Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaus ei ole rahasta kiinni

Vai onko sittenkin?
Rakkaus ei ole rahasta kiinni

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 98 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1034 (1056 ääntä)
      Mistä noita sohvia saa!? Ihan huikea idea! Hirveän hyvät ennusteet tuolle suhteelle, kun pitää netissä puida, mikä tavara on kenenkin ostama

      Lainaa

    2. Yllättäen 20.8.2015 0:43
      Tulos: +1012 (1042 ääntä)
      Mutta ajatelkaapas sitä, jos nainen tienaa vähemmän kuin mies. Itse en ainakaan kestäisi tilannetta, vaan valitsisin mieluummin miljardöörin.

      Lainaa

    3. Jumalan peili 20.8.2015 0:44
      Tulos: +741 (757 ääntä)
      Mitäpä jos Krista ja Juuso hankkisitte seuraavaksi terapeutin.

      Lainaa

    4. Tulos: +796 (838 ääntä)
      Kyllä se on varallisuudesta kiinni, varsinkin jos on sisältä yhtä köyhä kuin Taru.

      Lainaa

    5. Tulos: +252 (260 ääntä)
      Vaikuttaa hyvin terveeltä, tasapainoiselta parisuhteelta tuo ensimmäinen...

      Lainaa

    6. Tulos: +388 (488 ääntä)
      Juuson mielestä siis uuden suhteen alettua kaikki vanhat huonekalut ja muu omaisuus on heitettävä roskalavalle? Eihän ne tietenkään kelpaa, koska molempien täytyy ostaa tavaroita saman verran suhteen aikana.

      Lainaa

    7. Tulos: +652 (710 ääntä)
      On se hyvä kun taru yleistää oman tyhmyytensä kaikkiin ihmisiin! Jos tapaan ihmisen ja hänessä on kaikki mitä tarvin rakkastuakseni (huolehtivainen, rauhallinen, hauska, taiteellinen, erityinen ihminen) mua ei kiinnosta vittuakaan onko hän työtön, luottotiedoton, köyhä vai tienaanko enemmän jne. Elättää en kuitenkaan ketään ala enkä odota että joku tekis niin mulle että en esimerkiks alkais maksaa mun luottotiedottoman miehen velkoja. Jos rakastuisin miljonääriin, en kokis että rahat ois millään tavalla mun. Vittu mitä ahneita ämmiä jotkut naiset on.

      Lainaa

    8. Ei sillä etteikö raha helpottaisi elämää.. 20.8.2015 1:04
      Tulos: +675 (677 ääntä)
      ..Mutta aika rankkaa olisi olla Tarun kanssa suhteessa, kun tietäisi että jos duuni menisi alta, muija alkaisi vakavasti harkitsemaan eroa. Ei paineita eikä oman arvontunnon menetystä kun Taru-vaimo kahden mukulan kanssa lähtisi kävelemään kun tehtaalla työt loppuisi. Kestävää tulevaisuutta siis! :D

      Lainaa

    9. Tulos: +187 (207 ääntä)
      Raha-asioita ei pitäisi edes joutua ajattelemaan kumppania valitessa. Tämä sisältää sen, ettei kumppania valita sen takia että tällä on rahaa sekä sen, ettei kumppanilta tarvitse kysyä "oletkos ihan vitukseen velkaa pankeille?"

      Lainaa

    10. Tulos: +302 (314 ääntä)
      Minä kun ottaisin niin mielelläni työttömän miehen, joka sitten vapaa-ajallaan voisi hoitaa lapsia ja siivota kämpän ja laittaa ruokaa, ja minä vain kävisin töissä.

      Lainaa

    11. Tulos: +301 (309 ääntä)
      Mutta miettipä Taru, jos saisit olla silmääsi miellyttävän, mukavan, ja kohteliaan varattoman miehen kanssa tai sitten sellaisen, jostai et pidä, on töykeä ja tunneköyhä, mutta rikas. Kumman ottaisit?

      Lainaa

    12. Tulos: +56 (94 ääntä)
      tinderissähän jollain äijällä oli kuva saldostaan, himpun alle miljoona näky tilil olevan.

      Lainaa

    13. Tulos: +236 (236 ääntä)
      Mitä jos on miljonääri, joka jättää huomiotta, pahoinpitelee puolisoaan jatkuvasti ja on alkoholisti? No Taru vaikuttaisi ottavan sellaisenkin mieluummin kuin köyhän miehen.

      Lainaa

    14. Tulos: +71 (73 ääntä)
      Parisuhteen selvittely fb:ssä...

      Lainaa

    15. Tulos: +123 (125 ääntä)
      On se hyvä, että Taru kertoo miten asiat oikeasti muka menee. :)

      Lainaa

    16. Kylmä Pieru 20.8.2015 2:08
      Tulos: +118 (122 ääntä)
      Rakkauskin on näemmä maksulliseksi mennyt. Pitää elää siis yksin.

      Lainaa

    17. töttöröö 20.8.2015 2:09
      Tulos: +41 (55 ääntä)
      joo: tinderissähän jollain äijällä oli kuva saldostaan, himpun alle miljoona näky tilil olevan.
      Match?

      Lainaa

    18. hattufolio 20.8.2015 2:29
      Tulos: +63 (75 ääntä)
      Taru,olisitko vain hiljaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +197 (203 ääntä)
      Toi Tarun ihmettely jonkun mahdollisesta työttömyydestä hämmentää. Onko työttömyys oikeasti niin suuri paha täällä? Itsehän oon työtön Suomessa tuhat kertaa mielummin kun esim. kukaan Syyriassa.

      Lainaa

    20. Tulos: +80 (88 ääntä)
      Mistä sitä koskaan voi tietää onko elämä totta vai Tarua?

      Lainaa

    21. Tulos: +17 (115 ääntä)
      Jumalan peili: Mitäpä jos Krista ja Juuso hankkisitte seuraavaksi terapeutin.
      Kumpi?

      Lainaa

    22. Tulos: +108 (110 ääntä)
      Takerrun kyllä ihan samaan asiaan kuin eka kommentoija eli mistä tommosen vuodesohvan saa??

