Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 3

Koiraihminen kohtaa elämää suuremman ongelman ja kääntyy internetin puoleen.
Kurkistus koiraryhmään, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 67 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Jeppis jepulis 18.8.2015 1:54
      Tulos: +1432 (1440 ääntä)
      Haluaisin nähdä sen poliisisedän ilmeen, joka on juuri palannut kesälomiltaan / viikonloppureissultaan ja saa ensitöikseen työpöytänsä ääreen Annan, joka haluaa tehdä rikosilmoituksen "koska henkilö X oli ilkee ja vaihto mun myymän koiran nimen vaikka meillä oli suulinen sopimus, SUULLINEN SOPIMUS OLI! :'( "

      Lainaa

    2. Tulos: +1478 (1488 ääntä)
      "Mut se lupas."

      Lainaa

    3. Tulos: +903 (911 ääntä)
      En oikeesti ymmärrä ihmisiä jotka vaatii saada päättää koiran nimen, vain siksi että, Annan termiä käyttäen, ovat toimineen "kätilönä" näille pennuille. Jos joskus hankin koiran, niin päätän nimen ihan sen mukaan miltä itestä tuntuu, en sen mukaan mitä joku kasvattaja haluaa.

      Lainaa

    4. Tulos: +994 (1002 ääntä)
      Koiran identiteettiä on nyt muutettu! Henkinen side kätilöön katkaistu! Vakava asia!

      Lainaa

    5. yövuorolainen 18.8.2015 2:24
      Tulos: +625 (633 ääntä)
      Anna ei vaikuta ihan täysjärkiseltä.

      Lainaa

    6. Tulos: +646 (650 ääntä)
      "Haloo? Onko hätäkeskus? Sain selville, että omistaja muutti 100% omistamansa koiran nimen!"

      Lainaa

    7. töttöröö 18.8.2015 2:31
      Tulos: +1157 (1163 ääntä)
      Hercule Koirat.. voi jumalauta :D

      Lainaa

    8. Tulos: -138 (214 ääntä)
      Koira! Saanko nyt alapeukkuja?

      Lainaa

    9. Tulos: +637 (645 ääntä)
      Kasvattaja yleensä päättää nimen rekisteriin. Mutta kyllä sitä koiraa voi kutsua vaikka lusikaksi kotona :)

      Lainaa

    10. Kylmä Pieru 18.8.2015 3:09
      Tulos: +67 (139 ääntä)
      Ei muuta ku omankäden oikeus käyttöön Anna. Oppivatpa olee vaihtamatta entisten koiriesi nimiä.

      Lainaa

    11. Tulos: +241 (273 ääntä)
      Ite oon kattonu useinki ilmoituksia aikuisista koirista kun olen miettinyt vakavissani että ottaisin koiran. Ja melkein jokaisen kohdalla olen miettinyt mikä voisi olla uusi nimi jos kyseinen koira meille päätyisi. Koska ei helvetti ihmiset antaa välillä todella urpoja nimiä lemmikeilleen, mitkä ei sitten millään omaan suuhun sovi. Eläimet oppivat kyllä uudet nimet, helpottaa jos uudessa nimessä on edes jotenkin samaa äänenpainoa kuin vanhassa nimessä mutta täysin uusikin tulee opituksi. Mitä hittoa se myyjää enää liikuttaa kun eläin asustelee jo muualla? Joku lapsen tasolle jäänyt aikuinen ilmeisesti kun polkee vaan jalkaa lattiaan inttäen että "Mut ku minä haluan! Minä määrään!" Ihan hyvä että koira ei ainakaan kasvattajalle jäänyt...

      Lainaa

    12. Tulos: +649 (655 ääntä)
      Veikkaisinpa, että Anna ei ole ammatiltaan kätilö. Ei luultavasti pää kestäisi viikkoakaan kun vanhemmat menee kerta toisensa jälkeen muuttamaan lapsiensa identiteettiä ja katkomaan vähäisiäkin kätilösiteitä.

      Lainaa

    13. Tulos: +363 (373 ääntä)
      Unenpöpperössä puoli kuudelta rupesin lukemaan tiistain mokia, Hercule Koirat sai kyllä revähtämään sellaiseen nauruun että heräsipä tähänkin päivään.

