Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yritin vain auttaa

Ystävien välinen keskustelu saa yllättävän käänteen.
Yritin vain auttaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +963 (973 ääntä)
      Varsin hämärää tekstiä Mikalta.

      Lainaa

    2. Pinkkihinkki 4.8.2015 1:40
      Tulos: +233 (273 ääntä)
      Johan nämä osasivat riidan saada aikaiseksi!

      Lainaa

    3. Tulos: +628 (640 ääntä)
      Camp Nanowrimo on muuten sitten haaste, jossa kuukauden aikana sitoudutaan kirjoittamaan x-määrä sanoja. National novel writing month on sitten marraskuussa, jossa haastesanamäärä on 50 000. Ihan tämmöisenä tietona niille jotka eivät Googlea jaksa käyttää. Onnea muuten kolmekymppisestä!

      Lainaa

    4. Tulos: +437 (439 ääntä)
      Henna: Varsin hämärää tekstiä Mikalta.
      Ja dramaattista. Voin jo vikan kommentin jälkeen kuvitella Mikan kääntävän selkänsä Sonjalle ja kävelevän sateiseen yöhön.

      Lainaa

    5. Tulos: +166 (192 ääntä)
      Mika, mitä vittua?

      Lainaa

    6. Tulos: +309 (319 ääntä)
      Ei ole Mikalla kaikki koodarit toimistossa.

      Lainaa

    7. Tulos: +10 (50 ääntä)
      wat

      Lainaa

    8. Tulos: +201 (211 ääntä)
      Sen verran sekavaa että tuli mieleen suomen eduskunta.

      Lainaa

    9. vanhus(ko) 4.8.2015 3:50
      Tulos: +147 (161 ääntä)
      Lopettakaa kirjoittelu! En halua ikinä enää lukea.

      Lainaa

    10. Tulos: +15 (49 ääntä)
      Jaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +181 (183 ääntä)
      Miten tää keskustelu sai tällaisen suunnan? Mika ne lääkkeet.

      Lainaa

    12. mortal1ty 4.8.2015 6:40
      Tulos: +230 (232 ääntä)
      TheAmokz: Ei ole Mikalla kaikki koodarit toimistossa.
      ei ulotu WLANin signaali vintille asti

      Lainaa

    13. Tulos: +52 (60 ääntä)
      Mika,mikä ihme sua riepoo?!?!?!?!?!?!?!

      Lainaa

    14. Just wondering 4.8.2015 9:40
      Tulos: -21 (99 ääntä)
      "Kun tiedosto ei kadonnu vaan viimesin tallennus." "Ja jos väännän vielä rautalangasta tallennus ei hävinnyt vaan Word oli jättänyt tallentamatta". Toi kuulostaa vähän ristiriitaselta, mutta ehkäpä en vaan itse tajunnut. Ja mietinpä, että olikohan Sonja itse painanut "Tallenna"? Jos oletti, että Word tallentaa automaattisesti, eikä siksi älynnyt/muistanut tallentaa itse. P.S. Mitähän Mika tarkoitti tuolla "Varsin mielenkiintoisia teletietoja"?

      Lainaa

    15. täähän on ku 4.8.2015 10:51
      Tulos: -57 (71 ääntä)
      Tässä taas nähään savolaisten syntymätyhmyys.

      Lainaa

    16. Tulos: +95 (97 ääntä)
      Just wondering: “Kun tiedosto ei kadonnu vaan viimesin tallennus.” “Ja jos väännän vielä rautalangasta tallennus ei hävinnyt vaan Word oli jättänyt tallentamatta”. Toi kuulostaa vähän ristiriitaselta, mutta ehkäpä en vaan itse tajunnut. Ja mietinpä, että olikohan Sonja itse painanut “Tallenna”? Jos oletti, että Word tallentaa automaattisesti, eikä siksi älynnyt/muistanut tallentaa itse.
      Itelle Wordia paljon käyttävänä on käynyt pari kertaa niin, että Word ei ole tallentanut tekstiä huolimatta siitä, että olen painanut sitä Tallenna -nappulaa sieltä yläkulmasta. Veikkaan, että tässä on joku samanlainen bugi tapahtunut. Taikka sitten jos on kirjoittanut läppärin akun varassa on voinut osa tekstiä kadota akun loppuessa kun ei ole ehtinyt tallentaa ennen sammumista?