      Lainaa

    23. Mitä ihmettä 20.8.2015 4:04
      Tulos: +135 (141 ääntä)
      Taru ei selvästikään tajua, että jotkut ei pääse ulkomaille edes yksin koska rahanpuute joten millä ihmeellä se olettaa että se ulkomailla matkustelu olisi jotenkin must miehen kanssa? Tyhmä mikä tyhmä.

      Lainaa

    24. Tulos: +92 (112 ääntä)
      Taru... aika surullista mitata rakkautta rahassa. Rakkaus on sitä että huonosta rahatilanteesta huolimatta yrittää selvitä toisen kanssa. Siksihän suomalaisetkin pysyy suomessa vaikka eduskunta toilaileekin, koska rakastamme tätä maata.

      Lainaa

    25. Tulos: +137 (139 ääntä)
      Taru: Jos miehen valinnassa tämän tulotaso on tärkeimpiä asioita sinulle, niin sinut saattaa itselleen huolia ainoastaan sellainen joka - kuten sinäkin - pitää tärkeimpänä asiana sitä tulotasoaan, eikä esimerkiksi sinua. :)

      Lainaa

    26. Tulos: +143 (151 ääntä)
      Jumalan peili: Mitäpä jos Krista ja Juuso hankkisitte seuraavaksi terapeutin.
      Mutta kumpi sen sitte maksaa?

      Lainaa

    27. Tulos: +81 (91 ääntä)
      Mun mies tienaa kyllä enemmän kuin minä, luonnollisesti kun hän on töissä ja minä opiskelija. Mutta mulle olis se ja sama vaikka työttömäksi jäisi ja tulot romahtaisi. Jos tarvitsen jotain, vaikka farkut niin kyllä voin opintotuestani ihan itse laittaa 20e ja hakea Halpa-Hallin alelaarista, en oleta miehen ostavan mulle merkkivaatteita vaikka olisikin miljonääri :D Ulkomaille en edes halua, enkä todellakaan "valitse" miestä rahan perusteella vaan rakkauden. Taru on varsinainen älykääpiö.

      Lainaa

    28. Tulos: +62 (66 ääntä)
      "Otto, Henri ja Pauli tykkäävät tästä" :D

      Lainaa

    29. Käyttäjä 20.8.2015 8:33
      Tulos: +139 (139 ääntä)
      No huhhu, ei ole kyllä ikinä käynyt mielessäkään että joku voisi jättää kumppaninsa vain siksi, että tämä menettää työnsä... Mutta Tarulle näyttää olevan itsestään selvää, että tietysti kaikki jättäisivät! Aika surullista, ettei Tarulla näköjään ole aavistustakaan, mitä rakkaus on. Parisuhde ei ole yhtä kuin rakkaus.

      Lainaa

    30. Tulos: +96 (96 ääntä)
      Hmm, eli se slummista hankittu mies olisi myös ruma, törkeä sika JA kööydä, kun tämä rikas mies on komea ja mukava? Kyllä, selkeästi ainut kriteeri tuossa on se raha.

      Lainaa

    31. Tulos: +42 (46 ääntä)
      joo: tinderissähän jollain äijällä oli kuva saldostaan, himpun alle miljoona näky tilil olevan.
      Yh, miten moukka kundi. Ei todellakaan match!

      Lainaa

    32. Muumi (kopio) 20.8.2015 9:30
      Tulos: -96 (106 ääntä)
      Taru on ihan oikeassa. Jos mies jää työttömäksi tai on köyhä niin ei sitä kukaan nainen jaksa kovin kauaa katsoa. Ei se rakkaus kanna nyt ihan miten pitkälle vaan.

      Lainaa

    33. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Todellakin upea sohva! mulle myös! Mutta asiaan, Tarulle tiedoksi että sieltä slummista voi silti saada hyvän miehen (tai miksei naisenkin), joka ehkä tilaisuuden saadessaan voi yltää vaikka mihin. Tärkeintähän on saada hyvä kumppani, joka tukee ja rakastaa läpi elämän ja mulle tärkeää on että vaikka jäisikin työttömäksi niin silti yrittää, eikä jää pummiksi elämään kenenkään siivellä. Rikashan voi ihan yhtä hyvin olla täysi mulkku, joka käyttää ties mitä päihteitä ja voi olla joku hemmoteltu kakara, joka ei siedä pienintäkään kuprua elämässä... Tarulla on hyvin arvot kohdillaan.

      Lainaa

    34. Tulos: +68 (84 ääntä)
      Muumi (kopio): Taru on ihan oikeassa. Jos mies jää työttömäksi tai on köyhä niin ei sitä kukaan nainen jaksa kovin kauaa katsoa. Ei se rakkaus kanna nyt ihan miten pitkälle vaan.
      Entäs kun jäät ite työttömäksi? Sun rakas aviomies lähtee vaan lätkimään. Eikö rakkaus ole sitä, että tuetaan toista vaikeinakin hetkinä. Mitä luottotietojen menettämiseen tulee, itse en välttämättä tapailisi miestä kuka on luottotietonsa menettänyt, ei rahan puutteen takia vaan koska mies (tai poika) on todennäköisesti aika edesvastuuton. Tietysti nuoruudessa tekee virheitä, mutta jos luottotietojen menetys on tapahtunut lähiaikoina, se osoittaa vaan sen, että poika ei osaa tehdä harkittuja päätöksiä tai kantaa vastuutaan. Itse uskon siihen, että jokaisen täytyy olla omavarainen. Eli vaikka olen opiskelija ja avopuoliso käy töissä ja rahat ja tavarat nähdään yleisesti ottaen yhteisiksi (eli ei lasketa samalla tavalla kuin ensimmäisessä mokassa) mun tulee pärjätä omilla rahoillani enkä lähde pyytelemään avopuolisolta rahaa uusiin kenkiin.

      Lainaa

    35. Tulos: +49 (53 ääntä)
      Hei oikeesti nyt jengi, tuo sohva! Eikö kukaan tiedä mistä se on? :D

      Lainaa

    36. Tulos: +86 (86 ääntä)
      "Kyllä se vaan menee niin että naiset jotka väittää ettei raha merkkaa mitään, valehtelee pahasti." Koska kaikilla naisilla on yhtä typerät prioriteetit kuin Tarulla. "Jos ette koskaan pääse ulkomaille", huh huh.