      Lainaa

    14. pallinaama 18.8.2015 6:09
      Tulos: +461 (461 ääntä)
      Minäpä olen suututtanut koirankasvattajan sillä, kun olen reilu puoli vuotta pennun saapumisesta käynyt viikonloppureissulla ja koiraa hoiti tällöin joku muu kuin minä itse. Hänen mukaansa se oli myynnin ehto, että en lähde mihinkään vaan vain minä huolehdin koirasta. Itse kyllä muistelen että myynti oli sovittu jo aiemmin ja vasta tämän jälkeen tuli tälläinen toive jota lupasin harkita. Näin sitä tehdään uusia aluevaltauksia: myyn koiran = hallitsen ostajan elämää.

      Lainaa

    15. Tulos: +353 (359 ääntä)
      Onkohan Annalla omia muksuja? On siinä varmaan kätilö ihmeissään ku vastasynnyttänyt Anna menee kätilöltä kyseleen et mikäs tän muksun nimi mahtaa olla? Tai no, tuon Hercule Koiratin jälkeen ehkä parempikin että se kätilö hoitaa sen nimen annon..

      Lainaa

    16. Tulos: +317 (317 ääntä)
      Mietin että mitä se Irjan utelema "kirjallinen sopimus" sitten muuttaisi. "Täten lupaan olla kutsumatta Hercule Koiratia miksikään muuksi..."

      Lainaa

    17. Tulos: +202 (202 ääntä)
      Snadisti kontrollifriikki tämä Anna. Oliskohan Annallekin ihan ok, jos kasvattaja olis keksiny hänen koiralleen jonkin älyttömän nimen? Ihan varmasti.

      Lainaa

    18. Tulos: +16 (62 ääntä)
      Doge.

      Lainaa

    19. Tulos: +111 (119 ääntä)
      Kasvattajiakin on niin moneen lähtöön =D Osalla jää tuo mammavaihe päälle pahemman kerran, ei Anna suinkaan ainoa tai edes pahin ole =D

      Lainaa

    20. Tulos: +116 (132 ääntä)
      35 v. ja noin helevetin tyhmä ja lapsellinen...

      Lainaa

    21. Tulos: +323 (333 ääntä)
      Itse otin eräältä ihmiseltä X rottia. Hän halusi käydä rottia uudessa kodissa tervehtimässä ja se oli minusta OK. Oli hieman "junttimainen" kun meille tuli, kutsui rottia lempinimillä, joita en itse olisi ikinä halunnut omista rotistani kuulla (mm. paskahousu) ja yritti ottaa väkisin syliin, vaikka rotat eivät halunneet ky. henkilön lähelle edes tulla. Viipyi vielä useamman tunnin juttelemassa omasta elämästään. Tämän jälkeen hänen olisi pitänyt päästä katsomaan rottia 1-2kk välein aina sen 3v ajan, jonka rottapojat meillä elivät. Jos olisin tiennyt, että saan ex-omistajan rottien mukana, olisin ottanut rottani muualta. Luojan kiitos omat työni ja miehen työt menivät ristiin hänen työkkärireissujensa kanssa, joten pystyi aina sanomaan, ettei käy. Mutta monesti otti Facessa yhteyttä, ettei olisi minulle rottia antanut jos olisi tiennyt, että pääsee vain kerran katsomaan heitä.

      Lainaa

    22. Tulos: +112 (118 ääntä)
      Voi hyvänen jestas! Ei kirjallisillakaan sopimuksilla voi sopia ihan mitä tahansa järjettömyyksiä. Tai vaikka sovitaan, ei niistä tarvitse välittää. Käyttäkää ihmiset maalaisjärkeä ja pitäkää puolenne hörhöjä vastaan!

      Lainaa

    23. Tulos: +108 (118 ääntä)
      Hercule Koirat?!?

      Lainaa

    24. Koiranomistaja 18.8.2015 9:47
      Tulos: +268 (276 ääntä)
      Tara: Kasvattaja yleensä päättää nimen rekisteriin. Mutta kyllä sitä koiraa voi kutsua vaikka lusikaksi kotona
      Hahhah, meidän koiran nimi itseasiassa on Lusikka...

      Lainaa

    25. Chandelure 18.8.2015 9:57
      Tulos: +177 (177 ääntä)
      No jopas. Kyllä minäkin pienempänä (ja vähän isompanakin) tykkäsin aina antaa kaikille meidän koirien pennuille nimet, mutta kun luovutuksen aika tuli, niin ei olisi tullut mieleenkään vaatia uutta omistajaa kutsumaan pentua sillä nimellä, jolla sitä itse kutsuimme.