      Lainaa

    17. Tulos: -12 (66 ääntä)
      Onhan se ärsyttävää kun uusavuttomat sukulaiset jättävät tärkeitä dokumenttejaan varmuuskopioimatta, ja sitten siskontytön pitäisi jotenkin pelastaa teksti jota kerta kaikkiaan ei enää ole olemassa. Mutta ei siitä sentään psykoosiin pitäisi joutua...

      Lainaa

    18. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Just wondering: “Kun tiedosto ei kadonnu vaan viimesin tallennus.” “Ja jos väännän vielä rautalangasta tallennus ei hävinnyt vaan Word oli jättänyt tallentamatta”. Toi kuulostaa vähän ristiriitaselta, mutta ehkäpä en vaan itse tajunnut. Ja mietinpä, että olikohan Sonja itse painanut “Tallenna”? Jos oletti, että Word tallentaa automaattisesti, eikä siksi älynnyt/muistanut tallentaa itse. P.S. Mitähän Mika tarkoitti tuolla “Varsin mielenkiintoisia teletietoja”?
      Oli kyseessä sitten akun loppuminen tai tallennuksen epäonnistuminen, jälkimmäinen lause tarkoittaa sitä, että hän oli aikaisemmin jo tallentanut jonkin osan tekstiä tiedostoksi ja jatkanut sitä nyt myöhemmin. Sulkemisen jälkeen kaikki kirjoitettu teksti oli jäänyt tallentamatta syystä tai toisesta. Eli tallennus ei hävinnyt mutta tallennusta ei tehty :D

      Lainaa

    19. yli opisto hörho 4.8.2015 18:23
      Tulos: 0 (16 ääntä)
      Drama Queen....

      Lainaa

    20. Tulos: +15 (37 ääntä)
      Eiköhän tuossa Mika yrittänyt vain turhautuneena pelotella tietotekniikasta mitään tietämätöntä ihmistä? Onko kyseessä ex, vai joku ihastus, niin ei ole oikein tuollainen toiminta. Ehkä Mikalla onkin tiedossa salasana, jonka avulla pääsee Sonjan sähköpostiin kirjautumaan, ja turhautui kun ei saanut kirjoitelmaa luettavakseen?

      Lainaa

    21. Tulos: +49 (49 ääntä)
      Kyllä olen sitä mieltä, että Sonjan koneella on varmasti kaiken maailman keyloggereita. Päätellen uhkauksista kaataa puhelinverkko ja mitättömistä teletietojen 'tietämisistä'. Skriptkiddie pahimmasta päästä. Älä Sonja laita mitään kirjoitelmiasi ainakaan siitä koneesta jos on käynyt tämä kyseinen heebo 'hienosäätämässä' sitä.

      Lainaa

    22. craic daddy 4.8.2015 23:09
      Tulos: +17 (27 ääntä)
      sattui silmiin tämä "omaaluokkaansa"

      Lainaa

    23. craic daddy 4.8.2015 23:12
      Tulos: +6 (28 ääntä)
      craic daddy: sattui silmiin tämä “omaaluokkaansa”
      varsinkin ilmeiseltä KIRJOITTAJAtytöltä ://

      Lainaa

    24. Kirjoittaja itsekin 4.8.2015 23:29
      Tulos: +51 (57 ääntä)
      craic daddy: varsinkin ilmeiseltä KIRJOITTAJAtytöltä ://
      Virheitä sattuu jokaiselle. Myös KIRJOITTAJATYTÖILLE

      Lainaa

    25. Satunnainen randomi 5.8.2015 4:44
      Tulos: +37 (37 ääntä)
      Corra: Itelle Wordia paljon käyttävänä on käynyt pari kertaa niin, että Word ei ole tallentanut tekstiä huolimatta siitä, että olen painanut sitä Tallenna -nappulaa sieltä yläkulmasta. Veikkaan, että tässä on joku samanlainen bugi tapahtunut. Taikka sitten jos on kirjoittanut läppärin akun varassa on voinut osa tekstiä kadota akun loppuessa kun ei ole ehtinyt tallentaa ennen sammumista?
      Tai on tallettanut tikulle ja kiskonut tikun heti irti tms... on tullut muutama kerta vastaan, että tallennuskäskystä menee useampi sekunti ennen kuin tikulla alkaa tapahtua mitään. Se on jännä tämä viivästetty tallennus.