      Lainaa

    37. Tulos: +61 (61 ääntä)
      Kyllä tuon ekan mokan parin kannattais vain erota... Enkä vieläkään tajua, miksi pitää riidellä facessa :/ Kyllä muakin mieheni ärsyttää ihan kybällä välillä mutta sanon sen päin naamaa enkä kauttarantain facessa valita sen tekemisistä (tai tekemättä jättämisistä). Tuohon Taruun...valitettavasti minäkin tiedän pariskunnan, keski-ikäisen, jossa nainen totesi, että "en halunnut miksikään hoitajaksi" siinä vaiheessa kun mies kuuli sairastavansa syöpää. Siihen jäi mies yksin, kun rouva pakkasi tavaransa ja lähti.

      Lainaa

    38. Tulos: -84 (106 ääntä)
      En tiedä millainen ihminen Taru on, mutta omasta mielestäni hän esittää hyviä pointteja kommentissaan. Kestääkö suhde jos kaikki, tai joku noista kysymyksistä toteutuu? Sitä voi jokainen miettiä itsekseen. Kovasti kaikki ovat säälimässä Tarua, mutta fakta on kuitenkin se, että raha on ylivoimaisesti isoin asia mistä parisuhteissa riidellään. On aivan idioottimaista väittää, että vain rakkaus ratkaisee. Ehkä sen pitäisi, mutta todellisuudessa asia ei näin mene. Eikä ne varakkaat miehet turhaan houkuttele enemmän naisia ympärilleen. Raha luo turvallisuudentunnetta suhteeseen ja sen alkuihastuksen kadottua se taiteellinen "pummi" ei enää olekaan niin ihana, kuin se varakas vastine.

      Lainaa

    39. Tulos: +113 (117 ääntä)
      Mies työtön - CHECK Ei ulkomaanmatkoja - CHECK Mies tienaa vähemmän - CHECK Ei juurikaan shoppailua - CHECK ehkä olenkin poikkeus... tai sit mulla on vaan niin hyvä mies! <3

      Lainaa

    40. Tulos: +85 (85 ääntä)
      sen alkuihastuksen kadottua se taiteellinen “pummi” ei enää olekaan niin ihana, kuin se varakas vastine.
      Miksi se pummi naisena on yhtään houkuttelevampi vaihtoehto?

      Lainaa

    41. yli opisto hörho 20.8.2015 10:58
      Tulos: +60 (60 ääntä)
      Jälkimmäinen ei liity millään tavalla rakkauteen. Ehkäpä Taru sen vielä jokupäivä ymmärtää itsekin.

      Lainaa

    42. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Mistä tollasen sohvan saa!!!! Netin ystävät kertokaa!!

      Lainaa

    43. Tulos: +20 (20 ääntä)
      kirppu: Hei oikeesti nyt jengi, tuo sohva! Eikö kukaan tiedä mistä se on?
      Käänteisellä kuvahaulla löyty tällainen: http://www.designrulz.com/product-design/sofa-product-design/2012/04/modular-furniture-multi-purpose-for-small-space-room/

      Lainaa

    44. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Scoundrel: Käänteisellä kuvahaulla löyty tällainen: http://www.designrulz.com/product-design/sofa-product-design/2012/04/modular-furniture-multi-purpose-for-small-space-room/
      Ja tämä: http://vurni.com/multiplo-modular-furniture/

      Lainaa

    45. Totta tuokin 20.8.2015 11:21
      Tulos: +46 (46 ääntä)
      Liimis: En tiedä millainen ihminen Taru on, mutta omasta mielestäni hän esittää hyviä pointteja kommentissaan. Kestääkö suhde jos kaikki, tai joku noista kysymyksistä toteutuu? Sitä voi jokainen miettiä itsekseen. Kovasti kaikki ovat säälimässä Tarua, mutta fakta on kuitenkin se, että raha on ylivoimaisesti isoin asia mistä parisuhteissa riidellään. On aivan idioottimaista väittää, että vain rakkaus ratkaisee. Ehkä sen pitäisi, mutta todellisuudessa asia ei näin mene. Eikä ne varakkaat miehet turhaan houkuttele enemmän naisia ympärilleen. Raha luo turvallisuudentunnetta suhteeseen ja sen alkuihastuksen kadottua se taiteellinen “pummi” ei enää olekaan niin ihana, kuin se varakas vastine.
      Samaa mieltä siinä mielessä, että tuskin kukaan voi väittää, etteikö rahalla ylipäänsä elämässä olisi suurta merkitystä. Ja parisuhteessa nyt kustannusten olisi hyvä jakaantua tavalla, joka on kummallekin osapuolelle ok. Etenkin pidemmässä parisuhteessa ja yhteistä elämää aloiteltaessa nuo Tarun esittämät kysymykset olisi hyvä ainakin omissa ajatuksissaan käydä läpi. Ja jos muut asiat menevät vaikeimmassakin taloudellisessa ajatusskenaariossa rahan edelle, on suhde melko vakaalla pohjalla, mielestäni. :) Itse haluaisin kuitenkin ajatella suurimman osan parisuhteessa elävistä ihmisistä laittavan puolison muut ominaisuudet lompakon paksuuden edelle, ja näiden Tarujen olevan vain harvassa.

      Lainaa

    46. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Harmi, että Tarun teksti on nuinkin selkeää ja hyvin kirjotettua. Joku voi vielä erehtyä luulemaan fiksuksi tyypiksi.

      Lainaa

    47. Tulos: +71 (73 ääntä)
      Tohon toiseen mokaan: mitä jos vaikka alkaisi itse tienata että pääsee sinne ulkomaille ja shoppailemaan?

      Lainaa

    48. Tulos: +55 (59 ääntä)
      hmmm...mä oon viimeksi ostanut itselleni jotain materiaa ehkä pari vuotta sitten. mulla on kaikki mitä tarvitsen. katto pään päällä, varaa ostaa ruokaa, ihana perhe, harrastuksia - toki ilmaisia, tai sellaisia, joihin on riittänyt se, että välineet ostetaan kerran ja ne kestävät vuosikymmenen - ja ystäviä. miksi mulla pitäisi olla rikas mies noitten lisäksi? mulle riittää toi tavallinen duunari, joka on jopa välillä ollut työttömänä. köyhä ei ole se, jolla on vähän, vaan se, joka aina haluaa lisää.