      Lainaa

    26. Tulos: +117 (137 ääntä)
      Sen nimi oli Homeinen perseveivi, mut se muutti sen nimen sit ilman lupaa!!! yhyy!

      Lainaa

    27. Aina valmiina seikkailuun 18.8.2015 11:06
      Tulos: +186 (186 ääntä)
      Me myytiin vuoden vaihteessa kolme pentua maailmalle (kaikki muuten vaihtoivat niiden nimet, mutta ei me niille mitään nimiä oltu opetettukaan, vaan ite keskenämme viitattiin pentuihin nimillä koska se on helpompaa) ja siinä samalla saatiin tietää, että myyntisopimuksessa olevat ehdot jotka liittyy tavaran (eläimen) käyttöön omistusoikeuden siirtymisen jälkeen, on pätemättömiä. Me nääs pistettiin soppariin, että jos koira vaihtaa kotia niin me halutaan tietää siitä, ja jos koirasta ollaan luopumassa niin meille pitää tarjota mahollisuus ottaa/ostaa koira takasin ennen kun vievät sen piikille. Nää ehdot kyllä on yhä niissä papereissa, mutta jollei niitä noudateta niin ei me mitään sille voida. Eli vaikka olisi ollut kirjallinen sopimus, niin kyllä siitä Herculesta saa Xorron tehdä :)

      Lainaa

    28. Tulos: +104 (104 ääntä)
      Mitä tuo Anna kuvittelee edes oikeusjutulla saavansa aikaan? Vaikka olisi se kirjallinen sopimus tai vaikka sata todistajaa suullisella, niin vahingonkorvauksia ei saisi kun ei ole mitään todistettavaa vahinkoa kärsinyt. Ostaja ei saisi rangaistusta, koska kyse ei ole rikoksesta vaan riidasta. Ellei sitten sopimus määrittele jonkinlaista sopimussakkoa. Tämä kaikki tietysti sillä oletuksella, että koko haastehakemus menisi edes läpi :D

      Lainaa

    29. Tulos: +62 (88 ääntä)
      Muistuu mieleen Villivarsan yleisöpalstalla ollut kuva ponista ja teksti, kun tyttö harmitteli, että seuraava omistaja oli vaihtanut ponin nimen. Terskahan oli ihan hyvä nimi! xD Mielestäni Hercule Koirat on jopa ihan hyvä nimi. Siis jos vertaa kaikkiin niihin Hunajapuputsin Höpönöpöihin, mitä varsinkin seurakoirarotuisille koirille ja myös (rotu)kissoille kasvattajat antavat.

      Lainaa

    30. Tulos: +63 (69 ääntä)
      pallinaama: Minäpä olen suututtanut koirankasvattajan sillä, kun olen reilu puoli vuotta pennun saapumisesta käynyt viikonloppureissulla ja koiraa hoiti tällöin joku muu kuin minä itse. Hänen mukaansa se oli myynnin ehto, että en lähde mihinkään vaan vain minä huolehdin koirasta. Itse kyllä muistelen että myynti oli sovittu jo aiemmin ja vasta tämän jälkeen tuli tälläinen toive jota lupasin harkita. Näin sitä tehdään uusia aluevaltauksia: myyn koiran = hallitsen ostajan elämää.
      Siskolle kävi samaa kissan ja kasvattajan kanssa...

      Lainaa

    31. Tulos: +113 (119 ääntä)
      "Koiran identiteetti."

      Lainaa

    32. Tulos: +133 (143 ääntä)
      Onkohan meidän lapsen synnytyksessä avustaneen kätilönkin side nyt katkaistu meidän tyttäreen, kun itse nimesimme hänet.. :O

