Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sehän meni nappiin

Ajatusvirhe, lukihäiriö ja järkyttävä shokki.
Sehän meni nappiin

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 28 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1340 (1354 ääntä)
      Nii-i Jani ei se ookkaan niin kivaa, kun osuu omalle kohdalle...

      Lainaa

    2. Tulos: +703 (715 ääntä)
      Yes Salla, it is your lukihäiriö again. Ja Janin postaukseen viitaten, on eri asia tehdä haloo edesmenneistä kuin surra kuolleita. Vittuilu siitä, että ihmisiä kuolee on kuitenkin pikkasen asiatonta. Vaikka ihmisiä kuolee joka sekunti niin ei kuolema sen takia merkityksettömämpää ole. Kuten Jani sai huomata.

      Lainaa

    3. Tulos: -32 (106 ääntä)
      mitähä vittua salla

      Lainaa

    4. Tulos: +438 (450 ääntä)
      Kaikki tapahtuu joka sekunti. Joku kuolee, syntyy, rakastuu, eroaa, nukahtaa, herää, paistaa pihvin, sytyttää tupakan, saa työpaikan, saa potkut, kirjoittaa kommentin nettiin.

      Lainaa

    5. Tulos: +52 (182 ääntä)
      Kuolema koskettaa vain läheisiä. Tietty löytyy myös kaikenmaailman teinipissiksiä, joidenka maailma murentuu, kun joku idoli katkaisee kyntensä.

      Lainaa

    6. KaroliinaCZ 14.7.2015 1:30
      Tulos: +94 (132 ääntä)
      Hyvä Henna. Ei ihan jokainen pysty tunkemaan SIM-kortin micro-SD porttiin.

      Lainaa

    7. Tulos: +134 (138 ääntä)
      KaroliinaCZ: Hyvä Henna. Ei ihan jokainen pysty tunkemaan SIM-kortin micro-SD porttiin.
      Micro-sim menee väkisin työntämällä micro-sd aukkoon. Se on vain 1mm leveämpi.

      Lainaa

    8. Tulos: +51 (67 ääntä)
      Karma is a bitch.

      Lainaa

    9. Tulos: +297 (357 ääntä)
      Miksi Salla kirjoittaa englanniksi, vaikka asia koskee suomalaisia sähköpostiosoitteita?

      Lainaa

    10. Tulos: +143 (177 ääntä)
      Kyllä mulla meni Robin Williamsin poismeno tunteisiin. On myös ihan asiallista osoittaa kunnioitusta muillekin arvostamilleen julkisuudenhenkilöille. Se on asia erikseen jos lähtee sosiaalisessa mediassa kilpailemaan siitä kuka oli isoin fani ja hakee *itselleen* huomiota. Ei se ole aina vain verisukulaisten ja mahdollisten ystävien asia jos edesmennyt on koskettanut myös muiden elämiä olemalla osa laajempaa kulttuurista tietoisuutta. Kuolemaan liittyy riittejä eikä niistä kannata ahdistua vaikkei itsellä tuntuisi missään mikään.

      Lainaa

    11. Tulos: -55 (101 ääntä)
      Okei taidqn olla ihan pirun väsynyt kun en millään tajua mikä noissa sähköpostiosoitteissa on väärin...

      Lainaa

    12. Tulos: +38 (70 ääntä)
      jokaisesta sukunimestä puuttuu viimeinen n.

      Lainaa

    13. Tulos: +39 (53 ääntä)
      Miarez_93: Nii-i Jani ei se ookkaan niin kivaa, kun osuu omalle kohdalle…
      Tosin jos on vähän tyhmempi saattaa surra myös tuntemattomien puolesta. Ks. http://www.feissarimokat.com/2013/12/r-i-p-paul-walker/

      Lainaa

    14. Tulos: +94 (118 ääntä)
      tt: Miksi Salla kirjoittaa englanniksi, vaikka asia koskee suomalaisia sähköpostiosoitteita?
      Oliskohan vaikka enkkuluokalla tai englannin kielisessa oppilaitoksessa?