      Lainaa

    49. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Sohvainformaatiota pyydettiin: Sohva ei ole vielä myynnissä, se on vasta konseptivaiheessa. http://www.heyteam.it --> Works --> Consepts

      Lainaa

    50. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Tuolla ainakin vähän samantapainen lasten soffa http://www.homedit.com/tangram-block-sofa-by-designskin/

      Lainaa

    51. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Sohvaryhmä näyttäisi olevan nimeltä Multiplo. Ei taida olla yleisessä myynnissä vielä. https://huomisendesign.wordpress.com/category/huonekalut/page/3/

      Lainaa

    52. Älyn jättiläinen 20.8.2015 12:39
      Tulos: -76 (80 ääntä)
      Tarun moka oli ilmeisesti sanoa ääneen se, minkä kaikki jo tietävät.

      Lainaa

    53. Tulos: +53 (59 ääntä)
      "Niin siltä ajalta kun vetelit vielä toisia miehiä :/" Juuso olisi todellisuudessa tainnut haluta kumppanikseen puhtoisen ja viattoman neitsyen?

      Lainaa

    54. Tulos: -2 (6 ääntä)
      http://www.pearltrees.com/sandoozee/green-living/id6121622#item72745705 Taitaa olla jonkinmoinen konsepti, ei tuotannossa oleva huonekalu. Valitettavasti.

      Lainaa

    55. Tulos: +71 (71 ääntä)
      Muumi (kopio): Taru on ihan oikeassa. Jos mies jää työttömäksi tai on köyhä niin ei sitä kukaan nainen jaksa kovin kauaa katsoa. Ei se rakkaus kanna nyt ihan miten pitkälle vaan.
      Nojaa... omassa suhteessani yhteenmuuttaessamme en saanut tarpeeksi vuoroja ja palkka oli hyvin pieni. Mieheni tarjoutui itse maksamaan vuokran niin kauan kunnes saisin enemmän vuoroja. Kahden kuukauden vuokrat hän maksoi itse. Myöhemmin sain vakituisen työn, jossa palkka on ihan hyvä. Mieheni taas on nykyään opiskelija. Olen lainannut hänelle lähes 3000 euroa ja viime vuonna kun hänen kätensä leikattiin, elätin häntä parin kuukauden ajan. Ei meidän parisuhteessa raha ole ikinä ollut mikään iso ongelma. Yhteiset menot maksamme puoliksi ja muuten tuemme toisiamme aina kun toinen sitä tarvitsee.

      Lainaa

    56. Rakkaus+raha 20.8.2015 14:29
      Tulos: +46 (52 ääntä)
      Ainoastaan idiootit kuvittelevat maailman olevan noin mustavalkoinen, äärimmäisyydestä äärimäisyyteen. Normaalit ihmiset varmasti ottaisivat mielellään miljonäärin, jos tätä rakastavat. Onnenonkijat sitten katsovat ensin rahat, ja punnitsevat sitten sietävätkö kyseistä henkilöä tarpeeksi. Itse teoreettisessa tilanteessa, jossa voisin valita otanko rakastamani ihmisen köyhänä vai rikkaana, niin tottakai jälkimmäisenä. Se ei kuitenkaan olisi karsiva kriteeri ennen rakkautta. Jos sinusta olisi, onneksi olkoon olet prostituoitu.

      Lainaa

    57. Liisa Limper 20.8.2015 15:24
      Tulos: -48 (54 ääntä)
      Yebs: Raha-asioita ei pitäisi edes joutua ajattelemaan kumppania valitessa. Tämä sisältää sen, ettei kumppania valita sen takia että tällä on rahaa sekä sen, ettei kumppanilta tarvitse kysyä “oletkos ihan vitukseen velkaa pankeille?”
      Saanen olla erimieltä. Onko jollainlailla väärin valita puolisokseen henkilö, joka pystyy elättämään? Ei, toiset valitsee rahan perusteella, toiset rakkausen perusteella, kolmas jollain muulla. Eikä valinta tee suhteesta sen parempaa tai huonompaa.

      Lainaa

    58. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Toivotan Tarulle onnea kullankaivantaan. IMHO kannattaa miettiä hieman tarkemmin tuota "mutta mitä jos" -osuutta ja sen todennäköisyyttä. Jos taas miljonääri on jo uinut pyydykseen niin oikein tuplasti onnea. Katsotaanpa vaikka 10 vuoden kuluttua pysyikö se vai pääsikö karkuun.

      Lainaa

    59. Tulos: +47 (47 ääntä)
      Taru, ja kukaan muukaan joka noin ajattelee, ei tiedä todellisesta rakkaudesta mitään. Kyllä, rahasta voi tulla riitaa, kyllä, rahanpuute voi kiristää pinnaa, aiheuttaa masennusta jne, mutta jos todella rakastaa, ja myös tahtoo elää sen ihmisen kanssa jota rakastaa, sillä ei lopulta ole merkitystä. Rakkaus on luottamusta, tukemista, jakamista ja ennen kaikkea tahtomista. On paljon asioita joista en voi väittää tietäväni juuri mitään, mutta tästä nimenomaisesta asiasta on sen verran paljon kokemusta, että uskallan sanoa painokkaita sanoja.

      Lainaa

    60. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Eipä ainakaan nykyiselle tyttöystävälle näytä raha merkkaavan mitään. Hän opiskelee ja käy töissä. Itse olen viidettä vuotta työttömänä. Käytiin just mun rahoilla ulkomailla reissaamassa.

      Lainaa

    61. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Muumi: Minä kun ottaisin niin mielelläni työttömän miehen, joka sitten vapaa-ajallaan voisi hoitaa lapsia ja siivota kämpän ja laittaa ruokaa, ja minä vain kävisin töissä.
      Itse aion ainakin ihan mielelläni olla kodin hengetär kunhan tämän nykyisen tyttöystävän kanssa joskus muutetaan yhteen. Koti puhtaana ja ruoka valmiina kun tulee töistä/koulusta.

      Lainaa

    62. Tulos: -31 (35 ääntä)
      Rakkaus on ihanaa, mutta ei sillä harmi kyllä laskuja saa maksettua...

      Lainaa

    63. Tulos: +57 (59 ääntä)
      "Jos tuon sulle miehen (slummista), voitko rakastaa sitä?" No en minä jumalauta tiedä. Riippuu varmaan miehestä. Yleensäkin rakastuminen on helpompaa itse kuin pakolla vaadittaessa.