      Lainaa

    33. Tulos: +85 (87 ääntä)
      oitu: Itse otin eräältä ihmiseltä X rottia. Hän halusi käydä rottia uudessa kodissa tervehtimässä ja se oli minusta OK. Oli hieman “junttimainen” kun meille tuli, kutsui rottia lempinimillä, joita en itse olisi ikinä halunnut omista rotistani kuulla (mm. paskahousu) ja yritti ottaa väkisin syliin, vaikka rotat eivät halunneet ky. henkilön lähelle edes tulla. Viipyi vielä useamman tunnin juttelemassa omasta elämästään. Tämän jälkeen hänen olisi pitänyt päästä katsomaan rottia 1-2kk välein aina sen 3v ajan, jonka rottapojat meillä elivät. Jos olisin tiennyt, että saan ex-omistajan rottien mukana, olisin ottanut rottani muualta. Luojan kiitos omat työni ja miehen työt menivät ristiin hänen työkkärireissujensa kanssa, joten pystyi aina sanomaan, ettei käy. Mutta monesti otti Facessa yhteyttä, ettei olisi minulle rottia antanut jos olisi tiennyt, että pääsee vain kerran katsomaan heitä.
      Voi anna mun kaikki kestää... Miksi tuo tyyppi ei teettänyt sellaista määrää jälkeläisiä että on omassa kotonaan tarpeeksi katselemista. Jonkun sijoituskoiran kohdalla voisin tuon ehkä vielä jotenkin ymmärtää, mutta en muuten.

      Lainaa

    34. Tulos: +119 (119 ääntä)
      Itse sain seurata vierestä, kun tuttu luopui nuoresta koirastaan ja parjasi sen uutta omistajaa, kun hän ei pidä sitä päivisin häkissä! Sattuneesta syystä oli myös erittäin närkästynyt, kun ei saanut tulla vierailemaan uuden omistajan luona niin usein kun halusi. Olisi pitänyt ottaa talteen ja lähettää tänne.

      Lainaa

    35. Tulos: +98 (108 ääntä)
      Hercule Koirat ja sydän perään, eisssssaatana että repesin!! Kuului varmasti naapuriin asti tahaton nauruhalvaukseni. Oho, no sori. Juu siis, koirahullut on hulluja.

      Lainaa

    36. Ruudun takaa 18.8.2015 14:23
      Tulos: +92 (104 ääntä)
      Kyseinen kasvattaja pitäisi haastaa oikeuteen noin ruman nimen antamisesta koiralle! Hercule Koirat, ei jumalavita... Tuotako pitäisi huudella lenkkipolulla muiden ihmisten kuullen? "Hercule Koirat, tule tule, tänne!" Koira-parka tosin nyt kärsii identiteettikriisistä. Olisi varmasti ollut kyllä loistava koiraetsijä.

      Lainaa

    37. Tulos: -19 (85 ääntä)
      Mahtaa koiralla olla identiteettikriisiä muutenkin, aivan kun tämä "kätilö" olisi halunnut koirasta jakautuneen persoonan. Hercule Koirat. Montako niitä Herculeen koiria on yhessä koirassa sitten? 2 vai 500? Tuosta nimestä tulee lähinnä mieleen joku yhdistys tai muu vastaava eikä se silti kuulosta kovinkaan fiksulta. Jos taas olisi riittänyt että uusi omistaja kutsuu koiraa vaikkapa Hercules-nimellä niin seki kuulostaa jotenkin urpolta, ainakin mun mielestä. Ei nyt pahalla niille joiden koiran nimi on Hercules.

      Lainaa

    38. Tulos: +137 (139 ääntä)
      Herää kysymys, kuinka nämä koiriensa/kissojensa/rottiensa napanuorista kynsin hampain kiinnipitelevät "kätilöt" ja "melkeen ku omat äidit/isät" pystyvät silti myymään eläimet eteenpäin? Pitäisivät itsellään niin saisivat päättää nimet ja lempinimet koko loppuelämäksi, vahtia ja katsella ja pitää niitä häkissä 24/7 ihan itse :D

      Lainaa

    39. Tulos: +76 (78 ääntä)
      Mun vanhempien koiralla on edelleen virallisena nimenä kasvattajan antama kennel-nimi, mutta se millä nimellä sitä kutsutaan kyllä vaihtu heti kun pentu meidän perheeseen tuli. Vaikka kasvattajan antama "Tarmo" kyllä sopis sille energiapakkaukselle hyvin edelleen.

      Lainaa

    40. Tulos: +132 (140 ääntä)
      Voi koira raukkaa, kun emo on sille antanut nimeksi Vuhvuh-hau, ja sitten tulee joku Anna ja vaihtaa sen nimen Hercule Koiratiksi. IDENTITEETTIKRIISI.

