ja muutaman ostaneena en voi kun todeta että todella kätevä tapa saada tarpeettomasta tavarasta hieman rahaa takaisin, eikä ole tullut vastaan kuin erittäin miellyttäviä ja asiallisia ihmisiä. Huonoa mainosta tällaiset julkaisut.

      Lainaa

    16. Tulos: +112 (116 ääntä)
      S. aivartelija: Rautalangasta: Kukaan ei laita turhaan yv ja av viestejä, koska nämä ovat merkki katsomisesta. Se saa ilmaiseksi, joka laittaa viestin ja ottaa tuolin. Mikko on fiksu.
      Niin siis kyllähän se meinas varmaan että ei tuu kukaan katteleen tuolia sen kämpälle ja sit sano emmä haluakkaan. Vituttaa varmasti jos jengi ravaa kotona kattomas ilmasta tuolia eikä haluakkaan sitä.

      Lainaa

    17. Tulos: +57 (65 ääntä)
      Voi hitto suomalaisia näiden sääntöjen kanssa. Johanna on siis tosiaan ihan pulassa nyt, kun säännöissä ei ole kerrottu tarpeeksi tarkasti mitä tossa tilanteessa tehdään? Opettelisivat ihmiset jo pikkusen ajattelemaan ihan itse omilla aivoillaan, herranjestas sentään. Voiko olla noin avutonta porukkaa.. Mä kyllä ottaisin heti tuon Mikon tuolin, mahottoman mukavan näkönen istua.

      Lainaa

    18. Tulos: +50 (50 ääntä)
      kylläh: Eikö myyjä osaa itse päättää kelle myy?
      Varmasti osaa mutta ei välttämättä saa. Seurasin jotain myyntipalstaa kerran. Siellä eka kommentoija sanoi av ja myyjä sopi kaupat hänen kanssaan. Ylläpito ilmestyi paikalle huutamaan että kaupat ovat sääntöjen vastaiset. Aina kun kirjottaa AV, tulee lisätä jokin lisätieto. AV kysyn vaimolta tai AV varmistan värikoodin tms. Pelkkä AV ei riitä varaukseksi. Myyjä naureskeli että okok mutta kaupat on jo sovittu. Tähän ylläpito totesi että itseasiassa ei ole, jos hän sattuu haluamaan tuotteen, hän voi sen varata ja myyjä on velvollinen sen hänelle myymään. Kysyin tuolloin, että eikö myyjällä ole oikeutta myydä sille joka ostaa, ei sille jonka tarvitsee kysyä vaimolta tms. Ei kuulemma ole oikeutta. Säännöt on säännöt ja plaapatilaa. Sen jälkeen ylläpitäjä vielä yllytti muita jäseniä huutamaan tuote itselleen, jotta saisi potkaistua myyjän sääntöjenvastaisten kauppojen vuoksi pihalle ryhmästä. No se ei olisi kyllä ollut varmaankaan menetys kuin tuolle ylläpitäjänatsille.

      Lainaa

    19. Tulos: +27 (27 ääntä)
      En oo koskaan uskaltanut mitään ostaa tai myydä fb:n kirppareilla kun nuo säännöt on niin älyttömiä. Monesti on myös sääntöjä että yv:llä ei saa sopia kauppoja. Hitto on kai se jokasen oma asia mitä keskenään sopii! Eihän nyt mikään kirpparin ylläpito voi määrätä sulle kenelle saat myydä tuotteen ja kenelle et?? Mieluummin käyn kauppaa tori.fi:ssä eikä tuu kukkaan sanomaan miten pitäis toimia...

      Lainaa

    20. Tulos: +42 (48 ääntä)
      Suurin ongelma näissä kirpputoriryhmissä on kotiäidit joilla on ihan liikaa aikaa eikä mitään käsitystä siitä että muilla ei välttämättä ole. Sitten kun 2€ tai 20€ nippelistä ei saada yksinkertaista "ostan sen"->yksityisviestillä tiedot ja molemmille sopiva hakuaika->nopea kauppa -tyylistä settiä vaan kuvitellaan että jotakin kiinnostaa jotkut "alustavat varaukset" ja jonotukset.... Hajoo pää.

      Lainaa

    21. Tulos: +40 (42 ääntä)
      mortal1ty: mulle voi lähettää jos on liikaa rahaa.
      Varaan!

      Lainaa

    22. Tulos: -7 (27 ääntä)
      Katsomismaksu, nerokasta! Taidan soveltaa tuota mm. autokauppoihin, jää ne turhat (ja persaukiset) renkaanpotkijat pois.