      Lainaa

    64. Aina valmiina seikkailuun 20.8.2015 19:20
      Tulos: +35 (37 ääntä)
      No ei voi mun miehestä tulla työtöntä koska se oli työtön opiskelija jo sillon ku mentiin yhteen :D ja ulkomailla ei käydä eikä mitään uutta osteta. Luottotietojen kyllä paree olla menemättä koska semmoista ei osteta mihin ei oo varaa.... Mutta minä kyllä tienaan miestä enemmän tällä hetkellä. Ja ainakin on tähän asti suhde kestäny :)

      Lainaa

    65. Tulos: +61 (61 ääntä)
      Siis mitä? Jättääkö joku oikeasti puolisonsa, jos se jää työttömäksi? Ja miten matkustelu liittyy parisuhteen toimivuuteen? En ymmärrä.

      Lainaa

    66. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Mun mies on aina välillä työttömänä pätkäduunien takia, enkä todellakaan jättäisi häntä työttömyyden takia. Eihän hän itse voi tälle taloustilanteelle mitään! Ja vakitöissä hän silloin oli, kun tavattiin, mutta elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Enkä oleta miehen elättävän mua, vaikka olisihan se kätevää. Toisaalta omatunto alkaisi pitemmän päälle soimata sellaisesta siipeilystä. Olen opiskellut itselleni yliopistosta ammatin, jossa on hyvä työllisyys,joten todennäköisesti jatkossa pystyn elättämään itseni. Silloin, kun miehellä oli parempipalkkainen työ ja itse olin opiskelija, niin mies maksoi luonnollisesti enemmän ruokakaupoissa. Tällä hetkellä olen velkaa miehelleni, mutta maksan sen kaiken kyllä takaisin.

      Lainaa

    67. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Voi kuule Taru. Rakas aviomieheni oli kyllä töissä kun tapasimme mutta valitettavasti työpaikka meni alta yt-neuvotteluissa. Sen jälkeen on tehnyt pätkähommia. Välillä minä olen tienannut enemmän, välillä mies. Luottotiedot ovat vielä toistaiseksi tallella. Etelänmatkoihin voisi tietysti olla varaa jos emme olisi tehneet kahta lasta. Mutta arvostamme perhettä enemmän kuin matkailua. Saimme kyllä säästettyä rahaa pieneen veneeseen. Ei kummoinen mutta kyllä sillä kelpaa veneillä ja lähteä kalastamaan vaikka koko perheen voimin (säävarauksin kun ei ole katettu). Katsos kun kaikki eivät ole rahan perässä. Minä menin yhteen mieheni kanssa siksi että rakastan hänen muita ominaisuuksiaan kuin lompakon paksuutta.

      Lainaa

    68. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Onneks on FB olemassa, pysyy tämä paska sakki poissa kunnon sivustoilta.

      Lainaa

    69. Tulos: -20 (26 ääntä)
      Se että raha ei tuo onnea on köyhien puhetta

      Lainaa

    70. Älyn jättiläinen 21.8.2015 9:02
      Tulos: -20 (34 ääntä)
      tepeh: Siis mitä? Jättääkö joku oikeasti puolisonsa, jos se jää työttömäksi? Ja miten matkustelu liittyy parisuhteen toimivuuteen? En ymmärrä.
      Täällä on ilmeisesti aika nuorta ja (vielä) idealistista porukkaa kommentoimassa, jos ette ole nähneet yhdenkään avioliiton kaatuvan miehen työttömyyteen tai yrityksen konkurssiin ja sen aiheuttamiin rahavaikeuksiin.

      Lainaa

    71. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Juusohan ite sanoi että toi tvnsä mukanaan, kai ny eron tullessa sitte tavarat jaotellaan niin mitä kukanenkin on ostanu...olettaen ettei ihan naimisiin asti olla päästy.

      Lainaa

    72. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Se on hieno asia, että useimmat eivät ajattele Tarumaisesti. Hämmentävää silti kuinka useamman kommenteista paistaa läpi aika ehdoton kirjanpito kuluista, puhutaan rahan lainaamisesta kumppanille tai kuinka on jääty itse velkaa kun toinen on joutunut maksamaan enemmän. Voisin ymmärtää, jos kyse olisi seurustelusuhteesta jossa molemmilla on omat taloudet, sekä siis fyysisesti paikkana että rahallisesti. Ihanko oikeasti ihmiset laskee yhdessä asuessaan menot tasan puoliksi ja se joka tilanteen pakosta joutuu maksamaan vähemmän, jää joka kuukausi velkaa toiselle? Pidetäänkö siitä velastakin sentin tarkkaa kirjanpitoa?

      Lainaa

    73. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Muumi (kopio): Taru on ihan oikeassa. Jos mies jää työttömäksi tai on köyhä niin ei sitä kukaan nainen jaksa kovin kauaa katsoa. Ei se rakkaus kanna nyt ihan miten pitkälle vaan.
      Ei rakkauden tarvitse kauas kantaakaan, jos se kantaisi vaikkapa töihin. Logiikka on siinä mielessä oikein että jos yhtään rahaa ei ole niin elämästä tulee ikävää, mutta naiset tässä maassa saavat käsittääkseni opiskella ja tehdä uraa ihan itse. Sitten kun on tarpeeksi tehnyt niin miehenkin voi viedä ulkomaille jos niin haluaa. Miten avuton ankka voi olla? Tietysti joskus kellä tahansa voi olla huono tuuri, jäädä työttömäksi tms, mutta Tarun tapauksessa tuntuu olevan enemmänkin nainen joka ei edes viitsi yrittää hankkia omaa elantoaan.

      Lainaa

    74. Tulos: +30 (30 ääntä)
      lobo: Ihanko oikeasti ihmiset laskee yhdessä asuessaan menot tasan puoliksi ja se joka tilanteen pakosta joutuu maksamaan vähemmän, jää joka kuukausi velkaa toiselle? Pidetäänkö siitä velastakin sentin tarkkaa kirjanpitoa?
      ... Kaipa täällä on aika nuorta porukkaa, poikaystävien kanssa seurustellessani kaikki laskettiin ja maksoin velkani pennilleen. Nyt kun olen naimisissa ja asunto on yhteinen tilanne on eri; jos mieheni sairastuisi olisin omaishoitaja, jos joutuisi työttömäksi elättäisin perheen; onni ja onnettomuus ovat yhteiset, tapahtuu mitä tapahtuu. Siinä ei kauheasti kiinnosta kuka osti viime viikolla enemmän hedelmiä.