      Lainaa

    41. Tulos: +83 (89 ääntä)
      Meillä on kasvattajan kanssa vieläkin hyvät välit, vaikka ostin niiltä koirani neljä vuotta sitten. Välillä käydään niillä näyttämässä koiraa, joskus ne käy meillä. Alussa oli tietysti useemmin. Sit laitan kuvia sähköpostiin. Ja vanhemmatkin pitävät yhteyttä jo vanhan koiran kasvattajaan. Ja kun olimme koiramme nimen päättänyt ja kertonut kasvattajalle, rupesi hänkin kutsumaan koiraa sillä nimellä, jotta pentu oppisi uuden nimen nopeammin. Ainut ehto oli se, jos joudumme luopumaan koirasta jostain syystä, ovat he ensimmäisenä ostamassa sen takaisin. Mut eipä oo sitäkään ehtoo tarvinnu toteuttaa, tossahan tuo vielä vieressä makaa!

      Lainaa

    42. Tulos: -31 (65 ääntä)
      Koiraihmiset, 'nuff said

      Lainaa

    43. Tulos: +93 (95 ääntä)
      Huoh: Siskolle kävi samaa kissan ja kasvattajan kanssa…
      Tiedän hyvin että jos kissani saisivat pentuja, niin olisin neuroottinen sotku joka haluaisi tietää niiden pentujen loppuelämästä ja definitiivisesti käydä tapaamassa, ja odottaisi joulukorttejakin. Joten kaikki kissani ovat leikattuja. Ei pidä sellaiseen ryhtyä mistä ei kunnialla selviä. Tosin niillä on netissä kuvasivu jotta kasvattajat saavat käydä vilkaisemassa että hyvin voivat, se on mielestäni kohteliasta.

      Lainaa

    44. Tulos: +132 (148 ääntä)
      Mansikka: Mahtaa koiralla olla identiteettikriisiä muutenkin, aivan kun tämä “kätilö” olisi halunnut koirasta jakautuneen persoonan. Hercule Koirat. Montako niitä Herculeen koiria on yhessä koirassa sitten? 2 vai 500? Tuosta nimestä tulee lähinnä mieleen joku yhdistys tai muu vastaava eikä se silti kuulosta kovinkaan fiksulta. Jos taas olisi riittänyt että uusi omistaja kutsuu koiraa vaikkapa Hercules-nimellä niin seki kuulostaa jotenkin urpolta, ainakin mun mielestä. Ei nyt pahalla niille joiden koiran nimi on Hercules.
      Tässä pitää tietää Hercule Poirot.

      Lainaa

    45. Herscule soikoon 18.8.2015 17:56
      Tulos: +57 (57 ääntä)
      Mahtaakohan näin olla että vain yksi henkilö on muuttanut koiran nimen? Oman kokemuksen mukaan noin 90% valitsee itse koiralle nimen ja nämä loput 10% ovat Annoja

      Lainaa

    46. Tulos: +114 (118 ääntä)
      Hercule Koirat. Kuka pönttö edes haluaa vaihtaa noin legendaarisen nimen?

      Lainaa

    47. Tulos: +123 (127 ääntä)
      Mä olisin vaihtanut sen nimeksi Hercule KoirOt. Koiratissa ei ole kauheasti järkeä.

      Lainaa

    48. Tulos: +74 (78 ääntä)
      Tuleeko se lausua ranskalaisittain "herkyl kuaröö" Vai ihan vaan "koirot". Harmi kun kätilö ei saanut päättää mun ihan oikean lapsen nimeä.

      Lainaa

    49. Tulos: -35 (41 ääntä)
      Paskin provoyritys hetkeen, miten tämä ees mokiin asti mahtoi päästä -.-'

      Lainaa

    50. Satunnainen randomi 19.8.2015 5:28
      Tulos: +40 (44 ääntä)
      Ciara: Hercule Koirat?!?
      Percule Hoirot. Eiku hoitoon!

      Lainaa

    51. Tulos: +53 (53 ääntä)
      Ihan älytön tyyppi tää Anna mut hajosin kyllä tolle "Hercule Koiratille". :D - No en sano mitään. - PS. Ihan kauhee nimi. Haha.

      Lainaa

    52. Tulos: +84 (86 ääntä)
      Mun kastenimi on Jarkko mutta koko ikäni mua on kutsuttu Jaskaksi. Voinko haastaa käräjille kaikki aina lastentarhasta asti?