      Lainaa

    15. yli opisto hörho 14.7.2015 11:15
      Tulos: +37 (45 ääntä)
      Tuosta Hennan tapauksesta tulee mieleen kun taannoin ostin samsungin kamera + tablet -paketin ja myyjä moneen kertaan sanoi että tablettiin tarvitsee nettiliittymän operaattorilta, että muistanhan tilata sen. Tilasin sitten ja odottelin sen about viikon että se tuli postissa ennen kuin edes avasin koko laitetta, ja sitten huomaan että koneessa on pelkkä wifi. Oli osaava myyjä. Varoituksen sanana vielä ihmisille jotka ovat ostamassa uuden tietokoneen: ei kannata käydä prismassa tai citymarketissa jos et itse tiedä koneista mitään ja haluat vehkeen jolla pystyy pelaamaankin. Kaveri osti "pelikoneen" jossa ei riitä tehot edes 10v vanhoihin peleihin. Ns. Automarketeissa olevat myyjät eivät välttämättä tiedä yhtään mitään tuotteistaan vaikka jossain elektroniikkaosastolla olisivatkin.

      Lainaa

    16. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Se on Jani sitä elämää. Karma on narttu.

      Lainaa

    17. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Olipas Janilla vahva tuo surun vaihe, jossa kielletään totuus.

      Lainaa

    18. Tulos: +1 (5 ääntä)
      yli opisto hörho: Se että automarketeista saa vaan kakkaa, on ihan yleistä tietoa. Näkeehän sen jo hinnoista. Tuosta Hennan tapauksesta tulee mieleen kun taannoin ostin samsungin kamera + tablet -paketin ja myyjä moneen kertaan sanoi että tablettiin tarvitsee nettiliittymän operaattorilta, että muistanhan tilata sen. Tilasin sitten ja odottelin sen about viikon että se tuli postissa ennen kuin edes avasin koko laitetta, ja sitten huomaan että koneessa on pelkkä wifi. Oli osaava myyjä. Varoituksen sanana vielä ihmisille jotka ovat ostamassa uuden tietokoneen: ei kannata käydä prismassa tai citymarketissa jos et itse tiedä koneista mitään ja haluat vehkeen jolla pystyy pelaamaankin. Kaveri osti “pelikoneen” jossa ei riitä tehot edes 10v vanhoihin peleihin. Ns. Automarketeissa olevat myyjät eivät välttämättä tiedä yhtään mitään tuotteistaan vaikka jossain elektroniikkaosastolla olisivatkin.

      Lainaa

    19. Tulos: +52 (62 ääntä)
      Ainakin Sannalla on englannintaito hallussa. Ei, tämä ei ole sarkasmia. Ilahduin vain, kun täällä mokissa välillä enkuntaitoisiakin näkyy ^^

      Lainaa

    20. Tulos: +12 (28 ääntä)
      Eiks lukihäiriön englanninkielinen vastine ookki dyslexia? Tai ainaki samaa näyttää tarkoittavan. Vaikka olishan sen voinu ilmasta yksinkertaiseti reading problemsinaki.