      Lainaa

    75. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Mitä ihmettä: Taru ei selvästikään tajua, että jotkut ei pääse ulkomaille edes yksin koska rahanpuute joten millä ihmeellä se olettaa että se ulkomailla matkustelu olisi jotenkin must miehen kanssa? Tyhmä mikä tyhmä.
      koska eihän se köyhää miestä ottas. kyllä nyt rikkaalla on vara matkustella

      Lainaa

    76. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Muumi (kopio): Taru on ihan oikeassa. Jos mies jää työttömäksi tai on köyhä niin ei sitä kukaan nainen jaksa kovin kauaa katsoa. Ei se rakkaus kanna nyt ihan miten pitkälle vaan.
      Mun mies on työtön ja velkainen enkä vaihtaisi sitä yhteenkään elolliseen olentoon koko universumissa. Rakkaus kantaa tästä hautaan, kiitos vaan.
      marbba: Mistä noita sohvia saa!? Ihan huikea idea! Hirveän hyvät ennusteet tuolle suhteelle, kun pitää netissä puida, mikä tavara on kenenkin ostama
      Meillä on sellainen, saatiin mun äidiltä kun se meinasi heittää koko sohvan/sängyn roskiin tarpeettomana. Meillä ei ole koskaan ollut yhtä hyvää sänkyä.

      Lainaa

    77. normimeininkiä 21.8.2015 20:42
      Tulos: +25 (25 ääntä)
      Älyn jättiläinen: Täällä on ilmeisesti aika nuorta ja (vielä) idealistista porukkaa kommentoimassa, jos ette ole nähneet yhdenkään avioliiton kaatuvan miehen työttömyyteen tai yrityksen konkurssiin ja sen aiheuttamiin rahavaikeuksiin.
      Ja minä taas ajattelin että Taru saattaisi olla vielä aika nuori...

      Lainaa

    78. Misanthropist 22.8.2015 1:59
      Tulos: +9 (17 ääntä)
      Soopeli: Toi Tarun ihmettely jonkun mahdollisesta työttömyydestä hämmentää. Onko työttömyys oikeasti niin suuri paha täällä? Itsehän oon työtön Suomessa tuhat kertaa mielummin kun esim. kukaan Syyriassa.
      No mut siis näinhän se suomessa just menee. Saat olla koulun keskenjättäny, saat olla sossupummi ja ihan mitä muuta jännää, mutta pahin asia mitä suomalainen voi olla, nii olla TYÖTÖN, koska suomalaislla on nii monien sukupolvien myötä iskostunu se, että suomalaisen pitää tehdä töitä, muuten se ei ole mitään.

      Lainaa

    79. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Älyn jättiläinen: Täällä on ilmeisesti aika nuorta ja (vielä) idealistista porukkaa kommentoimassa, jos ette ole nähneet yhdenkään avioliiton kaatuvan miehen työttömyyteen tai yrityksen konkurssiin ja sen aiheuttamiin rahavaikeuksiin.
      mä oon kuuden lapsen äiti, kohta viidenkymmenen. en ole miestäni jättänyt laman takia, eipä se hänen vikansa ollut. en jättänyt häntä myöskään silloin, kun taloudessa meni hyvin. mä olen hänet valinnut ihan vain siksi, että halusin elää hänen kanssaan. rahaa voin tuoda perheeseen ihan itse, jos mies ei siihen välillä kykene.

      Lainaa

    80. Epämiellyttävä totuus 23.8.2015 6:46
      Tulos: +54 (56 ääntä)
      Älyn jättiläinen: Täällä on ilmeisesti aika nuorta ja (vielä) idealistista porukkaa kommentoimassa, jos ette ole nähneet yhdenkään avioliiton kaatuvan miehen työttömyyteen tai yrityksen konkurssiin ja sen aiheuttamiin rahavaikeuksiin.
      Ettei vain olisi työttömyyden sijaan eron syynä se että mies alkoi purkamaan työttömyyttään ryyppäämiseen/murjotukseen/kiukutteluun/syyttelyyn/katkeruuteen ym? Hyvin usein näissä tapauksissa mies tosiaan itkee siellä räkälässä että nainen jätti rahan takia, se kun on helpompi uskotella itselleen kuin myöntää naisen jättäneen siksi että miehestä oli tullut mahdoton asuinkumppani.

      Lainaa

    81. Tulos: +6 (24 ääntä)
      Liisa Limper: Saanen olla erimieltä. Onko jollainlailla väärin valita puolisokseen henkilö, joka pystyy elättämään? Ei, toiset valitsee rahan perusteella, toiset rakkausen perusteella, kolmas jollain muulla. Eikä valinta tee suhteesta sen parempaa tai huonompaa.
      No jaa, noita rahan perusteella valitsevia kyllä kutsutaan ihan prostituoiduiksi alias h**riksi. Ei se papin aamen tai sormus sormessa tilannetta muuta kun on toisen elätettävänä vain siitä syystä, että kumppanilla on rahaa... Seksin myymistähän sekin on, vaikka tapahtuisi kuinka avioliitossa.

      Lainaa

    82. Tulos: -3 (5 ääntä)
      No huhhuh: Seksin myymistähän sekin on, vaikka tapahtuisi kuinka avioliitossa.
      Oletko varma että tuote on kaupan?

      Lainaa

    83. Tulos: -11 (13 ääntä)
      Se on ämmien turha kuvitella että enää milloinkaan poistuisin suomesta.

      Lainaa

    84. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Älyn jättiläinen: Täällä on ilmeisesti aika nuorta ja (vielä) idealistista porukkaa kommentoimassa, jos ette ole nähneet yhdenkään avioliiton kaatuvan miehen työttömyyteen tai yrityksen konkurssiin ja sen aiheuttamiin rahavaikeuksiin.
      Mieheni opiskeli kun tavattiin, kävi sen jälkeen töissä ja oli kyllä välillä työttömänäkin hetken aikaa. Firma oli, burnout ja siitä sitten konkurssi jonka aikana avioiduin mieheni kanssa. Molemmat ollaan -88 syntyneitä, että kyllä itseni aika nuoreksi vielä luen. Yhteistä taivalta nyt hieman päälle 6v, eikä kyllä mieleenkään ole tullut erota (firma/raha)vaikeuksien takia!