      Lainaa

    26. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Craker: Kyllä olen sitä mieltä, että Sonjan koneella on varmasti kaiken maailman keyloggereita. Päätellen uhkauksista kaataa puhelinverkko ja mitättömistä teletietojen ‘tietämisistä’. Skriptkiddie pahimmasta päästä. Älä Sonja laita mitään kirjoitelmiasi ainakaan siitä koneesta jos on käynyt tämä kyseinen heebo ‘hienosäätämässä’ sitä.
      Minä en usko. Sonja vaan tuntuu sen verran tietämättömältä, että Mika päätti vähän pelotella turhilla väitteilään. En oikein muutenkaan usko, että henkilö joka pystyisi "kaatamaan puhelinverkon" rentoilisi asiasta missään. Yleensä nuo "kaadan koko netin" henkilöt ymmärtää vain sen, että kun ne irrottaa sähkötöpselin irti nettilaitteestaan se niiden netti "kaatuu".

      Lainaa

    27. Tulos: +52 (52 ääntä)
      Satunnainen randomi: Tai on tallettanut tikulle ja kiskonut tikun heti irti tms… on tullut muutama kerta vastaan, että tallennuskäskystä menee useampi sekunti ennen kuin tikulla alkaa tapahtua mitään. Se on jännä tämä viivästetty tallennus.
      Opiskellessa tuli vastaan koulukavereita joilla oli jatkuvasti ongelmaa sen kanssa, ettei tiedostot tallentuneet. Syy oli varsin usein juuri tuossa, että kiireessä painettiin levykkeenkuvaa ja samalla repäistiin tikku irti. Parhaimmilla kerkesi se tikkua repivä käsi liikkumaan nopeammin kuin hiirtä ohjaava. Toinen hyvin hämmentävä syy oli se, että painettiin vain sitä pikatallennusnappia. Katsomatta yhtään millä nimellä ja minne tiedosto tallentui. Eli kyllähän ne tallentuneet oli kun niitä sitten etsiskeltiin, ne vaan olivat tallentajalta kadoksissa :D

      Lainaa

    28. Tulos: +24 (30 ääntä)
      "En mä mitään pilveä osaa käyttää". Ainut joka kiinnitti huomion.

      Lainaa

    29. Tulos: +30 (32 ääntä)
      En ole niin tyhmä, että uskoisin tuohon tarinaan verkon kaatamisesta. Tää Mika uskoo ite, että se pystyy kaatamaan sen ja näistä kyvyistä on kuultu ennenkin, kun tyyppi on ottanut useamman kuin yhden kaljan. :D Mun pilven käytön osaaminen on lähinnä kehtaamisesta kiinni tai silleen miten sen nyt selittäs. :D Oon tottunut käyttämään muuta, en pilveä. Ja mitä kirjoitusvirheeseen tulee niin kyse on fabosta, jossa en kato mitä kirjotan tai mieti sitä sen enempää (ei sillä, etteikö mun stooreissa ois kirjoitusvirheitä miljoonaa ennen editointia).

      Lainaa

    30. Tulos: +9 (11 ääntä)
      En enää ite uskalla luottaa Google Docsiin/Driveen millä nyt kukaan sitä haluaa kutsua. Yli 12k sanaa katosi tuhkatuuleen, vaikka ne oli ihan varmasti tallentuneet. Ja ne sanat kirjoitettu siis ihan eri päivinä, että aikaväliä oli suht paljon. Se vitutuksen määrä kun avasin tiedoston jonka sanamäärä oli just rikkomassa sen 60k ja 12k sanaa oli hävinny... Huoh. :^)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: varmuuskopio, pilvi, pilvipalvelu, sähköposti, Word, tietokone, tallentaa, tallennus, tekninen tuki