      Lainaa

    21. Tulos: -9 (19 ääntä)
      Oisko Salla mun koulusta? Opettajien nimet näyttää tutuilta ja paikkakin täsmää

      Lainaa

    22. Tulos: +28 (30 ääntä)
      yli opisto hörho Varoituksen sanana vielä ihmisille jotka ovat ostamassa uuden tietokoneen: ei kannata käydä prismassa tai citymarketissa jos et itse tiedä koneista mitään ja haluat vehkeen jolla pystyy pelaamaankin. Kaveri osti “pelikoneen” jossa ei riitä tehot edes 10v vanhoihin peleihin. Ns. Automarketeissa olevat myyjät eivät välttämättä tiedä yhtään mitään tuotteistaan vaikka jossain elektroniikkaosastolla olisivatkin.
      Jaa-a,jollekkin tuli viimeinkin tietoon se pitkään ollut fakta, että eihän ne marketit myy pelikoneita. Prosessoritehot voi riittää parhaimmissa koneissa pelaamiseen jopa sen vuoden pelejä, mutta esim. näytönohjain on niissäkin pelikoneissa yleensä välttävä (jos edes sitäkään). Mitä tulee myyjien kyvyttömyyteen marketeissa. On hyvä muistaa se, että elektroniikka osastoille palkataan myyjiä jotka tietää jotain jostain elektrniikka laitteesta. Ongelma tulee siinä, että voi käydä niin huonosti, että tietokonetta ostaessasi tulee vaikka keittiöelektroniikan multiosaaja joka tuntee kaikista keittiöelektrniikasta kaiken ja vähän päälle, mutta tietokoneita ei niinkään tunne. Olishan se nyt aika kova vaatimus vaatia keneltä tahansa täydellistä tietoa koko elektroniikka alasta. On se sitten myyjänä ison kaupan elektroniikka ostolla tai vaan elektroniikkaa myyvässä kaupassa. Tuskinpa meistä asiakkaistakaan tuntee kaikesta kaiken, miksi siis myyjältä vaatia sitä.

      Lainaa

    23. Tulos: +2 (28 ääntä)
      öhmi: Ainakin Sannalla on englannintaito hallussa. Ei, tämä ei ole sarkasmia. Ilahduin vain, kun täällä mokissa välillä enkuntaitoisiakin näkyy ↑↑
      Enpähän lähtis erikkomainintaa antamaan siitä englannintaidosta, että osaa kopioida virhetekstin, joka ilmestyy kun vastaanottajaa ei löydy. Osasihan se tietenkin pari lausetta heittää englanniksi ihan ok puhekielellä, jos sä nyt siitä halusit propsit antaa.

      Lainaa

    24. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Petkele: Kuolema koskettaa vain läheisiä. Tietty löytyy myös kaikenmaailman teinipissiksiä, joidenka maailma murentuu, kun joku idoli katkaisee kyntensä.
      Nojoo, kyllä minäkin olin hieman allapäin kun sain kuulla että Satoru Iwata oli kuollut viiskymppisenä syöpään.

      Lainaa

    25. Tulos: -21 (25 ääntä)
      "Is it my lukihäiriö again?" Vittu ihmiset opetelkaa englantia ennenku ees yritätte Btw se on dyslexia

      Lainaa

    26. Tulos: +16 (16 ääntä)
      renkeli: “Is it my lukihäiriö again?” Vittu ihmiset opetelkaa englantia ennenku ees yritätte Btw se on dyslexia
      Kyseessä taitaa olla entisen lukioni IB-linjalla opiskeleva henkilö :D IB on siis kansainvälinen linja, jolla kurssit käydään englanniksi. IB-piireissä on yleistä käyttää Finglishiä koska käytännössä kaikki siellä osaa englantia ja suomea edes jonkun verran. Entisen psykan openi sanoin: "I will bake you pulla!"

      Lainaa

    27. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Lellu: Kyseessä taitaa olla entisen lukioni IB-linjalla opiskeleva henkilö IB on siis kansainvälinen linja, jolla kurssit käydään englanniksi. IB-piireissä on yleistä käyttää Finglishiä koska käytännössä kaikki siellä osaa englantia ja suomea edes jonkun verran. Entisen psykan openi sanoin: “I will bake you pulla!”
      Juu mäkin käytän finglishiä lähes kokoajan, ainakin kun kavereiden kanssa puhun, mutta tossa s oli jotenki tosi ärsyttävästi et muu teksti englanniksi :D

      Lainaa

    28. Tulos: +7 (9 ääntä)
      renkeli: “Is it my lukihäiriö again?” Vⅰttu ihmiset opetelkaa englantia ennenku ees yritätte Btw se on dyslexia
      Sä olet niitä kenen takia jotkut ei opi englantia. Kieliä oppii käyttämällä, mutta Suomessa on liikkellä joku idioottien ryhmä, joiden mielestä kukaan ei saa puhua englantia jollei osaa sitä hyvin. Ihmiset on lahjakkaita eri asioissa, itse en kuulu niihin joilla olis kielipäätä. Sulta taitaa taas puuttua empatia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuolema, muistikortti, sim-kortti, sähköposti, internet, wifi, lukihäiriö