      Lainaa

    85. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Voi Taru, myös miehet pitävät rahasta, elämä on paljon helpompaa kun ei ole rutiköyhä.

      Lainaa

    86. Tulos: +16 (20 ääntä)
      "Jos et koskaan voi ostaa mitää uutta, pystytkö elämään?" Öööö no ei kai siihen kuole jos ei voi uutta ostaa ja tärkeämpänä: miten se naista estää mitään ostamasta jos mies on köyhä? Tulee väkisin olo että Taru on niitä avuttomia akkoja joille ukon pitäis maksaa kaikki...... Hyi. Enää ei eletä 50-luvulla. Itse tienaan enemmän kuin miesystäväni, eikä sillä ole minulle väliä, koska elätän ite itseni ja maksan omat menot.

      Lainaa

    87. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Taru kuulostaa niin järkyttävältä gold diggeriltä. Ite oon ollu kohta 2vuotta mieheni kanssa jolla ei ole luottotietoja, enkä mäkään älyttömiä määriä tienaa, joten joo tiukkaa tekee joka kuukaus joten ei myöskään puhettakaan niistä ulkomaan matkoista. Kyllä niitä riitoja riittää rahan takia, mutta jos rakastaa ihan tosissaan toista eikä vois kuvitella elämäänsä ilman toista, niin se raha ei saa ratkasta teidän suhdetta. Just sayin' people, tiedän että ihmisiä eroo rahan takia.

      Lainaa

    88. Nymfokitiara 26.8.2015 0:17
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      Ööh... Slummista kotoisin: Ei, koska Suomessa ei ole slummeja Työtön mies: check Parisuhteen aikana kerran ruotsin laivalla: check Miehellä ei ole luottotietoje: check Mies tienaa minua vähemmän: check Varakas mies olisi ollut tarjolla, mutta en huolinut, kun lompakon täytteestä huolimatta pään sisältö oli tyhjä: check Kyllä se Taru on semmoinen juttu, että miehellä voi olla muita mahtavia avuja, vaikka ei rahaa olekkaan ;)

      Lainaa

    89. Nymfokitiara 26.8.2015 0:32
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Liisa Limper: Saanen olla erimieltä. Onko jollainlailla väärin valita puolisokseen henkilö, joka pystyy elättämään? Ei, toiset valitsee rahan perusteella, toiset rakkausen perusteella, kolmas jollain muulla. Eikä valinta tee suhteesta sen parempaa tai huonompaa.
      Pystyy elättämään? Mene loinen töihin, niin ei tarvitse etsiä elättäjää itselleen.

      Lainaa

    90. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Miksi se miljardööri haluaisi Tarun kanssa olla, kun ei Taru kuitenkin tienaa vähemmän eikä edes vie sitä ulkomaille?

      Lainaa

    91. siten se estää 27.8.2015 3:23
      Tulos: -4 (8 ääntä)
      : “Jos et koskaan voi ostaa mitää uutta, pystytkö elämään?” Öööö no ei kai siihen kuole jos ei voi uutta ostaa ja tärkeämpänä: miten se naista estää mitään ostamasta jos mies on köyhä? Tulee väkisin olo että Taru on niitä avuttomia akkoja joille ukon pitäis maksaa kaikki…… Hyi. Enää ei eletä 50-luvulla. Itse tienaan enemmän kuin miesystäväni, eikä sillä ole minulle väliä, koska elätän ite itseni ja maksan omat menot.
      Ei siihen kuole, se on totta. Vastaus tärkeään kysymykseesi tuon oman sukupuolen edustajien halveksimisen sijaan on aika ilmeinen: Jos et tienaa todellakin varsin reippaasti niin yhden ihmisen palkalla kahden aikuisen ja mahdollisten lapsien elättäminen on yleensä enemmän tai vähemmän kitkuttelua, kaikilta. Ellet sitten aio vetää vieressä jotain sisäfilettä kun loppuperhe syö kaurapuuroa pottujen kera tai jättää iltapalat kokonaan väliin viimeisellä viikolla ennen lapsilisiä. Teetät kuteet ompelijalla ja rutiköyhä ukko koluaa kirppiksiä ja jonottaa leipäjonossa. Jne. Kahden elintason pitäminen samassa perheessä ei nykyään yleensä johda onnellisiin loppuihin mutta kirjaimellisesti ottaen voisit toki edelleen kehuskella elättäväsi itsesi ja ostelevasi kaikki uutena,toisin kuin joku kamala 50-luvulle jämähtänyt naikkonen vai miten se nyt meni. Siis tämä toki ainoastaan jos on jotain muutakin kuin pelkästään ystävyyttä miehen kanssa, poikakaveri vai miten se nyt sanotaan. Eihän se perheen perustaminen ja yhteisen kodin muodostaminen pakollista ole ja silloin pelkästään itsestä huolehtiminen onkin helpompaa ja vähemmätkin rahat riittää ostaa itselle uusia juttuja.

      Lainaa

    92. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Joo, on mullakin (avio)mies, joka on ollut välillä työttömänä ja jolla ei useampaan vuoteen ole ollut luottotietoja, palkkakaan ei päätä huimaa vaikka onkin tällä hetkellä parempi kuin minulla. Kinaa on rahasta aina välillä (niin kuin muuten kotitöistäkin), mutta kadulle ei olla jouduttu ja rakkautta riittää, toivottavasti loppuelämän tarpeiksi. Työttömyydessä vaikeinta oli, kun huomasi, miten miestä söi olla työtön. Oli iso helpotus molemmille, että pääsi taas töihin. Sikäli käy kyllä sääliksi kaikkia, jotka haluaisivat töihin mutteivät niitä saa. Rahallisesti se oli meidän arjessa suht pieni juttu, ulosottomaksut kun vievät sen verran, että käteen sillä jää suunnilleen sama summa työttömänä kuin töissäkin, mutta toki on myös hyvä, että velka lyhenee. Ja joku päivä mulla on tämä sama rakas mies edelleen, mutta velattomana. Eipä olis, jos olisin heittänyt sikseen heti ongelmien ilmaantuessa.