      Lainaa

    53. Mother of Vile Excrement 19.8.2015 16:06
      Tulos: +29 (33 ääntä)
      lol: Koiran identiteettiä on nyt muutettu! Henkinen side kätilöön katkaistu! Vakava asia!
      Katso kuvat!

      Lainaa

    54. Tulos: -6 (10 ääntä)
      No voi luoja.

      Lainaa

    55. Tulos: -22 (46 ääntä)
      Perus koiraihminen. Päästään vialla useimmat.

      Lainaa

    56. Tulos: +51 (59 ääntä)
      Tuskinpa Anna edes on mikään "oikea" koirankasvattaja, eiköhän siinä ole taas joku peruspirjo joka on halunnut teettää koirallaan pennut koska se on niin kiltti ja söpö ja ihana. En usko, että kukaan kasvattajakurssin läpäissyt ja sen jälkeen virallisesti koiria kasvattanut latelisi tuollaista "toimin kätilönä synnytyksessä ja ne on mulle melkeen kun omia lapsia uguguu" -hömppää, saati panikoisi koiran "identiteetin muuttamisesta". Tai ainakin toivon, ettei.

      Lainaa

    57. Tulos: -2 (16 ääntä)
      Anna on ehkä max. 10v. "Mutku äitiii sä lupasit!!"

      Lainaa

    58. Tulos: +19 (25 ääntä)
      oitu: Itse otin eräältä ihmiseltä X rottia. Hän halusi käydä rottia uudessa kodissa tervehtimässä ja se oli minusta OK. Oli hieman “junttimainen” kun meille tuli, kutsui rottia lempinimillä, joita en itse olisi ikinä halunnut omista rotistani kuulla (mm. paskahousu) ja yritti ottaa väkisin syliin, vaikka rotat eivät halunneet ky. henkilön lähelle edes tulla. Viipyi vielä useamman tunnin juttelemassa omasta elämästään. Tämän jälkeen hänen olisi pitänyt päästä katsomaan rottia 1-2kk välein aina sen 3v ajan, jonka rottapojat meillä elivät. Jos olisin tiennyt, että saan ex-omistajan rottien mukana, olisin ottanut rottani muualta. Luojan kiitos omat työni ja miehen työt menivät ristiin hänen työkkärireissujensa kanssa, joten pystyi aina sanomaan, ettei käy. Mutta monesti otti Facessa yhteyttä, ettei olisi minulle rottia antanut jos olisi tiennyt, että pääsee vain kerran katsomaan heitä.
      Paskahousu :DDD

      Lainaa

    59. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Tästä mokasta tuli mieleen aiempi vastaava, missä kissoja myynyt katsoi oikeudekseen seurata niiden elämää uudessa kodissa maailman tappiin asti: http://www.feissarimokat.com/2013/09/ikuiset-ystavat/

      Lainaa

    60. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Koiraihmiset..

      Lainaa

    61. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Täällä kettuillaan usein kissaihmisille, mutta enpä ole tällaisiin kissaihmisiin törmännyt. Toimin kätilönä synnytyksessä..voi luoja!

      Lainaa

    62. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Sinällään on ihan oikeassa, että suullinen sopimus on yhtä pätevä kuin kirjallinenkin. Sitä vaan on vaikeampi näyttää toteen, kun toinen sopijaosapuoli väittää, ettei moista ole ikinä sovittukaan. Pitäisikö ihan ihmiskätilöilläkin olla oikeus nimetä synnytyksessä auttamiaan lapsia?

      Lainaa

    63. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Huolestuttavaa että 35-v. ei tunne rikoksen käsitettä

      Lainaa

    64. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Onko se silleen että kun syntyy sairaalassa vauva niin se kätilö saa sen nimen päättää ja sitö ei sitte PERKELE MENNÖ VAIHTAMAA TAI LÄHTEE HETI RIKOSILMOTUS

      Lainaa

    65. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Petkele: Doge.
      Todella omaperäistä!

      Lainaa

    66. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Mikä helvetin "Haastaa oikeuteen"? Eihän sellasita ole edes olemassa kun oikeuteen haastaminen :D

      Lainaa

    67. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Kai se edes lausutaan Ärkyl Kuaraa?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, koira, pentu, nimi, koiran nimi