      Lainaa

    23. Tulos: +229 (247 ääntä)
      Gallup! Myisitkö lipaston Maijalle ("Meille") vai Johannalle ("Varaan")? Peukku ylös = Maijalle Peukku alas = Johannalle

      Lainaa

    24. Tulos: +14 (26 ääntä)
      miks tuo ylempi on käyny vartavasten ettimässä "samanlaisen" lipaston ikean sivulta, eikä oo kuvannu omaa lipastoaan. onkohan ihan kuvan mukainen, ettei ois mummon vintiltä käyty joku lipasto ja ei oo kuvaa kehdattu siitä laittaa .

      Lainaa

    25. Tulos: +20 (24 ääntä)
      THRST: Varaan!
      jono!

      Lainaa

    26. Tulos: +9 (11 ääntä)
      töttöröö: Kyllä sieltä saa ostettua, ne on lähinnä ne satunnaiset yksilöt, jotka onnistuu sotkemaan koko homman joko pahottamalla mielensä, suuttumalla kun joku ehtii huutaa ennen heitä “av, yv, jono”, tai muuten vaan häiriköimällä. Välillä tuntuu, että jotkut ihmiset ovat noissa ryhmissä vaan hakemassa pientä tappelua
      Ja juuri tämän takia en edes yritä ostaa tai myydä näissä mitään

      Lainaa

    27. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Nimi: miks tuo ylempi on käyny vartavasten ettimässä “samanlaisen” lipaston ikean sivulta, eikä oo kuvannu omaa lipastoaan. onkohan ihan kuvan mukainen, ettei ois mummon vintiltä käyty joku lipasto ja ei oo kuvaa kehdattu siitä laittaa .
      Joissakin kirppariryhmissä on sääntökin, että kuva täytyy olla omasta tavarasta juurikin tuosta syystä, että mahdollinen ostaja tietää, missä kunnossa tavara oikeasti on.

      Lainaa

    28. Tulos: -13 (23 ääntä)
      Ikea-roinaa, en ottaisi vaikka maksettaisiin.

      Lainaa

    29. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Aaa: Niin siis kyllähän se meinas varmaan että ei tuu kukaan katteleen tuolia sen kämpälle ja sit sano emmä haluakkaan. Vituttaa varmasti jos jengi ravaa kotona kattomas ilmasta tuolia eikä haluakkaan sitä.
      Sitä vitutuksen määrää jota moinen tuolin katsominen aiheuttaa ei voi sanoin kuvailla.

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (11 ääntä)
      peeduuu: Varmasti osaa mutta ei välttämättä saa. Seurasin jotain myyntipalstaa kerran. Siellä eka kommentoija sanoi av ja myyjä sopi kaupat hänen kanssaan. Ylläpito ilmestyi paikalle huutamaan että kaupat ovat sääntöjen vastaiset. Aina kun kirjottaa AV, tulee lisätä jokin lisätieto. AV kysyn vaimolta tai AV varmistan värikoodin tms. Pelkkä AV ei riitä varaukseksi. Myyjä naureskeli että okok mutta kaupat on jo sovittu. Tähän ylläpito totesi että itseasiassa ei ole, jos hän sattuu haluamaan tuotteen, hän voi sen varata ja myyjä on velvollinen sen hänelle myymään. Kysyin tuolloin, että eikö myyjällä ole oikeutta myydä sille joka ostaa, ei sille jonka tarvitsee kysyä vaimolta tms. Ei kuulemma ole oikeutta. Säännöt on säännöt ja plaapatilaa. Sen jälkeen ylläpitäjä vielä yllytti muita jäseniä huutamaan tuote itselleen, jotta saisi potkaistua myyjän sääntöjenvastaisten kauppojen vuoksi pihalle ryhmästä. No se ei olisi kyllä ollut varmaankaan menetys kuin tuolle ylläpitäjänatsille.
      Myyjä saa myydä kenelle tahtoo, mutta ylläpitäjä saa poistaa ryhmästä kenet tahtoo.

      Lainaa

    31. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Pallokala: Tuolin siis saa ilmaiseksi, katsominen maksaa mut jos ottaa niin saa rahat takaisin?
      Ei, ymmärsit nyt väärin. Varmaan tahallasi. Ideana on se, että tuoli ei maksa mitään, mutta turha katsominen maksaa kympin.

      Lainaa

    32. Stydi jyrsijä 14.6.2022 15:35
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Kilokalori: Ei, ymmärsit nyt väärin. Varmaan tahallasi. Ideana on se, että tuoli ei maksa mitään, mutta turha katsominen maksaa kympin.
      Sama asia eri tavoin selitettynä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, Ikea, lipasto, varata, varaus, säännöt, tuoli, maksu, jono