      Lainaa

    93. Tulos: -12 (14 ääntä)
      Pakko kyllä sanoa, että jos on onnistunut itselleen luottohäiriömerkinnän hankkimaan, on elämänhallinnassa muitakin vakavia ongelmia. En sellaista kumppania haluaisi. Työttömyys on ok jos yrittää aktiivisesti korjata asian.

      Lainaa

    94. Hyvin pyyhkii ;) 12.9.2015 0:41
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Hölmöä vastailla näin vanhaan postaukseen, mutta selailin feissarimokia tylsyyteen, ja tämä kirvoitti kielenkannat. "Jos tuon sulle miehen slummista, voitko rakastaa siti?" Lahtökohdilla ei ole väliä, jos kolahtaa. Toki se vaikuttaa, varsinkin ensivaikutelmaan, mutta enemmän on väliä sillä, millainen tyyppi on nykyhetkessä ja mitä se on menneistä oppinut. Sen huomaa yllättävän nopeasti, jos osaa tulkita ihmisiä. "Jos sun miehestä tulis työtön, voisitko jatkaa sen kanssa?" Mun miehestä tuli työtön 3 vuotta sitten ja edelleen ollaan yhdessä. "Jos ette koskaan pääse ulkomaille miehen kanssa, voitteko olla yhdessä?" Oltiin viimeksi ulkomailla 2012. Ja aivan sama, vaikka sekin reissu olisi jäänyt tekemättä. Ei sillä väliä, missä on, vaan kenen kanssa on. "jos mieheltä menee luottotiedot, kärsiikö suhde?" Ei sillä muutenkaan mitään rahaa oo, joten ei luottotietojen menetys missään tuntuisi. Itellä taas on rahaa (no ei oo, mut enemmän kuin miehellä) mutta omat luottotiedot meni vuosi sitten, ja olisi kyllä sattunut, jos mies olisi sen vuoksi jättänyt. Mutta ei se jättänyt, vaan vakuutti pysyvänsä rinnalla. "Entä jos mies tienaa vähemmän kuin sinä, mitä teet?" Näin on ollut jo viimeiset 5 vuotta. Näyttää siltä, etten ole tehnyt mitään erikoista. "Jos et koskaan voi ostaa mitään uutta, pystytkö elämään?" Viimeisten 2 vuoden ajan olen ostanut uusia vaatteita ja sisustusjuttuja n. 50 euron edestä. Loput kirppareilta. Että enköhän pystyisi elämään, vaikkei siihenkään olisi varaa. Toki se välillä korpeaa, mutta kirpparilöydötkin tuntuvat uusilta, koska ne on mulle uusia. Ja onpahan pieni ekologinen jalanjälki (vaikka ei tuo op varmaan edes tiedä, mitä se tarkoittaa). "Mutta mitä jos saisitkin olla miljonäärin kanssa, joka on komea ja ystävävällinen ja pitää huolta kaikesta, etkö valitsisi sitä?" Olen tästä haaveillut, useinkin. Mutta haaveisiini on aina kuulunut, että mulla olisi rakastaja, joka olisi sellainen kuin nykyinen mieheni: joku, jonka kanssa voi jutella syvällisiä, jonka kanssa seksi on taivaallista, jolla on samanlainen huumorintaju, ja joka on yhtä hyvännäköinen. En siis pysty edes haaveissani kuvittelemaan elämää ilman nykyistä miestäni. "Kyllä se vaan menee niin että naiset jotka väittää ettei raha merkkaa mitään, valehtelee pahasti." Raha merkkaa kyllä, mutta jos kerran haaveilen siitä että olisin miljonäärin kanssa, joka täyttää mun fyysiset tarpeet, mutta silti kaipaisin mun nykyistä perseaukista miestä, eiköhän se kerro kaiken tarpeellisen. Tärkeimpiä asioita ei voi rahalla mitata - siksi on termi "priceless" ja siksi olen mun miehen kanssa edelleen. :) Sääliksi käy ihmistä, joka on postannut tuon kirjoituksen, koska hän ei taida edes tietää, mistä on jäänyt paitsi.

      Lainaa

    95. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Niin: Kyllä tuon ekan mokan parin kannattais vain erota… Enkä vieläkään tajua, miksi pitää riidellä facessa Kyllä muakin mieheni ärsyttää ihan kybällä välillä mutta sanon sen päin naamaa enkä kauttarantain facessa valita sen tekemisistä (tai tekemättä jättämisistä). Tuohon Taruun…valitettavasti minäkin tiedän pariskunnan, keski-ikäisen, jossa nainen totesi, että “en halunnut miksikään hoitajaksi” siinä vaiheessa kun mies kuuli sairastavansa syöpää. Siihen jäi mies yksin, kun rouva pakkasi tavaransa ja lähti.
      Hyvin tuo ensimäinen pari silti on seurustellut yli 3 vuotta :)

      Lainaa

    96. Tulos: -4 (6 ääntä)
      keukeu: Juusohan ite sanoi että toi tvnsä mukanaan, kai ny eron tullessa sitte tavarat jaotellaan niin mitä kukanenkin on ostanu…olettaen ettei ihan naimisiin asti olla päästy.
      Joo ei vielä naimisissa mutta yli 3 vuotta yhdessä ja ja tottakai molemmat ottas just omat tavaransa eikä toisen

      Lainaa

    97. Rättiväsynyt keiju 19.6.2020 12:52
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      En ole koskaan ymmärtänyt tuota että muutetaan muka yhteen mutta sitten saman katon alla eletään omia elämiä omien verhojen ja kippojen ym. kanssa ja kitistään jostain sohvan ostamisesta tai siitä ettei VAAN joudu maksamaan jotain jakkaraa, missä sitten toinen istuu vaikkei ole maksanut siitä latiakaan. Pahimmillaan täysi-ikäiset ihmiset kiukuttelevat muiden kuullen siitä että kumpi on ostanut enemmän karkkia ja kumman vuoro on maksaa sipsipussi.

      Lainaa

    98. Käypä katkarapu 20.12.2021 9:42
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Taru tietää kaiken, Taru on 19v.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, sohva, vuodesohva, raha, rikas, köyhä, rikkaat, köyhät, huonekalut